Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 3. kolo

Slavia si doma s přehledem poradila s Jihlavou. Samotný zápas se dá rozdělit na dvě půle, kdy ta první byla povedená a druhá už se hrála jen na údržbu výsledku.

Nástup měli červenobílí vynikající a po čtvrthodině hry vedli už o dvě branky. V první půli mohli naši hráči přidat ještě nějaké branky, ale nakonec se tak nestalo, a tak sklapla pověstná Csaplárova past. To říkám samozřejmě v žertu, faktem ale je, že druhý poločas už byl z naší strany hraný na údržbu a ušetření sil před play off o Ligu mistrů. To je celkem pochopitelné, i když si na můj vkus Slavia zahrávala až příliš. Několika hráčům zálohy se již nechtělo moc vracet a kdyby se v dobré šanci trefil Klíma nebo později Hronek, tak by byl závěr zápasu ještě pořádně dramatický. Nicméně nás podržel Laštůvka a Slavia si po povedené první půli došla pro zasloužené tři body.

Zápas byl přeložen a vzhledem k termínu se dala očekávat slabší návštěva. Zápas navíc vysílala ČT (kterou si naladí  přeci jen více lidí než O2 Sport) a venku vládlo zatraceně neletní počasí (které se ale naštěstí s výkopem umoudřilo). Něco málo přes deset tisíc diváků v Edenu se může zdát optikou současné euforie a síly mančaftu poněkud málo, vzhledem k okolnostem mi to ale přijde jako docela slušná návštěva.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jan Laštůvka - 6 - Připsal si jeden důležitý zákrok, když vychytal velice dobrou šanci Klímy. Několikrát dobře vyběhl na centr, na druhou stranu poněkud zaváhal u jednoho výběhu. Celkově lepší šestka.

Jan Bořil - 6 - Odehrál vydařenější z obou poločasů a dařilo se mu. V obraně si vedl jistě a byl aktivní směrem dopředu. Vybojoval faul za tvrdý zákrok na jeho osobu a zapojil se do krásné akce zakončené Hušbauerovou trefou do prázdné branky. Bohužel při ní byl Bořil v ofsajdu. Šlo o povedený výkon z jeho strany a v začátku sezony je v dobré formě.

Jakub Jugas - 6 - Ačkoliv obrana udržela nulu, tak pár okének měla. Třeba v závěru první půle nechal Jugas hlavičkovat volného Ikauniekse. Celkově ale statný stoper odvedl mírně nadprůměrný výkon a šestku si zaslouží.

Simon Deli - 6 - Tradičně hrál s velkým přehledem a dařilo se mu. Skvělým zákrokem zmařil šanci unikajícího soupeře v první půli. Ve druhé se trochu nechal vykoupat Klímou, ale to bylo proto, že hasil celkovou chybu návratem na poslední chvíli. Střídal kvůli zranění, nezbývá než doufat, že bude na zápas s Apoelem připraven.

Eduard Sobol - 6 - Premiéra nové mladé posily nedopadla vůbec špatně. V první půli se do hry dostával poměrně málo, spoluhráči jako by ho ignorovali, i když se nacházel v dobrých prostorech. Ve druhém dějství už se zapojil více. Předvedl dobrý centr a několik jistých obranných zákroků.

Mick van Buren - 5 - Včera potvrdil, že když nastoupí v základu, tak se mu moc nedaří. V první půli herně obstál, i když zahodil několik šancí. Ve druhé už se mu nedařilo, navíc nestačil ani fyzicky. Často se vůbec nevracel a v závěru dostal křeče a musel střídat.

Michael Ngadeu Ngadjui - 6 - Ve středu hřiště podal tradičně nadprůměrný výkon, i když se nevyhl ani několika nepřesným přihrávkám. Kvůli střídání Deliho se musel zatáhnout na stopera a potvrdil, že kdyby to bylo nutné, tak by tam mohl klidně nastupovat a minimálně na ligu by tam byl výborný.

Josef Hušbauer - 8 - Po remíze s Baníkem jsem psal, že nám citelně chyběl právě Hušbauer. A Pepa hned v dalším zápase podal výkon, kterým má slova jen potvrdil. Proti Jihlavě odehrál výborný zápas a rozdal několik světových přihrávek. Zvláště ta do úniku Škodovi před Dannyho gólem byla doslova skvostná! Sám také vstřelil první branku, když proměnil penaltu. Tu ale nezahrál příliš přesvědčivě a měl u ní i trochu štěstí, že ji brankář nevystihl. Celkově ale vynikající výkon naší opory!

Ruslan Rotaň - 6 - K Rotaňovi jsem byl v minulých hodnocení podle některých možná až příliš kritický. Jeho včerejší výkon se už ale líbil i mně. Oproti minulým zápasům se nebál více podpořit útok. Dvakrát se dostal sám před brankáře, poprvé po lehkém kontaktu upadl, podruhé už branku vstřelil, ale jen z ofsajdu. Navzdory tomu, že z toho regulérní gól nebyl, za to musím Rotaně pochválit. Přesně takovou nadstavbu bych od něj čekal. Více se snažil i o průnikové přihrávky. Vzpomínám si na jeden oblouček, který těsně nevyšel. Opět takový moment ale musím pochválit. Směrem dozadu si odvedl svou standardně dobrou práci a patřil k běhavějším hráčům v "utahané" druhé půli.

Danny - 7 - Opět ukázal, že jeho herní inteligence a individuální schopnosti jsou v české lize na vysoce nadstandardní úrovni. Nebál se potáhnout míč, povedlo se mu několik kliček i dobrých přihrávek. Vstřelil i první branku za Slavii. Pozice měl při ní jednoduchou, ale je třeba ocenit i dobrý náběh. Ve druhé půli pak pěkně vystřelil z těžkého voleje, Rakovan byl ale připraven. Již teď je velice platný, v optimální formě ale ještě není. V první půli si připsal jednu nebezpečnou ztrátu a hlavně vydrží hrát v tempu jen okolo 70 minut. V tom má ještě rezervu.

Milan Škoda - 6 - Svou silou v osobních soubojích vybojoval penaltu před prvním gólem. Prsty měl i u druhé branky, když jeho střelu dorazil do sítě Danny. Jinak se mu dařilo tak napůl. Vidět sice byl (i když umí být i dominantnější), ale šance se mu nedařilo dotáhnout do konce. Hlavně v závěru první půle přestřelil ve vyložené pozici. Celkově ale pro tým platný byl a dávám nadprůměrnou známku.

Michal Frydrych - 5 - Odehrál druhou půli a měl to těžší, protože zbytek týmu už nehrál zdaleka tak dobře. Podal standardní výkon, nejlepším momentem bylo vykopnutí gólové hlavičky z brankové čáry. Hronek pak naštěstí přestřelil.

Tomáš Souček - 5 - Podobný případ jako u Frydrycha. Souček se dostal na hřiště až v momentě, kdy Slavia příliš nehrála, takže i on měl těžké se více dostat do hry a zaujmout. Odvedl standard.

Dušan Švento není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

3. kolo - Pátek 11. 08. 2017 18:00

HET liga, 2017/2018
2 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

6. Josef Hušbauer (pen)
18. Miguel Danny

FC Vysočina Jihlava
FC Vysočina Jihlava

Komentáře (98)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Dennis   před 2 měsíci 12.08.2017 22:23 |  
    11 2

    Trojice Hušby, Danny a Rotaň hrála velmi dobře, všem bych jim klidně dal o jeden stupeň lepší známku. Je tam na můj vkus moc šestek. :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Travinho   před 2 měsíci 13.08.2017 11:48 |  
      1 0

      Zase je potřeba vzít v potaž, že jsme porazili jeden z nejslabších týmů ligy a hlavně druhá půle byla nepřesvědčivá, zvlášť střed zálohy v ní hrál hůř než v první. Podle mého známky odpovídají.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Robinator   před 2 měsíci 12.08.2017 22:48 |  
    4 1

    Jihlava nebyla měřítko..věřím, že kdyby to bylo s Apoelem byly by i devítky

  3. MVB

    Láryfáry   před 2 měsíci 12.08.2017 22:57 |  
    12 1

    Mick byl prvních 30 minut docela dobrý, ale moc se nevracel. Měl více šancí než Škoda, ale naložil s nimi bídně, a když mohl 2x dobře nahrávat na Superba tak nenahrál, Milan už byl na něj pak slušně nasupenej. Po půlhodině se přestal vracet úplně, a od 50. minuty jsme hráli o 10ti - jen kazil, navíc málem zranil Hušbyho když mu dal na tři metry přihrávku o 2 metry vedle do špeku. Aby dostal průměrnou pětku a stejnou známku jako Souček, no, čučim.

    • Re: MVB

      Láryfáry   před 2 měsíci 12.08.2017 23:19 |  
      14 0

      Abych nevypadal jen jako zapšklý dřevěnkář, co chytil nějaký virus od JS, musím vyzdvihnout Hušbyho - dal jsem mu devítku, protože takový výkon tu snad ještě nepředvedl - prakticky nekazil, vždy když se přesunula hra na druhou stranu hřiště tak jsem se divil co tam zas dělá, a snad 4-5 jeho pasů bylo geniálních, hlavně ten lahůdkový gólový na Milana, který byl centimetrový - ti obránci jak tam marně oba skluzovali! To byla akce jak z Premier League, včetně pohotové reakce Dannyho při zakončení.

    • Re: MVB

      Peruad   před 2 měsíci 12.08.2017 23:40 |  
      7 1

      Souhlasím, výkon Burena proti obraně jihlavy, i souhra s týmem byla spíše tristni, než průměrná (což by odpovídalo 5).

    • Re: MVB

      Travinho   před 2 měsíci 13.08.2017 11:50 |  
      10 0

      Je pravda, že kdyby podobný výkon podal Kessel, tak jej místní osazenstvo téměř rozcupuje. A že právě takové výkony podával.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    japhy   před 2 měsíci 12.08.2017 23:09 |  
    13 4

    Eda velice kvalitní výkon. Jen v první půli nevystavil soupeře do ofsajdu, pak to musel hasit Deli. Rychlost, kopací technika, přehled, klid, to všechno tam je.
    Bořil-takhle si představuju pravýho beka.
    Pak tu mám dva takové momenty, u kterých se mi začíná významně zvedat obočí :)
    Jugas. Po Bate jsem byl jednoznačně pro to ho podržet, v Ostravě už to bylo dobrý, teď nám ale opět ukázal svoje nedostatky. Opakovaně, po celou dobu u nás, neváhá při vysokém postavení stoperů opustit svého útočníka, vystoupit vpřed proti míči, no a pak je to loterie. Teď hasil až Laštůvka. A jeho technika se mu snad zhoršuje. Nyní tam byl celkem "vtipnej" moment, kdy si s Delim neproduktivně posílali míč mezi sebou, a Jugasovi při každém přebrání přihrávky míč utekl k lajně. Vypadá to, že je tím horší, čím blíž je k půlící čáře, protože kolem vápna je v pohodě. 6 mi s ohledem na ostatní obránce přijde hodně nadsazená.
    JŠ - nejdřív pochválím, protože měnit styl a navíc zvládat tolik příchozích není žádnej med. A jemu se to zatím daří. Ale začíná mě zarážet jeho riskování nebo spíš otálení se střídáním během některých zápasů. Mám na mysli hororové představení Ščuka proti Teplicím, Jugase v Borisově a teď MvB (ten nebyl hororovej, jen se potom úplně vytratil). Všichni Micka vyplísnili, že kašlal na bránění, ale proč ho trenér nevystřídal daleko dřív nechápu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Hektor   před 2 měsíci 13.08.2017 00:29 |  
      1 2

      S tím se musí jen souhlasit, Sobol s Bořilem nám snad konečně vyřeší pozice beků a co se týká Jugase, je to jediný hráč, kde jsem se neshodl s Alanorem, já mu dal 5, jinak do puntíku shodné. Buren se mi první půli docela líbil, ve druhé byl zralý na vystřídání mnohem dřív, také nevím, na co trenér vždy tak dlouho čeká.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Miky44   před 2 měsíci 13.08.2017 09:34 |  
      2 1

      Souhlasím s výkonem MvB, ale jak ho mohl JŠ střídat dřív? Asi byla domluva střídání Bořila za Frydrycha po 1. půli, pak se zranil Deli. Byl by velký risk ho střídat třeba v 65. minutě a dohrávat skoro 30 minut bez možnosti střídání.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        japhy   před 2 měsíci 13.08.2017 11:27 |  
        2 0

        Tak jako tak bychom hráli o 10 :)

  5. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Ados   před 2 měsíci 12.08.2017 23:24 |  
    11 6

    Rotaň a Ngadeu o stupeň vyšší známky a se zbytkem souhlas, až na jedno jméno a to je Jugas. Ten kluk je mi sympatickej jako člověk, skromnej, bojovník, ale není to stoper pro současnou Slavii. Možná se mu povede pár zápasů, ale nikdy to nebude moderní stoper. Už jsem za jeho kritiku dostal pár palců dolů, to neřeším od toho je diskuse. Ale ta jeho nejistota v rozehrávce je vidět až do Zlína :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Gino   před 2 měsíci 13.08.2017 01:35 |  
      6 6

      Kdyz jsem tu po Borisove psal, ze me to mrzi, ale zatim je Jugas horsi Luftnera, nasbiral jsem tech palcu dolu (dohromady) desitky....

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Pinturichio   před 2 měsíci 13.08.2017 03:46 |  
        5 2

        On Luftner taky nebyl bůhví jaký playmaker, je asi ale fakt, ze v rozehravce je Jugas o něco horší, v ostatních parametrech, pro obránce důležitých se mi Jugas zda lepší a má potenciál se zlepšovat, vyhrávani osobních soubojů, čtení hry, charakterove je taky někde jinde, například v utkání s Teplicemi byl spolu s Lastuvkou nejlepší na place. Zatím jediné utkání, které mi nevyšlo bylo Bate, ale takových tam bylo víc.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 08:13 |  
          2 1

          Zkusil bych v nějakém zápase dvě věže vedle sebe, když hrají stopery za reprezentaci a velmi dobře, mělo by to fungovat...

  6. Křeč

    w8888   před 2 měsíci 12.08.2017 23:34 |  
    13 3

    Myslím, že známka pro van Burena je příliš vysoká. Nehrál nic. A nakonec skončil v křečích. To mi úplně vyrazilo dech. Pěší utkání, které ve druhé půli z hlediska rychlosti a nasazení bylo hluboko i pod nevysokou laťkou české ligy, a náš útočník nemůže hrát pro křeče. Ani vedro nebylo. Panovalo ideální počasí, teplota kolem dvacítky. Jak asi van Buren trénoval? Už s Borisovem bylo znát, že nám v konci chyběly síly.

    • Re: Křeč

      donford   před 2 měsíci 12.08.2017 23:49 |  
      6 3

      Tak teď si možná Buren odpočine, když na krajích můžou hrát Stoch, Danny, uzdravený Sýkora, Švento. Lze si vybrat. Jen aby se JŠ strefil a nestavěl bez formy hrajícího Jardu Zmrhala.

    • Re: Křeč

      Alanor (admin)   před 2 měsíci 13.08.2017 08:01 |  
      4 2

      K van Burenovi: Rozhodoval jsem se mezi 4 a 5 a souhlasím, že průměrná známka je shovívavá. Přihlédl jsem k tomu, že v první půli tam měl dobré věci a že se na něm měl vykartovat Keresteš. Ale snad až tolik jsem ho nenadhodnotil, viz průměrná známka lidu. :)

      • Re: Křeč

        Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 08:09 |  
        0 0

        Bude někdy někde zveřejněno lidové hlasování?

        • Re: Křeč

          Alanor (admin)   před 2 měsíci 13.08.2017 08:13 |  
          3 0

          Už 15 minut je. :)

          • Re: Křeč

            Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 08:57 |  
            1 0

            Aha tak to mi uniklo, zajímavé a díky:)

            • Re: Křeč

              Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 09:20 |  
              2 0

              Díky, že jsi zavedl všelidové hlasování, bude fajn sledovat společný názor na předvedené výkony hráčů vyjma pár úmyslných škodičů, ale ti jsou vždy a všude:)

  7. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    MDCCCXCII (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 00:18 |  
    32 1

    Sobolčik se mi líbil na svůj věk, na první zápas a na nulovou sehranost s týmem. Překvapil mě, že to je čahoun, má hezký první dotek s míčem, hrál samozřejmě opatrně, aby neudělal chybu, nepouštěl se do bezhlavého útočení, ale měl pár hezkých myšlenek, byl v klidu, splnil, co měl. Skvělý začátek. Na druhou stranu myslím, že Mick nám ukázal svůj strop. Jako útočníka ho sráží slabá produktivita - aspoň v zápasech, kde o něco jde - a křídlo není. Jeho pozice ze střídačky, maximálně žolíka je adekvátní. Už jen s ohledem na kondici. Ostatní ok. Hušby je prostě kanón. Jak pracuje, jak se chová, jak vystupuje... Že mu kdosi předhazuje minulost? Haha. Že není nejlepší fotbalista na světě? To ví on sám nejlíp. Ale dře za tým, má supr přístup a ať se tzv ultras třeba poserou, chci, aby byl kapitánem.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Travinho   před 2 měsíci 13.08.2017 11:56 |  
      2 12

      Proti tomu, aby za nás hráli borci, kteří prošli Spartou nic nemám, ale kapitán? Na to je příliš brzy. Když u nás bude pět let, tak beru, ale přijde mi na to příliš brzy. Sice by to bylo svým způsobem ponížení pro Spartu, ale v tuto chvíli pro to nevidím důvod. Navíc mi Pepa ani nepřijde jako ten ideální typ na funkci kapitána.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        MDCCCXCII (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 16:44 |  
        5 0

        Ale jo. Souhlasím, že kapitána máme dobrého, i když mi Milan povahou pro funkci nepřijde ideální. Ideál byl Jirka Bílek. Otázkou je, jestli budem Milana různě šetřit, pak bude kapitánství rotovat. Pepa možná odehraje víc zápasů. Pokud jde o to kdy a jak, Dočkal byl v rb taky brzy kapitánem. Jde o přínos pro tým. Pepek je náš základní stavební článek, poslední Čech v záloze :D a příkladně dře. Asi i proto, že ví, že mu naše publikum nedá nic zadarmo. A pár chytráků to nerozdejchá nikdy.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      pevek   před 2 měsíci 13.08.2017 14:37 |  
      1 0

      Nic proti tomu, ale myslim, ze kapitana ted mame dobryho.

    • Re: GVK

      Merlinus (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 01:39 |  
      1 1

      Ty jo, co to tam ti obránci dělali? :-)

      • Re: GVK

        mpik   před 2 měsíci 13.08.2017 09:09 |  
        3 10

        Co čekáte od obránců této soutěže??? To budeme tohohle nekopu sledovat i v přeboru?

        • Re: GVK

          Harvey   před 2 měsíci 13.08.2017 10:25 |  
          10 1

          Tvl je to zápas proti Portmouthu, který ještě před nějakou dobou hrál EPL (s Barošem v kádru). To má k přeboru hodně daleko.
          ...
          Je tam krásně vidět lidská povaha v komentářích, kde čecháčci píšou komenty typu "už se nevracej" nebo "za pár kol budete bučet". Několik slávistů (předpokládám, že jsou to slávisti) musí být těžce zakomplexovaných, aby měli potřebu soustředit se na Gina i po odchodu.

    • Re: GVK

      Gino   před 2 měsíci 13.08.2017 01:40 |  
      8 1

      No kdyz se podivam jak to tam vypada - stadion, navstevnost, tak se ani moc nedivim, ze si nevybral "vesnici" Zlin...

      • Re: GVK

        jufoun (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 19:06 |  
        2 0

        ..že jsem si nevybral.. Gino :D:D

    • Re: GVK

      Alcapone   před 2 měsíci 13.08.2017 15:28 |  
      2 0

      Já si přeju aby se tam uplatnil a dával spousty gólů a měl nejvíc asistencí a pomohl svýmu týmu vykopat posup. Když ho maj platit a chcu aby ho koupili ! Ta akce se mi od něj líbila.

      • Re: GVK

        bongor   před 2 měsíci 13.08.2017 17:31 |  
        1 0

        A co kdyby se vrátil a dal pokaždý po nástupu na plac do tří minut gól?Já v něm pořád vidím potenciál.Když budeme hrát hezkej fotbal,všichni si to budeme pochvalovat a nakonec napíšeme no jo,
        ale když ty góly jsou kořením fotbalu a my tu produktivitu potřebujeme zlepšit,tak by se nám jeden "nekopa",co bude děsit obrany soupeře určitě hodil.Ale věřím,že se brzy náš gólostroj opět rozjede i bez Gina.

        • Re: GVK

          sasky   před 2 měsíci 13.08.2017 18:44 |  
          0 0

          Po vyjádření Tvrdíka na twitteru je takřka jisté, že Gino už dres Slavie nikdy neoblékne.

  8. ..

    Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 07:58 |  
    4 2

    Dle mě nejlepší výkon Hušby a Rotaň, motor týmu fungoval výborně, Sobol bude kvalitní posila, ale trochu mě překvapil nemile Van Buren, oproti jiným zápasům kde jezdil a bojoval, tentokrát mi připomínal Mešanoviče, když se mu nedaří a vše mu odskakuje od nohy...doufejme, že se jen šetřil a hrál na půl plynu...

    • Re: ..

      dubas   před 2 měsíci 13.08.2017 10:12 |  
      6 4

      Já teda nepatřím do fanklubu MvB, ale je fakt, že Mick je pořád ve sprintu v náběhu dopředu a pak není divu, že v má toho v 60 minutě plný zuby. Mick neumí moc bránit a když je v šanci tak se slzou v oku vzpomínám na Pavla Kuku:-)) Danny musí mít volnost, to na druhé straně klade obrovské nároky na hráče okolo něho, protože nestačí hoblovat jen svůj prostor. Musím se Micka zastat, pokud hráč maká jako on v pátek a je vyčerpaný střídán, tak je to přece dobře.

      • Re: ..

        donford   před 2 měsíci 13.08.2017 10:36 |  
        10 0

        Tak takhle tam vepředu nahoru a dolů lítali i Hušby, Danny, Rotaň, Škoda. Tak kdyby toho měli i oni mít v 60. minutě plné zuby, tak koho pak střídat?

        • Re: ..

          dubas   před 2 měsíci 13.08.2017 11:25 |  
          1 8

          Ono je ale rozdíl, když běháš způsobem jak Hušby, Ruslan nebo Danny a když jsi neustále ve sprintu jak Mick. A aby si to ti tři mohli ve středu tak pěkně žduchat, tak na to potřebují prostor a ten jim třeba vytváří i Mick tím, že nabíhá sprintem do křídla, což ale taky znamená, že tam Mick nabíhá aniž tam pak dostane balón. Proto je přirozené, že když neustále útočíme, musí být Mick uštvaný jak srnka.

          • Re: ..

            Chlupp (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 12:19 |  
            1 0

            Já nejsem kritik ani obhájce Van Burena, vždy mě zajímá jen to nejlepší pro Slavii a mám alergii na špatné výkony a neochotu dřít...byl jsem moc rád, když se Van Buren usadil na pravém křídle, jezdil, měl průnikovky, dovolil si 1 na 1 nebo šel do souboje proti dvěma hráčům a vítězně, budu jedině rád, když v tom bude pokračovat! Tentokrát tomu tak nebylo, je jen otázkou jestli šel pokyn do 2.poločasu přibrzdit a šetřit síly nebo se hra vytratila přirozeně, to by nebylo ideální...
            Všichni snad milujou Slavii když jezdí celých 90min a akce střídá akci, kádr na to máme! Ale je jasné, že úterní zápas je jasná priorita, povinné 3 body jsou doma, tak žádný stres...

            • Re: ..

              dubas   před 2 měsíci 13.08.2017 14:40 |  
              2 0

              Že já nedržel hubu:-) Já samozřejmě vidím, že Mick druhou půlku hrál, jako by tam nebyl, ale první zahrál slušně a je škoda, že aspoň jednu šanci neproměnil. Prostě mě ta jeho kritika připadá přehnaná a jelikož nesnáším jak část fanoušků musí mít neustále nějaké obětní beránky, tak už ve mě startuje automaticky obranářský reflex. Ono je dobré si to pustit ze záznamu a zaměřit se na určité aspekty, on je člověk potom hodně překvapený, jak moc věcí mu uniklo a jak by některé věci hodnotil jinak, než bezprostředně po zápase.

        • Re: ..

          Láryfáry   před 2 měsíci 13.08.2017 11:30 |  
          7 1

          Souhlas - nechtěl jsem MVB křivdit, tak jsem se raději podíval na záznam https://liga.isport.blesk.cz/fotbal/het-liga/slavia-jihlava/zive-zapas?match=261201 - např. v čase 13:15 je krásně vidět rozdíl v pohybu - Sobol, Škoda i Danny jsou jak na pérkách, pořád poskakují, Danny víří v prostoru a neustále se nabízí, MVB hraje úsporně. To samé při gólu od 22:15 - MVB úsporně nahoru, mezitím Danny sprintuje v Mickovo prostoru, a odměnou je mu gól. Po 40 minutách je to pak už jen horší a horší. Za celý poločas měl jen málo akcí, které by byly rozdílové.
          Výhoda Micka je v jeho dynamice - včas se dokáže odpoutat a najít si často vhodný prostor, ale naběhal toho IMHO o třetinu méně než Danny, takže jeho křeče souvisí spíš se špatným pitným režimem, jak tu někdo zmínil, nebo malou trénovaností.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    DF007   před 2 měsíci 13.08.2017 10:09 |  
    5 2

    Jak normálně hlásím, že bych na bodech přidal, tak tentokrát souhlasím bez výhrad a přimlouvám se i za známku pro MVB. Jako ofenzivní hráč se dokázal dostat do šancí a do koncovky. Že pak nedal branky je věc jiná. Ostatně kdyby dal, tak bude určitě mít známku vyšší.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Fulham   před 2 měsíci 13.08.2017 10:16 |  
    18 0

    Zas nevím proč je třeba kvůli vzteku na GvK hanit třetí anglickou....jsou tam týmy s velkou tradicí, nebo zajímavým příběhem. Třeba právě Oxford, Wimbledon,Blackburn, Portsmouth, Wigan... přejme ať se mu daří a bude klid..:-))

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Fulham   před 2 měsíci 13.08.2017 10:17 |  
      1 0

      To bylo pod mpika...sakra už

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      DF007   před 2 měsíci 13.08.2017 11:20 |  
      5 0

      Souhlasím s tebou. Ať se mu daří a pošlou nějakou tu libru :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor   před 2 měsíci 13.08.2017 17:37 |  
      2 0

      Máš pravdu,ale já především nechápu nějaký vztek na Gina.I když toho ve Slavii moc nenahrál,tak pořád je to náš hráč.Já jako laik,k čemuž se vždy hlásím,v něm pořád vidím nějaké hodnoty.Ostatně kdyby to byla taková nula,jak si někteří myslí,tak by ho nevzali do Oxfordu.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    lukas8   před 2 měsíci 13.08.2017 10:56 |  
    2 0

    S hodnocením souhlasím. Jsem rád, že začátkem nové sezony je Pepa v tak dobré formě a je nyní pro nás klíčovým hráčem. MvB skutečně neodehrál nejlepší utkání, ale líbí se mi jeho dribling, kdy to vždy vypadá, že balon ztratí, následně si ho ale dotykem na poslední chvíli obhodí okolo obránce a oběhne ho.

    OT: Jak by se vám líbil potenciální příchod Stefana Simiće? Myslím, že klidného stopera s dobrou rozehrávkou vedle Deliho bychom využili. Tím spíše, že zatím ani nevíme, zda-li bude moci Deli proti APOELu hrát a jak dlouho bude mimo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Borris   před 2 měsíci 13.08.2017 12:34 |  
      1 0

      Otázkou je, zda by se Stefanovi chtělo vracet...

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        TSeguinTS   před 2 měsíci 13.08.2017 12:35 |  
        5 0

        Jako stoper je to jeho povinnosti :-))))

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        lukas8   před 2 měsíci 13.08.2017 13:02 |  
        2 0

        Myslím, že v tuhle chvíli máme co nabídnout. Už nejsme v pozici jako před pár lety a myslím, že vidina LM je hodně lákavá.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        bongor   před 2 měsíci 13.08.2017 17:40 |  
        0 0

        Říkal že ne,ale je to ještě mladej zajíc a neumí si srovnat hodnoty.Věřím ,že ho ve Slavii ještě uvidíme až uvidí,že s námi může pravidelně kopat LM

  12. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    petrjir   před 2 měsíci 13.08.2017 11:46 |  
    0 0

    Jake druhe jmeno se pri opakovacce vlastne rvalo pri golu Dannyho?

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      mirecek1111   před 2 měsíci 13.08.2017 11:52 |  
      0 0

      Tuším že Miguel.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        lukas8   před 2 měsíci 13.08.2017 12:01 |  
        1 0

        Tušíš správně :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        kjandourek   před 2 měsíci 13.08.2017 13:25 |  
        3 0

        Miguel předříkával hlasatel... Jestli je mysli opakovačka ve stylu "Celý Eden odpovídá"... Tak tam kotel křičel: "Da" .. a zbytek:"Ny" ... Jako při představování sestavy

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          PetCC   před 2 měsíci 13.08.2017 14:22 |  
          0 2

          Takže z toho byla bramboračka.
          Jednu slabiku na vzdálenost 50 až 100 metrů nejde opakovat, na to rychlost zvuku nestačí.

          Příště ať radši obě strany volají celé jméno.

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            kjandourek   před 2 měsíci 13.08.2017 16:46 |  
            3 0

            Proč by z toho měla být bramboračka? byls tam vůbec?

            Rychlost zvuku s tím nemá vůbec co dělat, protože ta jedna slabika se neopakuje, ale navazuje... Co budeme dělat, až za nás bude hrát Jan Kos....?

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              padre   před 2 měsíci 13.08.2017 20:12 |  
              0 0

              To je nějaký nadějný mládežník? :-)

  13. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Radek097 (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 11:57 |  
    7 0

    Za juniorku hraje v základu Sýkora s Hromadou, také hraje Chaluš, Kingue či Antwi.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Fačín   před 2 měsíci 13.08.2017 12:03 |  
      5 0

      Prostě to chce béčko ve druhé lize..

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Radek097 (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 12:35 |  
        3 0

        Já tam potenciální B-tým vidím a to Olympii Praha. Když už šli dobrovolně o ligu výš, tak nebudou chtít opustit ligu v této sezóně, takže poslat jim tam pár hráčů na hostování... a domluvit s nimi dlouhodobou spolupráci, pokud nespadnou o ligu níž.
        Sice by se v 2. lize nemohli rozehrát hráči po zranění jako teď Hromada se Sýkorou(myšleno, že by v druhé lize nehrála Slavia ''B''), ale na rozehrání jim stačí juniorská liga.

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            Radek097 (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 13:06 |  
            0 0

            Snad včera jsem na podobný článek narazil ohledně posily Olympie.
            Problém s postupem o ligu výš by měli i se stadiónem, kde by pak hráli domácí utkání? Ale teď je jejich cíl rozhodně záchrana a kvalitou bychom jim mohli pomoct, kdyby tam hráli Kingue,Chaluš, Antwi...

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              PetCC   před 2 měsíci 13.08.2017 14:23 |  
              0 0

              Rozhodně by bylo dobrý, kdyby naši mladí nemuseli daleko z Prahy.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          bongor   před 2 měsíci 13.08.2017 17:41 |  
          0 0

          To možná není nejhorší nápad.

  14. Hodnocení zápasu by dropt

    dropt   před 2 měsíci 13.08.2017 13:40 |  
    9 17

    Dnes se vyjádřím jen k několika záležitostem. V hodnocení některých hráčů půjdu asi trochu proti proudu.

    Podle sestavy jsem očekával suverénní představení a výhru 5:0. První poločas mi dal za pravdu - oba kraje fungovali a nabíhali za obranu, aneb konečně fotbal, na který je radost se dívat. Celkový dojem mi kazil Ngadeu, ale třeba se dočkám a časem jej proti těmto celkům v lize nahradí jiný komplexnější hráč Hromada. Druhou půli bohužel nejvíce srazilo střídání Bořila a potom únava obou našich krajů MvB a Dannyho, kteří fyzicky příliš brzy odešli a nemohli jsme je včas vystřídat. Naše hra dopředu se tak úplně vytratila, protože nebyl kdo by zaútočil.

    1) Nejlepším hráčem zápasu pro mne byl Ruslan Rotaň. Hušbauer odehrál rovněž velmi povedený zápas a byl vidět více ve finální fázi (je to jeho role), ale Rotaň spolu se Sobolem byli jediní dva, kteří si udrželi svůj standard po celý zápas vč. pohybu.

    Vyzdvihl bych jeho klid a schopnost udržet míč i ve velmi těžkých situacích, neztrácel míč a i několikrát velmi dobře podpořil útok, např. svým náběhem po křídle před gólem Dannyho, kdy svým pohybem udělal prostor Hušbauerovi na středu.

    2) Naopak nejslabším článkem byl pro mne Ngadeu (dokud hrál v záloze). Kazil i lehké přihrávky, byl líný na krok, hrál zbytečně hluboko před obranou, pozdě vystupoval a zapojoval se do presinku, díky čemuž jsme mnohokrát zbytečně propadli. Na jeho vrub jde největší gólovka Jihlavy ze hry (nejprve špatně přihrál a vzápětí pozdě zareagoval a vystoupil, nemluvě o vypuštění návratu, což by si jako DZ neměl nikdy dovolit). Byl namočený i do druhé velké šance Jihlavy po rohu (hlavičkující hráč byl sice Deliho, ale prostor byl Ngadeua). Rozehrávku za něj museli převzít Hušbauer s Rotaněm a on se tam jen motal. Střed v tomhle zápase vůbec nebyl kompaktní a podle mne to byla zásluha právě Ngadea.

    3) Sobol ukázal vynikající techniku a práci s míčem. Přihrávky, centry, první dotyk, všechno na velmi vysoké úrovni a nesrovnatelně lepší oproti ostatním bekům (Bořil, Frydrych). Trochu se držel zpátky a nebyl tak aktivní v nábězích. Nadruhou stranu dozadu mi jistý nepřipadal a byl bych střízlivý k předčasnému opěvování. Osobně od něj neočekávám o moc lepší defenzivní hru než u Floa.

    4) MvB si průměrnou známku podle mne jednoznačně zaslouží. V první půli byl velmi aktivní, dobře se zapojoval do kombinace a spolupráce s Bořilem mu seděla (s Frydrychem vůbec - opět). Hra po křídlech měla do odchodu Bořila konečně dobré parametry. Dostal se do třech šancí z nichž minimálně jednu (rychlá rozehrávka Hušbauera) podle mne neřešil vůbec špatně, kdyby Škoda volil náběh správně na zadní tyč (Travinho, tam kam nabíhal se mu nedalo přes hráče nahrát), doklepával by vyražený míč do brány stejně jako předtím Danny.

    Ve druhé půli šel jeho výkon dolů únavou a těžkými nohami. Začal šetřit kroky (dozadu i dopředu), místo náběhu šel raději pro míč do nohy, zkrátka měl být střídán za čerstvou krev mnohem dříve.

    Samozřejmě i mne znepokojuje, že naplno zvádne odmakat jen poločas a už z kraje druhé půle je vidět, že má těžké nohy. Příčin může být mnoho (pravděpodobně v kombinaci): nedostatečná výživa, nedostatek minerálů, špatný pitný režim, jeho silová hra anebo horší odstraňování kyseliny mléčné ze svalů. Najednu stranu ho nemůžete srovnávat s Dannym (který se mimochodem také od 60. minuty po hřišti ploužil a potřeboval vystřídat) nebo jinými hráči, kteří jsou lehkonozí, nadruhou stranu s tím musí jít něco udělat, případně s tím musí trenér počítat a mít k dispozici včas střídaní (střídání Deliho bylo nucené, ale střídání Bořila nejen, že uškodilo naší hře, ale také nám potom chybělo).

    5) Podle záznamu je vidět, že rozhodčí u gólu Hušbauera do prázdné dvakrát chyboval. Pískal neexistující ofsajd Hušbauerovi.

    • Re: Hodnocení zápasu by dropt

      Faris (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 14:07 |  
      15 0

      Souhlasím s komentářem k Rotaňovi, zatím drží s HUšbauerem naši hru. Sobol se mi taky líbil, úplně nesouhlasím s tvým hodnocením Ngadeua, chápu, že proti Jihlavě čistý DZ úplně nedával smysl, ale podle mně chtěli nastoupit v sestavě, co půjde na Kypr, aby se sehráli. Pokud se dostaneme do LM, bude role Ngadeua naprosto klíčová, proto se musí udržet v provozní teplotě.
      Jsem nervozni z toho, jak našim dochází síly. Včera jsem shlédnul dva zápasy Premier League a to tempo, v jakém hrají, je prostě úchvatné. A jede se celý zápas. Jak je možné, že v naší lize hráčí nevydrží? Chápu, že techniku moc nenatrenuješ, ale kondice je základ, proto mi nejde na rozum, proč tak odpadáváme. Komentáře typu pitný režim, minerály apod nechci brát v potaz, to se stávalo v okrese, kde jsem hrál, ale ne v profi špičkovém českém týmu.
      Ale jinak pozoruji rostoucí úroveň naší hry, tak snad to tak půjde dál.

      • Re: Hodnocení zápasu by dropt

        kjandourek   před 2 měsíci 13.08.2017 16:53 |  
        8 0

        To je vcelku jednoduché... Ono se to jenom zdá, že ta naše liga nemá tempo... Ona ho má, jenomže hráči polovinu sil nevěnují hře dopředu, ale získávání míče, který chybnou rozehrávkou ztratili... Takže je hra rozkouskovaná, často se hraje okolo půlící čáry, každou chvíli se mění majitel míče.... a opticky to vypadá, jako bez tempa...

        V lepších ligách týmy při zakládání útoku tolik nechybují, akce většinou dotáhnou do koncovky, šance střídá šanci, proto to opticky vypadá, že ta hra má větší tempo...

        U nás je to bohužel často o tom že hráči nemají techniku, tak spoustu sil musí vynaložit na získání míče zpět a vzápětí jej zase ztratí... proto třeba Micka braly křeče...

        • Re: Hodnocení zápasu by dropt

          Akuls   před 2 měsíci 13.08.2017 17:25 |  
          2 3

          Tohle je taková oficiální verze, která by se líbila asi v trenérské radě na FAČR, ale znám se s rodinnými příslušníky Kadeřábka z Hoffenheimu. Tady prý měl nejlepší funkční testy trénovanosti ve Spartě i v reprezentaci. Když přišel do Hoffenheimu, tak v prvním zápase proti nějaké 5. lize chtěl požádat v poloćase o vystřídání pro naprosté vyčerpání, neštěstí ho vystřídal trenér sám. Prý mu trvalo půl roku než si zvykl na vyšší tréninkové zatížení a to jak z hlediska objemu, tak hlavně intenzity. Tempo zápasů je prostě v Německu vyšší a proto se musí i více trénovat. On prý odhaduje, že je to trénování v Hoffenheimu proti Spartě vyšší nejméně o 40%. Počítám, že ve Slavii to bude asi stejné. Přitom MvB patří podle mne, co se kondice týče k těm nejlepším, možná hned po Součkovi. Snad to v tom vedru v Nikosii fyzicky zvládneme.
          Také by mne zajímalo, proč se u nás musí křídla vracet do obrany pomáhat bekům a zbytečně se vyčerpávají. V klubech ve Španělsku, Německu, Anglii, Francii a Itálii, a to nejen v těch opravdu špičkových, to nikoho z těch třech obvykle vysunutých útočníků ani nenapadne a také to jde.

    • Re: Hodnocení zápasu by dropt

      nobiczek (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 15:35 |  
      6 0

      ad 5 - pokud se nemýlím, byl tam ofsajd už při předchozí přihrávce.

    • Re: Hodnocení zápasu by dropt

      Travinho   před 2 měsíci 13.08.2017 16:09 |  
      0 0

      4) Určitě se dalo nahrát, ale musel ba nahrávat v momentě kdy přebíral míč, potom už bylo pozdě.

    • Re: Hodnocení zápasu by dropt

      Travinho   před 2 měsíci 13.08.2017 16:13 |  
      0 1

      4) Ačkoliv teď na to koukám ještě jednou a zřejmě ti musím dát za pravda. Naopak bych zpětně pokáral Škodu zato, že v poslední moment necukl a nevytvořil Mickovi prostor pro přihrávku.

    • Re: Hodnocení zápasu by dropt

      Akuls   před 2 měsíci 13.08.2017 16:51 |  
      3 5

      Moc díky za příspěvek. Se všemi body 100%-ní souhlas. Už mi bylo divné, že některé věci jsem podle dosavadních příspěvků viděl v zápase sám. Díky, že jste mi mé názory potvrdil. Vzhledem k tomu proluftování Frydrycha a Jugase v Borisově, které na nich evidentně zanechalo hluboké stopy, se podle mne pomalu ale jistě blíží doba nové stopérske dvojice Deli - MNN a konstruktivního DZ Součka. Tomu navíc moc nesvědčí nastupovat až v průběhu zápasu. Zajímal by mne Váš názor na "Sofiinu volbu", která stojí před JŠ, koho nechat připsat na soupisku UEFA pro play-off s PAOKem, Stocha nebo Sobola. Pokud je pravda, že už můžeme připsat jen jednoho hráće, tak bych byl asi pro Stocha, ale jen v případě že bude O.K. Deli. V opačném případě bych byl pro Sobola

      • Re: Hodnocení zápasu by dropt

        ve_em   před 2 měsíci 14.08.2017 08:55 |  
        2 0

        no, na zápas s PAOKem ať proboha trenér nenominuje nikoho!:))

        • Re: Hodnocení zápasu by dropt

          Akuls   před 2 měsíci 14.08.2017 11:04 |  
          1 1

          A na zápas s APOELem? Za chybu ve zkratce se omlouvám. PAOK Soluň je můj oblíbený tým v Řecku, tak proto mi to tam asi nějak samo skočilo.

          • Re: Hodnocení zápasu by dropt

            Akuls   před 2 měsíci 14.08.2017 12:56 |  
            1 0

            Tady mne tedy někdo nemá hodně rád. Dávat minus i za omluvu ...

          • Re: Hodnocení zápasu by dropt

            padre   před 2 měsíci 14.08.2017 14:11 |  
            1 0

            PAOK beru jako tip na soupeře ve skupině, a tak si na vzájemný zápas ještě počkáme :-)

  15. Hodnocení...

    dauby   před 2 měsíci 13.08.2017 14:05 |  
    11 2

    Jugasovi a MvB bych dal stupeň dolů, jinak celkem souhlas. Jednoznačně nejlepší hráč na hřišti Hušbauer, pak Danny. Ještě bych vyzdvihnul výkony Rotaně, Sobola a Laštůvky. Druhý poločas bídnej... Jinak se mi líbí, že pomalu, ale jistě jde nahoru s výkony Bořil. Navíc konečně hrál vpravo, čili ne přes nohu. Nalevo máme teď Sobola a Floa, napravo Bořila a Frydrycha, který ale bude muset přidat. Sice je gólovější než Bořil, ale taky o dost hůř brání. Jinak se mi sestava velmi líbila, příště už bych ale nenasazoval MvB, místo něj buď Stoch, nebo Sýkora, pokud bude zdráv, případně Mingazov. Každopádně potřebujeme ještě jednoho dobrého útočníka. Pokud se nám zraní Škoda, tak jsme v troubě - MvB ani Mešanovič mě nepřesvědčili, že mají na to hrát v základu současné Slavie.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    PetCC   před 2 měsíci 13.08.2017 14:28 |  
    7 2

    Mimochodem, proč všichni píšou, že Hušbauer kopnul penaltu nepřesvědčivě?

    Naopak, on čekal na pohyb brankáře a chtěl jí v první plánu kopnout doprostřed.
    Brankář ale zkusil pohyb na stranu a pak ale zůstat stát. Střelu doprostřed zřejmě čekal.

    Ale Hušbauer v klidu změnil plán a koupnul to do protipohybu, kam se už brnkář nemohl dostat.

    Tohle podle mě byla skoro jistota branky.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Maeden (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 14:43 |  
    25 0

    Dal jsem si i záznam a Pepa bez debaty král. Já jsem si celkem užil i druhou půli, zejména díky němu. Snad jedna špatná přihrávka, jinak střídal dobré momenty s geniálními. Proto chodím na fotbal, tohle ve Slavii předváděli naposledy Tatarčuk a KJ - když se mu chtělo a na dřevěnce seděli skauti z Francie. Taky je to práce celé zálohy kolem něj, jen by to chtělo ještě někoho rozbehnutého na lajně a bude to válec. Těším se, až se tenhle tým opravdu sehraje.
    Asi 10x faulován, sám se taky nebojí přibrousit, po každé ztrátě ve sprintu dozadu. Opěvovaný Rosický tohle nemá a navíc je ze skla, kdyby dostal loktem mezi oči jako JH na Bate, tak je měsíc na JIPce. Jiný srovnatelný SZ podle mě v lize neběhá.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Dobi   před 2 měsíci 13.08.2017 20:12 |  
      5 2

      Jsem rád, že to Pepovi "šlape". Dodnes mám v hlavě prosbu slávistů z Hradištka u Štěchovic, odkud pochází, stejně jako byl i Volešák... "Buďte na něj hodní, je to prima fotbalista i kluk!" Jsem tomu rád, že se daří, ne všichni jsme byli po jeho příchodu nehysteričtí! Ale porval se s tím a tleskám mu dvojnásob!
      A co říkáte Rumunům pod Ještědem? "Reichenberg" vyrovnal dokonce v devíti! Ten neuznaný gól jsem neviděl, ale bůůůů, bůůůů, bůůůů! Ital asi bude soupeřit s DUmlou v MB, kdo je horší!

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        donford   před 2 měsíci 13.08.2017 20:24 |  
        1 0

        Tak ještě to chce aspoň 5 dalších hráčů, pokud možno každého z jiné země. Další hřebíček do bolševické rakve. Jen tak dál!

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Dobi   před 2 měsíci 13.08.2017 23:32 |  
          2 0

          Jen tak mimochodem - ještě tam nemají Makedonce, Albánce, Maďara, Rumuna a posilu třeba z Lichtenšzejnska. Křéťo, snaž se!!!!

  18. Sparta

    Mike   před 2 měsíci 13.08.2017 20:11 |  
    6 0

    Sparta v Liberci uzasny- to se na teto urovni casto nevidi.

    • Re: Sparta

      jufoun (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 20:43 |  
      8 0

      Hlavně mají skvělý gólmany :D

  19. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    vikik_vikik   před 2 měsíci 13.08.2017 20:50 |  
    11 0

    Díky bohu, že můj děd byl slávista, můj táta byl slávista a i já jsem slávista.
    Po dlouhé době jsem zavítal na forum našeho největšího pražského rivala,
    ale jak tam se diskutující mezi sebou titulují ( táhni kokote, magore, zmrde, debile a další pro mne již nepublikovatelné výrazy ), no to je úroveň.
    Nikdy jsem na našich fórech nic takového neviděl, a nechce se mi věřit, že by to bylo tím,
    že to náš admin maže a nepustí dál.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      TSeguinTS   před 2 měsíci 13.08.2017 20:56 |  
      9 0

      Zcela to odpovídá jejich mentalitě a inteligenci.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)   před 2 měsíci 13.08.2017 21:19 |  
        7 1

        Dobrý večer přeji.
        Proto jsem rád, že si s Vámi všemi mohu slušně povídat a napsat svůj názor. No a když se mi to někdy nepovede, tak se nedočkám jednak těch výše uvedených výrazů, ale vcelku logických oprav a někdy také mínusů :-(. A je to dobře, nos nahoru je nedobře.
        S hodnocením nemám problém a Alanorovi děkuji za dobrou práci. A také souhlasím s tím, že Pepovi ten zápas vyšel náramně. Ta ulice na Milana před druhým golem, to je na medaili.
        Pořád se nevyznám v tom našem Jugasovi, snad se už najde. Je to dost slabé místo a zrovna v obraně. Nevíte co je s Delim. Snad to byla jen svalová křeč, ale vůbec se mi nelíbil.....
        Teď nás čeká zápas docela hustý a pak hrajeme u klokana. Tak se to začíná pořádně rozjíždět a pokud jsme proti Jihlavě v první půli přidali páru do kotle, tak bychom ji měli přidávat víc a víc. Trochu postrádám střelce ze střední vzdálenosti, musíme více zavírat celý prostor a tlačit soupeře k jeho vápnu, to přináší pak možnosti manévrů okolo vápna a i průnikové příhry na Milana. Danny s Pepou velmi dobře používají narážečky a musí mít podporu dalších hráčů v nábězích do prostorů. Pokud to zrychlíme, bude to jen dobře.
        Tak hezký zbytek neděle a snad i dobrý celý příští týden, doufám že to dopadne dobře.
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Dobi   před 2 měsíci 13.08.2017 23:29 |  
          0 0

          Sokrate, tradičně DÍKY! I když se tu a tam v názoru v diskusi s někým neshodneme, je to ještě stále v úrovni ostřejší diskuse a pohledu nad věcí, ale nikdy ve sprostotě, jak je asi zvykem na tom druhém břehu Vltavy...

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          TSeguinTS   před 2 měsíci 14.08.2017 13:39 |  
          2 1

          Já se názory a projevy fanoušků 2. pražského týmu náramně bavím. Zatímco zde uživatelé přispívají pro mne zajímavými názory na hru a hráče (viz dropt apod.) nebo opravdu povedenými vtipy a nesouhlas s nimi je vyjádřen příspěvkem obsahující opačný či jiný názor, v naprosto totálně extrémním případě sáhneme po palci dolů.. na foru 2. pražského klubu někdo napíše úplně zevrubné hodnocení (XY hrál celkem dobře, naše hra už vypadala trochu líp dle mého názoru, jen XZ bych příště vyměnil za někoho jiného) a jako odpověď se mu dostane: ''tak seš čů.ák?'' nebo ''chcípni do rána''.
          To je taková sranda s nima, tam je normální názor trestný :-D

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            donford   před 2 měsíci 14.08.2017 14:39 |  
            5 0

            Tak ono to úplně k bavení snad už ani není. Hemží se to tam totálním lidským odpadem a výrazy jako zmrde, ejakuláte, píčo, jak se navzájem oslovují v podstatě kolegové na jedné (sparťanské) lodi, kteří by měli táhnout za jeden provaz, svědčí o tom, že se tam opravdu sešla neobyčejně primitivní indiviua (snad ani ne lidé), jímž jde je o jedno, ukázat převahu a vynalézavost ve stupidních nadávkách bez podstaty, zesměšňovat jeden druhého a trumfovat se naprostými výrazovými blbostmi a hlupstvím. Jak jsem řekl, to nejsou skalní fandové, to je odpad lidské společnosti, který patří do klece. Pak jdou a rozbijou vlastní autobus, protože jich je 100 na jednoho, asistentovi trenéra nafackují (nebo dají "jenom" buráka či ohýnek). A dalšímu primitivovi z jejich vedení náhle vadí, když někdo řekne, že je Ben Chaim Žid, a přitom mu dlouhé roky nevadilo, že celý jejich stadion řval Jude Slavia a Židi do plynu. Přísloví: Kdo s čím zachází, také schází.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      sTizz (přítel SN)   před 2 měsíci 14.08.2017 15:11 |  
      0 0

      Ono je to dano hlavne tim,ze se jim tam chodi posmivat nejaci trollove,mozna slavisti nebo plisenaci,a spravce proti nim nezakroci. To tady nezname.. Jinak tam obcas maji slusne diskuse,ale chodi tam i par nazi vypatlancu z jejich kotle. Horsi to je na plisenackym foru,tam chodi snad jen dementi:) Posledni dobou mam cas,tak oba hlavni rivaly sleduju:)

  20. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    roygrey   před 2 měsíci 13.08.2017 21:12 |  
    0 0

    Za mě nejlepší hráč Hušbauer (už na jaře jsem si ho oblíbil), velmi dobrý Danny, Bořil, strašně odmakal Škoďák. Van Buren ve druhé půli vyhasl.

  21. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    martyni (přítel SN)   před 2 měsíci 14.08.2017 15:31 |  
    6 0

    Husby me neprestava překvapovat. Nejdriv se neveril, ze bude tolik jezdit po zadku a bojovat za slavii, ze se stane mym oblibencem. Pak jsem neveril, ze by bude takovym leadrem tymu. A ani pak jsem neveril, ze bude podavat takovy vykony, jako proti Jihlave.. jasne, Jihlava mu dala prostoru vic, nez mu asi da APOEL, ale tohle byl naprosto lahudkovej vykon, a ten pas na Skodaka!

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      oboj   před 2 měsíci 14.08.2017 16:04 |  
      0 0

      Mám to úplně stejně, on a Škoda jsou dva hráči, ve kterých jsem se nejvíc spletl.

  22. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    zeleznik2   před 2 měsíci 15.08.2017 10:19 |  
    1 0

    Klasické srovnání Deníku Sport: Laštůvka 7 - Bořil 6, Jugas 5, Deli 6, Sobol 6 - Van Buren 5, Hušby 7, Ngadeu 6, Rotaň 7, Danny 8 - Škoda 8. Frydrych 6, Souček 5. Švento nehodnocen.

    Liga fanoušků: 7:2

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen