Soutěž

Info o 8.kole tipovací soutěže

Toto kolo bylo pro všechny zúčastněné smutné. Nikdo totiž nezískal ani bod! Všichni věřili v naše vítězství. V podstatě nemá cenu dělat statistiky k tomuto kolu, ale udělal jsem je.

Je velmi těžké psát nějaké statistiky, když vím, že nikdo nezískal ani jeden bodík! Všichni věřili ve výhru Slavie, jenže venku se to asi nikdy nepodaří. Již potřetí zápas skončil remízou 1:1, již potřetí většina lidí nemohla dostat ani jeden bod. Navíc tohoto kola se zúčastnilo absolutně nejvíce lidí, celkem 64. V soutěži je již registrováno 85 lidí.

Tentokrát byly tipy poměrně vyrovnané. Nejvíce se věřilo v naše vítězství v poměru 3:1, pro které bylo 26 % tipujících. Jen o jedno procento méně měl tip s výsledkem 2:0. Třetí nejčastější výsledek s více jak 20 procenty byl tip 2:1, pro který bylo 22 %. Další typy již zaostávají. 3:0 (12 %), 1:0 (8 %), 4:0 (5 %), 4:1 (2 %).

Toto kolo přineslo i překvapení v tipovaní střelců. T.Došek, který pravidelně dostával nejvíce tipů, tentokrát skončil až na pátém místě! Další překvapení bylo na prvním místě. Na něho se dostal miláček publika brazilec Evandro Adauto! Že se trefí do černého si myslelo 38 lidí! Na druhém místě byl druhý útočník Štěpán Vachoušek s 33 tipy a na třetím kapitán Richard Dostálek s 22 tipy. Jen o jeden tip méně dostal nejlepší střelec jara Rudolf Skácel. Páté místo patří T.Doškovi se 14 tipy a 12 tipů exhradecký hráč Karel Piták. Další pořadí: Patrik Gedeon (4), Adam Petrouš a Pavel Kuka (oba 3), Tomáš Hrdlička (1).

Na závěr tu mám zajímavost. Pořadí tipovaných střelců po všech tipovacích kolech kromě úvodního proti Hradci. První místo zaujímá T.Došek (182), druhý je Štěpán Vachoušek (174) a třetí bronzovou příčku zatím obsazuje Richard Dostálek (119). Další pořadí: Rudolf Skácel (108), Evandro Adauto (98), Pavel Kuka a Patrik Gedeon (oba 40), Karel Piták (37), Adam Petrouš (19), Tomáš Hrdlička (4), Martin Müller (3), Lukáš Došek (1).

Průběžné pořadí můžete nalézt zde.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)