Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 16. kolo

Ligový zápas uzavřeli sešívaní povinným domácím vítězstvím s Baníkem Ostrava. Nebyla by to ale Slavia letošního podzimu, aby si cestu k výhře podstatně neztížila.

Tým z Edenu byl před utkáním dvou velkých rivalů v roli jednoznačného favorita. Jak by také ne, když obhajuje titul, zatímco Baník se po postupu z 2. ligy podzimní částí vyloženě protrápil. Včera tak měli červenobílí ideální možnost před vlastními fanoušky alespoň částečně odčinit ztrátu z Vítkovic ve 2. kole a nepovedené ligové výsledky z poslední doby, po nichž přišla pokuta.

Jenže hned na začátku přišla komplikace v podobě kuriózního vlastního gólu Frydrycha. Když pak Hušbauer nastřelil tyč, od níž se míč jen o centimetry neodrazil do branky, tak jsem se pomalu začínal chytat za hlavu, že to zase bude zápas, kdy si gól dáme sami a pak budeme marně bušit do soupeřovy obrany. Naštěstí Baník dělal vzadu velké chyby, šance přibývaly a již po půlhodině hry bylo skóre otočeno ve prospěch Slavie. Nutno dodat, že zcela zaslouženě. Slávisté první půli zvládli dobře a soupeře jednoznačně přehrávali.

Podobně jako v minulém kole s Jabloncem se ale nepovedl poločas druhý. Hosté měli územní převahu a na bezradnou hru našich hráčů se nedalo dívat. Náš tým ve druhé půli působil nekompaktně a k vidění bylo až příliš individuální nekvality, viz Van Burenovo (ne)vyřešení přečíslení 5 na 1, Stochova neschopnost zakončit do prázdné branky apod. Naštěstí si Baník přes zdánlivou převahu nedokázal vytvořit jedinou střeleckou pozici, a tak utkání nakonec skončilo přeci jen zaslouženou výhrou našich barev. I tak ale jistě nejeden fanoušek Slavie odcházel ze zápasu s pocitem rozčarování. Druhá půle z naší strany nesnesla žádné přísnější měřítko. Jak jsem si ale uvědomil doma po zápase, tak malou omluvou může být fakt, že zápasy jdou teď skutečně velmi rychle po sobě. Teď máme dost času připravit se na Astanu. Jde o velmi důležitý zápas a do většího zhodnocení podzimu se pustím až po zápasu s ní.

V závěru úvodního textu bych se vyjádřil ke dvojici Jílek a Baroš. Můj dlouhodobý názor je, že by rozhodčí Jílek v lize vzhledem ke své pověsti a napojejí (pupeční šňůrou) na Berbra působit neměl (spolu s Ardeleanem, který je ještě horší). Včera odpískal nekonzistentní zápas, ve kterém udělal i dvě výraznější chyby. Hojně se propírá chybné neodpískání penalty v závěru po faulu Jugase na Baroše, což je správně. Zapomínat by se ale nemělo ani na zápasnický chvat na Škodu po rohovém kopu v čase 3:54. Jistě, rohy jsou plné vzájemných strkanic, ale tady hráč Ostravy unikajícího Škodu jednoduše zezadu stáhl oběma rukama. Co víc je faul než toto? A co se týče žlutých karet pro Dannyho a Baroše, tak Baroš se na zemi nohama ohnal po Sobolovi. Za to ji dostal zcela oprávněně. Nakonec Bořilovi byla za podobný zákrok proti Liberci vystavena stopka na 2 utkání. Baroš na hřišti věčně simuluje, rozhazuje rukama a sám přitom hraje zákeřně. Když rozhodčí chybují proti jeho týmu, tak je čeká vodopád nadávek a stížnosti do novin o poměrech v českém fotbale. Když sudí vyhrají jeho týmu zápas jako v minulém kole proti Karviné, tak se jen lakonicky usměje a praví, že fotbal je spravedlivý, že vám jednou dá a jednou sebere. Tak si teď, Milane, vzpomeň na svá slova a nebreč. Zvlášť když Baník vzhledem k zákroku na Škodu nikdo výrazněji neobral.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jan Laštůvka - 5 - Navzdory tlaku Baníku ve druhé půli měl práce minimum. V závěru dvakrát dobře vyběhl na centr.

Michal Frydrych - 5 - Postava zápasu. Nejdřív si nešikovně vstřelil málo vídaný vlastní gól. Situací se ale nenechal zlomit a nakonec velice povedenou ranou zápas rozhodl. Jinak hrál obstojně.

Jakub Jugas - 5 - Do našeho vápna mířilo ve druhé půli množství centrů, ale stopeři si počínali jistě a Baník do zakončení nepouštěli. Jugas v závěru přišel pozdě do souboje a v pokutovém území fauloval Baroše. Penalta se naštěstí pro nás kvůli chybě rozhodčího nepískala.

Michael Ngadeu Ngadjui - 6 - V Jablonci byl o něco horší než Jugas, včera tomu bylo naopak. Vyhrával hlavičkové souboje, těsně bránil i Baroše.

Eduard Sobol - 4 - V závěru podzimu vytanula na povrch jeho slabá stránka, tedy mezery v bránění, víc, než by bylo dobré. I proti Baníku byl několikrát laxní a hosté se snadno dostali hned k několika snadným centrům z dobré pozice z jeho strany, viz Hrubého míč před Frydrychovou vlastní brankou.

Jaromír Zmrhal - 6 - Jak se podzimem protrápil, tak v jeho závěru hraje v takřka nejlepší formě z celého týmu. Proti Baníku hezky předpřipravil gólovou pozici pro Milana Škodu a připsal si asistenci. I jinak hrál celkem dobře a neúnavně si nabíhal za obranu soupeře, ač přesný míč mnohdy nedostal. Střídán měl být tentokrát spíše Stoch na druhé straně.

Tomáš Souček - 5 - Průměrný výkon. Měl v zápase dobré momenty, jako byla jeho hlavička po rohovém kopu, kterou výborně vytáhl Chmiel. Stejně tak ale občas nestihl zastavit rodící se brejkovou akci hostů a příliš nepřispěl k většímu držení míče a větší kontrole nad zápasem v druhé půli.

Josef Hušbauer - 6 - Takhle Josefa za rok 2017 známe. Proti Baníku byl hodně aktivní a hodně viditelný. Pohotovým volejem trefil tyč a chybělo jen pár centimetrů, aby míč skončil v síti. Založil akci před naší první brankou, povedlo se mu i několik kliček, když se třeba ve druhé půli uvolnil ve vápně a na jeho druhé straně našel zakončujícího Frydrycha. Střídal kvůli zranění, snad bude na Astanu fit.

Danny - 6 - Dannymu prospívá místo ve středu zálohy a dostává se do dobré formy. Podobně jako v Jablonci předvedl hezký průnik, kdy obešel kličkami dva protihráče. Hlavně ale přidal dvě nápadité a důležité přihrávky u našich gólových akcí. Ve druhé půli už sice kazil o poznání více, ale na druhou stranu výrazně přidal na bojovnosti při bránění, když třeba vyhrál hlavičkový souboj při míči do našeho vápna. I v půtce s Barošem bylo vidět, jak moc chce zápas vyhrát. Lepší šestka a pro mě nejlepší hráč utkání.

Miroslav Stoch - 4 - Stochův výkon se mi včera příliš nelíbil. Snažil se hrát, ale spoustu akcí zbytečně zadrbal. Přišlo mi, že Zmrhal se svým přímočarým stylem dokázal mnohem lépe využívat okna v obraně Baníku. Stoch navíc nepochopitelně zahodil vyloženou šanci, kterou mu daroval Chmiel. Co víc potřebuje na gól než prázdnou bránu? Místo toho držel míč, až ho ztratil... Ve druhé půli také mohl vyslat do samostatného úniku Škodu, ale spoluhráče neviděl a celou akci zastavil.

Milan Škoda - 6 - V Jablonci to Milanovi tak nesedlo, tentokrát to bylo naopak a byl vidět. Vyhrával hodně hlavičkových soubojů, po pěkné akci navíc vstřelil i pohotový gól, byť to bylo po trochu šťastné teči. Ve druhé půli si pak několikrát nerozuměl v zakončení se spoluhráči. Celkově ale dobrý výkon.

Mick Van Buren - 3 - Tohle střídání se vůbec nepovedlo. Mickovi v zápase nevyšlo skoro nic. V dobré pozici ve vápně pálil osamocený úplně mimo, vrcholem pak bylo trestuhodné zakopnutí míče do zámezí při akci 5 na 1. Co víc může hráč chtít než toto?

Jan Sýkora - 4 - Nastoupil na hřiště ve chvíli, kdy se Slavii nedařilo a sám s tím nedokázal nic udělat. Dlouho se ani nedostal k míči, když už ano, tak akce neřešil nijak zvlášť dobře. Hru neoživil a nezaujal.

Halil Altintop není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

16. kolo - Pátek 01. 12. 2017 19:30

HET liga, 2017/2018
2 - 1
2 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

24. Milan Škoda
28. Michal Frydrych

FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava

8. Frydrych (vl.)

Komentáře (232)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    DF007   před 10 dny 02.12.2017 20:10 |  
    5 1

    Známky ok. Musíme si přiznat, že druhý poločas byl bídný. Naštěstí se třemi body na závěr. K tomu ta šílená kosa.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Ados   před 10 dny 02.12.2017 20:17 |  
    9 6

    Jako Stoch za 4 opravdu ne. Určitě patřil k tomu lepšímu. Danny je bezesporu geniální hráč, ale těch zkažených nahrávek je na jeho kvalitu dost. Jsem rád, že končí podzim, protože naše hra není hodna úřadujícího mistra. Snad se přes zimu dáme do kupy a na jaře dojdeme suveréně k druhému místu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Boo_SKS   před 10 dny 02.12.2017 20:38 |  
      22 0

      Danny samozřejmě taky kazí, ale často jsou ty jeho ztráty způsobeny naprostým nepochopením či nepředvídáním našich hráčů. Nemyslím to nijak zle, ale Danny teď hraje s o třídu horšími hráči, než na jaké byl celou kariéru zvyklý. Teď má kolem sebe tým s jinou herní inteligencí a přijde mi, že se s tím zatím nestačil zžít.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Lantenac   před 10 dny 02.12.2017 20:59 |  
        10 0

        Navíc je něco jiného nepřesně přihrát v okolí soupeřova vápna při pokusu o překvapivou (před)finální přihrávku, než ztratit míč ve středu pole. Podle mě Danny uprostřed hřiště balony skoro vůbec neztrácí, naopak přihrává velmi přesně.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        sks9   před 9 dny 02.12.2017 22:18 |  
        0 0

        Asi i o dvě třídy v portugalský repre
        C.Ronaldo,Nani,Pepe atd.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Srdcar114   před 10 dny 02.12.2017 20:29 |  
    3 0

    Plně souhlasím s hodnocením i s dalším komentářem.Penalty měly být odpískány obě,ta pro Slavii ale už ve 4.minutě,což nám mohlo pomoci.Vadí mi,že penaltový zákrok na Škodu nebyl ukázán ani na videu v isportu a ani v nedělních Brankách v ČT.Slyšel jsem ale,že redaktor Bosák ten zákrok v přímém přenosu na ČT Sport za penaltový považoval.Charakteristika Baroše je naprosto přesná,co si na rozhodčí bez trestu dovolí,to je neskutečné.Byl jsem překvapen,že Michal Frydrych v rozhovoru v chování ostravských příznivců neviděl nic špatného.Podle mě pyrotechnika náš výkon ovlivnila,došlo k tomu několik minut poté,co jsme zápas za tři minuty otočili,náš výkon se zlepšil,několikaminutová přestávka nám neprospěla.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    zeleznik2   před 10 dny 02.12.2017 20:49 |  
    2 12

    S hodnocení nemám problém, ikdyž některé známky bych upravil. Jarda Zmrhal mile překvapil, dokázal zahrát solidně snad čtvrtý zápas v řadě, opravdu nepamatuji...Barošův let plavmo, hojně probírán v médii za penaltový nepovažuji, možná nepatrný kontakt tam od Jugase byl, ale Baroš tomu nechutně pomohl, navíc neměl být už dávno na hřišti, teatrální pády, faul na Sobola, jasná červená a Ostraváci brečí, že si rozhodčí dovolil dát mu žlutou kartu!!ale na druhou stranu uznávám, že penalty se určitě kopali i za menší prohřešky..pokud by jí pískl po faulu na Škodu, tak ok, ale takhle ne.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      praktik   před 9 dny 02.12.2017 21:43 |  
      1 0

      Papír unese všechno.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      iwanowicz   před 9 dny 02.12.2017 21:46 |  
      12 3

      V TV to rozklicovali, Baros si predkopl mic a Jugas mu slapl na nart, zadnej let plavmo Baros nepredvedl. Jasná penalta. Ja jsem rad, ze to rozhodci nepiskl, ale je fer priznat, ze to byl jasnej faul..

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        o-cab   před 9 dny 02.12.2017 22:24 |  
        6 2

        i kdyby ho nepřišlápl tak ho prostě sejmul bez balónu. penalta zcela jasná, nechápu vůbec co tu někteří řeší. bylo vidět přes celý hřiště jak od Jugase odletěl.

        Baroš se občas chová jak bezmozek ale zrovna v dnešní době je na něm vidět že prostě bojuje za Baník a sere ho kde se nachází. snaží se to strhnout srdcem, to cením. to kolem už samozřejmě ne:)

  5. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Paldi55   před 10 dny 02.12.2017 20:58 |  
    9 0

    Laštůvka si určitě zaslouží lepší známku, několikrát spoluhráčům pomohl. Souček byl velmi dobrý a taky bych mu určitě dal lepší známku. Možná i Dannymu bych známku vylepšil, pořád se snažil vymýšlet, dva góly jsme dali s jeho velkým přičiněním. Jinak asi souhlasím.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    zeleznik2   před 10 dny 02.12.2017 21:01 |  
    2 9

    Teď skončilo trápení Jablonce v Plzni, tak si říkám, jak je možné, že jsme nedokázali na Střelnici vyhrát?to co Jablka dnes předvedla to bylo tak na přebor. Standa Tecl ve 100% goĺovce, ale hlavně střelec z pondělka Mihálik, který v podobné šanci dokázal pouze, upadnout vysílením ve vápně, to jen potvrzují. Plzeň opět slabá, ale prostě na Het Ligu to bohatě stačí, dvakrát se trefil Krmenčík a k tomu ještě tyč a břevno...ještě, že dnes padla ta Olomouc, je to sice jen o skóre, ale jsme aspoň druzí, ve čtvrtek dáme Astanu a bude i na jaře EL..

  7. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    ervin   před 10 dny 02.12.2017 21:05 |  
    10 9

    Vím že Stoch má být rozdilovy hráč ale za čtyři je snad žert myslím že tak špatný nebyl .

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Alanor (admin)   před 10 dny 02.12.2017 21:12 |  
      14 10

      Ne, žert to opravdu není. Stoch zase zahodil vyloženou šanci, což nás mohlo mrzet. Navíc mohl vyslat do úniku Škodu, času i prostoru na to měl spoustu. Místo toho se otočil k vlastní brance. I herně se mi další hráči ze zálohy líbili víc. Kdo z nich podle tebe zahrál hůř? A nemyslím si, že to byl zápas, kde bych měl rozdávat vysoké známky všem, tedy i Stochovi. Za čtyřkou si stojím.

      Jak jsem z něj byl po přestupu nadšený, tak je podle mě na místě sundat si růžové brýle a přiznat si, že to z jeho strany zas taková sláva není. A včera to byl navíc jeden z jeho slabších výkonů.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Ados   před 9 dny 02.12.2017 21:24 |  
        14 7

        Tohle je podle mě naprosto mimo. Stoch je jinde, než všichni naši záložníci (pohybem, technikou a fotbalovostí celkem). Produktivita je slabá, ale i tak jsem přesvědčen, že pro tým odvede velké množství práce.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Jachym   před 9 dny 02.12.2017 21:55 |  
          11 2

          Já naopak s Alanorem plně souhlasím. Stoch sice lítá jako čamrda, ale právě proto, že ta produktivita je tak slabá, nemůže být věčně a ze zvyklosti hodnocen lépe než Zmrhal. Já od něho, světe div se, očekávám i občasné gólové příspěvky, a ty se zatím nekonají.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            o-cab   před 9 dny 02.12.2017 22:28 |  
            5 2

            proto mi přijde trochu mimo, že oba hrají přes nohu. když už nejsou produktivní tak jak by být měli tak je Šilhavý připravuje i o možnost efektivně a rychle ze hry to posílat do vápna. kdyby to aspoň během zápasu občas prohodil

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        roygrey   před 9 dny 03.12.2017 17:48 |  
        3 0

        Souhlasím. Stacha jsem si oblíbil, rád se na něj koukám, ale chtělo by to více asistencí, když už ne gólů. To jak vyřešil ve 2.půli situaci, kdy vystihl přihrávku, sebral míč, ale zazdil to... Udělat to Zmrhal, tak bude zatracen.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    honza304   před 9 dny 02.12.2017 22:00 |  
    12 3

    No, já bych rozhodně nedal šestku Zmrhalovi a vůbec už ne Škodovi. Jestli teda Škoda vyhrál množství hlavičkových soubojů, pak je taky potřeba vidět, že značnou část z nich prodlužoval za obranu "na nikoho", čímž odevzdal obraně Baníku míč a pomohl jim ho vlastně zpracovat. Značnou část zápasu se pohyboval v ofsajdové pozici a pak tam rozhazoval rukama, že se mu nenahraje. Stoch mu to tam jednou přišel vysvětlit, zastávám se Stocha. Stereotypní nakopávání vysokých balónů do vápna k ničemu nevede, stejně tak jako překopávání zálohy. Nebylo moc vidět pohledné kombinování a rychlý přechod do útoku po zemi už vůbec ne. Na to jsme si koupili řadu technických hráčů, abysme zálohu donekonečna překopávali.
    Jo a na prášky jsem z toho, jhak vhazujeme auty.Buď do souboje nebo rovnou na hlavu soupeře.

    Vyřiďte někdo, prosím, tomu člověkovi, co představuje hráče, že představování Dannyho Da-Ny je otřesné, to nemůže ohlásit Danny-Danny? Křestních jmen má taky docela dost.
    No nic, snad aspoň ve čštvrtek budeme hrát fotbal.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      edenian   před 9 dny 02.12.2017 22:22 |  
      1 11

      Ono je to slabikovani otresny vseobecne :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      o-cab   před 9 dny 02.12.2017 22:30 |  
      5 5

      zcela přesně ohledně škody a stocha. z neustálých prodlužovaných hlaviček toho prvního do řad obrany soupeře jsem šílel

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        první rytíř   před 9 dny 03.12.2017 12:26 |  
        1 6

        Přidávám se! Stoch určitě lepší Zmrhala. Alanore, srovnej třeba jen kvalitu zpracování míče těch dvou a musí ti být jasné, kdo je lepší fotbalista a i proti Baníku jim byl.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    dauby   před 9 dny 02.12.2017 22:40 |  
    10 13

    Takze podle tohoto hodnoceni jsme proti tragickemu Baniku, kdyz pominu stridajici MvB a Sykoru, podali jinak nadprumerny vykon? To snad ne! Druhy polocas byl nejhorsi vykon Slavie na podzim, hruza hruzouci, a navic jsem nevidel, ze by nasi hraci makali. Souper utocil a nasi 4 hraci ze souperovy pulky lehce vyklusavaji, misto aby makli. Co to sakra je? Ty pokuty bych jim radne navysil a v zime musi prijit dukladna cistka. Darit se nemusi vzdy, ale ocekavam, ze hraci budou makat na doraz a to jsem tam nevidel. Prisnejsi meritko snese akorat Danny za prvni polocas a Ngadeu. Frydrych tragickej, nevim jak muze mit prumernou znamku, ten vlastenec byl prisernej. Lastuvka dvakrat pri vybehnuti sotva dosahnul na mic, nejistej. Jugas udela penaltovy zakrok, Sobol neviditelnej, Soucek taky, Husbauer bida, Stoch vcera spatnej... S hodnocenim tedy zasadni nesouhlas!

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Alanor (admin)   před 9 dny 03.12.2017 09:56 |  
      3 1

      Průměr hodnocených hráčů vychází na 5. Tak o jakém nadprůměrném hodnocení mluvíš? Není spíš problém v tom, že sis to blbě spočítal?

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        dauby   před 9 dny 03.12.2017 15:38 |  
        1 4

        Tak buď neumíš počítat Ty, nebo neumíš číst. Psal jsem, když pominu střídající hráče MvB a Sýkoru, kteří jen střídali. U ostatních hráčů tam máš 5 šestek, jen 2 čtyřky a 4 pětky. To je průměr přes pět (cca 5.3), čili něco mezi průměrným a dobrým výkonem. Jestli Tobě přišla naše hra nadprůměrná, tak mě ani náhodou. Vyhráli jsme s jedním z nejhorších týmů ligy, který snad ani nevystřelil na bránu, jen se štěstíma díky chybě rozhodčího, v druhém poločase jsme často jen se strachem bránili a hráči rozhodně nepředvedli nasazení na hranici svých možností. Jestli by tohle měl být nadprůměrný výkon našeho celku, tak pěkně děkuji. Našemu výkonu by odpovídala tak průměrná známka 3, maximálně 4, ale rozhodně ne přes 5. Takže se polepši a lépe počítej :-).

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          jufoun (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 15:46 |  
          1 0

          douby jestli píšeš o chybě rozhodčích, zajisté tím myslíš i chybu u faulu na Milana Škodu viď?
          Tedy na penalty 1:1 neodpískané.
          Výhra se štěstím, když soupeř nevystřelil na bránu, to je argument mimo.
          Netvrdím, že jsme hráli bůhvíjak hezky, nebylo to ono zvlášť druhá půle, ale výhra je zasloužená.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          roygrey   před 9 dny 03.12.2017 17:52 |  
          2 0

          Průměr 5,3 odpovídá. První poločas ušel. Druhá půle bylo zoufalství. Dále se musí zohlednit výsledek.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          EdCable   před 9 dny 03.12.2017 19:08 |  
          2 0

          Prumerne hodnoceni je 5,5 - takze i tech 5,3 je pod prumerem. A navic se hodnoti cely zapas ne jen spatny druhy polocas.

  10. Bílek

    o-cab   před 9 dny 02.12.2017 22:55 |  
    6 28

    ještě bych tu rád viděl hodnocení Šilhavého ve vztahu k Bílkovi. čím víc o tom přemýšlím tak tím víc mi přijde že něco takového jsem ve Slavii neviděl od doby co odstřelili během/po rakovině Kolouška.

    nedat mu příležitost se rozloučit s kariérou na hřišti po tom, co pro klub udělal, nedat ho tam během prodloužení na dvě minuty, to mi od Šilhavého přišlo naprosto nízké, podlé, nedůstojné a neuctivé. ještě když tam dal koho tam dal místo něj. tímto u mě Šilhavý lidsky strašně klesl. nenacházím ani náznak argumentu či polehčující okolnosti, ještě když mu Bílek už rok pomáhá držet kabinu pohromadě.

    rovněž vůbec nerozumím lidem, co se tu snaží situaci obhájit. je to neomluvitelné, neobhajitelné a Bílek druhou šanci na ukončení kariéry v životě nedostane.

    https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/939691-slzy-neudrzel-a-rozbrecel-se-bilka-mrzelo-ze-nedostal-ani-minutu-uz-se-tesi-po-bok-ucitele-nezmara.html#hp-sez

    • Re: Bílek

      Khadgar   před 9 dny 02.12.2017 23:06 |  
      26 0

      No, když už by se tohle mělo řešit, tak na prvním místě jsou dnes už bývalí spoluhráči Bílka, kteří zápas proti outsiderovi odehráli, řečeno tvými slovy, tak nedůstojně, neuctivě a nízce, že nedali svému kapitánovi možnost rozloučit se na hřišti. Příležitostí k rozmetání soupeře, aby mohl Jirka v klidu nastoupit, měli dost.

    • Re: Bílek

      rak (přítel SN)   před 9 dny 02.12.2017 23:28 |  
      18 0

      To tedy sakra přeháníš. Byla to škoda, ale dělat z toho tak zásadní problém je mimo. Pro Bílka to bylo velmi důstojné rozloučení a myslím, že to tak i vnímal. Navíc ve Slávii zůstává a to velmi dobré pozici. Těch pár minut by bylo pěkných, ale ta představa, že zrovna v tu dobu dostaneme gól, např. i po odpískané penaltě a ztratíme dva body by bylo pro něj velmi nepříjemné. Byl to tedy určitý risk, který Šilhavý podstoupit mohl, ale takováto reakce mně přijde hysterická.

      • Re: Bílek

        o-cab   před 9 dny 03.12.2017 01:00 |  
        0 16

        hystericky jsem to napsal, to máš pravdu, měl bych používat míň dramatických slov.

        za tím co jsem chtěl vyjádřit i bez těch slov si ale stojím. byla to zbabělost, která v ten moment pokazila i zbytek toho loučení. Šilhavý odstřelil člověka, co mu rok drží kabinu i přes to, že z něj z kapitána ze dne na den udělal náhradníka.

        argumenty o nějakým potenciálním riziku ke třem bodům jsou nesmysl. Bílek není nesvéprávný aby nedokázal odehrát dvě minuty někde ve středu hřiště vedle výběru z nejlepších hráčů ligy.

        • Re: Bílek

          rak (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 02:19 |  
          19 0

          "Odstřelil člověka" je naprosto neadekvátní. To už je jen nenávist vůči Šilhavému. Vůbec nejde o to, že by ten gól zavinil Bílek. Ono by stačilo, že by vystřídal a ten gól pak padl. Ale nejde ani o to. Bílka to mohlo trochu mrzet, ale pokud někdo hned neutekl domů, tak mohl vidět, že to loučení vůbec nebylo špatné. Hlavně si myslím, že to určitě sám Bílek takto neprožívá. To spíše mu mohlo vadit, že celkově nehrál víc. Ale zdá se, že je to opravdu velmi charakterní člověk, Slávia se ho snažila teď odměnit a zároveň dobře využít a mně s tím přijde velmi spokojený.

    • Re: Bílek

      bramburek (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 00:19 |  
      22 1

      co to tady proboha zas meleš? tyhle šílený hysterický výlevy myslíš fakt vážně nebo je to jen nějaká ironie?

      trenér musí v první řadě naprosto jednoznačně hledět na zápas, a až pak na nějaký rozlučky a podobný věci... kdybysme vedli 3:0 tak ho tam samozřejmě dá, a všichni bysme mu to přáli... takhle v tom nervózním závěru, kdy jsme vedli pouze o gól, tak ho tam prostě nedal, tečka.

      já ti nevim, v týdnu si tady řádil s rozmetáním kádru a přivedením sparťana Holoubka na lavičku, a teď to završíš tímhle... to je fakt síla

    • Re: Bílek

      bongor   před 9 dny 03.12.2017 07:45 |  
      14 0

      Bílek je výbornej kluk o tom žádná.Pro Jardu však je úspěch Slavie víc než jakýkoliv hráč a to samé by mělo být i pro lidi,kteří si říkají slávisté.Kromě toho se s námi JB neloučí,budeme se setkávat doufám ještě dlouhé roky.Ty nerozumíš lidem.kteří obhajují JŠ,oni zase nerozumí tobě,když se snaživě pokoušíš dehonestovat nejúspěšnějšího trenéra Slavie posledního období.Kdyby tohle co píšeš napsal náš kamarád Řepka,tak bych se nedivil.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Akuls   před 9 dny 03.12.2017 00:27 |  
    13 5

    Má být lépe hodnocen hráč, který se tzv. nedostane do zápasu jako včera Sýkora (tuším jeden kontakt s míčem, který skončil na prvním obránci) nebo hráč, kterého trenér postaví na nezvyklé místo, jako včera MvB, který do zápasu vlétne, je agilní, ale své nadějné akce zazdí, protože hru přes nohu neovládá. Ano, u obou byl přínos pro mužstvo více méně stejný, resp. velmi malý, proto Sýkora pro mne včera také trojka, a to dokonce horší. Nevím, zda by pro další Sýkorovu kariéru nebylo dobře, aby se šel na jaře na půl roku rozběhat zpátky do Liberce.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Cross   před 9 dny 03.12.2017 01:49 |  
    13 15

    Alanore, podíval jsem se na zápas jeste znovu doma a nemohu si pomoci, Tve hodnocení je opet příliš paušalizované. Rozdíl mezi nejlepším a nejhorším hráčem jsou tri body z deseti. Jeden priklad: Za co s dal Burenovi tri body? Prosim zkus mi, pokud mozno přesně, odpovědět. Za to, ze se po hřišti neplazil? Za to, ze omylem nezačal hrát házenou? Fakt tohle ne. Jasný jeden bod. Zadrbal kompletně na co sáhl. Kdyby tam byl nadprůměrný hráč z okresního přeboru, tak aspon neco urcitě přihraje. Tady nebylo nic.
    Ja mam rad Burena za jeho přímočarost, samozrejme nechápu proc ho, proboha, Šilhavý cpe nalevo, kdyz Buren zatím vsechno dobré odehrál ve vápně zprava. To je ničení hráčů za pochodu.
    Ale Šilhavého, bohuzel, zde hodnotit nemame možnost. Zpackal a prokaučoval zase co se dalo a proti nejslabší obraně ligy postavil doma mančaft s jedním útočníkem. Hráli jsme snad v pátek s Bayernem? Zoufalství.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Alky (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 08:55 |  
      6 0

      Myslím, že si ten okresní přebor moc idealizuješ. A nejen ty. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Cross   před 9 dny 03.12.2017 15:57 |  
        3 6

        Prdlačky. Chodím na Okresní přebor v Psárech, hraje tam třeba Pavel Kuka, nekdy i Luboš Kozel, Psojedy tam nijak nevynikají a věř, ze si všichni kluci prihrat docela umějí. Doteď Alanor nevymyslel, za co dal Van Burenovi trojku. (:-))).
        Ale, samozřejmě, nalevo postavil Burena trenér... Každý umí neco, Burena bych tedy třeba nenutil hrat tam, kde nema přínos. Ale co chceš od kouče, který by se měl jmenovat spíš Slepý, Hluchý, nebo Mimoň? Nejenze strká Burena nalevo, ale proti nejhorší obraně v lize hraje i doma na jednoho útočníka... Uff, bude se to ještě řešit dlouho a bolestně. Já osobně bych JŠ nabídl místo týmového psychologa. To by mohlo fungovat.

  13. Jirka Bílek

    Petr9608   před 9 dny 03.12.2017 03:13 |  
    4 24

    Neomluvitelné pro mne bylo jeho nenasazení.

    Navíc ještě místo něj hráč, který prostě symbolizuje to, o co nestojím. Cizák, co sem přijde jen kvůli prachum na důchod, jenž před rokem dost možná ani nevěděl, že nějaká Slavie existuje, přičemž to co tu zatim zahrál, by zahrál i kluk s 10x nižší gáží. Následně se pak vinou bizarní aféry z něj stane největší nebožátko.

    Samozřejmě, on sám na tom vinu nenese, ale tak to prostě u mne je.

    • Re: Jirka Bílek

      Kenny   před 9 dny 03.12.2017 10:00 |  
      10 2

      Nesmysl.

    • Re: Jirka Bílek

      sTizz (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 17:23 |  
      2 0

      Libor Tafat,vzpominas? :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      ctute   před 9 dny 03.12.2017 08:05 |  
      9 10

      tak na ferovku..když máte polštář 14 bodů na prvním mísrě, ono se to pak je krásně nad věcí .. hodnoceni ze nehrajem spatne, ze máme smůlu a ze si to sedne..to asi neviděl nase rotacní zápasy z kterých bolely oči..a pak i následně ústa Danyhi a Hušbiho, takhle si to nemá jak sednout..viz vysmívaný přestárlý kádr Plzně..kde ta samá jedenáctka bez problémů odehrála stejné množství zápasů, jen prostě hráli ti nejlepší..a sedlí navzájem

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Kenny   před 9 dny 03.12.2017 09:56 |  
        4 4

        ...ale vypadli z MOL Cupu, což je taky vstupenka do pohárů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Merlinus (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 09:16 |  
      12 1

      Tak Vrba s tim naskokem dela machra. Bylo videt, jak byval arogantni, kdyz se mu nedarilo...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Robinator   před 9 dny 03.12.2017 09:46 |  
      6 11

      Včera jsem viděl zápas Plzně, Jablonec byl první poločasem super..ale i tak Plzeň hrála dobře, zaměřil jsem se na nejich hráče Jednotllive a myslím si, že snad mají lepší hráče než my na každém postu, jejich hra je neuvěřitelně dinamicka, hráči ó sobě vědí..na české poměry fakt třída..a to se mu potom keca Vrbovi..

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Fačín   před 9 dny 03.12.2017 10:15 |  
        5 17

        Tak si běž fandit Plzni, když jsi z jejich hry tak unešenej... Jeden tady adoruje Holoubka, druhej Plzeň, jsme snad na slávistickém fóru ne?

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Ados   před 9 dny 03.12.2017 11:17 |  
          11 5

          Proč by se někdo nemohl pozastavit nad hrou Plzně? Navíc když má pravdu. Jejich pohyb na míči i bez něj je to nejvíc, co nám chybí. Už jsem to psal několikrát. Náš tým má navíc a nechápu, jak se za tolik zápasů nedokázalo líp sehrát. To je prostě věc trenéra, který to nezvládl.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        roygrey   před 9 dny 03.12.2017 17:58 |  
        2 0

        Hodně dělá psychika a sebedůvěra. Nemají lepší hráče. Ale když se daří, tak se daří.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    ctute   před 9 dny 03.12.2017 06:56 |  
    9 10

    k hodnocení Danyho .. bezesporu zápas, který patřil k těm jeho lepším v našem drezu..ale..na jeho cenu a pověst rozdílového hráče nesplnil očekávání..výdrž na jeden poločas, častá zranění a na jeho kvality poměrně vysoké procento skažených přihrávek..což bylo patrné i proti Ostravě, to vše z hlediska perspektivy znehodnocuje jeho kvality..technika, fotbalové myšlení

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      pevek   před 9 dny 03.12.2017 14:08 |  
      8 0

      Ja nevim, co porad cekate? Ze budou Danny a Halil davat hattricky kotrmelcem, behat ve svym veku jako Overmars zamlada a kdovico jenom protoze, "za ty prachy"? Ani Karel Poborsky nepredvadel v kazdym zapase onen povestny dloubacek. Kdyby ovsem prisel ze Zizkova za "velky prachy", cekalo by se od nej asi taky nejspis kdovico. Ja jsem treba s Dannym spokojenej. Nebyt zraneni, mohlo to byt jeste lepsi, ale to si asi taky neprivodil schvalne.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        spravnej_jezedak   před 9 dny 03.12.2017 14:30 |  
        0 0

        No hele tim Poborskym bych zrovna neargumentoval... Po Necasovi to byl ve sve dobe 2. nejdrazsi prestup v ramci ligy(spolecne s prestupem Lokvence z Hradce k RB)..

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          pevek   před 9 dny 03.12.2017 14:57 |  
          0 0

          Aha, mozna uz jsem to vytesnil z pameti. Ale proc mu to teda nikdo nedaval sezrat? Mozna, ze proto, ze je to Cech. Protoze takovy Binic nebo Tatarcuk taky museli porad poslouchat, jak se nam za ty prachy nevyplaceji...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            mats   před 8 dny 04.12.2017 20:24 |  
            5 0

            Možná se jen trochu posunula doba. Mám kolikrát pocit, že teď se tak nějak trendově nadává z principu skoro vždycky, všem a na všechno. ;-) A každej, kdo má jinej názor, je přinejmenším divnej. Třeba tady se (když to vezmu s určitou porcí nadhledu) nadává z trenérů nejvíc na ty, co se Slavií udělali titul (tedy Jarolíma - ať byl, jakej byl, udělal hned dva za sebou, a teď na Šilhavého) jako bysme zapomněli, jaké jsme tu kolikrát měli postavy a kam to vedlo. ;-) Nadává se na hráče a posílají se do divizí, jako kdyby ostatní ligoví fotbalisti všude okolo dali vždy z pěti šancí sedm gólů, nikdy neztratili balón, přihráli přesně dvanáctkrát z osmi přihrávek a gólmani končili každý zápas bez obdrženého gólu. :-) Navíc mnozí diskutující jsou přesvědčený, že vědí o týmu, formě a zdravotním stavu hráčů mnohem víc než realizační tým, který je s nimi v denním kontaktu.
            Netvrdím, že jsem ze všech zápasů a výkonů nadšenej, ale pořád si myslím, že to vůbec není špatný. Možná i proto, že už jsem se Slavií zažil mnohem horší léta, kdy třeba i hrála hezkej fotbal, ale motala se rozhodně dál v tabulce než v první trojce. A ta plzeňská série...jak by řekli u docenta Chocholouška... k tomu dochází maximálně jednou za deset let (a nebo i za víc). :-)

  15. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    A.Lima   před 9 dny 03.12.2017 07:59 |  
    13 0

    Alanore,

    naprostý souhlas s Barošem... filmování a nadávky nejenom v našem zápase, to jsou jeho největší přednosti ... stačí si jen vzpomenout kde všude byl v zahraničí a kde ho vyhodili (prodali) předčasně před ukončením smlouvy... Navíc jsi zmínil to jak zajel po odpískání do Sobola a mě přišlo ,že spíš Danny přišel situaci trochu zklidnit ,ale žel bohu viděli jsme jak to dopadlo ...

    a u Dannyho je vidět jak mu to fotbalově myslí.. když dal u velkého vápna patičku MvB, který byl v náběhu ale nesmyslně se zastavil ... ale pokud zdravíčko vydrží celá zimní příprava proběhne jak má ,tak se těším na jaro,že souhra bude daleko lepší :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      ctute   před 9 dny 03.12.2017 08:32 |  
      4 8

      tak na tu patičku Danyho jsem se specialne dival ze záznamu..doporucuji..vypovídá o naší hře..patička sama o sobě krásná a atraktivní..jenom neúčelná..ona totíž sama o sobě běžela uplně jinam než kam mohl a běžel než se zastavil v běhu Buren..aby za ní mohl běžet v tom směru, musil by porazit dva hráče před sebou

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      spravnej_jezedak   před 9 dny 03.12.2017 09:53 |  
      7 7

      No, nemyslim si, ze uspesnost angazma zavisi na tom, jestli byl hrac v klubu az do konce sve smlouvy..
      Celkove vzato hodnotim Barose, jako jednoho z nasich nejuspesnejsich hracu, kteri na nasem travniku behaji.
      Jasne, kdyz udela nejaky ostry zakrok na naseho hrace, tak bych mu nejradsi dal par facek.
      Kdyz se na to ale ted zpetne a bez emoci podivam, tak nam takovy hrac v soucasnosti hrozne chybi..
      Nekdo kdo by se za Slavii rval do "rotrhani tela", cimz by vybicoval i ostatni hrace k tomu, aby hrali v mnohem vyssim nasazeni..
      Posledni 2 zapasy to bylo obzvlast viditelny...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        ElBrody   před 9 dny 03.12.2017 11:47 |  
        9 0

        Chápu kam míříš, ale tohle je trochu idealizace... Ano, je to legenda a Baník má v srdci. Taky má v srdci teatrální pády a rozhazování rukama, který u našich hráčů tvrdě kritizujeme. Plus se dá říct, že do roztrhání těla za nás v nedávných dobách bojovali Latka, Kisel nebo Mikula a ostatní to kolikrát nijak nebičovalo.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          spravnej_jezedak   před 9 dny 03.12.2017 14:00 |  
          4 2

          Hele nevim, nemyslim si, ze bych si ho nejak idealizoval.. :-) ale je to mozny a jen si to nepripoustim..
          Rozhazovani rukama? Pady pri sebemensim kontaktu? Jestli to ma zrovna v srdci nevim, kazdopadne tohle me na nem taky s*** a vzdycky (obzvlaste v reprezentaci) nehorazne s**lo..
          Co jsem tim ale spise myslel je to, ze nesouhlasim s tim, ze by za nim byla jen sama neuspesna angazma, jak naznacoval kolega, a ze pro soucasny Banik je leader cislo 1 nejen v kabine, ale i na hristi.. Pocet golu o tom vypovida..

          Martin Latka a Karol Kisel? Zrovna tyhle dva povazuji za hrace, kteri dokazali vyhecovat jak publikum, tak spoluhrace, coz spolu dost casto souviselo..

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Tealc   před 9 dny 03.12.2017 19:54 |  
            3 0

            Kisel dokázal ostatní vyhecovat, ale také srazit, jako v nejděsivějším zápase, jaký jsem kde zažil, tedy s Teplicemi a v derby se Spartou, kdy se nechal v obou případech vyloučit a choval se jako idiot. K tomu měl navíc na ruce kapitánskou pásku..

  16. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Hubacek   před 9 dny 03.12.2017 08:42 |  
    17 0

    jen se vrátím k té penaltě na Baroše ..ano byla

    A co včera gol Plzně : https://ibb.co/iHrPNw a nikde zatím ani zmínka , že neměl platit . Plus jeden vymyšlený ofsajd Jablonci , kdy šli sami na golmana .

    Chyb je spousty

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Merlinus (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 09:14 |  
      8 0

      Obdobne jasny penaltovy faul na Skodu, o kterem se media take prakticky nezminuji. No jo silnejsi pes... Tady musime taky hodne zabrat...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      jufoun (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 09:28 |  
      10 0

      To by jeden blil Ivane...
      Penalta na Baroše ano, penalta na našeho Milana taky.
      Nechápu co kdo řeší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        dalislavista   před 9 dny 03.12.2017 11:09 |  
        11 0

        Jenže všude řeší jen penaltu na Baroše, že měla být i na Škodu- o tom nic. Akorát v TV přenosu se o tom zmínili, o to víc je zarážející, že novináři melou pořád jen o té jedné, na Baroše...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Fačín   před 9 dny 03.12.2017 10:16 |  
      7 2

      Baroš už neměl být na hřišti!!! Za svoje afektované a sprosté chování k rozhodčímu měl být dávno vyloučen!!! Takže o penaltě nemůže být řeč.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        jufoun (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 12:40 |  
        5 0

        Připadalo mi, že se ho Jílek bojí, tedy dát mu kartu. Tam nebylo nic o respektu k sudímu.
        Jen jestli to nemá Milánek z Turecka :D

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        afro   před 9 dny 03.12.2017 14:22 |  
        7 0

        Baros se dlouhodobe chova jak hysterka na vlne PMS. Ale treba v zapasech s rudejma jsem to kvitoval... ;-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          bongor   před 8 dny 04.12.2017 07:47 |  
          1 0

          To je podle přísloví bližší košile než kabát,mně taky nevadí ,když rumunovi někdo dává ochutnat jeho vlastní medicínku.No ale teď už se shodli s berbrem,/viz.Malík,za předsedu mě chce Berbr,Čáp i Sparta/,tak už to snad bude vypadat úplně jinak,že ano soudruzi?

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 19:24 |  
      0 0

      Dneska to naštěstí komise uznala jako chybu pomezního, který neodpiskal jasný ofsajd Krmenčíka při druhém golu.

  17. Astana

    rak (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 10:53 |  
    5 0

    Tuším, že Astana byla už v pátek v Praze a v tom případě bych předpokládal, že zápas alespoň někdo od nich sledoval i naživo. Tedy nevím to ani, jestli to také nemohlo hrát roli v naší hře. Třeba teď čekají, že si zase dáme vlastňáka, druhým poločasem jsme je ještě více namlsali a ve čtvrtek na ně vlétneme úplně jinak a budou překvapeni :)). V přáteláku porazili Viktorku Žižkov.

    • Re: Astana

      afro   před 9 dny 03.12.2017 13:39 |  
      14 0

      Uplne vidim tu poradu pred zapasem.

      JSVCD: Utkani budou sledovat zastupci Astany. Takze... Michale, do desaty minuty si das vlastnaka, pak znervoznime a vyhrajeme s odrenejma usima, jasny?
      MF: Ale sefe, vzdyt budu vypadat jak trubka, kdyz jsem prisel z Baniku...
      JSVCD: Spolu jsme silnejsi. Tym je nadrazen jednotlivci.
      MF: A mohu pak odcinit toho vlastence golem do site Baniku?
      JSVCD: Dobre, ale maximalne jednim a jak te znam, tak se pripadne nebudes radovat, coz tem bafunarum z Astany zamota hlavu...

      • Re: Astana

        Kaston   před 9 dny 03.12.2017 13:52 |  
        9 0

        JŠVCD: Rozkaz zní jasně, vyhrajeme o jeden gól, žádný další šance neproměníme! Je to všem jasný? Teď koukám na Tebe Micku...

        • Re: Astana

          Jachym   před 8 dny 04.12.2017 09:53 |  
          0 0

          Z toho, přátelé, vyvozuji, že trenér zvolil s ohledem na zápase s Astanou vynikající taktiku, kterou jeho svěřenci do puntíku dodrželi. To znamená, že symbióza mezi hráči a trenérem funguje a všichni se podřizují společnému cíli. Z toho důvodu považuji jakékoli úvahy o změně na trenérském postu za zcela bezpředmětné...:-)

      • Re: Astana

        rak (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 13:55 |  
        2 0

        Přesně tak to určitě bylo :)).

      • Re: Astana

        nobiczek (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 15:53 |  
        10 0

        Hele, tohle je fakt dobrý, to by se dalo ještě rozvinout!

        JSVCD: Syky, střídáš, ale opovaž se dotknout míče.
        JS: Tomu úplně nerozumím, trenére.
        JSVCD: Ty jsi zase na předzápasové taktické poradě nedával pozor, viď? Astana tu má lidi, takže sice vyhráváme, ale těsně, jasný? Obzvlášť je chceme přesvědčit, že naše hra z křídla je marná, takže ani dotyk, jasný?
        JS: Prosím trenére, aspoň něco..
        JSVCD: Tak dobře, můžeš zkusit jednu, dvě naivní kličky.
        JS: Díky, trenére!

        JSVCD: Hele Micku, střídáme, jdeš na left wing, chápeš?
        MvB: But coach, my left foot is not that good, I'll be nothing but useless on the left side..
        JSVCD: That's the point, Micku, that's the point.

      • Re: Astana

        honza_sl   před 9 dny 03.12.2017 18:53 |  
        1 0

        Kdo zvýší na rozdíl více než jednoho gólu, tomu JT zvýší pokuty :-)

    • Re: Astana

      Radek097 (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 13:45 |  
      4 0

      Ještě štěstí, že si Stoch šetří už 21 utkání gól do sítě soupeře. To by byl malér, kdyby se ukopl proti Baníku.

      • Re: Astana

        afro   před 9 dny 03.12.2017 14:19 |  
        3 1

        JSVCD: Mino, vopovaz se vymejslet nejaky novoty. Vapno je zapovezeny, jako doposavad, jasny? :-)

        • Re: Astana

          Radek097 (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 14:26 |  
          0 0

          Já ho ale viděl ve vápně... vzpoura? :-)

          • Re: Astana

            mats   před 9 dny 03.12.2017 15:17 |  
            0 0

            Myslím, že si to ale včas uvědomil... :-)

          • Re: Astana

            afro   před 9 dny 03.12.2017 17:02 |  
            2 1

            Jdu se podívat na Twitter, jestli JT nepíše něco o dalších pokutách... :-)

  18. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    tomblesk   před 9 dny 03.12.2017 14:50 |  
    1 9

    Nastavení známkování má každý jinak. Já například rozdíly od 4 do 6 vidím v celkovém přínosu pro výsledek /produktivita, podíl na vývoji rozhodných akcí jak v Obraně tak i v útoku .... co je nad 6 je už mimořádnost, pod 4 zase bída. Takže mi vyšel průměr spíše nad 5. Ale je to fakt na vůli a úvaze hodnotícího. K hodnocení utkání je třeba vzít v potaz /ne/kvalitu soupeře. Fakt je, že Baník dneska je tým, co na ligu nemá, i Jablka rovněž. Takže závěr soutěže je vlastně dík za rozlosování a /ne/formu týmů ...Souhlas s postřehem, že na chytrost a předvídavost Dannyho momentálně nikdo nemá, možná Muris, ale ten není fit, to je smůla. No Hlavně, že to máme za sebou, teď zapijme každý svoji /ne/předvídavost, tak i tak. Přemýšlet o posilách z ligy je zbytečná ztráta času - nikdo na Slavii nemá, leda úvahy o perspektivě tedy ano, ale je to ošidné - perspektiva, k tomu na lávce? Kdo se tam pohrne!! Starostí tedy máme habaděj, snad ten Nezmar je tak pro vylepšení nálady a taky to, že konečně ta plíseň už konečně dokáže svojí "šrotovou" kvalitu...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      petrnovy   před 9 dny 03.12.2017 16:38 |  
      2 0

      Muris? Myslíte Murise Mešanoviče? :O

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      sks9   před 9 dny 03.12.2017 17:08 |  
      4 0

      Srovnávat Dannyho s Murisem to nemmyslíte vážně

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        sks9   před 9 dny 03.12.2017 17:10 |  
        0 5

        Mešanovič měl jen jednu dobrou sezonu
        Uvidíme co s ním bude dál

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        tomblesk   před 7 dny 05.12.2017 15:16 |  
        0 0

        Nejde o srovnání Dannyho a Murise /není spor, ani debata kdo je kdo a lepší/. Ale o to, že v nynějším složení mančaftu není nikdo, kdo by nápady Dannyho předvídal a také využíval ... Myslím, že Muris právě tento potenciál má, čte jinak hru než Hušby, Zmrhal i Stoch a jiní a možná, že s Dannym by jim to mohlo vycházet, zejména s ohledem na "kvalitu" naší ligy ...teda než je nějaký Trpiš přečte ...a naučí beky lepší obratnosti a ne jen zápasnické chvaty ...

  19. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Hanzwalter   před 9 dny 03.12.2017 17:57 |  
    3 6

    Ted jsem si cetl rozhovor s Coufalem z Liberce a ptaji se ho zda bude i na jare v Liberci. Odpoved: nechte se prekvapit.... ze by prisel do SKS kapitan za kapitana? Logiku by to melo... tak takova moje lehka spekulace, no:-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      TSeguinTS   před 9 dny 03.12.2017 19:09 |  
      17 1

      Já si myslím, že budeme chtít spíš posílit.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 00:03 |  
        2 3

        Moje řeč, to už 100x raději granečneho, který hraje také kraj obrany a narozdíl od Coufala je to pořád ještě talent

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Jachym   před 8 dny 04.12.2017 09:38 |  
          2 0

          Siciliáne, jak uvedl předřečník, řeč je o posilování, nikoli o zalepování kádru...:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 14:20 |  
            1 2

            Podle tebe Granečný by byl jen zalepení kádru a je horší než např. Flo, který přišel na posílení kádru? Nechám ti tvuj názor, za mě Granečného bych bral, je to perspektivní hráč.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      fredydj (přítel SN)   před 9 dny 03.12.2017 19:28 |  
      0 0

      Věří, že po odchodu Nezmara nedojde v zimě k velkému oslabení kádru. "Vím, že na Vláďu Coufala se tady byly podívat kluby z Turecka, dokonce i jeden trenér.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Ragnarok   před 9 dny 03.12.2017 18:29 |  
    9 0

    Danny má velkou herní inteligenci, ale bohužel tam není kromě Stocha nikdo další s podobným viděním prostoru. A pohříchu tam chybí i dokonale secvičený pohyb hráčů, kteří by tento nedostatek mohli nahradit tím, že by prostě byli tam, kde být mají a nabýhali tam, kam mají. To je samozřejmě problém hráčů, třeba v Bayernu to vyřešili tím, že šli tyto akce nacvičovat do parku: http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/bayern-munich-secret-training-sessions-carlo-ancelotti-arjen-robben-franck-ribery-a7980666.html. Nechápu, proč kluci nemohli zajít do Grébovky a secvičit to.

  21. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Faris (přítel SN)   před 8 dny 03.12.2017 21:43 |  
    28 2

    Tak v Dohranu na ČT ani slovo o penaltě na Škodu. Zato jasný závěr, být v akci video v Edenu, Baník si odveze bod. Soudruzi z ČT, jděte do prdele!

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      sicilianbrno   před 8 dny 03.12.2017 22:06 |  
      1 10

      to možná proto, že faul na Škodu sice byl, ale balon se k nim vubec nedostal, tak si myslím, že si toto rozhodčí obhájí, sám neznám pravidla přesný, ale ten balon byl od nich na 10metru, takže kdyby ho nedržel, stejně se k balonu škoda nedostane.... faul na Baroše byl jasnej, jen mě štve, že tam chybí citace "možná by si odvezl bod, jestli by proměnil penaltu"...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        judu81   před 8 dny 03.12.2017 22:35 |  
        13 2

        Kde je lopta v momente priestupku, je úplne jedno. Držanie v pokutovom území je priestupok na pokutový kop. Stačí, ak je lopta v hre.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 00:02 |  
          1 10

          ..a to si myslíš, přeješ nebo víš a znáš pravidla?..

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            VanDel   před 8 dny 04.12.2017 09:43 |  
            5 0

            On zná pravidla, ty ale v tomhle případě bohužel ne. Dám ti nedávný příklad -> podzimní ligový zápas Baníku na Spartě a vyloučení Granečného. Sparta šla do útoku a Granečný cca 30 metrů od míče stáhl Zahustela, který v tu dobu vůbec neměl šanci se zapojit do hry. A Granečný se po právu pakoval ze hřiště.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 09:56 |  
              0 4

              Vsak si to po me precti poradne..pisu, ze pravidla neznam, ze jen odhaduju...

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                VanDel   před 8 dny 04.12.2017 10:40 |  
                6 2

                Však ti taky píšu, že on pravidla zná a píše to správně....

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:31 |  
              1 5

              su v praci, na video kouknout nemužu, ale obecně faul ve vápně a mimo vápno je rozdíl, to co se pískne mimo vápno se mnohdy nepískne ve vápně, protože vidina penalty je mnohem lákavější a nadějnější, než vidina přímého kopu

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                VanDel   před 8 dny 04.12.2017 12:21 |  
                5 0

                Ano, v tom máš pravdu, že to tak často je. Ale v zásadě je to naprosto špatně ! Rozlišovat takhle fauly je chyba ! Faul je prostě faul, ať už je ve vápně nebo mimo vápno.

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 14:18 |  
                  0 0

                  v tomto s tebou souhlasím, že by se faul neměl rozlišovat mimo vápno a ve vápně, ale tohle pravidlo se nikdy nezmění. Velké vápno vždy bude citlivěji posuzovatelný, kdy ten zákrok už musí být opravdu zákrok..ale fotbal je krásnej i tak ne? :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            judu81   před 8 dny 04.12.2017 12:45 |  
            3 0

            Poznám pravidlá. Keďže som z nich pravidelne preskúšavaný.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        slamacek (přítel SN)   před 8 dny 03.12.2017 22:43 |  
        8 2

        tedy mi chces rict, ze kdyz budu nekoho drzet aby se nahodou nedostal k mici a protoze mic nakonec do toho prostoru kam by hrac sel, se nedostane, tak se piskat nebude? tak to pak Jilek Barose posoudil take spravne, protoze ani Baros se nemel sanci k balonu dostat :)
        navic Baros padu pridal a to mohlo Jilka v klidu zmast., navic Baros ma povest letce.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 00:00 |  
          1 5

          tak když to hodne zlehčíme, tak když by se náš hráč ukopl a míč zahral do autu ale v ten moment 40m daleko by hráč držel škodu za ruku tak by se penalta měla pískat? :-) jak sem tu napsal, neznám přesný výklad pravidel techto situací, jestli ty jo, tak to klobouk dolu ale silně o tom pochybuju, oba na to máme lajcký názor a můj je takový, že si rozhodčí tu penaltu obhájí, neobhají si faul na baroše...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            nobiczek (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 01:20 |  
            7 2

            Pokud vím, tak faul je faul, je jedno, kde je zrovna míč, ne? Nebo mi chcete říct, že když se zrovna bude kopat roh a já v tu chvíli na půlce sestřelím hráče, tak je to v pořádku?

            Další argument pro - mnohokrát jsem viděl penaltu odpískanou hned po zahrání rohu, kdy ještě vůbec nebylo jasné, kam vlastně míč poletí, ale bylo jasné, že obránce zabránil útočníkovi náběhu nedovoleným způsobem.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 07:59 |  
              2 8

              Driv platilo i tvrzeni, že ruka je ruka,a přitom ma tolik výkladů, kdy se ruka piska a kdy ne...to samé plati i u faulu...

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                nobiczek (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 11:05 |  
                3 1

                Přijde mi, že je tvůj (váš? nevím, jak si stojíme..) komentář nepříliš relevantní k danému tématu. Pískání ruky má dozajista svá specifika (u těla, v pádu, nastřelena z bezprostřední blízkosti, v přirozeném pohybu, ...), stejně jako faul. Nějak ale nevidím spojitost s tím, kde se přestupek stal - je celkem jasné, že hraní rukou se deset metrů od míče prostě stát nemůže, kdežto faul úplně klidně.

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:20 |  
                  2 3

                  ty vole se říká líp než vy vole, takže určitě tykačka. Já sem jen řekl svuj nazor, že si ten zákrok na Škodu rozhodčí obhájí, neobhájí si nepísknutí na Baroše. Tvuj názor je tvuj názor, sám si to napsal, že písknutí ruky a faulu má své specifika a pak je hl na rozhodčím jaký výklad pro danou situaci použije. ty si řekl svuj názor, já svuj, oba si za ním stojíme a tak by to mělo být, sme přece na diskuzi

                  • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                    nobiczek (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 11:25 |  
                    1 0

                    Jasně, v pohodě, však jsme tady všichni (pevně doufám) rozumní lidé.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                      sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:35 |  
                      3 2

                      Mno oba víme, že je tu pár expertů, kteří do své odpovědi na nějaký názor přidají špetku vulgarismu a povýšenosti a chcou tím docílit pouze hádky a rozepře..netřeba jmenovat :-) Když se ale diskutuje rozumně a v klidu, tak tu i rád pobydu část ze své pracovní doby :-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                      bongor   před 7 dny 05.12.2017 17:09 |  
                      0 0

                      Tady si odjakživa zásadně tykáme.Mně to třeba určitě vůbec nevadí,i když jsem dost starej blbec.Pro mě je to naopak
                      takové zadostiučinění,jako že moc rychle nestárnu,i když vím,že to tak není.Co mi vadí,to je urážení našich fotbalistů,to pěním.Má to ale výjímku,když se někdo po hřišti jen mistrovsky prochází,místo aby za Slavii bojoval,jak se má,tak bych ho přetrhnul.Takové rudé moresy k nám nepatří.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            slamacek (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 08:31 |  
            6 0

            nenech se zmast tim jak mluvi Mlsna z komise sudich, nebo jak pisou pisalkove. Ty dokazou obhajit i loket v obliceji kdyz se to zrovna hodi :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Steve2924 (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 09:17 |  
        13 0

        Faul bez balonu se trestá úplně stejně.
        Být v Edenu v akci video, tak baník taky třeba odjel stejně naložen jako Dukla, kdyby penaltu ve 3. minutě Slavia proměnila. Ale to jsou prostě spekulace.
        Fakta jsou
        upřené penalty po 1 na každé straně
        Baroš může být rád, že dohrál, celou dobu co byl na hřišti tak se válel a nebo fénoval sudí a pokopal Sobola. Upřímně i té penaltě podle mě dost přidal, v reálu mi to taky přišlo jako další skok plavmo. Až video ukázalo šlápnutí Jugase. A protože už před tím se tam jednou válel ve vápně tak se nedivím, že mu to sudí nepískl.
        Slavia sice byla ve 2. poločase špatná ale to Baník taky, za mě, i přes otřesný výkon sudího, zasloužená výhra. A nějaké kecy redaktorů co onanujou na Barošem, kterej se v pátek na hřišti choval spíš jak hybrid Řepky a Chramosty mě nechávají v klidu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:22 |  
          0 2

          být v akci video, tak baník si odveze 4:1, stejně tak třeba remízku 2:2, jak míšeš, jsou to jenom spekulace, výsledek je 2:1, tři body.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Steve2924 (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 13:12 |  
            2 0

            tak, penalta v 5. minutě by znamenal úplně jiný vývoj zápasu v následujících 85. minutách. Říct, že byl baník okraden o 2 body opravdu nejde.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 14:16 |  
              0 1

              to s tebou souhlasím, taky se mě nelibi někde psaný argument, že kdyby bylo video tak si banik odváží bod..a už titulek neřeší, jestli by vubec tu penaltu proměnil ....tudíž vysledek je 2:1., chyby budou vždy a všude a lidi se na ně budou odkazovat, to je život..:-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      bongor   před 8 dny 04.12.2017 07:53 |  
      2 0

      Prdel je pro ně až moc luxusní místo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bongor   před 8 dny 04.12.2017 07:56 |  
        3 0

        Patří k tomu,ať jdou soudruzi z ČT do prdele.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Jachym   před 8 dny 04.12.2017 09:48 |  
          1 0

          My ti rozumíme:-) V tomto případě ve zvýšené míře platí, že opakování je matka moudrosti.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Jachym   před 8 dny 04.12.2017 09:46 |  
      6 4

      S tím doporučením našemu veřejnoprávnimu klenotu jsi mi kápl do noty:-) Jen doplním, že do té destinace by měli jít i se svými koncesionářskými poplatky...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bongor   před 8 dny 04.12.2017 10:14 |  
        6 1

        Ono je něco jiného,když lže nějaký rudý pisálek,tam dělá jen to,co po něm vyžaduje jeho majitel, a když to samé dělá tak zvané veřejnoprávní medium za naše peníze. Tak buď je to s těmi dvěma penaltami-nepenaltami záměr,že se mluví jen o té jedné a nebo jsou ti jejich sporťáci za naše peníze přeplacení.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          travel (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 10:26 |  
          6 1

          Já si myslím,že ČT lže a jde na ruku kabelce a hlavně stbákovi,protože si vemte,kdyby si je pravdou znepřátelili a fotbal by se vysílal jen na O2. Jiný důvod mě nenapadá,tím spíš,že Bosák a Zelenka v přenosu jasně řekli,že to měla být pentle.Na druhou stranu,když po skončení utkání hodnotili,tak už se o tom nezmínili,mluvili pouze o penaltě na Baroše.V tomto směru vůbec JT a spol nezávidím.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Ondráš   před 8 dny 04.12.2017 10:49 |  
            6 0

            Nejlíp jako klub uděláme, když budeme stoicky klidní..žádné afektované a patetické výlevy na twitteru, žádné bu bu bu na novináře, že s nimi nebudeme mluvit..prostě pěkně piánko, odpovídat, jen když se mě někdo ptá a jinak to mít u prdele..to ty mediální gumy a fans ostatních klubů nasere nejvíc!

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:26 |  
              1 1

              tak třeba po zápase s baníkem není ani duvod na nějaký brečení do twiteru atd, nás nikdo nepoškodil, máme tři body a to je hlavní :-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                Ondráš   před 8 dny 04.12.2017 11:43 |  
                4 1

                Já to myslím obecně, ne jen po tomhle zápase:) Nepotřebuju vědět, jak se Tvrdík strašně těší na Nezmara, nebo jaká bude sestava den předem..nepotřeboval jsem to nikdy a nepotřebuju to vědět ani teď..stačí mi, když budou všichni pořádně makat a dostaví se výsledky..na mazání medu kolem huby mě neužije..

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              afro   před 8 dny 04.12.2017 12:40 |  
              1 0

              Podepisuji v plném rozsahu. Snad jen s výjimkou afektovaného tweetu JT, že přijde Mbappé nebo někdo obdobný. ;-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                Ondráš   před 8 dny 04.12.2017 13:00 |  
                1 0

                I to se dá udělat s grácií a klidem..např. na konci tiskové konference před začátkem sezóny jen tak mimochodem podotknout, že se k týmu připojí kromě již avizované posily (Coufala) ještě Mbappé..a teď už děkuji všem přítomným novinářům za pozornost a na shledanou:D

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  Jachym   před 8 dny 04.12.2017 13:16 |  
                  3 0

                  K tomu bych být Jardou dodal, že přichází nejprve na měsíční testy (podobně jako letos Rotaň) a když se osvědčí, nabídne mu Slavia smlouvu :-))

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  afro   před 7 dny 05.12.2017 08:49 |  
                  1 0

                  Takhle by se mi to samozřejmě líbilo nejvíc. Já jen, že bych JT trochu afektovanou reakci za jistých okolností velkoryse odpustil. ;-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              bongor   před 7 dny 05.12.2017 17:13 |  
              0 0

              Jenže na druhou stranu to vypadá,že když nehysterčíme jako většina jiných mužstev,tak je všechno v nejlepším pořádku a souhlasíme s tím,.Typická ukázka byl právě ten zápas s Ostravou.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Dobi   před 8 dny 04.12.2017 10:57 |  
            2 0

            Jak už jsem tady psal, na zápase jsem nebyl kvůli třídnímu srazu a 2 týdny předtím jsem si to už nedovolil odvolat, když to oznámili tak pozdě. Ve vedlejším sále pak pustili TV a já jsem sledoval posledních 10 minut. A po pravdě jsem přišel s hláškou - tak nám odpustili penaltu. Ale to jsem neviděl ten zápasnický zákrok na Škoďáka... Na ČT platíme koncesi všichni a oni se takto chovají "Veřejnoprávně? Nestranně?" Je komické, že ředitel Dvořák zastupoval uprostřed 90.let PPF na jednáních fotbalové Slavie. "Odčinit to" se tedy snaží mistrně. A nejen ve sportu. Je to vše "nějaký divný"!

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:25 |  
          1 6

          zase to stím zaujetím české televize nepřeháněj, jen proto, že nezmínil zákrok Škody. Stejně tak nezmínili vulgární urážení po zápase Baroše na rozhodčího, na kterýho řval z pul metra, kdy ho měl okamžitě vyhodit, ...atd atd..děláte z komára velblouda

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            japhy   před 7 dny 05.12.2017 11:42 |  
            2 0

            To je argument jak Noha :)
            Vynechali jeden moment proti Baníku. No a? Vždyť vynechali i druhej...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 12:35 |  
        4 1

        Ale no tak.. nehledejme za vsim spiknuti. Myslim, ze jde o to, ze kdo vic krici, ten dostane vetsi prostor, Baros udelal velky divadlo, bylo to pro to vic videt a novinari si toho vic vsimli. CT porad dela fotbal na lepsi urovni nez O2. A koncesionarsky poplatky, to se na me jachyme nezlob, ale to je laciny.. kdyby byla televize placena statem z nasich dani, byla by to televize vladni a to uz snad nikdo nechceme.. nerikam, ze to funguje dokonale, lidi jsou ruzni a obecne uroven žurnalistiky není nic moc, ale koncesionarsky poplatky umoznuji aspoň nejakou nezavislost televize na aktualni vlade.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Jachym   před 8 dny 04.12.2017 12:58 |  
          7 12

          Co se týče sportu, tak tam uznávám, že dělají svou práci ještě relativně dobře. Ale ta debata ohledně ostatních oblastí ČT, zejména zpravodajství a publicistiky, kde je to naopak tragédie, by byla na dlouho. Ačkoli si veřejnoprávní televizi platíme VŠICHNI, hlásá a nutí nám názory velmi úzké "intelektuální" elity, pravidelně odmítané ve volbách. A já od televize, kterou také platím, nechci, aby referovala pouze o sluníčku, ale taky o zatažené obloze, dešti a ano, klidně i o bouřce, protože i ta k životu patří. Jestli mi jako rozumíš?:-) ČT je arogantní moloch, který neslouží občanům (akcionářům), ale dělá svou politiku, která nepodléhá kontrole NKÚ, a proto se také nerušeně utrácejí prostředky od občanů ČR na politické aktivity. Bohužel o této problematice hodně vím, takže tady se neshodneme.

          A není pravdou, že by se "zestátněním" stala televizí vládní. Dostala by statut příspěvkové organizace jako jsou třeba školy, o nichž jistě nikdo neřekne, že jsou školami vládními.



          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 13:22 |  
            7 5

            Ano, ve sportu plni verejnopravni funkci dobre.. Ostatní sem nepatri, ale kratce... skoly nelze srovnávat s medii. Media ziji ze dne na den a tak mohou byt snadno ovlineny, pokud budou zavisle na penezich z rozpoctu. Zpravodajstvi CT zadne názory nehlasa, to je totalni nesmysl.. na rozdil od parlamentních listu, kde je KAZDEJ clanek o tom, co si lide mají myslet... lide jsou zblbli ruznymi kampaněmi na inernetu, které ocernuji ČT nebo tzv. mainstreamova media.. taky politiky, kterym se nelibi publicisticke porady.. dokud se politikum verejnopravni publicistika nelibi, ještě na tom nejsme tak spatne. A intelektualni elita? Bohuzel je společnost rozdelena a VS vzdelani lide voli trochu jinak nez zbytek naroda.. není tedy ani divu, ze vystudovani novinari mají z vetsi casti postoje blizke této vzdelanejsi casti spolecnosti, to je prirozeny.. postoje novinaru, pokud jsou oddeleny v komentářích, nesmí byt zavisle na volbách a na tom, zda většina verejnosti je ve volbách sdili nebo "odmita" .

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Jachym   před 8 dny 04.12.2017 15:20 |  
              5 8

              Podle očekávání nesouhlasím, vidím všechno přesně naopak. Společnost je skutečně (i "zásluhou" ČT) rozdělená a třeba věta "Zpravodajstvi CT zadne názory nehlasa" je pro mě osobně naprosto nepochopitelná a jako by z jiné planety. Tvoje dělicí linie je poněkud zjednodušující (my dva jsme oba vysokoškolsky a humanitně vzdělaní) a rozhodně nezákládá právo redaktorům veřejnoprávních médií podporovat "diktaturu inteligence", navíc když jsou placeni možná větším dílem právě oním pro ně buranským vesnickým proletariátem. No, hlavně že nás spojují názory na Slavii :-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:35 |  
                7 1

                Jasne, není to tak dulezite, tady jde hlavne o Slavii..:). Moje delici linie byla zjednodušující, samozrejme všichni VS vzdelani lide na to nemaji stejny názor, cehoz jsme my dva důkazem:). Nicmene podle dostupných pruzkumu mezi VS vzdelanymi lidmi prevladaji urcite postoje a není divu, ze i novinari je se stejnou pravahou prezentujou. Pokud jde o jejich názory oddelene v komentářích, je to naprosto v poradku, nikdo nikoho nemůže nutit, aby psal "vyvazene" komentare nebo komentare podle toho, co si mysli většina, komentar představuje osobní pohled komentátora. Stejne tak preci nechceme po novinářích, aby psali komentare ve prospěch Berbra, když ho 90% delegatu svazu v cechach podporuje. Diktatura inteligence tu vskutku nehrozi, staci se podivat na nas parlament a na dusevni velikany v cele snemovny a nekterych vyboru.. takze se opravdu v tomto ohledu nemas ceho bat.. :(

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                bongor   před 7 dny 05.12.2017 17:20 |  
                1 0

                Proto se mi ježí chlupy,kdykoliv tady začínáme s politikou a to hlavně s domácí.Kdybychom v tom pokračovali,tak tady bude kvantum skupinek,které se budou navzájem nenávidět.Nás musí spojovat jediná věc a tou je láska ke Slavii.V tom jsme většinou vyrostli od útlého mládí a to se nedá změnit.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            JS (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 14:00 |  
            14 2

            Doháje... lidi už jsou fakt mimo. Názory? Jaké názory? ČT nešíří žádné názory, ale nezávislá média, asi jako poslední ještě, dělají normální kvalitní žurnalistiku. Tedy snaží se přinášet INFORMACE o aktuálním dění. Né nějaký zasraný názory. Dneska všichni chtěj číst něčí názory, protože si neuměj utvořit vlastní. Proč? Protože nechtěj nebo neuměj vyhledávat a ověřovat informace. Tak čtou názory, podle nichž si tvoří názory.

            V dnešní době názor > fakt. Tragická doba.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Jachym   před 8 dny 04.12.2017 15:01 |  
              9 13

              Mýlíš se, je to přesně naopak. Protože veřejnoprávní média neplní svou roli, vyhledávají lidé alternativní zpravodajské weby. A dělají to právě proto, aby si vytvářely komplexní obraz, neboť ten hlásaný z Kavčích hor je nanejvýš zdeformovaný a věří mu stále méně lidí.

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:09 |  
                10 4

                Je to fakt zajimavy, v tomhle se teda zcela shodnu s JS..:). Alternativni zpravodajske weby samy prisly s tvrzenim, ze verejnopravni media informuji zkreslene, aby lidi zmatly a zmanipulovaly. Když si clovek otevre web ct24, vidi normalni zpravodajstvi, minimum nazorove zabarvenych titulku, odlisene komentare, bezna profesionalni novinarska práce. Když si clovek otevre parlamentni listy nebo jiny "alternativni weby", zadne normalni zpravodajstvi nenajde, jen zavadejici bulvarni titulky a obsah, kdy v kazdem clanku je podsouvan ctenari názor. Jachyme, zkus si udelat nejaky srovnani a nenech se zblbnout!

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  Jachym   před 8 dny 04.12.2017 15:39 |  
                  4 11

                  Jak už jsem psal níže, vidím všechno přesně naopak:-) Zářnější příklad podsouvání názorů než jaký předvádí hysterické moderátorky ČT bych při nejlepší vůli nenašel. Samozřejmě se totéž asi děje v bakalovských a babišovských médiích (tedy v podstatě ve veškerých denních tiskovinách v ČR), ale ty si nikdy nekupuji a tedy je nefinancuji. A jinak já si dělám srovnání neustále. Sleduji mainstreamové webové zdroje a ty doplňuji alternativními weby.

                  Cestu jsem si k nim našel sám, tedy konkrétně k PL po naprostém rozhořčení z tendenčnosti veřejnoprávních médií. Ačkoli souhlasím s tím, že je v PL tendence k bulvarizaci titulků, velmi často se zde dozvím zajímavé souvislosti díky rozhovorům s inteligentními lidmi, kteří jsou v mainstreamových médiích zapovězeni. Takže PL považuji za ostrov pozitivní deviace v té mainstreamové informační monotónnosti. Ostatní alternativní weby jako Sputnik a Aeronet jsou svou úrovní mnohem níže a mohou si podat ruce (každý z opačného gardu) s bakalovským a babišovským mainstreamem.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                    martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:45 |  
                    6 1

                    PL je tendencni web srovnatelny s forem24, kterej je na naší strane barikady (jinak to nelze uz nazvat..). Financovan mafianem Valentou, zapomnel jsi dodat. No nic nechme toho, na tohle tu není prostor..

                    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                      Jachym   před 8 dny 04.12.2017 15:58 |  
                      3 5

                      No, každopádně PL dávají dostatečný prostor k vyjádření i "tvé" straně barikády:-) Např. dnes se tam v rozhovoru spravedlivě rozhořčuje Tomáš Klus kvůli Babišovi a Okamurovi... Ale fakt asi v této zajímavé debatě končíme. Kolegům děkuji za trpělivost a SN za shovívavé poskytnutí prostoru i k jiným než čistě fotbalovým tématům:-)

                      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                        martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 17:09 |  
                        6 3

                        Pod titulkem "jdi do prdele, chcipni". To dava ctenarum jasny názor, co si o tech slunickarich / prazske kavarne mají myslet.. navíc Klus je tedy opravdu vytecny reprezentant naší strany barikady, moc velkej myslitel to vskutku neni.. Promin, ale to snad nemuzes myslet vazne.. je to jen dukaz o hanebnosti tyhle "novinariny" na PL. Ale pripojuju se k omluve ostatním, dost uz o tom.

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                martyni (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:11 |  
                10 6

                Tohle je presne myslenkovy schema, který alternativni weby manipulujici veřejnost siri. Je fakt smutny, ze se tim nechava zblbnout cim dal vic lidi..

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Merlinus (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 10:55 |  
      9 14

      ČT je totální žumpa ve všech oblastech.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 11:27 |  
        2 9

        ..tak proč na ni čumíš, kdy dávají třeba slavii venku?? Nebo to záměrně bojkotuješ sledování, protože je to taková žumpa? :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Jachym   před 8 dny 04.12.2017 11:39 |  
          6 3

          To je dost bídný argument. To je jako když mi tchyně nebo manželka říkají, že je divné, že se v televizi dívám na Spartu, když ji nesnáším...:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            afro   před 8 dny 04.12.2017 12:37 |  
            4 0

            :-) Doufám, že nemáme stejnou manželku.
            (blbej krizek) bigamie

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Jachym   před 8 dny 04.12.2017 13:13 |  
              0 1

              Určitě by naše manželky byly na stejné myšlenkové vlně, minimálně v této oblasti :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 12:50 |  
            1 4

            Nemyslim si, to je jak nadavat na kfc ze jsou to sračky a pak tam stejne 2x v tejdnu chodit..kdyz neco kritizujes, tak do toho nechod. To, ze koukas na spartu je tvuj osobni problem

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Jachym   před 8 dny 04.12.2017 13:11 |  
              5 3

              Zajímá mě fotbal jako takový, takže zejména hlavní konkurenty Slavie sleduji v televizi více než třeba utkání Karviná - Slovácko. Ale třeba ty by sis vystačil pouze se sledováním A týmu proti juniorce Slavie...:-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 14:12 |  
                4 0

                Znova řikam, na spartu se koukej kdy chceš, to je tvoje zaležitost. Zapomínáš ale na co si asi prvotně reagoval, na muj komentář, kdy se mě nelibilo označení : "totální žumpa" a ještě bez konkretních důvodů. Předpokládám (nevím to), že ty by si nepoužíval, nevyužívál něčeho, co by si označil za totální žumpu, nebo se pletu?
                Ps- mě ČT nevadí ani v nejmenším, někomu asi jo, holt každému se nezavděčíš...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            bongor   před 8 dny 04.12.2017 13:18 |  
            2 0

            no já se na sraltu koukám jen když se chci pobavit,je to jako si pouštět grotesku.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 14:22 |  
              1 0

              tak to ses na podzim musel hodně bavit a sparta ti tím pádem prodloužila o kousek život:-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                bongor   před 7 dny 05.12.2017 17:25 |  
                1 0

                To víš že jo,hlavně mi přinesla hodně radosti.Jen houšť,doufám,že zmrzlinu vyrazej až na konci jara.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Merlinus (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:13 |  
          5 5

          Nechapu tvoji argumentaci. Muzu te ujistit, ze na TV, vcetne CT koukam minimalne. Ale i to malo staci na to udelat si obrazek. Navic ji platim, tak bych rad videl, co za ty penize dostavam a to je opravdu bida. To, ze je tam koukatelneho asi tak 5% programu je jedna vec (napr. neustale 38. reprizi stupidnich serialu a estrad jsou desive), absolutni nevyvazenost a zaujatost je pak vec druha. Kdyby to byla soukroma TV, tak budiz, majitel na to ma pravo. Ale je to verejnopravni televize placena z nasich prispevku a o to vic je to smutne.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 16:20 |  
            3 2

            tak to sme na tom stejně v nechápavosti toho druhého. Tohle co jsi vyjmenoval tě vedlo k tomu ČT nazvat "totální žumpou"? To je hodně málo. Tak to já se rád na tu totální žumpu podívám, hl. tu sportovní....ty to bojkotuj klidně, nečuč na olympiadu, MS ve fotbale, biatlon, slavii v TV, přece nebudeš koukat na žumpu...

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              japoko   před 8 dny 04.12.2017 16:51 |  
              2 7

              Asi mate v Brne jinou CT. Ta v Praze je skutecna zumpa, uz i tim sportem.

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 17:42 |  
                0 0

                Tak byl sem s detma na dni otevřených dvěří a měli to tam hezký, sídlí v brně v nových prostorech :-) A mohu vědět co tou žumpou ohledně sportu myslíš? abych si udělal obrazek na co konkretně narážíš...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      bongor   před 8 dny 04.12.2017 13:29 |  
      8 1

      Procházka je jediný ze sportovních novinářů,který se nás dokáže zastat.Většina ostatních je vychovaná a vytrénovaná
      minulým režimem.který Slavii prostě nenáviděl,nebo se to ti mladší naučili od rudých tatíků a dalšího povedeného příbuzenstva.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        pevek   před 8 dny 04.12.2017 14:23 |  
        7 0

        Nenadal taky byva slusnej, az je s podivem ze je ze Sportu

  22. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    murena   před 8 dny 04.12.2017 12:46 |  
    4 0

    Myslím že to pan Procházka popsal zcela jasně jako jediný a sorry dávám to z mobilu a než jsem dal komentář tak jsem to odklikl stane se no :-)

  23. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    sTizz (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:12 |  
    5 3

    B. Dockal do Slavie? Co si o tom myslite? Dnes jsem cetl,ze se pristi rok bude hrat liga az do 15.prosince. Nebylo by lepsi hrat nekolik zapasu v lete ci na podzim streda-vikend a pohar misto stredy posunout do zimnich mesicu?

  24. Proměněná podmínka

    houston (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 15:20 |  
    4 10

    Takže ohýnky po Ostravě zavřou TS na příští dva zápasy. Nebyla to kravina ? A zbytečná ?

    • Re: Proměněná podmínka

      afro   před 8 dny 04.12.2017 15:47 |  
      3 0

      Prosím o zdroj, dík.

    • Re: Proměněná podmínka

      sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 16:15 |  
      4 3

      nějak nechápu čemu vadilo pyro po konci zápasu, kdy nenarušovalo chod utkání? To by přiště měli mít zákaz vstupu na venkonvi víjezdy fanoušci Baníku..a to na celý jaro.
      Tak co, kotel se přesune na jih a udělá skvělou atmosféru tam...jen ted nevím přesně, kde figuruje sektor pro rodiny s detmi, jestli náhodou zrovna na jižní straně

      • Re: Proměněná podmínka

        sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 16:16 |  
        0 0

        *výjezdy

      • Re: Proměněná podmínka

        Jachym   před 8 dny 04.12.2017 16:22 |  
        2 0

        Takto také potrestali Stocha za ty pozápasové pokřiky proti Spartě... Jih je pro kotel víceméně volný. Rodinný sektor je na jihozápadě a navíc stavebně oddělený od jihu. Např. v jarním zápase s Duklou se kotel takto přesunul a děti měly možnost poznat fungování kotle relativně zblízka, takže to měly místo hodiny fyziky :-)

        • Re: Proměněná podmínka

          vlk30 (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 16:36 |  
          2 0

          Hned po utkání jsem říkal,že nám to tam klidně zavřou,právě při té vzpomínce na tu děkovačku se Stochem.Opravdu jsem zvědavý jak to dopadne,ale známe to pořekadlo tom kdo chce psa bít...Navíc peníze pro Strahov ted jsou potřeba.

          • Re: Proměněná podmínka

            Radek097 (přítel SN)   před 8 dny 04.12.2017 16:48 |  
            4 5

            Hráč rovněž může po utkání obdržet žlutou nebo červenou kartu, takže žádné pořekadla. TS si o trest sama řekla... jen na to nejvíce doplatí samotný klub a permanentkáři z jihu, kteří do kotle nechtějí.

            • Re: Proměněná podmínka

              kjandourek   před 7 dny 05.12.2017 13:53 |  
              2 0

              To ovšem mícháš trochu "jabka s hruškama" ... Hráč může dostat kartu do okamžiku, než je uzavřen zápis o utkání. Do té doby je podřízen rozhodčímu utkání...

              Diváci samozřejmě také mohou provádět po zápase nepřístojnosti .... napadnout někoho při odchodu ze hřiště a tak podobně...

              Ovšem to se po zápase nedělo.... na hřiště z tribuny sever nic nelétalo, pyrotechnika nebyla použita při utkání, přerušení zápasu měla na svědomí tribuna hostů... a vše, co se dělo po skončení utkání v rámci rozlučky s Jirkou nikterak průběh zápasu nenarušilo...

              Já bych si docela vsadil na to, že to komise ani řešit nebude :-)

              • Re: Proměněná podmínka

                Akuls   před 7 dny 05.12.2017 14:54 |  
                2 1

                FAČR sice dává za použítí pyrotechniky mnohem menší pokuty než UEFA, ale pravidla maji obě asociace stejná, prostě použití pyrotechniky je na stadiónu bez pardonu zakázáno jako takové. Navíc Slavia zápas nezvládla pořadatelsky. Jak mohli např. chachaři pronést přes přísné osobní prohlídky do hlediště tolik "munice" je mi záhadou. Možná by bylo namístě případnou škodu vymáhat i na bezpečnostní agentuře, která evidentně své povinnosti nezvládla.

          • Re: Proměněná podmínka

            bongor   před 8 dny 04.12.2017 20:39 |  
            4 1

            To už jsem kotli psal několikrát,aby nedělali nic,co by přineslo peníze těm hajzlíkům.Ale po zápase by to vadit nemělo.No jo vlastně u Slavie vadí všechno

      • Re: Proměněná podmínka

        asanin   před 8 dny 04.12.2017 16:52 |  
        4 2

        Vidíš to hrozně zjednodušeně... Půjde zrovna o zápas s Klokanem, kde rozhodně nikdo nedopustí to, aby kotel Slavie byl hned vedle toho Bohemáckého... To by smrdělo průšvihem na zavření celého stadionu... A podobné to bude v druhém souboji se Sigmou... Tam ta nenávist je velká a mohl by to být taky pěkný průšvih...

        • Re: Proměněná podmínka

          sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 17:39 |  
          2 0

          A jaký opatření uděláš, aby ti kotel ve velké míře nešel na jižní tribunu, kde tech pernamentek není oproti celemu stadionu tolik? To by mě teda zajimalo. Vidíš to moc černě, dá se na to připravit. Jen maji pravdu ti, kteří říkají, že na to doplatí pernamentkáři. Tohle by si měl dopředu ošefovat vedení, jelikož o této variantě "přesunu kotle" vědí...necháme to na nich. Upřímně by se mě asi také nelíbíl, kdybych měl pernamentku na jih, vzal na to svý děti jelikož se jedná o klidnější sektor a najednou by se mě tam natlačil kotel stojících fanoušků, kterým by pernamentkáři byli s prominutim u zadnice...

          • Re: Proměněná podmínka

            Steve2924 (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 11:14 |  
            0 2

            Postavit v Edenu zábrany aby ses na jih dostal jen jedním vchodem je otázka pár minut.
            Důsledně dodržovat sektor ze vstupenky je otázka - chci
            Zablokovat permice se zavřenými sektory je otázka pár minut.

            • Re: Proměněná podmínka

              kjandourek   před 7 dny 05.12.2017 11:37 |  
              2 0

              No moment... jak zablokovat permice? I v případě uzavření jedné tribuny to není o tom, že by člověk, který má platnou permanentku, nesměl na stadion....

              • Re: Proměněná podmínka

                smely (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 13:20 |  
                2 0

                predpokladam, ze pokud k tomu ( uzavreni ) opravdu dojde, pak bych rozumnel tomu, ze majitele permanentek na Sever budou mit pravo na vstupenku zdarma do jinych sektoru ( na mista na ktera nejsou vydany permanentni vstupenky ) pred tim, nez pujdou listky do volneho prodeje, to by mi davalo smysl, nicmene je to samozrejme opruz....

                • Re: Proměněná podmínka

                  houston (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 17:56 |  
                  0 2

                  Stejně logický je v případě uzavření určitých sektorů zneplatnit permanentky na tato místa. Nejjednodušší je vystavit stopku těm, kteří se o proměnění podmínky postarali. Nebo jinak ?

                  • Re: Proměněná podmínka

                    JS (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 18:09 |  
                    1 0

                    Jako kolektivní vina? To by bylo dobrý maso, nechtěl bych sledovat, co by se dělo v reakci od návštěvníků celé severní tribuny (nejen kotle).

                  • Re: Proměněná podmínka

                    smely (přítel SN)   před 6 dny 06.12.2017 13:13 |  
                    1 0

                    a na to si prisel jak ? podle infa ( v pripade, ze dojde k uzavreni ) se bude moci vyzvednout na permanentku vstupenka jinam...tak prestan sirit neovereny poplasny zpravy, prosim...

                • Re: Proměněná podmínka

                  Steve2924 (přítel SN)   před 6 dny 06.12.2017 11:26 |  
                  0 1

                  Ano a taky tím, zajistíš, že majitel permice do kotle nedostane vstupenku na Jih. Dokonce tak celej kotel můžeš rozředit různě po stadionu. A s důslednou kontrolou vstupenek před vstupem do sektoru zajistíš, že se nevytvoří někde poblíž hostujícího kotle.

                  • Re: Proměněná podmínka

                    afro   před 6 dny 06.12.2017 11:32 |  
                    1 0

                    Jsem zvědavej, jestli mě rozmělněj do VIPu? :-)

                    • Re: Proměněná podmínka

                      Jachym   před 6 dny 06.12.2017 11:37 |  
                      1 0

                      Zatoužils po langustách, kterými se tam cpou zdejší admini? :-)

                      • Re: Proměněná podmínka

                        smely (přítel SN)   před 6 dny 06.12.2017 13:14 |  
                        1 1

                        to by slo, ale hlavne nam uz doma dochazej stribrny vidlicky...

                  • Re: Proměněná podmínka

                    Steve2924 (přítel SN)   před 6 dny 06.12.2017 14:24 |  
                    0 0

                    Nějak nechápu ten palec dolu. Jen jsem napsal poměrně jednoduché řešení. Které lze realizovat a prakticky nic navíc nestojí. Neříkám, že bych to chtěl ani, že to klub udělá.
                    Ještě nám ty sektory ani nezavřeli.

  25. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    asanin   před 8 dny 04.12.2017 17:07 |  
    20 0

    Pěkný taky bylo, jak četl v pátek Strašák sestavy a ostraváci na každého hráče místo příjmení zařvali č-u-r-á-k... A asi po šestém hráči to strašák vyměnil a řekl "Chachar je" a celý ten kotel zase "č-u-r-á-k" Smajlík Sice to má do řepkova chorea v kotli buzen daleko, ale i tak to pobavilo... Pak už si na to chachaři dávali pozor a už to skoro neřvali...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      afro   před 8 dny 04.12.2017 17:35 |  
      1 0

      To je oblibena "strasakovina". Jestli si to dobre pamatuju, tak je takhle vypekl i pred dvema lety.

  26. zbyteční

    ervin   před 8 dny 04.12.2017 18:58 |  
    4 0

    Komise rozhodčích si taky ničeho nevšimla , na co ji teda potřebují ? Je něco shnilého ve státě českém ....

    • Re: zbyteční

      ervin   před 8 dny 04.12.2017 19:00 |  
      2 0

      Týká se penalty na Škodu

      • Re: zbyteční

        sicilianbrno   před 8 dny 04.12.2017 19:21 |  
        1 0

        Tak alespon, že mu vytkly i neudělení červené karty za vulgární chování Baroše.

    • Re: zbyteční

      bongor   před 8 dny 04.12.2017 20:40 |  
      0 0

      Něco?Ty jsi teda minimalista.

  27. Udinese- Crotone

    Mike   před 8 dny 04.12.2017 20:21 |  
    1 1

    Sleduji nase 2 odchovance a 1 mistra ligy v nasem dresu a nejde mi do hlavy, ze Jakub Jankto.hraje v reprezentaci daleko pod sve moznosti a neni se schopen prosadit ani proti slabouckemu San Marinu a dnes leta po hristi jak Bolt a vstrelil oba goly Udinese.

  28. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    první rytíř   před 7 dny 05.12.2017 11:41 |  
    1 0

    Pokud vám uniklo, tak dnešní vydání Mladé fronty Dnes přineslo "Zimní vysvědčení" letních posil obou pražských S. Do nejvyšší kategorie, nazvané Trefa patří Necid a Jugas, do kategorie Jakž takž zařadili Sobola, Laštůvku a Stocha, v další kategorii s názvem Neodsuzovat jsou Danny a Hromada, mezi hráči v kategorii Zklamání potom Rotaň a konečně v poslední kategorii nazvané Výbuch je Altintop. Co vy na to?

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      japhy   před 7 dny 05.12.2017 11:51 |  
      0 0

      Že nevím, co asi tak čekali od RR.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Jachym   před 7 dny 05.12.2017 11:57 |  
      2 0

      Největší letní posilou byl zůstavší (předchodníky běžně nepoužívám, tak případně chytřejší opravte:-) Deli. Jeho absence na hřišti je vždy velmi cítit a možná nás stála i účast v základní skupině LM. Aniž bych se pouštěl do nějakého škatulkování, doufám, že se vedení z přínosu jednotlivých posil poučilo pro příští změny v kádru. Zde by už měl být cítit silný rukopis nového sportovního ředitele. Nicméně na příkladech Plzně na jedné a Slavie a Sparty na druhé, je patrné, že zřejmě platí ono otřepané méně znamená více.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Jachym   před 7 dny 05.12.2017 12:02 |  
        0 0

        Přechodníky:-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      JS (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 12:06 |  
      4 8

      Ha, tak já bych do „trefy“ určitě kromě Necky nasadil právě Ruslana. „Jakž takž“ opravdu Sobol, Stoch, ale „zklamání“ jednoznačně z Laštůvky, který za mě nenahradil Jirku Pavlenku ani z 50 %...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        iwanowicz   před 7 dny 05.12.2017 12:23 |  
        2 7

        Rotan v predkole LM jako nejzkusenejsi hrac namazal bohuzel souperi na gol a je tak hodne vyrazne podepsanej pod nepostupem do LM. Takze trefa urcite ne.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Oberyn_7   před 7 dny 05.12.2017 13:59 |  
          10 0

          To stejné můžeme naspat o Škodovi či Hušbaurovi, kteří neproměnili své gólové šance a jsou také podepsaní výrazně pod tímto neúspěchem. Ruslan patřil na začátku sezóny k nejlepším na hřišti a vždy skvěle držel střed hřiště a dával tak šanci aby Slavia byla dominantní a v tlaku.

          Hodnotit hráče za půl sezonu jednou chybou je trochu úlet. Ruslan je dobrá posila a kdybych měl ohodnotit Ruslana známkou za odehraná utkání, tak je to lepší 7. ;)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Jožin   před 7 dny 05.12.2017 19:56 |  
            2 2

            Máš pravdu ,Ruslan je jeden z nejlepších hráčů se stabilními výkony,proč nehraje když je z našich zdaleka nejzkušenější je zraněný? Já jsem to nepostřehl .

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            iwanowicz   před 6 dny 05.12.2017 23:48 |  
            0 6

            Koupili jsme obrovsky zkusenyho hrace, aby pomohl v predkolech poharu a on v klicovym utkani predvede neskutecnej zkrat, kterej primo zapricinil ztratu bodu a nepostup do LM. Jinak hral dobre vzdycky kdyz nastoupil, ale trefa to diky tomu urcite neni..

  29. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    sTizz (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 16:27 |  
    3 1

    Krmencikova cena 320 milionu? :-D :-D :))) Nekomu asi slusne jeblo,soryjako :) Myslim,ze az odejde do ciziny,slehne se po nem zem,podobne,jako po tom byvalym plzenskym majiteli.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Gino   před 7 dny 05.12.2017 17:49 |  
      8 0

      Tady se nadávalo, když za něj Jarda nabídl těch několik desítek milionů, ale jak je vidět, tak nám přesně takovej gólovej zabijak tento podzim chyběl. Omlouvám se těm, které to nasralo...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        marp (přítel SN)   před 6 dny 06.12.2017 16:16 |  
        1 0

        Zabijáky máme dva, a lepší než to plzeňský kopyto. Jenže tomu kopytu to prostě servírujou do vápna mnohem víc než těm našim zabijákům.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Marcelo10   před 6 dny 05.12.2017 21:31 |  
      0 8

      Za nej bych rad videl Lecjakse.

    • Re: SKS - Astana

      sTizz (přítel SN)   před 7 dny 05.12.2017 20:45 |  
      2 0

      Anti-socialni proletari z Letny :))

    • Re: SKS - Astana

      Radek097 (přítel SN)   před 6 dny 05.12.2017 23:05 |  
      1 0

      Mělo by dorazit 300 fanoušků Astany, to je pěkné číslo.

  30. Rotace sestavy

    kjandourek   před 6 dny 06.12.2017 10:46 |  
    12 0

    Jenom tak pro zajímavost... tedy hlavně pro všechny, kteří kritizují trenéra za rotaci hráčů a kteří jsou přesvědčeni o tom, že "tohle žádný velkoklub nedělá.."

    Manchester United hrál minulý víkend zápas s Arsenalem a včera rozhodující zápas o postup v CHL (stačila doma plichta s CSKA)

    sestava na Arsenal:
    David de Gea - Luis Valencia, Marcos Rojo, Chris Smalling, Viktor Lindelöf - Ashley Young , Nemanja Matić, Paul Pogba, Jesse Lingard - Romelu Lukaku, Anthony Martial

    sestava na CSKA:
    Sergio Romero - Viktor Lindelöf, Chris Smalling, Daley Blind, Luke Shaw - Luis Valencia , Paul Pogba, Ander Herrera , Juan Manuel Mata - Romelu Lukaku , Marcus Rashford

    Pouze pět hráčů nastoupilo v obou zápasech v základní sestavě a to ještě Valencia hrál v prvním zápase pravého beka a ve druhém pravého halva... a Lindelöf v prvním zápase v obraně vlevo a ve druhém vpravo... takže jenom tři hráči nastoupili opravdu na stejném postu... Všimněme si, že Mourinho vyměnil i skvěle chytajícího gólmana a do LM nasadil dvojku! ManU oba zápasy vyhrál...

    PSG hrálo ligu ve Štrasburku a včera na hřišti Bayernu... ligu vede s přehledem, s Bayernem měli postup zajištěný oba.

    Sestava na ligu:
    Alphonse Aréola - Dani Alves, Yuri Berchiche, Marquinhos, Presnel Kimpembe - Ángel Di María - Julian Draxler, Javier Pastore, Adrien Rabiot - Neymar, Kylian Mbappé

    Sestava na LM:
    Alphonse Aréola - Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva , Layvin Kurzawa - Marco Verratti, Adrien Rabiot, Julian Draxler -Kylian Mbappé, Edinson Cavani, Neymar

    Čtyři změny.. v lize se šetřil Cavani, Thiago Silva, Verratti.. Což ovšem tedy přineslo první ligovou prohru sezóně a následně i porážku na Bayernu, která ovšem neznamenala ztrátu prvního místa ve skupině (museli by prohrát 0:4)..

    A Bayern?

    sestava na ligový zápas s Hanoverem:
    Sven Ulreich - Rafinha, Javi Martínez , Jérôme Boateng, Mats Hummels - Arturo Vidal, James Rodríguez, Thomas Müller, Joshua Kimmich - Robert Lewandowski, Kingsley Coman

    A proti PSG:
    Sven Ulreich - Niklas Süle, Mats Hummels, David Alaba Joshua Kimmich - Corentin Tolisso, Sebastian Rudy, Kingsley Coman - James Rodríguez Franck Ribéry - Robert Lewandowski

    Podobně jako Manchester šest nových jmen - třeba obrana úplně jiná, zůstal jenom Hummels a to ještě v lize hrál kraj a v LM střed... Bayern oba zápasy vyhrál 3:1

    Vzpomeňme si na to, až zase Jarda prostřídá sestavu... velké kluby tohle prostě dělají!


    PS: jako zdroj jsem použil EUROFOTBAL - je možné, že rozestavení hráčů není úplně přesné, nedělají tam mezi řadami pomlčky :-)

    • Re: Rotace sestavy

      Jachym   před 6 dny 06.12.2017 11:23 |  
      2 0

      A pak že Jarda není progresivní trenér zběhlý v trendech u špičkových klubů v Evropě... :-))

    • Re: Rotace sestavy

      celtix   před 6 dny 06.12.2017 11:52 |  
      2 3

      Rotace je správná, ale s mírou. Myslím, že každý týden tolik změn v sestavě velkokluby nedělají. Navíc všechny týmy měly už jistý postup ze skupiny.

      • Re: Rotace sestavy

        kjandourek   před 6 dny 06.12.2017 12:23 |  
        1 0

        No Manchester United postup jistý neměli - potřebovali minimálně remízu...

      • Re: Rotace sestavy

        kjandourek   před 6 dny 06.12.2017 12:52 |  
        5 0

        Tak se podívejme na jiné týdny, kdy kluby postup jistý neměli:

        22.9. Bayern – Wolfsburg 2:2
        Sven Ulreich - Jérôme Boateng, Mats Hummels, Rafinha, Joshua Kimmich - Arturo Vidal, Sebastian Rudy - Arjen Robben, Franck Ribéry - Thomas Müller - Robert Lewandowski

        27.9. PSG-Bayern
        Sven Ulreich - Javi Martínez, David Alaba, Niklas Süle - Arturo Vidal James Rodríguez, Thiago Alcântara, Corentin Tolisso, Joshua Kimmich - Thomas Müller - Robert Lewandowski


        Opět tam vidím šest změn v sestavě Bayernu... jiný trenér, druhé kolo ve skupině LM, čili nikdo nemá nic jistého...


        Manchester:
        9.9.2017 Stoke
        David de Gea - Luis Valencia, Matteo Darmian, Phil Jones, Eric Bailly - Nemanja Matić, Henrik Mchitarjan, Ander Herrera , Paul Pogba, Marcus Rashford - Romelu Lukaku

        12.9.2017 Basilej
        David de Gea - Daley Blind, Chris Smalling, Viktor Lindelöf, Ashley Young - Juan Manuel Mata, Nemanja Matić, Henrik Mchitarjan, Paul Pogba - Romelu Lukaku, Anthony Martial

        čili proti Basileji šest změn v sestavě oproti ligové sestavě..

        17.9.2017 Everton
        David de Gea - Phil Jones, Eric Bailly, Luis Valencia, Ashley Young - Marouane Fellaini, Juan Manuel Mata, Nemanja Matić, Henrik Mchitarjan - Romelu Lukaku, Marcus Rashford

        Takže pět změn oproti té Basilejské... a tři oproti té ze Stoke...

        A takhle bychom mohli pokračovat :-)

    • Re: Rotace sestavy

      Akuls   před 6 dny 06.12.2017 15:50 |  
      3 1

      Při současném vytížení hráčů - liga, domácí pohár (v Anglii poháry), evropské poháry a reprezentace to bez rotace sestavou nejde. Proto také mají velké kluby a i Slavia široký kádr kvalitních a vyrovnaných hráčů. Utavit základní jedenáctku umí každý blbec, kdysi se to povedlo i Hřebíkovi, půl roku mu to šlapalo. pak se musel po sérii porážek poroučet. I přes rotaci sestavou se mi zdálo, že posledních 20 - 30 minut dost hráčů proti Ostravě šlapalo vodu. Ani bych nechtěl vidět, jak by to vypadalo s hráči SKS bez rotace sestavou, když děláme tolik nevynucených chyb, což nás stojí hrozně moc sil. I když je tempo zápasů v Kaprlize ve srovnání s vyspělou Evropou bídné, tak tato skutečnost vede k tomu, že se hráči naběhají více než v kvalitních ligách, kde se špatná přihrávka či chybné zpracování míče skoro nevidí. Podle mne je to i jeden z důvodů, proč se u nás cizinci, jako třeba Altintop moc nechytaji. Neustále bojovat o ztracené míče jim moc nevoní.

      • Re: Rotace sestavy

        kjandourek   před 6 dny 06.12.2017 16:25 |  
        2 0

        Máte naprostou pravdu... Před týdnem jsme po očku koukal na zápas - Udine-Neapol... a byl jsem velice překvapen, že tam to tempo na první pohled není kdovíjaké.. hráči šli na půlku soupeře krokem, tým, který potřeboval dát gól víceméně vůbec nenapadal... Až jsem si říkal, že to snad dávají zpomaleně...
        jenomže jakmile někdo ten pressing spustil, tak ho soupeř bez problémů vybagoval - tam prostě o špatnou přihrávku nezavadíte... proto se tam tolik nenaběhají a ke konci mají dost sil.. Nevysilují se neustálým bojem o balón :-)

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen