Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

Slavia vítězstvím v Kodani učinila důležitý krok k postupu ze základní skupiny Evropské ligy, v zápase dominovala především obrana, ve které zářil Michael Ngadeu.

Alanor i tentokrát přišel o zápas vinou vlastních sportovních aktivit, takže hodnocení hráčů připadlo opět na mne. Tentokrát se ale bude psát bezpochyby lépe než před třemi týdny po zápase v Petrohradu. Slavia totiž sice nepředvedla v Kodani tak líbivý a aktivní fotbal směrem dopředu, zato se však opřela o téměř bezchybnou defenzivu, která nepustila domácí Kodaň ani k jedné střele na bránu a jen ke čtyřem nebezpečnějším situacím, dvakrát hlavičkoval N'Doye, jednou střílel ze střední vzdálenosti Greguš a za celý druhý poločas, kdy Slavia vedla, se domácí dostali jen k průniku Sotiria, který zneškodnil rychlým vyběhnutím Kolář. Slavia tak ve třech zápasech Evropské ligy pustila své věhlasnější soupeře v součtu jen ke třem střelám na bránu (Bordeaux 1, Zenit 2, Kodaň 0), což je rozhodně obdivuhodný výkon.

Zápas v Kodani nepobral kdovíjak moc fotbalové krásy, k čemuž zřejmě přispěl i poměrně silný vítr, který komplikoval hru především v první půli, vysoké míče unášel jinam, než kam byly směřovány, s čímž se slávisté vyrovnávali na začátku hůř než hráči domácích. Přesto si troufnu tvrdit, že v závěru poločasu měli slávisté hned tři situace, které při správném řešení mohly (a měly!) skončit gólovou šancí. Po vstřelené brance pak hráči v modrých dresech skvěle bránili a proto si troufám tvrdit, že vezou tři body z Kodaně naprosto zaslouženě. Jsou tak v polovině skupiny blízko postupu, který zaručí například domácí výhra nad Kodaní a jakýkoli bod ze zbývajících dvou zápasů. Naopak ale existuje i teoretický scénář, ve kterém Slavii nemusí stačit ani 11 získaných bodů k postupu.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 7 - Jak už bylo napsáno výše, na jeho bránu nešla jediná přímá střela. Několikrát si šel pro míč ze strany a v závěrečných minutách podržel tým skokem pod nohy Sotiria, kterému sebral míč. Váhal jsem mezi šestkou a sedmičkou, rozhodl jsem se tentokrát pro vyšší známku.

Vladimír Coufal - 7 - Standardní výborný výkon letní posily Slavie. Dozadu prakticky bez zaváhání, dopředu přihrávka na jedinou branku zápasu.

Ondřej Kúdela - 8 - Celá obrana Slavie si zaslouží za včerejší zápas vyzdvihnout, k vyšším známkám však přesto sahám u stoperů než u krajních beků, protože oni za celý zápas prakticky nedali ani čuchnout nebezpečným útočníkům domácích. Kúdela přitom už v první minutě inkasoval ostrý zákrok od Sotiria a v půlce prvního poločasu zase dostal loktem od N'Doyeho, oba útočníci tak po faulech na Kúdelu dostali žlutou kartu.

Michael Ngadeu Ngadjui - 9 - I tady jsem váhal se známkou a pohrával si s absolutním hodnocením. Nakonec se v tomhle případě držím při zemi, nicméně rozhodně nechci výkon Ngadeuho snižovat. Naopak, byl oporou Slavie, N'Doyeho nepustil téměř k ničemu a hlavním důvodem, proč se Kodaň vůbec nedostávala do šancí. Výjimečný výkon.

Jan Bořil - 7 - První půle se mu příliš nepovedla, právě přes něj hlavičkoval N'Doye v největší šanci domácích. Ve druhé půli šel ale ohromně nahoru a přiváděl soupeře na své straně k zoufalství, zastavil velké množství akcí.

Miroslav Stoch - 5 - Ofenziva Slavie tentokrát zaostala kvalitou za defenzivou, tahoun z posledních zápasů Stoch se nedostal téměř k ničemu. Když už mu soupeřova obrana v první půli nabídla míč před vápnem, nedokázal přesnou přihrávkou poslat do tutovky nabíhajícího Zmrhala. V druhé půli naopak pěkným míčem z hloubi pole nabíhajícího Zmrhala našel a ten těsně minul.

