B-Tým

Jun. Slavia - Vlašim 2:1

Juniorka v prvním přípravném zápase porazila druholigovou Vlašim 2:1. V utkání nastoupil i testovaný španělský hráč Joan Josep Garau Crespi.

První gól vstřelil ve 33. minutě Veselý po pasu Kocourka, druhou branku přidal Kocourek po akci Badochy. Vlašim snížila v závěru utkání po rohovém kopu.

S juniorkou se připravují i starší hráči, kteří mají ve Slavii smlouvu, a kteří dnes nastoupili do utkání. "Kádr máme hodně úzký, žádní další dorostenci do juniorky nepřijdou. Španěl Joan Josep Garau Crespi je hráč Mallorky, hrál španělskou dorosteneckou ligu. Trénuje s námi od včera, v dnešním utkání si na začátku rozbil hlavu, deset minut mu ji doktoři sešívali, toto zranění mohlo ovlivnit jeho výkon," řekl trenér Pavel Řehák. S rozbitou hlavou přitom odstoupil v 15. minutě i Žárský.

Juniorka trénuje dvoufázově, jeden trénink je na domácím hřišti na Xaverově, druhý pak v lesoparku. Ve středu čeká slávisty druhé přípravné utkání s Příbramí.

Sobota 02. 07. 2016 11:00

Přípravné zápasy U21, 2016/2017
1 - 2
0 - 1
FC Sellier&Bellot Vlašim
FC Sellier&Bellot Vlašim

82. Leiner

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

33. Veselý
56. Kocourek

Sestava SK Slavia Praha:
Řehák (60. Lisa) - Žárský (15. Krejdl), Broukal, Salašovič, Schulz (60. Zajec) - Veselý (60. Pisačka), Kocourek, Pelikán (60. Havlina), Badocha - Kuchta (46. Šimeček) - Crespi (60. Vávra)

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)