Soutěž

Info o 5.kole tipovací soutěže

Kdo poslal na toto utkání tip, tak získal bod. Všichni byli pro výhru. Celkově se rozdávalo dost bodů. Na předních místech nastal pohyb …

Dosud vedoucí NAPALM v tomto kole získal pouhé dva body a jelikož celkem 11 lidí přesně tipnulo výsledek, tak již není na prvním místě. Na to se dostal člověk pod přezdívkou MartinOstrov, který má nyní celkem 18 bodů a již podruhé tipnul přesný výsledek. Na druhé místo se dostal nasta, který má jen jeden přesný tip, ale těží s bodování za střelce. Na třetím místě s 16 body jsou 10304 a OD 65. Druhý tipnul přesně již dvakrát, první zas získal v tomto kole nejvíce bodů.

Dnes šlo získat maximálně 12 bodů, ty ale nikdo nedostal, nejvíce se rozdalo 11, které získaly 10304, ALFA a MARA. Za uhodnutí střelců se rozdalo celkem 36 bodů. Celkově je ale soutěž poměrně vyrovnaná, takže na vítězství má šanci stále každý. Do konce zbývá ještě 12 kol, takže bude rozdáno dost bodů. Celkový počet tipujících byl 54, v soutěži je však již 80 lidí!

Nezbývalo mnoho a zápas mohl skončit remízou 1:1. Kdyby se tak stalo, nikdo by výsledek netipnul a nikdo by ani nezískal žádný bodík! Všichni věřili ve výhru. Nejčastěji se objevil výsledek 2:0 (37 %). Druhý v pořadí byl ještě optimističtější – 3:0 (24 %). Přesný výsledek 3:1 tipnulo 20 %. Další tipy se již objevily méněkrát. 2:1 (7 %), 4:0 (6 %), 1:0 (4 %), 4:1 (2 %).

Mezi tipovanými střelci se objevilo celkem 10 hráčů! Největší důvěru získal opět Tomáš Došek, který se objevil na 38 tipech. Další byl Štěpán Vachoušek (28), který rozhodně zklamal a na trávníku vydržel jen poločas. Další v pořadí, Rudolf Skácel, udělal radost celkem 18 lidem, kteří ho uvedli. Naopak kapitán Richard Dostálek (15) moc toho nepředvedl, i když byl u první a druhé branky. Střídající Evandro Adauto měl důvěru u 11 lidí, kteří mohli být opět potěšeni. Další pořadí: Pavel Kuka (9), Patrik Gedeon (8), Karel Piták (7), Tomáš Hrdlička a Martin Müller (oba 1).

Výsledky můžete najít zde.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)