Ženský fotbal

Ženy znají soupeře v kvalifikaci Ligy mistryň

Slávistky budou hrát kvalifikaci v Maďarsku za soupeře je čeká MTK Hungária, Mitrovica a Belediyespor. Termín je 7. až 13. srpna.

Slavia kvůli druhému místu v lize musela tentokrát jít do kvalifikace. V minulých letech sice i druhý tým šel přímo do prvního kola, ale letos to již nevyšlo i díky počtu přihlášených účastníků. Kvalifikaci hraje celkem 40 týmů, které jsou rozděleny do 10 skupin. Slavia má ze všech největší koeficient. Již dopředu bylo určeno, v jakých městech se budou jednotlivé kvalifikace hrát.

Skupina č. 4:
SK Slavia Praha (45,550)
MTK Hungária, Maďarsko (11,960) - hostitelská země
Atasehir Elediyespor, Turecko (4,290)
Mitrovica, Kosovo (0,330)

Slavia bude favoritem skupiny, ze které postupuje pouze vítěz.

Jak si vedli soupeři v loňské sezoně
MTK Hungária
V playoff vyhrál MTK nad Ferencvárosem 2:1 na zápasy. Shodou okolností vždy vyhrál hostující tým. Ale v základní části dominoval Ferencváros. MTK za posledních 8 sezón získal šestkrát titul.

Atesehir Elediyespor
V domácí soutěži jasně dominoval, z 18 zápasů ztratil jen čtyři body za dvě remízy. Celkem vstřelil tým 75 branek a pouze 4x inkasoval. Za posledních 8 sezón získal tři tituly.

Mitrovica
V základní skupině skončil tým na druhém místě o skóre za rivalem Hajvalia. Během 24 zápasů vstřelili celkem 207 branek. V souboji o prvenství na jeden zápas byla právě Mitrovica úspěšnější po penaltách. 

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)