Mezi námi fanoušky

Mezi námi fanoušky 17/18 2

Ve druhém díle podcastu Mezi námi fanoušky jsme spolu s tolsimirem, Thorklaerem a aloisem_velikym probrali postup Slavie přes BATE Borisov, nadcházející zápasy s APOELem, nepřesvědčivý vstup do ligové soutěže a výkony letních posil.

Start do sezóny nemá Slavia zrovna dvakrát přesvědčivý, hlavní cíl pro podzim se však podařilo splnit, Slavia bude hrát základní skupinu některého z evropských pohárů, vydělá za postup do playoff Ligy mistrů minimálně 3 miliony Eur a s APOELem si to rozdá ještě o mnohem větší balík peněz a šest zápasů proti evropské extratřídě. Úvod tohoto dílu podcastu Mezi námi fanoušky se tak nese v pozitivním duchu, ale nevydrží to dlouho, protože dalším tématem jsou výsledky v lize a celkově výkony a hra, kterou se Slavia prezentuje a tam už zazní kritická slůvka. Jsou mezi námi i tací, které Slavia zatím dost nudí.

Třetím velkým tématem tohoto podcastu jsou výkony letních zahraničních posil a i zde jsou mezi námi takoví, kteří nejsou nijak nadšeni z výkonů žádného z nich v soutěžních zápasech. Padla dokonce i slova o tribuně. Na závěr jsme pak v krátkosti probrali situaci v lize po dvou kolech, především s ohledem na výkony rivala z druhého břehu Vltavy.

Také tento díl podcastu můžete poslouchat přímo zde v článku (viz níže), stejně jako všechny předchozí díly jej najdete také přímo na webu soundcloudu nebo na iTunes.

Komentáře (113)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Saul_Hudson (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 08:53 |  
    10 0

    Možná to jenom špatně vyznělo, ale já absolutně nesouhlasím s tím, že by si za dva měsíce na titul nikdo nevzpomněl. Já doteď vzpomínám třeba na titul z '96...

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      tolsimir     před 7 lety 08.08.2017 09:40 |  
      2 1

      jasně, vzpomněl, já taky vzpomínám na všechny dobrý zápasy, ale myslel jsem to v tom smyslu, že by se hodnotila ta sezóna co je teď, její důsledky apod. a nestačila by jako berlička, že jsme v květnu zvedli pohár

  2. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Travinho     před 7 lety 08.08.2017 10:04 |  
    13 0

    S něčím souhlas, s něčím ne.
    1. Borisov by u nás rozhodně nehrál o záchranu!!! Byl by do pátého místa, tím jsem si skoro jist.
    2. Jugas - Něco má za sebou? Hrál v lize. Nikdy nehrál v evropských pohárech a prostě se mu rozklepala kolena. Pravdou je, že hrál fakt blbě, ale v ostatních zápasech hrál dobře.
    3. Frydrych - Bohužel má směrem dozadu nedostatky v rychlosti a obratnosti. Proti rychlejším hráčům má stejně jako Flo problémy.
    4. Ještě jednoho stopera určitě ne. Máme tam dost alternativ. Chaluš momentálně pro Slavii určitě ne. Loni v Příbrami to byl spíš ligový podprůměr. A rozhodně bych nesahal do stoperské dvojice před Jihlavou, kluci se musí dál sehrávat.
    5. Bořil vpravo, Švento vlevo... To je přesně to, co se mi líbí.
    6. Úplně nevím, k čemu by nám v Baníku výrazně pomohl Ngadeu? Měli jsme držení míče skoro 70 procent a Ngadeu má sílu, když potřebujeme získat míč. Ale když hrajeme na míči, tak je lepší Souček. Takže z mého pohledu pan Šilhavý správně.
    7. Líbí se mi myšlenka, že Škoda léčí menší zranění. Byla tu spousta kritiky, proč nehrál, ale všichni víme, že už loni měl dost často menší či větší problémy se zády a i toto za tím mohlo být.
    8. U Dannyho souhlas, jak s tím, že není zatím na jedné vlně se spoluhráči, tak s tím, že by mohl být lepší uprostřed. Souhlas také s tím, že zase tak nevyčnívá.
    9. Rotaň hodně rozděluje slávistické publikum. Sám úplně nevím, co si o něm mám myslet. Ale jsem spíš příznivec přímočařejších hráčů.
    10. Souhlasím i s tím, že Mick je momentálně jeden z mála, kdo umí dozadu. Když se však zmiňuje špatná defenziva u Mingazova, tak si myslím, že brání lépe než Mick. Ten umí vybojovat míč na soupeřově půli, ale propadá na vlastní.
    11. Jak může někdo už měsíc a půl dohánět kondiční manko? Já moc nevěřím tomu, že už to bude kondičně výrazně lepší. Jinak s názory na něj souhlasím, hlavně s hodnocením Aloise.
    12. Jugas mi určitě nepřijde určitě pomalejší než Lüftner. Je i důraznější. Spíš mu proti Michaelovi chybí lepší hra hlavou.
    13. Souhlasím s nutností posílení útoku i s jeho typologií. Chorého také moc nechci. Asi je třeba mířit za vyšší kvalitou. Nevím, jestli úplně dávat šanci Teclovi, taky je to hráč, který potřebuje prostor. Typologicky potřebujeme něco jiného.
    14. Nemyslím si, že Baník je nějak výrazně slabší než Jablonec a hlavně v Ostravě se budou body sbírat velmi složitě. A Bolka byla proti Spartě úplně marná. Uhrinova škola na 4 stopery.


    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Robinator     před 7 lety 08.08.2017 10:22 |  
      2 1

      souhlasím krom bodu 6, Ngadeu se hodně v přihrávkách za poslední dobu zlepšil a na rozdíl od Součka umí dát branku :)

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Travinho     před 7 lety 08.08.2017 10:34 |  
        3 5

        Souček je ze hry určitě gólovější (předloni dal 7 branek), navíc umí hrát na jeden dotek. Michael hru brzdí. Umí dát gól po standartkách, ale celkově mi na tento typ utkání přijde lepší suk.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Rudolfonc (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 11:13 |  
          9 2

          Já teda taky koukal na Ngadea a jak jsem na něj dřív nadával, že nedá balón na 10 cm, tak se v tom fakt hodně zvedl a ty jeho přihry pro mě dávají smysl a je to pro mě volba č.1.
          Hlavně ale nesouhlasim s tím, jak se mluví o Ostravě, že to bude doma nějakej válec. Nebo, že budou obírat o body hodně týmů. Vyhráli v Brně (jejich hra byla hodně podobná tomu, co hráli doma s náma - bez balónu), který bude taky na padáka z ligy a obrali nás, jelikož jsme hráli impotentní házenou. Očekávám a doufám, že na Slovácku jejich nadšení už vyšumí.

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 12:27 |  
            4 1

            Souhlasím s tím Baníkem. Před zápasem všichni psali, jak jsou marní a že to dáme. A najednou je to "super tým", který bude doma ztrácet málo. Pro mě je to pořád jeden z adeptů na spodní patra tabulky. My jsme bohužel chytli ten první zápas doma a nezvládli to...

            • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              Sracken     před 7 lety 08.08.2017 12:33 |  
              2 4

              Je to jednoduché, stačí se podívat na profily hráčů, aby bylo jasné, že to není moc kvalitní mančaft. Stačí se podívat, že tvůrcem hry je Robert Hrubý, který na Slavii absolutně neměl, stopeři nezkušení.

              • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                Travinho     před 7 lety 08.08.2017 13:09 |  
                4 4

                Blbost. Robert je dobrý hráč. Baník má výborného trenéra a dobrou osu hřiště počínaje golmanem a konče útočníky, navíc když to někde nebude klapat, tak může posílit. Navíc doma je podporován početným publikem. U nich se bude hrát všem těžko.

  3. Lehké OT: Úvaha

    bububu (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 10:24 |  
    3 2

    Nesouvisí to přímo s tímto článkem, dovolil bych si ale malou úvahu:

    Mrzí mě, že jsme v přípravě nezkoušeli hrát 3-5-2, protože podle mého názoru na to máme aktuálně typově vhodné hráče a přesně v zápasech jako s Teplicemi nebo s Baníkem by mohla taková hra přinést tolik kýžené ovoce v podobě gólů a vyšší ofenzivní aktivity. Tento systém by elegantně vyřešil "problém" se stopery hrajícími tu na PO nebo DZ, rovněž by se uvolnilo další místo v útoku.

    Jako krajní hráče bych viděl Bořila, Sýkoru, Šventa, Zmrhala (ve formě), případně i Floa. V zásadě všichni fyzicky mají na zvládnutí této náročné pozice, případně by mohli střídat. Stopeři jsou jasní, a dále by se zde konečně mohl prosazovat Mešanovič, který by hrál v tandemu se Škodou. Rovněž středná záložníci by si záhrali do sytosti a v jistých fázích by mohli hru roztahovat do křídel.

    Jako ideální sestavu bych pak viděl:

    Laštůvka - Frydrych, Ngadeu, Deli - Bořil, Hušbauer, Rotaň (Souček), Danny, Švento (Sýkora) - Škoda, Mešanovič (MvB)

    Jak říkám, je mi líto, že to vůbec nemáme nazkoušené, protože jsem přesvědčen, že zápasů, kde bychom tento systém plně využili a zužitkovali, bude se silou našeho kádru jen a jen přibývat (zejména v lize).

    • Re: Lehké OT: Úvaha

      Travinho     před 7 lety 08.08.2017 10:39 |  
      6 7

      Na takovou přestavbu potřebuješ docela dost času. Předtím co jsme měli hrát předkola Evropských pohárů mi to nepřijde moc rozumné. Na takový přerod mi možná přijde lepší zima, kde máš navíc většinu hráčů k dispozici hned zkraje. Jinak je to zajímavá myšlenka. Jen Murise po tom co předvedl poslední zápasy nechci měsíc na hřišti ani vidět a to ani kdybychom hráli na 11 útočníků. Uprostřed by pak musel asi být Souček. Jinak bychom tam byli strašně malí a slabí v soubojích. Jinak to nevypadá zle. Jen nalevo bych tam jako jedničku viděl Zmrhala...

      • Re: Lehké OT: Úvaha

        bububu (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 10:46 |  
        1 0

        Souhlasím, že čas je poměrně limitující faktor. Každopádně bych byl rád, kdybychom se výhledově naučili tento systém praktikovat.

      • Re: Lehké OT: Úvaha

        spravnej_jezedak     před 7 lety 08.08.2017 10:47 |  
        7 2

        Aha.. Takže Murise nechceš po posledním zápase měsíc vidět, ale jako jedničku na levo preferuješ Jardu Znrhala, jo?

        • Re: Lehké OT: Úvaha

          Travinho     před 7 lety 08.08.2017 10:52 |  
          6 7

          Tak u Jardy se jednalo o jeden až dva zápasy a vrací se po zranění. Muris nic nepředvedl ani v jedné přípravě a teď je to ještě horší. Myslím, že si potřebuje odpočinout.

          • Re: Lehké OT: Úvaha

            malan (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 11:09 |  
            6 3

            Ukázkovej dvojí metr..

            • Re: Lehké OT: Úvaha

              Jachym     před 7 lety 08.08.2017 14:13 |  
              2 1

              Na všechny dvojí metr máte, takhle to přeci nejde dál, jedny blahosklonně omlouváte, druhé čeká tribuna...:-)

              Lehce upravený text oblíbené kapely z počátku 90. let

                • Re: Lehké OT: Úvaha

                  Jachym     před 7 lety 08.08.2017 14:18 |  
                  0 1

                  Io!:-)

              • Re: Lehké OT: Úvaha

                padre     před 7 lety 08.08.2017 15:11 |  
                0 0

                Se to nějak nerýmuje: "... druhý čeká tribunáááááááááááááál."

                • Re: Lehké OT: Úvaha

                  Jachym     před 7 lety 08.08.2017 15:21 |  
                  0 0

                  Samozřejmě mě to také napadlo, ale takto daleko jsme (zatím) v diskusích nedošli. Zatím bychom hráče pouze posílali na tribunu (popř. do Jiren:-). Na tribunál a následný trest v podobě těžké práce v dolech ještě nedošlo...:-)

                  • Re: Lehké OT: Úvaha

                    padre     před 7 lety 08.08.2017 15:42 |  
                    0 0

                    Tak když kluci můžou jít každý den makat na trenál, tak proč by si někdo o víkendu nemohl sednout na tribunál, že jo. Podle hantecu je to gramaticky i sémanticky naprosto v pořádku :-)

      • Re: Lehké OT: Úvaha

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 10:58 |  
        2 3

        Proč by tam musel být Souček? Jedna věc je vyhrát hlavičku a druhá věc, kam ten míč dopadne. Když mají hráči dobrou poziční hru, tak i prohraná hlavička může znamenat zisk balónu.
        Jinak v sestavě vidím Škodu, tudíž při výkopu brankáře by se mohlo hrát de facto 3-6-1, takže bychom mohli mít ve středu hřiště o jednoho hráče navíc a navíc by byl ten 6. záložník dobrý hlavičkář.

        • Re: Lehké OT: Úvaha

          Travinho     před 7 lety 08.08.2017 11:01 |  
          1 1

          Škoda by tomu jistě pomohl, ale soupeř by si mohl výrazně pomáhat hrou vzduchem přes náš střed, když bude Milan vepředu. Hlavně proti soupeřům s fyzicky silným středem by tento tým mohl propadat.

          • Re: Lehké OT: Úvaha

            Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 11:05 |  
            0 1

            Když bude odpovídající kvalita na naší straně, tak ani pět dvoumetrových hráčů soupeřovi nepomůže. Tím, že by měl soupeř tolik vysokých hráčů, tak budou mít horší obratnost, výbušnost, první kroky budou pomalé... a tímto bychom je přehráli. Jinak není moc časté, aby všichni záložníci měli, dejme tomu, nad 1,85 metru.

            • Re: Lehké OT: Úvaha

              Travinho     před 7 lety 08.08.2017 11:07 |  
              0 2

              Myslíš, že můžou být ještě pomalejší než naši středoví hráči? Neříkám všichni, ale preferuji aspoň jednoho dobrého hlavičkáře uprostřed.

              • Re: Lehké OT: Úvaha

                Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 11:14 |  
                0 0

                Myslel jsem to tak, že než soupeřův záložník udělá dva kroky, tak my jsme 5 metrů za ním, jelikož jsme ho překombinovali.

    • Re: Lehké OT: Úvaha

      Oberyn_7     před 7 lety 08.08.2017 12:46 |  
      7 0

      Úvaha to jistě není zlá, ale když se pozorně podívám na naší ofenzivní rozestavění, při postupném útokum, tak mi to skoro již hrajeme. Pokud je rozehrávka postupná, tak se to mění skoro již na 3 - 4 - 3 s tím, že mezi stopery se stahuje jeden střední záložník a pokud hraje Danny oficiálně "křídlo", tak v útoku je druhé křídlo a nejofenzivnější střední záložník. Pokud použiji sestavu proti Ostravě, tak nějak takto tedy Jugas, Souček, Deli - Frydrych, Rotan, Danny, Bořil - Altintop, Mešanovic, Zmrhal. V tom se o křídelní hru mají hlavně starat krajní obránci. Tam vidím největší problém naší impotence. Samozřejmě i křídla na krajích operují, ale ne tak často. Mě se tato hra libí, je tam jasně čitelný rukopis co chceme hrát a že to momentálně nefunguje je otázka proměňování šancí a ano, hře po křídlech. Já jsem fanoušek systému 3 - 5 - 2, jak by vypadal náš postupný útok v tomto rozestavení? Troufnu si říci, že skoro stejně. Naše rozestavení nyní nám možná dává dokonce více variability.

      Mnoho lidí tady také navrhuje Dannyho na střed a dát šanci přímočarým křídlům. Mě se naopak libí taktika, že si může zběhnout hráč z křídla a udělá tak prostor pro krajního obránce a my jsme tím ještě více silnější ve středu. Kdybych to přehnal, tak Dani Alves taky před sebou nepotřebuje krajního záložníka a i když je na papíře bek, tak v ofenzívě to je vlastně křídlo. Bohužel zatím, žádný obránce toto nesplňuje. ( Věřím, že Flo by to zvládnul ) To co mi chybí je hlavně odvaha obejít hráče a vniknout do šestnáctky. To nám ukázal jednou Mick a hned z toho byla nebezpečná střela.

      Věřím, že se o to budeme pokoušet více a hlavně, hra beků do ofenzívy se zlepší. Potřebujeme to jako sůl a až se zlepší toto, tak věřím, že nebude problém střílet 3 a více branek za zápas.

      • Re: Lehké OT: Úvaha

        Travinho     před 7 lety 08.08.2017 13:12 |  
        0 0

        Jenom k té sestavě. Mně přišlo, že Rotaň hrál většinu zápasu hlouběji než Suk.

        • Re: Lehké OT: Úvaha

          Oberyn_7     před 7 lety 08.08.2017 13:17 |  
          0 0

          To je pravda, já to dal pro názornost. Pro spoustu míčů si běhal hlavně Ruslan a míče rozdával dále.

    • Re: Lehké OT: Úvaha

      Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 13:25 |  
      4 0

      Jak uz psal Oberyn - my uz to davno hrajeme. Alespon do ofenzivy. Napr. Deli casto brani na levem beku. Problem je ten,ze nalevo nam hraje Boril,ktery da centr levou jednou z 5 moznosti. A napravo Frydrch,ktery se sice umi vysouvat a podporit utok ale nema centr,neumi si pro ten centr udelat prostor pripadne ho poslat z prvni. Stejne tak nedokaze svizne prejit klickou pres protihrace - lepe receno to radsi nezkousi,i kdyz se mu to uz parkrat povedlo,az me prekvapil. Takze mi pro tento system mame vsechny hrace krome beku. Ale kdyby byl napriklad zdravy Sykora. Tak on na levo a Boril napravo. Dva hraci s ohromnym fyzickym fondem,dobrou rychlosti,schopni presne nacenteovat. Jedine co nedokazu rict,jek je na tom Boril s klickou na sve prave strane. Nalevo to temer nezkousi..
      A tohle je vlastne moje asi jedina vetsi vytka smerem k JS. Hrat system a nemit do toho vyreseny ty nejdulezitejsi posty - krajni beky.

      • Re: Lehké OT: Úvaha

        bububu (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 14:00 |  
        0 1

        Ano i ne. Samozřejmě, že v některých fázích hry tak hrajeme (už jsme tak hráli v minulé sezoně), jenomže ďábel je skryt právě v konkretním obsazení postů; hraje to u nás Frydrych, který v takovém systému nemůže být nakraji (naopak se v tomto systému přímo nabízí na pravého stopera) a nezřídka kdy to dopadá, že útočníka ve vápně doplňuje Zmrhal, což je další nesmysl. Vedle Škody v tu chvíli zkrátka schází typický útočník.

  4. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Robinator     před 7 lety 08.08.2017 12:09 |  
    5 1

    co ten Sobol??

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 12:31 |  
      6 4

      No evidentně se to asi trochu "zamotalo"... Tak je nechte dýchat a pořád se na to neptejte... :-)

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Mikey     před 7 lety 08.08.2017 13:04 |  
        5 1

        Ale tak mohli by dát aspoň vědět co a jak. Jestli to nebylo jistý, tak to JT na twitter psát nemusel.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          sTizz (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 13:41 |  
          0 1

          Psal to pred zdravotni prohlidkou,treba je nejaka nejasnost tam.

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            Mikey     před 7 lety 08.08.2017 18:34 |  
            1 0

            Teď už je to jedno, protože Sobol už je snad potvrzen, když byl na tréninku. Ale pamatujete si, jak k nám měl přijít Frank Madou? A kvůli srdci k nám nepřišel a do sezony jsme šli bez útočníka, teď nevím jestli to bylo v létě nebo v zimě. Ale od té doby se mi zdálo, že na výběr útočníků jsme moc štěstí neměli. Až pak Milan Škoda za Beránka to protrhl.
            Ještě k Sobolovi. Já jsem na něho hodně zvědaví, možná bych ho i zkusil rovnou proti Jihlavě. Myslím si, že by to Sobolovi a Dannymu na levé straně mohlo klapat. Ještě tak před týdnem, jsem si myslel, že bychom Dannyho měli dát na podhrotu, ale nevím proč, teď jsem nějak začal Altintopovi věřit a myslím si, že za takový 2 týdny by mohl hrát ve výborné formě a pod ním Hušbauer. Moc se těším na Sýkoru, až se uzdraví, snad bude hrát ve stejné formě jako na začátku jara. A jsem také zvědaví na Hromadu.

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Jachym     před 7 lety 08.08.2017 13:40 |  
        8 0

        Kdybych svým dětem slíbil po obědě zmrzlinu, tak se mě budou šedesekrát ptát, kdy už to bude. A tohle je ještě o den později...:-)

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        bongor     před 7 lety 09.08.2017 12:28 |  
        0 1

        Nespletlo se to?Třeba nepřijde Sobol,ale Čobol.Ale úplně vážně:Vůbec bych se nedivil,kdyby to dopadlo jako už jednou,nahlásili jsme dohodu a hráč přišel druhý den k rumunovi.A nenažranci přece shánějí ještě několik hráčů,protože teprve ta jedenáctá posila údajně je posila .Taškář zdraží teplo a má na to!

  5. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    TSeguinTS     před 7 lety 08.08.2017 13:57 |  
    13 7

    Na téma ''Sobol, twitter a 95%''

    Nerad kritizuju naše hráče, protože tomu nerozumím natolik, aby to bylo konstruktivní a vždy trefné, ale chtěl bych se vyjádřit k naší formě oznamování přestupů a k tomu, jak bychom to mohli ku prospěchu všech zlepšit. A rád si přečtu názor ostatních.

    Předně bych znovu vyzdvihl to, že všechny přestupy dokážeme utajit a z klubu žádné informace neunikají do médií. Rád bych ale, aby se zprávy o příchodech oznamovali skrze oficiální účet SKS nebo alespoň ve chvíli, kdy bude vše oficiální. Protože dosavadní praxe oznamování JT v situaci, kdy je přestup dohodnut na 95% nám všem (klubu i fanouškům) může pouze uškodit. Chtěl bych, aby se přestup oznámil ve chvíli, kdy je na 100% dotažen. Jsem si jist, že bychom všichni panu Tvrdíkovi líbali ruce za to, co pro Slavii udělal a dělá, ale stále se nepoučil z případu .ural a obdobné se opakuje, např. u Panáka a Chaluše, kteří byli oznámeni snad měsíc před dotažením a nyní právě se Sobolem. Brzkým oznámením se pouze vystavujeme riziku, fanoušci to sice hltají rádi, ale raději neriskovat.

    Vím, čeho se snaží JT dosáhnout, chce a dělá nám tím radost. Rád nás nedočkavce zásobuje skvělými novinkami, ale ačkoliv se často zmiňuje, že na první místě jsou fanoušci, tak na první místě vždy musí být klub. Až po klubu hráči a až po nich fanoušci. Pouze tím se docílí toho, že budou fanoušci spokojeni a budou se cítít jako ti na prvním místě.

    Protože fanoušek nebude spokojený, když mu jako prvnímu oznámíte, že chcete vyhrát titul. Fanoušek bude spokojený, když titul vyhrajete. A co teprve pak, když se to fanoušek dozví první, ale nakonec k tomu nedojde.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Jachym     před 7 lety 08.08.2017 14:07 |  
      3 1

      Ano, já osobně nemusím vědět zprávy "na 95%", ale naopak klidně si pár dní počkám. Nicméně, máš snad nějaké náznaky, že by tento přestup neměl vyjít? V jiné diskusi někdo uvádí, že už byla podána registrace do našeho klubu...

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        TSeguinTS     před 7 lety 08.08.2017 14:32 |  
        5 1

        Já bych si také raději pár dní počkal na videopředstavení a rozhovor v našem dresu.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Khadgar     před 7 lety 08.08.2017 14:12 |  
      6 2

      Asi není těžké domyslet si (a někde už to bylo i zveřejněno), že tahle forma oznamování je čistě akce JT. Není to poprvé, takže to vypadá, že si to od lidí z klubu nenechal vymluvit. Vy, co máte Twitter, můžete zkusit udělat nátlakovou akci, třeba to zabere :)))

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Gino     před 7 lety 08.08.2017 16:00 |  
      8 5

      Jezis Vy nadelate. Ze by nam to mohlo uskodit... jak jako? Neni to absolutne pravda a malujete certy na zed. Sparta mluvila o Bibionem uz mesic a pul a dotahla ho az pred par dny. Ve svete je naprosto, NAPROSTO bezne, ze se o prestupech a jejich prubehu vi daleko daleko pred tim, nez je to 95%. Zase z toho nemagorte, kluci.

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Travinho     před 7 lety 08.08.2017 18:49 |  
        0 0

        Jedna věc je o něčem mluvit a druhá říkat, že je to uzavřeno.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Fulham     před 7 lety 08.08.2017 16:00 |  
      3 0

      Tak bylo řečeno ,, po zdravotní prohlídce". Vezmi Juve a Patrika.....

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Akuls     před 7 lety 08.08.2017 18:05 |  
      6 1

      Přece nechceme, aby se JT, resp. Slavia chovala jako Rusové, kteří start prvního kosmonauta J. Gagarina do vesmíru oznámili až když přistál.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          před 7 lety 08.08.2017 18:39 |  
      5 3

      Můžeš být konkrétní v čem to klubu škodí a kde si sebral procento 95? Jaký je rozdíl mezi účtem klubu a účtem představitelem klubu pokud jde o jakékoliv info?

      Nic proti ale připadne mi, že jsme moc přecitlivělý. A myslím, že je to úplně ale úplně jedno

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        TSeguinTS     před 7 lety 08.08.2017 20:47 |  
        4 2

        Pokusím se. Procento 95 jsem sebral z prvního případu, kdy nám takové prohlášení ublížilo. Vypustili jsme zprávu, že je nejmenovaný hráč náš (že jsme si plácli a jde k nám) a potom jsme se všichni divili. Rozhodně nám to ublížilo, což se pokusím vysvětlit v odpovědi na poslední otázku.
        Pokud tweetne představitel klubu něco, co se následně ukáže jako nepravda, všichni začnou vinit přímo jeho, stane se terčem. Pokud je to ventilováno skrze oficiální účet, vždy se to dá zahrát tak, aby nebyla pranýřována konkrétní osoba. Nikdo se nemusí dozvědět, kdo konkrétně to pohnojil, může se to svést na někoho, s kým kvůli tomu klub už ukončil spolupráci atd.

        Proto nechci aby JT předčasně tweetoval, protože se do něj pak všichni strefujou za to, že on se nám snaží udělat radost. Jednou z 15 případu se to třeba povést nemusí. Štve mě, když pak nějaký novinář, kterému dělá problém i skladba vět, kritizuje pana Tvrdíka nebo pana Kroba, kteří jsou na naprosto jiné úrovni.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          japhy     před 7 lety 08.08.2017 21:30 |  
          0 2

          Pokud to bude 1 případ z 15, nemám s tím problém. Není to třeba úplně profesionální, ale zase nejsme odkázáni na sterilní Nic nekomentujeme, počkejte si na oficiální vyjádření.
          Za mě by v tomto případě udělal líp, když by oznámil, že v týdnu se k nám pravděpodobně připojí levý bek, cizinec, atd. A včil dumejte :)

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Gino     před 7 lety 09.08.2017 07:11 |  
          1 0

          Pozor, pozor... to jsou jen tve malomyslne domnenky, ze nam to ublizilo. Tim jsi vubec nevysvetlil, proc a cim nam to ublizilo, ale jen to cim a proc nam to ublizilo VE TVYCH OCICH.

          A ze bys radsi od klubu alibismus, tak o tom radeji pomlcim. Ja jsem naopak velmi rad, ze JT to bere klidne na sebe.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              před 7 lety 10.08.2017 08:47 |  
          0 0

          O tom jednom případu známém jako “Suralova kauza” ví všichni a myslím ze se JT řekneme “poučil”. Nicméně nejednalo se o jakékoliv ublížení.

          Shodou okolnosti jsme se o Suralovi dozvěděli při cestě na akci s JT. Takže diskuzi okolo toho s JT bylo opravdu dost. Tak jak jsme si na tento styl komunikace zvykali my fanoušci tak si na nej zvykli i novináři. Já myslím ze po tom roce a půl je to úplně v pohodě.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      bongor     před 7 lety 09.08.2017 12:30 |  
      0 0

      No Talián nyní oznámil,že vyhrajou titul,takže my už to hlásit nemůžeme.

  6. Flo

    rak (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 14:08 |  
    9 0

    Nevím, jak to teď vypadá s Floem, ale pokud je OK, tak myslím, že v Ostravě měl hrát stejně jako teď proti Jihlavě.
    Bořil s Frydrychem jako jedni z mála absolvovali všechny zápasy a zejména na Frydrychovi už to bylo vidět. Flo má docela slabiny ve hře dozadu, ale dopředu je podle mně nejlepší obránců. Má tah, přesné přihrávky i centry.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Travinho     před 7 lety 08.08.2017 18:52 |  
      0 0

      Krásné, hlavně tam kope Robert Žák a jsou povoleny malé domů.

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Maeden (přítel SN)     před 7 lety 09.08.2017 17:57 |  
        0 0

        Docela zajímavé je, že za vyražení gólu rukou nedostal chachar ani žlutou.
        A kotel na východě, měl jsem za to, že přesun na sever proběhnul už dříve, ale asi to bylo až v následující sezóně.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      travel (přítel SN)     před 7 lety 08.08.2017 17:07 |  
      0 0

      To patří výš.

  7. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Fačín     před 7 lety 08.08.2017 17:52 |  
    2 3

    Právě jsem dokoukal na youtube záznam našich gólů z minulé ligové sezony (pouštím si to vždy, když potřebuju zvednout náladu:)). Chtěl bych říct, že jsme dávali opravdu hodně gólů z rychlých protiútoků, které byly jednoduše řešené, proto účinné. A navíc do otevřených obran. Je na tom dobře vidět to, co jsem tu již zmiňoval. Ještě vloni se nás nikdo moc nebál, soupeři si to s námi chtěli rozdat na férovku. Zato Teplice i Ostrava (a Borisov v Edenu) se dobrovolně nechaly zatlačit, bránily se zuby nehty. To v kombinaci s naším letošním nepříliš rychlým projevem vyúsťuje v náš nízký počet vstřelených gólů. Chtělo by to i zrychlit myšlenku po zisku balonu, max. 2 přihrávky, pár rychlých kroků a střela. No a samozřejmě si umět vypomoci standartkami, to jsme loni taky uměli velmi dobře - například i v posledních minutách.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      lassiter     před 7 lety 08.08.2017 19:00 |  
      1 1

      Ještě bych doplnil pořádnej nápřah a rána.

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Jachym     před 7 lety 08.08.2017 22:59 |  
        2 0

        Pak míč letí tam, kde je brána...

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          knl66 (přítel SN)     před 7 lety 09.08.2017 11:15 |  
          2 0

          A soupeř kouká jak vrána...

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            bongor     před 7 lety 09.08.2017 12:34 |  
            1 0

            Ráda šuká každá nána

            • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              kjandourek (admin)     před 7 lety 09.08.2017 12:52 |  
              1 0

              Řekl bych, pánové, že neznáte "klasiku"

              http://www.supermusic.cz/skupina.php?idpiesne=353638

              Tady je to s textem i jako záznam.... i když tedy mě se mnohem víc líbila ta verze, kde místo Bohdalky byl Uhlíř ...vlezl na hřiště s futrálem houslí a otravoval Šípa, který zrovna házel aut...

              • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                knl66 (přítel SN)     před 7 lety 09.08.2017 13:08 |  
                1 0

                Klasiku neznáme, pravda.
                Ale chtěli jsme právě teď tvořit klasiku novou, v budoucnosti blízké i daleké hojně citovanou a obdivovanou, a tys nám to zkazil. :)

                • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 09.08.2017 13:23 |  
                  0 0

                  Tak to se velice omlouvám, že takto hatím umění... Já už jsem holt takovej kazišuk :D

            • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              knl66 (přítel SN)     před 7 lety 09.08.2017 13:09 |  
              1 0

              Kolem hřiště s míčem hnána...

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        oboj     před 7 lety 08.08.2017 23:24 |  
        1 0

        Na hanspaulce říkáme hlavně bomby k tyči.

  8. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Hanzwalter     před 7 lety 08.08.2017 21:10 |  
    0 0

    A nebudeto treba tim, ze prichazi i jiny hraci a predstavi je treba na nejake tiakovce v patek? Treba jako Chaluse, Sobola a dalsi? Dle meho to ma logiku, ze se neco takoveho chysta;-)

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      SKSVenca     před 7 lety 08.08.2017 23:01 |  
      1 4

      To vyjádření pana Tvrdíka jsem nějak nepochopil, byl bych rád kdyby Stoch přišel, ale moc tomu nevěřím.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Lord_Edmund     před 7 lety 09.08.2017 09:25 |  
      5 1

      Podle mě je to zcela jasné . JT vytvoří pomocí Stocha mikrosvět pro Dušana Šventa a proto se čeká s oficiálním představením Sobola, jako dalšího mikrosvěta pro Rotaňe Vytvoření obou mikrosvětů bude pak prezentováno vedením současně na jedné tiskové konferenci :-)

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Ferguss     před 7 lety 09.08.2017 11:02 |  
      4 0

      Vážně potřebujeme dalšího záložníka?

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        JS (přítel SN)     před 7 lety 09.08.2017 11:18 |  
        3 8

        Tak si to shrňme: na křídlo máme Zmrhala, Šventa, Mingazova, Sýkoru, van Burena a Dannyho. Souhlasím, že to vypadá špatně. Ale při pohledu zblízka zjistíme, že opravdovou funkci ostrého křídla umí a může momentálně plnit snad jen van Buren.

        Mingazov by potřeboval větší zápasové vytížení, aby se do toho dostal jako na jaře. Sýkora je zraněn bůh ví na jak dlouho, což je podle mě škoda, protože to je nadprůměrný rozdílový hráč. Šventa Šilhavý nestaví, možná tuší, že letos skončí kariéru a nechce se mu nasazovat „odepsaného“ hráče. Danny hraje spíš typickou desítku toulající se po celé útočné třetině. A Zmrhal.... to radši nechám bez komentáře.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Travinho     před 7 lety 09.08.2017 12:29 |  
          1 0

          Ikdyby Švento po sezoně končil kariéru, tak snad není důvod ho nestavět. Nikdo si snad nemyslí, že takový Altintop tu bude 5 let a taky hraje.

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            JS (přítel SN)     před 7 lety 10.08.2017 08:55 |  
            0 3

            Souhlasím, přehlížení Duška mě také mrzí.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Ferguss     před 7 lety 09.08.2017 14:25 |  
          4 0

          Jasně, Mingazov potřebuje větší zapasové vytížení a proto koupíme na kraj dalšího hráče. Nemůžeš přece koupit dalšího hráče, jen proto, že je Zmrhal a Mingazov momentálně z formy. Jestli nějakého hráče potřebujeme, tak je to útočník.

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            JS (přítel SN)     před 7 lety 10.08.2017 08:56 |  
            0 3

            Ano, po zbavení se Tecla tuplem.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Travinho     před 7 lety 09.08.2017 12:31 |  
      3 5

      Jestli chceme rozjebat komplet kabinu, tak ano, Stoch je ideální volba. Fotbalista kdysi dobrý, momentálně o hodně horší. Na naši ligu kvalita asi pořád jo, ač si nemyslím, že by výrazně převyšoval Sýkoru. Ale jestli chci, aby za náš tým hrál někdo, kdo je zcela prokazatelně úplný dement, to fakt ne.

  9. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Petr9608     před 7 lety 09.08.2017 09:12 |  
    5 5

    http://fotbal.idnes.cz/olympia-praha-0d2-/fot_dsouteze.aspx?c=A170808_140155_fot_dsouteze_jic

    Tak po Slavii, spartě, Bohemce, Žižkovu, Dukle, Střížkovu, spartě B, Xaverově, Krči, Vltavínu a Vyšehradě tu máme již 12. tým z Prahy, co si od roku 1993 zahraje profisoutěž. To mi přijde jako vskutku velké číslo.

    Každopádně mi to přijde jako zoufalost. K čemu je existence klubu, co nemá tradici a sotva si najde fanoušky (když si je v Praze nenajde ani ta Dukla). Proč jakkoliv platit klub a v něm hráče pod profismlouvou, co budou hrát před (v zimě možná i) dvojcifernou návštěvou.

    Možná je to i na zamyšlení, zda má mít FNL 16 mančaftů nebo zda by se v ní mělo lpět na tom, aby byla plně profesionální.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Travinho     před 7 lety 09.08.2017 12:28 |  
      0 0

      Jedna strana mince je, že je to opravdu zbytečný klub a druhá ta, že kdyby nevzali postup oni, tak hraje 2. ligu pravděpodobně zase 15 týmů. Jinak ke zeštíhlení soutěže. Já bych klidně nechal ligu o šestnácti mužstvech, ale rozhodně bych uvažoval o přechodu na možnost poloprofesionálního režimu některých klubů.

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Petr9608     před 7 lety 09.08.2017 18:11 |  
        0 0

        No, je fakt, že z MSFL do FNL nechtěl nikdo. Škoda, že ani Kroměříž. By člověk měl hned komu ve FNL fandit.

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Travinho     před 7 lety 09.08.2017 20:03 |  
          0 0

          V MSFL má většina týmů profesionálních hráčů, že bys napočítal na prstech jedné ruky. Druhá liga je minimálně plus 5 milionů a není, kde brát.

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            Petr9608     před 7 lety 09.08.2017 21:00 |  
            0 0

            Tak třeba by se podařilo najít novýho sponzora.

            • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              Petr9608     před 7 lety 09.08.2017 21:04 |  
              0 0

              BTW: A nedá se to nějak obejít? Ona je copak nějak stamovená min. výše platu profifotbalisty? Nebo on má profifotbalista třeba zakázáno pracovat jinde?

              Ale i když nejsou profi, tak předokládám, že fotbalisti v ČFL/MSFL za to hraní nějaký peníze mají... Aspoň tak tu desítku...?

              • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                Travinho     před 7 lety 09.08.2017 21:36 |  
                0 0

                Není to tak lehké... Sponzora za měsíc seženeš, navíc druhá liga moc neláká. V MSFL ve většině týmů desítku nemají. Většinou několik opor, jinak ne. Tuším, že v pravidlech je, že máš mít 18 hráčů s profi smlouvou, což je min. 10 000 měsíčně. To dělá ročně 2 miliony, ale je jasné, že pokud chceš mít pořádný tým a zachránit se, tak tam musíš mít minimálně polovinu hráčů, kteří budou brát víc. Dá se to řešit pomocí hostování apod... Jsou tam pak větší náklady i na stadion a další věci. A jít do druhé ligy a dopadnout jak Prostějov loni, to také není zrovna lákadlo.

                • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                  Petr9608     před 7 lety 09.08.2017 23:21 |  
                  0 0

                  Pak tedy ale otázka, co ti hráči tam. Jak se skloubí civilní zaměstnání s fotbalem + aby taky měli alespoň nějaké jakože "osobní volno".

                  Slyšel jsem, že je častá praxe, že třeba sponzor/majitel klubu ty fotbalisty zaměstnává i civilně a pak jim haromonizuje čas na civilní zaměstnání s časem na fotbal. Ale předpokládám, že to tak nejde u všech a všude.

                  • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                    Travinho     před 7 lety 09.08.2017 23:27 |  
                    0 0

                    Přesně. To je poměrně běžná praxe, že jsou zaměstnaní u majitele nebo u partnerů klubu a to i mnohem nižších soutěžích. Někdy to dokonce ve třetí lize není ani lukrativnější než v 1.A třídě, ale je tam lákadlo možnosti se posunout výše. Ale co vím od kluků, mnohdy je to tak, že třeba nemakáš 8 hodin, ale 6 a pak jdeš na trénink apod.... Plus máš samozřejmě za fotbal nějaké přilepšení (většinou na černo, co si budeme nalhávat)

                    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                      Petr9608     před 7 lety 10.08.2017 01:54 |  
                      0 0

                      No, skoro si řikám, zda to třeba v tý 3./4. lize neni pomalu jediná kloudná možnost. Bo tedy předpkládám, že v ČFL/MSFL (nebo i divizi) jsou na hráče nějaký nároky na tréninkový dávky atp. a pokud by hráč pracoval v subjektu, který neni s klubem provázán, tak v práci bude problém v jeho docházce na pracoviště a v klubu zas problém s docházkou na tréninky. Kolik jsou tam v tý 3./4. lize objemy...? 2x týdně trénink a o víkendu zápas?

                      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                        Travinho     před 7 lety 10.08.2017 08:52 |  
                        0 0

                        Nene v takových soutěžích se trénuje obvykle čtyřikrát týdně. Tréninky bývají samozřejmě odpoledne až večer, ale co si budeme nalhávat, docházka už tu není stoprocentní a někdo odtrénuje všechno, ale někdo zdaleka ne... Ne všichni totiž pracují v provázaných subjektech, v některých klubech to tak pak ani nefunguje.

                  • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

                    bongor     před 7 lety 10.08.2017 16:30 |  
                    0 0

                    V šedesátých letech jsem dělal v Praze v Aritmě ve Vysočanech a tam pracovali dva hráči Slavie,ani už si nepamatuju ,jak se jmenovali.A ti tak třikrát v týdnu chodili domů v poledne a šli na trening,měli to od Slavie refundovaný.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Lord_Edmund     před 7 lety 09.08.2017 12:50 |  
      3 0

      Nevidím to tak negativně. Z hlediska Slavie docela zajímavá destinace, jako alternativa k téměř bezvýznamné juniorské lize a možnost pro mladé hráče co se nevejdou do kádru si kopnout druhou ligu s chlapama.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      mabr     před 7 lety 09.08.2017 13:16 |  
      1 0

      Já jen doufám, že Olympie tak rychle jak vystřelila, zase hezky poletí dolu. To, co předváděli v ČFL, za to by se nemuseli stydět ani v Jirnech.

  10. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Andul-lhak     před 7 lety 09.08.2017 12:39 |  
    10 0

    Diky za podcast, vzdycky si ho rada poslechnu, kdyz mam chvili volna, i kdyz obvykle i kdyz ji nemam :). Vetsina veci uz byla recena, hlavne na Rotane mam odlisnej nazor. Tak se vyjadrim jenom k formu podcastu. Myslim, ze je skoda, ze se v nem vlastne toci porad stejny fanousci - urcite je to fajn na domluvu, i proto, ze uz se lip znate atd. Na druhou stranu by se mi libilo, kdyby k tem "stalicim" byl pokazdy prizvanej jeden ze slavisticky obce na slavistickejch novinach, aby to bylo vzdycky s nekym trochu jinym. Dovedu si to predstavit tak, ze by se clovek proste prihlasil a pak by byl napr. vylosovan jeden clovek, kterymu by misto bylo nabidnuto. Co vy na to? :)

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Travinho     před 7 lety 09.08.2017 20:18 |  
      0 1

      No, losování není úplně dobrý nápad. Ne každý má na to, aby někde x-minut mluvil...

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Andul-lhak     před 7 lety 09.08.2017 20:29 |  
        2 0

        vsak pocitam s tim, ze se prihlasi jenom uzivatele, kteri si na to veri a jsou toho schopni :)

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Travinho     před 7 lety 09.08.2017 20:59 |  
          7 0

          Ze své zkušenosti vím, že největší sebevědomí mají blbci...

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            bongor     před 7 lety 10.08.2017 16:33 |  
            0 0

            Teď jsi mě dostal,já mám zrovna dobrý sebevědomí.

            • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

              Travinho     před 7 lety 10.08.2017 17:21 |  
              0 0

              Samozřejmě to není pravidlem, ale vysvětluj blbci, že je blbec. To je jeden z nejtěžších úkolů na světě.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      quelhar (admin)     před 7 lety 09.08.2017 21:19 |  
      1 0

      Během podzimu představíme pár nových lidí, byť si tedy výběr rezervuji pro sebe a ne na základě zdejších diskuzí :o)

      • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

        Andul-lhak     před 7 lety 09.08.2017 21:29 |  
        2 0

        vsak jestli se bude pokracovat dlouhodobe, mohl bys po par mesicich sahnout i po lidech z diskuze :) ale chapu, ze jakmile je za to clovek zodpovednej, tak asi nerad zrovna s timhle experimentuje

        • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

          Travinho     před 7 lety 09.08.2017 21:39 |  
          0 3

          Ono to máš těžko. Vezmi si, že někdo má naprosto exkluzivní písemný projev, ale prostě neumí mluvit a může to být i naopak... Kdybych ale mohl někoho doporučit, tak je to Boss82, docela bych na něj byl zvědav...

          • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

            Andul-lhak     před 7 lety 09.08.2017 21:46 |  
            1 0

            haha tak by treba podminka muselo bejt nahrany audio s otazkou na aktualni otazku :p ale to uz je asi dost prace navic pro vsechny :)

  11. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    Petr9608     před 7 lety 10.08.2017 05:14 |  
    7 22

    Komentář byl skryt z důvodu porušení pravidel diskuse

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      bububu (přítel SN)     před 7 lety 10.08.2017 11:18 |  
      4 0

      Relevance?

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      martyni (přítel SN)     před 7 lety 10.08.2017 12:54 |  
      6 0

      A nechces si udelat nejakou diskusi k tomuto tématu nekde uplne jinde? Chceme snad vedet, ze ti vadi, když si někdo dela festival? Nechcem.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      Chali     před 7 lety 10.08.2017 13:39 |  
      5 2

      Zbytečný? Není teda každej festival zbytečnej? Ale tenhle asi nezapadá do tvýho omezenýho světa, tak ti vadí. S takovýma připomínkama běž spíš na diskuzní fórum sparty, tam je duševních mrzáků dostatek.

  12. Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

    spravnej_jezedak     před 7 lety 10.08.2017 14:44 |  
    9 0

    Tak AC Milan chce udajne prodat Stefana Simice, pricemz pry pozaduji 700tis. Euro..
    Ackoliv se vyjadril, ze by se ted bal vratit do CR, zkusil bych ho i tak "otuknout":-)
    Je to velky srdcar a myslim, ze by to byla i dobra investice do budoucnosti Slavie.

    • Re: Mezi námi fanoušky 17/18 2

      bongor     před 7 lety 10.08.2017 16:37 |  
      2 0

      Mně se na Euro 21 moc líbil,jako jeden z mála,rozhodně lepší než zázrak světa Schick. Je to dobrej nápad!