Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

Slavii se první poločas play off o Ligu mistrů nevyvedl. V Edenu bude muset dohánět manko 0:2. Přitom soupeř byl hratelný a výsledek mohl být daleko lepší.

Obrovské zklamání. Tak bych shrnul své pocity po zápasu v Nikósii. Soupeř měl svou kvalitu, což bylo vidět třeba při kombinaci, ale na to, že jde o finální fázi kvalifikace o nejprestižnější fotbalovou soutěž světa, k nám byl los velmi příznivý a APOEL je zcela hratelný tým. O to víc mrzí fakt, že se Slavia de facto v úterý porazila sama. Přišel další nepochopitelně katastrofální úvod a ačkoliv pak Slavia tlačila, tak gólově produktivní nebyla. Domácí tak i pomocí častého simulování udrželi z jejich pohledu velice příznivý výsledek do odvety. Asi nejsem sám, kdo podobný vstup do zápasu z naší strany nechápe. Je zatím smutnou pravdou, že po návratu do Evropy jezdíme ven víceméně jen "na výlet". Za Uhrina jsme prohráli v Tallinnu a Bruselu, remizovali v Rio Ave. V nynější sezoně přišly prohry v Borisově a právě s APOELem. Tristní bilance.

Úterní prohra tedy byla obrovským zklamáním, ale zdaleka není hotovo. Ve zmiňovaném Tallinnu jsme také vyhořeli, ale nakonec šlo o dílčí výsledek a na konci jsme se radovali my. Je tedy brzy skládat zbraně a já jsem přesvědčen, že máme na to dvojzápas dotáhnout alespoň do prodloužení. APOEL je teď sice jasným favoritem na postup, ale do Edenu půjdu s tím, že to Slavia s fanouškovskou podporou zvládne. Základním předpokladem bude podat výkon na hranici možností. Na jednu stranu můžeme říkat, že takový zatím v 6 odehraných soutěžních zápasech nepředvedla, na tu druhou by to už mělo přijít. Pro to ale bude třeba vsadit na riziko od začátku. Alibistické a impotentní držení míče nás nikam nedostane a můj názor je, že bychom měli vsadit vše na jednu kartu a od začátku hrát na dva útočníky. I proto že osamocený Škoda zatím není v pohodě.

Je třeba mít na paměti, že ani nepostup by nebyl žádnou katastrofou. I Evropská liga by byla splněným cílem a účast v ní by ukázala, že je klub na správné cestě. Vypadnutí s APOELem by ale zcela jistě bylo promarněnou šancí. Věřím, že se ve středu budeme rvát jako lvi a uděláme všechno pro to, abychom nepříznivé poločasové skóre obrátili v náš prospěch. Máme na to! Jen je třeba se nebát, a to i zariskovat!

Hráči jsou hodnoceni od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jan Laštůvka - 4 - Ani jeden z inkasovaných gólů se mu asi nedá vyčítat, faktem ale je, že nepodržel. První branku měl na ruce, ale času na lepší reflex bylo příliš málo. U druhé se dá spekulovat, jestli nebyl příliš venku z branky. Soupeř to ale kopl úžasně.

Michal Frydrych - 4 - První zápas sezony proti Borisovu se mu povedl, od té doby se však hledá. I v úterý podal podprůměrný výkon. Plusem je, že se dokázal často individuálně uvolnit, k čemu to ale je, když téměř vždy zkazil centr. Lehce se nachomýtl i k inkasovaným brankám. U té první byl odblokován, soupeře ale přebral van Buren. U druhé byl zřejmě moc vytažený, ale zase jsme měli míč a těžko se dala čekat špatná zpětná přihrávka. Ideálně se v těch situacích tedy nezachoval, ale jeho podílna obdržených brankách je spíše malý a byly u nich daleko větší chyby. Pozitivně bych naopak ocenil, že se dokázal z pozice krajního beka dostat do šance dobrým náběhem do vápna. Bohužel neproměnil.

Michael Ngadeu Ngadjui - 4 - Spolu se Škodou nedokázal odvrátit míč při prvním rohovém kopu. Měl to ale těžké, když sváděl souboj, a příliš se mu to vyčítat nedá. Byl i u druhé branky, ale tam už jen nestihl uhasit, co zpackal Rotaň. Ve zbytku zápasu obstál a myslím, že jeho postavení na stopera bylo správnou volbou. Vzhledem k inkasovaným brankám ale nemohu hodnotit lépe než lepší čtyřkou.

Jakub Jugas - 4 - Zápas zvládl určitě lépe než ten v Borisově a nepoložily ho ani brzy inkasované branky. Snažil se hrát jednoduše a větší chyby nedělal. Celkově ale u něj platí to, co u Ngadeua - nemohu hodnotit lépe než za lepší čtyřku.

Jan Bořil - 6 - Jednoznačně nejlepšími hráči Slavie byli Bořil a Hušbauer. Když jsem si to srovnal, tak se mi tentokrát líbil Bořil o něco více. Jeden z mála hráčů, který od úvodu nepůsobil - odpusťte mi ten výraz - podělaným dojmem. Byl důrazný v obraně, hodně se snažil i směrem dopředu. Jen je škoda, že nedokázal nahrát v situaci 3 na 2, když předtím přešel přes dvojici soupeřů.

Mick van Buren - 3 - Tady je to jasné jako facka, Mick nemá v základu co dělat. Bohužel se ukazuje, že jeho pověst u fanoušků neodpovídá jeho schopnostem. Poněkolikáté nepředvedl vůbec nic, navíc vypustil závěr souboje před prvním gólem, což bylo spolu s neodvrácením centru ze strany Ngadeua a hlavně Škody fatální. Van Buren může být platný jako střídající hráč do unavené obrany, svou šanci na základ ale nevyužil. Tvrdé, leč pravdivé.

Tomáš Souček - 4 - Snažil se, ale jeho výkon byl prostě příliš ospalý, podobně jako u většiny spoluhráčů. Základní standard odvedl, ale nároky by měla mít Slavia vyšší. Ngadeu je pro mě zatím na tomto postu jedničkou.

Josef Hušbauer - 5 - Opět makal a patřil mezi nejkreativnější hráče Slavie. Zkrátka Hušbauerova klasika. Jen je velká škoda, že zahodil svou gólovou šanci. Po odraženém míči dobře střílel, ale brankář dokázal výborně zakročit i podruhé. V první půli pak velice dobře našel v šanci Frydrycha. Rozhodoval jsem se mezi pětkou a šestkou. Kvůli neproměněné tutovce, která může Slavii v konečném účtování hodně mrzet, jsem se nakonec přiklonil k lepší pětce. Ale opět chci vyslovit uznání pro Hušbauera. Každý zápas patří k nejlepším a je pro nás naprosto klíčový.

Ruslan Rotaň - 3 - V úterý to byl právě ten zápas, ve kterém nás měl zkušený Rotaň podržet a dopomoci k dobrému výsledku. Opak byl bohužel pravdou a Ruslan patřil k nejhorším hráčům na hřišti. Velkou chybou zavinil druhý gól, takřka stejnou hloupost navíc ještě v dalším průběhu zopakoval. Bída.

Miroslav Stoch - 5 - Nedá se říct, že by při prvním startu v sešívaném zklamal. Hodně se snažil být aktivní a držet míč. V první půli byl trochu mimo hru, postupem času se to zlepšovalo. Souhlasím s trenérem Šilhavým, že by se měl více tlačit do zakončení, takto jeho aktivita neměla potřebné vyústění. Horší pětka.

Milan Škoda - 4 - Chyboval při první standardce, když poněkud nešťastně nedokázal odvrátit míč. Ve zbytku zápasu prokazoval velkou snahu, stejně tak ale bylo evidentní, že mu zápas nesedl. Nadějných míčů dostal několik, ale téměř vždy se mu klička nebo střela nepovedla. Dobře vyřešil šanci přihrávkou na Hušbauera, i proto nakonec dávám horší čtyřku.

Jaromír Zmrhal - 4 - Druhou půli, při které byl Zmrhal na hřišti, odehrála Slavia výrazně lépe než tu první. Nedá se ale říci, že by k tomu Zmrhal výrazněji přispěl. Naopak přidal další podprůměrný a málo viditelný výkon. Trapná byla i jeho simulace ve vápně.

Muris Mešanovič a Jan Sýkora nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

playoff - Úterý 15. 08. 2017 20:45

Liga mistrů, 2017/2018
2 - 0
2 - 0
APOEL FC
APOEL FC

2. de Camargo
10. Aloneftis

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (174)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Mejla1892     před 3 lety 17.08.2017 10:34 |  
    10 3

    Alanore, za mě fantastické a pravdivé hodnocení Micka, vidím to naprosto stejně a to nejen v tomto zápase. Žolík na 20-30 minut ano, základ? Možná jen v Molu. Otázkou je, jestli takový hráč má ve Slávii co dělat, i vzhledem k jeho produktivitě. Bude to bezesporu fajn kluk, ale....

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Alanor (admin)     před 3 lety 17.08.2017 10:46 |  
      8 1

      Díky. Van Burenovo působení v základu je velké zklamání. Myslím, že mnozí začínají střízlivět. A to jsem sám patřil mezi ty, kteří říkali, aby Mick dostal víc šancí.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Mejla1892     před 3 lety 17.08.2017 10:50 |  
        3 6

        Já se přiznám, že mně se nikdy úplně nelíbil, i když musím uznat, že některé jeho momenty v zápasech a jeho tah na branku mě velmi překvapily a potěšily, o tom žádná. Ale převažují ty negativní a třešinka na dortu, alespoň pro mě, je to, jak Micka v zápase s Jihlavou chytaly křeče. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale kluk, v jeho letech, v zápase s Jihlavou, kde to opravdu nebyla jízda nahoru a dolu...asi spousta z nás hrála někdy fotbal, při škole, při práci, trénovali jsme 3x týdně, ano, na jiné úrovni, ale chytali nás někoho křeče, zvlášť na začátku sezóny?? Kluci jen trénují, jí, spí, relaxujou a Micka chytají křeče??? To, alespoň pro mě, o něčem svědčí.

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          Alanor (admin)     před 3 lety 17.08.2017 10:54 |  
          4 0

          Můžeš blbě došlápnout, pak tě chytí křeč. To se stát může. Taky na tebe může lézt nějaká viróza...Ale tady je pravda, že Mick druhý poločas skoro neběhal. Dozadu tedy opravdu minimálně. V tomto zápase tedy skutečně vypadal špatně fyzicky připraven. Těžko říct, čím to bylo a jestli je to obecná pravda.

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            Mejla1892     před 3 lety 17.08.2017 10:55 |  
            1 0

            Řekl bych, že problém bude jinde, než že na něj něco lezlo apod, protože s Apoelem hrál opět od začátku, pár dní po Jihlavě a výsledek jsi viděl

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Chlupp (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:02 |  
        0 0

        No tak to už máme v týmu dva žolíky, Van Burena a Mešanoviče, nevím kam v tomto smyslu zařadit Altintopa....

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          dArtagnan     před 3 lety 17.08.2017 12:31 |  
          2 7

          Rentiér...

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            ervin     před 3 lety 17.08.2017 12:48 |  
            7 0

            No tak zle bych to neviděl ještě nedostal pořádnou příležitost , myslím že kdyby nastoupil na Kypru misto van Burena i Zmrhala svými zkušenostmi i hrou by byl platnejsi. V Augsburgu patříl k nejlepším.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        TSeguinTS     před 3 lety 17.08.2017 11:17 |  
        5 0

        Mick má prostě 1 přednost a 4 nedostatky. To nestačí.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Boss82     před 3 lety 19.08.2017 09:26 |  
        0 0

        Já to mám s Mickem asi takhle. Nikdy jsem v něm nějaký velký potenciál neviděl a nedovedl jsem si představit, že by měl hrát v základní sestavě. Když už, tak jsem jeho místo viděl v útoku, nikoliv na kraji zálohy. Jeho vzývání některými místními diskutéry jsem nechápal (vynikal a vyniká v tom především Dropt) a doufal jsem, že půjde hostovat do toho Liberce.

        Pak musím přiznat, že v letní přípravě i mně zamotal hlavu, protože hrál slušně a proti Nice dokonce výborně. Fajn, dejme mu šanci, řekl jsem si.

        Ale to, že se hned dostane do základu v tak důležitých zápasech, jako jsou předkola Ligy mistrů, to mě nenapadlo a považuji to za jednu z mála chyb, který se J. Šilhavý za své působení ve Slavii dopustil. Protože je to právě Mick, který je spoluzodpovědný za to, že pravá strana nám v Borisově i v Nikósii vůbec nefungovala, směrem dopředu tam nebylo téměř nic a směrem dozadu chvílemi průchoďák.

