Ženský fotbal

Slávistky postupují do semifinále

Fotbalistky Slavie si poradily ve čtvrtfinále Poháru KFŽ s Libercem 6:0 a postupují do semifinále, kde se střetnou s Plzní.

Do zápasu jsme vkročili dobře a hned ve 2. minutě po křižném míči Pěničkové obešla brankářku Divišová a poprvé skórovala. Po chvilce musela proti střele Divišové zasahovat brankářka Liberce.  Poradila si též s pokusem Krejčiříkové. Ve 22. minutě po trestném kopu Pěničkové poslala Bartoňová centr do vápna, kde přesně hlavičkovala Pincová. Po dalším centru od Divišové zakončovala Pěničková nad břevno.  Ve 35. minutě obešla obránkyni Svitková a přesnou střelou k tyči přidala třetí gól Slavie. 

Ve druhém poločase poprvé zahrozila Bartoňová, ale její střele se mezi tyče nevešla. Až v 69. minutě se k míči dostala Divišová a prostřelila gólmanku. V 71. minutě Bartovičová kopala penaltu, bohužel neproměnila. O minutu později po centru z pravé strany trefila Veselá brankářku, odražený míč dopravila do sítě Skálová. V 80. minutě po centru Svitkové hlavou zakončovala k tyči Pěničková. 

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky postupují do semifinále

    travel (přítel SN)     před 7 lety 05.02.2017 23:23 |  
    2 0

    Gratuluji,tak teď ho ještě vyhrát (Pohár KFŽ) a hlavně vyhrát ligu.