O Slavii

Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

První posilou Slavie pod novým majitelem není hráč, ale nyní již bývalý investigativní novinář Tomáš Syrovátka, který bude mít v klubu na starost marketingové záležitosti a kontakt s fanoušky.

Po oznámení, že Slavii kupují od Aleše Řebíčka čínská investiční společnost CEFC a český miliardář Jiří Šimáně, bylo zřejmé, že do managementu Slavie zamíří brzy noví lidé. Nyní je jasné jméno prvního z nich. Je jím poměrně překvapivě donedávna novinář Tomáš Syrovátka, který bude mít jako zástupce čínského majoritního vlastníka na starosti především kontakt s fanoušky a marketing.

Tomáš Syrovátka se od roku 2000 věnoval žurnalistice, postupně se vyprofiloval jako investigativní novinář a veřejnosti je známý především ze svého působení v MF Dnes. Z tohoto deníku poměrně nedávno odešel poté, co celé vydavatelství koupil Andrej Babiš, a spolu se svými kolegy spustil internetový deník Neovlivni.cz. Ten mimo jiné právě díky němu jako první médium informoval o tom, že Slavii kupuje CEFC.

Kromě dosavadní profesní kariéry je třeba zdůraznit, že Syrovátka je také celoživotním fanouškem Slavie a mimo jiné pravidelným čtenářem Slávistických novin, kde také přispíval často do diskuze. Protože je sám fanouškem, má výborné předpoklady k tomu, aby byl ve své nové práci - kterou by mělo být dělat fanouškům radost mimofotbalovými aktivitami klubu - úspěšný.

"Slavia je kromě rodiny má největší životní láska, je to největší český klub a nabídka stát u jeho restartu po boku lidí, kteří ji milují tak jako já, pro mě byla neodmítnutelná. Věřím, že největším pokladem klubu jsou kromě jeho historie a morálního odkazu jeho fanoušci. Ty chci maximálně ve všem podpořit. Jsme jedna rodina," řekl pro slavistickenoviny.cz Tomáš Syrovátka.

Na závěr dodejme, že Syrovátka se hned pustil do práce a ve spolupráci s oddělením komunikace a dalšími členy managementu se chce zasadit o to, aby klub připravil pro fanoušky příjemná překvapení už na derby se Spartou, které se hraje za necelé dva týdny. Jak již napsal na Twitter Jaroslav Tvrdík, mezi tato překvapení by mohlo patřit mimo jiné obrandování vnitřních prostor stadionu, pravděpodobné je také zřízení fanzóny před zápasem.

Komentáře (58)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    staroslavista     před 9 lety 14.09.2015 22:42 |  
    0 0

    Moc ti to jmenování přeji, velká gratulace, budeš u toho a to je k nezaplacení.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Dobi     před 9 lety 15.09.2015 05:33 |  
      0 0

      Vše už bylo řečeno. Krásně řečeno. Takže - s chutí do toho (a půl je hotovo, ale snad brzy bude hotovo vše)! Je třeba sjednotit slávisty i tady. Skoro nikdo to nemyslí zle, ale někdy mi chybí víc pozitivismu, tolerance (třeba i k chybičkám hráčů)! Ale MY to všichni společně dokážeme, protože po těch beznadějných letech se objevilo nejen světlo na konci tunelu, ale já věřím, že jsme už z tunelu venku!!! Hodně síly a zdaru!

  2. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 14.09.2015 22:44 |  
    0 0

    Moc dobrý krok, gratulace!

  3. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Faris (přítel SN)     před 9 lety 14.09.2015 22:47 |  
    0 0

    Hodne stesti a gratulace (s nefalsovanou a pravou ceskou zavisti, jak pravil skvely p. Milos Kopecky), pane Syrovatko. Snad se Vam s tymem povede to, aby na stadionu bylo prumerne 10 000 fanousku (nesprostych, prosim!)

  4. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    tantalos     před 9 lety 14.09.2015 22:50 |  
    0 0

    Vážený pane Syrovátko,
    děkuji Vám, že jste přejil funkci toho. co mi připadá jako jakési převodové ústrojí mezi českým a čínským managementem. Těší mne, že do práce jdete s elánem, ačkoli se obávám, a podle mých zkušeností vůbec ne bezdůvodně, že mnohem jednodušším a klidnějším jobem by bylo stát se válečným zpravodajem z frontové linie s ISILem.
    Přeji dobré nervy, hodně rozvahy a mnoho optimismu.
    Tantalos

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      bongor     před 9 lety 14.09.2015 23:05 |  
      0 0

      Já Ti ze srdce přeju,aby Ti práce šla nejmíň jako novinařina.Myslím,že to bude přece jen klidnější než být tím válečným zpravodajem.O to se musíme přičinit všichni,manažment,hráči i fandové.Ať žije Slavie!!

  5. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Chlupp (přítel SN)     před 9 lety 14.09.2015 22:51 |  
    0 0

    Tak to bys mohl domluvit na derby pořádnou argentinu...

  6. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    KubaM     před 9 lety 14.09.2015 23:01 |  
    0 0

    Také mě tato změna těší. Komunikace z fanoušku byla dlouhodobě zoufalá.

    Mimo jiné k serveru Neovlivni.cz: Pane Syrovátko, jako rusista chválím zpracování sekce tzv. Ruská stopa. Nechtěli byste ale ještě přidat obdobu tzv. Čínskou stopu? I jako Slávisté pro to máme jisté důvody.

  7. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Barra     před 9 lety 14.09.2015 23:33 |  
    0 0

    Vazeny pane Syrovatka, mily Navare, i ja se rad pridam s gratulacemi. Dlouhodobe jste nas tady napinal, ale velice si vazim ze jste byl posel jak nadejnych zprav, tak ze jste se take ozval kdyz jednani se dostavaly do slepe ulicky a kdyz z vaseho prispevku bylo patrne ze sam ztracite nadeji. Ale konec dobry, vse dobre - a jsem velmi rad ze jste se rozhodnul k takove radikalni zmene. Svedci to o tom, ze sam v projektu 'Nova Slavie' verite a ze jsem si jisty ze se vam ve vasi nove vyzve bude darit. A ze se v Slavii prace najde... Jak pravem rika krasnym heslem Jiri Simane, prumer nestaci. Slavie musi profesionalizovat v vsech smerech, prace bude dost. Budu se moc tesit na vase iniciativy, vase napady, vasi spolupraci s Jirim Simane, i kdyz ten bude vice v pozadi. Zazraky snad nikdo z nas neocekava, tvrda a poctiva prace se ale musi zakonite projevit v vysledcich. Preji vam moc elanu, pevne nervy, aby se vam darilo.

    A dovolim se dodatecne omluvit za muj faux pas, kdyz jsem tady pred snad 2 lety reagoval na vas prispevek tim, ze jsem o Barcelone mluvil ze je spanelsky klub. Jak jste me bleskorychly a spravne opravil - je katalansky. Snazme se byt tak profesionalni jako Barca, samozrejme v malem meritku. Jejich projekt mladeze, La Masion, by pro nas mel byt inspiraci, snad se take rychle dockame casu kdyz Eden bude dlouhodobe kompletne vyprodany dle vzoru Nou Camp. Nezapomenme, prumer nestaci.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      eomer (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 00:18 |  
      0 0

      Zdravím po čase, tak když katalánský, tak spíše dle vzoru Camp Nou :-)

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        Barra     před 9 lety 15.09.2015 01:09 |  
        0 0

        Mas samozrejme pravdu -:)

  8. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 14.09.2015 23:35 |  
    0 0

    Jak říká jedna komunita GL !

  9. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    mart     před 9 lety 14.09.2015 23:41 |  
    0 0

    Zlomte Vaz, priteli.
    mart

  10. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    pinochet     před 9 lety 15.09.2015 00:10 |  
    0 0

    Není těch dobrých zpráv najednou až moc? Každopádně i já přeji p. Syrovátkovi/Navarovi hodně úspěchů/spokojenosti, bude to i naše spokojenost. Přivítal bych, až budete mít více času i nějaký on-line rozhovor. T5eba by v něm mohli padnout i nějaké návrhy, jak pomoci/co zlepšit. Přece jenom ne vždy všechno vědí ti, co jsou ve funkcích. Někdy mohou mít dobré nápady i laikové. Ještě jednou tedy hodně zdaru. Ať žije Slávie.

  11. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    eomer (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 00:13 |  
    0 0

    I já se připojuji s gratulací a přeji pevné nervy, protože práce s lidmi je to nejtěžší.

  12. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 00:17 |  
    0 0

    Zlomte vaz, snad cesta na vrchol nebude dlouhá.

