Aktuality z médií

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

    jarmik     před 7 lety 18.08.2017 08:30 |  
    2 0

    Tak určitě. Už mám vsazeno na výhru ve vršovickém derby s min. dvěma góly v síti Bohemky (2,60:1) a na postup do LM (4,00:1). Kombinovaná síla ukáže hlad, výhra povzbudí a APOEL pak rozsekáme 4:1/3:0, vždyť je to úplně jasný... P.S.: Vsadil jsem jen blbý kilo a vhodně to doplnil dalšími šílenostmi, abych jako vždy vyhrál takových 20, 30 litrů, ale svým tipům vždy věřím! Většinou to podělá nejnižší kurz, takže neprohra Teplic na Baníku. :D

    • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

      Novi.sks     před 7 lety 18.08.2017 08:41 |  
      1 0

      Hlavně na Slovácko je přes 9:1, to jsem musel zkusit (sakra, dneska už je dokonce 10,3) :)

    • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

      Horis     před 7 lety 18.08.2017 13:17 |  
      3 0

      Tak na to se nedá napsat nic jiného, než souhlas...

      Nesnáším tyhle překupníky...

      • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

        Chlupp (přítel SN)     před 7 lety 18.08.2017 13:50 |  
        3 0

        Začít je lynčovat i u stadionu a při každé příležitosti, aby se tento nešvar vymýtil!

    • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

      jarmik     před 7 lety 18.08.2017 14:05 |  
      2 0

      Zajímalo by mě, kolik je těchhle sviní, co nakoupí permice a pak na tom vydělávají celý podzim. Myslím, že u nás i třeba v Plzni hodně. A pak to tak bohužel, ještě v součtu se sponzory, kteří to hodí do koše, vypadá... :-/

      • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

        tomblesk     před 7 lety 19.08.2017 16:56 |  
        0 0

        Souhlas, a s palečkem.... Ta spojitost s permicemi je šílená, ale budiž - obchodní riziko je velké za to klesá s fotbalovou úspěšností klubu. To snad v případě Slavie hrozí, takže ta úvaha je podle mně správná a tyhle situace se budou ještě nějakou chvíli hrotit - dokud bude o Slavii zájem. Počet mých kamarádů rychle roste s mojí úspěšností pomoci sehnat lupeny na Slavii.. Když to je třeba do Chebu, na Slovácko i do Hradce nebo podobné vzdálenosti, rád pomůžu, ale na pražáky prostě s...r. - udělej si sám a basta.
        V Anglii tohle mají dávno za sebou. Žádný permanentkář si tohle nelajsne - protože by za chvíli by o permici nenávratně přišel, natož o výhody s tím spojené. Zkuste si někdo takhle po netu koupit lístek na Premier league. Na Arsenal, Chelsea ani omylem a snad i na Tottenham sotva, na Fulham, West Ham aj. podobné RB možná? Takže míč je teď na straně klubu. Vtip v té Anglii je v tom, že lístek pro majitele permanentek, ale i pro různě registrované zájemce např. sponzorské, vratky atd. se dá prodat výhradně přes klub, pravda někdy i dražebním systémem a za jinou cenu, ale vejvar je pak v klubu a jde to jako po drátkách. Žádné před stadionem: " Bony/lístky/ bitte?. Jinak i tam se objeví něco i na černo, ale nikdo to nekoupí, protože pak si třeba ani nedojde k sedadlu, hned u turniketu ho to stopne a dokud nepráskne božskou, může jít leda zpátky ven AJETO. Na letenku do Londýna snad Číňan má a tak nechť tam někdo letí na čumendu ABUDETO i na Slavii.

        • Re: Nová Slavia se tvoří za pochodu. Proklouzne přece jen do Ligy mistrů?

          tomblesk     před 7 lety 19.08.2017 17:15 |  
          0 0

          Jen tak na okraj - tohle s ticketportálem nedáme ani náhodou ... byznys je piznys a kdoví, co by z toho udělali za čurbes.... Stačí ten nynější ... Ať klub raději investuje do vlastního prodejního systému a neplatí bůhvíjaké provize či "poplatky" někomu, kdo třeba není sto odhalit podmínky nákupu a použití licence vlastního systému. Jeden Opencard by snad mohl léčit - stačilo pár přemýšlivých pirátů na radnici a najednou to jde , pravda za nějaký peníz a trochu jinak. Za to řev "odstavených" je hodně slyšet i daleko. My, co jsme z fotbalu zvyklí na řev i tohle přežijeme. Doufejme jen, že vedení tady nezdědilo nějakého kostlivce po bývalých "šíbrech". Na likvidaci těchto malérů bych i nějakého Berbra strpěl. Účel prostě světí prostředky - to není od Stalina, ale z bible a i tohle měl ten padouch nastudováno dobře - měl za sebou jezuitský seminář, žádnou VŠE aj. ústavy.