O Slavii

Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

Sportovní rozvoj klubu je zásadní pro další světlou budoucnost Slavie. Pracovat na něm budou mimo jiné Jakub Dovalil, Jiří Plíšek a částečně také Jan Říčka.

Ve svých funkcích zůstává současné sportovní vedení, tedy sportovní ředitel Josef Jinoch a trenér A týmu Dušan Uhrin. Josef Jinoch shrnul celkovou představu o fungování tohoto úseku. "Slavia jako klub se zázemím, které teď má, by chtěla postupně vybudovat tým a přivést hráče, kteří by unesli tíhu hrát ve velkém klubu. Bude vytvořena speciální sportovní rada, která bude představenstvu doporučovat příchody hráčů. Sportovní rada byla vytvořena z důvodu, aby příchozí hráči byli validně vybíráni, je složená ze špičkových odborníků. Sportovní ředitel bude navrhované hráče předkládat k posouzení představenstvu. Je to pro nás jeden z velmi důležitých článků klubu. Slavia chce položit základy k dobudování kvalitní hráčské akademie, která byla vždy jedna z nejlepších v České republice. Potřebujeme zlepšit zázemí v Edenu, dostavět areál na Xaverově. Jiří Plíšek se vrací po dlouhé době ze zahraničí, bude manažerem Mládežnické akademie. Jako hlavní skaut, který bude mít nasledované hráče a jeho zodpovědností bude, aby se v příchodech hráčů udělalo co nejméně chyb, bude Jakub Dovalil."

Konkrétní úkoly nastínil prezident Jiří Šimáně. "Vnímáme, že mládež má špatnou strukturu, chybí nám tři až čtyři hřiště, máme požadavky na sportovní vybavení týmů. Věřím, že co se týče hřišť, bylo by možné zakoupit nějaká v blízkém okolí Edenu." V zimním přestupním období se plánuje posílení kádru. "Máme na papíře 10 - 15 dobrých tipů na kvalitní fotbalisty, kdybychom přivedli dva nebo tři hráče, tak to pro nás bude vhodné doplnění týmu. Potřebujeme posílit, abychom hráli lepší fotbal a postoupili do Evropy," uvedl Šimáně, který mimochodem stál za příchodem prvního afrického hráče Timothyho Mwitwy do Sparty. Rezervy vidí Šimáně v nastavení hráčských smluv. "Platit hráčům prémie za to, že doma získají bod, je podle mě nesmysl. Mají vyhrávat. Řekl jsem jim, že když budou hrát špatně, tak s tím souvisí další věci, uklízečka dostane poloviční plat, a když uklízečka špatně uklidí, nebude se jim dobře hrát. Chceme vytvořit jeden tým lidí ve Slavii." Jaroslav Tvrdík ale doplňuje, že pokud budou výsledky, hráči finanční ohodnocení pocítí. "Slavia byla na kraji konce, měli jsme cíl, aby budoucnost Slavie pokračovala, aby se nastavil normální systém klubu, mohli jsme hráčům doplatit platy a dát odměnu za derby. Když hráči splní podzimní cíl, dostanou vánoční odměny. Zbývalo nám několik dnů na posily, nechtěli jsme ale jakékoliv hráče."

Členy sportovní rady budou Josef Jinoch, Dušan Uhrin, Jiří Plíšek, David Trunda, Vladimír Šmicer a Jakub Dovalil jako hlavní skaut. Jakub Dovalil je ve věku 41 let již poměrně respektovaným trenérem s bohatou kariérou u mládežnických reprezentačních výběrů. Jako hráč začínal ve Slavii, kde působil až do svých dvaceti let. Už v takto raném věku se však rozhodl se zaměřit na kariéru trenéra, začínal u mládeže v Motorletu a po ročním působení u mládeže v německém 1. FC Köln se vrátil do Slavie, kde trénoval mládežnické týmy mezi lety 1997 a 2002. Tehdy si jej všimla reprezentace a od roku 2002 až do letošního roku působil nepřetržitě u mládežnických reprezentací od U16 až po U21. Po vypadnutí v základní skupině na domácím Euru letos v létě se předseda FAČR Miroslav Pelta rozhodl neprodloužit s Dovalilem smlouvu a nahradil jej Vítězslavem Lavičkou. Dovalil se tak po 13 letech vrací zpět do svého mateřského klubu.

Manažerem Mládežnické akademie bude Jiří Plíšek. "Je mladý, ambiciozní, má jasnou představu, jak má akademie vypadat, má něco za sebou, má svou akademii v Sarajevu. Perspektiva v této oblasti je velká, vidíme velký potenciál, rádi bychom propojili akademii Slavie a v Sarajevu," popisuje Jiří Šimáně. Jiří Plíšek má ve 43 letech za sebou již také poměrně bohatou trenérskou kariéru. Podobně jako Jakub Dovalil také brzy (ve 24 letech) vinou zranění pověsil kopačky na hřebík, když to nejvýše dotáhl do Čelákovic a Motorletu, a začal trénovat. Pochopitelně začal také u mládeže, prošel Žižkovem, Mladou Boleslaví, v letech 2001 - 2004 trénoval také nejstarší dorost Slavie. Působil také u mládežnických reprezentaci, od roku 2004 pak začal trénovat fotbal na úrovni dospělých, prošel Željezničarem Sarajevo, Slováckem, Teplicemi, Ústím nad Labem. Má za sebou také přibližně dvouleté působení v pražské Spartě na postu sportovního manažera.

Slavia bude spolupracovat i se svým někdejším sportovním ředitelem Janem Říčkou. "Vedli jsme spolu rozhovor, je to dokonalý profesionál. Pracuje pro Manchester City, dohodli jsme se na nějaké spolupráci v rámci klauzulí v klubu, co může a nemůže. Chceme se porozhlédnout třeba i ve Španělsku, díval jsem se na zápas druhé španělské ligy, viděl jsem fotbalisty, kteří by tady byli hvězdami. I tam se skýtá určitá možnost nákupu," doplňuje Šimáně. Zdrojem hráčů by pro Slavii mohla být v budoucnu i Čína. "Naše ambice je vychovávat i hráče v Číně v Šanghaji, tomu se bude věnovat na národní úrovni Pavel Nedvěd. Pan Dovalil bude pracovat pro Slavii i pro CEFC. Každopádně nemůže tady hrát někdo, jen proto, že je z Číny, musí mít výkonnost," podotýká Tvrdík. Všichni si uvědomují potenciál čínských fotbalistů mimo hřiště. "Čínský fotbalista je pro nás zajímavý i co se týče sponzorů a partnerů, teď v současné době to sice tak nevypadá, do budoucnosti může být Čína dobrým zdrojem fotbalistů pro Českou republiku," doplňuje Šimáně.

Trenér Dušan Uhrin se vyjádřil k současnému stavu kádru. "Domnívám se, že Slavia patří na přední příčky ligy, a i když jsme ještě nezačali budovat mužstvo a pracujeme s hráči, kteří tady byli přede mnou, hráči pracují slušně. Já bych chtěl hrát Evropu, záleží na hráčích a vedení klubu, zda k tomu společnými kroky dospějeme. K vytvoření silného mužstva je potřeba hodně práce, jako první cíl si dávám vytáhnout z mládežnických mužstev ty nejlepší, abychom v mládeži měli reprezentanty a mohli je využít v áčku." Za příchodem Uhrina do Slavie stál přitom Jiří Šimáně. "V létě jsem ho doporučil. V podstatě jsme koupili dva trenéry, jeho otec mu neustále telefonuje, radí, takže máme jednoho velmi úspěšného a druhého, který bude velmi úspěšný také," uzavřel se smíchem Šimáně.

Komentáře (136)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 15:35 |  
    0 0

    Nedá mi to vyjádrit tentokrát svůj ohlas, který mohu označit za kladný. Přesto si nemyslím, že by Slávii chyběli tréninkové plochy , Slávii chybí lepší koordinace tréninků a přesunutí části mládeže na Xaverov.
    V první fázi by se měli včichni zúčastnění zamyslet na okamžité doplnění starších dorostů, posléze i na dfalší týmy mládeže, co se týče akademie, ty plány jsou smělé , ale říkám jasně, že vybudovat něco zgruntu nového , jedinečného je v zde téměř nemožné.
    V té vaší radě mi chybí zástupce mládeže , čili někdo , kdo to ted dělá v Cesku pro jiný klub, kdo zná přestupové hity , zázemí žáků a pod., to bohuže mikdo z těchto odborníků není.
    Jinak to všechno zní úchvatně , to skutečně bude projekt za velké peníze ne za 50 mega , čili jinak Hrabě měl pravdu, jediný problém může nastat v geopolitickém vývoji , který není nakloněn těmto světovým projektům, naše orientace na západní hodnoty NATO a EU je dominantní , mám obavu , že tady může brzy nastat velký problém, který příliv peněz zastaví, nebo přijdou k vládě politici s jasnou orientaci a podobným experimentům bude konec

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      klimi     před 8 lety 07.10.2015 16:04 |  
      0 0

      Zdravím opět ať už na Šumavu či do Prahy,
      Slavia má celkem 20 týmů, které mají k dispozici celkem 6 hracích ploch (2x přírodní v Edenu, 1x UMT v Edenu, 2x na Xaverově, 1x UMT na Xaverově).

      To číslo je opravdu tristní, ve chvíli, kdy 7 týmů trénuje každý den, u žáků nevím, jak tomu je, je hrozně obtížné zachovat stav hřiště adekvátní a použitelný. (pokud tedy nechcete někoho trval vyhánět na UMT, což je prostě opravdu nevhodné...)

      Nějaké jméno člověka, který splňuje Vámi zmíněné požadavky? ("kdo to ted dělá v Cesku pro jiný klub, kdo zná přestupové hity , zázemí žáků a pod., to bohuže mikdo z těchto odborníků není.")

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      sasky     před 8 lety 07.10.2015 16:04 |  
      0 0

      Jenom k tomu člověku, který podle vás chybí v radě a zná české zázemí apod. Nemyslím si, že bychom se měli inspirovat českými příklady. Netvrdím, že zde nemůže být něco pozitivního, ale daleko lepší bude inspirovat se v zahraničí, kde jsou schopni vychovávat (navíc opakovaně) opravdu velké hráče. Momentálně je na vlně Belgie, dlouhodobě Španělsko, Německo. Z těchto zemí je nám velikostně a zároveň fotbalově (exportní země) nejblíž zmíněná Belgie, takže bych se inspiroval tam.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 16:32 |  
        0 0

        Klub takového má Jíra , nebo třeba jindfe
        Cerný nebo Janoušek, třeba u Pasky taky dělá jeden bývalý Slávisticky kouč mládeže , jméno mi vypadlo , který se řekněme vyzná a má supr přehled.
        Ke hřištím, nikdo nezpochybnuje nutnost pracovat na rozšíření tréninkových ploch, ale přijdte se někdy podívat na Xaverov v raních i odpo . h.
        Tady tomu pomůže pře lety uvažovaný nákup pozemku, v okolí Edenu momentálně nevidím moc možností.

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          klimi     před 8 lety 07.10.2015 16:36 |  
          0 0

          No,...

          Nevím, jak to mají dorostenci, ale nechodí dopoledne normálně do školy? Tudíž je logické, že tam nikdo nebude...

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 16:37 |  
            0 0

            Myslím, že v rámci školy fotbalová třída trénuje i dopoledne.

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 16:39 |  
              0 0

              Proto říkám žáky i na Xaverov . myslím , že ve zdejší škole bývaly fotbalové třídy.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                klimi     před 8 lety 07.10.2015 16:43 |  
                0 0

                Tak to přesouvání z Edenu by bylo hodně složité...Ale netuším...

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                smely (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 16:46 |  
                0 0

                za to by Vas rodice jiste milovali...

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 17:34 |  
                  0 0

                  Opět tedy prostě by se škola nestěhovala , jen by se rozšířila sféra zájmu i na tuto část města , kde dominantní převahu má Sparta a mládež by hrála pod hlavičkou třeba Hotrních Počernic , prostě by došlo ke zkvalitnění základbny, to dělá Motorlet i jiní.

                  • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                    Pepino44     před 8 lety 08.10.2015 09:39 |  
                    0 0

                    Jiří,zapomínáš, že v Horních Počernicích již mládež funguje pod hlavičkou Xaverova a to velice dobře. Např. ročník 2006 patří k nejlepším mužstvům v ČR, o čemž svědčí jeho umisťování na různých turnajích své věkové kategorie, kdy se Slávií hraje rovnocenné zápasy, Spartu, Duklu, Bohemku a další běžně poráží. Na Xaverově je práce s mládeží na velmi vysoké úrovni i když vlastně začali s mládežnickým fotbalem asi před třemi roky.

                    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                      AlesJa     před 8 lety 08.10.2015 13:09 |  
                      0 0

                      úspěšně tam působí jako trenér i Karlos Piták

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          tantalos     před 8 lety 07.10.2015 17:14 |  
          0 0

          Jak jsem psal, nabízí se součinnost s Unionem Strašnice - ne tím vršovickým. Je tam areál, kde se hrála třetí liga, je tam jedna plnohodnotná tráva a jedna umělka, je to co by kamenem dohodil a kdyby se jim tam obnovila atletická dráha, mohli by ji využívat i naši atleti a uvolnil by se trávník na lehkoatletickém stadionu - tedy tři hřiště jednou ranou.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 17:23 |  
            0 0

            To může být problém, komu patří stadion, zázemí klubu nebo policii, RH Strašnice j byla totiž policejním klubem a s pozemky tam byl celkem problém.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      mechanik     před 8 lety 07.10.2015 19:31 |  
      0 0

      Jiri1
      Neda mi to abych nezareagoval. Doplneni starsich dorostu? Tohle opravdu bude na miste protoze z U19 zacinaji odchazet hraci. Ono se totiz aktualnimu vedeni podaril husarsky kousek kdy pod vedenim Petrouse zdecimovali komplet rocnik 98 ktery byl vystavni skrini Slavie.
      V tuhle chvili je asi 7 hracu na "marodce" kdy odmitli pod timhle clovekem trenovat a hledaji si nove angazma mimo Slavii. Pokud si vzpomenete na situaci s Titerou a Hyskym tak tohle je jeste horsi !!!

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        mechanik     před 8 lety 07.10.2015 19:34 |  
        0 0

        Jeste doplneni. U19 kvuli tomu cely tyden netrenuje a byl zruseny i sobotni zapas.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        klimi     před 8 lety 07.10.2015 22:54 |  
        0 0

        A opravdu je to všechno jen v Petroušovi?...

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        quelhar (admin)     před 8 lety 07.10.2015 23:13 |  
        0 0

        Vzpomínám si. Takže chápu to dobře, že stejní hráči si ve svých 17 a 18 letech už podruhé vybírají, pod kterým trenérem budou pracovat a pod kterým ne? To o nich nesvědčí zrovna moc dobrého...

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          marcocruz (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 01:52 |  
          0 0

          Přesně stejná reakce mě napadla, takže puberťáci si budou vybírat trenéra, kterej je povede? Hmm, aha.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            mechanik     před 8 lety 08.10.2015 07:02 |  
            0 0

            Tohle prece neni o vybirani si trenera. Petrous ktery je vede je dovedl na posledni misto v tabulce. Nepamatuji kdy U19 byli na poslednim miste. Je to ostuda Slavie. Zvlaste kdyz ten rocnik loni vyhral zcela vsechno. Ligu , All Stars , Bicana atd.
            Takze v hracich to asi nebude.

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              quelhar (admin)     před 8 lety 08.10.2015 10:38 |  
              0 0

              Nevím, jestli to je nebo není o vybírání trenéra, ale trochu to tak působí. Vymění se Titěra za Hyského a hráči začnou stávkovat, prohrávat, až si vynutí změnu trenéra. Pod Jírou hrají českou špičku, další rok přijde jiný trenér a zase se stávkuje a po dvou měsících se vynucuje změna trenéra. Mi tohle chování prostě nepřijde zdravé, ať už to vzniká v hlavě kohokoli (agentů, rodičů, či samotných hráčů). Všichni by si měli uvědomit, že i v tomto věku mají nějakou elementární odpovědnost ke klubu s více než 120letou tradicí a ani těm samotným hráčům do budoucna asi moc neprospěje, když se o nich bude vědět, že se chovají tak, jak se chovají v současnosti a jak se chovali před dvěma lety.

              Já tu situaci neznám, tak jsem se k tomu původně vůbec nechtěl nijak vyjadřovat, protože mi to prostě nepřísluší. Ale pokud titíž hráči jeden rok vyhrávají ligu a druhý rok jsou poslední a k tomu se teď dozvíme, že hráči odmítají trénovat a hrát, tak to mi přijde už dost přes čáru, ať už je trenérem kdokoli. A fakt si nemyslím, že by se hráči v 18 letech měli chovat takto, ať už jsou sebevíc talentovaní.

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              klimi     před 8 lety 08.10.2015 11:08 |  
              0 0

              Upřímně nevím, jaká je situace, ale viděl jsem pár zápasů, a nechápu, jak tenhle tým mohl něco vůbec vyhrát... Jen když si vzpomenu na výkon hráčů jako Čermák, Vyskočil, Písačka nebo Żárský, tak si říkám, že to opravdu není o trenérovi...

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              klimi     před 8 lety 08.10.2015 11:17 |  
              0 0

              A to je ten klasický český přístup k výchově mládeže, který mají v hlavě hlavně rodiče: Hlavně vyhrávat!....

              Bojkovat trenéra, to je u 18letých hráčů hodně přes hranu. Upřímně, za mě ať si klidně jdou :)))

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              mechanik     před 8 lety 08.10.2015 11:29 |  
              0 0

              Jestli chcete napsat A tak je potreba zminit i B. Pod Vyhnalem ti kluci vyhrali republiku a hromadu turnaju.
              Pak prisel Titera ktery jim spolecne s Roulem zacali lhat a podvadet je. A TOHLE nic jineho byl duvod ze se kabina postavila proti nim. Lhani podvadeni protekce. Titeru vymenil Hysky ktery tomu nasadil korunu svoji neschopnosti a ve chvili kdy ti kluci prohrali v priprave vsechny zapasy tak to Kisel zarazil.
              Tym prevzal Jira a doslova behem par dnu nastavil v kabine poradek. Obrat o 360 st behem tydne.
              Pokud chcete neco svadet na kluky tak jen to ze uz ve svych letech poznaji dobreho trenera od katastrofy.
              Realita je takova ze Drzmisek si privedl sveho kamarada Petrouse ktereho vyhodili snad ze vsech staci kde kdy byl. Kluci jdou od porazky k porazce. Vedeni se od nich distancovalo a i tu hloupou schuzku kterou jim slibovalo nedodrzelo.
              Tak je ted pres polovina kluku na marodce a resi si prestupy jinam ze Slavie pryc. Tyden se netrenuje.
              Tak takhle se taky pracuje s mladezi ve Slavii. Vyrazene trenery kteri si svym buranskym chovanim postvou kabinu proti sobe. Pritom stacilo nechat Jiru u toho tymu a kluci by hrali o prvni flek tak jako poslednich 10 let.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                klimi     před 8 lety 08.10.2015 11:40 |  
                0 0

                To jsou zajímavé informace... Co vlastně znamená "buranské chování trenéra"?

                Tak uvidíme, vyhrávat v mládeži je jedna věc, vychovat fotbalistu pro velký fotbal věc druhá.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 11:50 |  
                0 0

                Chtělo by s tím něco urychleně udělat, protože jinak přijdeme o spoustu kvalitních hráčů (reprezentantů) a budeme časem nadávat, proč hrají ve spartě, nebo v jiných klubech. Jestli je na vině trenér, nebo hráči... kdo ví, každopádně to škodí Slavii.

                Možná by stačilo ty nejlepší posunout do juniorky, aby se ukázalo, jak na tom doopravdy jsou, jestli je chyba opravdu v trenérovi.

                Co se týče posil, tak jedna už asi dorazila, na týmové fotce juniorky je jistý Libor Holík, obránce, ročník 98 ze Slovácka. Na IS je stále psaný jako hráč Slovácka, ale ve Slavii už nějakou dobu je.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                mechanik     před 8 lety 08.10.2015 11:58 |  
                0 0

                A jeste doplnim. KIMI. Tem klukum uz je 18 a ano tady uz se hraje na vysledky. A ano ti kluci jsou zvykli vyhravat tak jako zadny jiny tym ve Slavii.
                Vsak se taky s nimi Slavie po celou dobu chlubi. Je tam cca 10 kluku od samotneho zacatku v prvni nebo ve druhe tride.
                A QUELHAR co kdyby jsi se na to podival z druhe strany. Nema klub se 120 letou tradici povinnost dat ke klukum toho nejlepsiho mozneho trenera a ne porad jen odpadliky trosky a trenery ktere uz nikdo nechce nikde zamestnat?

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  klimi     před 8 lety 08.10.2015 12:08 |  
                  0 0

                  Situace ohledně trenérů se určitě bude řešit, aspoň v to doufám.
                  Je hezké, že vyhrávali jako tým, to určitě chválím a jen klobouk dolů v tom, jak SKS reprezentovali. Ovšem klíčové je, jak se prosadí v přechodu do dospělé soutěže...

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  quelhar (admin)     před 8 lety 08.10.2015 12:17 |  
                  0 0

                  Jak jsem psal vyse - ja do toho nevidim, tak mi prijde trochu nepatricne o tom diskutovat. Takze muzu psat jen me pocity. A me pocity z toho, ze si tym vybira, ktery trener mu je dobry a ktery ne, nejsou pozitivni.

                  Tim spis, kdyz to neni ojedinela vzpoura proti nejakemu trenerovi despotovi, ale tvrdis, ze se totez deje potreti behem dvou nebo tri let. Ano, ti treneri treba nemuseli byt dobri, treba mohou byt i uplne spatni, ja to nevim. Ale i kdyby ano, tak z meho pohledu nic neopravnuje hrace k tomu, aby sabotovali treninky a zapasy a vynucovali si (opakovane!) odchod treneru, kteri se jim, jejich rodicum nebo jejich agentum zrovna znelibi.

                  • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                    mechanik     před 8 lety 08.10.2015 14:11 |  
                    0 0

                    Za Jiry ten tym slapal jak hodinky. Nikdo nemel zadny problem. Vyhrali vsechno co se vyhrat dalo. Drzmisek si privede sveho kamose bez ohledu na kvalitu. A tym jde do kopru. Prohraji vsechno.
                    Tedy pokud trener nedokaze navazat na perfektne odvedenou praci a prevzit tym kde bylo 6 reprezentantu tak je problem v hracich?
                    Ted jsou tam reprezentanti 2 a z posledniho mista v tabulce tam nezustane ani jeden.
                    Pises ze se bude neco resit. Jenze nez prijde rada na U19 tak se jim ten tym rozpadne coz uz se vlastne deje.
                    Trochu do toho vidim protoze tam mam kluka prave od samotneho zacatku tj pres 10 let.
                    My chceme kvalitni mladez ale bez kvalitnich treneru to nepujde.
                    Hysky vyhodil Turynu a ten ted ve Sparte strili goly do nasi brany.
                    Tady je odkaz na posledni derby:
                    http://90-minut.cz/post/129091272751/report-devaten%C3%A1ctka-sparty-pomstila-juniorku-v
                    Ti kluci prohrali derby jen 2 krat. Pod Titerou a pod Petrousem.
                    Pochopitelne neni to meritko ale myslis ze se nekdo nad tim bude zamyslet? Pochybuji a proto si to kluci resi sami po svem.

                    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                      lassiter     před 8 lety 08.10.2015 14:32 |  
                      0 0

                      To je zajímavé, co tu píšete. Když si představím sebe v jejich věku, tak přijít domů s tím, že trenér je kretén, tak asi jednu dostanu. Chápu, že se to stát může, ale z posledních čtyřech se tedy chlapcům nelíbili tři, jestli tomu dobře rozumím...

                      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                        mechanik     před 8 lety 08.10.2015 15:37 |  
                        0 0

                        Ne nerozumite tomu a budu to tedy muset vysvetlovat znovu
                        Trener Vyhnal odevzdava tym r. 98 jako aktualni mistry republiky a s nespocet vyhranymi turnaji v zadech trenerske dvojici Titera Roule. V tomto tymu tvori zalozni radu tri reprezentanti.
                        Titera si do tymu privadi o rok mladsiho kluka - syna sveho kamarada se kterym zamlada hral fotbal. Zasahuje do osy muzstva a rozbiji co do te doby bezvadne fungovalo protoze ten mladik jde na post stredni zalohy. V kazdem zapase je v zakladu a Titera s Roulem se stavaji trenerem tohoto jednoho hrace. Tym jde tabulkou dolu prohravaji se zapasy a ve chvili kdy se kluci zacinaji ozyvat tak toto prikryje sef trener dorostu Poustka.
                        Info. Ten klucina je dnes v r99 kam vekove patri. Realita je takova ze tady nehraje v zakladni jedenactce ale kdyz byl o rok vys tak v zakladu nastupovat musel.
                        Pojdme dal. Tym ma katastrofalni vysledky a na konci roku je odvolan Titera a prichazi Hysky. Po odborne strance katastrofa takze po 3 mesicich a vsech prohranych zapasech v priprave -asi 6 zapasu. V tymu nic nefunguje. Prichazi trener Jira a vraci hrace na sve posty. Kluci se zacinaji objevovat v reprezentaci. Vse funguje jak ma a r98 ma tu nejlepsi sezonu.
                        Ted Drzmisek odstavil Jiru od tymu privedl si Petrouse a kluci jsou na poslednim miste a situace se opakuje.
                        Kluci v tuhle chvili nemaji duveru ve vedeni jsou na marodce a hledaji si angazma.

                        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                          lassiter     před 8 lety 08.10.2015 16:21 |  
                          0 0

                          Ok, já do toho nevidím, jen mi to přijde jako nezúčastněnému zvláštní.
                          Byl to Petoruš, kdo nedávno vyhrál s U-19 ligu?

                          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                            mechanik     před 8 lety 08.10.2015 17:22 |  
                            0 0

                            Byl to Petrous ktery mel s repre U19 tak katastrofalni vysledky ze ho vyhodili. Ten stejny Petrous ktereho predtim vyhodili ze Slavie kdy vedl acko.

                          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                            mechanik     před 8 lety 08.10.2015 17:28 |  
                            0 0

                            Prominte zapomel jsem odpovedet. Myslim ze tu ligu tehdy vyhral Poustka

                    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                      danko     před 8 lety 08.10.2015 15:02 |  
                      0 0

                      Úplně poprvé v životě dám za pravdu někomu , kdo kritizuje práci mládežnického trenéra. Oba ročníky , které tvoří U19 tedy 1997 a 1998 , vyhráli svoje soutěže , ještě v červnu bylo všechno v pohodě. V přípravě a v prvních 11 kolech , po kterých byl jeho tým poslední, protočil minimálně 30 hráčů a stejně z nich nedokázal udělat tým.
                      Hráči mu evidentně nevěří, a tak i když se snaží není to ono. Samozřejmě je pravda , že mají makat a odevzdávat to nejlepší. Z trenérových reportáží mám ale pocit, že za celou dobu, co trénovali v SKS je jejich bývalí trenéři nic nenaučili a on je musí od píky na vše znovu připravovat. Vždyť ti kluci jen pokračují v soutěžích, které hráli, jen o ročník výš. Se všemi stejně starými soupeři , kromě těch moravských, již hráli. A vyhrávali, to za tři měsíce kvalitní přípravy všechno zapomněli, asi. Práce trenéra se měří výsledky a čísly : ve 12 odehraných kolech 9 bodů, 8 vstřelených a 27 inkasovaných branek tj.0,66 daných a 2.25 obdržených branek na zápas. Hráči zákonitě přišli o místa v reprezentacích. Toť výsledek trenérovy práce. Katastrofální výsledky, tým v troskách. Ostuda SKS.

                      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                        danko     před 8 lety 08.10.2015 15:08 |  
                        0 0

                        Nikomu z SKS to zjevně nevadí a tak trenér může klidně v souladu se strategií klubu klidně pokračovat, pro mne za mne.

  2. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 15:38 |  
    0 0

    Jinak specialně za Plíška a zejména Ríčku velké díky.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Dobi     před 8 lety 07.10.2015 15:56 |  
      0 0

      Sním nebo bdím? Když jsem 1.září odjížděl na poslední část dovolené do Jugošky (samozřejmě do blízkosti Splitu...), hovořilo se o tom, zda vůbec Slavia dohraje ročník - insolvence, trestní oznámení atd.
      Na hotelu jsme měli i TV s asi 30 programy, mezi nimi i ČT24. A v pátek (snad v pátek) 4.9. hlásí zprávu o změně vlastníků Slavie... A druhý den na 2 dny tam ČT24 vypadla, ale i kamarádi od Hajduku mi to potvrdili... Že bych se na stará kolena ještě dožil renesance? No, věřím tomu, i když cesta může být i trochu trnitá.... Ale my jsme už zvládli horší věci!!! Držím všem a všemu palce!!!

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        bongor     před 8 lety 07.10.2015 16:16 |  
        0 0

        Ahoj Dobi.Zvláště pro nás,poněkud starší generaci je poslední dění jako živá voda.
        Ale neboj,trnitá je každá cesta,která vede k vrcholu a my po ní jdeme.Sem tam nějaký ten trn v patě nás nemůže rozházet,už jsme si jich za naši cestu se Slavií
        zapíchali až až.Vyndali jsme je,namazali desinfekcí a jsme tady dál.Ať žije Slavie!

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      bongor     před 8 lety 07.10.2015 16:11 |  
      0 0

      No sláva Jirko,jde Ti i být pozitivní.Zvláště u Tebe to potěší.S těmi politickými vlivy máš sice pravdu,ale to by se nedalo vlastně dělat vůbec nic.Kdo pak by se vlka bál.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 17:47 |  
        0 0

        Mě se nikdo bát nemusí,no s těmi vlivy bych to tak černě neviděl,protože čína je už pro světovou ekonomiku nepostradatelná obchodují s ní všichni.Jedině,že by ta firma co nás spoluvlastní měla problémy,to si zase myslím, že by Slavii Simáně v nějaké skromnější variantě utáhl.

  3. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Philliip     před 8 lety 07.10.2015 16:20 |  
    0 0

    Práce s mládeží je dlouhodobější proces. Věřím tomu, že zavedeme fungující systém a opět budeme vychovávat velké talenty pro Slavii a reprezentaci.

    Jsem moc rád, že se vedení výrazně zabývá tématem scoutingu. Pro ambiciózní klub je kvalitní scouting důležitý prvek. Tím spíše u nás v ČR, kde není tak široký výběr kvalitních hráčů. Sparta, Plzeň ani Jablonec nám své nejlepší hráče prodávat nebude.

    Myslím si, že pokud chceme bojovat o evropské poháry, potřebujeme minimálně 3, spíše 4 hráče. Jasně se to projevilo s Duklou, kde nám vypadli 3 hráči a nedokázali jsme je plnohodnotně nahradit. Určitě bychom měli posílit na pozicic krajního záložníka. Moc rád bych tu viděl Šurala. Potřebujeme i hráče do středu zálohy a opět bych lovil v Liberci (Pavelka). Myslím si že by nám pomohl i hráč na pozici ofenzivního záložníka/útočníka. Typologicky podobný hráč jako je Eden Hazard, David Silva nebo Alexis Sanchez. A pak levého obránce.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 16:36 |  
      0 0

      Vidíte a přitom Dukla nemá nějaký vzláštní úsek skautinku a každý rok objeví zajímavého hráče zvenku, kdybych to přehnal tak bych asi angažoval Prokeše nebo alespon Hynka.

  4. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    spino     před 8 lety 07.10.2015 16:41 |  
    0 0

    Slovy nelze vyjádřit obrovské poděkování, které patří jak panu Šimáněmu, tak panu Tvrdíkovi. Noví lidé jsou pro mě zárukou profesionality a brzkého sportovního i mimosportovního vzestupu.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Rottax (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 17:34 |  
      0 0

      Souhlas! :)

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      jiras     před 8 lety 07.10.2015 17:48 |  
      0 0

      Tvrdík a profesionalita? Ten člověk kde byl, tam to skončilo průserem, hlavně že z toho měl výhody pro sebe. Snad nebude do ničeho moc vrtat a bude maskotem Číňanů.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        spino     před 8 lety 07.10.2015 18:10 |  
        0 0

        Na druhou stranu, Tvrdík je hodně ambiciózní člověk (možná až moc) a určitě nebude chtít Slavii, která by časem nebojovala o titul. ;)

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          jarodo57     před 8 lety 07.10.2015 18:24 |  
          0 0

          No aby nás z Tvrdíka nebolela hlava.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 20:50 |  
            0 0

            Co bylo to bylo a nezapomeň, že CEFC přivedl právě Tvrdík.

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              jiras     před 8 lety 08.10.2015 17:29 |  
              0 0

              Ano, ale co asi udělá Číňan se Slavií, když mu Mijarda dojebe kšefty? Jsem prostě dalek věřit někomu, pod kým došly ČSA kam došly, socanům taky nechal za kampaň pěknou díru v rozpočtu, kecama o L159 položil kšefty dřív, než mohly vůbec začít a dalo by se pokračovat... V soukromém a za své nikdy nemakal, tak je těžký věřit jeho slovům, že ze Slavie chce "moderní firmu, která efektivně vynakládá prostředky a plní sociálně společenskou funkci." Efektivní nikdy v ničem nebyl a cokoli je sociální,to je průser.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                postovni (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 21:32 |  
                0 0

                Naštěstí to Tvrdík nebude řídit a žvanění na twitteru je většinou neškodný.

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  jiras     před 8 lety 08.10.2015 22:56 |  
                  0 0

                  V to doufám. Ale jak říkám, dojebe jim něco jiného, rozhodnou se odejít a máme problémy. Samozřejmě takové riziko je vždycky, Čína, Křetínský, píchni, řízni.

  5. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    smely (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 16:44 |  
    0 0

    takhle napsano to vypada skvele, ted jen , aby to dopadlo i v realu, ale verim , ze JSVCD...jinak k te sportovni rade, nemely by SN donominovat jednoho cestneho clena, ktery zde jiz nekolikrat v minulosti prorokoval, ze se budeme vsichni divit ? Ja se teda divim dost...klobouk dolu..

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Almik     před 8 lety 08.10.2015 16:50 |  
      0 0

      Jen ať to maj v rukou pouze profesionálové. Jako ten tvůj nápad se mi moc líbí, že by zastupoval názor fanoušků, ale fanoušci by prostě dle mého neměli do výběru hráčů zasahovat. Možná, že by se mohli třeba domluvit, že fanoušci budou moci kažé přestupní období předložit 3 návrhy na hráče a ukázat je radě, ale určitě by neměli mít hlas

  6. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    spino     před 8 lety 07.10.2015 17:00 |  
    0 0

    Už se těším, až náš skauting bude dlouhodobě porážet ten sparťanský. Myslím, že osoby obsazené hovoří za vše...

    Dovalil, Plíšek, Říčka, Šmicer versus Otava, Požár, Ujfaluši, Čontofalský. Kdo z koho? :D

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 17:26 |  
      0 0

      No Spino, nemáš tak docela pravdu, na skautingu se podílí třeba i Hřebík lidi z mládeže , dřív třeba Ruml, jsou na dost dobré úrovni, je to , jak někdo napsal běh na dlouhou trat , ale rozhodně ne kdo z koho , tak uz to dnes nefunguje.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        jarmik     před 8 lety 08.10.2015 08:15 |  
        0 0

        "Kdo z koho" jistě ne, jedině kdo s koho... :)

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Nosorozec     před 8 lety 07.10.2015 22:57 |  
      0 0

      Čontofalský pracuje pro Spartu?

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        spino     před 8 lety 07.10.2015 23:22 |  
        0 0

        To byl malý vtip na závěr za to, jak jim doporučil "hvězdu" Picaulta. :D

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 12:39 |  
          0 0

          +1

  7. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Divizni (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 17:04 |  
    0 0

    Naši hráči jsou zřejmě do konce podzimu motivováni hodně dobře ale v první půli s Duklou to vypadalo, že spíše potřebujeme si 3 nechat a zbytek doplnit než opačně!

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 17:30 |  
      0 0

      Ano je to pravda , občas se stává, že hráči nelibě nesou změnu podmínek v odměnování, něco, jak o tom hovořil p. Simáně, vím že mi třeba jeden z lidí Bolve před lety říkal, že hráči pohár sabotují, protože tam neplatí prémiový řád.

  8. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Heretic (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 17:14 |  
    0 0

    Teď už jen vyřešit Berbra a rozhodčí, aby už neviděli imaginární slávisty v ofsajdu a budeme moci z pohledu fanouška řešit už jen tu sportovní stránku. Blaho.

    Redakci díky za dnešní rozšířený report (zpráva z tiskovky byla na hlavní stránce rychlostí blesku).

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      spino     před 8 lety 07.10.2015 17:24 |  
      0 0

      Moc bych si přál, aby Šimáně společně s pány Pauknerem a Šedlbauerem prosadili Berbrovo odvolání.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 17:31 |  
        0 0

        Ta situace je složitá , bud se liga osamostatní a k tomu bude potřeba Berbra , přes něj vlak nejede, nebo Berbr padne , ale s tím na hodně dlouho i lepší peníze proligové kluby a samostatnosst.

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          dalislavista     před 8 lety 07.10.2015 18:05 |  
          0 0

          Lepší peníze pro ligové kluby snad již nepotřebujeme...
          My se potřebujeme zbavit Berbra, Damkové (jasně- je to jen Berbrova prodloužená ruka), a cinklého jara Pelty.
          Tím se zbavíme (snad) i imaginárního slávisty věčně stojícího v ofsaidu a šňůr 73 zápasů bez penalty.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 18:12 |  
            0 0

            Nemyslím, problém ofsajdů, penalt by tady byl i bez Berbra ,Damkové, Slávii nechybí schopný lobista , je jím Jinoch, bohužel a ted mne nakamenujte chybí muž v zákulisí jakým byl Puček.

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              dalislavista     před 8 lety 07.10.2015 18:36 |  
              0 0

              joooo Puček....
              Jako rozhodčí nás řezal a jako zaměstnanec nás pak trochu chránil proti megazářezům např. jako byl ten v Olomouci 4:3 od Královce. Myslím že přesně po tomto zápase byl angažován.
              Jenže tohle mě nebaví, proč nemůže být prostě liga čistá? To by nám stačilo, ne jako jiný pražský klub, který potřeboval a potřebuje pomáhat. Plzeň akorát kopíruje tyhle "umělce", včetně angažmá jejich odložených hráčů. Kdyby se jim nepřipískávalo a nechránili se, bylo by zajímavé, kde by se oba tyto týmy v tabulce pohybovali...

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 18:42 |  
                0 0

                Jeho práci pro klub musím ocenit, nebyla to jednoduchá doba, rozvádět to nechci něco je i dnes až moc živého, liga čistá, ukažte mi zemi, kde je liga čistá.

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  dalislavista     před 8 lety 07.10.2015 19:28 |  
                  0 0

                  nevím, kde je liga čistá, to ale neznamená, že si to nemohu přát!
                  Chci jen říct, že nemám zájem o tlačení (Sparta, Plzeň), i rovina by nám stačila...
                  Přecijen máme každý asi v paměti, že se nám spíš škodilo/škodí.
                  Rovina by mi stačila.
                  Jen by mě zajímalo, jestli by nestačila i Spartě, mám pocit, že Křetínský se snažil (aspoň ze začátku) jít čistou cestou - Peltu v aféře podržel, ale pak vyhodil a ta zvěrstva z minulosti se moc neopakovala- možná proto i ten počet titulů se nějak zmenšil. Jenže praktiky Sparty převzala Plzeň (kterou teda mimochodem právě Sparta sama nefér zachránila, když jim zápas na Letné pustila a potopila tím Jihlavu) a tak Křetínský chtě nechtě "dorovnal" kabelou. Kdyby se odstavila Plzeň, bylo by to asi to nejlepší pro náš fotbal. Pak by se rozhodlo na hřišti, a to by nám stačilo (po posílení v zimě).

                  • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                    bongor     před 8 lety 07.10.2015 22:08 |  
                    0 0

                    Asi to čisté není nikde.Holt oni páni bafíci a píšťalové vědí,proč si nepřejí video.To by je stálo spoutu kapesného.

  9. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Fulham     před 8 lety 07.10.2015 18:12 |  
    0 0

    To je taková krása když jeden není den na příjmu a pak si přečte tohle...takže za mne tři body které musím napsat - 1) ORGASMUS 2) JŠVCD - díky a minimálně tri sta dni hájení 3) pokora a dobrá paměť ,viz cca měsíc zpět...

  10. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Barra     před 8 lety 07.10.2015 18:33 |  
    0 0

    Jiri Simane popisuje jak CECF se rozhodlo pro Slavii. Ptal jsem se Tvrdika, kdyz jsme uzavreli vstup do Travel Servisu, jestli by Cinane nechteli take vstoupit do Slavie, protoze by jinak 15.9 koncila v insolvenci. Jarda Tvrdik vzal telefon, zavolal do Ciny, a behem pul hodiny to bylo vyreseno.

    Klobouk dolu. Diky JS za jeho napad, diky JT za bleskovou reakci, diky CEFC ze se nechala premluvit.

    http://sport.aktualne.cz/slavia-vybere-posily-z-15-jmen-ale-do-ronalda-nakonec-nejdem/r~27cc55626cce11e5bd0a002590604f2e/

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Jiri1     před 8 lety 07.10.2015 18:44 |  
      0 0

      Ted prej se něco podobného rýsuje pro Baník, ale nic jistého to tedy není.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        bongor     před 8 lety 07.10.2015 19:43 |  
        0 0

        Baňýku to přeju,chodilo tam jednu dobu plno lidí.A hlavně jsou to nesmiřitelní nepřátelé našich úhlavních kamarádů.Takže jasná volba-Ova do ligy patří.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Navyseals     před 8 lety 07.10.2015 21:37 |  
        0 0

        Pokud myslíte tu další čínskou společnost, tak to Tvrdík velmi razantně dementoval. Prej se specializují na úplně jiný podnikání a jsou tam i jiné věci.

  11. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    naplavnik     před 8 lety 07.10.2015 22:47 |  
    0 0

    Sám za sebe,jsem rád za pana Šimáněho,intuitivním okem jej vnímám jako "starého vlka". Tento typ manažerů ze své profese mám rád,přísný nadřízený,který ovšem umí uvolnit atmosféru,zároveň manažersky efektivní biografie,tohle vypadá slibně.Nicméně po ovoci poznáte je... U Jardy Tvrdika,paní má z mého rodinného regionu,tak jej mám trochu pod "lupou",mohu říct,že Slávista to je srdcar,ale pragmatik... Což je i vlastnosti nejspíše i CEFC,což u mne mírní euforii.Rad se budu mýlit. :-)

  12. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Tomis68 (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 23:07 |  
    0 0

    Plány a některá jména zní skvěle, už jen je začít proměňovat, ale nějak to všechno dává smysl a zapadá do sebe :-)...

  13. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 23:21 |  
    0 0

    Investuje se do zázemí v Edenu, bude se částečně nebo zcela kupovat akademie v Sarajevu, dostaví se areál na Xaverově, nejspíš se koupí další čtyři hřiště v blízkosti Edenu, slušnej nářez.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      spino     před 8 lety 08.10.2015 01:14 |  
      0 0

      Areál v Edenu by hlavně (pro úplné slávistické štěstí) potřeboval ještě multifunkční arénu pro cca 10 tisíc diváků, aby jsme v hokeji nebyli odkázaní buď na přestárlý nevyhovující zimák, nebo na O2 arénu. Škoda, že CEFC nemá nějakou sesterskou společnost, která chce v Číně rozvíjet hokej. V roce 2022 budou v Pekingu Zimní olypijské hry, tak by se měli pospíšit... :)

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 01:59 |  
        0 0

        Není všem dnům konec, hlavně až koupíme stadion (věřím, že se to časem stane), tak by se měl dostavět podle plánu architekta. A taky dát do "původního" stavu tu strašnou díru.

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          spino     před 8 lety 08.10.2015 10:04 |  
          0 0

          Souhlas, mluvíš mi z duše.

          Dostavět stadion, vedle něho postavit u vjezdu do areálu slávistické muzeum, z kulturáku udělat dům fanoušků, postavit hokejovou arénu pro 10 tisíc lidí a za městské peníze koupit a zrekonstruovat pro Klokany Ďolíček. Pak budou Vršovice sportovní ráj a nedobytná tvrz pro všechny nájezdníky. :)

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            smely (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 11:15 |  
            0 0

            proc by , proboha zivyho, meli kupovat a rekonstruovat stadion klokanum ??? a co treba dukle a varnsdorfu... ? co by si chtel delat v dome fanousku ? a co ma hokej spolecnyho s fotbalovou akciovkou ? brzdi zase...

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              spino     před 8 lety 08.10.2015 11:57 |  
              0 0

              Mluvil jsem o městské části, ne o Slavii.

  14. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Thane (přítel SN)     před 8 lety 07.10.2015 23:46 |  
    0 0

    Tohle je fakt tezky..jak nebyt nadsenej? Mne se chce az plakat..

    Zase se bojim, aby nedoslo k bubline, ktera splaskne..jsou tu porad stejni hraci jako pred mesicem..i kdyby v zime prisly ctyri posily, tak porad bude trvat nez si to sedne..Chelsea City PSG i dalsi tymy se budovaly na nekolikrat nez se z nich staly superkluby..presto vidim sanci na pohary pomerne realnou, pokud nenaberem na podzim ztratu.

    Velice me zaujala zminka o odmenach..pokud by se skutecne prestalo odmenovat za (treba domaci) remizy, prislo by mi to fakt husty..to by byla motivace navic!!

    Pokud jde o velice realne posily..vybrakoval bych Liberec..Uz jsem to psal do nejakeho minuleho clanku. Je to jediny tym ze spicky, ktery kdykoli kohokoli proda za nijak prehnane castky..Cili hned bych bral Surala, Pavelku, Bartosaka..

    Jinak hrac, kteryho bych hodne chtel je Duris, skoda, ze ted dava takovejch golu, protoze diky tomu ho sotva prodaj..

    Osobne bych byl radsi, kdybysme sli cesou ceskych hracu, idealne odchovancu, ale chapu, ze trh bude prebranej..

    Kdy se tak daji ocekavat vysledky akademie? Za pet let, deset?

    Pak jsem taky zvedavej na kompetence lidi ve sportovnim useku. Zejmena treba Dovalil ma byt jen skaut? To mi prijde ponekud malo a neverim, ze nebude zasahovat do jinych veci..No doufam, ze treci plochy Jinoch, Dovalil, Plisek (prip. Uhrin) se obrousej, presto mam z tohoto fungovani trochu obavy..

  15. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 02:02 |  
    0 0

    Otázka: Dobry den, je pravdou,ze Slavia ma v Edenu predplaceny najem na vice jak 40 let? Odpověď Tvrdíka: To by byla krasna zprava, ale nema relevanci :-(( takze nema...

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 02:09 |  
      0 0

      Otázka: Jaký cíl, prosím, dostal A tým, aby měl nárok na ty Ronaldovi náušnice,
      Odpověď Tvrdíka: Umístění do 5 mista do vanoc, abychom jaro zvladli jeste lepe -:)

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Barra     před 8 lety 08.10.2015 07:16 |  
      0 0

      Ahoj Lado, ano, Jaroslav Tvrdik ma pravdu, protoze otazka ElvisePresleyho byla spatne polozena. Nemame dle ucetnictvi predplaceny najem na 40 let, ale "pronajem CASTI stadionu na 50 (a ne 40 let)".

      Protoze tato diskuse tady uz byla x -krat, nize odkaz na napriklad rocni uzaverku k 30.6.2009, viz stranka 14 / 23, bod e), 'Naklady pristiho obdobi'

      https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=16380406&subjektId=706684&spis=76053

      K 30.6.2009 melo byt saldo v prospech Slavie jeste neco prec 135 mil kc, rocne se tato castka snizuje o cca 3 mil kc. Vice krat jsem tady uvedl ze samozrejme nikdo nevi co za tim stoji, co se efektivne platilo, muzeme jen vychazet z ucetnictvi. Jinak se majitel stadionu prave ohani tim, ze v 2008 byla uzavrena pro ne nevyhodna smlouva.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        postovni (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 15:19 |  
        0 0

        Díky Barro, že si mě zastoupil. Už jsem to sem dával x-krát. Považuju to za jasně dohledatelnej fakt. Navíc je to podle mě jedna z příčin rozdílných názorů na tržní nájem mezi Slavií a majitelem. Majitel tam nepočítá to předplacení. Tvrdík o tom navíc ani nemusí vědět.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 02:16 |  
        0 0

        Také zdravím Barro, já to samozřejmě vím, je jen otázka, zda tuto kauzu zná Jaroslav Tvrdík nebo spíše o tom nechtěl mluvit.

  16. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Barra     před 8 lety 08.10.2015 07:33 |  
    0 0

    V insolvencnim rejstriku jsou 2 nove podklady od firmy Gamma Enterprise sro, z ruka pana Malivanka (dokument c 69, https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=4bfec801-3b5b-4e1d-8e86-0aff5abbfeda)

    Reaguje tak na vyzvu soudu aby vysvetlil svuj pozadavek na odskodne ve vysi 50tis kc, ktere mu melo zpusobit nekale jednani dluznika, tedy Slavii.

    Zajimave je, jak popisuje ze ne toto jednani Slavie s cilem ho poskodit nema

    "vliv ani to, ze tesne pred jednanim soudu dne 15.9.2015 kdosi (!) poskytnul dluznikovi financni prostredky (ani se nevi z jakeho pravniho titulu) aby mohli byt tzv nesporni veritele (...) v ramci zvyhodnovani veritelu vyplaceni (...)" A Gamma se pta "zda postup dluznika pred jednanim soudu dne 15.9.2015 nebyl nezakonny".

    Na dukaz toho se odkazuje na "skodlive vyroky" Davida Trundy a pokracuje se ze detailne tomuto tematu "zabyval WEB DLUZNIKA - SLAVISTICKE NOVINY" (sic) Cast diskuse je tam uvedena v priloze.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Barra     před 8 lety 08.10.2015 07:35 |  
      0 0

      ...jak popisuje za NA toto jednani Slavie...

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        carfi-sks (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 09:04 |  
        0 0

        To je dobrej zoufalec, když k soudu musí používat diskuzi odtud, to bejt soudcem, tak okamžitě hážu se stolu. To mu tady taky můžu nasadit bulíka, že jsem vlastně majitelem klubu já a ne nějakej číňan a šimáně a potom to tam vytáhne taky, komik .

  17. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 07:58 |  
    0 0

    Tisková konference přinesla jen samé pozitivní informace a budeme věřit ,že vše bude tak jak nás informavali .Já v to pevně věřím a to i z důvodu ,že občas mám více informací přímo od zdroje .

    Překvapilo mě nové jméno Mkt. pana Křováka ..... osobně ho znám ,naše firma s ním již 3 roky spolupracuje a i on je záruka profesionality co s ním máme zkušenosti .Hned ho poptám jak se tam dostal .
    Jetě trochu pozitiva , ktrerá už může být jenom třešničkou na dortu a to už by bylo opravdu moc kdyby to vyšlo ..nevím ani jestli by to bylo dobře ,ale tím by naše finanční situace byla asi snad nevyčerpatelná , je že se jedná ještě o jednou vstupu hodně ,ale hodně silného investoru ..... opět zas by si tu udělal reklamu ,ale to je jen pokus a ve hvězdách . Sám jsem zvědav jestli tomu tak bude a výjde to.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      Gino     před 8 lety 08.10.2015 09:12 |  
      0 0

      Nic nového ;-) Tvrdík říkal, že už se ozývají firmy, které by chtěly Slávii podpořit. Ale těžko to bude majetkovým vstupem, spíše klasický sponzoring. Řekl taky, že chtějí na Slávii navázat firmy, které tu SEFC koupila, takže se dá očekávat, že sponzorem zůstane Travel Servise, přibude pivovar Lobkowicz a propagovat nás bude také Médea Group a Empresa Média.

    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

      naplavnik     před 8 lety 08.10.2015 09:13 |  
      0 0

      Já našel k Markovi Křovákovi jen odkaz na MindFormer, což je nějaká vzdělávačka, jsem na dobré stopě? Asi ne co...

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 09:38 |  
        0 0

        Jsi na té nejlepší cestě , to dělá pro naší firmu ,ale záběr má daleko širší . A co se týče vstu pu dalšího investora co jsem psal tak to není žádná firma napojená na ty to firmy ,ale úplně jiná samostatná a též z z dalekého Východu a veliká a moc veliká.

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 10:13 |  
          0 0

          Doufám, že Sony a dostanu k pernamentce PS4 :o))

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 12:57 |  
            0 0

            :D krásně si mě pobavil.

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          Barra     před 8 lety 08.10.2015 10:20 |  
          0 0

          Nechapu dobre toho noveho investora. JS a CEFC vstoupili pred 5 tydny do Slavie, a uz by chteli svuj podil prodat nebo procentualne zmensit? Jestlize investor, tak mozna v souvislosti s moznemu ziskani stadionu, ale na vstup do fotbalove Slavie mi to nedava moc smysl.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 14:12 |  
            0 0

            Jsem špatně napsal ne investor ale sponzor

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              malan (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 14:32 |  
              0 0

              A je také z Číny?

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              malan (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 14:34 |  
              0 0

              Mohly by to být ty aerolinie co sem začaly létat. Když si přičtu Tvrdíka, čínské majitele a to že potřebují reklamu aby měly plná letadla...

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              quelhar (admin)     před 8 lety 08.10.2015 14:35 |  
              0 0

              Ja vim o dvou cinskych spolecnostech, ktere mely sve zastupce na derby, jedna z nich snad obsadila rovnou tri skyboxy. U te prvni mi sponzoring Slavie nedava prilis smysl, u te druhe (ta co mela ty tri skyboxy) ano a opravdu bych se nezlobil, kdyby se chtela zviditelnit na dresech Slavie. I kdyz by kecy na Tvrdika od zavistivcu z druheho brehu i z jinych koutu republiky asi jeste trochu zesilily :o)

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          slamacek (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 13:10 |  
          0 0

          ze by ta co vyrabi ty chytry telefony?

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 14:11 |  
            0 0

            Úplně vedle

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              smely (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 14:32 |  
              0 0

              tyhle naznacovacky me uz fakt nebavej, bud to napiste nebo si to nechte...to zase chce bejt ted kazdej dulezitej jak zabradli...

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                birkin     před 8 lety 08.10.2015 14:46 |  
                0 0

                taky tomu moc nerozumim...kdyz se taji rozjednanej hrac, to je pochopitelny, ale tady to smrdi detinskym hrani si ve stylu "ja neco vim a ty ne - hec!"

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  Tomski     před 8 lety 08.10.2015 15:41 |  
                  0 0

                  nevidím moc velký rozdíl mezi rozjednaným sponzorem a hráčem...

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 15:44 |  
                  0 0

                  OK tím to se omlouvám a uz si to nechám pro sebe . Berte to ze jsem si to vymyslel.nic nevím a omlouvám se ze něco pouštním co je teprve na zacatku , vlastně není je to jen výmysl.

                  • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                    Pepino44     před 8 lety 08.10.2015 16:07 |  
                    0 0

                    Máš pravdu, je to nevděčné, v dobré víře něco pustíš co je v jednání a když to potom neprojde, budeš u některých za troubu, který dělá ze sebe chytrého a nic neví. Ne vše co je v jednání se bohužel nemusí dovést do konce.

                    • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                      Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 16:52 |  
                      0 0

                      Je to jen na zacatku a snaha , nic co by bylo našlápnuto k dohodě .

                      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                        Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 19:11 |  
                        0 0

                        Vždyť v pohodě, mě to třeba stačí, informace že se jedná o sponzorovi. Na zbytek se budu těšit a spekulovat v hlavě.

                        Můj TIP: China Airlines, kteří lítají do Chuang Čou ( už dnes jedna z hlavních tras Evropa > Asie > Austrálie )

                        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                          Barra     před 8 lety 08.10.2015 19:27 |  
                          0 0

                          Souhlasim. Hube, klidne tady hod novinky, kdo nechce at nereaguje. Zprava Quelhara o cinskych spolecnostech a skyboxes v Slavii zajiste potesila, a zapada do toho co naznacujes. Z Prahy leta primo na Bejing - Peking Hainan Airlines, tato varianta se mi zda celkem logicka. Hainan neni maly hrac na trhu, pro Slavii by zajiste byla cest mit takoveho sponzora. Myslim ze jejich nazev by nam na shirtu velmi slusil, pouzivaji krasnou cervenou -:)

                          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                            Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 19:54 |  
                            0 0

                            Ono by se to hodilo i na lety s ohledem na akademii (Dovalil), lety čínských podnikatelů, a třeba i výlet týmu na nějaký pěkně obsazený turnaj :o)

                          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                            Hubacek     před 8 lety 08.10.2015 19:57 |  
                            0 0

                            Zkouší se daleko větší kousek

                            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                              Barra     před 8 lety 08.10.2015 20:26 |  
                              0 0

                              Jeste vetsi? Obrat pred 2 lety pres 110 miliard kc tedy nestaci? Tak to vzdavam a necham se rad prekvapit -:) Jsem zvedavy jak dlouho vydrzit Jarda Tvrdik drzet zube nez to prozradi -;)

                              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                                malan (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 21:24 |  
                                0 0

                                Bank of China?Ale finanční domy většinou do samotných klubů nevstupují.

                                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                                  Barra     před 8 lety 08.10.2015 22:40 |  
                                  0 0

                                  Jak psal Hub, nejedna se o vstup jako investor ale o sponzoring.

                            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                              travel (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 20:47 |  
                              0 0

                              Sice nemám nejmenší tušení o jaký větší kousek se jedná,ale bylo by super,kdyby to vyšlo.

                            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                              Gino     před 8 lety 09.10.2015 09:47 |  
                              0 0

                              V prosinci letím do Brisbane s China Southern Airlines... jak jsem se na to nejdříve díval pochybně, tak dneska jsem docela rád :D Je zajímavé, jak láska ke klubu mění pohled na některé věci :-)

                              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                                Artur (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 09:54 |  
                                0 0

                                Výborná aerolinka, rodiče letěli do Brisbane za bratrem takto, a naprostá spokojenost s ChinaSA :-) závidím ti léto v Austrálii! Jedeš na Gold Coast?

                                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                                  Gino     před 8 lety 09.10.2015 14:39 |  
                                  0 0

                                  Zajedu se tam určitě podívat. Budu tam až do začátku ledna.

      • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

        Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 12:06 |  
        0 0

        Již příští kolo proti Olomouci můžeme jít do čela návštěvnosti ale musí nás přijít 19000 a na Plzeň ne víc než jejich průměr... :-)

        1 FC Viktoria Plzeň 10831
        2 SK Slavia Praha 9245
        3 AC Sparta Praha 8590

        • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

          malan (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 14:24 |  
          0 0

          Bude pátek, čas od 20.15.Vidím to tak na 6500 diváků max.

          • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

            smely (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 14:30 |  
            0 0

            treba navar neco vymysli...i kdyz teda, je to dost vostuda nad tim takle premejslet...melo by chodit 10k standard...ach jo...

            • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

              koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 16:26 |  
              0 0

              Standart? Nedivím se, že se lidi "stále" nenaučili chodit. Je teprve pár týdnů, co máme nového majitele s vyhlídkami na lepší zítřky. Oni když hráči hrají pět let velkou tužku, hrozí(la) insolvence, faktor řebíček, atd. tak si leckdo rozmyslí vyhodít tisícovku (lístky, občerstvení, doprava) za jeden zápas, z kterého s velkou pravděpodobností nebude mít dobrý zážitek. Ba naopak, půjde domu vyloženě n*srán.

              • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                steev (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 16:45 |  
                0 0

                Fanoušci by měli chodit vždy i když hrajou hráči pět let tužku a taky někteří chodili.Teď když se vše obrací k lepšímu se návštěvy zvednou a nebude to trvat dlouho.Hrdí když se vítězí věrní když se nedaří.

                • Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

                  Barra     před 8 lety 08.10.2015 19:00 |  
                  0 0

                  Mas absolutni pravdu.

  18. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Fulham     před 8 lety 08.10.2015 12:06 |  
    0 0

    Ondra Zlámal k Říčkovi na tom Twitteru... má recht jak vždy. největší radost,!

  19. Re: Sportovní plány: Akademie v Číně a promyšlený skauting

    Philliip     před 8 lety 08.10.2015 15:29 |  
    0 0

    Možná si ani neuvědomujeme vliv, jaký fanoušci Slávie na dění a vývoj klubu mají. Všichni ví, že Slavia má nejlepší fanoušky v lize a má je po celé republice, i za hranicemi. Uvědomuje si to i současné vedení, které bylo nadšeno fanoušky v derby se Spartou i s Duklou. A moc dobře si to uvědomují i potenciální partneři a sponzoři klubu. V neposlední řadě i hráči. Málokterá firma by chtěla vstoupit do klubu, který nemá silnou fanouškovskou základnu. Proto bych si moc přál, abychom v každém zápase naplnili Eden minimálně tak jako v zápase s Duklou. Ukažme, že tak jak si vedení váží fanoušků, tak i my si vážíme toho, co doposud pro klub i fanoušky udělali. Nebylo toho málo. Kde jinde strávit příjemné 2-3 hodinky, než v zaplněném Edenu při utkání Slávie. Díky patří především těm, co se starají o atmosféru a choreo. Klobouk dolů především za derby.