Reprezentace

Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

Česká republika vyhrála přátelský zápas s Katarem 1:0. Na levém kraji obrany odehrál celé utkání Jan Bořil, Jan Sýkora si připsal první poločas, Josef Hušbauer byl vystřídán v 62. minutě a Tomáš Souček odehrál posledních 15 minut.

Komentáře (17)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Simon Deli

    Mike     před 6 lety 11.11.2017 19:44 |  
    0 0

    Simon stridan v africke kvalifikaci. Snad se zase nezranil.

    • Re: Simon Deli

      Ladislav (přítel SN)     před 6 lety 11.11.2017 21:45 |  
      0 0

      Nemyslím, protože o přestávce prohrávali 2-0, tak stáhli obránce a dali tam někoho ofenzívnějšího.

  2. Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

    Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 11:32 |  
    13 0

    Dobré dopoledne přeji Vám všem.
    Seděl jsem po zápase chvíli při disputaci na kávou s dalšími přáteli. Disputace byla velmi rozumná a při přečtení dnešního vydání "spartu" s hodnocením pana Podroužka jsme se nemýlili ani jeden.
    Je doslova nabíledni, aby hodnocení hráčů Slávie bylo v tomto tisku od tohoto "chudáka" co nejnižší. Prostě ta Slávie je se svými hráči hrozná.......... že.
    Tak Bořil má 5. Ten Bořil, který odehrál celý zápas velmi dobře, vystihoval přihrávky soupeře a zakládal protiútoky. Coufal hodnocen 6, po opakování zápasu měl Coufal 6 chybných rozehrávek a o 4 fauly více než Bořil. Pokud beru jako plus pro Coufala, že stačil fyzicky, tak to samé bylo i u Bořila, ten fyzicky stačil také. Přestože věděl, že dostal velmi tvrdý trest, odehrál tento zápas velmi dobře a u mě má velké uznání.
    Josef Hušbauer byl nevýrazný......... Josef Hušbauer odehrál zápas velmi dobře. Pochopil, že dopředu je aktivnější Tonda a tak převzal dost obranných úkolů včetně toho, že presoval po celém hřišti a přitom založil i několik protiútoků. A přihrál Tondovi na gól. Dostal známku 5 zrovna tak, jako Frýdek, který pokazil co se dalo a ještě zbytečně fauloval. Kopic nebyl lepší než Sýkora a Falta nebyl lepší než Bořil. Pokud bych mohl, tak by Hrubý ode mně za 4, Frýdek za 4, Kliment za 4.
    Pokud si zde dáváme práci se známkováním našich kluků po zápase, tak si myslím, že jsme daleko objektivnější. Barák neodehrál špatný zápas, dal gól, ale těch faulů. Toho bylo dost, a navíc při vracení je dost pomalý. Pepa Hušbauer za něho jen v první půli musel 4x hasit po jeho nedorazu. Ano, maximálně za 7.
    Hušbaer nastoupil jako kapitán, a nebylo to jen přání trenéra ale i hráčů. To o něčem svědčí.
    A znovu chci říci, že vyjádření Hušbauera po zápase v Plzni bylo vytrženo z kontextu položené otázky Podroužkem, kterou Janega hned okamžitě vypustil do světa, jenomže tak, že si jako Hušbauer pustil hubu na špacír. Naštěstí jsou jak Hušbauer, tak i Šilhavý ,rozumní slávisté a všechno se vysvětlilo. Jen ten, kdo chce pořád story o jakémsi rozhádání hráčů a trenéra a vedení, ví proč to dělá. Nechci tvrdit, že jsme byli po Plzni "nasr...ní", ale že byto bylo všechno až tak dramatické.........? To se jen někomu prostě hodí do krámu.
    Je jen na nás slávistech, jak budeme pokračovat dál. Jestli tu budeme vypouštět všelijaké "džiny z lahve" o tom, jak to ve Slávii neklape, a nebo se spíš budeme věnovat tomu, abychom klukům pomohli najít sílu a motivaci se poprat s tím, že každý zápas musíme jít za třemi body a "makat a jezdit". Hráli jsme přátelský zápas v Craiově a podívejte, objevil se nám do "Ačka" další šikovný mladý kluk. Přesně takhle se objevil Suchý, Necid, Souček,Hrubý, Šmicer a další. Díky za něj. Třeba je to znamení.....
    A to, že dohrála Plzeń v MOLcupu? To je pro nás také motivace. Pohár už jsme dlouho nevyhráli, že..............
    K tomu přidejme, že se musíme porvat o druhé místo v HET lize (nemyslím si, že si to Plzeń podělá), a RB i Olomouc se o to druhé místo chtějí poprat taky. Tak tady je další důvod, proč chodit na náš stadion v Edenu, povzbudit kluky a věřit jim.
    VĚŘIT JIM !!!!!!!!
    Arcus qui nimisintenditur rumpitur.
    Luk, který se příliš napíná, praskne..........
    S úctou k Vám všem v nedělním poledni
    Sokrates55

    • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

      belmis (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 14:32 |  
      5 3

      Podle mě, Hyského, fanoušků všech klubů hodnotící výkony hráčů v tomto zápase, zahrál Hušbauer v tomto zápase průměrně až podprůměrně. Každopádně srovnávat jeho výkon s Pavlenkou či Barákem v tomto zápase, je docela odvážné. Pavlenka a Barák včera ostatní převyšovali.

      • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

        belmis (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 14:33 |  
        0 0

        ...jsem se nějak zacyklil :-) Tak ještě jednou "v tomto zápase"

        • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

          Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 15:46 |  
          3 2

          Dobré odpoledne příteli Belmisi.
          Já nesrovnávám Hušbauera s Pavlenkou a Barákovi jsem přisoudil 7. Pokud zůstanu u té 5 Hušbauerovi, tak tam s ním porovnávám jiné "borce", kteří tu 5 dostali také.
          Domnívám se, že Hušbauer hrál pro tým a ačkoliv jako kapitán, přenechal Barákovi tu útočnější fázi a dělal tu míň viditelnou. Pokud budu hovořit o Hýském a připomenu si jeho některé výkony ve Slávii, tak se až tak o velkého experta nejedná a v některých komentářích mi připomíná odborníka Czaplára. Přesto Váš názor příteli Belmisi respektuji. Nechci, abyste si myslel, že tu chci Hušbauera nějak vyzvihovat. To určitě ne. Vím, že po zápase se Spartou byl na vzestupu s formou, bohužel místo toho, aby jeho vzestupné formy bylo využito, tak se díky prostojům dostal dolů a teď jeho forma není tak dobrá. Přesto se domnívám, že v zápase proti Kataru rozhodně nebyl podprůměrný, jak zde tvrdíte příteli Vy.
          S úctou k Vám
          Sokrates55

          • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

            belmis (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 16:26 |  
            2 3

            Dobrý den Sokrate, podprůměrným výkonem Hušbauera hodnotili čtenáři idnes. Podle mě to byl výkon průměrný, rozhodně ne žádný propadák. Jinak bych řekl, že prostoje žádné velké nebyly a tak jako minulou sezónu jsme nehráli poháry, ligu hraje celkem pravidelně. Nejlepší odborník na fotbal nemusí být nejlepší fotbalista. Mně Hýský nevadí, myslím, že v TV patří k tomu lepšímu. Janega či Podroužkek jsou neobjektivní pisálci, které je lepší úplně ignorovat.

            Já si uvědomuju, že jsem na Hušbauera trochu přísnější než na jiné naše fotbalisty. Je to tím, že se tu i po zápasech, kdy se mu moc nedařilo, tady setrvačností docela často psalo "Hyšby klasika, nadstandard" a někteří jiní byli automaticky podhodnocováni.

            • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

              Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 17:17 |  
              1 0

              Díky za odpověď Belmisi.
              Vycházel jsem z Vaší první věty, kde říkáte, že i dle Vás. Víte, já mám Vaše názory za velmi dobré. Učím se. Někdy mi samozřejmě něco někde unikne a najdu to právě třeba u Vašich postřehů. Navíc se neuchylujete k nějaké neférovosti a jste slušný. To se cení a díky. Kritika je potřebná a nesouhlasné názory jsou mnohdy lepší a užitečnější než nějaké "vlezdoprdelkovství" :-)).
              Pokud si Hušbauer kritiku zaslouží , nechť ji má. Musí to však mít logiku a přiměřené porovnání. To mi v hodnocení ze zápasu s Katarem u příkladů, které jsem uváděl, tak trochu chybí. Ale to je asi tak vše.
              Určitě se oba shodneme, že teď Slávie potřebuje od nás všech pomoc, aby se zase oklepala a dala se do kupy.
              S úctou k Vám
              Sokrates55

              • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                belmis (přítel SN)     před 6 lety 12.11.2017 17:31 |  
                0 0

                Děkuji. Slavia půjde nahoru, o tom jsem téměř přesvědčen. A pokud do ní média šijí, teď jsme měli pár nevydařených zápasů, jsou tady dva zcela rozdílné názory na fandění (TS vs. ostatní), tak hlavně potřebuje takové fanoušky, jako jste Vy. Zatímco my se tady občas pohádáme, Vy každého odzbrojíte svou slušností a moudrostí. Jste takový tmelící prvek těchto diskuzí.

                • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                  Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 13.11.2017 08:01 |  
                  2 0

                  Dobré rán přeji a děkuji za Vaší odpověď.
                  Pokud se někam chceme posunout, je dobré si vyslechnout i ty nepříjemné a kritické připomínky. A jak říkám, učím se.
                  A jinak se Vám příteli Belmisi přiznám, že si při fandění taky zanadávám a někdy mi "ulítne" i sprosté slovo. Ale asi "házet kelímkem" nebudu :-)).
                  Sokrates55

                  • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                    belmis (přítel SN)     před 6 lety 13.11.2017 08:42 |  
                    0 0

                    :-))

                  • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                    travel (přítel SN)     před 6 lety 13.11.2017 10:23 |  
                    1 0

                    S tím "ulítnutím" to mohu potvrdit :-)

                    • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                      Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 13.11.2017 12:12 |  
                      0 0

                      Zdravím Tě Travele.
                      Ale to bychom nebyli snad ani fandové, kdyby nám to občas "neulítlo" :-)). Viď.
                      "Libertas est potestas faciendi id quod iure licet" - římská právní zásada
                      Svoboda je možnost dělat to, co dovuluje právo.
                      Sokrates55

                  • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

                    bongor     před 6 lety 13.11.2017 14:04 |  
                    2 1

                    Každej jsme jinej,máme na různé věci různé názory,ale pořád musí být z každého našeho psaní znát,že jsme slávisti a vždycky tady je pro nás nejdůležitější Slavie.Proto třeba mám já na TS skoro vždy jiný názor,pro mě je to ten pravý tmelící prvek mezi fandama a mužstvem a náš dvanáctý hráč.Přiznám se,že já bych toho bosenskýho Liberečáka určitě nepolil pivem,to co si dovolil to byla hlasitá koleda o rozbití huby.Tak se těm našim mlaďochům není co divit.

          • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

            PetCC     před 6 lety 13.11.2017 22:08 |  
            0 0

            Jak jsem měl Hyského rád, jako fotbalistu, tak s jeho názory na fotbal dlouhodobě nesouhlasím.
            Jakékoliv jeho hodnocení pro mě není směrodatné, dokonce ani směroplatné! :-)

    • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

      bongor     před 6 lety 13.11.2017 13:53 |  
      1 0

      Ahoj Sokrate.Co se Hušbyho týče,je to člověk,který je nejnenáviděnější veškerou rudou pakáží,tak se tomu nemůžeme divit.Ale hodnocení "sportovních"redaktorů spartu,to je soubor
      nesmyslných kydů amatérů,co nemají ponětí.Tak asi nemá cenu si toho vůbec jakkoli všímat.

      • Re: Do zápasu s Katarem zasáhli čtyři slávisté

        Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 13.11.2017 15:25 |  
        1 0

        Ahojky Bongore. To jsem rád, že ses taky ozval.
        Víš, já jsem byl na Hušbauera taky naštvanej, když se objevilo to jeho vyjádření (mimochodem to není z živého rozhovoru, ale pouze z písemně přepsaného "záznamu"). Pak jsem se dozvěděl, jak to vlasně bylo a pak ještě přišla Hušbauerova korekce a bylo to jasné. A dodnes se k tomu už Podroužek s Janegou už nevrátili. Ale nešť.
        Kdyby neby ten deník "spart" celorepublikovým periodikem, tak mi to tak nesíří, ale čte to prostě dost lidí. A co je psáno........... tak se u nás bere "investigativní" žurnalistika.
        Jinak přeji hodně zdraví brachu a drž se.
        "Nihil est tam volucre quam maledictum: Nihil facilius emittitur, nihil citius, latius dessipatur." - Cicero
        Nic není tak rychlé jako pomluva: Nic snadněji nevznikne, nic se rychleji neujme a nic se více nerozšíří.
        Sokrates55