O Slavii

A tým vstoupil do přípravy

Hráči áčka dnes zahájili přípravu, hned v sobotu odjíždí na kondiční soustředění do rakouského Aigenu. V kádru už chybí Tomáš Necid, Ruslan Mingazov, Danny, Eduard Sobol a Pavel Bucha, naopak se připojili hráči, kteří byli na hostováních.

Hráči se poprvé sešli v pátek, kdy absolvovali silové testy. V sobotu ráno je čeká čtyřhodinová cesta autobusem do rakouského Aigenu, kde budou až do 24. června, kdy sehrají přípravný zápas v Chotěboři. Poté se budou připravovat v Praze, 29. června odehrají v Bratislavě Superpohár se Slovanem Bratislava, a 2. července odjedou na herní soustředění do rakouského Neuhofenu.

V kádru pro přípravu je momentálně 28 hráčů, z nichž se někteří připojí k týmu až v Rakousku, jedná se o reprezentanty a Per-Egil Floa. Tým opustili dva hráči, kteří byli ve Slavii na hostování, Eduard Sobol a Tomáš Necid. Dále má svolení hledat si angažmá Ruslan Mingazov, a smlouva byla po vzájemné dohodě předčasně ukončena s Dannym. Do juniorky byl přeřazen Pavel Bucha, který spolu se svým agentem požaduje nízkou výstupní klauzuli v návrhu nové smlouvy, kterou klub odmítl akceptovat.

Uplně poprvé obléknou slávistické tréninkové oblečení obránce Vladimír Coufal a gólman Martin Vantruba, který do Slavie přestoupil už v zimě, ale jaro strávil na hostování v Trnavě. Do přípravy si trenér Jindřich Trpišovský vybral útočníky Petara Musu a Jana Kuchtu, kteří hostovali na Žižkově, Tomáše Freita, který v uplynulé sezóně působil v naší juniorce, vrací se i Jasmin Ščuk a Marko Alvir, kterého však čeká operace kolena. Staronovou tváří je sedmnáctiletý Rakušan Jonas Auer.

Hráči v přípravě:

Brankáři: Kolář, Kovář, Vantruba

Obránci: Bořil, Coufal, Deli, Flo, Frydrych, Jugas, Kúdela, Ngadeu, Pokorný

Záložníci: Alvir, Auer, Freit, Hromada, Hušbauer, Souček, Stoch, Sýkora, Ščuk, Zmrhal

Útočníci: Kuchta, Mešanovič, Musa, Škoda, Tecl, van Buren

Komentáře (603)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé