Ženský fotbal

Dorostenky podlehly Slovácku

V třetím kole 1. ligy dorostenek jsme zavítali na hřiště 1.FC Slovácka, které v letošní sezóně ještě nevyhrálo. Zápas bohužel skončil naší prohrou 2:3.

Do zápasu lépe vstoupil soupeř, když po pravé straně pronikla hráčka Slovácka až do zakončení, ale Zelená šanci zneškodnila. V dslší šanci se ocitla hostující Prošková, která střílela po přetažené přihrávce od Růžičkové, gólmanka však střelu vytěsnila a z obou následujících rohů se slávistky neprosadily. Následně se do šance opět dostaly hráčky Slovácka a v 15. minutě po nedůrazu ve středu hřiště a zaváhání Pakostové přišlo potrestání, když se prosadila Kryštofová. Velikou šanci na vyrovnání měla Hilbertová ve 32. minutě, ale brankářka Slovácka svůj tým opět podržela. V 35. minutě se sama před gólmankou ocitla Komárková, ale ani ona nedokázala šanci proměnit. Ve 40.minutě faulovala Pavlasová a viděla žlutou kartu. Domácí zakončily poločas rohem, který skončil střelou mimo branku.

Do druhého poločasu vstoupily hráčky Slavie aktivněji a hned ve 43. minutě přišla šance Maňové, kterou vybídla Růžičková. O několik minut později ve 48. minutě se však prosadily hráčky Slovácka, tentokrát po rohovém kopu, kdy hráčky Slavie trestuhodně nepohlídali hlavičkující Stařinckou a ta vsítila druhý gól domácích. Tento gól jakoby hráčky Slavie probral a ve 50. minutě přišlo snižení od Hilbertové, která si našla odražený balón a uklidila ho k tyčce. Poté měly slávistky několik velikých příležitostí, které skončily na břevně nebo je vychytala golmanka Slovácka, a bohužel přišel trest - po veliké hrubce hostující obrany se prosadila znovu Kryštofová, když prostřelila naší brankářku. V 74. minutě snížily slávistky na rozdíl jednoho gólu, kdy se po přihrávce Hilbertové prosadila Růžičková. V posledních minutách si slávistky vypracovaly další šance na vyrovnání, které bohužel opět neproměnily. Tlak Slavie přišel příliš pozdě, a proto si ze Slovácka odváží prohru 2:3. Další utkání hrají Juniorky 2.9., kdy se na domácí půdě střetnou s rivalem z Letné.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)