  13. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Navar (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 01:16 |  
    1 0

    Dobrý den přátelé, milí kamarádi, děkuji za vlídná slova většiny z Vás. Až teď jsem z prvního náročného dne dorazil domů. Obětoval jsem svou profesi, k níž se už nikdy nebudu moci vrátit, za to, že mohu být u nového začátku své lásky Slavie. Nabídku jsem nečekal, nebyl jsem na ni připravený, a když už přišla, volil jsem svým srdcem.
    O víkendu jsem hovořil s panem Šimáněm i čínskými většinovými majiteli a měl jsem z toho skvělý pocit. Pan Šimáně je velký Slavista, který je ochoten pro klub dýchat, pan Tvrdík to samé. Čínští majitelé mi doslova řekli, že udělají vše pro to, aby historický odkaz Slavie nesli hrdě dál. Stejně tak management.
    Zažil jsem starý Eden, Strahov, nový Eden. Na předkolo LM se Celtou Vigo jsem třeba nechával vyrobit tu obří vlajku ve tvaru dresu, možná si mnozí vzpomenou. Od mala jsem žil se Slavií. Je to můj život.
    Nejsem ani náhodou nejlepší marketér v zemi. Nejsem ani geniální kreativec. Ani ...
    Jsem ale už přes 20 let zapálený fanoušek. Slibuji, že budu pracovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, že nechám v Edenu srdce i duši.
    Bez vaší pomoci to ale nepůjde. Potřebují vaši podporu, vaše nápady, váš entuziasmus. Pak jsme schopni podniknout něco velkého.
    Bez přehánění je nutné vytvořit jednu velkou rodinu, která půjde za stejným cílem: vrátit Slavii tam, kam patří.
    Už teď se snažíme co nejvíce zlepšit věci do derby: nový většinový majitel uvolnil peníze na "zeslávistění" stadionu či vybudování fanzony. Hodlám se pustit do slavistického muzea a dalších věcí.
    Nápadů je spousta a já věřím, že s vaší pomocí je dokážeme realizovat. Jistě přijde řada překážek a nesnází, asi to půjde pomalu a po jednotlivých krůčcích. Ale já věřím, že to společně dokážeme.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Nosorozec     před 9 lety 15.09.2015 01:33 |  
      0 0

      Dokážeme to! Doufám, že za dva tejdny vyprodáme derby a poženeme Slavii k vítězství v tomto prestižním zápase a nastartujeme novou éru Slavie plnou úspěchů! :)

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        Falk     před 9 lety 15.09.2015 07:10 |  
        0 0

        Hodně štěstí a ať se daři NAVARE,blahopřeji ti a trošku závidím (v dobrém slova smyslu),že mǔžeš ovlivnit propagaci Slavie jen tak dál.Myšlenka ,abychom táhli za jeden provaz je jediná správná a možná

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Dobi     před 9 lety 15.09.2015 06:20 |  
      0 0

      Já jsem optimismem zareagoval níže, že musíme a BUDEME táhnout za jeden provaz. Postupně musíme všichni budovat image. OP má ve správě (přesněji vlastnictví) spoustu trofejí, která zatím měly nedůstojné umístění, kroniky, paměti takových velikánů, jako byl nejen třeba Martin Růžek, ale i nedávno zesnulý př.Bartůněk či unikátní kronikář Miroslav Slavík-Tatranský, pokud by se vyhlašovali slávističtí svatý, oni musí být jedněmi z prvních kandidátů! Jméno Šimáně je asi shodou jmen, ale já pamatuji z výboru Láďu Šimáně, o němž platí vše, co bylo o velkých slávistech tady i jinde řečeno!

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        spino     před 9 lety 15.09.2015 06:23 |  
        0 0

        Možná to byl Jiřího otec, kterého ve svém rozhovoru Jiří Šimáně zmiňoval.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      naplavnik     před 9 lety 15.09.2015 07:13 |  
      0 0

      Hodně zdaru Navare,držíme palce a jsme jistě připraveni byt Slavii nápomocni v míře našich našich časovým a profesních kompetencí.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      jane (admin)     před 9 lety 15.09.2015 07:33 |  
      0 0

      I já se přidávám ke gratulacím, překážek bude rozhodně hodně, na druhou stranu budovat něco tam, kde v zásadě doteď nic moc nebylo, je fajn - cokoliv se udělá navíc, bude s povděkem kvitováno.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 07:37 |  
      0 0

      Respekt a velký dík, že do toho jdeš. Zní to jako splněný sen asi každého slávisty. Leč je snadné udělat tohle rozhodnutí po škole, ale s rozjetou kariérou? To klobouk dolů.

      Na druhou stranu je na čem stavět. Nový majitel,který má prostředky,zájem a především je to slávista. Plus velká slávistická obec, v níž je spoustu nadšenců a odborníků, kteří by se rádi angažovali a klubu v nějaké oblasti pomohli, jen jim dát prostor.

      Nezbývá než popřát hodně štěstí v nové pozici:-)

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      petrjir     před 9 lety 15.09.2015 07:59 |  
      0 0

      Navare, diky moc za pomerne pravidelnou a pravdivou informovanost na zdejsich strankach. Zajima me otazka ohledne posil, mozna odpovis, mozna ne. Prijdou jeste (krome Frydrycha) nejake posily do zalohy a utoku, tak jak si pral trener? Do konce prestupniho obdobi zbyva jiz jen tyden...
      Ps: vzkaz vedeni, at vymeni Tamase za Jablonskyho!!!

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      koscheen (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 08:26 |  
      0 0

      Hodně dobrý tah Navare. Není důležité být nejlepší v marketingu a nápadech, je důležité být s námi a poslouchat co diváci chtějí.

      Držím palce a ve skrytu duše závidím, ale Vy si to zasloužíte!

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      smely (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 08:43 |  
      0 0

      dobry den navare, i ja se pripojuji s diky za minule a preji vse nejlepsi v budoucim. verim, ze vzhledem ke svemu postaveni a prirozene autorite a respektu mezi fanouskovskou obci jste ten pravy muz na svem miste. hodne stesti vam i nam vsem. p.s. mozna , ze hned pro zacatek by stalo za to prestat toto, az neuveritelne, obrozeni nazyvat "Nova Slavia", to uz tu jednou bylo a vime jak to dopadlo. ja bych byl klidne pro "Stara dobra Slavia" tedy s prihlednutim na puvodni ideje, idealy a jistou kulturnost...diky a NA ZDAR !

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        smely (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 09:34 |  
        0 0

        p.s.s. neslo by neco udelat s prodejem listku pred zapasem ? ty 4 kasy s frontou na 40 min jsou opravdu ulet .... ( ja vim, ze vse resi permice, nepisu ted za sebe...) diky.

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        Navar (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 12:32 |  
        0 0

        Stara dobra Slavia? Skvele!

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      alois_veliky (admin)     před 9 lety 15.09.2015 08:53 |  
      0 0

      Navare, děkujeme a držíme palce! Konečně do důležitých funkcí ve Slavii přicházejí lidé, jimž na Slavii opravdu záleží (a ne ti, kteří se k ní přišli jen chovat "hodně slušně") - přesně tak, jak jsme si všichni přáli. Věřím, že tenhle entuziasmus se podaří přenést i na hráče a už brzy se naše Slavie vrátí tam, kam patří.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 09:15 |  
      0 0

      Ahoj Navare, po tech letech zmaru, kdy nasi slavii zajala parta mafianu, to vypada jako pohadka, ze slavista jako ty, jeden z nas, dostane prilezitost podilet se na obnove slavie. Ona to urcite takova pohadka nebude, bude to zatracene tezky, vybudovat fungujici klub, ktery neni jen cerna dira na penize majitelu, neztratit se v mafianskem prostredi ceskyho fotbalu, udrzet slavisticke hodnoty a vratit slavii tam, kam patri.. To je sakra tezky ukol. Jsem moc rad, ze se na tyhle tezky praci bude podilet slavista jako ty. Drzim palce a verim, ze pokud budes potrebovat cokoli probrat, poradit se, pomoci, tady mezi nami slavisty najdes pratele, kteri budou na blizku. Muzes s nami pocitat!

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Pepino44     před 9 lety 15.09.2015 09:22 |  
      0 0

      Já Ti také děkuji,že jsi přijal tuto funkci,věřím,že uděláš vše pro zlepšení situace kolem Slávie. Jenom prosím, Tě nepracuj 24 hod. denně,sedm dní v týdnu. Vím,že jsi to myslel obrazně, ale důležitý je také čas na odpočinek. Nyní,když je již vidět světlo na konci tunelu,tak jistě každý pochopí,že nemůže být všechno hned. Stejně se každému stoprocentně nezavděčíš,protože každý má svoje priority. Jeden chce co nejdříve zlepšit občerstvení,druhý potom výzdobu a pod. Proto pracuj tak,aby to nezanechalo stopy na Tvém zdraví. Přeji Ti , mnoho úspěchů v práci - nám pro radost.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      mike-k (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 09:50 |  
      0 0

      Dobrý den Navare, přeji Vám hodně štěstí při práci a šťastnou ruku při výběru výzdoby. Je Vám jasné, že se nezavděčíte všem, že? :)

      Držte se a kdyby něco klidně si postěžujte tady. Můžeme tu dělat na daná témata referenda. :D

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 11:46 |  
      0 0

      Aha, tak Vy jste Tomáš Syrovátka, proto ty informace o koupi klubu z první ruky, ještě jednou díky. Nový majitel by měl hlavně uvolnit peníze na posily a teprve potom zkrášlovat stadion a okolí , ale snad budou peníze i na ně. Co dneska soud, prozradíte něco o něm tady/na twitteru ?

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 12:10 |  
        0 0

        Myslim ze ne. Novy majitel by nejprv mel udelat ze slavie fungujici firmu, mel by pozvednout znacku slavie a vratit ji cest a vaznost. Az bude vse fungovat jak ma, je mozny utracet za posily.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Markus     před 9 lety 15.09.2015 12:16 |  
      0 0

      I wanna just say thank you :)

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Hubacek     před 9 lety 15.09.2015 15:03 |  
      0 0

      Tak na dlouho můj poslední příspěvek a pak zas budu čtenářem , velká gratulaci az slzy pomalu z toho tečou k, držím palce ať se tvému dílu ve Slavií daří a brzy jsou vidět vysledky . Další velké díky ze jsi dal první info o prodeji a mne jsi ulevil ze jsem to nemusel uz dusit a jen tvou informaci potvrdit , ale trvalo ti to 5 dni :-)

      Měj se a hurá do prace

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Hubacek     před 9 lety 15.09.2015 15:03 |  
      0 0

      Tak na dlouho můj poslední příspěvek a pak zas budu čtenářem , velká gratulaci az slzy pomalu z toho tečou k, držím palce ať se tvému dílu ve Slavií daří a brzy jsou vidět vysledky . Další velké díky ze jsi dal první info o prodeji a mne jsi ulevil ze jsem to nemusel uz dusit a jen tvou informaci potvrdit , ale trvalo ti to 5 dni :-)

      Měj se a hurá do prace

  14. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    janko (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 06:34 |  
    0 0

    Hodne stesti. Budes ho potrebovat. A diky za ty zakulisni informace kterymi si nas po ten dlouhy cas drzel v nadeji.

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      travel (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 08:47 |  
      0 0

      Už pod dřívějším článkem jsem Ti gratuloval k této práci a že věřím,že dojde k lepší komunikaci s námi fanoušky.Teď po Tvém příspěvku jsem přímo nadšen,že tuto práci budeš vykonovát právě Ty.Takže hodně zdaru,nevyčerpatelnou energii,pevné nervy a doufám,že sem na SN občas zavítáš a v rámci možností (jistě chápeš,jak to myslím)sem občas napíšeš zajímavou informaci.Tak ať se daří a Slavia je věčná!
      Je mi strašně líto,že neuvidím "zeslávistění" stadionu při derby.Bohužel už v březnu jsem si koupil zájezd na Bali a teď ve čtvrtek odlétám.Už se těším po návratu na všechny novinky a moje první cesta povede na stadion do Edenu a samozřejmě sem na SN.

  15. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    doctorex (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 09:20 |  
    0 0

    I já se připojuji k přání hodně štěstí a úspěchů a myslím, že lépe vybrat nešlo!

  16. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    marcocruz (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 09:38 |  
    0 0

    gratuluji Navare, je to super zpráva!

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      belmis (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 12:15 |  
      0 0

      Také se přidávám ke gratulaci. Už když jsem viděl rozhovor s tebou v TV, jak informuješ o vstupu investorů do Slavie s takovým zápalem, kdy bylo vidět, že jsi jistě velký slávista, a že z celé situace máš velkou radost, říkal jsem si, není to náhodou Navar? -)

  17. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Pava1     před 9 lety 15.09.2015 09:55 |  
    0 0

    A pak že se zázraky nedějí,posledních 14 dní je zatím jeden velký zázrak!!
    Držím palce,přeji pevné nervi a hlavně hodně pozitiva.
    Díky

  18. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 11:05 |  
    0 0

    Věřím, že po letech prokletí teď pozvolna přicházejí znovu roky snů.. :).

    A stejně, nebýt těch krušných let, tak by si člověk hojných zase tolik nevážil. Ne nadarmo je sešívaná duše těžce zkoušena :).

  19. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Humessi     před 9 lety 15.09.2015 11:17 |  
    0 0

    Štve mě, že jsem tak netrpělivý, pořád chci nový a nový info :D
    Již uhrazeny závazky?
    Bude Frydrych?
    Uvažuje se i o posile na jiných postech?
    Bude tiskovka?

    Navare, gratuluju a jsem nadšený, věřím, že teď teprve nastartuje klub tu správnou komunikaci s námi, s fanoušky :).

    PS: Nenech se otrávit

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      smely (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 11:32 |  
      0 0

      ne, ano, ano, ano

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        Humessi     před 9 lety 15.09.2015 11:43 |  
        0 0

        Tipuješ nebo víš? Díky

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      quelhar (admin)     před 9 lety 15.09.2015 11:38 |  
      0 0

      Tak dnes od 13:00 je soud. Pak snad bude jasněji i v dalších věcech...

      • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

        AlesJa     před 9 lety 15.09.2015 11:56 |  
        0 0

        přesně tak a je i možné, že se bude platit jen něco

        • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

          Mijk     před 9 lety 15.09.2015 12:36 |  
          0 1

          A taky je možné, že se všichni ještě budeme divit!! :-)

  20. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    samciz (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 13:22 |  
    0 0

    Tomáši Syrovátko, i za mě gratulace s přáním úspěchu, jak klubového, tak i Vašeho osobního!

    Je skvělé, že do marketingu míří někdo, kdo je takovým fanouškem. Díky také za aktivitu zde, na SN!

  21. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    sTizz (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 13:41 |  
    0 0

    Gratuluji,hodne stesti a klidu k praci!

  22. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Sokrates55 (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 13:45 |  
    0 0

    Přeji Vám všem pěkný den a také se připojuji k těm, kteří chtějí pozdravit kolegu Navara a popřát mu hodně a hodně dobrého v nové práci pro nás Slávisty.
    Tak jako všichni další si moc přeji Navare, aby SN i díky Tobě si udrželi svůj kredit a také věřím, že se budeme dozvídat spoustu nových zpráviček "ještě za tepla".
    Pořád ještě je vše na začátku a zrovna teď se rozhoduje o velmi důležitých věcech (insolvenční řízení). Pevně věřím v dobrý konec této celé záležitosti. Jak pravil pan Šimáně, je nutné nejprve všemu podstatnému dát pevný řád a základy. Až budeme mít tyto atributy nastavené, pak bude následovat i to, že se na Slávii začne hrát i fotbal o "level" výše, než tomu bylo v sobotu večer.
    Až příliš bylo vidět nedostatky na naší straně. S úlevou za bod jsem odcházel a říkal jsem si, koho všeho bych asi vyměnil já. A to bych vyměnil za první půli asi 5 hráčů včetně Míni Černého, který sice pořád bojuje, ale nejvíc bojuje sám se sebou. Nakonec souhlasím hlavně s tím, že Pepa Bazal byl velmi příjemným překvapením a Hrubý se bude muset hodně zamyslet.
    Tak Navare, drž se.
    "Is maxime divitiis fruitur, qui minime divitiis indiget"
    Bohatství si nejvíce vychutnává ten, kdo nejméně cítí jeho potřebu
    Sokrates55

    • Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

      Markus     před 9 lety 15.09.2015 14:16 |  
      0 0

      Žblebty těchhle jelimánů mě vždy pobaví, ale malinko i zamrazí. Il Duce a další byli kdysi také jen kašpaři a jak dokázali lidi zblbnout. Přeji si společnost, kde bude pro lidi snadné nalézt v médiích fakta a ta si budou moci interpretovat po svém aniž by jim byl podsouván nějaký světonázor.

  23. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    Tomis68 (přítel SN)     před 9 lety 15.09.2015 20:06 |  
    0 0

    I já gratuluji, Navare. Povedlo se Ti splnit si sen mnoha z nás, tak ať ta práce naplňuje a přináší radost Tobě, klubu i celé slávistické obci :-).

  24. Re: Do Slavie přichází Tomáš Syrovátka

    hiker42     před 9 lety 15.09.2015 20:35 |  
    0 0

    Milý Navare,

    moc Vám gratuluju, přeju pevnou ruku a mnoho úspěchů Vám i nám.

    krásně se to otočilo, tak se držte.