Soutěž

Info o 1.kole tipovací soutěže

Dnes skončilo první kolo tipovací soutěže, na jejímž konci absolutní vítěz získá originální dres SK Slavia s podpisy většiny hráčů! Toto kolo bylo zahřívací, proto téměř všichni získali jeden bodík.

V tomto kole mohl získat každý maximálně jeden bod a to za tipnutí výhry určitého týmu či remízy. Jako správní fanoušci Slavie všichni věřili našim hráčům, tedy až na jednu výjimku. A jelikož tento člověk jako jediný nezískal bod, v aktuálním pořadí je tedy na posledním místě a je jasné, o koho se jedná.

Přestože stačilo tipnout vítěze, v podstatě všichni zaslali přesný výsledek a další velká část zasílali i střelce. Proto si můžeme udělat rozbor, kdo by byl nejlepší a jakému výsledku lidé nejvíce věřili.

Kdyby to šlo, tak maximálně by člověk mohl získat 14 bodů, ty by nikdo však nezískal. Na první místo by se ale dostal Bojler, ten by získal celých 12 bodů! Je zajímavé, že výsledek 4:0 tipnulo jen pět lidí! Lidé spíše mysleli, že vyhrajeme 2:0 či 3:0. Pro každý tento výsledek hlasovalo 17 lidí. Dalším nejčastějším tipem bylo 3:1, pro který tipovalo 7 lidí.

Naším útočníkům se v tomto utkání dost věřilo, protože v každém tipu se objevil buď Tomáš Došek či Štěpán Vachoušek. A důvěra byla opodstatněná, postarali se o tři branky. Proto by dost lidí dostalo body za tipnutí střelce. Skácelovi již tolik lidí nevěřilo, v jeho úspěch věřilo 8 lidí. Více se věřilo našemu kapitánovi Richardu Dostálkovi, mezi své střelce ho uvedlo 20 lidí. Poslední, který se ještě několikrát objevil mezi střelci, byl Adam Petrouš, pro kterého tiplo 7 lidí. Asi se čekalo na jeho dalekonosnou střelu. Bohužel neúspěšně.

Ve výsledcích tedy až na jednu výjimku má každý jeden bod, u každého jména je též uvedeno, pro co již bylo odhlasováno. Jelikož toto kolo bylo spíše rozjezdové, tak šanci mají také lidé, kteří se ještě do soutěže nezapojili. Rozdíl jednoho bodu nic neznamená. Oříšek v tipování nastane tento čtvrtek, kdy hrajeme proti Besiktasu Istanbul. V dalších tipech vám přeji štěstí a věřím, že celá soutěž proběhne fair-play.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Info o 1.kole tipovací soutěže

    houska     před 21 lety 17.02.2003 13:47 |  
    0 0

    Super rozbor richi - jen tak dale!!! Bojlera je mi celkem lito....:-((( Tak pekne to trefit a dostat jen bod...