Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

Po skončení podzimní části sezony přišel čas si vyhodnotit známky udělované po každém zápase české ligy a evropských pohárů.

Nejvyšší průměrnou známku zaznamenal Simon Deli, což u hráče Pobřeží Slonoviny není při jeho působení ve Slavii výjimkou. Tentokrát je však třeba se podívat i na to, že jeho známka nemá takovou váhu jako třeba u železného muže Jugase. Zatímco Deli byl hodnocen jen 13x a ocitl se na samotné spodní hranici počtu hodnocení pro zahrnutí do hlavní kategorie, tak Jugas nevynechal ani jeden hodnocený zápas a jeho průměr se tak skládá z 26 známek. Reálně tak platí, že Deli byl nejlepší, pokud nastoupil, v mnoha případech ho však zastavilo zranění a Slavia si musela poradit bez něj.

Výbornou průměrnou známku má i Hušbauer, který se již na jaře zařadil mezi hlavní tahouny současné Slavie a na podzim svou pozici jen potvrdil. Svědčí o tom i jeho návrat do reprezentace. Třetí a čtvrtou příčku obsadili nové hvězdné posily Danny a Stoch. Ačkoliv je jejich hra pěkná na pohled, v čemž jsou dál než posily z české ligy, tak by do budoucna oba ještě potřebovali přidat v produktivitě. Pokud by se tak stalo, dalo by se hovořit o skvělých posilách. Tradičně nejlepším střelcem se pak stal Milan Škoda.

Slušný podzim za sebou mají i defenzivní záložníci Souček a Ngadeu. Zatímco první měl velice dobrý konec podzimu, druhému se dařilo spíše v jeho úvodu. Známky ale časové hledisko nezohledňují a oba hráči dosáhli na stejný průměr. Jen o pár setin nižší číslo má Jakub Jugas. U toho bych ale vyzdvihl, že nastoupil za každé situace a odehrál opravdu obrovskou porci utkání. Po trochu rozpačitějším startu se navíc velmi rychle rozehrál a nyní patří k základním stavebním kamenům sestavy sešívaných.

V případě shodného průměru byl výš zařazen hráč, který byl vícekrát hodnocen a jehož známka tak měla větší váhu.

 

Hráči, kteří byli hodnoceni alespoň v polovině zápasů (min. 13 hodnocení):

  1. Deli...........................6,38 (13x hodnocen)
  2. Hušbauer...............6,00 (20x)
  3. Danny......................5,87 (15x)
  4. Stoch........................5,71 (17x)
  5. Škoda.......................5,56 (16x)
  6. Souček.....................5,50 (20x)
  7. Ngadeu....................5,50 (18x)
  8. Jugas..........................5,42 (26x)
  9. Sobol.........................5,37 (19x)
  10. Bořil..........................5,29 (21x)
  11. Zmrhal.....................5,05 (20x)
  12. Laštůvka.................5,00 (23x)
  13. Frydrych..................5,00 (18x)
  14. Rotaň........................4,92 (13x)
  15. Van Buren................4,71 (21x)

 

Hráči, kteří byli hodnoceni méně než polovině zápasů:

  1. Kovář.......................5,67 (3x)
  2. Sýkora.....................5,33 (12x)
  3. Necid........................5,22 (9x)
  4. Hromada................5,14 (7x)
  5. Švento.....................5,00 (2x)
  6. Bílek..........................5,00 (1x)
  7. Mingazov................5,00 (1x)
  8. Altintop....................4,60 (5x)
  9. Mešanovič...............4,00 (5x)
  10. Ščuk.........................4,00 (1x)

 

3 zápasy s nejvyšším průměrným hodnocením:

  1. Slavia - Sparta 2:0..............7,00
  2. Slavia - Dukla 5:0................6,83
  3. Slavia - Ml. Boleslav 4:0....6,46

 

3 zápasy s nejnižším průměrným hodnocením:

1. Plzeň - Slavia 1:0................4,08

1. Slavia - Astana 0:1.............4,08

3. BATE - Slavia 2:1.................4,15

Komentáře (17)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    Tomas943 (přítel SN)     před 7 měsíci 18.12.2017 17:36 |  
    3 4

    Hodnocení více-méně odpovídá. Snad je Van Buben rozhodně nebyl horší než Rotaň, Sýkora nebo Ngadeu

    • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

      chrobak     před 7 měsíci 18.12.2017 17:58 |  
      9 1

      Spíš asi horší byl. Je to sympaťák, začátek vypadal dobře, ale postupem času to už moc slavné nebylo. Spíš hodně věcí zazdil, než že by něčemu pomohl. Sýkora i Ngadeu určitě měli větší přínos.

  2. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    Tomas943 (přítel SN)     před 7 měsíci 18.12.2017 17:37 |  
    0 0

    Van buren samozřejmě :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

      TSeguinTS     před 7 měsíci 18.12.2017 17:53 |  
      1 0

      Ty nám tu dneska vytváříš hádanky :-)

  3. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    TSeguinTS     před 7 měsíci 18.12.2017 17:59 |  
    5 0

    Z hodnocení jsem pochopil, že velmi zklamal Van Buren, který byl v přípravě bombovej a poté šla jeho výkonnost dolů. Nebo se spíš odhalila jeho nekvalita? Každopádně, jeho rychlost bych chtěl mít.)

    Doufám, že na jaře častěji uvidíme Hromadu a Sýkoru, oba mají velký potenciál, který je zatím přibržděn zraněními.

    Je také zajímavé, že jak zápas, kterým jsme se do EL dostali, tak zápas, ve kterém jsme z EL vypadli, mají téměř stejné průměrné hodnocení.

    • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

      Alanor (admin)     před 7 měsíci 18.12.2017 18:44 |  
      6 1

      Tohle už je jen vypočtený průměr. Taky mě překvapilo, že Van Buren měl nejhorší hodnocení. A neřekl bych, že jsem ho trvale podceňoval, protože se snad nenašel nikdo, kdo by na to upozorňoval. Ale závěr podzimu měl velice špatný, když většinou neúspěšně střídal - poslední 4 známky 4, 4, 3, 4. V tom bych viděl základ té ne úplně dobré výsledné známky.

      Jinak za povedenou přípravou bezpochyby hodně zaostal, ač bych neřekl, že vyloženě propadl. Podal i několik vyloženě povedených výkonů.

  4. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    Robinator     před 7 měsíci 18.12.2017 19:03 |  
    2 6

    To hodnocení mi přijde trošku úlet,hlavně to umístění Dannyho a Husbauera..a umístění Van Burena..na to, že je to snad náš druhý nejproduktivnější hrac být až poslední..

    • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

      Alanor (admin)     před 7 měsíci 18.12.2017 19:20 |  
      9 2

      Van Buren není druhý nejproduktivnější. A když už tu produktivitu zmiňuješ, tak lepší čísla má třeba Zmrhal. Na to, kolik toho odehrál a že jde o vyloženě ofenzivního hráče, není ta produktivita Van Burena nijak zázračná.

      • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

        Robinator     před 7 měsíci 19.12.2017 09:38 |  
        2 1

        tak druhý nejlepší střelec, pardon..

    • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

      kjandourek (admin)     před 7 měsíci 19.12.2017 12:58 |  
      2 2

      Tohle je ale přece průměr ze všech známek za celý podzim... To není hodnoceno teď, aby se o tom dalo diskutovat a označovat něco za úlet...

      • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

        Robinator     před 7 měsíci 19.12.2017 13:12 |  
        5 4

        nekecej :D

        a právě proto mi to pořadí přijde trošku mimo, podle odborníku, jedna z věcí co nás trápí je záloha..a hned druhý a třetí je záložník..hlavně Danny,..kolik se mu povedlo zápasu, aby byl celkově třetí? Když si hodnotím polovinu této sezony..Jugas a Bořil mi teda přišli daleko přínosnější pro tým, než takový Danny..a MvB rozhodně nemá být na chvostu..prostě si myslím, že to neodpovídá tomu, co jsem mohl vídat na hřišti

        • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

          kjandourek (admin)     před 7 měsíci 19.12.2017 15:33 |  
          4 2

          No tak ses měl rozčilovat už jednotlivého známkování a ne teď :-)

          ale jinak je to velice jednoduché: MvB má prostě jeden zápas excelentní na čtyři, kdy není vidět... takže dostane jednu velice dobrou známku a čtyři podprůměrné a tudíž mu matematicky vyjde horší známka, než frajerovi, co odehraje pětkrát průměr....

          Ovšem když budeš hodnotit jenom pocitově po skončeném podzimu, tak si jej právě podle toho jednoho dobrého výkonu zařadíš výše, než toho, co hrál průměr pořád a budeš se tomu divit...

          Tohle zprůměrování známek, udělených bezprostředně po jednotlivých zápasech, bývá daleko objektivnějším ukazatelem, než závěrečné hodnocení sakumprásk dohromady...

          • Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

            Robinator     před 7 měsíci 19.12.2017 15:54 |  
            0 2

            já se nerozčiluji, jen mi to přijde prostě divný, v kontextu té půlsezóny :) jinak máš pravdu, objektivnější asi bude známkování po jednotlivých zápasech :)

  5. Průměrné hodnocení

    Travinho     před 7 měsíci 19.12.2017 08:22 |  
    3 0

    Nemáš chybu u Hromady? Je čtvrtý, ale čísla má na první místo.

    • Re: Průměrné hodnocení

      Alanor (admin)     před 7 měsíci 19.12.2017 10:09 |  
      2 0

      Díky za upozornění, chyba tam samozřejmě je. Má mít cca 5,2. Až přijdu domů, kde mám podklady, tak to opravím.

  6. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    TSeguinTS     před 7 měsíci 19.12.2017 16:54 |  
    3 0

    Jaroslav Šilhavý je odvolán. Věřme v lepší zítřky a ve Slavii.

  7. Re: Hodnocení slávistů - souhrn podzimu 2017

    zeleznik2     před 7 měsíci 22.12.2017 08:23 |  
    0 4

    Deli a Kovář nejlepší?ikdyž toho moc neodehráli?Simon ok, ale v případě brankáře Kováře, který v bráně připomíná legrační kreslené figurky..to byl teda fakt úlet. Věčně zraněný Danny na třetím místě..Sobol a Bořil v poslední době nejslabší obránci nejsou na posledních dvou místech?opravdu objektivní anketa..

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen