O Slavii

Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

Na Městský soud v Praze, kde probíhá insolvenční řízení se Slavií, byl ve čtvrtek doručen dopis s vyjádřením, které naznačuje, že za insolvenčním návrhem stojí člověk s velmi podezřelou minulostí. Aktualizováno: Dopis byl v pátek během dne stažen z veřejného insolvenčního rejstříku.

Návrh na insolvenci Slavie přišel na Městský soud 3. června. Navrhovatelem je společnost Online Services ltd. se sídlem na Samoe, zastupovaná v České republice JUDr. Jiřím Holasem. Předmětem návrhu je nezaplacení pohledávky, kterou tato společnost odkoupila od bývalého generálního ředitele Slavie Zbyňka Kusého. Částka této uplatňované pohledávky po splatnosti je 6 189 150 korun, dalších 562 650 korun bylo před splatností (dnes den po splatnosti.)

Všechny spory, ať už vedené přímo firmou Online Services nebo právníkem Kusého Janem Kvapilem u Rozhodčího soudu (o částku 14 204 612,50 korun) vychází z dohadů o platnosti smlouvy uzavřené mezi Kusým a Slavií. Strana Kusého tvrdí, že se jedná o smlouvu a z ní vyplývající závazky Slavie, Slavia však oponuje tím, že jde pouze o koncept smlouvy a tak odmítá i veškeré závazky vůči Kusému z ní vyplývající.

Firma Online Services ltd má sídlo v polynéském státě Samoa, její jednatelkou je paní Elena Kyprianou, která pro změnu pochází z Kypru - alespoň na dokumentech je její podpis ověřen notářem z Nikósie. Společnost Online Services dokládá svou právní existenci dokumenty potvrzenými notářem ze Samoy, nicméně při hledání na internetu je nemožné o této firmě cokoliv zjistit. Při vložení jejího registračního čísla do obchodního rejstříku Samoy je výsledek hledání nula.

Dopis, o kterém je řeč, na Městský soud odeslal z Prahy jistý Pavel Dvořák, protože ale dopis neobsahuje žádná další data o odesilateli, jméno může být klidně falešné a dopis tak lze považovat prakticky za anonymní. Veškerou dokumentaci k insolvenčnímu řízení včetně zmíněného dopisu lze najít v insolvenčním rejstříku na webu justice.cz.

Na úvod je třeba zmínit, že dopis, o kterém je řeč, je psán stylisticky i gramaticky značně neobratně, což vyznění informací, které obsahuje, poměrně výrazně znevažuje. Navíc autor v dopisu tvrdí, že fakta, která zmiňuje, jsou dohledatelná především z veřejných zdrojů, nám se však některé věci ověřit nepodařilo.

Asi klíčovým tvrzením dopisu je, že za společností Online Services Ltd. ze Samoy, která podala insolvenční návrh na Slavii, stojí Ing. Pavel Petrovič. A právě toto tvrzení se nám nepodařilo nijak dokázat, byť další okolnosti hovoří ve prospěch této domněnky.

Při hledání informací o ing. Petrovičovi člověk na internetu brzy narazí na dokument, ve kterém si na nekalé praktiky pana Petroviče a lidí na něj napojených stěžuje jednatel společnosti ROTONDOR s.r.o. v rámci jiného insolvenčního řízení. V tomto dokumentu autor tvrdí (a dokládá argumenty) mimo jiné, že JUDr. Jiří Holas, který aktuálně zastupuje společnost Online Services Ltd. v insolvenčním řízení vedeném se Slavií, je dvorním právníkem ing. Petroviče, jeho blízkým přítelem a je na něm ekonomicky závislý. Poslední tvrzení je samozřejmě těžko doložitelné, první dvě by však těžko někdo zmiňoval, pokud by nebyla pravdivá.

Jméno ing. Pavla Petroviče je spojováno i s dalšími podezřelými ekonomicko-právními aktivitami. Mimo jiné měl tento člověk stát za nedávným pádem družstevní záložny WPB Capital, informace o této kauze si můžete přečíst například zde a rozcestník k dalším informacím podobného ražení najdete zde.

Další indicie, která nahrává tomu, že za insolvenčním návrhem na Slavii stojí zmíněný ing. Petrovič, je fakt, že pochází z Chrudimi blízko Pardubic a má v regionu silné vazby. Netřeba dodávat, že Zbyněk Kusý, jehož údajné pohledávky za Slavií jsou důvodem insolvenčního návrhu, v Pardubicích dlouho působil v hokejovém klubu i v oblastní politice.

Spory Aleše Řebíčka ze Zbyňkem Kusým se táhnou už dlouhé měsíce, Řebíček naopak po Kusém požaduje kolem šesti milionů Kč, což vedlo loňské jaro k tomu, že exekutor zřídil zástavní právo na Kusého byt ve Skutči, jak o tom informovala mj. Nova (zde).

Jaký je tedy závěr? Mnozí vědí nebo tuší, že kolem Slavie se pohybovaly v minulosti různé osoby s nepříliš dobrou pověstí. Ing. Petrovič je v této souvislosti jméno nové, zdá se však, že charakterem své činnosti snadno zapadne mezi ty předchozí a nebezpečí, kterému se Slavia vystavuje v insolvenčním řízení, za kterým zřejmě stojí právě tento člověk, asi nelze brát na lehkou váhu.

Aktualizováno: V pátek 12.6. během dne byl výše zmíněný dopis stažen z veřejně dostupného insolvečního rejstříku, je však nadále veden ve spisu. Důvody pro nezveřejnění tohoto dokumentu soud neuvedl.

Komentáře (116)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    edenian     před 9 lety 12.06.2015 00:58 |  
    0 0

    Nekoncici proud sracek stale priteka a priteka, kdo tohle ma vydrzet. Jak v tom ty lidi, ktery v soucasnosti drzi Slavii muzou zit ? Tomu nerozumim.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Markus     před 9 lety 12.06.2015 12:07 |  
      0 0

      A kdy v nich Slavia nebyla? :) Začnu ENICem, nelíbí se mi pohádky, které o něm teď mnozí tvrdí. ENIC byl zcela neprůhledný holding a komunikace s jejich představiteli byla prakticky nemožná. Nikdy jsem navíc nevěřil, že šlo ryze o aktivitu z Británie, podle mě to ve skutečnosti patřilo někomu z ČR a postupně o to zcela ztratil zájem, ENIC to pouze kryl. Leška by věděl více, ale ten nám to nikdy neřekne. Key Investments nemohou nikoho překvapit, když se tam už roky před převodem motali lidé ze Slavie a jejího okolí. Nejspíše to skupinka kolem KEY INVESTMENT dokázala původnímu majiteli sebrat a dál tomu šéfovali Sisák s Rosenem, Doležal tam byl důležitý pro napojení na svaz a kryl Sisáka, který nechtěl být vidět. Následuje Natland, další dokonale neprůhledná společnost a po něm už současný Aleš Řebíček. Ani v jednom případě by u mě tyto subjekty neprošly sítem Anti Money Launderingu, s těmihle subjekty třeba slušné finační instituce ani nesmí spolupracovat. Docela beznaděj, trvající už 18 let!

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        hiker42     před 9 lety 13.06.2015 15:31 |  
        0 0

        házet ENIC do jednoho pytle s českými prevíty Sisákem, Janouškem, Řebíčkem je nesmysl - viz jejich úspěšné angažmá v Tottenhamu.

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Markus     před 9 lety 17.06.2015 10:42 |  
          0 0

          Tak mi řekni, kdo je ENIC a proč šel do ČR. Je to velmi neprůhledná společnost a to že šli do Slavie mělo nějaký místní důvod/zájem. ENIC nechal situaci ve Slavii dlouho hnít, situace se tak postupně zhoršovala, moc dobře si tu dobu pamatuju. Leška ven se nevolalo jen tak náhodou. Ano, zpětným pohledem, mohli jsme si více vážit tehdejší pozice, ale trend byl špatný.

  2. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Navyseals     před 9 lety 12.06.2015 06:56 |  
    0 0

    Téhle firmě na základě těchto skutečností v životě nemůže soud přiklepnout příznivý rozsudek.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Fallen (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 08:00 |  
      0 0

      Nezapomeň, že jsi v ČR. Tady je možný všechno.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        bongor     před 9 lety 12.06.2015 19:03 |  
        0 0

        Fallen má pravdu,sám se také soudím a kolikrát se nestačím divit ,jak je černá vydávána za bílou naopak.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      slavoj71 (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 08:06 |  
      0 0

      Nejsem si úplně jistý, že zrovna tímhle se bude soud zabývat...
      Jisté je, že dotyčný subjekt usilovně (a marně, nutno podotknout) obcházel i další subjekty, spolupracující s klubem, aby se k insolvenčnímu návrhu připojili. Že nakonec úspěli zrovna na radnici Prahy 10, je pro tenhle hrdličkovsko - estébácký "Národní výbor" zcela symptomatické. Snad to nevyvolá další lavinu - ticketovné asi AŘ doplatit umí, poledávka Kusého zřejmě nebude z neprůkaznějších...

  3. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Barra     před 9 lety 12.06.2015 08:11 |  
    0 0

    V clanku je odkaz na dokument, tedy dopis spolecnosti Mossack Fonseca a co. Czech inc., ve ktere si jednatel teto spolecnosti u pardubickeho insolvencniho soudu stezuje na provazani dua Petrovice a JUDra. Holase, kteri se take objevuji v pripade Slavie. Firma Mossack Fonseca byla investor u firmy Rotondor, JUDr Holas byl jeji pravni zastupce.

    Firma Mossack Fonseca tedy vystupuje proti Holasovi. Zajimavaje je, ze jak zminena Mossack Fonseca tak Online Services Ltd, ktera ted chce poslat Slavie do insolvence, ma uplne stejnou adresu - Level 5, Development Bank of Samoa Building, Beach Road, Apia, Samoa. A jednatel zminene Mossack je jak se zda take Kypran - Nikolaos Nikolou. Svet je tedy maly. Neverim moc na nahody, je ale divne ze firma ktera si stezuje na praktiky Holase ma identickou adresu jako firma, ktera ted vystupuje proti Slavii a je prave Holasem pravne zastoupena. Je to pekny zapletenec.

  4. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 09:24 |  
    0 0

    To jsem teda zvědavej , jestli se dneska něco dozvíme a tím nemyslím tu insolvenci ...

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      marcocruz (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 09:38 |  
      0 0

      Je pravda, že snad u žádného jiného týmu se tak dlouho nečeká na oficiální informace jak u Slavie. Kdo na to má mít nervy

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        Barra     před 9 lety 12.06.2015 09:55 |  
        0 0

        -:)

        Kdyz ale neni nic oficialniho, tak co maji sdelit? Jinak Prochazka ma na twitteru zpravu, ze podle poslednich informaci zdroju z Edenu "to Hornik mel vcera (streda) definitivne odmitnout" a ze ted je favoritem Uhrin. Coz by znamenalo, ze financni vyhlidky pro Slavie nejsou tak spatne, kdyz si klub muze dovolit vyplatit Beranka, najmout Uhrina a pravdepodobne jeste investovat do posil.

        Kdyz uz vymena, tak by se mi celkem zamlouval Martin Svedik, 41 let, ktery 2 x behem 3 let postoupil s Pardubicemi do druhe ligy, kde se umistil na 7.miste. Nasledne s Banikem prekvapil, kdyz koncil po podzimni casti na 5.miste v tabulce. Ale nejradeji bych preferoval Habance, i kdyz vim ze nazory na neho jsou ruzne. Na me v kazdem pripade pusobi solidne.

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Tomis68 (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 10:42 |  
          0 0

          K těm financím, Barro - mám obavu, že to nemusí znamenat, že financí je dostatek na Uhrina (na toho hádám ano) i posily (na ty hádám ne)... Však si vzpomeňme na minulost, kdy se draze ze smlouvy vykupoval mistr Rada, jaké podmínky pravděpodobně (ať už v návrhu smlouvy nebo ve smlouvě samotné) měl mít Kusý, ale kvalitní (a dražší) posily nepřicházejí a nepřicházely a např. na Tamáse pravděpodobně peníze nejsou. Ale to je jen můj dojem člověka bez insider info.

          Z trenérů by Svědík asi nebyl špatný, dále mě napadá klokan Pivarník, ale ten volný není.

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Barra     před 9 lety 12.06.2015 11:05 |  
            0 0

            Ahoj Tomisi. Mas pravdu, nevime jake plany s Slavii jsou, jaky bude rozpocet y jestli se vubec podari naplnit. Co se tyka Uhrina, myslim si ze nebude mit zajem o klub ktery se potapi s dluzich a bez toho, ze by mu byl prislibeno posileni kadru. Bud se tedy obloha vyjasni, jak psal Jiri Vrba, a v tom pripade bychom na tom meli byt lepe, nebo bude AR vest dal boj o kazdodenni preziti. Pak ani neocekavam Uhrina, ani nejake zazraky.

            Jinak si myslim ze by se ted hlavne melo investovat do spickoveho pravnika, ktera je doma v insolvencnim pravu. Mam obavu ze dnesni titulek tohoto clanku muze byt pravdivy, ze urcita skupina by se rada rychle a hlavne levne chtela zmocnit Slavie. A pak neocekavam zadne dobro pro klub, spis totalni rozprodej a pad.

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Hektor     před 9 lety 12.06.2015 12:35 |  
            0 0

            S tím se musí souhlasit, to rozhazování peněz nebude svědčit o naší solventnosti, jako spíš o naprostém amatérismu Řebíčka. Když vidím případy Kusého ( x milionů za rok práce ), Rady a nyní Beránka + řady fotbalistů, zajímalo by mne, kolik peněz musel Řebíček vynaložit za různé nedodržené a předčasně ukončené smlouvy. To už musí být desítky milionů vyhozených vlastně za nic a AŘ mi připadá absolutně nepoučitelný, jak se říká, jen blbec se spálí dvakrát o stejná kamna. Místo různých plateb se mohla uplatnit opce na Tamásze, tam já osobně vidím velký potenciál a téměř jistou návratnost investice.
            Hlavně ať se už něco stane - když se zasním - Kellner, Jinoch a Kozel.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      JirkaD     před 9 lety 12.06.2015 10:00 |  
      0 0

      Témak diskusi. Kdyby přišel jinde zmiňovaný Trunda, tak zda by nebylo potřeba aby měl k ruce někoho znalého fotbalového prostředí. Manažersky asi bude hodně zdatný a firmu by řídit mohl. Ale vyzná se ve spleti fotbalových agentů, kvality hráčů, a jiných fotbalových specifik? Ono je něco jiného zorganizovat akci typu golfový turnaj, kde něco tvoříte a budujete a něco jiného je budovat fotbalový tým, kde je proti vám dalších x manežerů kteří hrají na sebe a proti vám(jiné týmy, agenti, lidé v pozadí..) Případně kdo by to mohl být, někdo z bývalých hráčů?

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        quelhar (admin)     před 9 lety 12.06.2015 10:29 |  
        0 0

        Však proto se taky zvažoval Horník a v médiích se často zmiňuje Jinoch. Trunda by jako generální ředitel asi těžko vybíral posily a tvořil fotbalový tým.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        Markus     před 9 lety 12.06.2015 10:36 |  
        0 0

        Před měsícem byla taková pěkná sešlost v Golf Resortu Albatross, byl tam třeba Pavel Kuka ... ten po odchodu z Plzně organizoval akci Czech Team 96 a to přímo souvisí právě s ukázáním se v Golf Resortu Albatross. Asi se tam nemohli nepotkat pánové z RELMOSTu (David Trunda), Unimexu/Travel Service (Jiří Šimáně) a pár fotbalistů. Je to moje čistá spekulace, ale nedivil bych se, kdyby nějaká neformální nezávazná debata u kafíčka přešla v organizovanou aktivitu :)

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 12:31 |  
          0 0

          Obzvláště když Simáně pomůže rád Slavii radou,tudíž ten Trunda by mohl být jistej :-)

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            spino     před 9 lety 12.06.2015 12:51 |  
            0 0

            Radu si může Šimáně strčit víš kam. To můžu klidně přihodit radu i já.

            Důležité jsou a vždycky byly peníze!!!

            • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

              Barra     před 9 lety 12.06.2015 12:58 |  
              0 0

              Pochybuji ze bys mel zkusenosti s businessem jako Simane a jeho kontakty. Mozna netusis, ale prave ty jsou k nezaplaceni. S tim rozdilem, ze Simane by nam jeho manazerske schopnosti na rozdil od Kusyho postkytnul zdarma.

              • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

                spino     před 9 lety 12.06.2015 13:03 |  
                0 0

                Kornějev a Chvalovský nám taky poskytovali rady zdarma.

                • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

                  Barra     před 9 lety 12.06.2015 13:15 |  
                  0 0

                  Korneev? To si nemyslim, pritahl sebou stareho dobreho kamarada, ktery byl jako trener bez prace, nesmyslne transfery à la Ritchie Keegan, kdyby se Koubek nepostavil na zadni nohy, coz ho stalo jeho misto, bychom meli take Rogera da Costu. Nemyslel na dobro Slavie, spis na zajmy Romanenka. Myslim, ze Kisel se celkem jasne vyjadril pri odchodu Korneeva a spol z Slavie - byly to mafianske praktiky. Ale pozor, nemuzu a nebudu za to AR odsuzovat. Kdyby nekyvnul na zajem Korneeva a spol, tak by se mu to vecne vycitalo.

                  Chvalovsky? Jestli se nemylim, tak doporucil jen Beranka, jinak nemel s Slavii moc spolecneho. Neztroskotaly jeho namluvy na tom, ze sice sliboval ze donese casem investory, ale chtel od prvniho dne absolutni moc aby autonomne rozhodoval o osudu Slavii? Ja bych byl jako majitel take velice opatrny, kdyby mi nekdo prisel s takovym nejasnym navrhem.

                  • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

                    spino     před 9 lety 12.06.2015 13:26 |  
                    0 0

                    Nicméně princip je stejný - v obou případech rozhodovali o personálním obsazení cizí lidé. Šimáně teď může být třetí. Chceme to takhle?

                    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

                      Barra     před 9 lety 12.06.2015 13:33 |  
                      0 0

                      Princip je v rozdilny v tom, ze v pripadu Korneev (a vzhledem k tomu, ze plan Chvalovsky se neuskutecnil nema cenu o tom filozofovat) se nejednalo o dobro Slavie, ale o to jak namastit svoji vlastni kapsu. Pochybuji navic, ze by Korneev a Van Dop pracovali u nas zdarma. U Simane, ktery dlouhe leta dava penize do Slavie formou sponzoringu, jsem si nevsimnul ze by chtel Slavii vycucat. Takze co se me tyka, ano, budu rad za rady Simane. A jestli navrhne AR aby se stal Trunka kteremu Simane veri generalni reditel, nemam s tim problem. Na rozdil od Korneeva.

                      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

                        Barra     před 9 lety 12.06.2015 13:59 |  
                        0 0

                        Jinak je nas znamy Alex Pastoor od 1.1.2015 trener Sparty... Rotterdam v druhe lize. Sparta Rotterdam vyhodila sveho predchoziho trenera, protoze vysledky nebyly odpovidajici: z 19 zapasu 9 vyher, 5 remiz, 5 proher, 32 bodu z 57.

                        Pastoor odsefoval take 19 zapasu: bilance 7 vyher, 5 remiz, 7 proher, 26 bodu z 57.

                        Jinak je Slavie co se tyka vymeny treneru male pivo oproti Sparte Rotterdam: od 2001 je Pastoor jiz 19 (!) trener...

            • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

              vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 14:02 |  
              0 0

              Ta zase vůbec nevíš co jsem tím chtěl říct........

  5. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Plos     před 9 lety 12.06.2015 12:00 |  
    0 0

    Mě už takový věci ani nebaví číst, teď nenapadám vůbec článek samotný nebo jeho autora....spíš mě prostě už nudí a unavuje neustále vidět takovéhle informace směrem ke Slavii. Už to ani pořádně nečtu a jen to projíždím, ani mě to pořádně už nezajímá....to je furt něco dokola...to je pro mě už zajímavější článek o juniorce, či o ženách...

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Euforak (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 12:07 |  
      0 0

      jsme snad nejvíc sprzněnej klub u nás... snad bude zase dobře = lépe

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        sadlos (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 13:25 |  
        0 0

        myslím si, že taková Ostrava nás poměrně zdárně stíhá :-/

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Euforak (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 13:28 |  
          0 0

          Taky jsou už v insolvenci?

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          spino     před 9 lety 12.06.2015 13:54 |  
          0 0

          Oba kluby jsou vytunelované. Prosazuji družbu fanoušků obou klubů proti všem mocipánům. :)

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Kornovo     před 9 lety 12.06.2015 19:25 |  
            0 0

            jn, slavie a banik jsou dva kluby jejichz soucasnost je asi nejvic k zbliti. banik opet odvolal trenera. prijde svedik k nam nebo zpet do ovy?

            • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

              spino     před 9 lety 12.06.2015 22:42 |  
              0 0

              Hlavně oba majitelé nemají o fotbalu ani páru. Řebíček sem tahá svoje kamarády - gaunery, Šafarčík si zase udělal z Baníku rodinou firmu, sportovním manažerem je tam snad nějakej 20ti letej kluk. Zlatý Kisel.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Markus     před 9 lety 12.06.2015 12:11 |  
      0 0

      Před pár lety, když byla Slavie nahoře, byly diskuze na toto téma tabu, i tady. Příznivci raději přivírali oči a užívali si slávu. Řešit majetkové poměry Slavie bylo nepopulární. I tohodle teď sbíráme úrodu.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        Euforak (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 12:45 |  
        0 0

        Tak ale to je logické.. )

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          afro     před 9 lety 12.06.2015 13:30 |  
          0 0

          Přesně tak, byli jsme v euforii. ;-)

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Markus     před 9 lety 12.06.2015 14:30 |  
            0 0

            No jo, jsem oběť povolání, přiliš často řeším, co by se muselo pokazit, aby to lehlo :) Mnoha lidem při tom kazím jejich příjemné bezstarostné iluze, jak nějaký robustní systému bude fungovat věčně (bohužel v dnešní manažerské mluvě věčně znamená tak maximální rok, pak už to nikoho nezajímá).

  6. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    AdJap     před 9 lety 12.06.2015 14:44 |  
    0 0

    Je to k zblití...proč zrovna na Slavii se neustále musí lepit samej povl až už přímo nebo nepřímo...Dokud to takle bude pokračovat, tak budeme neustále hrát o záchranu s tragikomickým fotbalem. Jelikož všechno vždycky vychází shora. Jak tam je bordel, tak to pak doléhá na celou organizaci. A to se přesně děje u nás.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Euforak (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 14:49 |  
      0 0

      A proto je potřeba se večer pěkně schladit pivečkem )

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        Barra     před 9 lety 12.06.2015 14:59 |  
        0 0

        Diky Euforaku za tuto odpoved, k ktere sa rad pridam. Tim ze budeme skuhrat a nadavat na vedeni se nedostaneme o nic dopredu, naopak. Malokomu vadil Rebicek v kvetnu 2011, a ted ma byt personifikace dabla sameho? Jak Markus spravne vyse dnes upozornil, ze vedeni Slavie nebylo ani v dobe slavy dvou titulu zrovna kosher, tehdy moc nevadilo.

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Euforak (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 15:20 |  
          0 0

          Ono to stejně dopadne úplně jinak, než podle našich notiček, takže není potřeba si tím zas*rat hlavu víc než je nutné...

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Markus     před 9 lety 12.06.2015 16:00 |  
            0 0

            {_}>

  7. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    hamlo1 (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 18:01 |  
    0 0

    gratulace Davidovi, pak že už si v Edenu nezahraješ

  8. Zoufalec Kusý

    slaviapraha     před 9 lety 12.06.2015 18:43 |  
    0 0

    Celý případ insolvenčního řízení má mnohem zajímavější a spletitější pozadí. V advokátní kanceláři JUDr. Holase pracuje jistý Jiří Golda, ano bývalý předseda disciplinární komise. Golda udržoval vztah s Markétou Haindlovou, která je momentálně přátelkyní Fernanda Nevese. A který další subjekt se přidal k Online services? Ano, Fernando Neves.

    Zbyněk Kusý je naprosto zoufalý, zadlužený tak, že si bere stále nové a nové půjčky a s jeho životním stylem není schopný své závazky splácet. Řebíček chce vrátit 6 milionů, které mu půjčil, je evidentně jedním z mnoha věřitelů, ale je otázka, zda je ještě někdy uvidí, protože kde nic není... Kusý se tedy logicky uchyluje k zoufalým krokům, jak získat alespoň nějaké peníze, a prodej údajné pohledávky firmě ze Samoy je jedním z nich.

  9. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Kunetice     před 9 lety 12.06.2015 19:46 |  
    0 0

    Dokud bude vlastnit Slavii mafián tak jak se říká vrána k vráně sedá a mi tu můžeme zoufat jak chceme on na nás z vysoka sere viz Straka, Horník atd.
    Tak že Řebíčku táhni do hajzlu.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      spino     před 9 lety 12.06.2015 20:35 |  
      0 0

      Když už jsme u toho:

      Daniel Ťok: "Na ministerstvu dopravy chybí dokumenty ke skoro dvousetmilionové odměně pro vedení Letiště Praha. Informace médií o vyplacené odměně ve výši 197 milionů korun bývalému vedení Letiště Praha považuji za alarmující a dokazující používání netransparentních metod v nedávné minulosti. Odměny měly být vyplaceny na základě smlouvy z roku 2007, podepsané za ministerstvo dopravy tehdejším ministrem panem Řebíčkem."

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        mike-k (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 20:57 |  
        0 0

        tak že by byl zrovna pan ministr Ťok byl ten kdo vůbec neví co to je korupce. Že by zloděj, křičel chyťte zloděje?? :D

  10. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    honzah (přítel SN)     před 9 lety 12.06.2015 23:48 |  
    0 0

    Ovšem Milan Škoda dneska opět sympatický, snaživý, pěkný ťukec s Daridou, měli hrát oba daleko dříve, optimálně od začátku! Zato Vácha, to je Phobos a Deimos :-(

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Kornovo     před 9 lety 13.06.2015 07:13 |  
      0 0

      taky nechapu na co trener cekal. vacha ho pak odmenil svym skvostem. musim rict, ze kdyz jsme inkasovali, tak jsem mel i radost. je to blbe, ale tezko se s touto repre nejak identifikovat, hraci jako krejci a spol. je celkem tragedie. potesila me vyhra Walesu, britske tymy jedou

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      AdJap     před 9 lety 13.06.2015 09:49 |  
      0 0

      Jsem zvědav, jak se k Váchově přihrávce postaví rádoby pisálek Konečný z deníku sport. Být na jeho místě Slávista, tak už tvítuje o sto6...

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        AdJap     před 9 lety 13.06.2015 10:23 |  
        0 0

        Škodolibá radost, kterou mají z hrubky @Vason6 někteří fans jeho mateřského klubu, vypovídá leccos o jejich hodnotách a charakteru. #idealy

        Aaa, tak už je to tady .... :DDD

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          afro     před 9 lety 13.06.2015 11:44 |  
          0 0

          Ten člověk nikdy nezklame... nefiguruje pod tím twitter účtem Váchova přítelkyně?

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            bongor     před 9 lety 13.06.2015 15:39 |  
            0 0

            On si ještě někdo dovolí tu drzost mluvit o soudruhu Váchovi ve spojitosti se Slavií,jako že to je jeho mateřský klub,po všech těch jeho exhibicích v bídě?

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      1rytir     před 9 lety 13.06.2015 11:24 |  
      0 0

      Poté, co jsem včera sledoval naše reprezentační představení na Islandu se musím Slavii za některá má příkrá hodnocení její hry omluvit. Ten zápas včera nesnesl srovnání ani s některými zápasy naší ligy! Nepřesností jako v našich barvách v Edenu, bez střelby na branku, zoufalé centry a rohy, po vstřelené brance stažení a hra na vrabčáka,která se zákonitě vymstila. A Vrba v sestavení základu a pozdním střídání jako Beránek :-))

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        Kornovo     před 9 lety 13.06.2015 12:20 |  
        0 0

        tak to zase trochu uber. srovnavat tu bidu, co jsme predvadeli od derby s vykonem na islandu je trochu silne kafe. vcera se do golu hralo opatrne, ale v nasi repre je stale par hracu, kteri ten fotbal opravdu umi. to se o slavii rict rozhodne neda

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          1rytir     před 9 lety 13.06.2015 12:53 |  
          0 0

          Tak mi pověz,kdo z těch co fotbal hrát umí včera jezdil po zadku? Připodělaný fotbálek to byl z naší strany a repre jednoznačně propadla,protože tohle byla repre bída!

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 13.06.2015 13:22 |  
            0 0

            Klasickej slávistickej vrabec v hrsti :-)

    • Re: Opráski :o)

      Kornovo     před 9 lety 13.06.2015 12:20 |  
      0 0

      slavisticky nabor?

  11. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    JirkaD     před 9 lety 14.06.2015 19:04 |  
    0 0

    Nemělo se o víkendu vyjasnit? Kde nic, tu nic.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      patras     před 9 lety 14.06.2015 19:22 |  
      0 0

      ...jak píše Procházka, v Edenu se situace neustále mění... Pomalu začíná příprava a na Slavii se mlčí....Néočekávám nijak extra sezónu...

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        AlesJa     před 9 lety 14.06.2015 20:12 |  
        0 0

        a kdy byl před nějakou přípravou klid ? :-)

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          patras     před 9 lety 14.06.2015 20:43 |  
          0 0

          nikdy, taky to tak vypadá...

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            JirkaD     před 9 lety 15.06.2015 07:54 |  
            0 0

            Kdybychom nebyli ve Slávii, tak bych řekl, je klid, nic se neděje. Trenér nebyl odvolán, tak asi v klidu připravuje letní přípravu, soustředění je domluveno a soupeři, kvalitní soupeři, jsou domluveni. Nikomu asi nekončí smlouva, protože se neprodlužují. Náhrady nepřicházejí, tak asi ani nikdo neodejde. Takže stabilita v klubu a očekávám progres, ale to bychom nemohli být ve Slávii.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      kalex     před 9 lety 15.06.2015 12:28 |  
      0 0

      No hlavně Konečník nezapomněl vyflustnout cosi o tom, že Kusemé dlužíme 17 mega a že by se Vácha neměl kritizovat za to, jak to řešil. No já nevím, ale ten metrohomosexuál to prostě posral. Ale buďme rádi, že pan nepostradatelný hraje za sraltu a už se šíleně těším, jak svým dalším kiksem potopí sraltu v Evropě.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      bongor     před 9 lety 15.06.2015 19:02 |  
      0 0

      Já myslím,že to Mádl napsal velmi jemně na to že psal o blbovi nejvyšší kategorie.
      Křetínský si určitě oddychnul,že to nenapsal Procházka nebo Luhový.

  12. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 15.06.2015 12:23 |  
    0 0

    Jakub Konečný ‏@jakub_konecny před 17 minutami

    Zbyněk Kusý přihlásil do insolvenčního řízení se @slaviaofficial čtyři nové pohledávky v celkové výši 16.910.928,08 korun.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        AlesJa     před 9 lety 15.06.2015 12:46 |  
        0 0

        zajištěni parcelou č.736/1 a 736/2 (zahrada) ??

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Markus     před 9 lety 15.06.2015 13:36 |  
          0 0

          Netuším o co jde, ale cca. tohle:

          http://mapy.cz/s/iNeU

          k.ú.Hlučín
          LV 5251
          736/1
          736/2

          Vlastnické právo Podíl
          SK Slavia Praha - fotbal a.s., U Slavie 1540/2a, Vršovice, 10000 Praha 10

          sportoviště a rekreační plocha

          Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti
          Zahájení exekuce - SK Slavia Praha - fotbal a.s.
          Zástavní právo exekutorské

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Markus     před 9 lety 15.06.2015 13:48 |  
            0 0

            Aha, tohle by s tím mohlo nějak souviset. Někdy před 13.05.2009 uzavřela Slavia smlouvu s fotbalovým klubem v Hlučíně. To se kryje s využitím parcely - sportoviště 736/1 od 27.05.2009.

            • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

              AlesJa     před 9 lety 15.06.2015 13:51 |  
              0 0

              ano pravda spolupráce tu byla

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      AlesJa     před 9 lety 15.06.2015 12:40 |  
      0 0

      ten to musí mít v oblíbených a každou chvilku aktualizovat :-)

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        AlesJa     před 9 lety 15.06.2015 12:41 |  
        0 0

        ten Kusý stál púl ročního obratu

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Fulham     před 9 lety 15.06.2015 15:13 |  
          0 0

          Nebyl Hlučín spojen s působením Pučka?dozvuky Rosena s Dolezalem.

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Fallen (přítel SN)     před 9 lety 15.06.2015 15:42 |  
            0 0

            Pamatuju si, jak to měla být farma pro Slováky, kteří si měli po cestě do Slavie zvykat na ČR a český fotbal právě tam :D

  13. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    1rytir     před 9 lety 15.06.2015 16:58 |  
    0 0

    Baroš si hledá angažmá a rád by byl blízko domova. Viz: http://fotbal.idnes.cz/
    Asi mu místo nenabídnem, ještě by začal kritizovat naše vedení...:-))

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Borris     před 9 lety 15.06.2015 17:15 |  
      0 0

      Teď jsem sem chtěl akorát hodit odkaz :-) chce být blízko domova, jeho syn je u nás, takže není co řešit ne? :-) jenže u nás by to měl fakt z deště pod okap. Přešel by z jednoho bordelu v Baníku, do snad ještě většího k nám.... Vždyť my ještě ani nebyli schopni vyhlásit, kdo bude trenér. Fakt humus co se u nás děje.... Nebo spíš neděje.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        JirkaD     před 9 lety 15.06.2015 17:33 |  
        0 0

        Nemohli by informovaní spoludiskutéři alespoň naznačit, co se děje v klubu? Vždyť to mlčení není normální. Kdyby alespoň Jirka Vrba napsal, že se zase zatáhlo a vyjasnění se odkládá, tak je to lepší než toto mlčení

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Borris     před 9 lety 15.06.2015 17:56 |  
          0 0

          Jirka Vrba uprostřed minulého týdne, že o víkendu by se mělo vyjasnit. Víkend je pryč a místo toho se ještě víc zatáhlo.... Kdybych tohle říkal v nějakém rozhovoru, tak by za to v novinách otiskly ( smutně a otráveně si povzdechne ) :-)

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Tomski     před 9 lety 15.06.2015 19:08 |  
            0 0

            tak ten Horník už je definitivní...to se vyjasnilo...teď se prý jedná...ve středu by mělo být hotovo...

          • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

            Barra     před 9 lety 15.06.2015 20:39 |  
            0 0

            Vrba psal ze na vikend "by se mohlo" vyjasnit - neni to primo afirmativni tvrzeni ze se vyjasni. Ale chapu tvoji netrpelivost - nejsi v tom sam. Nejak se nam ty nepriznive zpravy nahromazdily, a jestli chceme nebo ne, nejak se to musi rozseknout, vyresit, uz jen afera Kusy nas k tomu nuti.

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          Eluin (přítel SN)     před 9 lety 15.06.2015 20:56 |  
          0 0

          Informováni diskuteri tvrdí, že jsme ještě ve větším bahnu než se čekalo..

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      ashley     před 9 lety 15.06.2015 18:38 |  
      0 0

      Jako alternativu za Škoďaka bych ho bral. Osobně věřím, že Milan zůstane a na protočení nebo kdyby se MŠ zranil by byl dobrej. Navíc je to osobnost i do kabiny.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      naplavnik     před 9 lety 15.06.2015 18:52 |  
      0 0

      V rámci ligy si nemyslím, že by chtěl hrát, ale bral bych ho. Sice by to typologicky nebyla náhrada za Milana, ale myslím, že ještě může klidně 1-2 sezony hrát na slušné úrovni.

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        bongor     před 9 lety 15.06.2015 19:07 |  
        0 0

        Určitě.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Kornovo     před 9 lety 15.06.2015 19:07 |  
      0 0

      vedeni baniku prave predstihlo vedouci slavii v boji o nejvetsi kreteny ve vedeni. odskrtavaji carky s ledendami klubu, ktere vyhodili: lukes, sverkos, jaknkul, baros... a pojdme. rebicek to jiste prebije novym trenerem nebo ivanem

  14. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Fulham     před 9 lety 15.06.2015 19:54 |  
    0 0

    No - takovej Bary v sešívanym....vůbec bych nebyl proti. Jako když jsem ho viděl na jaře proti rudejm, to byla padáda. Rok, dva může s klidem dát. A ač je ti asi divný, je mi líto fans Chacharů. I když ti maji zase aspoň trenéra. Takže nula od nuly v tomto případe doslova pojde....:-)

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Kornovo     před 9 lety 15.06.2015 20:02 |  
      0 0

      Milan rekl, ze by rad hral blizko domu a bydli v praze. uvidime co dokaze karol kisel

      • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

        nacelnik (přítel SN)     před 9 lety 15.06.2015 20:48 |  
        0 0

        Karolko dokáže leda velký kulový, jako obvykle.

        • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

          judy     před 9 lety 15.06.2015 20:53 |  
          0 0

          No já myslí že se ve středu budeme ještě všichni pěkně divit :)
          Teď vážně.. už chci aspoň vědět co se děje, tahle mediální neochota cokoliv zdělit už mi leze krkem, není snad nic horšího než nevědět co se děje s tvojí srdeční záležitostí !!!

  15. Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

    Alanor (admin)     před 9 lety 15.06.2015 21:21 |  
    0 0

    Baroš sice svou kvalitu má, ale je starý, neperspektivní, drahý a hlavně věčně zraněný - za celou sezónu dal jen 2 branky... Já bych ho tu tedy nechtěl, ani kdyby to připadalo v úvahu.

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      hiker42     před 9 lety 15.06.2015 21:36 |  
      0 0

      Slavia sice určitej zvuk pořád má, ale je rozkradená, vedou ji prevíti a diletanti, trenéři vydržej v průměru půl roku a fanoušek je na posledním místě. nejspíš by nás Bary nechtěl, ani kdyby to připadalo v úvahu..

    • Re: Je Slavia ohrožena insolvenční mafií?

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 15.06.2015 21:59 |  
      0 0

      No pokud by se hrálo stylem nákop dopředu ať si s tím útočník poradí, tak to bych mu snad ani nepřál...