Tomáš Souček - 6 - Také on se výrazně podílel na tom, že se Kodaň k ničemu nedostala, v závěru zápasu, kdy už se jen nakopávalo, pomáhal odrážet míče mimo vápno. I v jeho případě platí, že směrem dopředu tentokrát chyběla nadstavba.

Josef Hušbauer - 5 - Hušbauer byl v zápase prakticky neviditelný, nebyl to zrovna typ zápasu dělaný pro něj, vynikly v něm spíš jeho nedostatky než přednosti. Myslím však, že doma v Edenu si za dva týdny spraví chuť a bude u míče daleko častěji než v Kodani.

Ibrahim Traoré - 6 - S hodnocením Traorého mám asi největší problém. Měl v zápase velmi dobré okamžiky, byl hodně pohyblivý a z obrazovky mi připadalo, že toho naběhal velmi mnoho. Byl i u nebezpečných akcí, v první půli od brankové čáry ale zbytečně tlačil míč na Zmrhala místo přihrávky na volného Matouška nebo Stocha, ve druhé půli si míč trošku hůř zpracoval a pak zkoušel simulací získat penaltu, obdržel jen žlutou kartu. Přesto ale za aktivitu dávám o bod víc než v případě jiných, i díky situaci z nastaveného času, kdy málem vstřelil po chybě soupeře druhý gól, brankář stihl odehrát míč před ním na poslední chvíli.

Jaromír Zmrhal - 5 - Nastoupil tentokrát s kapitánskou páskou (třetí různý kapitán ve třetím zápase zápase skupiny EL!), ale na hřišti nebyl příliš vidět. Mimo Matouška a posléze Tecla působil asi nejvíc jako útočník, v první půli jej nenašel příliš slabou přihrávkou Stoch, ve druhé to dopadlo lépe, Zmrhal si míč pěkně zpracoval a chytře z otočky střílel, míč bránu jen těsně minul. K lepší známce ale chybělo více kontaktů s míčem a obecně větší aktivita.

Jan Matoušek - 6 - Podobně jako Zmrhal nebyl prakticky celou první půli vidět. To se změnilo až v jejím závěru, kdy pěkně obešel dva hráče a zkoušel to i kolem posledního obránce, tam už však neuspěl. Mohl v té situaci uvolnit i na straně nabíhajícího volného Stocha, o něm však nejspíš vůbec nevěděl. V druhé půli vstřelil rozhodující branku a od toho na hřišti útočník je, takže měl splněno. Ve zbytku utkání se už neprosadil, byť jednou málem utekl svému obránci a opět ukázal, že disponuje výjimečnou rychlostí. V 72. minutě jej střídal Tecl.

Stanislav Tecl - 5 - Teclův návrat po zranění proběhl bez většího povšimnutí, Slavia se nedostala k žádným brejkům a Tecl si s míčem moc nezahrál.

Michal Frydrych a Simon Deli nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

3. - Čtvrtek 25. 10. 2018 18:55

Evropská liga, 2018/2019
0 - 1
0 - 0
FC Kodaň
FC Kodaň

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

46. Jan Matoušek

Komentáře (133)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    pehacko     před 26 dny 26.10.2018 12:33 |  
    14 3

    z meho pohledu misa dvacet, kolar deset... ostatni devet za tymovy vykon!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      mudrc     před 26 dny 26.10.2018 22:37 |  
      12 0

      Twitter našeho bosse!
      "Do Kodane napiseme omluvny dopis. Mame skvele fanousky, nejlepsi v CR, ale chovani nekterych jednotlivcu je za hranou mezi nejen fanouskovskeho, ale i lidskeho chovani. A nebudeme hledat alibi jen v omluvnych dopisech, pristoupime poprve i k zakazu trvaleho vstupu na stadion."

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        JS (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 22:56 |  
        7 1

        Konečně.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        sicilianbrno     před 25 dny 27.10.2018 07:33 |  
        1 0

        Tak snad to nebudou jen kecy, ale i činy...ale to by je museli nejdřiv identifikovat, ochaduju, ze myslel ty dotyčne blbečky, ktere pořadatele a policie odchytla...

