Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 12. kolo

Sešívaní po delší době naplno bodovali na libereckém stadionu U Nisy. Cenné vítězství se však nerodilo lehce navzdory rychlému vedení i oslabení domácích.

Porazit Liberec na jeho půdě je samo o sobě velmi dobré. Ač má Slovan po několika přestupních průvanech (ze kterých profitovala zejména Slavia) slabší tým, než jak tomu bývalo ještě před pár lety, kdy byl schopný hrát o titul a dostat se do skupiny Evropské ligy, tak pořád patří mezi lepší ligové celky. A zvláště doma se umí na favorita vytáhnout. Takže tři body jsou skvělé, zvláště v situaci, kdy by byla škoda nevyužít pátečního zaváhání Plzně na Bohemians. Navíc se ani nedá říci, že by Slavia vyhrála nezaslouženě. Statistika mluví takto: na střely 14:4, na branku 8:2, na rohy 6:3. Vše ve prospěch červenobílých. A šance? Kromě Stochova gólu dvě břevna a několik dobrých zákroků Nguyena, na druhé straně byla nebezpečná snad jen střela Breiteho.

Je tu ale velké ale. Slavii totiž od začátku vše hrálo do karet. Rychlá úvodní branka a brzké vykartování Mikuly dávalo naději, že sešívaní zápas s přehledem zvládnou a ještě nějaké branky přidají. Opak byl ale pravdou. Liberec se vyhecoval a slávisté zcela netakticky hráli nahoru dolů, ztráceli jeden snadný míč za druhým a v podstatě se nervovali po zbývajících 80 minut. Což je o to horší, že totožná situace byla k vidění před pár týdny s Ostravou. Jeden by čekal, že si tamní blamáž tým rozebere a poučí se z ní. Herně to ale bylo opět krajně nepřesvědčivé (jen jsme tentokrát neinkasovali ze standardky a nepřišla hrubá individuální chyba). Jako kdybychom byli mužstvem jediného stylu, který je sice moderní a ve spoustě případů velmi účinný, nehodí se však pro všechny situace. Při početní převaze a za příznivého stavu skóre přeci není důvod hrát z první dlouhé míče za obranu ještě z vlastní poloviny. A zvlášť když jich bylo 90 % zoufale nepřesných. Místo naší zbrklé neurovnané hry, která jen hrála do karet statečně bojujícím domácím, jsme měli podržet míč, diktovat tempo a v klidu kombinovat. Kvalitu hráčů na to jednoznačně máme. Ale mužstvo tohle taktické přepnutí zjevně neovládá. Takže jsme předváděli jednu banální ztrátu za druhou a když už jsme se do přečíslení dostali, tak jsme nedokázali potrestat riskantně hrající domácí a opět jsme buď situaci špatně řešili, nebo jen nechali vyniknout brankáře domácích. Obrazu hry vůbec nepomohlo stažení Traorého, který je pro kontrolu míče naším nejlepším hráčem. Navíc místo Mešanoviče, kterému to po dlouhém zranění zatím logicky nejde, měl radši dostat prostor Matoušek, pro jehož rychlost by byly velké díry v obraně domácích ideální. Závěr zápasu jsme tak dohrávali v křeči a nakonec byli rádi za závěrečný hvizd. Nutno dodat, že k hektickému závěru přispěl i včera slabý sudí Příhoda, který zjevně kompenzoval vyloučení Mikuly (o němž se dá spekulovat, rozhodčí si ho ale obhájí) a (správně) neodpískanou penaltu, kterou si domácí žádali po nasimulovaném pádu Koscelníka.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Zápas zvládl. S první ranou Potočného měl problémy, ale nakonec ji zvládl lapit před dorážejícím Mikulou. Druhou chytil jistě. Špatnou rozehrávku nohama jsem v zápase zaznamenal jen jednou, navíc z toho nic nebylo. A líbilo se mi, že si Kolář došel pro několik centrů a spolehlivě je pokryl.

Jan Bořil - 5 - Od našich krajních obránců to tentokrát žádná hitparáda nebyla. Zvláště směrem dopředu toho mnoho nepředvedli. Na druhou stranu je třeba ocenit, že při bránění odvedli poctivou práci. Bořil měl v obraně trochu větší potíže než Coufal. Při pádu Koscelníka se mi div nezastavilo srdce, protože to vypadalo na jasnou penaltu. Reálně to ale od Bořila bylo čisté. Pokud si to dobře pamatuji, tak Honza přihrával na Balutovo břevno.

Ondřej Kúdela - 6 - Stopeři zápas zvládli a při bránění byli jistí. Připsali si jen menší chybičky, které pak oba řešili za cenu žluté karty.

Michael Ngadeu Ngadjui - 6 - Stejně jako Kúdela, tak i Ngadeu zvládl nelehký zápas a soupeře do výraznější šance nepustil. Několikrát se mi ale nelíbila jeho nepřesná rozehrávka.

Vladimír Coufal - 5 - Stejný případ jako Bořil - dozadu ok, dopředu hodně málo. Coufal byl alespoň jedním z mála hráčů, kteří dokázali zápas dohrát bez žlutého napomínání.

Miroslav Stoch - 7 - Nejlepší hráč zápasu. Stoch potvrdil velmi dobrou formu z posledních kol a opět byl naším tahounem. Krásnou technickou střelou nám brzy zajistil vedení a nakonec šlo i o vítěznou branku. To ale nebylo všechno, Miňo byl snad naším jediným ofenzivním hráčem, který hrál celý zápas dobře a byl neustálým nebezpečím pro Nguyenovu branku. Dostal se ještě do dvou dobrých šancí, ale byl v nich trochu v úhlu a brankář domácích ho vychytal.

Tomáš Souček - 4 - Zápasů je na něj hodně a je vidět, že i obvyklý "držák" Souček má občas výkyv, kdy mu zápas ne úplně vyjde. V Liberci to bylo vidět hlavně v první půli, kdy hodněkrát lacině chyboval a následně to řešil pomocí faulu, za což přišla žlutá karta. Po přestávce se zvedl, i tak by ale měl více přispět k držení míče a zklidnění hry.

Josef Hušbauer - 5 - Nepodal nikterak oslnivý výkon, ale i tak odvedl alespoň standard. Několikrát dal dobře průnikovou přihrávku, i tak bych od něj ale čekal větší vliv na zklidnění rozehrávky týmu. Místo toho se Hušbauer také připojil ke zběsilému nakopávání. Měl dvě dobré možnosti na vstřelení branky. Při té první postupoval ze strany a jeho obstřelu chyběl zhruba metr, aby zapadl do šibenice. Branka by to byla krásná, možná by ale byla větší šance na trefu při umístěné placírce k tyči... Naopak při ráně, kterou orazítkoval břevno, se mu nedá vyčíst vůbec nic. To byla ukázková akce, kdy si přesným zpracováním obhodil soupeře a skvěle vypálil. Chybělo jen trochu štěstí.

Ibrahim Traoré - 5 - Měl ve své hře i slabší místa, ale celkově myslím odvedl, co se od něho čeká. Tedy výrazně přispěl ke kontrole míče a územní převaze. Traoré sice nedá úžasnou průnikovou přihrávku, ale takřka míč neztratí a poctivě ho rozdělí do stran, aniž by zpomalil hru. Slabší je to s jeho finální fází, kdy není dostatečně drzý ani pohotový. Jednou se ocitl v dobré střelecké pozici, ale pálil hodně špatně.

Jaromír Zmrhal - 4 - Na začátku zápasu dobře přečetl malou domů od Karafiáta a vybojoval výbornou standardku, ze které padl gól. To bylo ale bohužel do značné míry vše. Ve zbytku zápasu byl hodně nevýrazný, ač třeba neměl hloupé ztráty míče jako Baluta. Horší čtyřka.

Alexandru Baluta - 5 - Hodně rozporuplný výkon. Baluta totiž střídal velmi dobré okamžiky s těmi vyloženě nepovedenými. Hezkou ranou trefil břevno, i když opět jako u Hušbauera musím podotknou, že méně je mnohdy více. Pro brankáře je těžší mířená rána placírkou k tyči. Několikrát dobře zakombinoval - míč předával do šance Stochovi i Mešanovičovi. Na druhou stranu měl ale jeho výkon i dost stinných momentů. V dobré možnosti v první půli střílel spíše k rohovému praporku, několikrát nesmyslně zůstal v ofsajdu a nejednou si připsal zbytečnou ztrátu míče.

Muris Mešanovič - 4 - Začal dobře a prvních pět minut pobytu na hřišti se mu povedlo. Hned pohotově zakončoval, když jeho ránu velmi dobře vytáhl Nguyen. To bylo ale bohužel vše. Mešanovič se poté vytratil a hrál podprůměrně. Na základ to po dlouhém zranění bohužel očividně není. Horší čtyřka je ještě shovívavá.

Peter Olayinka a Michal Frydrych nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

12. - Neděle 21. 10. 2018 17:00

Fortuna liga, 2018/2019
0 - 1
0 - 1
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

3. Miroslav Stoch

Komentáře (104)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Wulfstan (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 14:53 |  
    1 4

    Koláře, Coufala, Součka a Zmrhala jsem ohodnotil stejně. Stocha a Hušbíka líp, Bořila a stopery hůř.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 16:15 |  
      1 2

      To já teda obdivuju každýho,kdo hodnotí,protože jsem byl u toho streamu,který se mě ještě sekal tak nervozní,že si z toho ani moc nepamatuju:-/

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        buran     před 30 dny 22.10.2018 17:21 |  
        1 1

        No to jsme na tom podobně,ale Miňo se nedal přehlédnout jasná 8 . Ještě se mi nestalo že by nešel slušně ani jeden stream asi nějaký narušitel !!!

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 17:23 |  
          0 2

          Toho jsem poznal i já:-).S těmi streamy máš pravdu,Vipbox.nu,Streamcomando-nic,nakonec se alespon rozběhl Fromhot:-/

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            Victory     před 30 dny 22.10.2018 18:39 |  
            7 2

            Chlapy, co tady pořád ustavičně řešíte kvalitu a nekvalitu těch streamů ??!! Sakra tak si zacvakejte 199,- měsíčně a máte svatej pokoj. Vážně někteří z vás jsou ještě děti, s prominutím... SKS forever :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 18:44 |  
              0 4

              A tím si chtěl říct co?Nemyslím si,že bych ustavičně stěžoval,to byl jen povzdech.A nauč se gramatiku,ty dospěláku.Ale nic ve zlym:-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                buran     před 30 dny 22.10.2018 19:28 |  
                3 1

                Asi tak je to velká chlap,chudáci my dety.

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 19:38 |  
                  0 3

                  Tak hlavně je to úplně jedno,nevím,co tím dotyčný chtěl říct...

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                Victory     před 29 dny 23.10.2018 18:35 |  
                0 2

                Nikdo netvrdí, že si stěžuješ pouze a jenom ty, spíš dávej pozor, co kdo píše. Ano, spletl jsem se ve "chlapech", vzor páni, to je samozřejmé. To byla spíš reakce všeobecná a několikaletá ohledně těch streamů, víš. Teď, když mají všichni jedinečnou možnost si za pár korun koupit přenosy, nemůže přeci nikdo remcat. To jen pro vysvětlení ! SKS forever :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 18:48 |  
                  0 0

                  Neřeš nesmysly....

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              SKEP     před 30 dny 22.10.2018 19:36 |  
              4 2

              Mám dotaz: je možné "balíček 199,-" pustit z noťasu přes HDMI kabel do televize? Případně zda ho přehraje smart TV. Díky za info.

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  SKEP     před 30 dny 22.10.2018 19:57 |  
                  3 2

                  Děkuji za reakci. V tom pŕípadě je částka 199,- Kč měsíčně přijatelná. Navíc bez úvazku a s možností neplatit za okurkovou sezónu. Takže bratru nějakých 1600,- Kč ročně. Proč ne...

                  • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                    Fačín     před 29 dny 23.10.2018 11:27 |  
                    0 6

                    No když si k tomu připočteš permanentku za 3000,-, tak už to žádná láce není. Ve skutečnosti je to zlodějina.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                    Victory     před 29 dny 23.10.2018 18:29 |  
                    1 0

                    Díky :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              mis3     před 27 dny 25.10.2018 11:38 |  
              0 0

              hele na to bacha! v balíčku za dvě kila není Nova Sport! A v jaké telvizi byl Zenit, že jo?!

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                SKEP     před 27 dny 25.10.2018 14:36 |  
                0 0

                Jistě, jedná se pouze o domácí soutěž a ligu mistrů. V LM si lze vybrat libovolný zápas, navíc se nyní nově hraje v jeden den od 19. a 21. hodin. Taky je šikovný si platit pouze měsíce, kdy se něco zajímavého "děje".

  2. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    w8888     před 30 dny 22.10.2018 14:54 |  
    5 11

    Na to, co jsme v Liberci předváděli, je hodnocení ještě poměrně shovívavé. Stoch byl skvělý jen v první půli, ve druhé se vytratil. Podle mne šlo o další zápas, kde se dá pochybovat o šťastné ruce trenéra při střídání. Mešanovič byl slabinou, Olayinka mě vysloveně svou měkkostí vyděsil. Co tahle křehká květinka hledala na ostré liberecké trávě, opravdu nechápu. Celkově mizerný výkon a skvělé tři body. Nechápu, jak tým, který hraje skoro celý zápas přesilovku, může nabrat osm žlutých karet. A všechny si rozhodčí uhájí. To už je na Chocholouška.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      kjandourek (admin)     před 30 dny 22.10.2018 15:06 |  
      6 6

      Ne že bych se chtěl nějak zaklínat deníkem Sport, ale jejich hodnocení: Bořil a Mešši 5; Kolář, Coufal, Souček, Traoré, Hušby, Zmrhy, Olayinka 6; Kúdela, Ngadeu, Baluta 7; Stochino 8...

      A to předpokládám, že nám v tomhle periodiku zase až tolik nefandí ...

      Takže zatímco někteří z nás jsou rozezleni, že jsme soupeře nerozemleli na prach, protože oni si to jako fanoušci přáli.... a hráče by nejraději ukřižovali....

      Relativně nezávislý novinář, našim hráčům dává o stupeň až dvě vyšší známky....

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        mudrc     před 30 dny 22.10.2018 15:13 |  
        1 10

        Relativně nezávislý novinář :-) on baví!

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          kjandourek (admin)     před 30 dny 22.10.2018 15:15 |  
          4 2

          No tak je to člověk, který nemá důvod přidávat našim hráčům na bodech ne?

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            mudrc     před 30 dny 22.10.2018 15:52 |  
            1 8

            Nevím kdo to hodnotil, ale vím jak je celá redakce vedena, už jsem to tu párkrát psal v reakci na příspěvky předního abonenta Bongora aspol. "Sport mi nesmi přes práh". Ale ano, známky nevypovídají o ničem. Ačkoliv třeba takový Žongl mohl chytat za Teplice, ten má slušnej ahnung, ale s tím psaním holt není svým pánem.

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              Travinho     před 29 dny 24.10.2018 00:14 |  
              0 0

              Přesně tak Lukáši, někteří by si asi měli sundat růžové brýle. Minimálně tlak agentů na hodnocení hráčů rozhodně není malý, tudíž řeči o nezávislosti nejsou úplně přesné.

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                mudrc     před 28 dny 24.10.2018 06:01 |  
                0 0

                Teď ale nemluvíš o tlaku, ale v tomto případě o motivaci.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Travinho     před 29 dny 24.10.2018 00:12 |  
        2 3

        Olayinka 6? Byl katastrofální...

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Victory     před 30 dny 22.10.2018 18:41 |  
      5 3

      Olayinka je křehká květinka ?! To nemyslíš vážně, viď ?! Ještě jednou si pusť úsek zápasu od jeho vystřídání a potom piš o květinkách prosím...

    • Re:Ano, toto je velni kvalitni a Hodnocení slávistů - 12. kolo

      japoko     před 30 dny 22.10.2018 21:48 |  
      0 7

      Ano, velmi kvalitni a trefne!

  3. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    mirecek1111     před 30 dny 22.10.2018 14:57 |  
    4 2

    Traore je pro mě velké překvapení. A zrovna včera dal i jednu skvělou přihrávku na Zmrhala, bohužel to byl tuším nakonec ofsajd. Ale přihrávka to byla parádní. Takže i tohle dokáže. A je jen otázka, jestli by ten druhý poločas byl stejně divoký, kdy tam zůstal. Asi měl.
    Na druhou stranu Trpišovský nechtěl evidentně čekat na nějakou náhodnou smrt v závěru (která stejně málem přišla:) ) a tak se ta snaha rozhodnout s dalším útočníkem dá pochopit.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    japhy     před 30 dny 22.10.2018 14:59 |  
    2 2

    Jen bych poopravil - Traoré v první půli vyslal jednu průnikovku, někam doleva do vápna (Zmrhal?, Baluta?), ale asi to byl ofsajd. A střela Baluty do břevna mi nijak na sílu nepřipadala.
    Ale jinak dost těžký na hodnocení. Nikdo mi vyloženě nevadil, že by to pořád drbal, ale prostě se vždycky našel někdo, kdo tu nadějnou akci zazdil. No, a jelikož těch akcí bylo opravdu hodně, bylo hodně i příležitostí to kazit...

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      japhy     před 30 dny 22.10.2018 15:02 |  
      1 2

      I když vlastně o dost víc jsem si představoval od Pepy. Říkal jsem si tohle bude zápas přesně pro něj, víc místa, pořád hodně lidí v náběhu, atd.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    kjandourek (admin)     před 30 dny 22.10.2018 15:12 |  
    16 2

    Zastavil bych se u Coufiho.... Už při jeho příchodu jsem upozorňoval, že na to, jakým stylem hraje, dostává naprosté minimum žlutých karet.... celkem 14 za celou kariéru - za sedm sezón, pouze v jednou stál za karty (v sezóně 15/16 jich dostal pět, v loňské čtyři, ale tu čtvrtou v posledním kole a tresty za žluté se nepřenášejí) a u nás v lize ani jednu... To není úplně samozřejmé :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      carevitchando     před 30 dny 22.10.2018 17:30 |  
      2 2

      Zajímavý postřeh, tohle mají trenéři moc rádi. Otevřeně přiznávám, že jsem z jeho příchodu zas tak nadšený nebyl , ale přesvědčil mě, že je a bude platný hráč Slavie, navíc žádný bolestínek a to mám rád. Jestli od nás někdy odejde do zahraničí, tipoval bych to na tým na rozhraní 1. a 2. anglické ligy.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Travinho     před 29 dny 24.10.2018 00:17 |  
      0 0

      To není, ale nic to nemění na jeho nejhorším výkonu v našem dresu... Naštěstí látku si nastavil nesmírně vysoko.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Veta (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 15:33 |  
    15 5

    Alanore, pár posledních hodnocení jsem byl s tebou vesměs ve shodě, ale dneska jedno velký WTF.

    Aby měli Coufal a Bořil (s nima případně i Traoré, Baluta a Hušbauer) stejné známky? No vezmu to popořadě.

    Bořil - tragickej, dozadu i dopředu. Oproti tomu Coufal standard, takže tak o stupeň až dva lepší než Bořil.

    Hušbauer - byl podle mě se Stochem nejlepší, dokonce bych řekl i že lepší než Stoch, kterej svým "volno pohybem" zvlášť po vyloučení akorát vnáší do systému chaos. Samozřejmě individuálně se mu dařilo, takže celkově ok.

    Souček - úvod zápasu mu nevyšel, ale postupně se rozehrál do nějakého lepšího průměru, jestli má mít 4, tak musí mít Mešanovič záporné hodnocení a Bořil tak 2.

    Traoré neudělal vůbec nic špatně, spíše naopak, samotná 5 se dá brát, ale v komparaci s ostatníma? Za mě zahrál ok, sjeně jako stopeři. takže, jestli je ok známka 6, tak si ji zaslouží minimálně i Coufal, Baluta, Hušbauer a právě Traoré.

    Zmrhal - 4 - v pořádku, od toho bych se odrazil a porovnával -> Bořil stejný či horší, Souček lepší, Hušbauer o víc stupňů lepší, to samé Baluta a Traore, Mešanovič o několik stupňů horší.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Martin 58     před 30 dny 22.10.2018 19:52 |  
      8 4

      Přiznávám, že i já jsem tentokrát s Alanorovým hodnocením v nesouladu a zcela pak nechápu hodnocení rozhodčího Příhody. Ačkoliv většinou s Alanorem souzním, jakobychom se na fotbal dívali stejnou optikou, tak stran rozhodčího mám zcela opačný názor a přál bych si, aby jako Příhoda pískali všichni. Utkání jsem viděl na streamu Tipsportu, čili ne úplně s ideálním obrazem, přesto jsem se s Příhodou shodnul prakticky ve všem ještě před opakovačkama, snad s vyjímkou nepenalty při nahraném pádu Liberečáka. To jsem si nejdřív myslel, že je to pencle. I tuhle situaci Příhoda viděl úplně přesně. To, že jsme vyfasovali hafo žlutých karet, to vůbec nebyl problém rozhodčího, ale našich hráčů, kteří byli pohybově jako tým velmi rozháraní a v osobních soubojích nečistí. Zejména se mně nelíbí neustálé používání ruk v jakýchkoliv soubojích.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Veta (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 21:44 |  
        0 2

        Souhlas, pískal velmi dobře.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    juras72     před 30 dny 22.10.2018 15:41 |  
    3 2

    kdyby nam tam spadly jeste 2 goly misto tech tyci tak by ty znamky byly asi vyssi, i dyz vykony by byly stejny.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Mimoň     před 30 dny 22.10.2018 16:45 |  
    5 2

    Myslím že mužstvo dokáže hrát dvěma různými styly.. ukázalo to napriklad v Olomouci, kdy jsme hráli na brejky. A Mešanovice upřednostnil protože ve čtvrtek zcela jistě bude hrát Matoušek..kdyby se zrakvil tak jsme v prd.li. Meši není na soupisce EL...

  9. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Nascimento     před 30 dny 22.10.2018 17:15 |  
    2 4

    Co říkáte na tohle??? Druhou žlutou beru, ale ta penalta???

    Vedení #FCSL dnes podalo protest proti rozhodnutí rozhodčích ve dvou klíčových situacích nedělního duelu 12. kola FORTUNA:LIGY #LIBSLA (2.ŽK + ČK pro Jana Mikulu v 12.min. a penaltový zákrok na Martina Koscelníka v 81.min.).

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Alanor (admin)     před 30 dny 22.10.2018 17:18 |  
      12 2

      Očividně jsou přesvědčeni, že realita je podružnější upřímnému slovu Koscelníka. :))

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        bongor     před 30 dny 22.10.2018 19:20 |  
        3 1

        Tak na co se utrácejí velké peníze za rozhodčí,když by si to mohli hráči rozhodovat sami.My jako kluci,jsme to dělali taky tak.Koscelník je určitě zcela důvěryhodná osoba.Takže penalta se měla pískat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      mirecek1111     před 30 dny 22.10.2018 17:56 |  
      5 2

      Je to samozřejmě mimo, pokud chce Liberec bojovat za spravedlnost, tak bychom se s nimi spíše měli pobavit jak je možné, že jsme tam cca před dvěma roky přišli o dva body, protože rozhodčí nepochopitelně uznal Ekpaiovu vyrovnávací branku, které předcházel jasný faul na Bořila. Kdyby tehdy bylo video, tak to 100% rozhodčí zpětně neuznal.
      U toho Hornyaka nebo jak se jmenuje mě spíš překvapila ta jeho úvaha, proč se ta penalta nepenalta vůbec zkoumala na videu když to mohl "vidět" pomezní :D

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        dalislavista     před 28 dny 24.10.2018 09:02 |  
        0 0

        To byla logika, jako z ústavu. Proč to zkoumali, když pomezní ani hlavní nic nesignalizovali... Protože to faul nebyl, tak právě proto nic nesignalizovali. Ale pro jistotu to ještě hlavní konzultoval s VR.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      o-cab     před 30 dny 22.10.2018 17:59 |  
      1 23

      podle me se piskat dala v pohode. zaber zezadu jasne odhalil, ze mu boril brnknul o nohu, coz vedlo k padu. od rozhodciho divny zapas, chapu nasrani Liberce

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        mirecek1111     před 30 dny 22.10.2018 18:07 |  
        5 2

        To si nemyslím, on to přihrál protože cítil Bořilovu ruku na zádech. Nohama se sice dotkli, ale to protože běželi natěsto vedle sebe a ten liberečák se Bořilovi otřel při běhu kopačkou o jeho nohu. Takže spíše on brknul o Bořilovu nohu. A to snad není penalta ne :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          donford     před 30 dny 22.10.2018 19:00 |  
          5 1

          Hele, před chvílí rozohodčí po videu odvoval penaltu proti Spartě, a dost tam bylo vidět, že Komličenka jejich bek zřetelně tahal za dres. No, a taky nebyla. Tak to zase Bořilova hra, to byla úplná brnkačka.

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            bongor     před 30 dny 22.10.2018 19:22 |  
            5 2

            No ale to tahal sralťánek done a ne nějakej blbej slávista.To je rozdíl.Půl století nás to učili a někteří z nás to stejně nepochopili.

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          o-cab     před 30 dny 22.10.2018 20:07 |  
          2 11

          kdo o koho brnknul je nepodstatna technikalita. boril byl za nim a byl za situaci zodpovedny, to je podstatne. ze to prihral to vypadalo ze vsech zaberu krome toho zezadu. na tom je jasne videt ze vyletel protoze boril mu narazil do zadni nohy a ta v dusledku toho zakopla pri pohybu dopredu o druhou nohu, az v ten moment nastal pad. ruka s tim nemela vubec nic spolecneho.

          na tom palce dolu nic nezmeni, to jsou fakta

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            mirecek1111     před 30 dny 22.10.2018 20:24 |  
            7 1

            Já jsem ti palec dolů nedal, jestli si sběratel :) a k té situaci, já jsem se na to teď díval několikrát a stojím si za tím, že jediný kontakt nohami byl v důsledku toho, že běželi vedle sebe a ten liberečák se prostě kopačkou při běhu otřel o Bořila a teprve poté ucítil Bořilovu ruku a skočil šipku.

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              kjandourek (admin)     před 30 dny 22.10.2018 20:32 |  
              9 2

              Podle mě viděl, že před brankou nemá nikoho v takové pozici, aby z toho udělal tutovou šanci, tak se pokusil využít toho, že je Bořil blízko za ním a udělal dva takové podivné kroky a plácl sebou... Bylo mu jasné, že penalta je větší tutovka, než to, co by mohl vybojovat přihrávkou před branku...

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                o-cab     před 29 dny 23.10.2018 01:12 |  
                0 15

                to je s prominutím naprosto stupidní příspěvek

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                warhammer (přítel SN)     před 28 dny 24.10.2018 00:42 |  
                1 0

                Podobně jako ty se vyjádřil v Tiki-Taka Vláďa Šmicer.

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              o-cab     před 29 dny 23.10.2018 01:11 |  
              1 12

              jak mohl skočit šipku když teď uznáváš že byl kontakt na jeho noze? šipka se skáče dobrovolně, zakopnutí o vlastní nohu v důsledku kolize s protihráčem ve sprintu není dive, to je absurdní. já netvrdím že měla být, já pouze říkám že MOHLA být a to prostě mohla a ty negativní reakce tady jsou k smíchu

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                Betynka58     před 29 dny 23.10.2018 11:40 |  
                6 1

                Tak samozřejmě, penalta se může teoreticky písknout vždycky při sebemenším kontaktu dvou hráčů, jde o to, jestli by se pískala správně a tohle by si sudí dle mého v žádném případě neobhájil.

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 12:01 |  
                  2 1

                  Tak čeští rozhodčí(a nejen oni) si obhájí všechno:-).Ale kdyby spadl při prvním kontaktu Bořila(ani podle videa nelze poznat intenzita postrčení),tak si ji obhájí v pohodě,ale tím,že útočící hráč tzv"zadrobil" a spadl až potom,tak to byla simulace,ale takovejch penalt už bylo...

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            iwanowicz     před 29 dny 23.10.2018 09:42 |  
            7 1

            Se podivej znovu na zaber zezadu, uz pada v predklonu, kdyz si brnkne do Borila nohou. Snazil se hodne, ale proste smula, Boril se zastavil a dosel to krokem.

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            Travinho     před 29 dny 24.10.2018 00:20 |  
            1 1

            Hrál jsi někdy fotbal?

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              o-cab     před 27 dny 25.10.2018 21:10 |  
              0 1

              evidentne mi chces neco rict at uz bude odpoved jakakoli tak povidej:)

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                Travinho     před 21 dny 31.10.2018 15:11 |  
                1 1

                Jojo, chci, že píšeš sračku.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 18:40 |  
        1 1

        No upřímně,hodně ve mně zatrnulo,takovejch penalt už jsem odpískanejch viděl....

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Fačín     před 29 dny 23.10.2018 11:33 |  
      0 7

      Tak protest je pochopitelný. Aspoň si nenechávají beze slova srát na hlavu. Samozřejmě penalta být neměla, naopak, měl dostat žlutou za simulování. Nicméně, červená pro Mikulu byla nesmysl, ale to už jsme tu řešili.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    mirecek1111     před 30 dny 22.10.2018 17:22 |  
    15 3

    Ještě k Olayinkovi, včera tam moc dlouho nebyl, ale rozhodně při kontaktech s míčem ukázal že to žádný výstřel vedle nebude. Já jsem druhý poločas na Baníku neviděl, ale z reakcí chápu, že to bylo špatné, v MB se mu to také nepovedlo, ale myslím, že je jen otázka času, kdy se do základu propracuje. Při práci s míčem včera jednoznačně ukázal, že to video ze zápasu s Příbramí, které tu někdo minule dával nebylo náhodné.
    Já myslím, že ho zřejmě čeká ještě pár pojebů od trenérů kvůli práci bez míče, ale jsem přesvědčený, že je jen otázkou pár zápasů, než se s tím srovná stejně jako to dokázal na začátku jara Stoch, který se s tímto stylem Trpišovského také musel nejdříve poprat, a bude to OK. Osobně si myslím, že to stálý hráč základu nakonec bude, jen trošku později, než jsme všichni čekali. A myslím, že to, že zatím nedostává takový prosto jaký jsme čekali visí skutečně jen na tom velkém riziku, na které v zápasech hrajeme. Ale Stoch to dokázal, určitě to zvládne i on.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Edenjejenjeden     před 30 dny 22.10.2018 17:27 |  
      5 2

      Já taky doufám,že se Olayinka chytne,jestli ho čeká pár pojebů od trenérů,to bude mít ještě dobrý,ale jakmile ho začnou jebat místní věční nespokojenci-chudák malej:-(

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        bongor     před 30 dny 22.10.2018 19:25 |  
        3 2

        Před dvěma týdny tady mnozí posílali Míňu málem na tribunu a včera nejlepší hráč na place.Nehrají za nás žádné stroje.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Faris (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 17:51 |  
      5 1

      Jsem v klidu. Když přišel svého času Deli, tak jsme z něj na na tribuně první zápasy umírali, co to tam hraje. A teď? Klenot. Stejné to bude s Peterem.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Wulfstan (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 18:05 |  
        6 2

        Přesně tak! Já jsem dokonce vytvořil takovou koláž, kdy jsem Deliho hlavu nasadil na dlouhé rozvrzané štafle, za což se dnes stydím a Simonovi jsem se v duchu již mnohokráte omluvil. Proto zatím nesoudím ani Olayinku ani Balutu. Jsou tu ještě moc krátce.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 12:53 |  
        0 1

        Nebo pamatuješ MNN,jeho první zápas v Tallinu?Nakonec ani Jugas nezačal úplně nejpřesvědčivěji.A jak hrál,před zraněním...

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Victory     před 30 dny 22.10.2018 18:43 |  
      8 2

      V tom chlapovi vidím velikánskej potenciál, dejte mu čas a hlavně prostor !!!

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 12:50 |  
        0 1

        Tady se shodnem,rychlých a technických hráčů neni nikdy dost....

  11. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Plos     před 30 dny 22.10.2018 17:35 |  
    22 8

    Alanore, teď úplně upřímně a dle mého objektivně. Dávat Balutovi jen o jednu horší, než Zmrhalovi mi nepřijde spravedlivé. V porovnání s druhým případem až do očí bijící. Zmrhal hraje křídlo, které by mělo být nositelem finálních přihrávek do vápna. Jako hráč reprezentace (dokonce na hraně základní sestavy) by měl patřit k nejlepším hráčům na hřišti. Naopak byl v ofenzivě naším jasně nejhorší hráčem. Baluta mohl při větší kvalitě zakončení Stocha a Mešanoviče mít 0+2 (za jejich zakončení on nemůže). Tedy se výrazně podílel na našich největších šancích v zápase. Zapojoval se výrazně do mezihry (což Zmrhal vůbec nedělal a když ano, tak často nepřesně) a několikrát se dokázal zodpovědně vrátit s hráčem, čistě ho odebrat o míč a založit útočnou akci. Co se týče ofsajdů, nemáš pravdu ve všech případech. Pusť si znovu záběr, kdy mu to dával na pravé straně Coufi. Baluta stojí přesně na lajně a vyrazí vpřed, jenže Coufal to pochopí pozdě a dá balon až když je Baluta za linií. Neříkám, že by Alex měl být hráč zápasu, jen si myslím, že je zde podhodnocený.
    Díky, Plosinho.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    o-cab     před 30 dny 22.10.2018 17:55 |  
    1 6

    vazne mineny dotaz - tusi nekdo proc posledni zapasy trener neustale cpe do hry jako nahradnika Frydrycha? treba i na levy kridlo doma proti ted si nevzpominam komu pred par tydny

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Snivec     před 30 dny 22.10.2018 18:41 |  
      10 2

      V obou pripadech jako hlavickar, v liberci zvysit vyskovou prevahu v obrane pri nakopavanych centrech soupere a pri utoku zase posileni slusnym hlavickarem do vapna

  13. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    vlk30 (přítel SN)     před 30 dny 22.10.2018 18:19 |  
    2 2

    Ja jsem dal plus mínus všem známku o bod vyší přece jenom vyhrálo se venku s čistým kontem.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Fačín     před 29 dny 23.10.2018 11:25 |  
    1 30

    Pokud dostal Souček se Zmrhalem 4 (oprávněně, dle mého názoru), měl jí dostat i Coufal, byl ještě horší.

    Jinak pěkný postřeh o "mužstvu jediného stylu". Nemáme žádný plán"B" a do budoucna by se nám to mohlo vymstít. Chybí nám herní inteligence a kreativita. Ostatně, jaký trenér, takové mužstvo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Betynka58     před 29 dny 23.10.2018 11:49 |  
      8 2

      Už zase provokuješ? Zapomněl jsi ještě zkritizovat Koláře za špatné výkopy a Kúdelu za postrčení Mikuly před jeho vyloučením, aby ten výčet exlibereckých hříšníků byl kompletní.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 11:54 |  
        4 2

        A trenéra,za to že se narodil,nebot dělá špatně úplně všechno:-D

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 11:55 |  
        4 2

        Ale já se obávám,že on to opravdu myslí vážně.Jinak kdyby to byl troll,tak bych ho snad i bral,ale takhle:-/

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Boss82     před 29 dny 23.10.2018 11:54 |  
      11 4

      V Bohnicích vám zase na chvilku zapnuli internet, jo?

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 12:11 |  
      13 2

      Jaký pisatel,takový příspěvek Fačíne.A ještě jsi mě mimochodem nevysvětlil,jak je možné,že ten po všech stránkách špatný trenér vede ligu o dva body,zatímco loni jsme touto dobou ztráceli na Plzen bodů asi deset,a do konce podzimu ztráta narostla na patnáct?Taky vina Trpišovského ne,asi nám posílal špatnou energii podle tebe...

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        cunak     před 29 dny 23.10.2018 13:04 |  
        1 10

        Nebude to třeba tím, že ta Plzeň loni méně ztrácela? Jinak máme teď o 5 bodů více, než loni touto dobou, což je fajn, ale úplně to nekoresponduje s Tvým prispevkem. No a bilance 1-0-2 s týmy první šestky také není příliš optimistická i vzhledem k tomu, že s těmito týmy budeme letos hrát 3x (a ze zbývajících 3 zápasů 1.kola budou 2 s týmy první šestky).

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 13:22 |  
          2 2

          No ono pět bodů zas tak málo není,jedna prohra,plus jedna remíza navíc,což je dost,a týmy z první šestky tam nemusí být na konci soutěže,pro nás jsou hlavně důležitý zápasy s Plísní a Sraltou

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            butters     před 29 dny 23.10.2018 13:30 |  
            2 1

            Jablonec v top 6 bude určitě a pokud na Baník nepadne nějaká krize, tak to udrží taky, protože z toho středu tabulky nikdo nemá takovou kvalitu, aby dělal ve zbytku sezóny v průměru přes 1,5 bodu na zápas. Maximálně z té šestky vypadne Zlín. Ale je to jedno, porážky s Jabloncem a hlavně Baníkem byly zbytečné (ta s Baníkem vyloženě nepochopitelná) a předpokládám, že se z toho Trpiš i tým poučil a v důležitých zápasech v nadstavbě opakování nedopustí.

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 13:47 |  
              1 1

              To jo, to souhlasím,ale předpokládám,že mužstva typu Ostrava,Jablonce,Zlín budou ztrácet a do nadstaby půjdou třeba s desetibodovým odstupem,a ještě se v ní pomlátí mezi sebou..A v nadstavbě se hraje max. o 15 bodů

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            cunak     před 29 dny 23.10.2018 14:10 |  
            0 4

            Jistě, ale není to bodů 12, jak by plynulo z Tvého příspěvku.

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              kjandourek (admin)     před 29 dny 23.10.2018 14:24 |  
              8 2

              Ano, loni touto dobou jsme ztráceli 11 bodů (jedna prohra, čtyři plichty) zatímco Plzeň loni neztrácela vůbec - v této sezóně máme dvě prohry, takže se dá říci, že při stejné bodové úspěšnosti Plzně bychom ztráceli šest bodů....

              Jenomže Plzeň neztrácela mimo jiné i proto, že nás porazila - letos jsme jí tři body vzali, takže i při jinak 100% bilanci Plzně bychom ztráceli jenom tři body oproti loňským jedenácti ....

              a ztrácet tři a jedenáct - to už je setsakra rozdíl...

              A celé je to irelevantní, protože letos už jsme s Plzní hráli, zatímco loni nás právě čekala v příštím kole (13.)...

              To jsme se do toho krásně zamotali :)

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 14:25 |  
              1 1

              Na konci podzimu to bylo 15,jestli ted 10,nebo kolik je úplně jedno nemyslíš?

            • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

              Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 14:41 |  
              2 1

              A ted vedem o dva body, plus lepší vzájemný zápas,připadá ti snad naše výchozí pozice horší než loni?

              • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                cunak     před 29 dny 23.10.2018 16:22 |  
                0 4

                To jistě ne, ani je nic takového nenapsal. Naše pozice je nepochybně v tuto chvíli lepší než loni. Co mne znepokojuje jsou naše výsledky se silnějšími soupeři, ať již v lize, či v pohárech. Přinejmenším si, že tam to opravdu není slavné (s první šestkou ligy 1-0-2, v pohárech 1-1-2). Na druhou stranu v roce 1996 jsme vyhráli ligu a bilance s první šestkou byla 3-1-6 (se zbytkem ligy 20-0-0 !), takže ono to na domácí úspěch stačí :). Jinak za největšího letošního konkurenta považuji ty za řekou, éra Plísně už doufám definitivně končí. A v porovnání s těmi za řekou jsme na tom teď i loni stejně : +4 body. Takže ano, optimismus, ale ne bezbřehý.

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  Edenjejenjeden     před 29 dny 23.10.2018 16:30 |  
                  1 1

                  No jo,jenže loni za řekou měli Stramaccioniho:-),ale v poslední větě se s tebou shodnu s tebou shodnu,optimismus,ale ne bezbřehý.....

                • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                  kjandourek (admin)     před 29 dny 23.10.2018 16:44 |  
                  4 3

                  Já chápu ty obavy z toho, že s první šestkou máme bilanci 1-0-2.... Ale zase bych si z toho nedělal takovou hlavu:

                  1. Máme jenom dvě bodové ztráty - je jenom logické, že jsme je nabrali s týmy ze špičky tabulky

                  2. Nehráli jsme se všemi, klidně po podzimu (15.kolech) můžeme mít bilanci 3-0-2, a nebo i 4-0-1, s čímž souvisí další bod.

                  3. Jablonec se do první šestky protlačil zlepšenými výkony ve druhé části podzimu, Ostrava může začít ztrácet - ostatně už s tím začala doma s Karvinou... takže kdo nakonec opravdu bude v první šestce není nikterak dané - klidně ještě po třiceti kolech můžeme mít bilanci s první šestkou 10-0-0

                  PS: Nikdy nevíme, jestli je bezbřehý náš optimismus... nebo naše neschopnost dohlédnout břehu ;-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

                    cunak     před 29 dny 23.10.2018 18:04 |  
                    0 4

                    Jablonec v té první šestce skoro určitě zůstane. To už bych si spíš dovedl představit, že vypadnou Plisňací. Kdyby to po podzimu bylo 4-0-1, bylo by to fajn, ale taky to může být za 3 kola 1-0-4 :(.

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      kjandourek (admin)     před 29 dny 23.10.2018 13:42 |  
      5 3

      No ještě že máme takové mužstvo, jakého máme trenéra... kdybychom měli mužstvo jaké by sis svými komenty zasloužil Ty, tak bychom se teď klepali o záchranu v pražském přeboru...

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      dupy77     před 29 dny 23.10.2018 15:34 |  
      9 7

      Co ty si za dementa to jsem dlouho neviděl

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        buran     před 29 dny 23.10.2018 19:18 |  
        6 1

        Samozřejmě nemusíš s ním souhlasit,ale je to jeho názor proto ho nemusíš urážet vždyť toto je diskusní fórum noblesního klubu!!!!!!!!

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          dupy77     před 28 dny 24.10.2018 16:25 |  
          2 0

          Tak pardon není to dement ale méně inteligentní člověk což je ve finále stejné

  15. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 23.10.2018 11:35 |  
    6 5

    Dobré dopoledne přeji Vám všem.
    Děkuji Alanorovi za podrobné zhodnocení zápasu a rozdané známky. Možná, že už jsem tím otravný, ale dobrá káva u toho opět byla :-).
    Přesto si s Tebou tentokrát Alanore dovolím nesouhlasit hned u několika hráčů.
    Vlastně jen Ondra Kolář se mi s Tvým hodnocením potkává asi nejvíc.
    Předně tu souhlasím s mnoha disputujícími a oběma bekům bych známku skutečně snížil. Od nich velice chyběla jejich neutuchající podpora do útoku a i vyšší pressing na protihráče. Nechali sami zatlačovat na vlastní půli svou malou aktivitou atakovat protihráče a neuvolnili tak prostor ve středu hřiště. Tím se Tomáš Souček dostal pod tlak a proto i jeho některé nepřesnosti, přesto bych Tomáše oproti bekům dal právě o stupeň výš. Navíc tam byl jeden moment po kterém si myslím, že Potočný je prase a "namyšlenej blbeček". Loket do hlavy Tomáše a ještě nad ním stojí a machruje a hrozí mu prstem. (Rozhodčí nic).
    Stopeři oba dobře, tam je se známkou souhlas. Jejich práce je velmi účinná, proto vlastně jen dvě střely na bránu.
    Někdy by to chtělo možná lepší založení hry dopředu přesnější příhrou.
    V záloze to tentokrát Jardovi opravdu nesedlo a tam je asi 4 namístě, nějak se tam pořád někde motal, chyběl na své straně Bořilovi, a podpora pro Balutu na hrotu nic moc.
    Traoré byl na place znát a tady byla první chyba i trenéra (nevím, zda to nebylo kvůli nějakému zranění). Traoré určitě 6 a po jeho odchodu nám to spadlo. Dokonce byl v koncepci středu hřiště platnější než Mino Stoch.
    Další nesouhlas mám s Alexem Balutou. Ten odehrál svůj part velmi solidně. Hraje vlastně to, co obvykle hraje typický hroťák, jako je Standa Tecl nebo Milan Škoda. Se svými dispozicemi se mu to hraje těžko a tak to nahrazuje pohybem a snahou o kombinaci. S tou mu ale nikdo moc nepomohl. Tady jsem nepochopil Trpišovského vůbec. Pokud hraju hroťáka, tak pak ještě plnit úlohu vracejícího se halva až za střed hřiště, to tedy nevím... Já bych Alexe viděl na poctivou 6.
    Mino pracuje pro mančaft a i na sebe. Bylo znát, že dal gól. Snažil se a podporoval Balutu, ale ztráty míče u něj jsou někdy úplně marné. Ale za 7 asi ano.
    Náš kapitán Pepa. Bylo znát, že nehrál a byl takový ze začátku trochu zatuhlý. Několikrát byl i pomalejší a ztratil balon. Pak se začal zlepšovat a ke konci zápasu to byl zase on. Za tu pěknou pumelici by si gól zasloužil a bylo by mu hned na duši veselo. Takhle se trochu se vším pral a jak říkám, chyběla mu větší podpora od Bořila i Zmrhala. prostě ta strana byla tentokrát slabší.
    Muris se snaží, ale ještě není rozehraný a je to o trpělivosti a pomoci od všech spoluhráčů.
    Peter Olayinka bude, a pevně tomu věřím, naším rozdílovým hráčem a to spolu s Honzou Matouškem. Rozhodně bych jeho zhruba 20 minut na hřišti nehodnotil nijak zle a opět je to o tom, aby dostal herní praxi a zápasovou sílu.
    Tak to je Alanore k Tvému hodnocení. Určitě už známe natolik dlouho, že mé připomínky bereš v pohodě a nijak Tě to nemrzí :-).
    A teď něco trochu z jiného soudku. Včera jste mnozí z Vás možná sledovali zápas konkurenta z "Rudé letné".
    Mladá Boleslav slabá jako čaj, z penalty penalta není a naopak. Proč Vám to píšu.
    Dnes jsem se z rááááádia dozvěděl, že "Rudá bída" vyhlásila boj proti rasismu a že nebudou jejich hráči oplácet okopávání a fauly soupeře a podobné jiné kecy. Když včera skončilo jejich utkání, tak silné jádro jejich fanoušků řvalo na celou televizi "Jude Slávie" a všichni hráči jim za to ještě tleskali a děkovali.
    Polemiku sestavy na zápas s Duklou nechávám plně na trenérovi. Uvidíme, jakou sestavu zvolí. Vrací se nám marodi a ani jsem se nepodíval, jestli někdo hrál už za Juniorku v Plzni. Pokud někdo hrál, tak je to jenom dobře.
    Držím klukům pěsti do Kodaně a snad i nějaký ten bodík by odtud mohl být.
    S úctou k Vám
    Sokrates55


    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      DF007     před 29 dny 23.10.2018 12:27 |  
      4 3

      Sokrate,
      tak i já v rámci diskuse zapolemizuji s jednou částí tvého komentáře. Týká se Jardy Zmrhala. On se sice na hřišti jen tak potuloval, ale branku jsme vstřelili právě díky jeho potulování, kdy na něj Honza Mikula vyrobil faul, z kterého jsme vstřelili branku a nutno dodat tu rozhodující. čili byl to on, kdo pomohl zápas rozhodnout. A věci do defenzivy si plnil velmi dobře. Takže já bych mu naopak dal 5+

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 23.10.2018 14:18 |  
        4 2

        Ahojky příteli a díky za polemiku. Respektuji Tvůj názor. Já mám Jardu moc rád. Měl jsem možnost s ním po jednom ze zápasů mluvit. Je to moc hodný a slušný kluk a hlavně slávista už od mala. Jen jsem si myslel, že na reprezentanta by toho mělo být přeci jen o trochu víc. Ale dobře. Já přidám do známky 5 a Ty zase ubereš to +. :-)). To je stejně dobře, že si tu povídáme . Já jsem hlavně opravdu rád za ty tři bodíky a příští zápas už to bude zase určitě o "štok vejš". Určitě.
        Tak Ti přeji pěkný den a večer na San Barnabeu uvidíme třeba také pěkný fotbal.
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

          DF007     před 29 dny 23.10.2018 14:36 |  
          0 1

          Souhlasím a beru + zpět :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

            Sokrates55 (přítel SN)     před 28 dny 24.10.2018 07:33 |  
            0 0

            Díky moc a pěkný den :-).
            Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

      tomblesk     před 29 dny 23.10.2018 18:37 |  
      6 2

      Milý Sokrate, opět s Tebou souhlasím. Jen potvrzuješ, co už tady píšu po několikáté: každé hodnocení, včetně známkování je prostě silně subjektivní a když vyvolá polemiku je jen dobře. Občas se může zablýsknout nějaký kloudný postřeh. Tak to je.
      Jen malou poznámku k té "slabotě" nazvané někde výše jako Příhoda a jeho penalty a ne/penalty. Tady si myslím, že je dobře, jak se vše událo. Radek Příhoda je sudí se zkušenostmi hodně bohatými … A tady to bylo vidět. Já patřím mezi ty, co nesnáší upírat rozhodčím právo posuzování s "citem pro hru". A zde Příhoda cit pro hru ukázal, jak to má být a při nejistotě byť následné, použil video. Vidím to tak, že v "konečné fázi" u něj rozhodovalo, zda šlo střet v souboji nebo o zásah mimo souboj hráčů. Zde jsem na jeho místě, jak v případě střetu Baluty a "pádu" Koscelníka. Prostě Příhoda /vždy ve velmi dobrém výběru místa !!! / ukázal cit pro hru, hlavně pro začátek, průběh i konec herní situace. To považuji za velmi zásadní. Takže u mně žádná slabota a hlavně žádná kompenzace. To, že ho všoupli ze seznamu na mezinárodní utkání je přímo ostudné … Myslím, že k věci patří i to, zastat se rozhodčích, když se jim přišívá něco neoprávněně. Za mně Příhoda podtržená 1 a s hvězdičkou !!! Málokdy se takový výkon povede.
      Viz další TV utkání Bída versus Bolka. Tam ten Orel v tom "lítal", Radakovič prostě Komličenka trochu sejmul - za mně penalta ano byť spíše z nešikovnosti, ale ten Stanciu - to už byl casting na divadlo, za mně penalta vůbec ne a tudíž žlutá pro Rumuna, v něm holt už zuří přemíra letenských hormonů, viz mávání rukama vkleče asi jako opice žadonící o banán. Inu etuda hezká .... Je tu zase další adept na zoufalce, jó to Kvašňák byl jiný kalibr.

      • Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 28 dny 24.10.2018 07:29 |  
        4 0

        Dobré ráno přeji Vám všem a příteli Tombleskovi děkuji za reakci.
        U Příhody jsem měl na mysli asi posledních 10 minut zápasu. Tam trochu té atmosféře podlehl, ale máš pravdu v tom, že tu ne/penaltu posoudil líp, než v prvním okamžiku já. Já se totiž domníval, že to foukne, protože můj první dojem byl, že to pentle je. A jsem jinak rád, že se mnou souhlasíš. Na "Toaletné" to byl docela "fičák", a když jsem poslouchal i dohráno +, tak i sparťan Zelenka a všichni další potvrdili, že v tom Orel lítal jak "nudle v polívce".
        Včera jsem si přečetl, že "pantáta rozhodčích" Chovanec bere víc než jeho předchůdce a s Berbrem provádí "čistku jak za totáče". Jediný, kdo proti tomu opravdu bojuje je J. Tvrdík. Tak se proti němu asi zase bude muset něco vyhrabat (třeba s něčím zase přijde novinářka Slonková).
        Tak pěkný den Vám všem.
        S úctou
        Sokrates55

  16. Re: Hodnocení slávistů - 12. kolo

    p!erreCORE     před 28 dny 24.10.2018 17:44 |  
    1 0

    jen jedna vec. umyslny faul na kolare to nebyl ale na zlutou to bylo.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen