B-Tým

Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

Ve druhém kole juniorské ligy porazili mladí slávisté Jablonec vysoko 4:1. Dvě branky vstřelil Antwi, po jedné přidali Bucha a Mitrano.

Reportáž ze zápasu najdete na oficiálním webu.

2. kolo - Pondělí 07. 08. 2017 11:00

Juniorská liga - základní část, 2017/2018
4 - 1
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

36. Emmanuel Antwi (pen)
38. Emmanuel Antwi
47. Pavel Bucha
50. Alejandro Mitrano

FK Jablonec
FK Jablonec

57. Krištof

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

    lassiter     před 7 lety 07.08.2017 15:15 |  
    4 0

    Snad se tomu Chalušovi najde nějaké hostování, ale v lize to bude asi celkem obtížný, to samé Holík, i když u krajního beka by to mohlo být snazší.
    Jinak jsem byl v neděli na Žižkově, od začátku hrál jen Čermák a velmi slabé od něj. Ani první kolo to nebylo nic moc, myslím, že se do základu pár kol nepodívá. Naopak Musa dostal jen 45 minut, ale příště myslím jednoznačně základ, pokud Vavruška není blbej. Hrál výborně, na svou výšku velmi technický, rychlý, vybojoval spoustu faulů a i když jednu loženku zahodil, tak zatím vypadá fakt slušně. Dobře hrál i Ondra Kocourek za Vanďák, i když už holt není náš...

    • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 07.08.2017 15:50 |  
      0 0

      V týmech jako Slovácko, Bohemians, Baník Ostrava, Jihlava, Zbrojovka Brno, Karviná, Olomouc se musí pro takové hráče najít uplatnění. Docela problém je v tom, že všichni počítali s tím, že půjde někam hostovat, ale protáhlo se vyjednávání s klubem(?) nebo hráčem(?) a hráč přestoupil po přípravě do mateřského klubu(Slavie) a teď hledej tým, který o něj bude mít zájem... To se musí ''doufat'', že se stane něco podobného jako s Pazderou (Zlín->Ostrava) nebo se nedejbože zraní dlouhodobě hráč a vezmou někoho na hostování. Jinak už jsou ty týmy zpravidla uzavřené.
      Trubač je registrovaný v Teplicích až od minulého pátku, což je docela škoda, když tam trénoval už několik dní předtím(od 17.7.) a mohl klidně zasáhnout už do prvního zápasu. Registrován byl ve Slavii až 26.7., což taky dlouho trvalo. Aspoň proti Dukle nastoupil za závěrečných 16 minut, ale kdyby se to udělalo všechno dřív, mohl mít těch minut už odehraných o něco víc.

      • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

        Ravik     před 7 lety 07.08.2017 15:54 |  
        0 0

        proti nám by stejně nenastoupil

        • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

          Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 07.08.2017 16:38 |  
          0 2

          Záleží jak by byla nastolena smlouva, protože ještě když tu byl Šimáně tak se říkalo, že když hostující celek zaplatí 100% platu, tak může nastoupit i proti Slavii.

          • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

            Fačín     před 7 lety 07.08.2017 18:49 |  
            1 1

            To si myslím, že už jsme opustili..Aspoň doufám..Jsem rozhodně proti tomu, aby proti nám hráli naši hráči...Jako jediní? Nevidím důvod, nejsme charita.

            • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

              Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 07.08.2017 19:55 |  
              1 4

              Já jsem zase proto, aby klidně hrál. Hráči jsou na hostování od toho, aby hráli a ne aby posedávali. Na hostování posíláme mladé hráče nebo hráče o které nemáme zájem, takže nevidím nic proti tomu, aby hostující hráči nesbírali zkušenosti.
              A to jestli budeme jediní? No a, v čem je problém... jako jediní hrajeme poslední kvalifikační kolo Ligy mistrů a vůbec mi to nevadí, že tam jsme jediný český tým...

              • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

                Fačín     před 7 lety 08.08.2017 12:38 |  
                3 1

                Tak třeba zápas s Teplicemi. Teplice prohrávají, na posledních 20 minut tam posílají nadrženého Trubače. Ten dobře ví, co a jak na koho hrát, protože s námi strávil celou přípravu, ví jaké slabiny má třeba levý bek Bořil. Využije slabiny, dá nám gól, zápas skončí 1:1. Na konci ligy o bod nevyhrajeme titul. Není to trochu schizofrenní? Popravdě ani v situaci hráče, bych proti svému chlebodárci, který za mě před krátkou dobou utratil několik milionů, hrát nechtěl. Vždyť by se mohl sám obrat o titul, prémie apod.. A co kdyby někoho v souboji zranil nebo si s někým vjel do vlasů? Jak by potom asi vypadal jeho návrat do naší kabiny?

                • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

                  Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 13:35 |  
                  0 2

                  A co kdyby se tou svou ''nadržeností'' vyloučil po 5-ti minutách pobytu a my tím vyhráli 2:0, kdy v konečném výsledku by nám právě ten jeden gól zajistil titul? Když chceš tedy spekulovat... tak k tomu přidám tu druhou stranu mince.
                  S tím co říkáš ohledně těch slabin... tak to se vůbec divím, že hráče prodáváme, protože hráči/trenéři, kteří trénují jiné týmy a neprošli v blízké minulosti Slavii, tak ty slabiny na hráčích a systému nevidí. Vždyť dělají před zápasy analýzy a určitě upozorní na chyby v systému nebo slabiny hráčů.

  2. Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

    Karel1 (přítel SN)     před 7 lety 07.08.2017 17:12 |  
    6 0

    Tak jsem se po delší době zašel podívat na juniorku. I když zde na SN je tato soutěž vemi kritizovaná, tak mně se zápas docela líbil. Jsem ale asi nenáročný divák, protože se mi včera celkem líbil i výkon v Ostravě.
    Chaluš vzadu celkem jistý, občas pokus i o rozehrávku, ale asi by to přeci jen chtělo někam na hostování. Z ostatních hráčů mám slabost pro Antwiho, nejen za ty dva góly. Škoda, že se v té Olomouci nechytil,myslím, že si tam moc nekopl. Asi by to také chtělo najít pro něho zase hostování. Jsem zvědavý jak se dále prosadí Bucha, zatím vypadá velmi dobře. Kingue střídal až na polední čvrthodinu, tak se nijak nepředvedl, v té době Slavia už docela tlačila. Ještě mě zaujal Vejvar, nádherně to tam klukům servíroval.
    Pak jsem tam registroval nějaká jména, která nejsou na soupisce, zřejmě asi na testech. Neví někdo?

    • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

      PetCC     před 7 lety 07.08.2017 17:25 |  
      6 0

      Co je divnýho na tom, že se ti líbil výkon v Ostravě? Mě se líbil taky.

      Ale je pravda, že jsme tady pak nečetl žádný diskuze. Poslední dobou mě akorát naštvou.

      • Re: Juniorka: Slavia - Jablonec 4:1

        Gino     před 7 lety 08.08.2017 06:17 |  
        1 1

        Tak je ani necti. Ja za to, ze se mi nase hra libila, respektive za to, ze jsem ji nepovazoval za bezzubou, nasbiral celkem desitky minusu :))