  2. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    kjandourek (admin)     před 26 dny 26.10.2018 12:45 |  
    12 1

    Já bych zvedl o bod Honzu Bořila... přes něj ve druhé půli víceméně nebylo možné přejít a ještě bych zmínil jednu situaci v první půli, kdy Michael jednou jedinkrát N'Doyeho neuhlídal: dlouhý pas jej přeletěl a senegalský útočník by šel sám na Koláře, kdyby za to nevzal Honza, který tam byl včas, natlačil se před něj a z celé akce byl nakonec jenom útočný faul...

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      brugy     před 26 dny 26.10.2018 12:57 |  
      3 4

      Podle mne to odpovida, ma stejne jako Coufal, defenzivne byl zvlaste ve druhe pulce vybornej, ale v podpore dopredu, ktera se od krajniho beka ocekava, byl Coufal vyraznejsi.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        kjandourek (admin)     před 26 dny 26.10.2018 13:44 |  
        1 1

        S tím tedy moc nesouhlasím
        Coufi taky tolik ofenzívu nepodporoval: centr na gól, jeden centr z voleje na Traorého a kombinace s Traorém, po níž Ibra nedal balón pod sebe...
        Bořil sice necentroval, ale třeba v první půli skvěle zpracoval v souboji balón na prsou a poslal do šance Zmrhala (byl z toho roh) a ještě v nastavení popadl balón a vyvezl ho až na půlku soupeře, i když bylo vidět, že už moc nemůže, tak ze sebe ty zbytky sil vymáčkl :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          brugy     před 26 dny 26.10.2018 14:17 |  
          0 3

          Coufal tam mel tech centru do vapna vic, dokaze se lepe uvolnit a odcentrovat, z jednoho centru padl gol. Ja se te nesnazim presvedcit, ze by Boril nehral dobre, zhral, zejmena dozadu byl druhou pulku famozni, proto si sedmicku zaslouzi, vcera krasnej zazitek, vsichni jsme nadseni, ale s chladnou hlavou, urcite mel Boril ve Slavii i vyvedenejsi zapasy, zvlaste co se tyce te ofenzivni stranky, stejne tak dalsi hraci a to i pri ohledu na kvalitu (zejmena taktickou a fyzickou) soupere.

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            kjandourek (admin)     před 26 dny 26.10.2018 14:35 |  
            2 0

            Takhle, že se Coufal dokáže lépe uvolnit a nacentrovat, s tím se nedá nesouhlasit... ale hodnotíme včerejší výkon, ne to, co umí všeobecně... a podle mého názoru tam včera tolik centrů neměl a naopak dozadu neměl tolik práce, protože Kodaň útočila více po své pravé straně ... proto bych za včerejší výkon hodnotil výše Bořila...

            Ale může to být můj subjektivní názor - psal jsem v průběhu zápasu report, to se člověk soustředí na víc věcí a ledacos mu uteče :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

              brugy     před 26 dny 26.10.2018 15:09 |  
              1 2

              Řešim jen včerejší zápas, nehodnotim celý podzim. Asi bych se na ten zápas musel taky kouknout ještě jednou, zvláště posledních 15 minut jsem z nervozity už moc nevnímal :-), je možné, že toho tam Coufal, kromě centru na góla, zase o tolik víc neměl (ale i ten mu zvedá známku, stejně jako Matouškovi gól) a naopak Bořil se dopředu nedostával tolik proto, že jeho soupeřova strana byla silnější a mohl mít více defenzivních úkolů než Coufal, mohl to naordinovat i Trpišovský, aby nechodili oba dva až na vápno. Každopádně se shodneme na tom, že celá obrana hrála fantasticky, jestli za 7 nebo 8 už je asi i jedno :-).

              Všechny názory jsou subjektivní, pro to tu diskutujeme, mít všichni na všechno stejný názor nebo psát jen názory typu "včera fantazie, všem dát desítku je málo" to by asi moc lidí diskutovat nebavilo.

              • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

                brugy     před 26 dny 26.10.2018 15:13 |  
                1 2

                Ale zase za komentáře typu "včera fantazie, všem dát desítku je málo" se dává hodně lajků :-D.

  3. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Pepino44     před 26 dny 26.10.2018 12:47 |  
    14 1

    Tak kdy dát Míšovi 10, když ne nyní. Člověk se nemusel ani dívat, stačilo mít puštěný jenom zvuk " Ngadeu odvrací hlavou, Ngadeu odzbrojil..., Ngadeu zastavil... Byl prostě pořád v pernamenci. Byl prostě skála. Takový výkon jsem ještě neviděl, přestože Slávii fandím hodně, hodně dlouho.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      bongor     před 26 dny 26.10.2018 13:12 |  
      6 4

      Kdy dát vůbec nějakému fotbalistovi desítku,když ne včera Míšovi?Jedině když budeme mít stupnici 1-9.Nemá cenu k tomu něco dodávat,každý jsme to viděli na vlastní oči.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        vlk30 (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 14:04 |  
        4 1

        Naprosto souhlasim,nevím co by ještě kdo chtěl, možná kdyby jako stoper dal soupeři trojku :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      japhy     před 26 dny 26.10.2018 13:28 |  
      3 2

      Že furt toho Wulfa musíte dráždit... :)

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      iwanowicz     před 26 dny 26.10.2018 13:44 |  
      3 0

      Ngadeu dostal myslim 10, kdyz dal hattrick za polocas.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      kjandourek (admin)     před 26 dny 26.10.2018 14:38 |  
      9 4

      A neslyšel jsi i "Tahle rozehrávka se Ngadeuovi moc nepovedla.."? Ve vzduchu a při bránění dokonalý, ale několikrát rozehrál na paty krajnímu obránci, čili do autu, nebo pokus o kolmou přihrávku skončil přesně na noze soupeře....

      byly to malinké skvrnky na skvělém výkonu, proto je devítka adekvátní... kdyby k tomu ještě vypracoval, nebo dokonce dal gól - to by bylo na desítku

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        brugy     před 26 dny 26.10.2018 15:15 |  
        1 1

        U Ngadea subjektivní shoda :-).

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Pepino44     před 26 dny 26.10.2018 16:33 |  
        5 5

        Tak zahraniční odborníci zařadili MNN do sestavy kola Evropské ligy asi jim ty malé skvrnky na výkonu tolik nevadily. Nebo je tu ještě jiná možnost, že těch asi 60 stopperů, kteří v tomto kole hrálo jsou asi jenom průměrňáci a zasloužili si známku 5. Diskuse je věc dobrá, ale když někdo neumí přijmout názor druhého a stále obhajuje ten svůj názor (byť i hodnocení psal někdo jiný), přestává to již být diskuse a začíná taková hádanice, kde si každý pro svůj názor vyhledává nějaké ty drobné skvrnky, a toho já se nechci účastnit.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          kjandourek (admin)     před 26 dny 26.10.2018 19:10 |  
          2 2

          Nezlob se na mě, ale mícháš dohromady dvě různé věci...

          Vždyť my se nebavíme o tom, jestli si Michael zaslouží nominaci do sestavy kola... My se tu bavíme o tom, proč nedostal za svůj výkon desítku, ale devítku....

          Malé skvrnky k nominaci samozřejmě nevadily, dostal druhou nejvyšší možnou známku...

          Ostatní stopeři v tomto kole - pokud se nepletu, bylo jich i s Michaelem v základu 96 (12 skupin po čtyřech - tj 48 týmů a každý hraje na dva stopery) - holt zahráli na známky 1-8, možná někdo také na devítku...

          Přece nominace do sestavy kola neznamená automaticky, že byl výkon tak dokonalý, že by měl hráč automaticky nárok na desítku...

          Pokud si vzpomínám tak i loni se hráči SKS dostali do sestavy kola: Tomáš Necid za domácí zápas s Tel Avivem, Ngadeu za zápas v Astaně a Hušbauer za utkání v Tel Avivu.... a v bodování dostali Necid 6, Ngadeu také 6 a Hušbauer, který zápas dvěma parádními góly rozhodl, zde dostal devítku...
          A nevzpomínám si, že by tu někdo používal argument, že když je odborníci zařadili do sestavy kola, tak snad ten výkon neměl chybu a mají mít jasně desítku...

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            hiker42     před 26 dny 26.10.2018 23:22 |  
            2 3

            Ngadeu měl od redakce dostat 10, všechno ostatní jsou plky, zejm. že aby dostal 10, musel by jako stoper připravit nebo dát gól :))

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          sicilianbrno     před 25 dny 27.10.2018 07:36 |  
          1 0

          Však vykon na 9 take bohatě stači do sestavy kola pepino...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        vlk30 (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 09:28 |  
        1 3

        Tak ze budeme dávat známky podle toho co řekne komentátor,to je hodně směsné...

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Dr. Fe1     před 24 dny 28.10.2018 02:37 |  
      3 1

      já jsem takový výkon u Ngadeua viděl už v zápase s Bohemkou. Samozřejmě to nemá takovou publicitu jako v evropských pohárech, ale tam byl také naprosto dominantní, možná ještě víc než v Kodani a má hlavní zásluhu na tom, že Bohemka zápas nesrovnala (byli jsme unaveni po pohárech). Obecně bych řekl, že vystoupil z Deliho stínu a je teď jasnou stoperskou jedničkou nejen ve Slávii, ale v celé naší lize. Samozřejmě pokud Simonovi zdraví dovolí, tak se může zase na trůn vrátit on nebo tam mohou být oba společně :-)

  4. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    w8888     před 26 dny 26.10.2018 12:48 |  
    5 13

    Skvělé a objektivní hodnocení. Subjektivně bych určitě nebyl tak velkorysý k brankáři, protože na něj fakt nic nešlo, ale to je jen detail. Možná stálo za zaznamenání i ofsajdové šílenství Tecla. Za tu dobu, co marodil, zřejmě na toto základní fotbalové úplně zapomněl, jinak by čtyřikrát nezastavil akci Slavie. V konci zápasu, kdy Dánové poslali na hřiště další dvě rozhledny jsme se doslova modlil, aby Trpišovský konečně stáhl ze hry fyzicky nedostatečného Stocha. Já vím, že nemůže za to, že nevyrostl, ale na to se skóre neptá.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 13:01 |  
      12 0

      To včasné vyběhnutí a skok pod nohy Sotiria(nebo kdo to byl),to bylo zmaření jasné golové šance.Známka absolutně v pořádku...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        bongor     před 26 dny 26.10.2018 13:13 |  
        0 3

        kdo to byl?

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Sedrousek     před 25 dny 27.10.2018 10:14 |  
        2 3

        A ze 3x rozehral tak blbe ze jsme prisli o mic uz v te euforii nevidi a nebo nechce videt.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Edenjejenjeden     před 25 dny 27.10.2018 11:21 |  
          2 2

          Pokud se zaměříš na kterehokoliv hráče na světě,na jeho výkon po celých 90 minut,vždy najdeš něco,kvůli čemu ho lze zkritizovat.I Messi,nebo Ronaldo občas ztratí míč nebo zadrbou akci,ne Kolář opravdu není neomylný,ale ta hysterie jeho kritiků je trapná.....

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Martin 58     před 26 dny 26.10.2018 15:05 |  
      4 1

      V tomto případě mimořádně oceňuji JiT, který dokonce jedním střídáním vystřídal 2 hráče, když stáhnul u lajny již připraveného Olayinku jako reakci na další kodaňskou žirafu, která šla na hřiště.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Dr. Fe1     před 24 dny 28.10.2018 02:40 |  
        2 1

        Frydrych s Delim v závěru hodně pomohli. Hlavně Milan Frydrych byl hodně vidět a stačil i za tu krátkou chvíli na hřišti vyhrát spoustu soubojů.

  5. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    brugy     před 26 dny 26.10.2018 12:52 |  
    8 5

    Hodnoceni odpovidajici, vcera nevyhrali jednotlivci, ale tym jako celek. Misa si za cely zapas 9ku zaslouzi. Absolutni vykon to nebyl, v prvnim polocase tam par nepokrytych okenek pri centrech bylo a taky jedna minela v rozehravce. Kolar to ma tezky, pro hodnoceni 9 ci 10 bychom nesmeli hrat tak dobre defenzivne.

  6. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Lord_Edmund     před 26 dny 26.10.2018 12:58 |  
    8 8

    Traorému bych určitě dal nižší známku. Výkon špatný nebyl, ale ta simulace, to je prostě ostuda neslučující se s ideály noblesní Slavie Praha :-) nemohl sice už střílet, ale mohl míč místo pádu klidně dostihnout a pokusit se hledat někoho neobsazeného.
    Jinak je hodnocení v pořádku.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      bongor     před 26 dny 26.10.2018 13:24 |  
      3 1

      Když ono je to lorde těžký.Dneska je věrohodná simulace bohužel součástí taktické výbavy každého mužstva.Občas to nezkusit,to by byla spíš dobrovolná pomoc soupeři.Taky mě to štve,ale když si vzpomenu na povaleče z Kypru,o
      panu Lžifatovi ani nemluvě,tak naprosto nemůžu Traorého za jedno porušení slávistické etikety odsuzovat.Jenže Slavie je jenom jediná.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Alky (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 13:28 |  
      5 2

      Já bych mu známku asi nechal, přestože mě vyloženě na...štval s tou simulací, ale pokud to nebude opakovat, nechal bych to být. Více mě štve, že Coufal a Bořil hrají velmi často rukama a včera bylo vyloženě štěstí, že Coufal nebyl pro druhou žlutou kartu vyloučen, protože chvat, kterým vyřadil protihráče rozhodně nebyl v rámci pravidel. Vynikající Ngadeu (až na jeden centr v první půli, ze kterého klidně mohl N'Doye hlavou skórovat. Pak už ovšem v obraně kraloval. Oproti Petrohradu z té kopané bolely oči (ale zase jsou body). SKS4ever

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        iwanowicz     před 26 dny 26.10.2018 13:51 |  
        1 0

        Myslis ten chvat, po kterym postizeny predvedl skok dozadu, jako kdyby ho za rameno potahl nakladak? Kdyby to tak neprihral, tak o zlute mozna rozhodci uvazoval. Mimoto ten hrac to zkousel takhle prihrat nekolikrat a vzdycky se strasne rozciloval. Docela nesympatickej borec. :) Tenhle rozhodci ale zjevne simulanty a herce nemusi.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Martin 58     před 26 dny 26.10.2018 15:19 |  
        3 1

        Tam byla velmi zajímavá proměna Bořila ve druhém poločasu, kdy ruce "odložil" a hrál famózní fotbal. U něj jsem dal osmičku jako součet 6 za první a 10 za druhý poločas.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          PetCC     před 26 dny 26.10.2018 18:17 |  
          1 0

          Ale že to na Bořila opravdu hodně zkoušeli, hráči kolem něj neustále padali jak hrušky, aby si vymodlili druhou žlutou!

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            Slawek     před 25 dny 27.10.2018 08:16 |  
            0 0

            U Bořila druhá žlutá nebo červená s jiným rozhodčím nebude myslím problém. Jinak záložníkům bych dal všem 5. U MNN 9 sedí.

  7. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Plos     před 26 dny 26.10.2018 13:05 |  
    4 7

    Z mého pohledu je 6 pro Traorého nadhodnocené. I vzhledem k tomu, když si uvědomím co hrál za post. Co si budeme namlouvat, oba momenty, se kterými by si měl CAM poradit, naložil vyloženě špatně. (navíc ještě ostudně simuloval). Ve tvém hodnocení to hodnotíš jako plus, že se těch akcí zúčastnil. Nicméně hráč na jeho pozici v sestavě by měl obě situace přetavit v branku. Bod navíc za aktivitu v zápase EL, ve kterém jde o všechno...já nevím...dříve jsi alespoň psal v hodnocení, zda je známka s plusem, či mínusem. Proč tohle není ten případ?

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Martin 58     před 26 dny 26.10.2018 15:23 |  
      1 1

      Také jsem měl ten pocit, že Traoré narazil na poněkud jiný, především rychlejší fotbal, než na jaký je zvyklý v lize a měl s tím dost problémy a výkon mu během zápasu dost kolísal. Při té herecké etudě jsem doslova zuřivě u televize řval, já tenhle alibismus nesnáším.

  8. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    rak (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 13:37 |  
    5 0

    Opět dávám informaci o momentálním hodnocení hráčů Evropské ligy (od začátku), kde se ale zahrnuje i jejich působení v domácích soutěžích.

    https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/performancezone/#/
    (lze filtrovat třeba podle klubu.)

    Včerejší výkon vymrštil Ngadea někde z druhé stovky na 37. místo (3530 bodů, 11. mezi obránci) ze všech hráčů a Souček se posunul na 77. místo (2950)
    Dále Coufal 2675, Stoch 2159, Bořil 2154, Hušbauer 2106, Zmrhal 1848, Kolář 1624.



    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      brugy     před 26 dny 26.10.2018 15:16 |  
      2 1

      Díky za zajímavý odkaz.

  9. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    japhy     před 26 dny 26.10.2018 13:44 |  
    5 3

    Za mě nejslabší Traoré s Pepou. Zvlášť Pepa mi přijde poslední dobou tak nějak zabržděnej, ale co, nikdo nemá formu věčně. Stoch taky nijak nevynikal, narozdíl od něj ale krásně našel Zmrhala a pak Traorého.
    Ofenzivní hráči se nám sice vracejí, ale všichni jsou po delších absencích a jak můžeme vidět, spolehnout se na ně zatím nedá. A Sýkorkovi ty návraty taky trvaj. Měli by si zahrát na Dukle, zkusit juniorku, aby se do toho co nejdříve dostali, ať má trenér konečně kam sáhnout.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      iwanowicz     před 26 dny 26.10.2018 13:54 |  
      1 1

      Husbauer potrebuje rozdavat mice spoluhracum a ti byli hodne dobre pokryti vetsinu zapasu.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        PetCC     před 26 dny 26.10.2018 18:19 |  
        1 0

        Navíc, jak pískal rozhodčí fauly na domácí, tak na Hušbauera nepísknul nic.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Boss82     před 26 dny 26.10.2018 15:28 |  
      1 3

      Není to tak, v Liberci byl Hušby jeden z našich nejlepších hráčů, ne-li nejlepší. V Kodani mu to moc nesedlo, to je pravda.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Dr. Fe1     před 24 dny 28.10.2018 02:43 |  
      0 1

      S Duklou hrajeme doma, takže v pondělí na Julisku nechoďte.

  10. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    DF007     před 26 dny 26.10.2018 13:45 |  
    10 1

    Z mého pohledu 5 vůbec neměly být. Vyhrály jsme zápas venku v EL. Možná, že směrem dopředu jsme nepředvedli úplně top výkon, ale směrem do defenzivy naopak naprosto vynikající. A na defenzivě se podíleli všichni hráči, od útočníka, přes záložníky až po obránce. Nemyslím si, že je možné dělit hodnocení na ofenzivní a defenzivní. V celku se jednalo o nadprůměrný výkon a protože nikdo vyloženě nezklamal, tak by nikdo neměl mít průměrnou známku.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      brugy     před 26 dny 26.10.2018 14:28 |  
      3 6

      Naopak si myslim, že by hodnocení mělo být objektivní, zahrnující jak ofenzivní tak defenzivní snažení a nepodléhající euforii z výsledku. Hypoteticky kdyby Kolář neudělal na konci ten svůj fantastický zákrok (odvážit se pár minut před koncem takhle rychle z brány až na velké vápno to udělá jen golman který věří ve svoje schopnosti, což je u golmana naprosto zásadní i s ohledem na to jak ho vnímá zbytek týmu, kdyby to nevyšlo tak je za hrobaře) a skončilo to remízou, tak by bylo aktuální hodnocení více vypovídající nežli při vítězství?

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 16:49 |  
        3 0

        Promin,ale na kdyby se vážně nehraje,kdyby Zmrhal proměnil svoji šanci,kdyby Traorému neutekl míč,nebo kdyby naopak N Doye proměnil tu hlavičku z prvního poločasu......

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          brugy     před 26 dny 26.10.2018 20:08 |  
          2 3

          Ano na kdyby se nehraje, ale ja reagoval na kritiku hodnoceni, hodnoceni je OK, hodnoceni nemuze byt ovlivneno jen vysledkem. Gola jsme nedostali, obrana ma opravnene vyborne hodnoceni, dopredu to takova hitparada nebyla ofenzivni hraci maji prumernejsi.

  11. Efektivita, rozhodčí, atd.

    samciz (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 13:49 |  
    8 0

    Z posledních dvou utkání musíme mít radost z efektivity, dali jsme důležitou branku z minima vyložených příležitostí. