B-Tým

Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

Juniorka nezvládla utkání proti Teplicím. Rozhodující branku vstřelil Soungole.

Zajímavou příležitost měli domácí hned v úvodu utkání. Z volného přímého kopu ale Mustafić těsně minul. O chvíli později se musel Vantruba vytáhnout před teplickým forvardem skvělým zákrokem, aby nedošlo ke změně skóre. První branka tak přišla ve 24. minutě. Po centru z pravé strany se ve vápně dokázal prosadit Soungole a hlavou poslal svůj tým do vedení. S odpovědí se snažili přijít slávisté prakticky okamžitě. Před pokutovým územím se šikovně uvolnil jeden ze slávistických záložníků. Tvrdá křižná střela nicméně skončila pár centimetrů vedle. O chvíli později předvedl Nabiyev vynikající individuální akci, ale jeho zakončení ještě dokázal těsně před brankovou čárou zneškodnit teplický obránce. V závěru poločasu měla Slavia šanci na vyrovnání, jenže brejk tři na dva nedokázala využít. Nic dalšího už první dějství nepřineslo a sešívaní tak odcházeli do kabin za nepříznivého stavu.

V 56. minutě si šanci připsali hosté. Po dlouhé přihrávce Janouška se do samostatného úniku dostal Vejvar, ale z úhlu nedokázal brankáře Teplic prostřelit. Na druhé straně nepřekvapil Vantrubu pokus z dálky. Následoval rohový kop, po kterém unikali sešívaní do otevřené obrany domácích. Slávisté nicméně opět nedokázali svou šanci vyřešit správně. Velkou chybu v rozehrávce předvedla slávistická obranná řada v 69. minutě. Naštěstí Mustafić své zakončení nevyřešil ideálně. Poslední dvacetiminutovka už příliš šancí nenabídla. Domácí hráli více s balonem, ale do vyložených šancí se nedostali a Vantrubu tak ohrožovali převážně střelami z dálky, zatímco červenobílí se spoléhali hlavně na brejky. Nicméně k jejich zdárnému řešení často chyběla potřebná dávka přesnosti. Ojedinělé zakončení slávistů ve druhé půli obstaral po centru z pravé strany Nabiyev, ale v záklonu vysoko přestřelil.

Tepličtí tak porazili sešívané 1:0, připsali si třetí vítězství v řadě a potvrdili dosavadní první místo v tabulce základní části Juniorské ligy. Nutno poznamenat, že domácí v dnešním utkání zvítězili zcela zaslouženě. Povětšinu zápasu kontrolovali hru, míč i tempo, a hlavně v první půli byli nebezpečnější. Sešívaní naproti tomu dnes předvedli velké množství nepřesností při přechodové fázi a špatné řešení finálních situací.

V dalším utkání čeká slávisty 1. 10. pražská Dukla. Zápas má podle předběžného plánu začít v 11:00.

9. - Neděle 23. 09. 2018 11:00

Juniorská liga - základní část, 2018/2019
1 - 0
1 - 0
FK Teplice
FK Teplice

24. Soungole

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

    JS (přítel SN)     před 5 lety 23.09.2018 14:18 |  
    0 1

    Nepřišel Mitrano původně jako střední/defenzivní záložník? Už poněkolikáté ho vidím na beku...

    • Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

      Fačín     před 5 lety 23.09.2018 14:26 |  
      1 1

      Úplně si nepamatuju, jako co přišel, ale už delší dobu hraje levého beka. Celkem mu to i jde.

    • Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

      lukas8 (admin)     před 5 lety 23.09.2018 14:35 |  
      1 0

      Minulou sezonu hrál převážně střed zálohy, ale naskakoval i na krajích. Vypadá to ale, že od nové sezony s ním trenéři počítají výhradně na levou obranu.

  2. Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

    Arya     před 5 lety 23.09.2018 14:28 |  
    0 0

    Muris nehrál? :/

    • Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

      mats     před 5 lety 23.09.2018 14:44 |  
      1 0

      Jestli třeba nebude dneska na lavičce...

      • Re: Juniorka: Teplice - Slavia 1:0

        Arya     před 5 lety 23.09.2018 15:20 |  
        0 0

        V to doufám