Ženský fotbal

Zítra proti Zvezdě 2005

Zítra v Edenu to konečně vypukne - osmifinále Ligy mistryň. Soupeřem bude silný protivník - ruská Zvezda 2005. Přijďte holky podpořit a vytvořme opět skvělou atmosféru!

Osmifinále Ligy mistryň holky nehrály. "Bude to největší zápas v kariéře, hodně se těším a věřím, že ho zvládneme a že nám pomohou fanoušci," svěřila se Kateřina Svitková. Favoritem bude Zvezda. "Rusky postoupily do finále LM, mají větší kvalitu než Brondby," doplnila. Osobní zkušenost zatím s ruským fotbalem nemá.

Jak by se dal soupeř překvapit? Ze standardek jako tři góly proti Brondby? "Myslím že ze standardek to bude těžké, jejich hráčky jsou vysoké. Spíš se budeme snažit prosadit ze hry kombinací," myslí si Svitková. S ohledem na počasí v Permu, kde je kolem mínus deseti, bude důležité zvládnout domácí zápas. "Ano, zítra potřebujeme uhrát dobrý výsledek, abychom se u nich o postup porvaly. Zima tam totiž nebude příjemná."

Slávistky před Ligou mistryň sehrály generálku se Spartou a vyhrály 4:0. Co když ale budou chybět síly? "Na Slavii máme skvělé zázemí, všichni se o nás starají a do zápasu budeme dobře připraveni," myslí si Svitková.

Podpora fanoušků bude opět důležitá. "Slávističtí fanoušci jsou nejlepší v republice a my jsme hrozně rádi, že na nás chodí a doufám, že jim vrátíme že na nás přijdou," uzavřela.

Trenér Anton Mišovec má soupeře dobře nastudovaného. "Je to jiný soupeř než Brondby, víc běhavý, je tam víc individualit, které dokážou samy rozhodnout. Mají tam nadstardardní hráčky. Pět až šest hráček hrozí, že vstřelí branku. Jsou kombinační, hrají po obou stranách vyváženě. Jejich tým je hodně ambiciózní, i proto jsou jasným favoritem," řekl na úvod. "Toto utkání se bude rozhodovat hlavně v záložní řadě, kde mají velkou kvalitu," doplnil.

Slavii se na podzim daří, hlavně v říjnu a listopadu. Roste sebevědomí? "Sebevědomí si budujeme od léta, od přípravy s těžkými soupeři, dáváme do toho složku mentálně-psychologickou či složku zápasového zatížení. Máme ho na dobré úrovni, ale nebyl bych rád aby bylo přehnané," uvedl.

V poslední době je ve formě Divišová či Svitková, pro trenéra je ale důležitý hlavně tým. "Hrajeme týmový fotbal a kolektivní výkon je pro nás důležitý. Pokud nějaká hráčka předvede nadstandardní výkon, tak jsme rádi," uzavřel.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Zvezdě 2005

    jeronimo     před 9 lety 12.11.2015 10:09 |  
    0 0

    Je možné koupit lístek i před utkáním u pokladen?

  2. Re: Zítra proti Zvezdě 2005

    Sokrates55 (přítel SN)     před 9 lety 12.11.2015 11:22 |  
    0 0

    Dobrý den přeji.
    Moc držím holkám palce. Že to nebude lehké utkání přeci všichni víme. Proto bude důležitá naše bojová, červenobílá síla.
    Sokrates55
    "Auendo virtus crescit, tardando timor"
    Odvahou roste udatnost, váháním strach - Publilius Syrus

    • Re: Zítra proti Zvezdě 2005

      Dobi     před 9 lety 12.11.2015 15:23 |  
      0 0

      Moje barva - červená a bílá. Dědictví mé - poctivost a síla!
      Karel Havlíček Borovský

      Holky, položte i výhru a výkonem symbolickou kytičku na hrob tohoto velkého Čecha, jehož hrob jsme při Dušičkách spolu s Havlbroďáky objevili!

  3. Re: Zítra proti Zvezdě 2005

    FiL44     před 9 lety 12.11.2015 14:43 |  
    0 0

    Zdravím, mám jenom takový technický dotaz. Pustí mě dnes na stadion s mojí zrcadlovkou? Není to žádná profi mašina, takže doufám, že to bude bez problémů. Díky za pomoc