Fortuna liga

Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

Tak nám to uteklo jako voda. Díky aktivnímu přestupovému období a množství přípravných zápasů slávistický fanoušek v zimní přestávce nestrádal. Liga je však přeci jen o něčem jiném a tak až se zítra otevřou brány Edenu, natěšení slávističtí příznivci se pohrnou s očekáváním a nadějí na svá místa. Radost jim bude chtít zkalit soupeř sešívaných, který přijede z druhého největšího českého města. Zápas s brněnskou Zbrojovkou budete moci krom osobní návštěvy stadionu sledovat také u obrazovek ČT Sport.

9 výher z 10 zápasů. To není úplně špatně, že? Je třeba však objektivně dodat, že soupeřů s dostatečnou prvoligovou kvalitou se našlo ve slávistické přípravě jen po třech kusech. Každopádně není namístě výsledky z příprav brát za nějakou bernou minci, však jsme byli již několikrát svědky toho, že tým, co v přípravě zářil v lize třel bídu s nouzí a naopak. Co si tak můžeme z přípravných zápasů Slavie hlavně odnést, je vědomí, že trenér Uhrin přichází s poměrně netradiční taktikou. Svým způsobem je dnes pomalu již i raritou, že někdo hraje 4-4-2, což je rozestavení, které bude slávistický lodivod preferovat. Ještě zajímavější ale je agresivní presink, o který se sešívaní pokouší. Pokud člověk sáhne do paměti, a že musí sahat hodně hluboko, vzpomene si snad jen na tehdejší Hřebíkovu Spartu v Lize mistrů před 15 lety. Bude velmi zajímavé sledovat, jak dlouho v zápase slávističtí hráči dokáží tento systém uběhat a na druhé straně zase jak se s tím dokáže poprat soupeř.

Tím soupeřem v zítřejším zápase, který tak dostává tu čest ozkoušet sílu posílené Slavie jako první, je Zbrojovka Brno. Tým, na který má málokterý slávista dobré poslední vzpomínky. Když se jede do Brna, jedná se prakticky vždy o nejtragičtější zápas Slavie v sezoně, a když se hraje v Edenu, má Slavia jalový tlak a pak se někde zjeví ten zpropadený Zavadil, co zařídí tři body pro hosty. Člověk pak má skoro pocit, že se na tom snad kluci domluvili, to přece jinak není možný. Nebývalo to tak ale vždy (tedy v Brně to byla tragédie opravdu skoro vždycky). Ještě před tím, než se nad Slavií začala zahalovat mračna, nemívala se Zbrojovkou doma prakticky žádné potíže. Jen považte - od sezony 99/00 až do sezony 09/10 Slavia hned 10x doma nad brněnským týmem dokázala zvítězit a jen jednou se body dělily za remízu. 

Je pravdou, že remízu, to by asi trenér Kotal, tedy kouč Brna, takhle před zápasem bral. Slavia je favoritem, to si nemusíme nalhávat, ale pokud se o ní mluvilo jako o velkém překvapení podzimu, tak právě Zbrojovka byla pro mě osobně překvapením snad ještě větším. Podceňovaný tým, který skoro všichni, včetně mě, tipovali na boj o záchranu, se drží v klidném středu a je dokonce na dostřel páté příčce teoreticky zaručující letní výlet do Evropy za peníze UEFA. Většinu bodů ze svých 22, přesněji hned 16, ale dokázala Zbrojovka uhrát na svém nehostinném stadionu, venku to zase taková sláva nebyla. Přesto však nelze nevzpomenout na zápas na Spartě, kdy měli letenští s tímto soupeřem velké problémy a dlouhou dobu to vypadalo na to, že by snad i možná teoreticky mohla Zbrojovka zvítězit. Navíc ani poté, co Sparta dvěma slepenými goly zvrátila výsledek na svoji stranu, se zbrojováci nesložili a mohli i vyrovnat. 

Co se týče přestupového období, tak zde je skoro zbytečné se u Zbrojovky zastavovat, bylo tam pár návratů z hostování, pár hráčů naopak zase na hostování odešlo, ale kádr zůstal jinak takřka nezměněný. Naopak nebude na škodu se více zastavit u přípravných zápasů, především tedy u těch závěrečných, kdy již se krystalizovala sestava. Vyhrát 3:0 nad sedmým týmem rumunské ligy a remizovat s nepříjemným Ludogorcem, to jistě špatné výsledky nejsou. Naopak v generálce přišla porážka 0:1 s Levski Sofia. Jak však bylo zmíněno v úvodu, výsledky z přípravy se přeceňovat nedají. 

Slavii bude chybět Milan Škoda, naopak trenér Kotal bude moci počítat se svým nejnebezpečnějším útočníkem Řezníčkem, který již několikrát ukázal, že umí dát gol prakticky z ničeho. Jinak však zápas bude hlavně o Slavii. Jak dokáží hráči unést velký tlak a očekávání. Fotbalová kvalita by měla být na jejich straně. A co ta psychická?  

Na odvaze jim dodat můžete i vy, a to svoji přítomností v Edenu. Pokud tak stále váhate, jestli venku není moc velká zima, jestli není lepší poslechnout si samozvaného experta Hyského a já nevím co ještě, nezatěžujte si zbytečně hlavu a s dobrým pocitem si vyberte své oblíbené místo na stadionu. Slavia se zvedá, buďte u toho!

Tip na sestavu: Berkovec - Bořil, Deli, Bílek, Jablonský - Vukadinovič, Souček, Hušbauer, Zmrhal - Železník, Mešanovič

Kurzy Fortuna: 1.57 - 3.88. - 6.80

Tip návštěvnosti: 12 781

17.kolo - Sobota 13. 02. 2016 18:20

Synot liga, 2015/2016
2 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

15. Muris Mešanovič
42. Jiří Bílek

FC Zbrojovka Brno
FC Zbrojovka Brno

Komentáře (140)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Euforak (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 14:27 |  
    0 0

    Proč se do 111 neprodávají lístky?

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Robinator     před 8 lety 12.02.2016 14:52 |  
      0 0

      Jestli se nepletu, tak tam dostávám lístky vdycky já od bráchy, hráče sks.. tak jestli není tento sektor vyhrazený pro příbuzné atd..

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Euforak (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 14:57 |  
        0 0

        ok, díky

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Ulquiorra     před 8 lety 12.02.2016 15:11 |  
      0 0

      Dvakrat jsem se do Edenu dostal diky vyhre v nejakych soutezi a vzdycky to byla 111ka.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Richi (admin)     před 8 lety 12.02.2016 15:58 |  
      0 0

      Uvedený sektor je vyhrazen pro mládež, hráčky a příbuzné. Případně pro další potřeby.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 19:21 |  
        0 0

        Tak zrovna u příbuzných hráčů bych čekal lepší sektor. Ale budiž.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:33 |  
          0 0

          Hlavně to je kravina,většinou to tam zeje prázdnotou,kdyby se tam normálně prodával lístek jako na tribunu sever tak by tam bylo určitě víc lidí.Pro tyhle účely mohou klidně vyhradit sektor třeba na jihu.Je to pořád postavený na hlavu ten ticketing.

  2. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:17 |  
    0 0

    Sestavu vidím stejně, jako Tolsimir s jedinou změnou. Tou je Latka místo Bílka na stopera.

    Vím, zde je drtivá většina z Bílka úplně hotová a myslí si, že je lepší než Latka. Já se ptám proč? Podle mě Bílek rychlejší než Latka není. A jestli ano, tak je ten rozdíl opravdu minimální. Latka je lídr, Bílek ne. S tím souvisí, že Deli mi s Latkou přijde jistější než s Bílkem či Frydrychem. Deli zatím potřebuje ještě Latku, aby Latka řídil obranu. Latka je typ hráče, který má respekt jak u soupeřů, spoluhráčů, tak i rozhodčích. Dokáže tým seřvat, když je potřeba. Ano, s argumentem, že Latka hodně fauluje, protože nestíhá, souhlasím. Bílek fauluje sice míň, ale nestíhá taky (viz. zápas s Lechem i v zápase s Číňany). Latka je lepší v hlavičkovejch soubojích a je prostě robustnější a vyšší než Bílek, což je pro stopera důležité. Vybavuju si dost situací, kdy Bílek neubránil svého hráče a díky tomu jsme inkasovali. Pak je argument, že Bílek má lepší rozehrávku. Možná o trošku, na druhou stranu taky v ní dělá chyby (viz špatná rozehrávka s Lechem a ten následně šel do brejku).

    Tudíž suma sumárum pro mě jednoznačně lepší než Bílek, doufám, že DU nenechá kapitána na lavičce, podle mě by to byla velká chyba. Pokud se rozhodne naopak, budu to respektovat, ale nedává mi to prostě smysl.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      afro     před 8 lety 12.02.2016 15:34 |  
      0 0

      Taky si myslím, že v základu bude Latka. Když se ptali na tiskovce Uhrina jestli bude hrát Latka, začal tím, že je to kapitán a pak lehce mlžil.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:34 |  
      0 0

      Tak samozřejmě nejsem s týmem a nejsem trenér, ale já bych taky nasadil asi spíše Latku a to především kvůli psychice týmu, protože ten první zápas proti neoblíbenému Brnu bude hodně o psychice.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Pepino44     před 8 lety 12.02.2016 15:40 |  
      0 0

      Mimo to, Deli hraje zleva a Bílek normálně zprava, vlevo hrával pouze s Latkou, který hraje stále vpravo ať hraje s kýmkoli.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      malan (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:46 |  
      0 0

      Pokud bude fyzicky připraven je nesmysl aby byl na lavici. Latka je jedním z nejdůležitějších hráčů ve Slavii za posledních x let a je to znát na hře celého týmu. Na druhou stranu, když se zraní, díky bohu za Bílka, protože je neméně dobrý jako Martin.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:49 |  
        0 0

        Bílek je velice charakterní a sympaťák, o tom žádná. Zastoupit Latku určitě může, ale aby hrál v základu místo Latky, kterej je zdravej, je podle mě holej nesmysl.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          mogul     před 8 lety 12.02.2016 16:49 |  
          0 0

          Podle mě by měl hrát ten, kdo má momentálně lepší formu a mě přijde, že je to teď Bílek.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 16:56 |  
            0 0

            Jen mě zajímá, podle čeho tak usuzuješ.

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              mogul     před 8 lety 12.02.2016 17:09 |  
              0 0

              Jen podle zápasů, které jsem viděl v přípravě (tzn. všechny až na poločas s Ústím), samozřejmě nejsem trenér, takže do toho moc nevidím. Jinak Bílek se mi líbil na stoperu v těch zápasech, co odehrál o trochu více než Latka i na podzim.

              • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:17 |  
                0 0

                Podle mě v nich hodně chyboval a to je u stopera klíčové.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Travinho     před 8 lety 12.02.2016 19:01 |  
      0 0

      Já si nemyslím, že by měl Bílek lepší rozehrávku. Laty ji má výbornou. Navíc je nebezpečný před brankou soupeře. Proti Martinovi hovoří hlavně obratnost a dobrá Bílkova forma, ale já jsem pro nasazení Martina.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      kanda (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 08:14 |  
      0 0

      Přidal bych další argument, a to ze při absenci Škody je třeba mit v sestavě hlavickare ktery nazene soupeři trochu strach při standartkach, což Latka dokonale splňuje.

  3. Útočníci

    Corfe     před 8 lety 12.02.2016 15:33 |  
    0 0

    "Jan Kuchta si na tréninku zranil kotník, zraněný je také Zdeněk Linhart"

    Vida, hned na první zápas budou z pěti útočníků kvůli zranění k dispozici jen dva, ještě, že teď máme z čeho vybírat. Líbí se mi, že navzdory tomu trenér nehodlá ustoupit od hry na dva útočníky a jsem nadšený z jeho vyjádření, že "když se nebude dařit, můžeme stáhnout defenzivního záložníka a hrát klidně na čtyři útočníky" :-)

    • Re: Útočníci

      Alky (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:43 |  
      0 0

      Tam je ovšem nejspíš chyba v přepisu a má tam být "čtyři záložníky".

    • Re: Útočníci

      zeleznik2     před 8 lety 12.02.2016 16:45 |  
      0 0

      a co Mihalík?taky nebude k dispozici?jinak vzhledem k dvěma zraněným útočníkům, na čtyři hrát určitě nemůžeme, ale můžeme, když tak dát Latyho na hrot...

      • Re: Útočníci

        bongor     před 8 lety 12.02.2016 19:22 |  
        0 0

        v diskusi laty nebo Bílek,jsem jednoznačně pro kapitána.Oba jsou na přibližně stejné úrovni,ale Latyho osobnost je nenahraditelná a Bílek si taky zahraje,třeba ne proti Brnu,ale na jaře určitě.

  4. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 15:59 |  
    0 0

    Jinak chci se zeptat, jakej smysl má to, že se neprodávají lístky do prvních 2 řad? K čemu je takovéto bezpečnostní opatření?

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      ZlaBednaEdna     před 8 lety 12.02.2016 16:12 |  
      0 0

      Cele "bezpecnostni opatreni" spocivajici v tom ze se snizi kapacita je totalni nonsens - jeste by se daly pochopit volne sektory u kotle hostu ale jinak je to jenom vymluva - pokud by na stadionu byl potrebny pocet poradatelu tak muzou byt obsazeny i prvni rady - pripomina mi to velkou hospodu kde ma majitel malo obsluhy tak radsi z nekterych stolu nesunda zidle ;-D snad se to vyresi az bude vyresen celkove vztah SKS ke stadionu.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 16:17 |  
        0 0

        Snad se to podaří vyřešit do příští sezony... Je to totální nesmysl.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 16:47 |  
          0 0

          Já si jeden čas bláhově myslel, že je to kvůli tomu, že do prvních řad prší. Takový "malý" architektonický fail. :-)

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            mart     před 8 lety 12.02.2016 17:39 |  
            0 0

            Prvni rada je totalni bomba.
            Pamatuju se, ze jsem na podzim 1996 (ve skutecnosti to byl jeste konec leta) dostal pozvani od kamarada Garyho abych s nim (a asi 20ti dalsima)sel na fotbal. Na Anfield! Poprve! Bomba!
            Exclusivni organizace.
            Posbirali nas do nekolika SUVcek, ktere zaparkovali na parkovisti Domova Duchodcu, asi 4 minuty pesky od hriste. Brzy sem pochopil, ze muj "kamos" Gary to tak nejak cely sefuje. Jednak vyndal dva veliky darkovy kose zastupcum DD za ilegalni parkovani, no a hlavne rozdeloval tesne pred vstupem na Anfield lupeny. Nevedel sem, kde budem sedet, ale ujistil me, ze hned vedle nej. Supr.
            Prvni rada, Centenary Stand, smerem k Anfield road. Vynikajici!!
            Uplne perfekne sem videl pomezniho (dneska se musi rikat referee assistant, asi proto, ze na lajne pobihaj v PL taky dve zensky) ponozky. Nic moc vic videt nebylo. Linesman prebihal asi tak pul metru prede mnou, byl sem proste totalne pri tom.
            Jinak jak receno skoro nic. Jednou nebo dvakrat k nam spadnul balon, ale nanestesti to vzdycky bylo asi pet metru vedle, takze taky nic. Kdyz rikam spadnul, tak mluvim o tvaru travniku. Takzvany crown pitch, cili je to v prostredku vyse, rek bych celkem dost vyse, urcite vic nez dvacet palcu nez nakraji.
            Ma to nejmene dve vyhody. Jednak se ten balon obcas odrazi/spadne do te prvni rady, coz je docela dobry. Druha je, ze ani ja ani nikdo jinej v ty prvni rade, nevidi vubec nic, kdyz je balon zrovna na druhym kridle.
            Bomba!
            Muj pvni dojem z Anfieldu tim nekonci, dalsi nezapomenutelny zazitek byl zbesily utek na Garyho povel asi 6 minut pred koncem, perfektne secvicene naskakani do nastartovanych SUVecek (pozdeji sem pochopil, ze to je kvuli dopravni situaci, ... cili jako abysme nahodou neprisli do nedaleke hospody chvilicku pozdejc). Ale k te prvni rade je to tak vsechno.
            Z L'poolu zdravi mart
            uz se nemuzu dockat zitrka. Osobne nebudu, ale syn me snad dobre zastoupi.

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              afro     před 8 lety 12.02.2016 18:33 |  
              0 0

              Krásný. :-)

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              Barra     před 8 lety 12.02.2016 19:07 |  
              0 0

              -:) a jasna odpoved...

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              Eluin (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 23:01 |  
              0 0

              Uzasny příběh:).

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 19:48 |  
      0 0

      Udajně má security větší čas zasáhnout proti vniknutí na hřiště.


      Každopádně nesmyslné opatření, na druhou stranu mi nikdy hlava nebrala kdo si to tam dobrovolně koupí, vždyť tam jde houby vidět (to samé na hokeji v O2 u plexi) :-))

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        PetCC     před 8 lety 12.02.2016 23:49 |  
        0 0

        Tak vidí tam líp než trenér z lavičky :-)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      spino     před 8 lety 12.02.2016 19:56 |  
      0 0

      K ničemu, naprosto nesmyslné opatření stejně jako vylidnění sektorů kolem hostujícího kotle (alespoň z poloviny by mohli být obsazeny, konec konců, v minulosti s tím nebyl problém).

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:07 |  
        0 0

        Tak vedle kotle Sparty,Baníku,Plzně,Olomouce (poslední dva jmenovaní zní asi dost úsměvně) by si sednul leda tak sebevrah. Na ostatní zápasy to opravdu může být poloviční, a nebo nainstalovat plex místo mříží a hustou síť proti světlicím a dělobuchům.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          spino     před 8 lety 12.02.2016 20:36 |  
          0 0

          Těch sebevrahů tam tenkrát bylo hodně: https://www.youtube.com/watch?v=uUnKLHwNqOQ&feature=youtu.be&t=4m31s


          Kolem toho kotle bych ještě přihmouřil oko, byť i za Řebíčka se třeba sektor nalevo od kotle Sparty do čtvrtiny zaplňoval Nicméně vynechání prvních dvou řad, které se zavedlo po květnovém vršovickém povstání, je fakt pro mě ultra kravina.

          Jak zmiňuje kolega, na besedě s Tomášem Syrovátkou se to řešilo a věřím, že nakonec se ta omezení začnou uvolňovat.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 21:02 |  
            0 0

            Já vím, že se to tam řešilo :-) s prvníma řadama nesouhlasím, vedle kotle bych to bral zápas od zápasu.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Khadgar     před 8 lety 12.02.2016 20:03 |  
      0 0

      Poměrně podrobně se to probíralo na setkání fanoušků s Tomášem Syrovátkou. Závěr je takový, že důvody pro tento krok mají své opodstatnění, ale je vůle s tím do budoucna něco dělat.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:42 |  
        0 0

        Podle mě to může vymyslet jenom debil,navíc nevím zda to také tak funguje na jiných stadionech v Jabkách jsem si toho teda nevšiml.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          spino     před 8 lety 12.02.2016 21:11 |  
          0 0

          V Jabkách mají neprostupnou hradbu reklamních ploch. :D

          Tyhle nařízení udělal sám klub v průběhu událostí minulých. Když nebudeme dělat problémy, tak věřím, že dotyčné osoby podmínky uvolní

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 21:51 |  
            0 0

            Kdy naposled se datují ty věci minulé.

  5. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    zeleznik2     před 8 lety 12.02.2016 16:50 |  
    0 0

    a jde se na to. Po šesti letech znovu můžeme zamířit do Pohárové Evropy a po titulu z let 2008 a 09 můžeme vylepšit naše maximum z let 2010 a 2013, tehdy sedmé místo.

  6. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Ravik     před 8 lety 12.02.2016 17:01 |  
    0 0

    Před pár dny se mi zdálo, že návštěva byla 17 tis a v 88 min 0:0 pak jsem se probudil... :-)

    Sestava jak ji napsal Tolsimir asi vyběhne od první minuty. Když není Škoďák a Laty začne asi na lavičce, tak mám trochu obavu, že na hřišti bude chybět nějaký morální lídr, který tým seřve, když se nebude dařit a bude stoupat případná nervozita. Hušby se nesmí schovávat a být ten kdo to na sebe vezme.

    Asi to nebude příliš populární názor, ale začal bych na jeden hrot a to Železníka a zálohu bych vyztužil Barákem. Pokud by se nedařilo a out jsou kromě avizované základní sestavy všichni ofenzivní hráči (nevím jak jsou na tom Štohanzl a Mihalík) nemáme prakticky nikoho kým se dala hra oživit, pokud by to nešlapalo.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 19:02 |  
      0 0

      To jsi nemohl ''dokoukat'' těch zbylých 5 minut? :-D

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Kara (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 21:44 |  
      0 0

      Příteli se zase zdálo, že jsme prohráli 0:3...takhle se pozná, kdo je euforista a kdo je opatrný :D

  7. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    malan (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 17:37 |  
    0 0

    Když vidím fronty před pokladnami v Edenu, přijde mi, že někteří lidé mají o kolečko méně, nebo více...?

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      wotlemburg     před 8 lety 12.02.2016 18:10 |  
      0 0

      ???

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Ravik     před 8 lety 12.02.2016 18:59 |  
        0 0

        asi, že si to nekoupí přes net...

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 19:03 |  
          0 0

          Přes net se nedají uplatnit slevy. Takže rozhodně o kolečko víc!

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          malan (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 22:02 |  
          0 0

          presne tak.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            PetCC     před 8 lety 12.02.2016 23:51 |  
            0 0

            Navíc se ve frontě se slávisty dobře naladíš na zápas :-)

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              malan (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 23:57 |  
              0 0

              no pokud v te fronte budes jeste 30 min po zacatku zapasu tak pochybuju:)

              • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                Gino     před 8 lety 13.02.2016 11:17 |  
                0 0

                Kde jsi vcera vecer videl fronty na zapas, kterej zacina az dnes???

                • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                  malan (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:20 |  
                  0 0

                  twitter,vcera v 5 vecer fronta asi o 10ti lidech

              • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                PetCC     před 8 lety 13.02.2016 11:41 |  
                0 0

                Samozřejmě v předprodeji :-)
                Já si vždycky s někým dobře popovídám, když kupuju pemanetku. A to tam tedy jsou jeden, dva lidi.

  8. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Borec09 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 18:51 |  
    0 0

    Tak polocasovy vysledek z Dukly je zatim priznivy. Pevne verim, ze zitra budeme mit s LIB stejne bodu. Jenok skoda, ze jsme s nimi uz heali 2x.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      slamacek (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 19:15 |  
      0 0

      uz je to zase o chlup lepsi :) ale dulezitejsi bude zitra maknout a pak by to melo za tri klapnout

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Komix     před 8 lety 12.02.2016 19:58 |  
        0 0

        Na Liberec jsem koukal a hráli opravdu tragicky. To nebyl ani stín jejich výkonů na podzim.. Myslím si, že máme o konkurenta míň.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:13 |  
          0 0

          Viděl jsem jen první půli. A prvních 20 minut utkání měl Liberec velice dobrých, praktikovali podobnej pressing jako my, Dukla s tím měla obrovské problémy. Pak se ale dostala Dukla do hry, měli šance a dali taky gol.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:32 |  
            0 0

            měla*

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:03 |  
      0 0

      Liberec je out, skvělá zpráva pro nás, o to víc musíme zítra vyhrát. Protože MB dle mě také ztratí. Na druhou stranu Jablonec bude kousat do výrazně.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:03 |  
        0 0

        do=a to

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 20:35 |  
        0 0

        Soudit po jednom utkání, se mě zdá hodně odvážné.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Artur (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 21:04 |  
          0 0

          Vždyť jasně, ale tak néjak u Liberce se historie opakuje... uvidíme.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            Kara (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 21:41 |  
            0 0

            Jeden zápas - podle mého Liberec bude ještě kousat, koneckonců Trpišovský dokázal motivovat žižkováky, kterým nechodily platy, ke kvalitním výkonům, tak si myslím, že nebude házet flintu do žita ani tady...

            • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

              lassiter     před 8 lety 12.02.2016 21:54 |  
              0 0

              tak oni maj docela těžký los, je docela dobre možné, ze budou po třech zápasech na nule

              • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                Kara (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 22:04 |  
                0 0

                Já jen říkám, že bych je hned neodepisovala...samozřejmě co bude v půlce jara, je pak druhá věc...

                • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                  Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 22:13 |  
                  0 0

                  Souhlasím s Karou.

                  • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                    Guly (přítel SN)     před 8 lety 12.02.2016 23:18 |  
                    0 0

                    A hlavně si myslím, že tento zápas jde trošku na vrub Trpišovskému, protože se podle mého netrefil do sestavy. Nechat sedět Vůcha se Shalou byla chyba. Ale i to se stává, že se trenér netrefí do sestavy.

                    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

                      bongor     před 8 lety 13.02.2016 09:09 |  
                      0 0

                      Já se nedivím,že ho nechal sedět se šálou,ona včera byla zima,kor na lavici a na Julisce táhne.

  9. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Majkl8     před 8 lety 12.02.2016 19:00 |  
    0 0

    Kontrolní otázka, dají se vlajky či transparenty vyvěsit na východní, případně západní tribuně? :)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      PetCC     před 8 lety 12.02.2016 23:52 |  
      0 0

      Nad vchodama, možná i nahoře v místě pro kamery jsou volnáí místa.

  10. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    no-nick     před 8 lety 12.02.2016 19:07 |  
    0 0

    Už jsem psal jinde, tak jen aktualizuji - zítra mám dvě volná místa v autě z Plzně. Vyrazíme tak ve tři, abychom stihli i kousek juniorky. Zpátky jedeme přes Rakovník na Kralovice. Kdyby se chtěl někdo svézt, stačí napsat.

  11. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    LordEdmund     před 8 lety 13.02.2016 08:21 |  
    0 0

    A je to tady. Ani jsem nemohl dospat. Včera jsem sledoval slávistické diskuze a mám pocit, že stejně velká, jako jsou očekávání , jsou i fobie z případného neúspěchu. Je to asi vzhledem k těm ranám osudu, které naši fanoušci dostávali poslední roky plnými doušky celkem pochopitelné.
    Hlavu vzhůru a pojďme si to užít. Máme kvalitní kádr, o parník nejlepší fanoušky v Česku, majitele s mozkem i srdcem na správném místě a kvalitního trenéra. I kdyby to nevyšlo dnes herně, nebo výsledkově podle představ vím, že jsme na správné cestě a máme čas a prostředky se zlepšovat a to je ten hlavní rozdíl oproti minulým rokům.
    Tip na sestavu stejný, akorát Laty místo Bílka.
    Tip na výsledek : 2 : 0
    Diváků :11 100

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Rottax (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 08:38 |  
      0 0

      Já taky nemohl dospat :) . Souhlasím s tím, co si napsal! Jsou velká očekávání a bude moc důležité, ale i hodně těžké zvládnout tento zápas! Brno přijede s defenzivní taktikou, ale já klukům věřím! :)

      Tip na sestavu - stejná jako na generálce
      Tip na výsledek: 1 : 0 branka Mešanovič
      Diváků: 14 500

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 09:01 |  
      0 0

      Moc se těším, McDonald, fanshop koupit dres, objednat potisk CEFC, zapas, pivko. Tip 4-0, Železník, Zmrhal, Mešanovič, Deli.
      Latka v základu, stejně jako Štohanzl místo Vuka.
      Diváci 13 876

  12. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    slavistou50let     před 8 lety 13.02.2016 09:03 |  
    0 1

    Dominik Mašek je jistý, chtěl do KJ do MB. Má smůlu, půjde na půl roku na hostovačku, pravděpodobně do Trenčína. Jinak večer 4-1. Ahoj

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 10:21 |  
      0 0

      Skvělá zpráva!

  13. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 09:21 |  
    0 0

    ... a já budu optimista. Dáme je 3:0 (Mešanovič, Železník, Hušbauer) a diváků přijde cca 11500.
    Přátelé, dnes nás čeká krásný den!

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Slavista77     před 8 lety 13.02.2016 10:01 |  
      0 0

      3:1 mám vsazeno) a 14500 diváků

  14. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 10:16 |  
    0 0

    Krotil bych optimismus, všechno bude o prvním golu, pokud ho dáme brzo, věřím že vyhrajem i větším rozdílem, pokud ne, bude problém. Dneska nečekám žádnej hezkej fotbal, ale spíš holomajznu.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      pinochet     před 8 lety 13.02.2016 10:32 |  
      0 0

      Včera jsem v Tipáči vsadil, že vyhrajeme a padne 2 a více gólů v kurzu 1,88, dneska je už jenom 1,77. To musí mít nějaký relevantnější důvod. Dle mého ten, že Škoda přece jen nastoupí. Tip: 3:0, diváků: 12 800

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 10:45 |  
        0 0

        Ty kurzy klesají/stoupají podle toho, na co se víc sází. Např. když 5 lidí vsadí, že padne 2 a více, tak ten kurz logicky klesne a naopak.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 10:45 |  
        0 0

        Ty kurzy klesají/stoupají podle toho, na co se víc sází. Např. když 5 lidí vsadí, že padne 2 a více, tak ten kurz logicky klesne a naopak.

  15. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    afro     před 8 lety 13.02.2016 10:41 |  
    0 0

    Tipuju 2:1, góly Deli po standardce a Mešanovič. Místo Bílka bude v základu Latka. Myslím, že to bude nervózní zápas, přeci jen ta očekávání jsou veliká a Brno bude v klidu, ale užijeme si to! Bude nás tam 12741 (ještě ve středu jsem to viděl na takových 7500, ale teď jsem větší optimista). A nepodceňte oblečení. :-)

    #jégrovky

  16. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    tomcz     před 8 lety 13.02.2016 10:54 |  
    0 0

    Neví někdo jak se stříhá ten eticket? :-D já to z toho popisu nechápu.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      lassiter     před 8 lety 13.02.2016 11:00 |  
      0 0

      Nic nestrihej a vem to cely :-)

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        tomcz     před 8 lety 13.02.2016 11:14 |  
        0 0

        A jak to narvu do turniketu? :-D

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          lassiter     před 8 lety 13.02.2016 11:16 |  
          0 0

          Přeložíš ne? :-)

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          PetCC     před 8 lety 13.02.2016 11:42 |  
          0 0

          Dáváš tam ten čárový kód.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      afro     před 8 lety 13.02.2016 11:01 |  
      0 0

      Vem s sebou celou A4 a nůžky a vodstřihni to u turniketu... ostatní tě budou milovat. :-)

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        bongor     před 8 lety 13.02.2016 11:13 |  
        0 0

        Já to vidím na 2-1,góly Mešanovič a Škoda/nastoupí v 70.minutě/.Diváky přidávám z 10 tisíc na 11566.Dále Zlín-sralta 2-0,góly oba Diop.Hub zneškodní Šurala a ještě mu řekne,co si o něm myslí.Lopata si nekopne.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          afro     před 8 lety 13.02.2016 11:22 |  
          0 0

          A nebylo by pak té radosti až moc? Abychom to případně unesli...

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          hiker42     před 8 lety 13.02.2016 11:35 |  
          0 0

          :)))
          mám lupeny, vyrážíme.
          13 tis., 5:0 :)) góly huš, muris 2x, železo, vuk :))

          vzpomínka (na budoucnost):

          https://www.youtube.com/watch?v=wy4dUG14TwE

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      kobo (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 11:41 |  
      0 0

      Když jsem jel do Liberce, tak jsem si vstupenku vůbec netiskl a jen otevřel vstupenku v iphone (zvětšil jsem si ji v místě čarového kódu) a telefon jsem přiložil k turniketu - bez problému to turniket přečetl.
      Tak snad je to stejně jednoduché v Edenu.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        afro     před 8 lety 13.02.2016 12:06 |  
        0 0

        To jsi odvážnej, já jsem si taky párkrát (třeba před koncerty) říkal, že si to nebudu tisknout a udělám to jako ty, jenže pak vždycky vyměknu a radši si to vytisknu. Ale myslím, že by to takhle mělo fungovat i v Edenu.

  17. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 11:09 |  
    0 0

    co to je za idiotskej název za Zbrojovka. to se jako vrátili do bolševickej časů, kdy kluby jakože sponzorovali bolševický fabriky?

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      bongor     před 8 lety 13.02.2016 11:15 |  
      0 0

      Spartak ČKD Sokolovo hraje v tom Zlíně,Spartak Stalingrad ani nevím kde.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 11:52 |  
        0 0

        že se někdo k tomu dobrovolně vrátí, to je teda hnus
        velmi nesympatický tým
        v Brně je jen jeden - Moravská Slavia

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          bongor     před 8 lety 13.02.2016 11:59 |  
          0 0

          Musím obrovským způsobem kvitovat, že se Slavia zachovala velice sportovně. Protože většina renomovaných klubů, včetně Sparty a Plzně, dělá to, že když od nich hráč odejde na hostování, ve vzájemném utkání proti svému klubu nesmí nastoupit. Slavia toto neudělala. A pan Jinoch v tom možná sehrál svou roli.
          Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/fotbal-jihlava-zdenek-tulis-dpm-/fotbal.aspx?c=A160212_2225171_fotbal_ald
          Jeden neví.Na jednu stranu je poklona pro Slavii příjemná věc,ale na druhou stranu
          nás to může stát nějaký ten bod,protože Bazal i Voltr jsou kvalitní fotbalisté a na konci může být o místo pro Evropu hodně našlapáno..............

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          afro     před 8 lety 13.02.2016 12:01 |  
          0 0

          Nejlepší název byl Boby Brno. To mi k nim sedělo nejvíc.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      sicilianbrno     před 8 lety 13.02.2016 12:16 |  
      0 0

      pro hlupáka každej hloupý...Název Zbrojovka je historicky spjat s největšimi uspěchy týmu, stejně jako Boby Brno, ale holt Zbrojovka je Zbrojovka, jedinej tým v republice, kam by i ted (na stadion za lužánky) chodilo v pohode přes 20 tisic diváků...však to jednou poznáš až tam u nás bude národní stadion, protože jak lyším od většiny lidí (i tech chytrých pražáků) jedině v Brně dává smysl stadion pro 30 tisic a více lidí....

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 14:51 |  
        0 0

        budete se divit, ale patřím mezi ty "chytré" pražáky ohledně tzv. národního stadionu. nicméně klub založený 1913 se určitě nejmenoval zbrojovka. ani nevím, jak se jmenoval. můžete mě poučit. mně je jedno kdy měl klub jaké úspěchy, je to název vnucený bolševikama. jako kdyby se Slavia vrátila k "dynamu", protože zrovna vyhrála titul .... takže jste mě nepřesvědčil
        jiný případ je Dinamo Zagreb, který byl bolševikama jako Dinamo založeno. od Croatie se vrátili k původnímu. ale nesympatické je to taky
        politika do sportu nepatří, jak se často vyhlašuje, a tohle čistě politický název poplatný době. naštěstí dávno minula. a tahle reinkarnace je pro mne osobně odporná. čest

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          lassiter     před 8 lety 13.02.2016 14:58 |  
          0 0

          SK Židenice

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          sicilianbrno     před 8 lety 13.02.2016 16:07 |  
          0 0

          Zbrojovka Brno je klub založen roku 1913..to máte pravdu a proti takovýmu týmu hrajeme dnes, nic víc nic mín.....Vaše starosti bych opravdu chtěl mít.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          sicilianbrno     před 8 lety 13.02.2016 16:13 |  
          0 0

          a pokud se nepletu tak SK Židenice by se pletl s mistním brněnským týmem...brno si vybralo název, který jí nejvíc vystihuje a kdy sním vyhrála titul a byla nejlepší v republice...A kvuli vám ho jistě měnit nebudou.
          a ps- nikde sem si nevšiml, že by se naše slavia jmenovala Akademický cyklistický oddíl Slavia, tak jak byla založena 2.11 1892 a jak rádi tento rok uvádíme :-)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      hiker42     před 8 lety 13.02.2016 13:15 |  
      0 0

      myslíš, že Arsenal je taky idiotskej název? :)

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 14:51 |  
        0 0

        tenhle příklad se nepoved že jo

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          hiker42     před 8 lety 13.02.2016 16:28 |  
          0 0

          to byla otázka, ne příklad ;)

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 14.02.2016 10:35 |  
            0 0

            nejde o název, ale jak k němu přišli

  18. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    sTizz (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 11:59 |  
    0 0

    Tak ja jsem optimista - 5:0 ,brnakum se rozklepou kolena diky fantasticke atmosfere,kterou vytvori 15 651 divaku,z dalky bude palit Zmrhal a Husbauer,Mesanovic 2x utece a posledni Latka hlavou :)

  19. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:12 |  
    0 0

    Bude hodně záležet, jak přistoupíme k začátku. Ideální bude na Brno od prvních minut nekompromisně vlítnout a v nejlepším případě nasázet do poločasu 2 góly. Jestli skončí poločas 0:0 či snad dokonce v náš neprospěch, tak to bude dost těžké, jak bude čas plynout a tlak stoupat. Každopádně ale věřím ve vykročení do jara pravou nohou a 3 body!

  20. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:19 |  
    0 0

    OT:

    Teď koukám na permanentku, kterou jsem si zakoupil cca. před týdnem v Ticketportalu, a všiml jsem si, že čárový kód je lehce poškozen; cca. 5 tenkých čárek je na jednom místě uprostřed lehce umázlých (přerušených) - tak zhruba 5 % celkové délky čárky. Celkové poškození čárového kódu bude taky tak max. do 2 %.

    Myslíte, že je to problém, nebo toto skener bez problémů přečte? Bohužel při koupi jsem si toho absolutně vůbec nevšimnul, na první pohled to není hned patrné.

    Díky za názory, nerad bych kupoval na dnešní utkání lístek a dostal se dovnitř někdy ve 30. minutě.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      sTizz (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:27 |  
      0 0

      mam to taky,zrejme nejde o vadu-doufam:)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      patras     před 8 lety 13.02.2016 12:28 |  
      0 0

      Ean kod muze byt nepatrne poskozen, ono dost zalezi na ctecce kodu,ale jak pisu nemel by si mit problem. :-)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      kobo (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:29 |  
      0 0

      Také jsem měl loňskou permanentku se špatně vytištěným čarovým kódem, žádná čárka nechyběla ale u několika čárek chyběla uprostřed část, několik mm. Se vstupem jsem nikdy neměl problem.

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      sTizz (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 12:31 |  
      0 0

      mimochodem jsem si lamal hlavu nad tim hracem vpravo,a diky tobe jsem si na nej konecne vzpomenul-Tomas Hunal:)

  21. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Pinturichio     před 8 lety 13.02.2016 14:02 |  
    0 0

    tipuji 3:0, Zeleznik, Mesanovic a Zmrhal. Návštěva 13tis. :-)

  22. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Jikom33     před 8 lety 13.02.2016 14:38 |  
    0 0

    Nevíte proč se teď platí tolik peněz za to, když si chci koupit dres i s logem sponzora? Připlácet si za to 800 to se mi zdá jako dost přemrštěný. Byly časy kdy se dres ve fanshopu prodával za cenu kolem 1200 i s logem sponzora, proč to teď tak není? Rád bych tam to CEFC měl, ale dávat za to 800 Kč?? To ne

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      afro     před 8 lety 13.02.2016 14:50 |  
      0 0

      Já to taky úplně nechápu, vždyť by měl být zájem majitele prodávat ten s logem. Osobně jsem to vždycky bral jako nutný zlo a jsem rád, že se dá koupit čistej.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Jikom33     před 8 lety 13.02.2016 15:08 |  
        0 0

        S první částí příspěvku naprosto souhlasím. Ohledně druhý části - chci tam mít logo CEFC, když nám ustoupili s hvězdičkou tak sem si říkal, že si koupím dres s jejich logem a budu ho hrdě nosit navzdory těm posměváčkům co se nám smějou a maj různý řeči, jakoby měla bejt nějaká ostuda, že nás dotujou čínani :))

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 15:01 |  
      0 0

      Souhlasím, akorát cena není 800, jedno logo 200. Já si to chci dnes objednat, ale stejně jako ty, spíš bych čekal, že sponzor bude rád, pokud si fanoušek koupí dres s logem. Ta cena 800 je za všechny sponzory na dresu.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Jikom33     před 8 lety 13.02.2016 15:06 |  
        0 0

        Aha, já koukal zatím jen na eshop, neviděl jsem tam nikde možnost nechat si nažehlit jen logo CEFC. To jde asi jen osobně. Asi to nedělají na počkání, co?

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 15:20 |  
          0 0

          Podle mne je to na tak na tyden, dnes objednam , vyzvednu na zapase s Ostravou. Ale jenom hadam..

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      jane (admin)     před 8 lety 13.02.2016 23:43 |  
      0 0

      Takže na vysvětlenou s logy sponzorů, protože nějaký novinář udělal opravdu medvědí službu tím, že napsal, že jsou nové dresy s logem CEFC. Dresy jsou stejné, jako byly na podzim, hráčům i do fanshopu se dodávají celé čisté, bez log sponzorů. S logem Canaria travel nebo Travel service byly naposledy tusim když Slavia hrála poháry a byly to repliky, logo tam proste už bylo natištěné v látce z výroby. Nyní je to tak, že veškeré potisky sponzorů, jména se dělají z folie dodatečně (ostatně bylo to dost dobře vidět i na propagačním videu Slavie) a to jaksi stojí peníze. Takže úvahy o tom, že CEFC by měl být rád, že někdo nosí jeho jméno na dresu jsou sice fajn, ale pokud si někdo dá logo na dres dovyrobit, tak jaksi se asi nedá k úhradě CEFCu :) Za logo sponzora je 200 korun, takže kompletní originální dres se všemi logy a jménem hráče pořídíte ve fanshopu za 2450 korun. Na eshopu ještě možnost objednat logo CEFC není, nebyl k dispozici dres, na který by se potisk udělal a teď se bude muset ten dres ještě nafotit, což nějakou dobu trvá. Tak snad je to už jasné.

  23. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    afro     před 8 lety 13.02.2016 14:53 |  
    0 0

    Mimochodem, sousedovic koza trochu pokulhává, tak jí to snad vydrží...

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Gino     před 8 lety 13.02.2016 14:57 |  
      0 0

      Teď dokonce upadla :-))

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        afro     před 8 lety 13.02.2016 15:19 |  
        0 0

        Jsem to zakřikl...

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Gino     před 8 lety 13.02.2016 15:31 |  
          0 0

          Nj, je to pořád jenom šmatláckej Zlín... nechat si dát dva góly za dvě minuty, to už musíš bejt pořádný vemeno.

          • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

            Komix     před 8 lety 13.02.2016 16:29 |  
            0 0

            Ehm..stačí si vzpomenout na poslední zápas v Liberci :D

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      bongor     před 8 lety 13.02.2016 14:59 |  
      0 0

      Sousedovic koza umí hovno,to je známá věc.

  24. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Nemo     před 8 lety 13.02.2016 14:55 |  
    0 0

    A rumoni o poločase prohrávající ve Zlíně 1:0. To nám to odpoledne pěkně začíná :-) .......

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      bongor     před 8 lety 13.02.2016 15:01 |  
      0 0

      Zatím mi nevychází ten gól od Diopa,tak snad ve 2.půli.Na co bysme ho tam jinak posílali?A náš Hub nehraje,Koreš ano a Dostál dokonce chytá.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        afro     před 8 lety 13.02.2016 15:13 |  
        0 0

        :-) Dostál asi na střídavý start. Jsem nevěděl, že je to možné v rámci jedné ligy.;-)

    • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

      Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 15:23 |  
      0 0

      A uz vedou,.v te druhe puli neskutecny tlak od Sparty. A Sural vyborny. Diop hral taky moc dobre, ted ho ale stahl. Slabinou Sparty stoperi, ja si nemuzu pomoct, to se neda srovnat s nasima.

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Robinator     před 8 lety 13.02.2016 15:47 |  
        0 0

        ten kralovec je rumunska devka..tohle sem dlouho nevidel

      • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

        Navyseals     před 8 lety 13.02.2016 15:54 |  
        0 0

        Šural hroznej, gól z malýho vápna z něj nic nedělá.

        • Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

          Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 16:26 |  
          0 0

          Hadat se nebudu, jasne nejlepsi hrac, o gol neslo. Porad nebezpecny. Pak skvele zahral Krejci

  25. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 16:06 |  
    0 0

    Po zhlédnutí zápasu Zlín - Sparta mám dojem, že jsem se v čase vrátil tak o 12 let zpátky, kdy se rozhodčí ani nesnažili maskovat, že dostali notičky a že zkrátka a dobře určitý tým vyhraje, nehledě na to, co se děje na hřišti.

    Zase v dnešním turbulentním světě nejsou od věci určité jistoty. Třeba že česká fotbalová liga je i nadále akorát korupční žumpou...

  26. Re: Jaro je konečně tady! Do Edenu zajíždí Zbrojovka Brno

    Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 13.02.2016 17:06 |  
    0 0

    Tolsmir má 100% v 'tip na sestavu'.
    Náhradníci: Mikula, Štohanzl, Piták, Frydrych, Barák, Latka, Pavlenka