Ženský fotbal

Slávistky rozstřílely maďarský Ferencvároš

Slávistky si v dalším přípravném zápase zastřílely proti maďarskému Ferencvároši, které porazily vysoko 9:0 i díky hattricku Necidové s Kožárovou.

Do zápasu vstoupila Slavia aktivně a brzy se dostala do vedení. V 9. minutě zahrávala Juračková standardní situaci, hostující hráčka prodloužila a pohotově dorážela Svitková. Po několika minutách se Dědinová dostala k centru, ke kterému se dostala Necidová a přehodila vyběhnutou brankářku. Ve 20. minutě z levé strany poslala před branku míč Szewieczková a Necidová na přední tyči dotlačila do sítě. Pak se v dobré pozici ocitla Jessen, ale gólmanka její střelu vyrazila. Čtvrtý gól ale vstřelila naše zahraniční akvizice Jessen, po přesném centru Szewieczkové zakončovala hlavou.

Druhý poločas v pozměněné sestavě chvíli trvalo, než se holky v zimě zahřály, ale již v 58. minutě potřetí skórovala Necidová, když se k ní dostal odražený míč a přesně zamířila k tyči. Dvě minuty poté prostrčila Divišová šikovně na nabíhající Kožárovou, pro níž nebyl problém skórovat. V 63. minutě slávistky zahrály roh, odražený míč se dostal na hranici vápna k Chlastákové a její prudká střela zapadla nechytatelně k tyči. V závěru ještě proměnila penaltu Kožárová a svůj třetí gól přidala po přihrávce Skálové před branku.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)