O Slavii

Slavia otevřela Eden pro fanoušky

Povedený podzim zakončila fotbalová Slavia krásnou akcí pro fanoušky. Otevřela brány Edenu a provedla fanoušky všemi prostory, které klub využívá.

Fanoušci se pro vstup na akci museli předem online registrovat a protože byl zájem obrovský, během několika desítek minut byla vyprodaná.

Příznivci Slavie měli možnost se setkat se všemi hráči kádru a v Edenu viděli všechny zajímavé prostory od kameramanské lávky ve 4. patře až po kabinu a masérnu Slavie v prvním podzemním podlaží. Na improvizovaných tiskových konferencích se mohli sami ptát hráčů nejen na uplynulou podzimní část ligy, po které přezimuje Slavia na druhém místě bod za vedoucí Plzní. Jedním z hlavních lákadel byla výstava slávistických trofejí a dalších cenných historických artefaktů, přítomní byli rovněž někteří bývalí hráči Slavie.

Ohlasy na tento v českých zemích unikátní počin jsou jen pozitivní, pokud jste měli to štěstí a zúčastnili se, podělte se o své dojmy v komentářích.

Fotogalerii oficiálního webu z celé akce naleznete zde. Prohlédnout si můžete rovněž foto našeho čtenáře Petr9608 a to zde.

Komentáře (78)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    JS (přítel SN)     před 7 lety 03.12.2016 23:21 |  
    9 1

    Skvělá akce. Nejlepší bylo samozřejmě improvizované muzeum, to je síla, vidět historii „naživo“. Jinak mě pobavila příhoda ze šatny s prodejem dresů. „Hele Libor Tafat! Hrobník Slavie,“ rozesmálo všechny přítomné.

    Jo a ptal jsem se Deliho na výslovnost jeho jména. Vtipné, protože dle jeho slov je to francouzsky [Simõ] a anglicky [Sai:mon] a na dotaz, co preferuje, zda frankofonní či anglickou výslovnost, odpověděl „Doesn't matter“. Jinak nevím, jak jste ho viděli vy, ale my ho stihli hned na začátku akce v masérně a vypadal docela otráveně a neseděl se zbytkem týmu u podepisování či v kabině. Doufám, že u nás přežije zimní přestupové období.

    Další postřehy: Gino van Kessel bral Paralen za Paralenem a Strepsils a důvod, proč nebyl ani na lávce je tedy poměrně jasný. Mick velký sympaťák. Ščuk také, navíc si výborně rozuměl s Meššim a Šventem a všichni tři se sympaticky podporovali. Nevypadá, že by chtěl utíkat, vlastně oba dva.

    Pan Lála byl moc hodný, a pod záminkou, aby nemuseli organizátoři kartičky vyhazovat, nám jich nacpal hned několik. Oceňuji i vstřícný přístup průvodců atd. Fakt skvělá akce. Mimochodem, kdo jste kupovali použité originální dresy – my šli hned se skupinou v 13:10 a největší hvězdy samozřejmě chyběly, a na prodej byly povětšinou venkovní sady. Doufám, že se to pak nezměnilo, protože promeškat dres Vlčáka či Tavarese z Ligy Mistrů by byla škoda...? :)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      belmis (přítel SN)     před 7 lety 03.12.2016 23:48 |  
      4 0

      Parádní akce. Já tam byl se synem až kolem čtvrté. Hráči tam byli všichni. Pravda, že Deli by byl asi raději doma :-). Ale třeba je takový, že mu nedělá dobře větší pozornost. Na tom není nic špatného. Naopak třeba Tonda Barák, Pepik Hušbauer nebo Tomáš Jablonský, Jaroslav Šilhavý, Standa Vlček, to jsou neuvěřitelní sympaťáci.

      Ale oni všichni mi připadají jako velmi dobrá parta. Pár slov jsem prohodil s trenérem a s Navarem.
      Na mě celá akce působila, že jsem se dostal do společnosti samých příjemných a slušných lidí. A to včetně těch dorostenců, co pomáhali organizovat akci.

      Syn se vyfotil se všemi fotbalisty, dnes bude mít krásné sny :-) Akorát jsem se neodvážil nechat si podepsat kartičky od holek. Ne, že bych nechtěl, ale nevěděl jsem, která je ta dotyčná slečna na kartičce. Chtěl jsem se vyhnout trapasu, tak jsem se nepouštěl do žádných větších akcí :-)

      Moc díky za takovou akci. Jaký veliký rozdíl v komunikaci klubu vůči fanouškům v porovnání s lety minulými.

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        belmis (přítel SN)     před 7 lety 03.12.2016 23:57 |  
        0 0

        ....tedy neviděl jsem tam Jirku Pavlenku a Levana Keniu

        • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

          celtix     před 7 lety 04.12.2016 00:58 |  
          0 0

          Honza Bořil mi prozradil, že se Pavlenka omluvil kvůli stěhování.

          • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

            TSeguinTS     před 7 lety 04.12.2016 18:03 |  
            1 0

            Doufám, že stěhování rodinné domácnosti :-D

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        Crispo     před 7 lety 04.12.2016 00:21 |  
        1 0

        Holkám jsem podal rovnou celý balíček ať se tam každá najde, první hráčka ve skupince nahoře u trofejí ty karty rozdala ostatním jak na prší a nebyl problém :D

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      malan (přítel SN)     před 7 lety 03.12.2016 23:59 |  
      0 0

      tak to jsme šli spolu ve skupině... Kolem Deliho jsem jen prošel, ale měl na noze nějakou regenerační bandáž (také jsi jí musel vidět, když si s ním mluvil), je to i na fotkách, jinak by asi seděl s MNN a holanďani by seděli u sebe. Pro Hyského se nenašlo lepší místo než na té televizní lávce?:)

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        Crispo     před 7 lety 04.12.2016 00:18 |  
        0 0

        Hyský tam byl chudák úplně odřízlý od ostatních...

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Lantenac     před 7 lety 04.12.2016 00:57 |  
      1 1

      Mně právě přišlo trochu symbolické, že byl Simon stranou ostatních. Na hřišti je to opravdový "king", tak tady to bylo v podobné rovině. Moje přítelkyně o něm prohlásila, že vypadá jako jaguár za sklem :) Ale podle fotek na sociálních sítích se zdá, že neměl problém nechat se s fanoušky vyfotit...
      Jinak celá akce skvělá, odcházel jsem nadšený a plný optimismu. Výborné zakončení výborného podzimu a velký dík organizátorům.

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      lukas8 (admin)     před 7 lety 04.12.2016 11:52 |  
      4 0

      Já byl naopak jeden z posledních, v té době už Simon seděl s hráči v kabině. S každým se ochotně fotil, smál se a pořád debatoval s Michelem. Přišlo mi, že měl docela dobrou náladu.

  2. super akce!

    tomcz     před 7 lety 04.12.2016 08:51 |  
    5 0

    Byla to moc krásná akce, překvapilo mne, jak staré dresy tam měli, nečekal jsem, že je tak dlouho schovávají. Taky mě pobavilo, že rozhodčí mají v kabině ve skřínce panáky :D Aby to nedopadlo jako v Příbrami :D

    • Re: super akce!

      tomcz     před 7 lety 04.12.2016 08:52 |  
      0 0

      Doplním, že tam byly dresy se jmény jako Romanovs, Kaufmann, Trubila...

      • Re: super akce!

        travel (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 09:26 |  
        4 0

        Taky jsem se se synem této krásná akce zúčastnil.Bylo to moc dobře zorganizováno ,velice příjemná atmosféra a strašně mě mrzelo,když jsme se blížili ke konci prohlídky.Všem ,kteří se na tom podíleli tímto moc děkuji,jen škoda,že to nebylo zorganizováno ku příležitosti koupě stadionu (viď Arture). Snad i tohoto se v budoucnu dočkáme,musíme být optimisti.

        • Re: super akce!

          Artur (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 11:01 |  
          4 0

          Tak snad se vyplni slova Janka Ledeckeho že "sliby se maj plnit o vánocích" :-)

  3. Krásná akce :

    Kara (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 09:51 |  
    2 0

    Přidávám slova chvály a to jak k nápadu, tak realizaci :) Všichni byli moc milí, hráči i hráčky, průvodci (velmi dobrý nápad zapojit mládež) i personál. Takže mám spoustu selfíček se svými oblíbenci a od ofiko fotografa i fotku, jak se fotím s Jirkou Bílkem :)) Nutno podotknout, že jsem si všimla fakt velkého rozdílu mezi tím, jak působil Jarda Zmrhal vloni na autogramiádě a letos. Vloni vypadal (aspoň, když jsem tam byla já), jako kdyby tam nejraději nebyl, a letos rozdával úsměvy, v očích mu jiskřilo a bylo vidět, jak si to užívá :) Přišlo mi, že i ostatní hráči mají dobrou náladu, vtipkují, baví se, až na Simona, ale to je asi pochopitelné, když byl zraněný. Nicméně i jeho jsem požádala o fotku a mám ji :)

  4. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    mabr     před 7 lety 04.12.2016 10:00 |  
    1 0

    Nevím, jak moc tomu mohu věřit ale Eden už by měl být ve správných rukou :-)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      JS (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 11:38 |  
      0 1

      Tak vzhledem k mým přesně opačným informacím bych se dost divil. To jsem zvědavý.

  5. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    Staršina     před 7 lety 04.12.2016 10:14 |  
    4 0

    Přeji hezký den. Musela to být nádhera. Již pod minulým článkem jsem reagoval na problémy s rezervací a omezeným počtem zájemců. Já jsem v sobotu musel do práce ( dělám na směny ), takže jsem měl smůlu. Proto dotaz pro admina. Byla by nějaká šance tuto akci zopakovat ? Třeba 2x ročně, vždy po konci sezony ?. Věřím, že by se postupně dostalo na všechny. Ono fanoušků Slavie není zrovna málo.
    Závěrem k Tafatovi. Jasně, že udělal chybu, ale k té situaci nemělo vůbec dojít. Snad si to pamatuji dobře. Je to přeci jen dost dlouho. Podle mně udělal hlavní chybu Janda, který na úrovni 116 a blíže k ní, měl volit razantní odkop na tribunu, nebo vůbec ze stadionu. Chtěl zahrát fotbalově, ale soupeř mu míč vypíchl a Janda ho následně fauloval. Poté se všechno nastěhovalo do našeho pokutového území a to se může stát cokoliv. A ono se stalo.

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      quelhar (admin)     před 7 lety 04.12.2016 10:36 |  
      6 0

      Jsem rád, že i po těch letech někdo správně připomene, že zápas s Tiraspolem pokazila série chyb, přičemž ta první byla právě Jandova. Chudák Tafat to pak celé odnesl za všechny.

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        Maeden (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 11:05 |  
        6 1

        Navíc KJ na tribuně dostal zprávu, že se Tafatovi klepou nohy, jestli si to nechce rozmyslet a dát tam někoho zkušenějšího, kdo se nepodělá.
        Nerozmyslel.

        • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

          Obr     před 7 lety 04.12.2016 22:50 |  
          0 0

          On ho tam poslal zrejme jako hlavickare, kterej by to mohl uskakat. Bohuzel.

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        Staršina     před 7 lety 05.12.2016 00:06 |  
        0 0

        Děkuji. Já jsem zase rád, že jsem si to i dle dalších příspěvků pamatoval přesně. Mně bylo Tafata také líto. Nevím, jaký by byl jeho další vývoj, protože ho KJ odstřelil. To samé se stalo Gebremu po zápase v Brně. Sice šli oba góly po jeho straně, ale myslím si, že mu nepomohli hráči před ním. Taky byl odstřelen. Byli to mladí kluci, kteří se učili. Tenkrát jsem poprvé o KJ zapochyboval. Kde nakonec přes Liberec Gebre skončil všichni víme.

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Obr     před 7 lety 04.12.2016 22:48 |  
      1 0

      Presne tak. Pamatuju si to, jako by to bylo vcera. Byli jsme tam s tatou a se svarou. Janda ztratil balon pobliz pulici cary, udelal faul, vysokej balon a Tafat neuhlidal toho cernouska. My sedeli na 116 asi v paty rade. Gol a vsechno bylo v pr...i....Ten cernousek pak letel k nam, se o tu radost podelit. My byli jak opareny. Huby dokoran. Jenom muj rudej svagr se radoval jako malej. Tohle si budu pamatovat do konce zivota.

  6. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    Krkovice     před 7 lety 04.12.2016 10:15 |  
    3 0

    Děkuji, děkuji za krasnou sobotu jen nechápu že jsem domu nedonesl kartičku p. Vlčka :) to byla jediná kaňka. To ještě musím napravit :) Děkuji všem co se na tom podíleli. Jsem hrdý slávista.

    • Re: Bohemka – Plzeň

      Artur (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 12:15 |  
      5 0

      Do 14dnů by měl být hrán zápas, pokud s tím jeden z klubů nesouhlasí rozhoduje řídící orgán soutěže, který vybere termín. Rozhodně tim nikdo nic neporusuje.... kazdopadne ja bych jim to fouknul na pristi nedeli at si trochu prodlouzi nastup na dovolenou Plzenacci. I kdyz pro Bohemaky asi frustrace cekat 14 dni na zapas.

      • Re: Bohemka – Plzeň

        Borgetti     před 7 lety 04.12.2016 13:25 |  
        3 0

        Ano, hned další neděli. Bohemka to snese, za co Plzeň bude po poháru.

    • Re: Bohemka – Plzeň

      Travinho     před 7 lety 04.12.2016 14:46 |  
      1 4

      Fotbal by se měl hrát na trávě a ne na ledě...

      • Re: Bohemka – Plzeň

        PetCC     před 7 lety 05.12.2016 10:12 |  
        0 0

        Souhlas.
        Na druhou stranu, díky podobnému počasí jsme před 20 lety porazili Řím doma 2:0 :-)

  7. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    Sedrousek     před 7 lety 04.12.2016 13:27 |  
    7 0

    Ja mel termin 14:25 a pan Hysky mi jeste neprisel tak promrzli teda nevim jak potom. Hraci se ochotne fotili. Doufam ze pizza co meli vsichni k obedu jim chutnala. Ja si nechal podepsat dres od hracu A tymu a syn mel na sobe bile tricko na ktere se mu hraci take podepisovali. Vecer si ho oblekl misto pyzama a sel spokojene spat. Ted odpoledne ho ma na sobe. Musel se pochlubit babicce a dedovi.

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      rybka     před 7 lety 04.12.2016 18:41 |  
      2 0

      Hodně jsem přemýšlel,že bych na tuto akci do Edenu jel.Pokud ale Váš syn tak hrdě nosí to podepsané tričko,tak jsem rád,že tam byl on a ne já.Věřím,že zažije hodně takových zápasů jako já v pátek ve Zlíně.

  8. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    Navar (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 14:09 |  
    22 0

    kdyz vidim ten obrovsky zajem a ohlas, rikam si: neotevreme do Vanoc muzeum jeste jednou? :-) #spolujsmesilnejsi #otevirameeden

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      JS (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 14:17 |  
      1 1

      Byla by škoda to muzeum zase hned demontovat, což? :)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      tomcz     před 7 lety 04.12.2016 16:27 |  
      0 0

      byla to moc krásná akce :) díky moc

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Borris     před 7 lety 04.12.2016 17:32 |  
      1 0

      Ano Navare bylo by to fakt super, moc rád bych se tentokrát zúčastnil. Takže jestli je nějaká šance, byl bych moc rád :-)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Kajula     před 7 lety 04.12.2016 19:47 |  
      0 0

      Tak pokud bych se mohl přimluvit, pak bych byl také pro. Byl by to takový povedený Ježura :) Už proto, že jsem se vzhledem k časové zaneprázdněnosti tentokrát nemohl zúčastnit.

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        asanin     před 7 lety 04.12.2016 21:16 |  
        2 0

        To asi těžko... Hráči mají ode dneška dovolenou - sejdou se až na přípravu... A bez hráčů to nemá smysl dělat...

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Makii     před 7 lety 05.12.2016 15:02 |  
      1 0

      Ano, ano, ano, prosííííím!!! Málem jsem to obrečela, že jsem tentokrát nemohla. Nemusí to být ještě do Vánoc, ale někdy určitě ještě jo! :) Muselo to být úžasné. Moc díky za všechny tyhle akce.

  9. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    navzdyslavia     před 7 lety 04.12.2016 14:32 |  
    1 2

    to Navar: Jestli bych mohl poprosit,tak tu akci zorganizovat i na nedeli a naplanovat to s predstihem. My chodime v týdnu do prace a nebo jsme v sobotu rano po nocni. Ideální by bylo dat terminy do obehu tyden predem. Vime,ze zajem je veliky a vime,ze za hodinu bylo vyprodano. Treba od pondeli to dat do prodeje a termín na nedeli. Vime,ze to je narocny casove pro vas vsechny,i hrace. Tento nápad uvita mozna i dost mimoprazskych. Jen se mnou by jeli 3 osoby.

  10. OT liga

    JS (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 15:09 |  
    0 6

    Tak jak to vypadá, Slovácko dělá co může, aby se dostalo nad Liberec. Jestli bych uvažoval o někom z české ligy jako o posile, tak kromě stoperů Lüftnera a Chaluše by to byl právě Havlík ze Slovácka. Právě táhnul akci, kterou otočil zápas ze 2:1 na 2:3.

    • Re: OT liga

      Jachym     před 7 lety 04.12.2016 15:14 |  
      4 0

      Já jsem třeba dnes tahal nábytek do druhého patra. To budeme chtít každého, u koho je vidět, že zrovna něco "táhne"...?:-))

    • Re: OT liga

      fredydj (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 15:17 |  
      1 0

      Tak o Havlíkovi se tu mluvilo už minulý přestupový období. Přiznám se, že toho hráče vůbec neznám, mohl by ho někdo popsat? Post/silný stránky....

    • Re: OT liga

      lassiter     před 7 lety 04.12.2016 15:55 |  
      0 0

      Slovácko dělá, co může, aby se dostalo do druhé ligy, alespoň s tím, co předvedli na Dukle, budou mít problémy. Na čemž nic nemění ani to, že tam vyhráli. Kromě akce, kterou jsi zmínil, byl Havlík zcela neviditelný, stejně jako všichni jeho spoluhráči.

    • Re: OT liga

      mirecek1111     před 7 lety 04.12.2016 16:01 |  
      8 0

      Vzpomínám, že se minulý rok touto dobu z těch mladých skloňoval právě ten Havlík, pak Houska a Barák. Havlík od té doby stagnuje, Houska šel v létě do MB a odstřelil se už v přípravě no a Barák... Měli jsme dobrou ruku :)

  11. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    mirecek1111     před 7 lety 04.12.2016 16:29 |  
    3 0

    K tomu posílení, až sem hodí železník2 odkaz, tak Šilhavý říká, že chceme posílit na krajích sestavy a jedná se o tom, co bude s Van Kesselem. Obojí rozumná věc. Je mi to s Van Kesselem trošku líto, ale aspoň to trápení pro všechny slavisty skončí. Třeba se někde na hostování chytí a pak z jeho prodeje něco dostaneme zpátky.

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      malan (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 16:35 |  
      7 8

      Ja se Van Kesselem netrapim, to ze je to drevak bylo videt od prvniho zapasu. Kdyby z neho byla citi alespon snaha jako z Van Burena tak nereknu, ale kde nic neni ani smrt nebere, bohuzel.

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        malan (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 20:37 |  
        0 3

        Spousta minusu, ale argumenty 0 :)

        • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

          alois_veliky (admin)     před 7 lety 04.12.2016 23:21 |  
          7 0

          za to tvůj argument "je to dřevák" je vážně první debatní liga

          • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

            malan (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 23:37 |  
            0 6

            Jak rikam, nulova argumentace, tak si zaminusuj a jdi spat:)

            • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

              Travinho     před 7 lety 05.12.2016 08:04 |  
              0 1

              Já bych místo Van Kessela koupil tebe. Když o ligovém fotbalistovi píšeš, že je dřevák, tak na tom budeš herně zajisté velmi dobře!

              • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                malan (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 08:17 |  
                1 2

                :D Vy jste fakt komedianti tady, na to uz ani nema smysl reagovat.

                • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                  Travinho     před 7 lety 05.12.2016 11:57 |  
                  1 1

                  No vidíš. Já když někdo něco umí stokrát lépe než já, tak o něm, že je dřevák, nenapíšu.

                  • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                    malan (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 12:12 |  
                    1 2

                    Zřejmě to posuzuješ z jiného kontextu než já. V porovnání se současnou základní 11 je to dřevák který nemá zpracování, nahrávku, nepřejde přes hráče 1 na 1, špatně čte hru a tedy pozičně je mimo a podle vyjádření J. Šilhavého ani nedělá nic proto aby se to změnilo. Má zakončení a jakžtakž rychlost, což ovšem stačí asi jen na Slovensku.

                    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                      Travinho     před 7 lety 05.12.2016 12:30 |  
                      2 1

                      Jenže to o něm neříká nikdo ze základní sestavy, ale ty... Já si myslím, že bychom se těchto ponižujících hodnocení na adresu hráčů Slavie měli vyhnout.

                      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                        malan (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 13:10 |  
                        1 1

                        A jako z pohledu fanouška si to nemůžu dovolit nebo co? Prober se, nevím co je ponižující na tom říct o dřevákovi, že je dřevák. A že jich ve Slavii hrálo spoustu.

                        • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                          Travinho     před 7 lety 05.12.2016 13:39 |  
                          1 1

                          Asi to máš nastaveno divně. Ale tvrdit o někomu, kdo by ti dal housle pětkrát za sebou tam a zpátky, že je dřevák mi přijde poněkud divné. Možná si s ním běž kopnout a po zápase mu to řekni. Uvidíme, jak se bude tvářit.

                          • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                            malan (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 13:45 |  
                            0 0

                            Travinho promiň, ale nejspíš máš problém s pochopením psaného textu. Přečti si znovu můj příspěvek ve 12:12. Dál nemá smysl zabředávat do zbytečné diskuze.

                            • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

                              Travinho     před 7 lety 05.12.2016 14:17 |  
                              1 1

                              Je v porovnání se základní sestavou horší hráč... Tvrdit o někom, že je dřevák, to jen poukazuje na tvoji nulovou úctu k našim hráčům.

  12. OT - Liga

    Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 17:02 |  
    3 1

    Tak podzim vygradoval zápasy, na které přišlo celkem oficiálně asi 1830 diváků, reálně to možná ani nebude 4-ciferné číslo, nebo třeba 1200, ať úplně neočerňuju.

    Přitom paradoxně ot byly zápasy se zvraty, průměr 4,5g./z.

    Skutečně tedy nevim, kam jako chtějí ty zápasy přidávat. Že by se třeba ještě hrálo další dva týdny?

    Remíza Bolka se nám ale určitě hodí - na první "nepohárové" místo máme už luxusní náskok sedmi bodů. Samozřejmě koukáme nyní jinam než na to, jak "zuby nehty" ubojovat EL, na druhou stranu byl to předsezónní cíl, pokud se nemýlím.

    • Re: OT - Liga

      Grobar     před 7 lety 04.12.2016 17:17 |  
      10 0

      Dukla, Příbram, Boleslav, Jablonec - co se týče návštěvnosti, dlouhodobě naprostá tragédie
      Když už si kluby sami řídí ligu, myslel jsem že to bude ku prospěchu věci, ale nápad o zkrácení zimní přestávky je opravdu směšný. Liga by se měla hrát od března do listopadu bez přestávky s vyjímkou MS a ME. V létě začátky ve 20:00 a jaro podzim 15:00 výhradně soboty a neděle. Kéž by letos z ligy spadla Dukla a Příbram místo ní postoupil Baník a Olomouc popřípadě Opava. Jinak se nám tady tvoří tři týmy, které budou pravděpodobně delší dobu dominovat v české kotlině. Snad Slavia, Sparta a Plzeň začnou návštěvnost ligy zase zvedat, vypadá to, že na jaře bude na co koukat.

      • Re: OT - Liga

        travel (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 18:09 |  
        5 0

        Jenom navážu na tu návštěvnost.Byl jsem zklamán,že na Boleslav přřišlo do Edenu 10,5 tis. diváků. Včera na Letný s Teplicemi bylo jenom 7,5 tis. diváků.Přesto doufám,jak už jsem psal,že by mohlo chodit na jaře pravidelně 15tis. diváků.Vždyť se bude hrát po 7-mi letech utrpení o titul a tím pádem i LM.Co by měl být větší důvod,když i samotný fotbal je čím dál lepší a koukatelnější. No ,nechám se překvapit.

        • Re: OT - Liga

          Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 19:50 |  
          0 0

          V této souvislosti škoda, že s Plzní se bude hrát už druhý domácí zápas, někdy 4. března. Hrát se to třeba na konci dubna, přišlo by asi více lidí - třeba i skutečně vyprodáno nebo třeba 16 000...

          Takhle to bude nanejvýš 13-14 tis.

          • Re: OT - Liga

            Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 19:52 |  
            1 0

            Každopádně by to ze sportovního hlediska měla být mnohem atraktivnější podívaná než když přijeli v květnu nalití.

              • Re: OT - Liga

                Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 20:30 |  
                0 0

                Já jsem realista.

          • Re: OT - Liga

            PetCC     před 7 lety 05.12.2016 10:21 |  
            1 0

            Tyhle spekulace jsou naprosto k ničemu. Nikdo neví, jak bude. Takže myslím loni jsme měli svkělé teplé počasí v březnu a vkvětnu bylo naprosto hnusně a zima.
            Mrazy v prosinci jsou taky docela vyjímka a já bych klidně hrál 2 prosincové víkendy. Samozřejmě, že by se něco občas odložilo.
            Ale v zásadě bych nejradši odehrál 3 kola už v červenci a pak bych jeden víkend v srpnu dal na domácí pohár. Nejspíš ten mezi zápasy 3 předkola EP. Pohár by hráli všichni ligisté a pohároví zástupci by měli volno.

  13. Ještě ke Zlínu

    Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 17:15 |  
    1 4

    To, že byla výše skóre taková, jaká byla, může mít jeden konkrétní pozitivní dopad - porazit Plzeň doma na jaře o dva góly je určitě reálnější než o tři, pak by už rohodovalo celkové skore. A to nyní je +18, Plzeň má +17, rudí stejně tak - samozřejmě nikdo z nás si nepřeje, abychom to museli řešit, bo by to znamenalo domácí prohru o 2 góly, ale fotbal je zrádný.

    https://www.youtube.com/watch?v=xq-DHK0jbJY

    To byla chirurgická práce. :-D

    • Re: Ještě ke Zlínu

      Nosorozec     před 7 lety 04.12.2016 19:28 |  
      5 0

      Když si vzpomenu na toho mrože Pavlína Jirků a derby z podzimu 95, tak se mi doteď otevírá nůž v kapse

      • Re: Ještě ke Zlínu

        Petr9608     před 7 lety 04.12.2016 19:33 |  
        0 0

        No, když se podívám na to zfaulování Vágnera.... Když sudí foukne pencli za nějakou simulaci, tak vyblekotá něco o tom, že tam viděl kontakt a pád, ale jak mohl Jirků obhájit toto...? Že si myslel, že to bylo přes míč nebo tak...?

    • Re: Ještě ke Zlínu

      carfi-sks (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 12:01 |  
      0 0

      Ten rozhodčí musel bejt jasně zaplacenej , tfuj !

  14. Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

    qwertz0099     před 7 lety 04.12.2016 18:41 |  
    1 4

    Někdo tu psal o jako možné posile o Havlíkovi ze Slovácka. Já mám jiné typy: Čelůstka, Claesson, Navrátil (Almelo)-končí mu smlouva 30.6.2017, Ondřej Mihálik, Ladislav Krejčí (Brno)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      Nosorozec     před 7 lety 04.12.2016 19:27 |  
      1 0

      Mihálika NE! Víš jak by se všem pletl s Mihalíkem... :D

      • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 04.12.2016 19:53 |  
        6 0

        Když se komentátorům pletou hráči jako van Kessel s van Burenem a Frydrych s Barákem, tak je to myslím jedno. :-)

    • Re: Slavia otevřela Eden pro fanoušky

      carfi-sks (přítel SN)     před 7 lety 05.12.2016 11:58 |  
      1 1

      Zrovna u Ondřeje Mihálika se případná prodejní cena může vyšplhat ( i v českém klubu) na 100 miliónů, pokud to bude umět prodat a hlavně je mu teprve 19 let .