Aktuality z médií

Komentáře (16)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

    Merlinus (přítel SN)     před 6 lety 08.10.2018 11:51 |  
    5 0

    Velký sympaťák...

  2. Neboj

    malan (přítel SN)     před 6 lety 08.10.2018 13:08 |  
    9 1

    Zacne to padat a 3.11. bude hattrick! ;)

    • Re: Neboj

      janko (přítel SN)     před 6 lety 08.10.2018 16:13 |  
      0 0

      kéž by... můj vlhký sen:-)

      • Re: Neboj

        Juventus turin     před 6 lety 08.10.2018 16:43 |  
        0 0

        Tak to bych tobě i Matymu ze srdce přál. Maty má góly v krvi, bude hodně gólový.

      • Re: Neboj

        pethead (přítel SN)     před 6 lety 09.10.2018 11:39 |  
        1 0

        To už se ví jistojistě? ;) Nikde to nemůžu najít...

        • Re: Neboj

          Jachym     před 6 lety 09.10.2018 11:50 |  
          0 0

          Ani já. Navštívil jsem stránky Fortuna ligy a dokonce asi po 10 letech jsem štítivě otevřel stránky letenského "velkoklubu"...:-) Divil bych se ale, kdyby určovali termíny až tři kola předem.

          • Re: Neboj

            pethead (přítel SN)     před 6 lety 09.10.2018 14:00 |  
            3 0

            Přiznávám, že jsem jako poslední instanci také zkusil i stránky letenského Mordoru, ale když jsem zjistil, že tam nemají upřesněno dokonce ani 13. kolo, hned jsem odtamtud pelášil, projel rychle počítač antivirákem a raději restartoval. ;)

            Na našich stránkách je zatím stále sobota 3. 11. Jelikož předtím hrajeme s Duklou v pondělí, sobota by asi problém nebyla – nejspíš se tak tedy čeká na rozhodnutí O2TV.

            • Re: Neboj

              pethead (přítel SN)     před 6 lety 09.10.2018 14:02 |  
              1 0

              A teď koukám, že ve čtvrtek 8. 11. hrajeme s Kodaní, takže je asi sobota i vzhledem k tomu pravděpodobnější.

        • Re: Neboj

          EdCable     před 6 lety 09.10.2018 15:16 |  
          0 0

          Na Twitteru to psal Marek Kindernay z O2 jako "neoficialni informaci".

  3. Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

    Juventus turin     před 6 lety 08.10.2018 16:40 |  
    1 1

    Maty je dravec góly přijdou, zatím neřeší vše optimálně, když má sehrát střílí a když má vystřelit nebo obejít jeden na jednoho a jít sám na brankáře sehraje. Ale má to v krvi, góly bude dávat. A hodně.

  4. Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

    Te-pic     před 6 lety 08.10.2018 18:38 |  
    2 0

    Maty potrebuje hlavne podporu od spoluhracu na hristi. Aby mu nahravali aby ho dostavali do sanci a ono to tam padne. Preji mu aby to bylo co nejdriv.

  5. Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

    Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 08.10.2018 20:10 |  
    2 1

    Urcite to prolomi. Dneska jsem si dal tu praci a projel si prodlozene sestrihy za vsech nejlepsich lig. A zjistil jsem,ze snad v kazdem zapase i svetovy borci zahazovali uplne neskutecne sance. V tomto ohledu proste nejsme vyjimka. Rozdil je akorat v te mezihre,tam jsou proste dal a takove sance si vytvori nekolikrat proti jakemukoliv souperi. My proti lepsim tymum jen 3 treba a ty vetsinou nepromenime. Ale to se zmeni. Kazdopadne uplne tady nesdilim tu predstavu,ze se nam podari sehnat nejaky shuter,co da 20 golu za sezonu. Takovy hrac,ktery je provereny je tak horke zbozi,ze dostane vzdy dostane nabidku i z lepsi adresy. A kdyz ne,tak ho od nas nekdo po jedne sezone vykoupi a opet budeme nekoho hledat. Spis bych se zameril na to,hrat takovym zpusobem,kdy bude rozlozena golova zatez na vice hracu a utocnik bude jen jeden z mnoha,ktery se da lehceji nahradit nez kdyz muzstvo bude hrat na jedineho utocnika,ktery bude vsechno zakoncovat. V tomto se mi je Matousek vyborne. Odvede kus velke prace pri pressingu,trhani obrany a vytvareni prostoru pro ostatni. Az zlepsi koncovku,souhru a hru zady k brance,tak bude vynikajici soucastka do naseho systemu..

    • Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

      Virgil1956     před 6 lety 08.10.2018 22:26 |  
      2 1

      Ani nemusíme chodit moc daleko. Zahodili jsme sice soustu šancí v Rusku proti Zenitu, ale o 2 dny dříve se totéž stalo Realu Madrid "o pár ulic dál" :) A že tam mají hráče s cenovkou podstatně vyšší než mají naši kluci.

    • Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

      Rooney     před 6 lety 09.10.2018 08:46 |  
      4 1

      Tak ja bych rekl, ze uz hrajeme stylem, ve kterem nejsme uplne zavisly na jednom hrotakovy. Do zakonceni chodi velmi casto vsichni zaloznici vcetne defenzivniho Soucka, Stoch s Husbauerem jsou snad nejcasteji strilejici hraci v tymu, byt vetsinou z dalky. Ale kvalitni utocnik nam chybi pri centrech do vapna a pripadne na dorazeni ve vapne. Tam se projevuje, ze Matousek s Balutou jsou spise zaloznici a Mesanovic je bohuzel palic. Nejde ani tak o to mit utocnika, co nasazi 20 golu za sezonu, protoze jak pises, toho udrzime max 1-2 sezony, ale zejmena v evrope je potreba mit utocnika, kteremu staci 2-3 sance na to, aby dal gol. Pak muzeme klidne pomyslet na to, ze porazime Dynamo ci Zenit, o Ostrave ani nemluve.

      • Re: Ronaldovi to taky nestřílelo, smál se Matoušek.

        Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 09.10.2018 10:21 |  
        2 0

        S tim samozrejme souhlasim,ze uz tak vicemene hrajeme. Ja si jenom myslim,ze dulezitejsi pro tenhle system je utocnikuv pohyb bez mice, napadni, fyzicka vydrz atd., nez takovej Lafata styl, kdy se ten utocnik uplne minimalne zapojuje do braneni a roztrhavani obrany nabehama. Takovy idealni priklad,kterej tyhle dve vlastnosti splnuje je Cavani: silny pri presingu a zaroven je to kladivo do vapna. Takoveho proste bud nesezeneme nebo je za rok pryc. Jedina sance je,ze si ho budeme pravidelne vychovavat v akademii. Jinak teda pokud by nekdo dal ze dvou sanci jeden gol,tak je to uz pripad kdy za nas odehraje jeden rok a nebo k nam vubec nepujde. I jeden ze tri uz je docela velka uspesnost. Treba takovej Krmencik je presne typ hrace,kterej je na hrane dlouhodobeho udrzeni,spousta golu a asistenci ale dokaze pro mezihru to, co Tecl a Matousek treba? Krmencik za 105 zapasu ma 57 kanadskych bodu: 44g,13a (Teclik 73kb/154z/54g/19a) ale hlavne za posledni 2 sezony + tuhle ma cca 130 minut na gol (Teclik cca 150min). No a Cavani to ma za 90min. A ted mi rekni do kolika sanci se takovej Cavani za PSG proti treba Bordeaux dostane? Do 2 do 3 urcite.. No takze gratuluji, prave jsi nasel sveho strelce co ze 2-3 sanci promeni alespon jednu :-) Ja si proste myslim,ze je lepsi ten cas (trenink zakonceni) a penize investovat do hracu,kteri jsou predevsim rychly,schopny presovat,maji vydrz a v neposledni rade dokazou zahrat na vice pozicich (CF,AM,RW,LW). Protoze takovych je po evrope hodne a najedou se tam pro nas i cenove dostupny. A v nich spis muzeme najit naseho Agüera nez naseho Cavaniho (mysleno typologicky). Samozrejme kdyz sezeneme nekoho kdo dokaze zavesit i z centru a zaroven odvede stejnou praci v poli jako Tecl ci Matousek tak sup sem s nim! Pravdepodobnejsi mi ale prijde,ze sezeneme spis nekoho typu Tecl/Matousek. Prijde mi snazsi se vydat cestou treba Neapole nez cestou tymu,kde maji jednoho hrotaka na ktereho spolehaji, ze to uklidi.. Jen at vsichni hraci vedi, ze od kazdeho z nich se pred zapasem ocekava,ze da gol.. dobre,obrance a defenzivni zaloznika z nich muzeme vynechat ;-)