        Mick může být oživením do druhé půle jako druhý útočník ke Škodovi. Ale jako krajní záložník a navíc v základu nemá na hřišti co dělat.

  2. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    slavistajiri     před 3 lety 17.08.2017 10:37 |  
    1 1

    No tak Laštůvka nás podržel v druhém poločase po chybě Jugase, který úplně stejně hloupě jako v Borisově vystoupil z pozice (1. gól), míč nezachitil a za sebou nechal hráče a nehlídaný prostor. Opět sám na branku a jen štěstí, že z toho nebyl gól. Na tuto chybu by se při hodnocení nemělo zapomenout.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Chlupp (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:20 |  
      5 2

      Nevím jestli nás úplně drží, v Borisově dva góly, na Kypru dva góly z minima střel...gólman soupeře se mi zdál slušně řečeno daleko živější...

  3. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Mejla1892     před 3 lety 17.08.2017 10:37 |  
    3 0

    Ještě bych se zamyslel, co s naším Milanem, opravdu mu to nelepí, Mešan je vážně dobrý jen jako žolík a ne sám na hrotu od začátku. Možná v systému 4-4-2, že by to bylo fajn, ale tady je jasný závěr, i vzhledem ke konkurenci Milanovi a naší produktivitě, opravdu potřebujeme útočníka jako sůl. Ale kde nějakého najít, u nás těžko a v zahraničí.... musel by být členem EU, protože víc cizinců mimo EU si už asi dovolit nemůžeme, s předpokladem, že by nový útočník hrál v základu...

  4. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    LA11     před 3 lety 17.08.2017 10:39 |  
    10 0

    Za champions league bych byl moc rad..
    Ale asi by nam vic slusela evropska liga.. tam by jsme meli na to udelat slusnej vysledek, probojovat se do jarni faze.. souperi tam jsou dobry a zapasy by byli vysledkove zajimavejsi a melo by to vetsi naboj.. takze ve stredu postup by byl super ale kdyz to nevyjde i tak budu happy :-)

  5. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    stromovous (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 10:40 |  
    6 18

    V úterý to byl zápas blbec a nechci se přidávat k hysterii a k hanění hráčů nebo trenéra, které proběhlo např. pod článkem k zápasu. Někteří měli smolný den, jiný prostě mají nějaký výkonnostní strop., jiní jsou nezkušení. Žádný důvod pro "hate". Proto oceňuji i věcné hodnocení Alanorovo.

    Ale možná úterní zápas otevřel mnohým oči v tom, že přestavba kádru Slavie zdaleka není a nemůže být uzavřena. Zatímco někteří naši hráči jsou na poměry naší ligy nadprůměr, tak na "Evropu" to prostě není, tedy pokud chceme v brzké budoucnosti hrát v Evropě důstojnou roli a být klubem typu a významu jako jsou např. Basilej, Anderlecht, Olympiakos nebo třeba Bayer Leverkusen.

    Podle mého názoru na "Slavii konkurenceschopnou v Evropě" (ve smyslu výše uvedeném) ze současného kádru MAJÍ:
    - Simon DELI
    - Eduard SOBOL
    - Dušan ŠVENTO
    - Halil ALTINTOP
    - DANNY
    - Josef HUŠBAUER
    - Michael NGADEU NGADJUI
    - Ruslan ROTAŇ
    - Miroslav STOCH
    - Jan SÝKORA
    - Milan ŠKODA
    - Jakub HROMADA
    Výše uvedený výčet jednak není moc dlouhý, a jednak ho z části tvoří hráči starší (či náchylní ke zranění či výkyvům formy), tudíž se bude v brzkém čase dále průběžně zkracovat.

    Myslím, že na "Slavii konkurenceschopnou v Evropě" dále ze současného kádru SPÍŠE MAJÍ (zde však již nejsem úplně přesvědčen):
    - Jan LAŠTŮVKA
    - Per-Egil FLO
    - Marko ALVIR
    - Jan BOŘIL napravo
    - Michal FRYDRYCH jako stoper

    Podle mého názoru na "Slavii konkurenceschopnou v Evropě" ze současného kádru NEMAJÍ:
    - Přemysl KOVÁŘ
    - Martin OTÁHAL
    - Jiří BÍLEK
    - Michal FRYDRYCH jako krajní bek
    - Jan BOŘIL nalevo (byť v úterý dřel a obecně platí, že se snaží)
    - Jakub JUGAS
    - Ruslan MINGAZOV
    - Tomáš Souček
    - Jasmin ŠČUK
    - Jaromír ZMRHAL
    - Muris MEŠANOVIČ
    - Mick VAN BUREN

    Já vím, jsou to z části sympaťáci (např. Kovy, Bílčus), z části odchovanci (např. Souček, Zmrhal), z části to nejlepší, co na daný post bylo v české lize k dispozici (např. Jugas), z části hráči, za který by nám jiný kluby v HET lize trhaly ruce (např. Ščuk, Meši, Buren,...), a u většiny z nich navíc platí skoro vše výše uvedené dohromady.

    Ale sečteno a podtrženo, chceme-li být "pražskou Basilejí", tak s hráči kvalit Jugase či Burena (nic proti nim, hodní kluci, fotbal na českou ligu navíc umí nadprůměrně) to nepůjde.

    Než mi začnete oponovat, zkuste si prosím položit otázky typu: Jakým klubem chceme být? Hrál by Zmrhal v Basileji? Hrál by Souček v Anderlechtu? Prosadil by se Buren v Olympiakosu? Mohl by levého beka v Basileji hrát hráč, který má levou nohu výrazně slabší (Bořil)? Měl by moderního pravého beka hrát hráč, který při centru opakovaně terfuje prvního hráče? Prosadil by se Mešanovič v Bayeru Leverkusen?

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Alanor (admin)     před 3 lety 17.08.2017 10:44 |  
      9 5

      Já s tím tedy nemohu úplně souhlasit. Píšeš, že na Evropu mají Altintop a Rotaň. Podle jména možná, ve Slavii to ale zatím nepředvedli.

      Naopak bych nezatracoval Mešanoviče, Zmrhala a Frydrycha. Jsou teď dost z formy, ale to se může rychle otočit a odvedli tu toho dost. Neříkám, že to budou tahouni v Evropě, ale když jim to půjde, tak by to tam kazit nemuseli. A nepřišlo mi fér je hodit do pytle nejhorších, co na to nemají. Hlavně že Alvir na to spíš má. Na to jsi přišel jak?

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        stromovous (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 10:58 |  
        3 6

        Alanore, o konkrétních jménech příspěvek neměl být. Je zcela jasné, že výše uvedený list je můj subjektivní názor. A třeba Frydrycha mám velmi rád, skoro bych řekl, že je to můj oblíbenec. Ale záleží, jakou Slavii chceme v brzké budoucnosti mít. Já bych radši Slavii s jiným krajním bekem.

        U Alvira jsem váhal, zda dát do závorky, že to je spíše můj dojem a přání, protože jsem čekal, že se toho určitě někdo chytne a tím vlastně zpochybní celý příspěvek, ale přímo od tebe jsem to nečekal. Ale dobrá: U Alvira jsem vycházel ze zápasů, které absolvoval (byť v ostrém zápase šanci pořádně nedostal) a z "rumours" o jeho kvalitních výkonech a kvalitách na trénincích a dále z informace od známého, co ho pravidelně vídal hrát v jeho předchozím angažmá, to vše v kombinaci s jeho nízkým věkem.

        Ad Altintop a Rotaň, jejich kvalita je nesporná, koukni se třeba u Rotaně např. na jeho první dotyk s balonem, v české lize nevídaná věc. Že na Kypru selhal a že je z formy, to také nezpochybňuji, to je také prostě fakt. Ale např. tebou zmíněné trio nebude mít ani při své nejlepší formě stejnou kvalitu, jako Ruslan pří své průměrné formě. Altintop přišel nekvalitně kondičně připraven, poté se začal zlepšovat a pak ho trenér odstřihl, v Evropě šanci nedostal vůbec.

        Ad Zmrhal, kluk na české poměry opravdu nadprůměrný, když má formu tak zahraje super zápasy. Ale je to hráč na Ligu mistrů? Nemyslím si.

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          bongor     před 3 lety 17.08.2017 11:27 |  
          4 1

          Já si ale nemyslím,že bychom měli být česká Basilej.Slavia musí být lepší a taky bude,ale tak za dva,tři roky.Jak jsem již jednou psal,jsme takové předčasně vyspělé dítě,jsme momentálně výš ,než jsme si mysleli,že budeme,ale jdeme dobrou cestou.Uvidíš to už ve středu,že je to tak.

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            honza_sl     před 3 lety 17.08.2017 20:49 |  
            0 0

            Bongore, buďme realističtí. Být do pár let na úrovni Basileje by bylo naprosto super. Dostat se výš, to je běh na delší trať, protože roli hraje i prostředí.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Lord_Edmund     před 3 lety 17.08.2017 11:18 |  
      4 10

      Sobola jsme viděli jen proti zoufalé Jihlavě, tady je na hodnocení velice brzo.
      Já bych byl ale asi přísnější. Mají potenciál na Evropu : Deli, Dany, Stoch, Ngadeu, Sýkora...
      Ostatní většinou super kvalita na naší ligu, ale v Evropě mohou uspět jako jednotlivci jen s ohromným štěstím a při výkonech na hranici svých možností. Většině chybí rychlost, technika, nebo obojí. 2 : 0 s Apoelem byla realita, ne náhoda, nebo smůla.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        bongor     před 3 lety 17.08.2017 11:30 |  
        6 2

        Byla to náhoda lorde,protože jsme byli lepší,hlavně fyzicky připravenější a dostali jsme jeden úplně nemožně blbý gól a druhý,který se dotyčnému podařil jen náhodou.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Martin 58     před 3 lety 17.08.2017 12:15 |  
      6 4

      Zejména u Součka, jde podle mě, o naprostý úlet. Viděl jsem ho v několika repre-zápasech v řadě (áčko + 21) a ani v duchu by mě nenapadlo, že to je hráč neschopný konkurence na evropské pohárové úrovni.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        iwanowicz     před 3 lety 17.08.2017 15:35 |  
        1 0

        V nejdulezitejsim zapase proti APOELU se ale moc nepredvedl, stred zalohy byl pruchodak..

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      JS (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:48 |  
      1 8

      Velmi trefný příspěvek.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Eskaes     před 3 lety 17.08.2017 13:07 |  
      4 1

      Nesouhlas s Bóřou, ten patří minimálně do 2. skupiny. A pevně věřím, že Jugas a Souček jsou naše BUDOUCÍ opory, které se při pravidelném hraní dostanou do optimální formy za rok až dva a protože budou sžití s klubem, bude to win win.

      Hlavně nebýt netrpěliví a zbrklí jako rudoši, to jde především na vedení.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        stromovous (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 13:10 |  
        0 0

        Bořil ale ve druhé skupině je, viz výše. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          Eskaes     před 3 lety 17.08.2017 13:13 |  
          0 0

          uups, sorry :)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      iwanowicz     před 3 lety 17.08.2017 15:48 |  
      2 0

      Tak to sis dovolil moc, napsat na tohle forum, ze Soucek na to nema :)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      roygrey     před 3 lety 17.08.2017 19:24 |  
      0 1

      Nesouhlasím s rozdělením jmen. Vždyť i Van Buren, Souček, Mešanovič, Zmrhal měli zápasy po kterých je tady většina z Vás uctívala jako bohy. A teď nemají na Evropu? Je to o tom jak se vyspíte, o sebevědomí, formě a štěstí.

      Naproti tomu vy Rotaňovci - Ruslan udělal botu, která se hráči jeho zkušeností a přehledu stát NESMÍ!

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Fačín     před 3 lety 17.08.2017 23:12 |  
      0 1

      Chápu, že je to prezentace tvého názoru. Ale se dvěma jmény prostě nemůžu souhlasit. Respektive netuším, jak si na to přišel - na Evropu určitě má Hromada? Vždyť u nís ještě nekopl do balonu!! Totéž Alvir. Chápu, že jsou nějaké reference, preference atd., ale dokud to nepředvedou v zápase za Slavii, tak je to opravdu irelevantní.

      Btw nevisím důvod, proč by se třeba zrovna Zmrhal v Basileji nemohl prosadit, totéž Souček v Anderlechtu. Ale to už jsou jen takové hry se slovy.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        stromovous (přítel SN)     před 3 lety 18.08.2017 08:23 |  
        1 1

        Fačíne, Konopljanka, Rosický či Neymar si u nás taky ještě nekopli do balonu, a to, zda mají nebo nemají na Evropu, bych si posoudit dokázal. :)

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          Fačín     před 3 lety 19.08.2017 08:40 |  
          0 1

          Tak Konopljanka určitě..Ten nám chybí...

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      zeleznik2     před 3 lety 18.08.2017 08:57 |  
      0 0

      No na tu Evropu 100% mají Simon, Danny a možná Laštuvka, Hušby se Škodou. Sýkora a Hromada jsou po zranění, takže jejích forma je s otazníkem, Dušan a Altintop toho moc neodehráli, Sobol není na soupisce pro evropské poháry, což se jeví jako chyba. Michael, to je tak na hraně a Stoch odehrál první zápas, který vcelku zvládl. Naopak Rotaň to fakt nedal. Po odvetě, bude hodnocení určitě jiné..

  6. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    VanDel     před 3 lety 17.08.2017 10:45 |  
    1 2

    S tím souhrným hodnocením zápasu naprostý souhlas. Co se týče jednotlivých hráčů, tak bych srazil o jeden stupeň známku Rotaňovi, Frydrychovi a van Burenovi. Co se týče posledně jmenovaného, tak já ač jeho velký zastánce momentálně také uznávam, že ten kluk nemá v základu co dělat. Přípravu měl super, ale mistráky zatím takřka vše bída. Zápas teď na Apoelu byl totální vrchol zmaru. Co se týče Škody, tak tam je otázka co s ním ? Ač formu prostě nemá, tak náhrada za něj není. Takže doufám, že jak teď na Bohemce tak samozřejmě i v odvetě s Apoelem nastoupíme se dvěma útočníky. Pokud ne, tak budu na Šilhavýho hodně na*rán.

  7. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Ondráš     před 3 lety 17.08.2017 11:14 |  
    7 1

    Jsme hrozně labilní (slušně řečeno)..prostě rozklepaný už při nástupu a to dělá v Evropě ten rozdíl..psychika hraje strašně důležitou roli a když si hráči nevěří, tak hrají alibisticky a na jistotu - rozuměj v křeči.
    U některých hráčů fakt vždycky trnu (Frydrych, Jugas, Souček, Zmrhal), tahle čtyřka to podle mě nedává v hlavě a pokud nepomůže nějaký psycholog, tak asi na takové zápasy nemohou nastupovat a bude potřeba náhrada. Ligu asi zvládnou.
    V odvetě chci vidět sebevědomý výkon od první minuty, to musí být peklo! Pak věřím, že ty hypochondry dáme!

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      japhy     před 3 lety 17.08.2017 11:39 |  
      3 0

      Dobře to šlo vidět u Suka. Na ME exceloval, v Ostravě taky naprosto v pohodě-práce s míčem, krásné pasy, pohyb, všechno. Až jsem si říkal, že je to jen o málo elegantnější Barák. A teď? To nebude pokles formy, prostě hlava, no.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Eskaes     před 3 lety 17.08.2017 13:08 |  
      1 1

      psychika patří ke kvalitě hráčů, proto se ještě třeba nemůžeme rovnat ani takovým týmům jako je APOEL.

  8. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Chlupp (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:14 |  
    6 2

    Celkově velké zklamání, ale jak říká Stoch a líbí se mi jeho smysl pro bojovnost, nic nevzdávat, zapomenout na jakoukoli připosranost a nervozitu a jít se o postup porvat!
    Nevíme v jakém stavu bude kádr, ale nasadit to nejlepší a zamyslet se nad postupným posilováním mužstva, myslím, že pravá posila bude Stoch, možná 1-2 roky Danny, na rok Rotaň, ale chtělo by to přivádět postupně rozdílové hráče mladšího nebo středního věku, abychom měli všechny řady vyvážené a nedocházelo k takovým výkonnostním výbuchům jako u několika hráčů v tak důležitém zápase...
    Chce to teď přijet na Bohemku sebevědomě a pokusit se o nátlakovou hru, vyhrát rozdílem a udělat si sebevědomí na středu!
    Chce to útočníka jako sůl!

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      miro     před 3 lety 17.08.2017 12:57 |  
      3 0

      Dáme je!Ale chce to jít na hřiště sebevědomě,počínaje trenérem.Jít si to užít,Evropu už máme.My klukům musíme vytvořit domácí peklo.Ne jen občas tleskat a zařvat síla.Pomoct Severu,ať i rozhodčí ví kde se nachází.Přeci v Ráji! SKS!

  9. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Maeden (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:15 |  
    13 1

    Frydrych: byl v době rozehrávky na půlce, tak jak to chce trenér, hraje to tak 3/4 roku. Podělal to Rotaň a Laštůvka mohl situaci řešit líp.
    Stopeři: je nesmysl snižovat známky kvůli tomu, že byli poblíž, když jsme dostali gól, to je stoper vždycky z definice této pozice. Chyba by byla, kdyby se toulal někde u kraje nebo na půlce. Je to stejné jako dostat gól z penalty po ruce záložníka a druhý po standardce, kdy se útočník vykašle na souboj - pak je blbost stěžovat si na obránce, kteří za nic nemohli.
    Jugas zahrál na BATE špatně a už je z něj obětní beránek, i když zahraje standard. Včera tu na něj asi 10 hysteriků nadávalo, vlákna tu byly jak přes kopírák - po otázce, kdy udělal chybu, se csapláři vždycky zdvořile odmlčeli.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Kenny     před 3 lety 17.08.2017 12:01 |  
      3 1

      Se vším souhlasím, jen by mě zajímalo jak lépe to mohl udělat Lašty při druhé brance?

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Karel13     před 3 lety 17.08.2017 12:21 |  
      2 0

      A v prvopočátku Bořil, který tam měl Frydrycha jako na dlani, ale místo toho udělal ten nesmysl špatnou přihrávkou na Rotaně (jinak hrál skutečně výborně).

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      iwanowicz     před 3 lety 17.08.2017 15:47 |  
      0 1

      Lastuvka s tim nemohl delat vubec nic. Tohle byl dokonaly kop ala Messi. Nemel by to ani kdyby byl o krok bliz k brane..

  10. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    LukySKS     před 3 lety 17.08.2017 11:17 |  
    4 23

    Mě trochu na dnešní Slavii vadí jedna věc... chápu, že majitel Slavie chce vybudovat silné konkurence schopné mužstvo pro evropské poháry, ale Slavia by také měla být týmem, v kterém se budou profilovat hráči pro českou repre... no.. ale vzhledem k tomu, že v základu hraje 4-5 českejch hráčů, tak to vidím, tak že Slavia tuto roli hrát nechce, což si myslím, je špatně... já chápu, že v českých luzích a hájích není kde moc brát kvalitu, tím spíš by si ji měla Slavia VYCHOVAT a ne jen kupovat ze zahraničí ... nevím, na jednu stranu bych byl rád za silnou a konkurence schopnou Slavii v Evropě, ale ne za každou cenu! V každém týmu to chce srdcaře (odchovance) a ne jen žoldáky ... trochu se bojím, abysme nedopadli za chvilku jak Sparta ...

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Robinator     před 3 lety 17.08.2017 11:32 |  
      6 1

      vsak tam mas Milana, uz i Husbauera malinko zacinam povazovat za srdcare :)) Deli je nás srdcar..Jugas muze byt taky v budoucnu srdcar..Boril..atd..tak o co jde :))

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:36 |  
      8 0

      Ano bylo by to krásné mít Slavii plnou českých reprezentantů, ale na prvním místě je Slavia, pak až repre. A pokud ta kvalita v Česku není, tak musíme kupovat v zahraničí. Pak nemám problém když budeme hrát jen s cizinci, když budou převyšovat české hráče a žádné lepší v Česku prostě sehnat nepůjde.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Travinho     před 3 lety 17.08.2017 15:17 |  
        1 1

        Otázka je, jestli zahraniční posily zatím naše hráče převyšují?

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Kzlo     před 3 lety 17.08.2017 11:43 |  
      1 0

      To by slo snad jen za předpokladu ze na stopera by se vrátil Suchy na beka Gebre nebo Hloušek atd. . . Jinak to dost dobre proveditelne neni. A do budoucna jedine vychova mladeze

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      LukySKS     před 3 lety 17.08.2017 12:00 |  
      1 0

      Sakra ... takových mínusů ... :D jsem chtěl jenom tady vyjádřit svůj názor... je pravda, že Deli a i další cizinci začínají srdcaři býti, OK Ok ... :)

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:11 |  
        6 0

        Vždyť jsi ten názor vyjádřil, tak o co jde? Jen jsi jako bonus zjistil, že s ním většina lidí nesouhlasí. Ale s těma minusama to je někdy ošidný. Do příspěvku často vložíš několik myšlenek, stačí jedna menšinová a minusy jen lítaj : )

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          LukySKS     před 3 lety 17.08.2017 12:20 |  
          0 0

          no právě ... to mě zaráží :) že bych byl takovej ňouma ... já si prostě přeju taky silnou repre, a kde budeme brát hráče? Jasně hrají nám v zahraničí, ale nejsou top a často střídají... když bude v následujících letech trend takový, že první 3 týmy české ligy budou mít v základu 6 hráčů z ciziny, tak se nám ty možnosti do repre hodně zužují ... jasně jde to řešit změnou občanství, ale nevím jestli Deli by si občanství změnil, možná jo :) no ... prostě nad tím přemyšlím i takhle, vzpomínám na Euro 1996 (repre hodně slavistů) , 2012 (hodně plzenáků) ... OK jdu se zahrabat :D

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:42 |  
            2 1

            Proč hned ňouma?
            1. Majitelé asi repre moc nezajímá a spousta "skalnějších" fans je repre taky u zadele.
            2. U nás opravdu není moc kde brát, přesto jsme sem spoustu Čechů dostali - Barák, Lüftner, Sýkora, Jugas, teď to trio, Huš, Bořil, Laštůvka, pořád tu je Škoďák. Co chceš víc?
            3. V pohárech jsme teď, někoho si vychovat trvá roky.
            Stačí?

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              LukySKS     před 3 lety 17.08.2017 12:44 |  
              1 0

              oukej, oukej :) stačí...

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:56 |  
              1 0

              Píšu Laštůvka, myslím Pavlenka :)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      TSeguinTS     před 3 lety 17.08.2017 12:05 |  
      0 0

      Zrovna ke konci zápasu jsme měli na hřišti snad 8 Čechů a 1 Slováka tuším...

  11. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Sracken     před 3 lety 17.08.2017 11:22 |  
    1 3

    Alanore, perfektně vystiženo, skvělé poznámky.

  12. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Robinator     před 3 lety 17.08.2017 11:30 |  
    2 21

    Jestli Van Buren není hráč do základu, pak to není taky Milan, Zmrhal, Souček a Frydrych

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      VanDel     před 3 lety 17.08.2017 11:55 |  
      3 4

      Ale to je pravda, v momentální formě nemají na základ ani ti čtyři tebou jmenovaní. Ale konkrétně za Škodu bohužel neni žádná náhrada, takže mimimálně ten hrát musí.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Robinator     před 3 lety 17.08.2017 12:09 |  
        1 2

        však to tak i myslím, nekoukám na minulou sezónu..soudím podle současným výkonů :) Milan se doufám zase probere..tomu věřím

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Kenny     před 3 lety 17.08.2017 11:58 |  
      3 2

      Jestli jsi to ani teď nepochopil, tak nevím.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Robinator     před 3 lety 17.08.2017 12:11 |  
        0 4

        co myslíš? Výkon Van Burena? Já ho samozřejmě viděl a nijak ho neobhajuji..za sebe mu dám ještě šanci jeden zápas v lize a jeden případně v poháru a pak budu soudit..ale zatím mě bohužel nepřesvědčuje..o tom žádná

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          dauby     před 3 lety 17.08.2017 13:14 |  
          2 0

          Ja tedy nevim, taky nezatracuji hrace po 2 zapase, ale MvB je neviditelny v kazdem zapase a navic je uplne bez kondice. Pri jeho soucasne forme je lepsi kdokoli.

  13. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Travinho     před 3 lety 17.08.2017 11:35 |  
    20 0

    Přiznám se, že z mého pohledu Jugas určitě za pět ne-li za šest. Oproti utkání v Borisovu obstál. A oba góly šly dost daleko od něj.
    Ještě bych se vyjádřil k simulování Zmrhala. Ano, faul přihrál, ale označovat to za trapné? Borec co něj šel zezadu rukama a když měl brankář ruce na zemi, tak to zkusil. Tohle bych mu dvakrát nevyčítal. Už jsem viděl písknout i horší penalty. Navíc v porovnání s pádem Součka, který na konci padl, když byl soupeř půl metru od něj. Pokud už bych měl nějaké simulování označit za trapné, tak právě to Tomášovo.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Martin 58     před 3 lety 17.08.2017 12:29 |  
      4 1

      Díky Travinho. Já už jsem myslel, že jsem se v případě Jugase díval na jiný zápas. Jakoby si spousta těch, co na něj dštili oheň a síru, najednou nechtěli přiznat, že zahrál velmi dobře. Tady jsem s Alanorem v rozporu. Stran Bořila pak zcela. Šestku za takový výkon na úrovni 8-9?
      V druhém poločasu jsem si vypnul zvuk, abych se na fotbal mohl dívat nestranně, protože už delší dobu se mně zvyšuje alergie i na Bosáka, o dalších ani nemluvě. Nic člověka pak neovlivňuje, vnímáte fotbal v plné parádě bez kibice, který má potřebu všechno komentovat. Všimnete si každého detailu a paradoxně si fotbal jako takový lépe vychutnáte, i když uznávám, že to mnohým bude připadat divné. A tímto obloukem jsem se dostal k mým poznámkam stran hodnocení Jugase a Bořila.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      bongor     před 3 lety 18.08.2017 13:11 |  
      1 0

      Na mě to dělalo dojem,že brankář v momentě,kdy míč už byl tak metr daleko,chytil Zmrhiho za nohu.No moh jsem to vidět špatně,ale spíš dobře.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Travinho     před 3 lety 18.08.2017 15:08 |  
        0 0

        Jarda do ní naskočil, určitě nebyl v přirozeném pohybu, Ale jako trapné simulování bych to neoznačil.

  14. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    belmis (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:40 |  
    6 4

    Alanore, já jsem dal ve svém hodnocení Hušbauerovi o 2 stupně vyšší známku než Rotaňovi stejně jako ty, ale z tvých hodnocení úplně čiší velká neobjektivita nejvíce právě u těchto dvou hráčů. Zatímco u Hušbauera byla "velká škoda, že neproměnil tutovku" "Rotaň zpackal". Je to totiž úplně stejný kiks neproměnit takovou tutovku a blbě přihrát. Přitom Rotaň v předcházejících zápasech vůbec špatně nehrál, až na ten poslední, naopak

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Alanor (admin)     před 3 lety 17.08.2017 12:02 |  
      2 2

      Hušbauer si ale tu tutovku taky sám vybojoval. Tak mi přijde hloupé ho plísnit, že ji nedal. Lepší než přístup kdo nic nedělá, nic nezkazí. Ale v hodnocení se to samozřejmě výrazně projevilo, protože je velký rozdíl prohrát venku 2:0 nebo 2:1. Kdyby to Pepa proměnil, tak má 7.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        belmis (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:07 |  
        1 3

        7? Víc než Bořil?

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:15 |  
          0 0

          Rotaň x Hušby. Tak nehodnotíš jen tutovky a minely, že jo.
          Kdyby Hušbauer přestal zabíhat na beka (sorry, že s tím pořád otravuju, ale nemůžu jinak), dal bych mu klidně 8

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            belmis (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:20 |  
            0 4

            Na 8 by musel hrát ale jinak, ne jako teď

  15. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    jipeslav (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 11:43 |  
    4 0

    U Stocha bych řekl, že v prvním poločase doplatil na nesehranost s týmem. Často byl volný, ale spoluhráči mu nepřihrávali. Ve druhém poločase se to zlepšilo. K tomu tlačení ke střele, to je také i o sehrání se, prostor ke střele mu musí i připravit spoluhráči, ale to se musí nacvičit v tréninku. Jinak Stoch má střelu vynikající a velmi přesnou, chtělo by to více využívat. Soupeř však byl na toto připravený, pokud se Stoch přiblížil k vápnu, byl ihned zdvojován a jištěn dalším hráčem. Neměl to jednoduché, ale věřím, že Šilhavý do příště vymyslí systém a nacvičené kombinace takové, aby se Stoch ke střelbě dostával.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Hesmir (přítel SN)     před 3 lety 18.08.2017 11:16 |  
      1 0

      Taky sem se díval, že Stoch si nabíhal a nahrál do narážečky, aby přešel soupeře, ale náš SZ místo toho míč okamžitě přenášel na druhou stranu hřiště. Proto kolikrát Stoch zabíhal Robbenovski do středu, místo aby zkusil pokračovat po lajně - nikdo mu tam ten míč dál neposlal...

  16. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Martin Platil     před 3 lety 17.08.2017 11:47 |  
    2 0

    Osobně jsem dal ve svém hodnocení MvB a MŠ dvojku. Oba se nachomítli k prvnímu gólu, Milan tam tak zvláštně kličkoval v MvB ten souboj vypustil úplně. A MŠ je hlavně útočník a teď mu to prostě nejde. Problém je, že kdo za něj....

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Maryman     před 3 lety 17.08.2017 11:56 |  
      2 3

      Navíc nějak na mě v poslední době MŠ působí dojmem, že ho to moc nebaví. Ale to je fakt jen subjektivní dojem. Může být právě proto, že sám ví, že forma prostě teď není......

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:19 |  
        0 0

        Je takovej podrážděnej. Viděl bych to na kombinaci tíhy odpovědnosti, vědomí, že mu to dvakrát nejde a hl. toho, že se s míčem moc nepotkává

  17. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Kenny     před 3 lety 17.08.2017 11:53 |  
    4 7

    Tentokrát dost nepovedené hodnocení. Defenziva hodnocena alibisticky stylem " dostali jsme branky, nemohu jinak" .

  18. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Ondráš     před 3 lety 17.08.2017 11:59 |  
    16 0

    V odvetě to vidím následovně:
    Po prvním poločase povedeme 1:0, kolem 60 minuty zvýšíme na 2:0 a pak nastane naše klasická křeč..hráči APOELU zničehonic výrazně obživnou a zapomenou na křeče, které je chytaly po celý zápas..v nastavení bude APOEL kopat penaltu, kterou Laštůvka chytne..o část diváků se přitom bude pokoušet infarkt myokardu..z následného protiútoku zvýšíme na 3:0..v hledišti vypukne neskutečná Argentina, o které budeme vyprávět ještě svým vnoučatům..komentátor ČT se neubrání slzám dojetí..zápas končí a SKS slavně postupuje do Ligy mistrů!

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      LukySKS     před 3 lety 17.08.2017 12:03 |  
      0 0

      Ámen :D

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      malan (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 13:06 |  
      0 0

      ale jo, proč ne. Fotbal má být o emocích:)
      Veřím, že postoupíme a je mi jedno jak!

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      smely (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 13:14 |  
      5 0

      Vlaska s Karochem brecet stestim videti....k nezaplaceni :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Martin 58     před 3 lety 17.08.2017 13:19 |  
      2 0

      Konečně jsi se , Ondráši, odvázal. Často máš takové apokalyptické vize a obavy. Tohle je správný přístup fanouška Slavie, který vždycky věří, že to dobře dopadne.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      frostt     před 3 lety 18.08.2017 02:06 |  
      0 0

      Jen malá drobnost: komentátor "O2" se neubrání slzám dojetí,
      ale to je fuk ;) jinak krásná vize

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      bongor     před 3 lety 18.08.2017 13:15 |  
      0 0

      Máš tam chybu,oni tu pencli dají,ale vzápětí utečou Stoch s Meššim a zvýší na 4-1

  19. .

    japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:07 |  
    5 1

    Frydrychovi bych druhej gól nevyčítal ani omylem, míč jsme měli v pohodě pod kontrolou a on byl správně nastartovanej na půlce. Kdyby to dal Rotaň Sukovi(?) pořádně, ten mohl dávat bezpečnou a průnikovou přihrávku na stř. kruh a měli jsme krásnej protiútok, kdy Apoel byl vzadu jen ve 4.
    Včera jsem se díval na Real-Barca, no byl to fičák. Obrovské nasazení, dynamika pohybu, samozřejmě technika, kdy zpracování přihrávky probíhá tak nějak samozřejmě. Nejsem idealista a nemám ambice toto všechno vidět u každého jednoho našeho hráče, alespoň něco z toho by ale neškodilo. S dynamikou toho už moc udělat nejde, tu ovlivníte hl. v přestupovém období. A u nás ji bolestně postrádám. Zachraňuje to Bořil, Sýkora, Stoch, Meši. Kdo dál?
    Co se naopak zlepšit dá, a musí, je pohyb bez míče a způsob "nahraj a běž", a to nejen u lajn, ale hlavně ve středu a vzadu, kde se na to nějak zapomíná. Až jsem si říkal, že bych jim zakázal to pověstně bago, které sice má svůj účel, ale zároveň...Jak bych to řekl? Prostě, dáš to z jedničky a o víc se nestaráš. Asi ne náhodou naše hra ve středu bago připomíná, kdy si to tam dáváme, ale prd z toho.
    Do odvety nestavět Frýďu, Bořil samozřejmě doprava. Pryč s jedním DZ a místo něj Halil nebo Meši.

    • Re: .

      Martin 58     před 3 lety 17.08.2017 13:25 |  
      3 0

      Pokud se podíváš na přípravu před zápasem, tak bago je hodně o pohybu a vyhledávání prostor, aby ti spoluhráč pod tlakem mohl rychle přihrát. To skutečný bago jsme hráli proti Nice, a pokud se k tomu vrátíme, tak o nás nemám obavy.
      To, co tu zmiňuješ, je spíš taková barcelonská obíhačka, při které jsem často usnul, až mi unikl gól. To se mi nelíbí a jsem na to taky alergický. Jsem Realista nebo Heynckesovec. Dopředu a tradá.

  20. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Oberyn_7     před 3 lety 17.08.2017 12:14 |  
    12 6

    Mick van Buren, možná hráč který rozděluje názory fanoušků asi nejvíce. Řekl bych, že otázku základní sestavy vyřešilo za nás vedení při příchodu Stocha a doktoři/čas uzdravením Sýkory. Teď to bude mít vážně těžké se prosadit.

    Přiznám se, že patřím do tábora fanoušků, kteří volali po jeho větším vytížení a určitě bych ho teď neodstavil na druhou kolej. Stále si myslím, že v nynější formě je více platný než Jarda Zmrhal a nikdo neví, nebo alespoň já proč byl odstaven Mingazov.

    Na Mickovu obranu. Ono není moc snadné hrát před Frydrychem. On to prostě není krajní obránce a pokud se budete soustředit hlavně na jeho pohyb a nebo i smysl pro kombinaci, tak to prostě tomu záložníkovi neusnadňuje. Je zajímavé, že pokud hraje Bořil na stejné straně jako Mick, tak tím roste i výkon Micka. Věřím, že všichni kdo hráli nebo hrají na krajní pozici, tak vědí, že mít za sebou obránce, který vám vyhovuje a rozumíte si je nepředstavitelný bonus a také velká ofenzivní hrozba.

    V zimě jsme to třeba mohli vidět u dvojice Švento -Zmrhal, proti Nice Bořil - Buren nebo proti Jihlavy Sobol - Danny. Možná to je hodně odvážná myšlenka, ale tvořil bych celkově dvojice na krajích hřiště, kteří si prostě rozumí. I taková souhra mezi Dannym a Bořilem spíše vázla z mého pohledu v prvních zápasech. ;)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Alanor (admin)     před 3 lety 17.08.2017 12:20 |  
      7 9

      Nesouhlasím. Frydrych loni mnohokrát ukázal, že kombinace i uvolnění přes protihráče mu problém nedělá. Potíže má s centrem, v Evropě i s bráněním. Házet Mickovy bídné výkony na Frydrycha, je nesmysl.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Oberyn_7     před 3 lety 17.08.2017 12:28 |  
        8 3

        Uvolnění přes hráče, je něco jiného než vyhovět křídlu v náběhu ve správný čas do správného prostoru či přihrát znovu v ten správný moment. Frydrych má fantastický výběr místa ve vápně a čich na góly, ale to je absolutně něco jiného než schopnost kombinovat u lajny nebo na půli hřiště. Jde o tu chemii mezi bekem křídlem. Tu mezi nimi nevidím a proto je Buren nebezpečnější když má za zády Bořila. To jsme jednoduše mohli vidět v minulých zápasech.

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          Hesmir (přítel SN)     před 3 lety 18.08.2017 10:56 |  
          0 0

          Jojo, ono to souhlasí. Mick za sebou potřebuje beka ne stopera (Bořil-Mick proti Nice), Dannymu seděla víc spolupráce s levým bekem a ne přesnohou Bořilovi (hrál lépe s nabízejícím se Floem i Šventem).

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Fulham     před 3 lety 17.08.2017 12:27 |  
      2 1

      Je to tak - Frýďovi to s Mickem nelepí, ale třeba se Sýkorkou ano. Mick zase s Honzou... když si vezmeš situaci před prvním rohem, tak to tam Mick hasil za MF. A i potom to vypadalo že si překáží i dopředu. A bylo to takový....no moc čitelný. Prostě spolu hrát nemůžou. Nebo ne za tohohle systému. Ale to vyřeší Eda + Per + Dušan se zubama...bude dobře. Ve středu je šmiknem a budou následovat jen samá pozitiva a sociální jistoty.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Fulham     před 3 lety 17.08.2017 12:30 |  
        1 1

        Jéžiš aby to nevyznělo, že vyhazuju Frýďu...myšleno jako množství variant i třeba s ním na stoperu.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Oberyn_7     před 3 lety 17.08.2017 13:17 |  
        2 1

        Já taky nechci nikoho vyhazovat jen se snažím najít odpověď na jednoduchou otázku proč to našemu týmu prostě tolik nejde. Tedy hledám příčinu. Důsledek potom vidíme na hřišti. Napsat on na to nemá (kdokoliv z hráčů) a žádné vysvětlení k tomu mi přijde špatné, ale velice snadné.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:28 |  
      4 0

      A to já bych si s dovolením zasouhlasil. Téměř se vším.
      Minimálně nejde nevidět, že Frýďovi to s MvB vážně nejde. Jeden moc netahá dozadu a že bychom od nich viděli výraznější kombinaci dopředu se taky nedá říct.

  21. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:17 |  
    3 1

    Ja uz nebudu nic psat, pac to zatím vypada, ze jsem uplne mimo anebo zaplacenej advokat hracu a trenéra..:). Jen doufam, ze se ten valec brzo rozjede, nahodi motory a pak vam tu budu moci konecne vmest do oci, ze jsem to rikal a ze ti kluci na to mají! :) S Rotanem a Frydrychem jste me vazne namichli, ze vazne uvazuju o ty silenosti, koukat se na to potreti a pocitat jim uspesny a neuspesny zásahy..:). Ale to neslibuju, pac kvůli internetovy diskusi a svymu egu mi to prijde jako blbost a ztrata casu..:). Ještě by se pak mohlo ukazat, ze nemam pravdu, zejo..:)

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      lassiter     před 3 lety 17.08.2017 12:28 |  
      11 1

      Ruslan to, co udělal před druhým gólem, udělal ještě dvakrát, absolutně nepochopitelně, myslím že hodnocení celkem odpovídá. On má nějak ve své fotbalové DNA zakódováno hrát primárně dozadu, jak přihrávky tak i zpracování. Jsou zápasy, kdy se to dost hodí, ale často to tu hru dost zpomaluje. Těším se docela na Jakuba Hromadu.
      Dát Jugasovi čtyřku se zdůvodněním, že hrál v podstatě dobře, ale dostali jsme dva góly, a tak nemůžu jinak, je...zvláštní.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:33 |  
        10 0

        Je pravda, ze Ruslan to otaci dozadu moc často, mne to taky vadi. Na druhou stranu chci hrace hodnotit spravedlive a nemuzu nevidet, ze krom toho prusvihu je to hrac, kterej je porad v nabídce na prihravku, totalne poctivej dozadu, prihravek jinak kazi naprosty minimum. Z myho pohledu si nezaslouzi tvrdy odsudky. Na JH se taky tesim, ale jestli bude lepsi, to se teprve uvidi..:). Jugas odehral prakticky bez chyb a to na nej tady skoro cela parta nadávala, ze na to nemá, 4 ani nahodou.

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          japhy     před 3 lety 17.08.2017 12:53 |  
          1 2

          Totálně poctivej dozadu on je a jsem za to rád. Ale jak spolu může hrát on, DZ a Hušby se stahovat dozadu, mi prostě nejde na rozum. Budu to muset poslat JŠ na mail s požadováním odpovědi, jinak se mě nezbavíte :)

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            Fulham     před 3 lety 17.08.2017 13:00 |  
            1 0

            On právě Pepovi dost odlehčil dozadu , jako bránění. Taky má Pepa o dost čistší trenky než míval loni...nebo zeby to bylo klimatem? :-)) A Pepa si chodí dozadu víc pro balón než skluzovat , což ho evidentně i víc baví a svědčí mu to.

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              Romino     před 3 lety 17.08.2017 13:13 |  
              0 4

              On kdyby si nechodil pro balon dozadu, tak by se k němu vůbec nedostal, pokud by někdo netvořil hru za něho, jako to dělal Danny. Dát skvělou přihrávku proti Jihlavě a v pohárech je trochu jiný level, po pohárových zápasem by se měly případně prodlužovat smlouvy, ne po utkání s Jihlavou.
              Rotan maká když nedržíme míč, když ho získá, pak ho nemá komu dát a udělá chybu a někteří ho úplně odepisují.

              • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                japhy     před 3 lety 17.08.2017 13:55 |  
                0 2

                No, na tom se evidentně neshodnem. Rotaň Pepovi odlehčí, ten si to tedy zase stíží tím stahováním. Vážně nevím, co tím sledujeme, jsou z toho jen dlouhé nákopy. Jednou si to Pepa pochvaloval, že mu k lajně zabíhá hlavně Mešanovič a získáváme tím zadarmo metry. I kdyby to přenášení hry bylo úspěšný častěji, než teď, pořád se nemůžu zbavit pocitu, že při těch akcích bude vepředu někdo chybět...Kdo asi? A běhat zepředu na beka, nakopnout a hned se zase hrnout k vápnu bude krapet náročný. Jednodušší bude se odpoutat vepředu a kombinovat odtud.
                OVŠEM - uznávám, že on ten pohyb vepředu mít může, ale jak tam není Deli, od stoperů nic přicházet nemusí ->frustrace ->Pepa si jde zahrát dozadu. Efekt je ale pořád stejnej.

                • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                  Romino     před 3 lety 17.08.2017 17:58 |  
                  1 4

                  Děkuji za slušnou diskusi, i když se neshodnem, což mi nevadí, to je normální. Já si myslím, že právě Pepa, je kámen úrazu naší hry, i když to pro někoho vypadá, že vlastně hraje dobře.

                  • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                    Boss82     před 3 lety 17.08.2017 20:16 |  
                    3 2

                    Výjimečně si napsal slušně, takže zareaguji v podobném duchu, byť ten názor, který tu prezentuješ, je......no, řekl jsem, že budu slušný.

                    Takže náš nejlepší ofenzivní hráč za poslední rok (na čemž se shodnou úplně všichni odborníci, teď už i drtivá většina fanoušků a potvrzují to jeho statistiky) je podle tebe kámen úrazu naší hry?

                    Jakými argumenty hodláš tento svůj názor podpořit?

                    Jen bych nenápadně připomněl, že začátek ligy jsme absolvovali bez Hušbyho a jak to v zápasech s Teplicemi a Ostravou bez toho "kamene úrazu" vypadalo, jsme viděli všichni.

                    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                      Romino     před 3 lety 18.08.2017 12:42 |  
                      0 3

                      Statistiky jsou dobrá věc, nemám čas se v nich vrtat, ale bylo by zajímavé, kolik asistencí bylo z rohů, atd, prostě ze situací, když měl dost času, já hodnotím hráče podle svého dojmu a on v pohárových zápasech podle mého nestačí. Odborníci jsou třeba ti experti na ČT a podobně ? Jako třeba Pešice hodnotil Milana Škodu a jaké má Milan statistiky? Nevím, proč tě tak dráždí jiný názor, ale překvapil jsi, že si se dokázal vyjádřit slušně, to není u Bosse takového formátu běžné :)

                      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                        Boss82     před 3 lety 19.08.2017 09:06 |  
                        4 2

                        Nedráždí mě jiný názor sám o sobě, dráždí mě takový názor, který není podpořen racionálními argumenty, fakty a je na hony vzdálen realitě. Takový názor je totiž nesmyslem nebo přímo lží.

                        Jestli jsem to správně pochopil, tak tvým jediným argumentem je tvůj dojem. Studovat statistiky nemáš čas, odborníky považuješ za voly a nic jiného tě nezajímá. Vskutku zajímavé.

                        Já tvrdím, že Hušby je zcela klíčovou postavou naší hry. Opírám se o tato fakta:

                        - v sezoně zaznamenal 4 góly a 10 asistencí (pokud si dobře vzpomínám, tak přímá asistence ze standardní situace byla pouze 1, maximálně 2).

                        - pro spoluhráče vytvořil 45 předfinálních přihrávek a 48 přihrávek do gólové šance. Jinými slovy vyprodukoval pro své spoluhráče téměř 100 situací, které mohly skončit brankou. V tomto ohledu byl loni nejlepším hráčem v lize a po právu mu bylo uděleno ocenění nejkreativnější hráč ligy.

                        - analytik Jakub Dobiáš, který hodnotí výkony a schopnosti hráčů podle přesných matematických dat a počítačově vypracovaných modelů, se kterým Slavia úzce spolupracuje i v oblasti skautingu hráčů, řekl o Hušbym doslova toto: "Hušbauerovi přednosti jsou možná jinde, než se říkalo. Konkrétně k němu mohu říct to, že tým s ním daleko lépe kombinuje, drží míč. A na to, že je střední záložník a není rychlý, je výborný dozadu. Patří mezi top 3 hráče Slavie minulé sezony."

                        - mezi odborníky počítám třeba J. Šilhavého, který na Hušbym staví, K. Jarolíma, který ho povolává do reprezentace, ale i některé bývalé nebo současné ligové hráče a trenéry, kteří pro něj mají jen slova chvály. J. Bílek: "Pepa je fotbalista od Boha." J. Němec: "Hušbauer téměř v každé situaci volí to nejlepší možné řešení." J. Pešice: "Když jsme vyhodnocovali EURO do 21 let v Polsku, konstatovali jsme, že největší rozdíl je jednoznačně v dovednostech a rychlosti. To platí i na klubové úrovni. Velice dobré jich má pár hráčů, Hušbauer či Danny." atd...

                        - tvrdíš, že v pohárových zápasech nestačí. Jak potom vysvětlíš jeho výborné výkony a góly do sítě týmů jako jsou Lyon, Athletic Bilbao nebo Chelsea (bohužel v dresu Sparty)? Jak vysvětlíš, že právě jeho gól nám loni vystřelil postup přes Rio Ave? Jak vysvětlíš, že proti BATE i Apoelu byl směrem dopředu naším nejlepším hráčem?

                        Toto jsou mé argumenty (mnohé další tu ani neuvádím, protože kdybych chtěl udělat skutečnou analýzu, tak to vydá na několik obsáhlých článků), o které opírám svůj názor na fotbalistu Josefa Hušbauera. Buď uveď takové argumenty, kterými ty mé vyvrátíš, nebo zde přestaň šířit názor, že Hušby ja žábou na prameni. Protože to se na mě nezlob, ale na to, abys tu toto mohl tvrdit, tvůj samotný dojem nestačí.

                        Závěrem bych vytáhnul pár tvých příspěvku na adresu Hušbyho za poslední rok.

                        - "JH hraje na co má, kromě jedné vydařené sezony v protěžovaném klubu, který se ho rád zbavil, má na průměr ligy, nyní překáží na postu (což není jeho vina), kde by měl hrát Barák, který za rok může být úplně někde jinde"
                        - "Právě, že je to kopyto, které přihraje, jen když má čas a není pod tlakem, jinde to věděli, my na něm stavíme, také jeden z důvodů, proč hra tak vypadá."
                        - "Myslím, že zbytečná debata, neboť Hušbauer gól nedá, jsem o tom přesvědčený, stejně jako o tom, že jeho nákup byl největší přestupový omyl Slavie vzhledem k ceně a požadavkům, které na něho máme."
                        - "Hušbauer - playmaker ?"
                        - "Tak Hušbauer je všechno, jenom ne dříč."
                        - "Hušbauer je sparťanská pomsta za Váchu."
                        - "To opravdu ten průměrák ze sralty musí hrát za každou cenu ?"
                        - "Hušby dře jako mezek, ale přesto ho předběhne i hasič s kbelíkem, když jde pro dýmovnici. Proboha, co na něm vidíte, vždyť vůbec nestíhá na trochu vyšší úrovni, na kterou se chceme snad všichni dostat."
                        - "V čem je Hušby fotbalový ? To je hráč do Příbrami max. Ten nám pomůže pouze až vypadne ze sestavy, čekat až dostane dost času na střelu z dálky, tak to tam můžeme pozvat Panenku, nebo Bergera, ti také umí střílet z dálky. Tento hráč je naprostý úlet a navíc chráněnec Uhrina a Sparťan. Někteří jsou dokonce vděční, že bojuje, mně to tedy nepřipadá nic extra na nejdůležitějším postu. Budu mít opravdu radost až zmizí ze sestavy na úkor Ščuka a později ze Slavie, ale to až jedině s Uhrinem."
                        - "Mít v záloze Hušbauera a Zmrhala a myslet si, že budou řvát a rvát se jako o život, to si snad nemůže myslet nikdo."
                        - "Souhlas ten mně potěší až vypadne, nebo ho trenér pošle někam do Příbrami."
                        - "Tým, kde s 10 hraje největší lempl z týmu si nic lepšího než lekci od Talinu nezaslouží. Nechápu trenéra Uhrina, vždyť to poznala i blbá sparta, tak to snad musí vidět každý."
                        - "Než Hušbauera, tak to radši nekupovat nikoho, dnes to bez rychlosti a bojovnosti nejde, pokud uvažujeme o evropské úrovni. Kabinu může zničit jednotlivec, raději nadějné mladé kluky třeba i cizince."
                        - Navíc dát 15 mega sraltě za "todleto", to na tom bolí nejvíc. Ale má statistiky a je to srdcař."
                        ...atd...

                        Hezkou kampaň tu proti Hušbymu jedeš už od jeho příchodu, vskutku konstruktivní fanouškovský přístup ke svému klubu - ke Slavii Praha. Kdyby všichni fanoušci byli jako ty, tak Slavia zřejmě dávno zanikla. Nevím, jestli ty tvé názory vycházejí z toho, že fotbalu absolutně nerozumíš, nebo z toho, že Hušbyho z nějakého prazvláštního důvodu prostě nenávidíš, ale myslím, že by sis za ně měl regulérně nafackovat.

                        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                          Romino     před 3 lety 19.08.2017 17:45 |  
                          0 4

                          To je pocta, že mi takový boss jako ty, věnoval tolik času, je to ale prosté, jako fanoušek mám svůj pohled, JH opravdu nesnáším jako fotbalistu a odchovance RB, nikdy jsem ho nijak neurážel, na tvůj názor jak má vypadat správný fanoušek ti srdečně kašlu. Nazdar

                          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                            Boss82     před 3 lety 19.08.2017 21:26 |  
                            1 1

                            Přesně jak jsem čekal - argumenty opět žádné, jen snůška hloupých keců. Ano, máš svůj pohled, bohužel je to pohled primitiva, protože jako primitiv se tu dlouhodobě projevuješ. Zřejmě si na tom zakládáš a máš na to samozřejmě plné právo.

                            Já, jako dlouholetý slávista, se akorát musím smířit s tím, že něco jako ty také fandí mému oblíbenému klubu.

                            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                              Romino     před 3 lety 20.08.2017 14:29 |  
                              0 1

                              Správně, kdysi jsi mi napsal, že se s tím musím (ve věci JH) smířit, tak se s tím smíř také. Je zajímavé, jak předkládáš objektivní argumenty, ale za fanouškovský názor dokážeš s jistotou označit člověka, kterého neznáš za primitiva.

                              • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                                Boss82     před 3 lety 21.08.2017 10:26 |  
                                2 0

                                A čemu se jako divíš? Polovina tvých příspěvků, které si na SN kdy napsal, je jenom štvavá kampaň proti jednomu z našich nejlepších hráčů, kterému nadáváš do kopyt a posíláš ho do Příbrami. A ačkoliv veškerá dostupná fakta vyvracejí tvá tvrzení o jeho slabé výkonnosti, tak tu mektáš dál a tvým jediným argumentem je, že to je "prostě tvůj fanouškovský pohled".

                                Tak to se na mě nezlob, chlapečku, ale takhle se nechová ani inteligentní člověk a ani skutečný fanoušek svého klubu.

                                • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                                  Romino     před 3 lety 21.08.2017 12:26 |  
                                  0 1

                                  Poslední komentář k tobě - podle tvého nicku bych tipoval, že 82 je tak rok narození, takže jsem asi a cca 15 let starší, takže si chlapečka nech pro někoho jiného. Fórum fanoušků je od toho, aby psali své názory, podle tebe by hráči měli být oblíbeni podle "kanadského bodování"? Podívej se na poslední diskuse, jak se někteří vyjadřují o hráčích, tak jim všem zakaž přispívat, nejsou skuteční fanoušci.
                                  Tvé sebevědomí ve věci hodnocení, kdo je a kdo není inteligentní také o něčem svědčí. Při své inteligenci jistě pochopíš, že přispívat může každý, kdo nedostane od admina ban a nikoli jen ten, kterému schválíš jeho příspěvky. Pro hlupáka každý hloupý.

                                  • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                                    Boss82     před 3 lety 21.08.2017 18:56 |  
                                    1 0

                                    Pokud Ti skutečně táhne na 50, tak už bys mohl mít více rozumu a chovat se tu podle toho.

                                    Četl si ty mé argumenty vůbec? Je snad jediným argumentem, kterým obhajuji Hušbauerovy kvality, kanadské bodování. Přečti si to znovu a pořádně!

                                    Nijak nerozporuji, že přispívat sem může každý, a že fórum fanoušků je od toho, aby sem psali své názory. A právě proto ty zde můžeš rozjíždět nesmyslnou kampaň proti J. Hušbauerovi, a právě proto já sem mohu napsat, že se chováš a argumentuješ jako primitiv. Je to můj názor a můj příspěvek do diskuze, stejně jako ty tvé plky na adresu J. Hušbauera.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Fulham     před 3 lety 17.08.2017 12:39 |  
        1 0

        Žádný takový dna nemá....za druhý gól může ten kyperskej lempl co se ploužil z vápna jako lemra a ani Suk o něm nevěděl...:-) je to taky o nabídce v poli a že chceme hrát takovou tu Pep házenou s kontrolou míče...

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          lassiter     před 3 lety 17.08.2017 12:43 |  
          0 1

          Ne ne, už jsem si toho všiml párkrát i v jiných zápasech, třeba v Ostravě. Míče, které by třeba jiní hráči zpracovali dopředu a šli za tím, on často zpracuje dozadu, a pak se teprve otáčí. Já jako proti němu nic moc nemám, je to frajer na svý roky.

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            Fulham     před 3 lety 17.08.2017 12:50 |  
            1 0

            Já vím... proti Dněpru to hraje víc pomalu. A i proti repre. Zase si myslím, že když bude mit před sebou Pepu s Dannym(Halilem) a rozhýbem křídla, tak to bude vypadat jinak.

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:53 |  
              1 0

              Je to taky o nabídce spoluhracu. Ma v DNA neriskovat prilis (jednou to udelal a jak se mu to tedka vymstilo..). Když nevidi prihravku dopředu, tak se otoci.

  22. Velký souhlas

    w8888     před 3 lety 17.08.2017 12:22 |  
    5 2

    Už dlouho jsem s tvým hodnocením nesouhlasil tak, jako teď. Možná bych byl na MvB a MŠ ještě tvrdší. Hlavně van Buren ukazuje, že jeden vydařený zápas z nikoho Ronalda neudělá...

    • Re: Velký souhlas

      martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:28 |  
      6 1

      Myslíš Milana Škodu? A jak by se tvá známka lišila, kdyby po jeho akcích dali Hušby a Mešanovič goly a skončilo to 2:2? Hned by se tu mluvilo o jeho nepostradatelnosti, sile v soubojích ... jenze nedali.. takze i Milan je za blbce. Ano, párkrát ztratil mic ve vapne, ovšem skoro vždy to bylo proti presile.. tam byl problem spis v tom, ze mu nikdo nepomohl.

      • Re: Velký souhlas

        w8888     před 3 lety 17.08.2017 12:32 |  
        8 5

        Myslím, že je z formy již delší čas. Bojuje, snaží se, ale k ničemu to není. Ve frustraci z neschopnosti dát gól občas křečkuje a nepřihrává. Nevidím důvod ho vynášet do nebes. Kdyby nehrál nic a dal v každém zápase dva góly, tak bych ho nosil na rukách. Ale nedává. A útočník by měl.

        • Re: Velký souhlas

          martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 12:36 |  
          4 3

          Davat 2 goly v kazdem zapase? No tak to me napadaji jen dva chlapci, který bychom si mohli poridit..:). To mas latku pomerne vysoko... Jestli si myslis, ze postup do poharovyho podzimu, kterej nam vystrilel, je k nicemu, tak pak jo..

  23. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Obr     před 3 lety 17.08.2017 12:32 |  
    5 0

    K tomu Burenovi. To je hrac, kterej by mel dostavat balony za obranu a tezit ze svy rychlosti. Pro me je zahadou jeho pohyb po hristi. Misto, aby si nabihal a rikal si o balon do behu, tak se furt otaci a hraje zady k brane. Ja nechapu proc. Jestli to dela sam od sebe a nebo to tak ma hrat......???? Zalostne nam chybi hra po stranach.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      lassiter     před 3 lety 17.08.2017 12:40 |  
      1 0

      Asi to tak dělá proto, že je tak zvyklý, protože celý život hraje hroťáka.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Obr     před 3 lety 17.08.2017 12:43 |  
        0 0

        Asi to tak bude no. Ale to je blbe ze jo, protoze to pak zavira pravymu bekovi...

  24. Lastuvka

    dauby     před 3 lety 17.08.2017 12:59 |  
    12 3

    Kritika Lastuvky od Alanora i nekterych dalsich kritiku mi prijde uplne zcestna. Pri prvnim golu mu to slo pres ruku, teoreticky to slo vyskrabnout, ale to je o stesti. Pri druhem golu stal presne tam, kde by stat mel, na malem vapne. Brankar nemuze stat prikovany na brankove care! Ale ten chlap to proste kopnul genialne a chytit to neslo. A dat Lastuvkovi stejnou znamku jako zoufalemu Frydrychovi? To snad ne... Podle me nas tedy Lastuvka naopak nekolikrat vyrazne podrzel. Vzpomente si treba na Jihlavu ve 2. polocase...

    • Re: Lastuvka

      Virgil1956     před 3 lety 17.08.2017 13:14 |  
      7 1

      Jako bývalý golman musím jen souhlasit. Kolik nebezpečných střel v minulých zápasech zlikvidoval jen proto, že zmenšil střelecký úhel, to je základní povinnost golmana. Ne jako ten šašek Koubek, který stojí věčně na čáře jak bulík a pak jen alibisticky skáče k tyči. Obrovská chyba Laštůvky by naopak byla, kdyby v této situaci těch pár kroků vstříc střelci neudělal. Koneckonců, kopnul to sice krásně, ale kdyby se o to pokusil dvacetkrát, tak mu to takhle vyjde jednou, max dvakrát. Buď by to dal krátké nebo nad bránu. Prostě měl i kliku.

      • Re: Lastuvka

        Travinho     před 3 lety 17.08.2017 14:24 |  
        4 7

        Já jsem také bývalý golman a dovolím si nesouhlasit. Tam už situaci zavíral Ngadeu a to když Laštůvka viděl, tak měl udělat krok zpět. To neudělal. Navíc tu střelu i blbě odhadl. Kdyby se místo couvání snažil vyšroubovat co nejvýš, tak to mohl mít, nešlo to tak vysoko. Samozřejmě, Honza to měl složité, ale věřím, že Pavlenka by to i kdyby byl v jeho postavení chytil.

        • Re: Lastuvka

          dubas     před 3 lety 17.08.2017 20:36 |  
          1 1

          Nezlob se ale řešil to dobře, známka 4 je nesmysl, zase duch staré dřevěnky si žádá krev. Stejný řeči se tu vedly, když přišel Pavlenka.

          • Re: Lastuvka

            Travinho     před 3 lety 17.08.2017 20:52 |  
            2 0

            Nemyslím si. Vem si, že ten borec se na něj skoro ani nepodíval, z videa byli připraveni na to, že Honza bývá vysoko a využili toho.

        • Re: Lastuvka

          Virgil1956     před 3 lety 17.08.2017 22:30 |  
          1 0

          Sorry, ale Ngadeu nic nezavíral, ten hráč měl dostatek času a bylo jasné, že bude střílet. Kdyby začal Laštůvka v téhle situaci couvat, tak by byl za blbce.

          • Re: Lastuvka

            Travinho     před 3 lety 17.08.2017 22:36 |  
            0 1

            Moc dobře jde vidět, že v momentu střely už byl borec křižován, možná kdyby si to rovnou hodil. Neříkám, že to byla extrémní minela, ale dalo se to vyhodnotit lépe.

  25. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    zdenek_prachar     před 3 lety 17.08.2017 13:13 |  
    9 1

    Nechal jsem si pár dnů odstup, ale také přispěju svou trochou do mlýna:
    1. podle mne byl zcela zásadní problém v obranné fázi.
    a) nefunguje souhra Frydrych - MvB
    b) Frydrych má proti kvalitnějším soupeřům obrovské problémy s bráněním, zejména pokud má bránit rychlé křídlo s častými náběhy za obranu. Další problém má s rychlostními typy při hře jeden na jednoho. A třetí s odhadem, kdy může vyrazit dopředu, kdy vepředu může zůstat (třeba po standardce) - a kdy prostě musí zůstat obráncem a bránit.
    c) současně má Frydrych dost velký problém s tím, dát dobrý centr
    d) ve chvíli, kdy MvB nezamaká dozadu a Frydrych nestíhá (jakože svého hráče často brání během za tímto hráčem nebo prostě zezadu), tak najednou pravý stoper (Jugas) brání obrovský prostor a obvykle i přesilu hráčů
    e) a ve chvíli, kdy mu nepomůže DZ (MNN občas pomůže, Souček mi přišlo, že hrál strašně vysoko a chvílemi si hlídal raději svůj prostor než by pomohl jinde), tak se celá obranná fáze sesype jak domeček z karet a je z toho zmatek a obrovská převaha soupeře
    f) tedy podle mne ani Frydrych ani MvB nemohou hrát základ proti silnějším soupeřům a už vůbec ne spolu
    2. nefunguje spolupráce Souček - Rotaň. Přišlo mi, že jak hraje Souček jinak než MNN, tak se najednou Rotaňovi motal a ten trochu nevěděl co a kde hrát. A místo klidu vnášel do hry trochu zmatek.
    3. urgentně potřebujeme změnit křídelní hru
    a) buď se budou křídla stahovat do středu, jako to dělal v minulých zápasech Danny, pak ale musí útoky doplňovat krajní beci a centrovat (dobře) oni - to by se mi moc líbilo a myslím, že by tyto krajní beky měli hrát Sobol a Sýkora
    b) nebo musí hrát ostrá pohyblivá křídla, která otevřou prostor útočníkům a ofenzivním záložníkům
    4. potřebujeme gólového útočníka schopného hrát sám na hrotu a přitom podržet míč, rozdat ho, uvolnit se jeden na jednoho, prostě něco jako byl útočník CZ Bělehrad. Protože potřebujeme variabilitu a jakmile na Milana hrají stopeři, kteří ho uskáčí, máme problém. Muris bohužel potřebuje hrát spíš na dva hroty, sám to moc neumí.
    5. Já bych to na Bohemku zkusil takto Laštůvka - Bořil, Jugas, MNN (nebude-li Deli), Sobol - Hromada, Hušbauer - Stoch, Danny (bude-li zdravý), Sýkora - Škoda (jasně, je otázka, jestli to není až moc ofenzivní sestava, ale zase potřebujeme Bohemku přehrát a zkombinovat kreativitu Altintopa, Dannyho a Hušbauera s dravostí a rychlostí Stocha a Sýkory. Bohužel si ale spíš myslím, že se budou některé opory šetřit, což si myslím, že v daný okamžik není úplně dobrý nápad...

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      japhy     před 3 lety 17.08.2017 14:04 |  
      2 0

      5.
      nebude-li Deli :))
      Chceš kombinovat kreativitu Hušbauera, Danny a Halila, ten ale v tvojí sestavě není.
      Co ten Hromada vlastně hraje? V Plzni se vždycky ti střeďáci motali.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        zdenek_prachar     před 3 lety 17.08.2017 16:25 |  
        0 0

        Já měl Altintopa jako alternaci, kdyby nebyl Danny a pak jsem to odeslal takhle nesrozumitelně, pardon...

  26. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Eskaes     před 3 lety 17.08.2017 13:22 |  
    6 2

    Hodně fanoušků vidělo v zápase soupeře hratelného a k poražení a chválilo náš 80minutový výkon. Já to tak bohužel při vší snaze neviděl a nedokážu říct, zda nám Kypřani odkryli všechny karty, jak si mnozí myslíme.
    Myslím, že jsme prostě v určité herní "minikrizi" a mužstvu chybí sebedůvěra, především kvůli střelecké a útočné impotenci. A z klíčového postu tedy brankáře žádná jistota také nečiší.
    Bohemka může hodně napovědět, protože ten zápas se středečním úzce souvisí, a nelze se vymlouvat, že ne.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Ondráš     před 3 lety 17.08.2017 13:30 |  
      0 0

      No tu Bohemku by to chtělo urvat..ti už jsou na nás zase nadržení, pro ně klasicky domácí zápas tohoto roku..každopádně tahle sparťanská farma je dost nevyzpytatelná a asi i dost rychlá..

  27. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    iwanowicz     před 3 lety 17.08.2017 14:24 |  
    2 1

    Podle me stoperi obstali, dal bych jim 5, Burenovi za 2, jinak souhlasim..

  28. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Radovan62 (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 15:42 |  
    6 0

    Ve stredu cekam uplne jiny zapas. Hlava by mela byt cista, protoze muzem jen prekvapit a to se hraje vzdy lepe nez kdyz musim, to naseuzstva nedavaji ani v repre. Budu tam s virou a odhodlanim a to chci i od nasich kluku. Protoze jakmile pochopite, ze se vsechno neustale meni i vve velmi obtizne situaci dokazete najit utechu, protoze ta situace nebude trvat porad. Neni treba propadat zoufalstvi.

  29. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    mpik     před 3 lety 17.08.2017 16:09 |  
    5 5

    ad Milan Škoda - plně podepisuji to, co řekl Josef Pešice pro Sport:

    "Když jsme vyhodnocovali EURO do 21 let v Polsku, konstatovali jsme, že největší rozdíl je jednoznačně v dovednostech a rychlosti. To platí i na klubové úrovni. Velice dobré jich má pár hráčů, Hušbauer či Danny. Ovšem Škoda na tom není tak dobře, technika mu chybí. Navíc je ji potřeba uplatnit v rychlosti.“

    Milan Škoda je velký bojovník, srdcař, ryzí charakter, ale do TOP prostě nepatří. I to je důvod, proč nikdy nepřišla nabídka z fotbalově kvalitního klubu. Chybí tam rychlost i technika. Co může stačit v české lize, nestačí na mezinárodní úrovni. A to poznali i jiní "kanonýři", namátkou Lafata, Drulák, Siegl, ...

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      martyni (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 16:26 |  
      6 1

      Kazdej ma jiste nejaky prednosti a nejaky nedostatky. Něco na tom samozrejme je a kdyby mel Milan lepsi techniku a reseni v rychlosti, patrne by hral za Bayern, Dortmund nebo alespoň za Schalke. Takhle je u nas a ja jsem tomu rad. Tady od stredu cteme, kdo všechno na to nemá, na koho vseho by se nase frustrace dala hodit, jednou je vinikem Frydrych (nejčastěji - kvůli dvěma zkazenym centrum), pak Rotan, za chvili Zmrhal za to, ze vůbec nastoupil, pak zas Skoda za to, ze 2x ztratil mic a 2x slabe vystrelil. Ja si myslim, ze to tak není, podle me mame problem s rychlosti a primocarosti ve vapne, je nas tam malo a resime ty situace staticky. Není to o neschopnosti hracu, ale o tom, aby se sehrali, sedli si a zacali spolecne delat spravna rozhodnuti.

      Skoda resil hodne kvalitne dve akce, po kterých mohly padnout goly, kdyby jeho kolegove promenili sance. Jsem presvedcenej, ze pokud by se tak stalo, tyhle debaty by se tu nevedly. Pokud myslite, ze pro nas není dost dobrej utocnik, tak jsem vazne zvedav, koho byste si na jeho miste predstavovali. Ocekavam, ze tuto diskusi zasypete jmeny kvalitních utocniku. Podle me je teda spis problem v tom, ze za Milana není stejne kvalitni zaskok.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        mpik     před 3 lety 18.08.2017 07:42 |  
        0 1

        Kdo je kvalitní útočník? Baroš, Šmicer, Kuka, Koller, Skuhravý, ... To je malý archiv českých útočníků, kteří byli na mezinárodní úrovni. Mezi ně rozhodně Škoda či Lafata nepatří. To jsou králové našeho malého českého rybníčku, ale víš to nejde. V současné době neznám české jméno podobných kvalit. Vlastně kecám, jeden potenciál máme v Itálii a loví ho za stamiliony několik klub. Na to nemáme. Takže je potřeba hledat jinde. Třeba i na Ukrajině.

  30. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    m8dy     před 3 lety 17.08.2017 16:40 |  
    7 0

    Doufám, že nejskloňovanějším slovem na každém tréninku až do odvety bude slovo ODVAHA.

  31. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    vlk30 (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 16:57 |  
    8 1

    Tak dva dni čtu diskuze na různých webech a sociálních sítích,no občas je mě z toho na zvracení.Vyhazujou se hráči a i trenér skoro vše stálo nebo stojí za hovno.Přitom se v pohodě mohl střelit gol,nebo i remizovat a při štěstíčku i vyhrát.Zdůraznuji při naprosto sejném výkonu celého mužstva,jen prostě smůla se nám lepila na paty při zakončování.Byl bych zvědavý a to i při vstřelení jednoho golu na hodnocení zde a ani nemluvě o případné remíze.Zřejmě by byla spokojenost i na těch diskuzích.To by Slavia byla pomalu vítěz LM.Neříkám,že by nebylo co kritizovat, to ale bude vždy a vždy budou lidé kterým se něco líbit nebude.Tudíž je vidět jak je tenká linie mezi úspěchem a neúspěchem stačí pár třeba centimetrů a to mužstvo přitom hraje uplně stejně.Tak já radši budu hrát tužku se stěstím,než koukatelný fotbal se smůlou.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Taho     před 3 lety 17.08.2017 18:59 |  
      7 0

      Stačilo dát místo tyčky gól. Hranice mezi úspěchem a blamáží je tenká.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Sracken     před 3 lety 17.08.2017 22:08 |  
      1 6

      Tyčka není smůla. To je nepřesné provedení zakončení. Ta branka tam nepopoběhla. Smůla neexistuje, to pak můžete věřit na černou kočku, zelený trabant a nešlapat na kanály. Co si vypracujete, to dostanete.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        no-nick     před 3 lety 17.08.2017 23:30 |  
        4 0

        Vypracovali jsme si vic sanci nez souper, ale dostali jsme prd. Treba jejich prvni gol rozhodne nebyla kvalita, ale stesti. Sli mu naproti, ok, ale furt to byla klika. To snad ani nebyla z prdele klika, ale z p*ce dvere...

  32. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    DF007     před 3 lety 17.08.2017 18:24 |  
    2 0

    Je jednoznačné, že zápas nám přinesl velké zklamání, ale já doufám, že je to pořád jen poločas. Jak napsal Alanor, soupeř je jednoznačně hratelný. A já věřím, že je doma silově udoláme. Fotbalově to asi úplně nepůjde, formu totiž nemáme, ale APOEL není fyzicky úplně top mužstvo. A když to nepůjde na hřišti, tak kluky musíme dotlačit z hlediště. Proto všichni do Edenu a hlavně s optimismem.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      Citymat     před 3 lety 17.08.2017 18:36 |  
      0 0

      Tak asi vyprodáno ,chtěl jsem kouknout na volná místa a nabídka je jen pro vozíčkáře.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Taho     před 3 lety 17.08.2017 18:58 |  
        0 0

        Řešení není složité : Permanentka.
        ------------------------------
        Kromě možnosti koupit si vstupenku na své místo si mohou permanentkáři koupit za výhodnou cenu ceníku Z1 i další dvě vstupenky.

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          roygrey     před 3 lety 17.08.2017 19:16 |  
          6 0

          Tobě se to řekne. Ale co my, kteří bydlí 100 kilometrů daleko? Musíme počkat až si nakoupíte Vy permanentkáři. Ostrouháme. A to jsme jezdili na Strahov v dobách, kdy Pražáci nechodili...

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            Taho     před 3 lety 17.08.2017 19:21 |  
            0 0

            Uznávám, že to bylo hrubé. Omluva.

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              roygrey     před 3 lety 17.08.2017 19:27 |  
              3 0

              Omlouvat se nemusíš.
              Ale je to trpké dát tolik času permanentkářům a když se to umožní ostatním, nám přespolním, tak už nic není...

              Fanděte i za nás, co se tam nedostanou.

              • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                DF007     před 3 lety 17.08.2017 19:43 |  
                4 0

                O tom už bylo dříve diskutováno. Pokud ne permanentka, tak členství v odboru přátel. Stojí to několik set korun a platí stejné výhody jako pro permanentkáře. Přes sekretariát je možné si i vstupenky na APOEL objednat, a to se slevou. Čili již jeden lístek prakticky vrátí investici do členství.
                Já osobně jsem jak permantkář, tak i členem odboru přátel. A vůbec nelituji.

                • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                  Radek097 (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 20:07 |  
                  0 0

                  Taky nerozumím tomu, že není člen Odboru Přátel nebo Fanklub.(myšleno všeobecně, ne jen na případ roygreye)
                  Mám to více než třikrát dál do Prahy než roygrey, ale členem OP jsem. Sleva OP nebo Faklubu není jen na vstupenky, ale i na věci z fanshopu, kde taky pár set(/tisíc) korun za rok utratíš, takže i tímto se ''investice'' vrací zpět.

                  • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

                    roygrey     před 3 lety 17.08.2017 21:28 |  
                    0 0

                    Když jsem žádal o vstupenku Fanklub na jaře, odkázali mě na ticketportal.
                    V létě jsem obnovil členství, ale stejně všude psali, že nejprve musí být uspokojeni permanentkáři.

          • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

            maca10     před 3 lety 17.08.2017 22:32 |  
            1 2

            Když bydlíš 100km daleko tak si nemůžeš koupit permici ? Na ligu se slabším se ti nechce, ale na LM by jsi chtěl ? Přesně kvůli takovým jsou zvýhodněni pernametkáři ;-)

            • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

              roygrey     před 3 lety 19.08.2017 19:04 |  
              0 0

              Jako sorry, kvůli pracovním, rodinným a jiným povinnostem si nemohu dovolit mít permici a jezdit na každý zápas. Na ligu jezdím taky, to se neboj. Jezdil jsem už do starého Edenu. S klukama z Jihlavy, Třebíče a Otrokovic. Bydlet v Praze nebo v okolí, jsem na každém zápase, to si piš.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        fafhrd     před 3 lety 17.08.2017 21:12 |  
        0 0

        Zrovna ted jsiou na tiketportalu mista na 103 a 113.

        Asi se obcas uvolnuji rezervace

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 21:49 |  
        0 0

        Jajo promin, ale permanentkari

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 17.08.2017 21:52 |  
        0 0

        Citymate jako promin, ale za prve je logicke, ze permanentkari maji prednost a za druhe dival jsem se dnes okolo 12 hodiny na Ticketportal a bylo tam jeste porad stovky listku k mani. Kdyz uz nemas permici, tak bych dnes hned rano kdyz to uvolnili mazal hned na Ticketportal. Ted uz je pozde bycha honiti...

        • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

          Citymat     před 3 lety 18.08.2017 07:50 |  
          0 0

          Ale hlavně klid já mám permici a samo i lístek ,dával jsem to sem jen pro to,že bude vyprodáno a já s toho mám radost.Po prvé letos nejedu sám a to to mám přes 160 km. ,tak bych neřekl ani že na tom abych mohl koukat na naše kluky šetřím,protože za každý výjezd dám cca 900-1000 Kč.

  33. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    sicilianbrno     před 3 lety 17.08.2017 18:59 |  
    6 1

    Alanore, Husbauerovi, našemu nejlepšímu hráči (spolu s Bořilem) si dal stejnou známku jako např. Stochovi? Tobe přišel jejich přínos stejnej? Těžko...Hušbauer 6, Ngadeu 5.
    Ps- Stoch půjde herně nahoru, az se sehraje s týmem. Jeho styl se me líbí. Nevěděl sem, ze je takovy prcek, takto to odhaduju tak na 165cm :-)

  34. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Fačín     před 3 lety 17.08.2017 23:02 |  
    6 10

    Tentokrát je hodnocení nesmyslně příkré a negativní. Nebýt jedné haluze a jedné chyby v úvodu zápasu, tak jsme si minimálně bod odvezli. Byli jsme lepší, tvořivější. Uznávám spoustu zbytečných nepřesností, které nás ochudily o ještě větší tlak. Ale kdyby Mešanovičova střela skončila v bráně a ne na tyči nebo Frydrych překonal ve stoprocentní šanci Watermana, tak si odvážíme výborný výsledek do odvety a v hodnocení dostanou všichni minimálně o bod víc. Za mě Bořil 8, Hušbauer 7, Jugas s Ngadeuem 6, vyloženě špatné známky snad jen Rotaň, Laštůvka a Zmrhal. Chápu, že z tebe mluví frustrace, ale je zbytečná. (Dvoj)Zápas ještě neskončil a vyloženě špatně jsme nehráli. Naopak to byl Apoel, kdo by se měl stydět. Kromě dvou náhodných akcí nepředvedli vůbec nic, fyzicky odešli, akorát simulovali a hádali se s rozhodčím.

    Jen nechápu taktiku, co nám pan Šilhavý ordinuje. Vloni jsme hráli aktivně, rychle, přímočaře, produktivně. To všechno se vytratilo. Ale ti hráči přece nezapomněli hrát fotbal!!! Naopak, ještě jsme posílili. Výmluvy na nesehraanost mohli platit v přípravě, ale ne v ostrých zápasech. To již mělo být dávno doladěno. Co otrávilo Škodu? Proč jsme přestali hrát na ostrá křídla? Proč jsme nezkusili (ani na jeden zatracený poločas) stoperskou dvojici Deli-Ngadeu? Proč nestavíme Altintopa? A hlavně, proč ty předem poraženecký řeči před zápasy s týmy, s kterými bychom si měli vytírat zadek? Pane Šilhavý, koukejte s tím něco dělat, jinak vás nezachrání ani bilance bez prohry v lize.

    Výtka směřuje i k vedení. Pustíme Tecla, Van Kessela (dohromady za 55 milionů nákupy-jen poznámka na okraj), Van Burena neustále stavíme na křídlo. Škoda a Mešanovič jsou z formy a nemáme nikoho do útoku. Tak teď lovíme útočníky, kde se dá. Minimálně jeden z dvojice Tecl-Van Kessel měl zůstat přesně na tyto momenty, jako alternativa, backup, nebo jakkoli tomu budeme říkat a nebo tu již před pár týdny měl být další útočník (ne Krmenčík ani Vašýk Kadleců prosím).

    Děkuji za pozornost.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      no-nick     před 3 lety 17.08.2017 23:23 |  
      5 0

      Kessel? On mu fakt ještě nekdo po tom vsem veri?

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Fačín     před 3 lety 17.08.2017 23:36 |  
        1 6

        Já netvrdím, že mu "věřím". Já jen vidím fakta - v útoku se trápíme, nemáme možnosti, nemáme typologicky různorodé hráče. A při tom náš nejdražší nákup ever dává góly ve třetí anglické lize. Totéž Tecl. Byl jsem proti jeho příchodu, dlouhodobě na Slavii dle mého názoru nemá. Ale koupili jsme ho za spoustu peněz a opět poslali pryč zadarmo. Stále v situaci, kdy nám chybí útočníci!! Všechno by to dávalo smysl, kdybychom tu již 3 týdny měli Boakyeho nebo kohokoliv jiného podobné kvality, ale nemáme.

        A že Gino označil Zlín za vesnický tým? Popravdě se mu vůbec nedivím. Ještě před nedávnem hráli druhou ligu a bylo by dobré připomenout, že do první se nedostali sportovní cestou.

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      iwanowicz     před 3 lety 18.08.2017 12:09 |  
      4 1

      Skoda mi neprijde otravenej, bojuje, sam asi citi, ze by to mohlo byt lepsi, spoleha se na nej. Nevsiml jsem si, ze by byl nejakej vysmatej v minulych sezonach. Ze nehrajem na ostry kraje to mi taky vadi, loni chodilo do vapna spousty centru, od Sykory, Zmrhala, Floa i Frydrycha.. Ted si to Danny i Stoch navadi do stredu, ale strelba ze stredni vzdalenosti stejne neprichazi, Na druhe strane Buren neposila do vapna vubec zadny centry, doufam, ze misto nej zacne nastupovat Sykora. Ngadeu je proste u nas DZ, kdyz nehraje v zaloze hrozne propadame ve stredu hriste. Soucek na to nejspis nema ho v zaloze nahradit, pro me se Ngadeu stava klicovym hracem. Bez nej, Deliho, Husbauera a Skody jde nase hra dolu. Altintop dostal sanci v nekolika zapasech a dobre zahral az ted naposled v lize, nejspis musi predvest vic, aby nastupoval pravidelne. A to, ze nemame do utoku nikoho misto Skody a Mesanovice je taky podle me chyba, snad jeste nekoho kvalitniho do utoku privedeme. Kdy dal vubec Mesanovic naposledy gol? Trefil se vubec v priprave? Jinak kvalitu mame velkou, verim, ze pujdeme hodne nahoru, chtelo by to ustalit sestavu.

  35. Golove sance

    Mike     před 3 lety 18.08.2017 07:59 |  
    8 0

    Opet vcera typicky priklad, jak neumeni nepromenovat sance zaroven zkresli i ,,umelecky'' dojem ze zapasu. Larnaca krome branky v prvnim polocase mela jeste 2 megatutovky, vetsi nez Frydrych a Husbauer v Nikosii. Frajer obejde Hrusku a trefi z maleho vapna v 7 metrove brane stopera na brankove care, jiny zase trefi hlavickou prostredek brany, Hruska mic vyrazi a on dorazkou ze 3 metru netrefi branku. Nakonec prohraji 1-3, protoze Plzen je efektivnejsi. Nepromenit takove sance neni smula, ale neumeni. To plati i pro nas, ze takze my i Larnaca zaslouzene mame do odvet dvougolova manka.

  36. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    zeleznik2     před 3 lety 18.08.2017 08:45 |  
    0 4

    Hodnocení ok, jen si tak říkám, že by Bořil, byl o tolik lepší než všichni ostatní?Bránění ok, ale směrem dopředu a střela nebude nikdy jeho doménou. Van Buren mohl, dostat i 2, protože byl nejhorší ze všechn.

  37. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    OlafTekenson     před 3 lety 18.08.2017 12:58 |  
    0 0

    Prosim pekne, kamarad me vypekl s listkem, nemel by tu nekdo jeden navic?

  38. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    Jožin     před 3 lety 18.08.2017 13:00 |  
    5 1

    Máš pravdu ,že jsme dělali chyby ale proč jsme je prakticky k ničemu potom nepustili kdo to teda na tom hříšti byl,šance jsme také měli ,že se nevyužijí je jiná tak to chodí je jasné že úspěch je vítězství,ale dát nejlépe 5 a většinou 4 je blbost ,jsem jen blbej fanoušek ale mám pocit že jsme pořád nespokojení se vším a nerespektuje se fakt že přehráváme mužstva která jsou v LM zkušená a něco už zažila jen chybí trocha toho štěstíčka i když někdo napsal že trefená tyč není smůla ale neumění ,nevím.Nadávky na trenéra, jeho vyhazování ,nevím co je to za odborníky, ale mají asi zkušenosti z trénování /podle mne u piva/ jsem už fanda 50 let a zažil jsem časy horší až špatné ,lepší a ted moc krásné a tak když si přečtu tu kritiku přecházející až v nenávist je my z toho smutno, ale většina je samozřejmě moc kladná i když kritická-- Slávie do LM to bych chtěl, to by byla paráda na zápas se nedostanu ale slávisti fanděte za mne

  39. Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

    zeleznik2     před 3 lety 18.08.2017 15:03 |  
    2 5

    Trochu z jiného soudku. Rosický dnes kvůli angíně nenastoupí. Chudák po čtyřech zápasech a 98 minutách se chystal na pořádnou porci minut v základu a přišla horečka...že se na to už nevykašle...

    • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

      sTizz (přítel SN)     před 3 lety 18.08.2017 15:21 |  
      0 3

      Zelezniku asi takhle..kdyby Rosicky nastoupil do derby,tak bych mu zatleskal. Pred par mesici jsem se mu taky smal,nyni nejen me vytrel zrak a ma muj obdiv.

      • Re: Hodnocení slávistů - APOEL - Slavia 2:0

        Mejla1892     před 3 lety 18.08.2017 15:23 |  
        6 0

        Navíc na tyhle témata z jiného soudku apod tu máme takovou hezkou rubriku, jmenuje se off-topic, chápu, že Železník ji najde za cca 2-3roky:-)

  40. lístek APOEL

    KiMMiK93     před 3 lety 22.08.2017 12:40 |  
    0 0

    Mám dva lístky a bohužel nemohu jít, za co bych si prsty ukousal. Kdyby měl někdo zájem kontaktujte mě. Prodám z za cenu za jakou jsem nakoupil.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen