Ženský fotbal

Dorostenky podlehly Spartě

Dorostenky čekala těžká prověrka proti Spartě, bohužel gólem z poslední minuty a v nastaveném čase jsme nakonec prohráli 0:2.

Od samého začátku zápas nabídl vyrovnanou partii. K vidění bylo hodně soubojů, holky dřely a makaly. Obrany však pracovaly spolehlivě, takže nebylo k vidění mnoho šancí. Občas střela ze strany Slavie i Sparty, ale pokaždé nepřesné zakončení. Favoritem byla Sparta s řadou reprezentantek, ale na hřišti to nebyl výkonnostní rozdíl. Naopak jsme se mohli dostat do vedení, po rohu střílela nebezpečně Hrtánková, ale obrana dokázala tečovat těsně vedle tyče. Pak se ještě do zakončení dostávala Kopčová, ale míč byl nakonec zblokován.

Ve druhém poločase to z dálky zkoušela Kavalová, ze Slavie nebezpečně střílela Šuleková. Pak jsme opět zahrozili po rohu, ale ze závaru jsme míč do sítě nedotlačili. Sama na branku šla hostující Kadadová, ale naštěstí si v rozhodující chvíli ukopla míč.  Pak došlo k nepříjemnému zranění Kavalové, kdy se spoluhráčky srazily. Zápas postupně spěl ke svému konci, slávistkám docházely síly, naopak Sparta začala tlačit a vytvářet si převahu. Střela Šrámkové skončila mimo a Khýrová minutu před koncem v dobré pozici střílela jen do Zelené. V poslední minutě jsme bohužel inkasovali, obrana byla rozhozená, Valentová toho využila a šikovně tečovala centrovaný míč do protipohybu Zelená. Slávistky se sice ještě snažily o vyrovnání, ale z jednoho brejku v nastaveném čase potvrdila vítězství Šrámková. Holky si zaslouží pochvalu, je třeba dál pracovat a výsledky i proti silnějším týmům se dostaví.

4. kolo - Sobota 17. 09. 2016 14:00

1. liga dorostenek, 2016/2017
0 - 2
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

AC Sparta Praha
AC Sparta Praha

80. Valentová Olivie
80.+3. Šrámková Kateřina

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)