Ženský fotbal

Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

Fotbalistky Slavie vyhrály jednoznačným výsledkem 6:1 na hřišti třetího Slovácka. Postupně se prosadily Pěničková, Kožárová, Bartovičová, Bartoňová a Svitková, jednu branku si dal soupeř do vlastní sítě.

 

Slavia do zápasu nastoupila aktivně a velice rychle se ujala vedení. Ve 4. minutě centrovala do vápna Kožárová a na zadní tyči se ke střele dostala Pěničková, gólmance Růžičkové míč propadl mezi ruky. Slovácko se nenechalo odradit a dostávalo se ke slávistické brance, ale do velké šance se nedostalo. Mělo několik rohů, které si slávistky pohlídaly. V 15. minutě mohla zvýšit Svitková, ale z dorážky netrefila branku. Ve 30. minutě zahrála Svitková roh a hráčka Slovácka hlavou tečovala do vlastní sítě. Po chvíli měla vyloženou šanci domácí Fabová, ale v jasné pozici jí vychytala Votíková. Pak měla možnosti ještě Divišová nebo tyčku trefila Kožárová. V závěru poločasu ještě domácí zatlačili, ale holky ošemetné situace zvládly.

Ve druhém poločase slávistky hru ovládly. Po pěkné přihrávce Sedláčkové byla sama před brankou Kožárová a v pohodě zvýšila na rozdíl tří branek. O chvíli později se odrazil míč k Bartovičové, která jej poslala přímo na branku a skončil za bezmocnou Růžičkovou. Převaha pokračovala a v 72. minutě poslala skvělý centr Svitková, za obranou se ocitla Bartoňová a nekompromisní střelou pod břevno překonala brankářku. Pak sice domácí Slovácko snížilo po proměněné penaltě Michaely Dubcové, ale v závěru ještě navýšila skóre Svitková, když se krásně trefila z rohu vápna přesně pod břevno. Slavia tak nadále drží dvoubodový náskok na Spartu.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

    A.Lima     před 6 lety 07.05.2018 07:50 |  
    1 0

    Skvělé holky, gratulace :)

  2. Re: Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

    p!erreCORE     před 6 lety 07.05.2018 14:10 |  
    0 2

    Už dlouho jsem se chtěl zeptat,

    1) sledujete ženský fotbal?

    2) fandíte hokejové Slávii?

    Já 1) ne,holky mám rád v tenise a krasobruslení,
    2) ne,extraligu nesleduju

    • Re: Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

      Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 08.05.2018 12:17 |  
      0 0

      Hokejová Slavia už nějakou tu dobu nehraje v Extralize.

      • Re: Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

        p!erreCORE     před 6 lety 08.05.2018 13:08 |  
        0 0

        Jak říkám, extraligu nesleduju :)

  3. Re: Slavia vyhrála na Slovácku 6:1

    Dobi     před 6 lety 07.05.2018 17:11 |  
    0 0

    Holky zlatý, holky zlatý! Teď se hlavně soustředit na odvetu derby, které se bude hrát na bývalém Spartakiádním stadiónu, který kolibřík Bém daroval Spartě a kde sudí velmi často pískají rovinu... Tu nakloněnou!