Aktuality z médií

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

    deny91     před 7 lety 18.08.2017 16:45 |  
    10 0

    Věřím, že ve Slavii zvítězí ta jeho dobrá stránka. Je to taky hodně o kolektivu a prostředí, které je ve Slavii skvělé. Myslím, že on navzdory některým skandálům z minulosti není bezmozek. Už ten rozhovor po APOELu měl na rozdíl od drtivé většiny ostatních čutalistů docela úroveň a nebyly to jen tupé fráze.
    Nějaký Slovák na iDnes psal, že buď bude naprosto skvělý, nebo úplně marný, nic mezi tím. V tom případě doufám v tu první variantu. Rychlé, technické a sebevědomé křídlo nám chybělo.
    Nalevo ideálně Stoch (hlavně až se sehraje), napravo Sýkora a uprostřed Danny. Pod nimi Hušbauer a některé DZ. Pak by ta hra mohla mít patřičnou úroveň.

    • Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

      valkys     před 7 lety 19.08.2017 00:59 |  
      1 1

      Asi to tak dopadne, s Dannym na křídle se mi zdá naše hra bohužel málo variabilní. Když budou ve formě Miro a Syky, tak asi nebude co řešit a Ruslan bude muset na lavičku.

      • Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

        deny91     před 7 lety 19.08.2017 13:31 |  
        3 1

        Danny už není při svém věku nejrychlejší, zato úžasně kreativní a perfektní v kombinaci. Místo pod hrotem se vyloženě nabízí a ve spolupráci s rychlými a dynamickými křídly by to mohla být paráda. Navíc by si rozuměli s Hušbym, který ke spolupráci při tvorbě hry někoho takového potřebuje, aby naplno vykvetly jeho kvality. Někoho, s kým si to může uprostřed narazit apod.
        Jen se trochu bojím, že JŠ nebude mít úplně koule posadit Rotaně (popř. Ngadeua/Součka) a hrát "pouze" s jedním DZ. Někdy mi přijde, že na tohle mu trochu chybí odvaha, ale rád se budu plést. Jen na mě tak působí.

  2. Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

    Chlupp (přítel SN)     před 7 lety 18.08.2017 21:05 |  
    9 0

    Já se na Mira upřímně těším a dle prvního zápasu je to jasná posila, jen tak dál!!!

  3. Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

    Maty22     před 7 lety 19.08.2017 09:18 |  
    8 0

    Pravda je, že hráči co se nebojej jeden na jednoho sou v českých zemích unikum.
    Za mě vítaná změna, kor když k tomu přidá svojí střelu.

  4. Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

    Fanis     před 7 lety 19.08.2017 13:04 |  
    1 1

    Já mám teda trošku strach. Moc nechápu kritiku namířenou proti Mirovi za zápas na Kypru. Podle mě patřil jednoznačně k lepším hráčům a zvlášť vzhledem k tomu, jak krátce ve Slavii je, bych výkon hodnotil pozitivně. Horší je to ale s výhledem do budoucna. Podle mě je totiž jeho velkou výhodou to, že dokáže rychle pracovat s míčem, rychlé a přesné zpracování, rychlá klička, uvolnění. Ale tohle je podle mě vlastnost, kterou hráč nemá v sobě napořád, to se musí pořád trénovat a udržovat. Podle mě je to výsledek dlouhodobého působení v kvalitní zahraniční soutěži. A mám obavu, že tyhle vlastnosti může hráč v naší lize rychle ztratit a co nám z něj potom zbyde? Vím, že to srovnání úplně nesedí, ale napadá mě třeba Marcel Gecov. Když přišel, tak mi taky přišlo, že ční nad ostatními hráči fyzicky i technicky, ale trvalo to jen chvíli a naprosto zapadl do průměru (i když to samozřejmě bylo způsobeno i celkovým stavem Slavie).
    Směřuji k tomu, že podle mě je postup do ligy mistrů pro náš tým mnohem důležitější, než si většina lidí zde myslí. Nesouhlasím s názory, že je pro nás vlastně lepší hrát EL, protože tam uhrajeme víc bodů. Přesně hráči jako Stoch potřebují zápasy v LM, kvůli tomu aby si udrželi vyoký standard a i motivaci neustále na sobě pracovat a asnažit se držet krok s nejlepšími.
    Samozřejmě přeju, aby se u nás Mirovi dařilo, stejně jako ostatním posilám a doufám, že si LM užijeme už letos!!!

    • Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

      deny91     před 7 lety 19.08.2017 13:25 |  
      4 0

      Taky si strašně přeju, aby tady byla LM, o tom žádná, je to prostě to nejvíc. Nicméně k tomu účelu těžkých zápasů rozhodně poslouží i EL, kde má stále drtivá většina týmů větší rozpočty, lepší hráče a jsou zvyklí hrát pravidelně Evropu. Nejslabší v EL budu typu BATE a spol. z mistrovské kvalifikace EL. A jak jde vidět, i s těmi má současná Slavia obrovské problémy. Samozřejmě si ty problémy často působíme sami, ale to je právě ono - před dvěma lety jsme byli na sestup a teď pohárová Evropa v podobě LM/EL. To je prostě strašný rozdíl a adaptovat se na to bude chtít nějaký čas. Podle mě minimálně jeden podzim v pohárech (tj. letos). Nicméně i tak věřím, že tu LM ve středu uhrajeme. Hlavně žádnou typicky českou připosranost!

      • Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

        Fanis     před 7 lety 19.08.2017 19:05 |  
        0 0

        Souhlasím, že i el bude dost a samozřejmě nečekám, že bychom tam měli soupeře válcovat, ale přece jenom ta lm dostane víc z každýho hráče, budou prostě i na trénincích víc makat a navíc by to pro nás bylo výhodný i pokud budeme chtít shánět další posily - ty určitě půjdou radši do týmu, kterej hraje lm.

  5. Re: Dvě tváře nového slávisty Stocha: průšvihář i dobrák

    Sedrousek     před 7 lety 19.08.2017 14:25 |  
    0 0

    Ja si preju nejdriv porazit Bohemku.