Hráči Slavie

Pavel Bucha odchází do Plzně

Pavel Bucha po sporu se Slavií ohledně prodloužení smlouvy přestoupil do Viktorie Plzeň.

Od dnešního dne FAČR eviduje Pavla Buchu jako hráče Viktorie Plzeň, kam přestoupil ze Slavie, což lze ověřit zde.

Dle Twitteru redaktora www.isport.cz Pavla Janegy Bucha přestoupil do Plzně zadarmo jako volný hráč a podepsal 4letou smlouvu. Ve Slavii vypověděl kontrakt na základě jejího porušení ze strany klubu a veřejné dehonestace hráče. Slavia se nejspíš bude bránit. 

 

Vše potvrzuje vyjádření obou zúčastněných klubů

SK Slavia Praha:

SK Slavia Praha obdržela výpověď smlouvy hráče Pavla Buchy. Klub se brání právní cestou.

Slavia obdržela výpověď smlouvy Pavla Buchy. Hráč následně přestal plnit smluvní povinnosti k SK Slavia Praha, respektovat pokyny nadřízených a neúčastnil se tréninků. 

Klub s výpovědí smlouvy ani bezprecedentním postupem hráče a jeho agentů nesouhlasí. Záležitost je v rukách právních zástupců a klub se k ní již dále nemůže vyjadřovat. 

Více zde

 

FC Viktoria Plzeň:

Pavel Bucha podepsal s Viktorií Plzeň smlouvu na 4 roky

Další posilu hlásí z rakouského soustředění Viktoria Plzeň. Čtyřletou smlouvu podepsal s úřadujícím šampionem Pavel Bucha. Dvacetiletého záložníka podepsala Viktoria jakožto volného hráče bez registrované profesionální smlouvy.

„Pavel Bucha se po dopoledním podpisu smlouvy ihned přesunul za týmem na rakouské soustředění, kde se zapojí do tréninkového procesu. Celá záležitost se urodila velmi rychle, nicméně shoda s trenérským týmem Viktorie byla jednoznačná. Pavel Bucha je prototypem moderního středního záložníka, který zvládá na vysoké úrovni veškeré herní činnosti. Viktorii čeká během podzimu boj na třech frontách, dostatečně kvalitní a široký kádr je nezbytností,“ uvedl k podpisu nové posily generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Pavel Bucha tak již bude trenéru Pavlu Vrbovi k dispozici pro nadcházející dva přípravné zápasy v rámci rakouského soustředění. Již zítra nastoupí viktoriáni proti Innsbrucku, v sobotu je pak čeká generálka s Dynamem Kyjev.

Mladý záložník je celkově čtvrtou letní posilou Viktorie po příchodech záložníků Ubonga Ekpaie s Romanem Procházkou a obránce Luďka Pernici.

Více zde

Komentáře (632)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé