Mezi námi fanoušky

Mezi námi fanoušky - mistrovský speciál 1/2

Ligová sezóna 2016/17 je sice už nějaký ten týden za námi, my se k ní však ještě vracíme ve speciálním vydání podcastu Mezi námi fanoušky, ve kterém osm účastníků předchozích dílů bude vzpomínat na mistrovskou sezónu. V první části najdete hodnocení sezóny od subHumana, Alanora, no-nicka a pana Lamy.

Potřebujete si zkrátit nesnesitelné čekání na další posily? Využijte k tomu podcast Mezi námi fanoušky a spolu s jeho účastníky zavzpomínejte na celou sezónu a její vyvrcholení v podobě zápasu s Brnem. Jak moc jste byli ten den nervózní a jak jste si užili oslavy? Kdy a kde se sezóna lámala a kdy jste začali věřit, že by mohla skončit titulem? Vzpomeňte na krásné góly, nejlepší i nejhorší zápasy, na velkou euforii i velká zklamání. Zkuste vybrat pět nejlepších slávistů v sezóně. A své vzpomínky můžete porovnat s účastníky našeho podcastu, kteří právě na tyto otázky odpovídali v rozhovorech s quelharem. Nakonec samozřejmě nesmí chybět odpovědi na to, co čekají jednotliví respondenti od příští sezóny.

Druhý díl mistrovského speciálu zveřejníme ještě tento týden. Podcast můžete poslouchat přímo zde v článku (viz níže), případně na soundcloudu nebo na iTunes.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mezi námi fanoušky - mistrovský speciál 1/2

    Láryfáry     před 7 lety 26.06.2017 10:12 |  
    4 0

    Oh, ten název: Mistrovský speciál. To se tak dobře čte!!!