Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

Slavia pro letošní sezónu v Lize mistrů končí, když nestačila na Dynamo Kyjev. Slávisté neodehráli špatný zápas, ač se v jejich hře daly najít nedostatky. Na efektivního soupeře, který včera hrál za viditelné podpory neférových rozhodčích, to ale bohužel nestačilo.

(Dvoj)Zápas má dvě roviny a ani jedna z nich by se neměla opomenout. Nejprve si rozeberme to, co Slavia mohla ovlivnit - tedy sportovní část. Sešívaní (včera vlastně modří) podali včera opět srdnatý výkon, na který se dalo koukat. Je třeba si ale přiznat, že tým trápí z hlediska kvality Ligy mistrů až příliš velké slabiny. Pojďme si rozebrat, co (kromě později rozebraného vlivu rozhodčích) rozhodlo o našem nepostupu:

1) Slabá produktivita. Tento bod je zřejmý. Slavia měla za 180 minut více ze hry než Dynamo, to jí ale udělilo lekci v efektivitě, když z podobného počtu šancí vstřelilo o dva góly více. Podle mě bylo vidět, že systémově hrajeme velice dobře, což nám přinášelo i mírnou herní převahu proti silnému soupeři. Když ale došlo na předfinální nebo finální fázi, tak se bohužel projevila nižší kvalita (opět zmiňuji, že z hlediska Ligy mistrů, tedy nejvyšší evropské úrovně) našich hráčů. Až nečekaně velký počet našich centrů našel prvního bránícího hráče a když už šance přišla, tak její řešení nebylo ideální. Třeba to, co včera zahodil jinak výborně hrající Souček, je v Evropě věc nevídaná a zákonitě vás bude mrzet, protože skutečně silný soupeř vám takových tutových šancí nenabídne 5-10 za zápas.

Jak to změnit? To je podle mě hodně nelehká věc. Hráče naučíte pracovat systémově, pohybovat se ve správných prostorech, ale naučit je v dospělém věku skutečně kvalitně kopat centry nebo chladnokrevně zakončovat, je věc mnohem náročnější, možná i nemožná. Slavia si toho asi byla vědomě a pokusila se přivést rozdílové zahraniční hráče (protože v naší lize takoví v podstatě vůbec nejsou), kteří by v tomto směru přidali potřebnou nadstavbu proti našim reprezentantům. Bohužel nepřišli včas a dosud nedokázali dostat náročný systém naší hry dostatečně pod kůži, aby mohli uplatnit právě zmíněnou nadstavbu. Stala se někde chyba? Nestala, protože takto zajímavé hráče není lehké přivést a my jsme v tomto směru teprve na začátku cesty. Teď bude důležité mít stabilní zázemí, abychom mohli tým postupně doplňovat a vylepšovat do té skutečně evropské úrovně (třeba i o špičkové odchovance z naší akademie, kteří by snad měli mít vyšší kvalitu, než tomu bylo dosud).

2) Laciné chyby vzadu. Na této úrovni prostě není možné, aby obrana dvakrát totálně propadl při snaze vystavit soupeře do ofsajdu. Těžko můžete pomýšlet na úspěch proti silnému soupeři, když mu v dvojzápase doslova darujete dva góly na zlatém podnose. Stalo se to v Praze, opakovalo se to v Kyjevě. Jestli jde o taktický záměr, tak je podle mě nevhodný. Už jen z toho pohledu, že v obraně máme skvělé soubojové hráče, kteří při klasickém bránění většinou obstojí na výbornou. Třeba naši afričtí stopeři jsou v tom špičkoví, naopak poziční hra není jejich úplně nejsilnější stránkou.

Druhou stránou mince je fakt, že i přes výše zmíněné nedostatky Slavia mohla z dvojzápasu vyjít jako vítěz. Bylo by k tomu potřeba štěstí, minimálně prodloužení ale nebylo daleko. Muselo by se ale pískat férově. Jestliže první zápas přinesl trochu pachuť kvůli počínání rozhodčího při obdržené brance, tak druhý zápas servíroval z tohoto pohledu vyloženě zkažený hlavní chod. A to říkám zároveň s konstatováním, že sudí si neuznanou branku Tecla obhájí (kvůli postavení Deliho a jeho následnému zapojení do hry) a osobně bych s jejím neuznáním neměl problém, pokud by se jinak zápas vedl čestným způsobem. To se ale nestalo. Polští sudí od začátku nakláněli rovinu, což vyvrcholilo ostudně puštěným očividným ofsajdem před druhou brankou. Ta přinesla Dynamo uklidnění a zápas se tak místo závěrečného tlaku Slavie jen dohrával.

Nejhorší na tom je, že nejde o žádný zkrat, ale celkem předpokládaný scénář, kdy za Dynamem stojí vlivní bratři Surkisové (Grigorij je místopředsedou UEFA). Oba byli přitom v minulosti až po uši namočeni do korupčního skandálu s ovlivňováním zápasu. Vzhledem k tomu je podle mě absolutně nepřijatelné, aby člověk takové minulosti zastával tak vysokou funkci ve fotbale. Ale včerejšek jen ukazuje, jak prohnilou organizací UEFA je. Řešení je navíc takřka nemožné. Počítám, že se rozdají pokuty těm, co oprávněně křičí, výkon rozhodčích se přikryje jako akceptovatelný a ti, co mají monopol na fotbal, si budou dále ovlivňovat zápasy a zneužívat svého postavení. Ostatně úplně stejně jako to už roky chodí na FAČRu.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Na začátek dobře vyrazil ránu z větší vzdálenosti na roh, po první inkasované brance si připsal jeden velice dobrý zákrok proti střele z vápna k pravé tyči (z brankářova pohledu). Se zmíněným prvním gólem nemohl dělat vůbec nic. Trochu mě mrzí druhá inkasovaná branka. Byl to samostatný únik a brankáři se samozřejmě nic vyčítat nedá. Na míč si ale opět výrazněji sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal. A zrovna v tomto zápase Slavia potřebovala nějaký špičkový gólmanský moment. Třeba když Vaniak vychytal Ajax nebo když Pavlenka proti Jablonci vychytal takové samostatné nájezdy hned tři...

Vladimír Coufal - 6 - Opět patřil k našim lepším hráčům. Dozadu hrál poctivě, tentokrát možná až příliš tvrdě. I když chápu frustraci z výkonu rozhodčích. Dopředu patřil k těm hráčům, kteří naznačili možnou evropskou kvalitu. Rozhodně tedy centroval lépe než z druhé strany Bořil.

Michael Ngadeu Ngadjui - 5 - V první půli předvedl velkou minelu, když se snažil kličkovat ve vápně a míč ztratil. Naštěstí to gólem neskončilo a ve zbytku zápasu už si Ngadeu vedl dobře.

Simon Deli - 6 - U první inkasované branky byl nejblíže Deli a Souček. Neoznačil bych ji ale za osobní chybu, podle mě šlo o selhání systému a tedy všech. Takže Delimu ani Součkovi neuhlídání Verbiče nezazlívám. Samotný Deli hrál o něco lépe než Ngadeu, i na evropské scéně předvedl několik vynikajících individuálních momentů. Také ale bylo vidět - i když to nakonec zvládl se ctí -, že bránění hráčů Dynama pro něj není zdaleka tak snadné.

Jan Bořil - 5 - Slabší pětka. Dozadu si odvedl své a snažil se i dopředu, ale potvrdila se již známá věc, že neumí dostatečně dobře nacentrovat. Až příliš jeho centrů končilo na prvním hráči nebo v území nikoho. V lize to Bořil svými neoddiskutovatelnými přednostmi bohatě vynahradí, na Evropu je to ale sotva průměr...

Miroslav Stoch - 5 - Stocha bohužel neprobral ani velký zápas v Kyjevě a opět podal jen tak tak průměrný výkon. Hledal se hlavně na začátku utkání, kdy byl téměř neviditelný. Trochu se probral po slušné šanci, kdy si dobře přebral míč a vystřelil. Jeho rána ale byla trochu smolně tečovaná, takže ji brankář snadno lapil. Poté se Stoch zapojoval více do hry, ale bez výraznějšího výsledného efektu. Navíc si alespoň jednou připsal zbytečnou ztrátu, ze které byl nebezpečný kontr soupeře. Naopak bych vyzdvihl, že jednou se skvěle vrátil před vlastní branku a zastavil nadějnou šanci Kyjeva. Dohromady ale jen horší pětka. Brzy musí přidat.

Tomáš Souček - 6 - Herně zřejmě náš nejlepší hráč, který na své pozici v konfrontaci se silným soupeřem obstál velmi dobře (na rozdíl třeba od dalších velkých tahounů Stocha, Hušbauera...). Souček byl opět motorem naší zálohy. Výborný při odebírání míčů, přičinlivý při výstavbě naší kombinace. Známku mu ale prostě musím snížit za zahozenou tutovku, kdy ze dvou metrů minul odkrytou branku. Beru, že si výborně naběhl, beru, že byl ve skluzu, ale prostě není omluvy, že z toho nebyl gól. Takové situace pak v Evropě dělají klíčový rozdíl.

Josef Hušbauer - 5 - Snažil se hrát, pro mě byl o něco lepší než Stoch, ale ani Hušbauer včera nepřesvědčil. Dvakrát se pokusil o střelbu z kroku, často centroval, ale bohužel povětšinou nepřesně. Jistě se opět ozvou hlasy, že na evropskou scénu kvůli své menší rychlosti nestačí. Můj názor je, že je to částečně pravda. Rozdílovým hráčem jako v lize nebude, to je vidět i v reprezentaci. Na druhou stranu ale není ani naší brzdou nebo slabinou. Ostatně rozhodl zápas v Tel Avivu a v konfrontaci s Kyjevem neobstál hůře než Stochm, o kterém nikdo psát nebude, že vyniká jen v lize.

Jan Sýkora - 6 - Tradiční Sýkorův výkon. Maximální aktivita, efektivita ale opět nižší než by bylo ideální. Na druhou stranu se mu ale nakonec klíčová přihrávka povedla, když našel před odkrytou brankou Součka. Díky tomuto momentu a výše zmíněné aktivitě tedy dávám nadprůměrnou známku. Neodpustím si ale poznámku, že je ostuda sebou švihnout na zem (jakkoliv to drobný faul byl), když jsem před protihráčem, postupuji ze strany do vápna a padat nemusím.

Jaromír Zmrhal - 6 - Zmrhalovi se zápas povedl a od začátku patřil mezi naše aktivnější hráče. Hlavně první dvacet minut se hrálo zejména po naší levé straně. Zmrhal jednou krásně vystřelil a i ve zbytku zápasu se snažil. Bohužel jen se střídavými úspěchy, protože si vybavuji i moment, kdy mohl z dobré pozice centrovat, ale trvalo mu to tak dlouho, že se bránící hráč stihl vrátit a míč zblokovat.

Stanislav Tecl - 5 - Podal snaživý výkon, z mého pohledu o něco lepší než Hušbauer a Stoch, ale o něco méně výrazný než Zmrhal nebo Sýkora. Dostal se do jedné gólovky, kterou snad ani nemohl zahodit. Bohužel kvůli ofsajdu Deliho nebyla branka uznána. Snažil se hrát variabilně. Když to vyplynulo ze situace, tak se i několikrát ocitl na křídle, protože podpora tentokrát nebyla taková jako v běžném ligovém zápase.

Alexandru Baluta - 5 - Nastoupil do posledních dvaceti minut, kdy se měl konat závěrečný tlak Slavie. Nekonal. Kvůli rozhodčímu. Slavia pak již poněkud rezignovala a Baluta tak ani neměl mnoho prostoru něco předvést. Ukázal tak jen tvrdý zákrok z frustrace.

Milan Škoda a Michal Frydrych nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

3. předkolo - Úterý 14. 08. 2018 18:30

Liga mistrů, 2018/2019
2 - 0
1 - 0
FK Dynamo Kyjev
FK Dynamo Kyjev

11. Verbič
74. Besiedin

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (160)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Arutha     před 6 lety 15.08.2018 19:11 |  
    23 0

    Musím říct, že u hráčů oceňuji, že se nikdo nenechal vyloučit. Já bych ten zápas na jejich místě nedohrál...

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      SvatyBojovnik (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 19:18 |  
      3 0

      Ty jsi mi to vzal z ust, presne toto jsem chtel napsat. Ac ja klidny clovek, toto bych urcite nedohral. Za me bych dal vsem desitku :)

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        kalex     před 6 lety 15.08.2018 19:43 |  
        16 1

        Bych asi dohrál. Ale na dlouhou dobu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      TSeguinTS     před 6 lety 15.08.2018 20:09 |  
      0 0

      Kurz na červenou kartu byl o poločase 4.6 :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Travinho     před 6 lety 15.08.2018 23:48 |  
      3 0

      Být já na jejich místě, tak se nedohraje ani zápas, natož tak já...

  2. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Alanor (admin)     před 6 lety 15.08.2018 19:17 |  
    19 1

    A ještě jsem zapomněl dodat, že včerejšek jen potvrdil, že video ve fotbale je jednoznačně plusem. S nakloněnou rovinou nic neudělá a spása to taky není. Jak ukázalo MS, tak lidský faktor neodstraníš a video se využívalo, jak se komu hodilo.

    Ale minimálně to těm hajzlům zatrhne ty největší zářezy, jako byl včerejší druhý gól. A Kyjev by musel mít podchyceného o člověka navíc (což je vždycky těžší). Který by navíc musel mít na prasárny opravdu koule, protože u videa se nevymluvíš, že to bylo těžké rozhodnutí ve zlomku vteřiny.

    P. S. Jo, a ještě video napraví i ty největší chyby rozhodčích, které vznikly omylem. Ale to se u sudích stejně moc nepředpokládá. :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 15.08.2018 20:08 |  
      13 0

      Ti nevim....Radakovič proti Slovácku jasná plácačka a po zapase debata vyřešena ,,správným" záběrem...v Plzni řeknou, že k videu nemaj lajnu !!! ( věc kterou ČT disponuje už několik let) a v Teplákách pisknutý dvě standartky nesmyslně (ruka Krále nebyla zdaleka taková jako Radakoviče, Admin se Kangy téměř nedotkl) pentle pro Teplice taky mohla být...když bude sudí chtít, nepustí tě ani k vápnu. Jestli je ve vedení Uefy takovej dobytek jako je z podplácení potrestaný úkáčko a u nás to vypadá stejně,, tak můžeš mit kamery kolem dokola hřiště a bude ti to hovno platný...jde čistě o toho mrdajícího psa.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        o-cab     před 6 lety 16.08.2018 00:05 |  
        1 0

        + zářez Jablonce proti Spartě kdy měli kopat zcela jasnou penaltu a rozhodčí odmítl vůbec konzultovat

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          zeleznik2     před 6 lety 17.08.2018 13:20 |  
          0 0

          Proč asi...rudá liga...podle Spartu i v Teplicích šel jasně Vaneček k zemi dobrovolně, ale Králova (ne)ruka raději nekomentována..

  3. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Jachym     před 6 lety 15.08.2018 19:32 |  
    4 0

    V těchto hodnoceních mě ani tak nezajímají čísla a už vůbec ne zda pětka nebo šestka je horší či lepší, jak to rád používá Alanor:-) Spíše s oblibou "šťourám" do celkového kontextu předcházejícího vlastnímu bodování. Dneska jsem ale musel jen souhlasně pokyvovat hlavou. Výborné postřehy i dobře vypíchnutá stěžejní témata. Kdybych byl Sokrates, dal bych si kávu. Tu ale nepiju, a tak si otevírám pivo u mě očekávané značky...:-))

  4. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Ragnarok     před 6 lety 15.08.2018 19:56 |  
    2 0

    Kluci nabrali zkušenosti a s Čelzý, Sportinkem nebo Marsejí to budou super mače. Já se tedy těšil na Monako, Juventus a Šalke, ale co člověk nadělá.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Ragnarok     před 6 lety 15.08.2018 20:03 |  
      4 0

      Ty názvy píšu takhle proto, že jsem dnes vyhazoval lístek z Boleslavi a bylo na něm: Slavie Praha :)

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        bramburek (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:22 |  
        5 0

        Že ty dilentanti neumějí napsat oficiální název klubu, je teda masakr...

        Až tam budou hrát rudý buzíci, tak ať jim tam taky napíšou Spárte Praha...

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Sedrousek     před 6 lety 16.08.2018 14:48 |  
          0 0

          Omyl tem to napisou spravne
          SRALTA PRAHA

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Eskaes     před 6 lety 15.08.2018 20:28 |  
        7 0

        strašný burani tahle Bolehlav...

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Novi.sks     před 6 lety 15.08.2018 21:36 |  
          4 0

          Doufám, že letos spadnou...

  5. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Juri68     před 6 lety 15.08.2018 20:00 |  
    5 2

    Hodnoceni je dost nizky včera jsme hraly moc dobře moc se mi to libilo. A že se uděla nějaka ta chyba? Gol jsme vstřelily a kdovjak by to pak dopadlo. Včera fakt hodně dobry Dynamo jsme přehravaly myslim si ty znamky jsou zbytečně nizky ty hrači jsou na pochvalu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Jachym     před 6 lety 15.08.2018 20:07 |  
      6 5

      Ale vy holky jste hrály někde v Maďarsku a všichni vás za postup do Ligy mistrů velebili...:-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        PetCC     před 6 lety 15.08.2018 21:55 |  
        2 2

        V tvé reakci mi chybí jen několik čárek ve větě. Takhle si gramatický vtip trochu kazíš :-)

  6. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    urs (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:02 |  
    10 0

    S hodnocením tak nějak souhlas, jen jsem měl takovou až snad trochu nemravnou radost z Deliho. Když totiž zjistil, že se musí přizpůsobit lepšímu soupeři, tak v podstatě jen dropet přidal a stejně si z nich dělal prdel. Za mě klobouček. Ten kluk je fakt o parník jinde!
    :o)

  7. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Nascimento     před 6 lety 15.08.2018 20:12 |  
    26 0

    Vyjádření FAČR:

    FAČR považuje výroky vedení Slavie po odvetě třetího předkola Ligy mistrů na hřišti kyjevského klubu za nesportovní a také za hranou respektu vůči UEFA, jejím představitelům i klubu Dynamo Kyjev," uvedla FAČR v prohlášení. "Rétoriku vedení Slavie vynesenou v emocích považuje FAČR zároveň za přehnanou a poškozující obecně český fotbal, a to nejen v očích vedení UEFA," dodal

    Chce se mi zvracet....zrovna Berbr nás bude poučovat..

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 15.08.2018 20:16 |  
      8 12

      ať jde Fačr doprdele...ale Tolsimir jim určitě přitaká

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Faris (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:18 |  
        15 5

        Proč do toho sakra tahas Tolsimira? Že je kritický neznamená, že je kokot. Fakt ubohost

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Fulham     před 6 lety 15.08.2018 20:30 |  
          4 1

          tak dle jeho příspěvku níže reagoval na vyjádření našich ,,vrcholných představitelů" . což se v kontextu poslední doby ani nedá pochopit jinak. o kokotu jsem nic nenapsal

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Faris (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 22:17 |  
            3 0

            To jsi nenapsal, promiň. Ale napsal jsi, že Tolsimir podepíše prohlášení FAČRu. Takže tady jsi spekuloval a vložil Tolsimirovi do úst něco, co neřekl. Že Tolsimir, stejně jako mnoho dalších včetně mě napíše, že naši funkcionáři jednají dost naivně neznamená, že by se podepsal pod takovou prasarnu od FACRu. Já Tolsimira neznám, ani nebudu jeho advokát, ale štve mě, jak tady kdokoli s trochu jiným názorem je naprosto odstřelen. Já si ty názory přečtu, kolikrát ani nesouhlasím, ale nebudu dotyčného, mimochodem admina SN napadat.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Faris (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:17 |  
      21 0

      Mně vyjádření našich představitelů nepřijde vhodné. Ale vyjádřeni asociace považuji za podobné schválení invaze okupačních vojsk v roce 68. Zmrdi. Nikde ani slovo o to , že zápas byl řízen pochybně. Ne, jen nás osolili.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Pixxlic     před 6 lety 15.08.2018 20:28 |  
        7 0

        Jsem zvědav na reakci našeho vedení na ten průjem co se vyvalil z FAČR. Někdo by už měl ten Augiášův chlív vymíst ...

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      bramburek (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:27 |  
      25 0

      No to je síla... estébák Berbr nám bude kázat...

      No jo, hlavně ať mu jeho kamarád Surkis zase přijede na pomoc zastrašovat moravskou komoru normalizační komisí... to je xindl odpornej, to je neuvěřitelný...

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Eskaes     před 6 lety 15.08.2018 20:27 |  
      4 0

      tak kdo taky jinej že, než tenhle estébáckej havran parazit. :-p

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      warhammer (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:34 |  
      8 0

      Jak se ještě před nedávnem zkurvenej Berbr chlubil, že má český fotbal díky Dáše speciální postavení.

      "Kdo skutečně trošku vidí do kuchyně diplomacie ve fotbale, ví, o čem mluvím. Žádný náš klub a žádná naše reprezentace si nemohou v posledních letech stěžovat na zacházení v Evropě," uvedl Berbr

      https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/621698-berbr-ze-sparty-damkove-dekovali-v-bratislave-zabranila-kontumaci.html

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      DF007     před 6 lety 15.08.2018 20:47 |  
      12 0

      To vyjádření je neuvěřitelné.
      FAČR je tu od toho, aby hájil zájmy českého fotbalu a českých klubů. A on udělá co? Zdrbe vlastního člena. Hnus.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      afro     před 6 lety 15.08.2018 20:56 |  
      21 0

      FACR ma dojem, ze Slavia poskozuje cesky fotbal. To je vtip roku.
      #romanberbrromanberbrstb #neskutecna drzost

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      o-cab     před 6 lety 16.08.2018 00:13 |  
      7 0

      aby to nebylo třeba i tak, že ten zářez je práce právě i Berbra jako odplata Tvrdíkovi že se mu do toho sere. ten zmrd by měl viset tak jako tak

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        rak (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 00:38 |  
        7 0

        Berbr je o několik tříd největší hajzl v našem fotbale , který má to stbáctví snad jako svůj životní postoj. Je to žába na prameni. Ani bych se nedivil, kdyby ta spekulace odpovídala skutečnosti. Tihle lidé jsou psychopati, kteří nesnesou, když se jim někdo postaví a jsou schopni všeho.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          bongor     před 6 lety 16.08.2018 08:54 |  
          2 0

          Tuhle jsem zachraňoval ropušku ze silnice,aby ji nepřejelo nějaký auto.Myslíš si,že bych takhle zachraňoval i Berbra?

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      tomblesk     před 6 lety 16.08.2018 00:43 |  
      2 0

      Inu s máslem na hlavě se těžko dělá charakterní politika. A pak zájem Berbra o český fotbal je dostatečně dobře znám. Oni si ti blbci neuvědomují, že na řadě jsou teď oni /o nároďáku jsem raději zticha, tam to bude némlich stejné jako s Dynamem/ A že UEFA je mafia nikdo nepochybuje, leda snad šachisté, co dělají jiný sport …
      Ty Poláky - rozhodčí, by už neměli nikam nominovat, natož k utkání mládeže ...Nechť jdou pískat svačinu do lampárny nějakého dolu - tam dostanou rovnou do držky za podrazy !!!

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        bongor     před 6 lety 16.08.2018 08:56 |  
        1 0

        Nebuď naivka,ti naopak za odměnu dostanou nějakej top zápas!

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          tomblesk     před 6 lety 16.08.2018 18:28 |  
          1 0

          S věnováním od Bobra - Damkové. Pokud už si na bobra dříve nesáhli. I nejhrubší prostitutky mají charakter ...

  8. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Thane (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:18 |  
    2 2

    Musím říct že celý hodnocení je napsaný podle mě naprosto vyborne.
    Klobouk dolů opravdu.
    Ja bych se zastavil u dvou věcí.
    Trochu jsem čekal že se vyjadris i k reakcím vedeni na twitteru.
    Tvrdik dnes po mem soudu celkem rozumně reagoval na glosu madla. Ten zas asi celkem správně poznamenal že teď od uefy zadarmo nedostaneme ani prd.

    A k hráčům mám cim dal větší obavu o Balutu. Ten je tak slabej v soubojích že to vypadá že stačí aby víc zafoukalo nebo protihráč mohutné vydechl a odpadne. I kdyby se naplnily jeho předností tak mám obavu že tohle by mohl být problém i v lize. I stoch předvádí MNOHEM větší důraz a v našem stylu hry to vidím jako velkej problem.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      PetCC     před 6 lety 15.08.2018 21:56 |  
      0 0

      Tak bude Baluta hrát jako Kyjevani a při kontaktu spadne a bude to faul :-)

  9. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    xavi     před 6 lety 15.08.2018 20:22 |  
    8 6

    Je třeba hodit zápas za hlavu a soustředit se na ligu,za Bořila který je z formy zkusit zapracovat Zelenýho,místo Zmrhala nebo Hušbauera dát prostor Balutovi.Chtělo by to přivést nějakého gólového zabijáka,který zúročí práci celého týmu a bude se v šancích chovat nekompromisně,my co spálíme za tutovky to je neskutečný.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Eskaes     před 6 lety 15.08.2018 20:34 |  
      7 1

      Jindřichu! Jaroslave! My chceme, ne my nutně potřebujeme, gólovýho zabijáka. Alespoň jednoho.

      Anebo se můžem zase za rok vztekat, jak si s náma někde v Ázerbájdžánu místní sultán ve spolupráci s bratry v triku z Uefa vytřel.
      Naše liga už nesmí být dál měřítkem.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        bongor     před 6 lety 16.08.2018 08:59 |  
        0 0

        Máš nejmíň miliardu a k tomu přesvědčovací talent,jako například bída,že jsme jedno z něj mužstev Evropy?

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Eskaes     před 6 lety 16.08.2018 14:51 |  
          0 0

          Přehnané... Tohle určitě není potřeba, jen to chce chtít. :)

  10. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Thane (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:30 |  
    1 0

    Jeste me apadlo ke stochovi jestli na nej nemoh dolehnout tlak toho ze se na jeho pozici tlaci olayinka s balutou..tezko rict proc tak najednou upadl výkonnostně

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 15.08.2018 20:42 |  
      7 0

      myslím, že proti např Turecku bude porovnání tlaku tak malá bota/lis na plechy...přijde mi dle hřiště charakterově výbornej a hrozně se snaží to urvat - možná až moc..furt to hecuje, nadává sobě - někdy to tak přijde. Stačí jedna povedená akce potom.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      PetCC     před 6 lety 15.08.2018 21:58 |  
      0 1

      Nemá nějaký zdravotní problém, nějakou alergii? Přišlo mi, že byl celou dobu takovej uslzenej.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Faris (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 22:22 |  
      0 1

      Už to tady někdo psal k zápasu, nevím už kdo, ale všiml si, že možná má Stoch trochu jinou roli, už se nedrží tak u kraje, to obstarávají beci. Nevim, ale něco se s ním děje.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Travinho     před 6 lety 16.08.2018 00:02 |  
        2 0

        Nepřijde mi, že by se kdy u kraje držel.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      bububu (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 10:19 |  
      1 0

      Je zatavenej, odehrál zatím všechno. Potřeboval by si jeden zápas odpočinout a pak to zase bude starej dobrej Míra Stoch Stoch Stoch :)

  11. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    JS (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:40 |  
    1 19

    Za mě tedy velice dobré hodnocení na to, že jsme prohráli 2:0 a nehledě na způsob řízení zápasu u nás běhali hráči, kteří neprokázali ani průměrnou kvalitu. Zejména Bořil, Stoch (za 3), Baluta, Zmrhal, Hušbauer, Kolář (za 4). Na „průměrnou“ 5 se u mě dostali stopeři, Sýkora a Tecl. 6 Součkovi (-1 bod za neproměnění šance) a 7 Kolářovi, který je vpravo takovou jistotou, jakou jsme tam od dob Mateje Krajčíka neměli. Včera si to tam pokryl moc dobře, i když to třeba nebylo tak suveréní, jako v lize.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      warhammer (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 20:46 |  
      9 0

      Kolářovi asi za tu univerzálnost ...

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Jachym     před 6 lety 15.08.2018 21:48 |  
      2 1

      Jenom škoda, že Kolářovi neuznali ten regulérní gól a taky že zazdil tu šanci po přihrávce Sýkory před prázdnou...:-D

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 09:59 |  
      2 4

      Tím Kolářem předpokládám myslíte Coufala.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    DF007     před 6 lety 15.08.2018 20:53 |  
    4 0

    Byl jsem při hodnocení na kluky o něco přísnější, ale i přesto jsem nebyl z výkonu vyloženě zklamaný. Opticky jsme nehráli špatně, ale chyběl někdo, kdo by to vyšperkoval, brankou, povedenou přihrávkou nebo jakýmkoliv zákrokem.
    Hodnotit to svinstvo z UEFA a jejich poskoky rozhodčí je teď už zbytečné. Co mě dnes vytočilo, je vyjádření FAČR. Ty se z toho Surkise totálně podělali.

  13. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Alanor (admin)     před 6 lety 15.08.2018 21:33 |  
    28 1

    Thane se mě ptal, co si myslím o vyjádření našich představitelů na Twitteru.

    Předně nejsem z těch, co si myslí, že by se měla držet huba a krok. Takže jsem rád, že se Tvrdík ozval. Bylo to tvrdé, asi i hodně naivní (s tím odstoupením Surkise), ale byla to prostě pravda. UEFA je polomafiánská organizace, stejně jako FAČR.

    Na druhou stranu se mi ale nelíbí, že se vyjádření po pár hodinách mažou, jako kdyby to psali malí kluci. Takto vysoce postavení lidé v klubové hierarchii by měli mít dost rozumu, aby tam nepsali v emocích. A když něco napíšou, tak by si za tím měli stát.

    Jinak veřejné sprosťárny si může dovolit fanoušek klubu Franta Vomáčka, ne Bůzek. Vulgarismy jsou v komunikaci čelních představitelů klubu směrem ven čirý amatérismus, takže se asi nedalo dělat nic jiného, než to smazat. Předně se ale takový výlev vůbec neměl dostat ven.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Pixxlic     před 6 lety 15.08.2018 21:41 |  
      4 2

      Jj, souhlas, reakce Tvrdíka OK, ale mazat se to nemuselo... I když ty kok..i z UEFA nás asi osolej. Buzek, to už bylo spíš trapný, přeci jenom bysme neměli klesnout na tu jejich mafianskou úroveň. I když myslet si to můžeme, že jo...

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        PetCC     před 6 lety 15.08.2018 22:00 |  
        7 15

        Reakce Tvrdíka byla reakce malýho dítěte.
        To Trpišovský to zvládnul o několik řádů lépe.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          benny231     před 6 lety 15.08.2018 22:54 |  
          7 2

          Nesouhlasím, nemohu říci, že všechny reakce Tvrdíka schvaluji, ale za tuto reakci, třebaže byla emotivní a následně ji smáznul, jsem rád.
          Bylo to důležité i jako zastání se hráčů, kteří makali a museli prožívat neskutečný zmar z hoto Uefácko-Úkčkového cirkusu.
          Nadcházejícím zápasům v EL náboj určitě chybět nebude.
          Vlezdoprdelový dopis FAchaČRu UEFĚ je pěknej humus. Inu vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 10:07 |  
            1 4

            Já reakce Tvrdíka schvaluji.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Ladislav (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 21:45 |  
      1 1

      Možná, že na JT tlačil FAČR, aby ten svůj tweet smazal, protože za pár týdnů hrajeme s Ukrajinou.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      o5aradecek     před 6 lety 16.08.2018 00:10 |  
      1 0

      Souhlasím. Mě porážka, navíc po takovém průběhu taky děsně mrzela, ale představitelé klubu nejsou fanoušci a měli by si zachovat větší nadhled a odstup. Funkcionáři Slavie nejsou nějací Šádkové, ale včera to tak bohužel vypadalo. :-( Slavia se vždy odlišovala od ostatních, především těch z Bubenče - svou šlusností, noblesou a fair-play. Doufám, že to bude platit i nadále a některé výroky (především pana Bůzka) byly ojedinělé a napsané v afektu. V sobotu všichni do Edenu, Jablonec jsme neporazili 7 (!!) let, je načase jim vše vrátit i s úroky a spláchnout pachuť z Kyjeva. SKS!

  14. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    edenian     před 6 lety 15.08.2018 21:45 |  
    0 9

    Ja nejak nevim co to znamena "... a pokusila se přivést rozdílové zahraniční hráče ... Bohužel nepřišli včas a dosud nedokázali dostat náročný systém naší hry dostatečně pod kůži, aby mohli uplatnit právě zmíněnou nadstavbu" Kdo to ma byt?

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 22:21 |  
      6 0

      Ze zahraničí jsme přivedli Balutu a Olayinku, ani jeden toho zatím moc neodehráli. Baluta přišel na začátku přestupového období, pak část přípravy promarodil. Olayinka přišel po přípravě, před prvním ligovým kolem.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        edenian     před 6 lety 15.08.2018 23:25 |  
        0 8

        Alanor ale pise o rozdilovych hracich.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 08:41 |  
          2 0

          To mají být právě oni, ti rozdíloví hráči.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            edenian     před 6 lety 16.08.2018 09:20 |  
            1 5

            Me se oba libi, OK, ale rozdilovi hraci / jakkkoli ten termin nemam rad / to tedy opravdu nejsou. I kdyz vidim podle palcu, ze si to tady lidi mysli. To je vec nazoru.

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              kjandourek (admin)     před 6 lety 16.08.2018 09:34 |  
              9 0

              No vždyť to se tam píše - pokusili jsme se přivést rozdílové hráče.... ale oni ZATÍM rozdíloví nejsou... právě proto, že přišli relativně pozdě a ještě se oba rychle zranili....

              Což ovšem neznamená, že se - po určitém zapracování - rozdílovými nestanou

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                edenian     před 6 lety 16.08.2018 10:16 |  
                0 1

                Ja tomu rozumim, ja jsem polemizoval s nazorem, ze to jsou rozdilovi hraci ze sve "podstaty", proste ti, u kterych je jasny, ze to "rozsekaj" abych tak rekl. I po tom " urcitem zapracovani ". A to je to co si nemyslim. Ale opakuji, ze ten termin nemam rad a nepouzivam ho. Nicmene oba se mi opravdu libi a minimalne Baluta nam do toho sedne jak prd.. na hrnec.
                Zlatan forever :-) < tohle je smajlik

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                Fačín     před 6 lety 16.08.2018 13:36 |  
                0 6

                A mě to nedá a musím se zase zeptat. Proč přišli pozdě (až po soustředěních)? A proč se oba rychle zranili?

                Čekání jsem chápal u Trezegueta, který hrál na MS, ale Olayinka s Balutou tu mohli být o měsíc dřív a teď jsme je mohli oslavovat jako hrdiny, kteří rozhodli dvojzápas s Kyjevem. Místo toho mají oba kondiční manko a šrámy.

                • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                  kjandourek (admin)     před 6 lety 16.08.2018 13:51 |  
                  5 0

                  Kde jsi byl v létě? Kde ses toulal, když se psalo o tom, že za Olayinku chce Gent 8 mega v éčkách a my je rozhodně nedáme? Každý přestup má svůj vývoj....

                  Přesně jak jsem tu psal na konci června - po MS se celý ten koloběh rozeběhl - Tak to prostě je: lepší kluby si rozeberou hvězdy z MS, tím pádem jim v kádrech vznikne přetlak, pustí horší hráče do horších klubů... a systémem padajícího hovna posléze budou i hráči, o něž máme zájem my, uvolnění za podstatně výhodnějších podmínek... To je úplně normální.

                  Baluta tu těžko mohl být o měsíc dřív - to by k nám musel přijít tři kola před koncem soutěží.... v jaké byl po dovolené kondici je holt jeho věc - to sotva mohl někdo ovlivnit...

                  A zranění je věc, kterou prostě neovlivníš...

                • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                  iwanowicz     před 6 lety 16.08.2018 15:32 |  
                  2 0

                  Prosim te poslechni si podcast s Tvrdikem. Podrobne tam vysvetluje, jak prichody techto hracu probihaly. Pak budes perfektne informovan, jako vetsina tady a nebudes tady muset psat tyhle nesmysly..

  15. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    PetCC     před 6 lety 15.08.2018 22:08 |  
    8 0

    Mimochodem, ke článku o zápasu jsem to nenapsal, ale při Teclově gólu, když se hráči Kyjeva rozběhli k rozhodčímu, tak mi bylo jasný, že gól platit nebude.
    Stejně tak při druhém gólu Kyjeva jsem věděl už když si přihrávající hráč naváděl míč, že to rozhodčí pustí, i když to bude ofsajd.

    Neptejte se mě, jak jsem to věděl, ale asi díky sledování přes 25 let Slavie v pohárech.

  16. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Mikey     před 6 lety 15.08.2018 22:16 |  
    6 1

    Včera byl hodně špatný večer. Já osobně jsem z toho byl znechucený a ještě jsem, ale už jsem si na to zvykl a beru to jako fakt, stejně nemá cenu se tím zabývat. Na světě se dějí i horší věci, kdybyste chtěli z fotbalu, tak se podívejte na semifinále LM Real x Bayern, co předváděli rozhodčí.
    Pak je tu další věc, se kterou asi souhlasit nebudete, že ještě nejsme na tom tak dobře, abychom hráli LM. Chybí nám hlavně kvalita ve finálních přihrávkách a koncovce. Také bude ještě trvat nějaký čas než budeme i rychleji a přesněji kombinovat. Také bude trvat nějaký čas než se začlení posily, u Baluty očekávám, co nejdříve jeho nasazení do top sestavy. V zimě přivedeme ještě 1-2 kvalitní hráče. Navíc se snad brzo vrátí nastálo Muris, poté také Mick a přes zimní přestávku a jaro se ještě více se hrají a příští rok to už snad vyjde.
    A také budeme mít teď více času se připravit na ligu, do konce srpna, kde se to bude lámat.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Virgil1956     před 6 lety 15.08.2018 22:44 |  
      6 0

      Proč bychom s tebou nesouhlasili. Že nám zatím chybí kvalita v předfinální a finální fázi asi vidí každý. Super je, že základ týmu a herní styl je dobrý, teď už chybí jen dva tři ofenzivní borci s vyšší kvalitou (možná bude jeden z nich Olayinka, možná Matoušek, možná přijdou v příštích přestupních termínech), kteří tomu dají razítko v podobě gólů. No, já jsme úplný básník :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      o5aradecek     před 6 lety 16.08.2018 00:18 |  
      6 2

      Neviděl bych to černě. V EL jsme loni uhráli 8 bodů, letos jsme silnější, zkušenější a máme lepšího trenéra, pokud budeme mít trošku hratelnou skupinu, přezimujeme. Plzni v LM přeji skupinu Paris SG, Manchester City, Schalke - 0 bodů, skóre 1-34.

  17. Fotbalová asociace ? Banda šašků !

    houston (přítel SN)     před 6 lety 15.08.2018 23:18 |  
    18 0

    A čekal snad někdo od přisluhovače Berbra a jeho poskoka Malíka něco jiného ? Vždyť on si toho podvodníka z Ukrajiny i povolal na nepoddajné moraváky a nechal jim od toho pitomce nadávat rusky jak za nejhlubší normalizace ! To by byla pro Berbrovy reje ideální doba, to by se mu to českému fotbalu vládlo za časů diktatury ! Takovéhle prohlášení by za Chvalovského vedení FAČR nikdy nevydal. Je to jako by řekli, držte huby, ať máme klid na svoji práci. Jak za Husáka. Tihle lidé nejsou zástupci skutečných českých fotbalistů !

  18. Protest

    VincentVega     před 6 lety 15.08.2018 23:33 |  
    0 0

    Byl podán, nebo bude nějaký oficiální protest?

    • Re: Protest

      malan (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 01:18 |  
      9 0

      Bych rekl ze oficialne se uz nasi cinitele vyjadrili ;)

  19. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    o-cab     před 6 lety 16.08.2018 00:03 |  
    8 4

    souhlas s textem i hodnocením až na:

    Bořila - bod dolů, nedal podle mě doslova jediný centr tou levou a je na čase zapracovat Zeleného. tohle je minimálně v Evropě systémová tragédie

    Součka - aspoň bod nahoru. šance jasně, ale takové nedávají i daleko větší hráči, stane se, není to jeho práce. herně si troufám říct že byl opět na úrovni evropského velkoklubu, těším se až si budu kupovat nějaký cizí dres s jeho jménem na zády

  20. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 07:45 |  
    12 3

    Dobré ráno přeji Vám všem.
    Děkuji Alanorovi za jeho velmi dobře zpracované a logicky odůvodněné hodnocení.
    Víte, já jsem si přehrál některé pasáže zápasu a ještě jsem o tom přemýšlel. Byly to pasáže, kde se projevovalo naše tápání a hledání možností k zakončení. Např. rozdíl mezi snahou Vládi Coufala a Honzy Bořila.
    Zatímco u V. Coufala to šlo vždycky do nějakého aktivního zakončení, u toho Honzy to bylo takové nijaké.... Ale je fakt, že měl dost práce dozadu.....
    Trochu jiné to bylo u Pepy Hušbauera. Oni si ho pohlídali, protože věděli z prvního zápasu, že je to leader. Proto toho prostoru moc neměl. Velmi dobře zahustili pohybem střed hřiště a už ani tolik nedovolili T. Součkovi. Přesto si myslím, že se s tím Tomáš vypořádal líp, než právě Pepa. Ale asi toho nechám. Jsem rád, že to dohráli bez ČK.
    Pojďme to vyhnat z hlavy dalším zápasem s Jabloncem. Dobrý výsledek nám pomůže víc, než se znovu k zápasu v Kyjevu vracet.
    Jsem z kraje Mistra Jana z Husi (Žižkovi jsem nikdy nemohl přijít na jméno). Proto protest vedení chápu. Mrzí mě však, že když už byl podán, tak se neměl mazat. To jsem potom za blbce. Proto i Mistr Jan neodvolal. Analogie je stejná.
    Jestli byla něco pravda, tak to byl neskutečný zářez rozhodčího. Pak tedy na to ukažme. Pan Tvrdík na to měl právo. Zvolil bych trochu jinak formulovaný protest, ale i jiná formulace může neméně důrazná a varující.
    Například i ta, že tento zápas sledovalo velké množství fotbalových nadějí po velké části Evropy a tohle byl opravdu velmi odstrašující případ ovlivnění zápasu rozhodčíma, a to na vrcholné úrovni při kvalifikaci do LM.
    Jak může vrcholné vedení UEFA tolerovat takto tendenčně řízený zápas. To je špatný příklad pro naše mladé fotbalisty po celé Evropě.
    Vzpomínám si na řádění "Rudé bídy" po zápase se Suboticí na druhém břehu. Tam řvali na rozhodčího všichni, Štastnému lítali sliny od huby, Šural odmítl podat ruku rozhodčímu jako kapitán a byl oprávněně po zápase vyloučen, nářek některých plátků nad písknutou penaltou. FAČR mlčel, protože "Danovi to odpustíme". Ale Slávii musíme pokárat a dát jí za uši. A to bych se opět musel vrátit do historie k Mistru Janovi. Toho zradili také zase jen čeští lezprdelkové.......
    A nemyslete si. Zápas s Jabloncem nám nastaví zrcadlo daleko více, než jen zda míč je kulatý.
    Kávu jsem si dal příteli Alanore, ale dal jsem ji do černého hrnečku. Pořád jsem z toho zápasu v Kyjevu smutný, ale vztek už mě přešel. Snad právě proto, že se těším na zápas s Jabloncem, a že to z hlavy vyženeme vítězstvím.
    Dokážeme tak, že jdeme opravdu dobrou cestou a práce pana Tvrdíka, pana Nezmara, pana Kroba a pana Trpišovského (ostatní mi prominou) má velmi dobrou hodnotu.
    A příteli Jáchymovi dnes k jeho svátku přeji hodně zdraví a slávistické radosti :-).
    S úctou k Vám všem
    Sokrates55.

    P.S: Ještě jsem chtěl podpořit přítele Tolsimira. Pokud si pozorně přečtete jeho původní příspěvek, tak Tolsimir napsal svůj článek dobře a nikde tam nezpochybňuje naší dobrou hru v Kyjevu a nikde nepřitakává nějakému stanovisku FAČRU. Pokud to mám udělat, tak se teď Tolsimira zastávám a držím mu v jeho práci palec.
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      DF007     před 6 lety 16.08.2018 08:03 |  
      1 0

      Vážený Sokrate, čtení Vašeho příspěvku mě potěšilo. Nejsem osobně schopen psát takto elegantně a přesto výstižně. A přestože s Vašimi příspěvky ne vždy plně souhlasím, tak si je vždy rád přečtu. S dnešním ovšem absolutní souhlas. Moc mě pobavilo přirovnání FAČR a českých lezprdelků.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Sokrates55 (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 09:03 |  
        0 0

        Vážený příteli DF007,
        děkuji Vám za Váš příspěvek. Považuji za naprosto správné, pokud se mnou někdy nesouhlasíte. Je to pro mě signál o tom, že Váš názor je pro mě důležitější, než to, jestli jsem něco napsal elegatně :-).
        S úctou k Vám
        Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Jachym     před 6 lety 16.08.2018 09:41 |  
      2 0

      Díky, Sokrate, (PetCC mně připomněl, že si mám dávat pozor na interpunkci:-) za přání k svátku. Úplně jsem na něj zapomněl nebýt ráno manželky a v práci naší asistentky. Kromě Mistra Jana bych ale v souvislosti s tou fraškou v Kyjevě Žižku připomněl spíše v dobrém. V jeho době se před námi třásla celá Evropa. Zatímco Jan Hus na to šel slovní upřímností (a doslova pohořel), tak Žižka vozovou hradbou a palcáty:-) Možná by i dnes na ty mocipány z UEFY platil víc, a ti by se možná začali trochu třást...:-))

      Jinak já jsem vlastně z kraje Jana Žižky a často jsem zavítal na místo jeho údajného rodiště v Trocnově pod starým dubem, které má v sobě to, čemu se hezky česky říká genius loci. Na mé rodné město (v té době pod vedením místní německy mluvící katolické vrstvy) měl ale Žižka pifku... :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 16.08.2018 09:56 |  
      0 0

      Nemám žádnou potřebu se obhajovat, ale ještě naposledy říkám, že moje reakce na Tolsimira nebyla na původní Tweet ( i když s ním nesouhlasím), ale na toto ,, vysvětlení"..


      pointa toho mého tweetu byla zcela jiná nežli v tom, abych jakkoliv dehonestoval jedno z našich nejlepších vystoupení v Evropě za posledních hromadu let. Je třeba ho číst ale celý, zasadit si ho do kontextu například vyjádření našich vrcholných představitelů a dalších, a ne si jen vyzobnout jednu část věty

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      donford     před 6 lety 16.08.2018 10:12 |  
      12 0

      Velkou pravdu děl Sokrates. Za vniknutí diváků na Spartě od FAČRu ani ťuk. Jen velkou benevolencí rozhodčího a nebo jeho naivitou se zápas tam dohrál. A FAČR? Normálně mrtvý krtek. Jako by se nic neudálo, nic nedělo. Bude zajímavé sledovat, zda trest na soukromém tweetu Tvrdíka bude vyšší než sparťanské běsnění.
      Ovšem, jak si FAČR servilně pospíšil se distancovat od Slavie, to už nepřekvapuje. Že by se snad distancoval od kožešnického podvodníka Surkise, to nepřichází v úvahu. Vždyť ten tolik svým ruským zahřímáním a výhružkami Berbrovi pomohl. Takže právem od něj čeká vděk a podporu. Co na tom, že by se měl FAČR postavit za svůj nejstarší a nejslavnější český klub. Po zřetelném poškození od polských rozhodčích. Ne a ještě jednou ne! To na estébákovi nikdo nemůže chtít.
      Kdysi byl Honza Masaryk na koberečku u Stalina a napsal: Letěl jsem do SSSR jako svobodný občan, vrátil jsem se jako Stalinův pohunek. Ponížený, uražený, zdeptaný. Přesně takovým Surkisovým pohunkem se stal i náš FAČR. Nic víc od této nedemokratické instituce nečekejme. Jen pohunství.
      Dost mi překvapil v dnešní MF výplodek Jna Paličky, ve kterém sice píše ...Třeba bychom měli zdůraznit, že za Dynamem stojí braři Surkisové, muži s profláklou pověstí ...
      A hned zároveň odsuzuje, když Tvrdík napíše ...Místopředseda Surkis by měl odstoupit a UEFA se nesmí divit, co fanoušci oprávněně skandují...
      Pane Paličko, to si opravdu svými protiřečeními na jedné straně novin tak málo vidíte do huby a opravdu si myslíte, že Slavia svým bojem za fotbalovovou čistotu je v pubertě? Opravdu přihlouplý článek pana Paličky. Jako kdyby byl placen od řádku, od vodopádu trapných slov. Obsahu netřeba.
      Přátelé, ale pozor! Toto vše je voda na mlýn Šádků a Křetinských. Obávám se, že rozhodčí dostanou u nás proti Slavii tichou zelenou a mnozí toho budou i rádi chtít využít. Berbrovi muži. To by bylo, aby Berbr svou servilností nechtěl Surkisovi ukázat svou oddanou otrockou tvář. Asi nezůstane jen u vysoce zbabělých a servilních prohlášení. Jak tomu čelit? Velkou ukázněností hráčů na hřišti a diváků v hledišti. Vysokým kvalitativním rozdílem ve hře a brankami ze středních vzdáleností, o kterých nebude sporu. A v neposlední řadě také kontrolou našich sudích naší velkou diváckou účastí.
      Bohužel na media příliš nespoléhám, viz dnešní hloupoučký příspěvek pana Paličky. Snad dobře míněný, ale opět s karatelským zdviženým prstem... ty ty ty, Slavie!


      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        první rytíř     před 6 lety 16.08.2018 11:05 |  
        7 0

        Přidávám se a souhlasím. Také mne Paličkův článek takříkajíc nadzvedl. Poctivě jsem přečetl snad všechny zdejší komentáře a vychází mi z toho jedno. U jisté části fanouškovské obce převládá takové to Čecháčství. Nadávat a spílat nejlépe někde v hospodě před známými, bouřit se tak nějak po straně, ale veřejně a jasně se postavit špatnosti to raději ne. Co kdyby. Jistě, lze dabatovat nad tím, zda vyjádření neměla být obroušena, vyznít diplomatičtěji. Ale. Všiml by si jich někdo? Rozčeřilo by to stojatou a smrdnutou vodu? Nemyslím si. JT se FAČRu již jednou postavil, podporu mu tehdy slíbili další, včetně Křetínského a výsledek? JT a s ním i Slavia zůstali osamoceni. Ostatní couvli, podělali se do kalhot. Důsledek? Smrádek nejen v českém fotbale, ale zdá se i v tom evropském pokračuje. Takže, kdo stojí za Slavií i jejím úsilí za čištější fotbalové prostředí a jen trochu může, měl by dorazit v sobotu do Edenu! Poděkovat tam klukům za zápasy s Kyjevem a hnat je za co nejlepším výkonem a výsledkem FAČR navzdory! To bych si přál.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      bramburek (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 08:22 |  
      3 0

      Už jsem to četl včera... středověk...

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Fulham     před 6 lety 16.08.2018 09:31 |  
        0 0

        To tam není...

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      kjandourek (admin)     před 6 lety 16.08.2018 09:30 |  
      2 1

      Stránka nebyla nalezena.... Že by cenzura fungovala i tady?

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        afro     před 6 lety 16.08.2018 09:36 |  
        0 0

        Zvláštní, ještě jsem ten odkaz kontroloval...

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          kjandourek (admin)     před 6 lety 16.08.2018 09:41 |  
          1 1

          Já to i hledal normální cestou - na www.slaviafans.com je odkaz na článek "Velká škola v Kyjevě"... a po kliknutí na něj se opět objeví "stránka nenalezena".... Zjevně ten článek existoval... a někomu se nelíbí...

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            mabr     před 6 lety 16.08.2018 09:58 |  
            0 1

            Já ten článek včera četl. Asi byl odstraněn, protože zmizel i odkaz z FB stránky slaviafans.

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              kjandourek (admin)     před 6 lety 16.08.2018 09:59 |  
              0 1

              A co tam bylo?

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                mabr     před 6 lety 16.08.2018 10:02 |  
                4 0

                Byl to popis zájezdu jednoho z jejich skupiny. Psal, že ze začátku super výjezd, super památky, že se mu v Kyjevě líbilo ale nakonec to bylo pouze o tom, že místní chuligáni lovili slávisty všude možně po městě a že tam opravdu nebylo bezpečno.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 09:42 |  
          0 0

          Mají tam chybu.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 10:05 |  
        2 21

        Odkaz normálně funguje. Jediný cenzor jste tady vy. Dosud jste nevymyslel reálný důvod, za který jste mi dal červenou kartu a nedoložil žádný příspěvek, kde jsem se podle vás dopustil rasismu.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          fredydj (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 10:31 |  
          12 1

          Odkaz nefunguje tak nelži. Zas můžeš jít, bez tebe tu byl klid.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:05 |  
            0 10

            Odkaz normálně funguje, před tím, i nyní.

            A to má tenhle lživý příspěvek, který naopak nepravdivě obviňuje ze lži mě, nyní 11 plusů a žádný minus !

            Z toho je vidět, co sem chodí opravdu banda prudičů, co jenom plusují a minusují na základě svojí nenávisti a touhy někoho lynčovat. Naprosto tupě bezmyšlenkovitě, jako stádo primitivních tvorů. Je smutné, že je tohle mezi slávisty.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Arutha     před 6 lety 16.08.2018 11:11 |  
          6 1

          Tak jo, zpátky do blokovaných...

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            kalex     před 6 lety 16.08.2018 11:35 |  
            6 1

            1, slovy JEDEN den byl klid a nemlel srance. Zábava začíná, šapitó jede. A cirkus bude, i kdyby tam měl rajdovat na lenochodovi!!!

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:07 |  
              0 10

              Člověče, ty sem chodíš jen se do někoho navážet. O zápas Kyjev-Slávia nejevíš narozdíl od normálních slávistů žádný zájem a přicházíš sem jenom s urážerním a snahou vyvolat konflikt.

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                kalex     před 6 lety 16.08.2018 17:08 |  
                5 1

                Akorát ty tu valíš nesmysly a vůbec ti to ani nedochází. A k těm urážkám. Tu Soudruh, tu have an, tam holub a Jáchyma jsi taky počastoval zajímavě. Kolik ti Je, ty blbe? 15???

                • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                  Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 23:28 |  
                  0 7

                  Já píšu svoje názory k tématu, vy sem chodíte urážet a vyvolávat konflikty. S každou další urážkou někoho, kdo vás nekonečně intelektuálně převyšuje, jen zdůrazňujete svojí malost a nezměrnou ubohost.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:08 |  
            0 9

            Klidně strč hlavu do písku. Jako pštros. Nás co máme mozek větší pštrosa zajímá co ostatní píšou.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          kalex     před 6 lety 16.08.2018 11:32 |  
          8 1

          Tys dutý Tak, že kdyby tě sežrala velká rybička v móři, tak už se nepotopí.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:12 |  
            0 9

            Tvoje snaha mě urazit za každou cenu je úsměvná. Od člověka co nic jiného neumí mě to však až tak nemrzí.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          smely (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 12:51 |  
          6 0

          mas tam zase vode me minus, cece....#soryjako :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Karel13     před 6 lety 16.08.2018 15:22 |  
          2 7

          Pánové, už mě serete. Mínusujete a nav ážíte se jenom proto, kdo ten příspěvek napsal, bez ohledu na to, že napsal pravdu, Kliknul jsem na odkaz asi před 10 min. a n ormálně stránka naskočila a přečetl jsem. Z 10 příspěvků od Dr. Fe1 jich mínusuji tak 8. Když má ale pravdu, tak mu dám plus ...

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Arutha     před 6 lety 16.08.2018 16:01 |  
            5 1

            Že je ten odkaz funkční teď neznámená, že byl funkční před šesti hodinami...

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:09 |  
              0 11

              Byl. Proč bych to sem asi jako psal, že je funkční ? Vy jste vážně k neuvěření.

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                Arutha     před 6 lety 16.08.2018 16:19 |  
                4 1

                Když jinak nedáte, tak já sí vás na 5 minut odblokuji... Mně ten odkaz nefungoval a evidentně jsem nebyl sám. Kdybyste pouze napsal, že Vám funguje a odpustil si svoje výlevy o zdejších cenzorech, jistě byste nedostal tolik mínusů, které Vás zřejmě nenechají spát. Nemám nejmenší zájem číst výplody mentálně labilních lidí, a tak Vás opět vracím do blokovaných uživatelů. Doporučuji Vám na mé příspěvky již nereagovat, poněvadž jediné, co se z mých následných reakcí dozvíte, je můj hudební vkus...

                • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                  Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:46 |  
                  0 11

                  Nemáte pravdu. Příspěvek, který mě obviňoval ze lži měl 11 plusů a žádný minus, přitom jsem měl pravdu, odkaz fungoval. Takže tady se nemůžete vymlouvat na řeči o cenzorech.

                  Potvrdilo se, že je tady banda jak píšete "mentálně labilních lidí" lidí, kteří rádi někoho lynčují, aniž by si vůbec četli, co dotyčný napsal. mrzí mě, že je tohle mezi slávisty.

                  Stejně tak jako vy, se svými ubohými urážkami. Takhle společně silnější nebudeme, když to budou lidi jako vy rozeštvávat. Blokovat si můžete samozřejmě koho chcete, ale za sebe vás pštrosy nechápu. Mě by tedy vadilo, nevědět co někdo jiný píše v diskuzi a zároveň se té diskuze účastnit. Ale to už je vaše hloupost.

                    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                      Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 16:52 |  
                      0 10

                      Předpokládám, že vy jste jeden z těch co mě permanentně minusují, i když vlastně ani nevíte čemu dáváte minus, když moje příspěvky máte zablokované a tudíž je nevidíte. Takový automat na minusovací nenávist.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            kjandourek (admin)     před 6 lety 17.08.2018 09:19 |  
            4 0

            A mohl bys sem tedy celý článek překopírovat?

            Já ať tam vlezu z kteréhokoliv prohlížeče, tak si přečtu pouze toto: Oops! That page can’t be found.

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              Dr. Fe1     před 6 lety 17.08.2018 09:45 |  
              0 8

              Vypadá to, že v některých případech se negativní energie zhmotňuje a má dopady i na přístroje. Kdybyste ubral na nenávisti a machrování z pozice všemocného admina, co si může beztrestně vymýšlet červené karty z ničeho, tak by to třeba začalo všechno fungovat lépe.

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                kjandourek (admin)     před 6 lety 17.08.2018 09:47 |  
                2 0

                Takže to sem překopírovat nedokážeš, že?

                • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                  Dr. Fe1     před 6 lety 17.08.2018 09:49 |  
                  0 10

                  Až se omluvíš za tu vymyšlenou červenou a neodůvodněnou šikanu, kdy jiným měříš zcela jinak, Surkisi, tak se můžeme začít bavit.

                  • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                    Dr. Fe1     před 6 lety 17.08.2018 09:51 |  
                    0 10

                    Do té doby "Vedení SN - mafia"

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              Karel13     před 6 lety 17.08.2018 15:31 |  
              0 0

              Teď jsem . dal doktorovi minus. Obávám se ale, že na okopírování nemám schopnosti . V 80 už holt není ta IT gramotnost tak na výši.

              • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

                kjandourek (admin)     před 6 lety 17.08.2018 15:45 |  
                0 0

                Krásný věk :-)
                V pohodě - teď už tam ten článek je :-)

  21. Trest

    Mike     před 6 lety 16.08.2018 08:30 |  
    0 1

    Tak jaky trest od mafie muzeme ocekavat za ty tweety ? Pokuta, zapasy v Evropske lize bez divaku, nebo vylouceni z poharu ?

    • Re: Trest

      Virgil1956     před 6 lety 16.08.2018 09:01 |  
      0 2

      Pokuta jistě, zápasy bez diváků určitě ne, to by nedávalo smysl. Samozřejmě, pokud nás bude chtít UEFA disciplinárně potrestat, abychom příště drželi hubu a krok, může dojít i k tomu vyloučení. Doufám, že to až takové svině nejsou.

      • Re: Trest

        Dennis     před 6 lety 16.08.2018 09:13 |  
        0 1

        Já myslím, že jim by to smysl dávalo a trochu se toho obávám. Pokuta je jasná, vyloučení snad ne, to by mi přišlo fakt moc, bude to podle mě nějaká podmínka... Plus se obávám zápas nebo dva bez diváků. Pokřik Uefa Mafia byl slyšet jasně, za něj se trestat bude. A k tomu představitel klubu napíše něco v tom smyslu, že diváci to křičí oprávněně, de facto posvětil, že je to v pořádku a klub se s tím ztotožňuje... Takže zavření stadionu podle mě reálně hrozit může.

    • Re: Trest

      Faris (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 10:00 |  
      0 1

      Teď čekám peněžity trest. Pak bude EL a celá tribuna sever bude křičet UEFA Mafia, je to posvěcené od vedení. Pak až zavření stadionu.

  22. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Mikey     před 6 lety 16.08.2018 09:17 |  
    0 2

    Neposlal by sem někdo dnešní článek z denikusport, o tom jak nás můžou potrestat?

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 16.08.2018 09:29 |  
      4 0

      Nic tam není...jen senzace na titulku

  23. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Dr. Fe1     před 6 lety 16.08.2018 09:57 |  
    7 6

    Ondřej Kolář obdržel z minimima šancí soupeře 2 góly a dostal známku 6, přičemž za vychytanou nulu v Boleslavi od vás dostal známku 5.

    To je voľaké čudné hodnocenie.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      vyseptala_analni_sbijecka     před 6 lety 16.08.2018 10:53 |  
      1 1

      taky mě to praštilo do očí. kór když jsem si vzpomněl, o jaké góly se jednalo...

  24. Plzeň

    o5aradecek     před 6 lety 16.08.2018 10:36 |  
    6 1

    Jinak - nahlédl jsem (já vůl) na "fórum" gaunerů a po prohře v Kyjevě, už nejsme pro Plzeň největším soupeřem o titul. Tím je teď sparta, se kterou si to prý rozdají o mistra. A taky si myslí, stejně jako fans chátry, že nemáme fórum, když je to na ofic. v rekonstrukci. :-)

    • Re: Plzeň

      Novi.sks     před 6 lety 16.08.2018 11:02 |  
      9 0

      Ono je dobře, když si myslí, že nemáme fórum... Aspoň tady ve velkým netrollujou :)

    • Re: Plzeň

      sTizz (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 11:29 |  
      5 0

      To me bavi nejvic,ze si tech 10 lidi na tom predpotopnim plisenskym foru z devadesatek mysli,ze Slavia nema diskuse :))

  25. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    profesor     před 6 lety 16.08.2018 10:58 |  
    1 3

    Ještě jsem ten zápas nestrávil, zvláště když se do sportu vkládá politika (rozlosování aby s Dynamem nehrál Spartak Moskva) anebo se zajistí, že zápas budou pískat Poláci bez videa. Z historie víme, že Poláci vždy byli proti nám ( např.na začátku 2. sv. války přepadli Těšínsko atd.)
    Teď k hodnocením- Kolář 5, Bořil 4, Stoch 4 , s ostatním souhlas. Asi bych střídal už o poločase Bořila, možná i Stocha. Hráči bojovali příkladně , ale tolik nepřesných přihrávek a z toho ztracených míčů bylo na mne moc. A ta produktivita, chtělo by to ještě dalšího útočníka. Uvidíme co to utkání v Kyjevě udělalo s hráči- pojďme je podpořit proti Jablonci.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Fulham     před 6 lety 16.08.2018 11:15 |  
      9 0

      No nevím s tím sudím...se od začátku tvářil jak když před zápasem měl telefon s informací, že stará má na pramici uprostřed Baltu betonový fusekle... zadání měl - o tom jsem přesvědčen.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Jachym     před 6 lety 16.08.2018 11:29 |  
        2 0

        Zadání měl a také ho ke spokojenosti zadavatelů beze zbytku splnil.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          mig52     před 6 lety 16.08.2018 11:53 |  
          4 1

          Napsáno bylo vše. Já bych jen podtrhl vyjádření FAČRU. To je komedie . Bývalý "poctivý" předseda byl vymeten kvůli korupci, místopředseda estébák a budou nám kázat, co je a není vhodné. To by se člověk uchechtal. A ještě jsem rád, že tu sílí hlasy o nutnosti sehnat gólového hroťáka. Za své vyjádření jsem tu dostal v minulosti čočku teď je vidět, že na mezinárodním poli nejsme v tomto směru konkurenceschopní. V lize si vytvoříme 10 šancí, tak tam něco spadne, v pohárech nám soupeři toto nedovolí. To není nic proti Škodovi či Teclíkovi, v lize nám pomůžou, ale do budoucna to budeme muset řešit, pokud chceme být úspěšní. Pár lidí tu připomnělo MvB a Mešiho. Mám je rád, ale to není řešení. Oba jsou paliči. Micka obdivuji za to, jak dokáže po střídání okamžitě fungovat, Meši by se pro úspěch nechal rozkrájet, ale spolehnutí na ně při proměňování tutovek není. Je jasné, že sehnat takového borce bude sakra těžká práce. Možná, že řešením by bylo zapracovat na toto místo Olinka, až bude fit. Zatím toho moc neodehrál, abych to mohl 100% tvrdit, ale mně se zdá vhodnější na hrot než na křídlo.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        hiker42     před 6 lety 16.08.2018 11:37 |  
        3 1

        nemůže být náhoda, že nás pískal Stefanski, zdá se jeden z nejhorších polských rozhodčích. Surkis věděl, proč si vybrat Stefanského (a věřím, že i jak si ho vybrat). S jeho jménem se na internetu pojí označení jako "kurwa" (bez překladu), "oszust" = podvodník, "zlodziej" (ani tady není překlad nutný).

        pro ilustraci - https://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/to-najgorsi-sedziowie-w-ekstraklasie/el1nvzn.

        Měla by se rozvířit seriózní debata na téma nasazování rozhodčích na utkání evropských pohárů. Jak to vlastně funguje? Předpokládám, po shlédnutí toho kolosálního zářezu, že se nelosuje.. Tušíte někdo?

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          JS (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 12:26 |  
          8 2

          Dáša Damková, členka komise rozhodčích UEFA, likes this post.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            hiker42     před 6 lety 16.08.2018 12:50 |  
            0 1

            + Dáša ví, ale nepoví

            • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

              smely (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 12:58 |  
              1 0

              Surkis : Daso, my to Slavii potrebujem riznout, esi mi rozumis...
              Dasa : jasna vec, Griso, Roman rikal , ze s radosti.....

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            Fulham     před 6 lety 16.08.2018 12:57 |  
            0 0

            :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          Fulham     před 6 lety 16.08.2018 12:57 |  
          1 0

          Si to spletl s ,,pilkou nožnou"... řezal nás fest

  26. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    Ragnarok     před 6 lety 16.08.2018 11:48 |  
    15 1

    Poslechl jsem si ČT Sport podcast a ta banda tlachalů, je opravdu neuvěřitelná.
    Oni tam rozebírají věci, které jsou jasně dané, například řeší, jak bude Slavia nasazená v pohárech, vždyť to mají jako profesionální novináři řešit. Jejich rozbor zápasu, rozbor situace v lize, prostě amatérismus. Fakt tlachání po zápase. Od novinářů bych čekal vyšší profesionalitu.
    Také tam ti, promiňte mi ten výraz, mentálové, řeší, jaké drakonické tresty Slavia dostane a že Legii za podobné prohřešky zavřeli stadion na zápas s Realem. To se ale panáčci mýlí. Legii stadion zavřeli za rasismus, antisemitismus a nepokoje v Dortmundu a střety s policií. To by spíš měli zavřít stadion Dynamu za to, že jejich fandové tam násilně napdali české občany a byl do dle reportů doslova hon. To ale UEFA řešit nebude.
    Tvrdík, Buzek a spol. by jistě mohli uzpůsobit slovník, podat ale protest by rozhodně stálo za to. Minimálně by měli vysvětlit gól v Praze, ofsajd v Kyjevu a tendenční řízení utkání, navíc pro mne je ten Teclův gól stále na hraně a obhájit se dá to i to. Když jsou na hřišti dva míče, rozhodčí má hru přerušit. Sice je krásné, že jsme sebemrskačsky hodili vinu na nekoncentrovanost, ale gól byl proti regulím.
    Co je opravdu nebezpečné je házet ty kelímky a další předměty. Na to bych se už vykašlal.
    Přemýšlejme, zda za tím nebyl i Listkiewicz. Měli bychom se v zákulisí opravdu snažit, ne nějak nelegálně, ale být se všemi zadobře a být respektováni. Válku se silnějšími vyhrát nemůžeme a v Evropě hrát chceme, klub i fanoušci.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Heretic (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 11:58 |  
      2 2

      Náš silný majitel se musí vložit do pohárové hry a začít dělat sponzoring či politiku na UEFA úrovni, pak budeme v tomhle mafiánským spolku hájený. Stejně jako jsme již pár let v klídku u FAČR (v porovnání s roky 3+ zpět).

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Jachym     před 6 lety 16.08.2018 12:22 |  
        3 1

        No, pokud takový "sponzoring" a "politika" má vypadat jako v podání těch ukrajinských mafiánských bráchů a spočívat v uplácení rozhodčích a jejich následném fraškovitém vedení zápasů nebo ve vyhrožování národním svazům uvalením "normalizační" správy, tak se raději budu plácat v předkolech...:-)

  27. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    martyni (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 12:07 |  
    6 1

    Mam par postrehu:). Slaba produktivita - je to zajimavy, kluci se setkali s rychlejsim tempem, rychlejsim pristupovanim, dobře se s tim vyporadali v rozehrávce, hur uz ve finalni fazi, kde měli na všechno min casu a uz to nebylo tak kvalitni jako v lize, na druhou stranu.. kolik jsme si mysleli, ze si vytvoříme sanci? Na spickovy urovni jsou bezny zapasy s dobře organizovanymi souperi, kde moc sanci není. Jasne, z herni převahy jsme mohli a měli vytezit vic, ale necitil bych to jako selhani. Kyjev bohužel svy sance promenil, my ne, ale vlastne taky se stestim, kdy Kolar si na dve strely sahnul a rozhodovaly centimetry. Hlavicky Zmrhala a Deliho v prvním zapase mely byt golovy, Sukovi bych nevycital tu sanci.. nevim, když jdete do skluzu, nakolik se da kontrolovat v takvy situaci, jak zasahnete mic? Není to taky trochu o stesti?

    Lacine chyby vzadu.. tady myslim, ze u tech golu neslo o pokus o vystaveni do offsidu, ale hraci normalne zaspali a nezachytili nabeh. Ta standardka v Kyjeve byla hodne dobře kopnuta, minimalne pul ty chyby byl zbytecnej faul, kvůli kterymu se zahravala.

    V zasade v zapase rozhodovaly malickosti, povazuju za prilis odvazny zaver nekterych lidi, ze Kyjev zvladl zapasy rutinersky s prstem v nose a my jsme se sice hezky snazili, ale nemeli na to.

    Pokud jde o rozhodci, je to k vzteku, ale myslim, ze bychom zas měli krotit hysterii. Je spravny se ozvat a protestovat, ale myslim si, ze sef klubu by se mel na verejnosti vyjadřovat diplomatičtěji. Jeho tweet o UEFA mafii v ocich fanousku schvaluje jejich skandovani, kvůli kterymu klub je a bude postihovan. Takovym protestem si jen uškodíme, je nesmysl chtit hrat evropsky poháry a zaroven porvavat na jejich organizátora, ze je mafian. Protest mel byt veden jinym zpusobem, durazne, ale s rozmyslem.

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      donford     před 6 lety 16.08.2018 12:48 |  
      4 0

      Víte, mě dost mrzí, že v tom necháváme Tvrdíka sami. Napadá mi, že když by mně tu někdo dal přesnou adresu na UEFU a kontaktní osobu, mail, že bych tam poslal nesmírně uctivý mail v angličtině (přeložil by mi ho syn, který až do nedávna žil a vystudoval 3 vysoké školy v Dánsku a v Austrálii a kde i pracoval celkem 10 let a své diplomové práce psal v angličtině a v dánštině), kde bych se snažil (bez napadání Surkise) je požádat, aby shlédli nejrůznější lapsusy z obou zápasů, prostě aby se nedivili zklamánía a reakci našich představitelů. Kdyby takových velmi, opravdu velmi slušných mailů přišlo od nás pár stovek, možná že by to nějakou odezvu vyvolalo. Je to moc blbej nápad? Opravdu mi štve, že v tom Tvrdík plave sám. Moc nám pomohl, nezměřitelně a jsme přece na jedné, slávistické lodi.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        Alcapone     před 6 lety 16.08.2018 13:10 |  
        0 0

        Ono se to dalo řešit jakkoliv, ale ty tweety byly psány řekneme hodně nešťastně a zbytečně emocionálně. Jako představitelé klubu si to můžu max. myslet a dát druhý den oficiální protest. Pokud budu někomu nadávat zvlášť organizaci co řídí evropský fotbal a nemám se už kam odvolat budu to mít těžký a možná i v naší lize. Je lepší reagovat s odstupem tak jako to tu dovede Socrates 55. Ten nápad s tím e-mailem je sice hezkej, ale je to neoficiální a UEFA se tím teda nemusí zabývat. Max. si to tam nějakej úředníček přečte.

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        martyni (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 14:04 |  
        1 1

        Donforde, to je sice slechetne, ale predpokladam, ze stiznosti na vykon sudich v evropských poharech mají určitou předepsanou proceduru a jedina moznost k obrane je vyuzit ji a podat nejaky oficialni protest, pripadne pracovat v organech UEFA na tom, aby se takove věci neopakovaly. Dopisy jednotlivých fanousku jsou fajn, ale sotva najdou spravne ctenare. Myslim, ze JT moc dobře vi, ze to byla chyba a ze se to priste uz nestane. Ostatne všichni jsme zkusenejsi, tym potřebuje v evropských poharech zkusenosti, jejichz absence byla taky jednou z tech malickosti, diky kterym jsme nepostoupili. A co nase milovana slavie potřebuje, je plne hlediste v poharech a podporu tymu, ne se vztekat a poustet se do předem prohranych bitev. Budou-li fanoušci ted posileni Jardovym tweetem o to vic postupovat proti UEFA, stadion nam zavrou a daji nam pokuty, to je jedine, co z toho budeme mit.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          warhammer (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 14:12 |  
          0 0

          Donford mluví o "nesmírně uctivém mailu v angličtině". Pochybuji, že by nám kvůli tomu někdo dával pokuty a zavíral stadion.

          • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

            martyni (přítel SN)     před 6 lety 16.08.2018 15:54 |  
            1 0

            To bude asi nedorozumění.. nechtěl jsem samozřejmě zrazovat donforda od psaní mailu na UEFU. Pokuty a další sankce hrozí za pokřiky UEFA mafia nebo podobna chorea během zápasů. Problematičnost tweetu JT je v tom, že v očích fanoušků tohle chování vlastně schvaluje, takže predpokladam, že v nejbližším zápase EL budou mít všichni potřebu UEFU natřít. Tahle cesta nikam nevede.

        • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

          donford     před 6 lety 16.08.2018 15:23 |  
          2 0

          Samozřejmě, že to bude jen ode mne výkřik do tmy, že skončí v koši, ale třeba se jich tam objeví pár, vícero. To nebude postup proti UEFĚ, to bude jen o zastání se pana Tvrdíka, o vysvětlení jeho zklamání, o částečném nenaplnění se jeho vize, i tom, jak v nás kormidlováním naší slávistické bárky do lepších časů a vod probudil nové naděje. A tou nejslušnější formou, jaké jen může být člověk schopen. Já vím, že to asi zbytečné, ale čistě za sebe, nemohu ho v tom jen tak nechat. Pro své svědomí. Na FAČR jsem napsal také, ostřeji, vytknul jim jejich zbabělost, vyčůranost, Berbra, Peltu. Jo, taky to skončí v koši a u nich rádo. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

        malan (přítel SN)     před 6 lety 17.08.2018 00:33 |  
        0 0

        Nesmirne uctive dopisy mafianum typu berbr?
        Ty jsi vazne ve svem veku tak naivni?:)

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      japhy     před 6 lety 16.08.2018 12:59 |  
      2 0

      Já bych tu finální fázi moc nechválil ani v lize. Gólů sice máme dost, ale chce se to taky podívat jaké. Naštěstí těch akcí si vytváříme mraky a občas ukápne. Např. v první půli proti Opavě to byl útok za útokem, krása střídala nádheru, ale odšpuntoval to až mimořádný volej po odraženým míči.
      Se Sukem souhlasím. Když to máš vopravdu na dlouhou nohu, jsi rád, že vůbec balon trefíš. Navíc to nešlo po zemi, ale někde ve vápně míč skočil.
      JT twitter. Já bych byl spokojenej, kdyby vypustil slovo "oprávněně" ve spojení se skandováním fans. Tímhle si můžeme nepěkně naběhnout.

  28. Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

    zeleznik2     před 6 lety 17.08.2018 13:22 |  
    0 4

    Díky Alanore, myslím, že v těch dvou bodech si shrnul to podstatné, proč nejsme v playoff Ligy Mistrů, i s hodnocením souhlasím..ikdyž Souček za tu neproměněnou 1000% šancí bude asi dlouho v nelibosti některých fans..

    • Re: Hodnocení slávistů - Dynamo Kyjev - Slavia 2:0

      Karel13     před 6 lety 17.08.2018 15:35 |  
      2 1

      Vzhledem k tomu, jak tam šel obránce, tak bych u té šance 2 nuly ubral.