Ženský fotbal

Slávistky porazily rakouského mistra

Slávistky ve včerejším zápase porazily vysoko 8:0 rakouského mistra St. Pölten Spratzen. Dvakrát se prosadila Pěničková i Kožárová. Do klubu se též vrací Klára Cahynová.

Slávistky do zápasu vkročily velmi dobře a hned v úvodu se prosadila Pěničková. Po chvilce byla faulovaná ve vápně Kožárová, která penaltu sama proměnila. Postupně jsme přidávali další branky, trefila se Svitková a podruhé v závěru poločasu Pěničková. Ve druhé půli jsme dali stejný počet branek, nejdříve skórovala Chlastáková, podruhé Kožárová a v závěru Skálová a premiérově v sešívaném dresu Jarchovská. Navíc Necidová neproměnila penaltu.

"Hrálo se mi dobře, byla to úplně jiná hra, dostávala jsem dobré míče a navíc jsem dala gól, což jsem moc ráda. Při něm mi Eva Bartoňová přihrála do běhu, já si obhodila hráčku a umístila podél brankářky," popsala Andrea Jarchovská.

"Dnes to byl s rakouským mistrem slušný zápas, z naší strany to bylo hodně vydařené. Jsme ve vrcholu přípravy, holky se k tomu postavily velmi dobře svým přístupem a plněním pokynů. Výsledek je hodně potěšující, ale mě zajímala hra, která byla v obou poločasech na dobré úrovni," řekl trenér Pavel Medynský.

Holky ještě čeká zápas kluky z Mladé Boleslavi (U15) a generálka s Minskem.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)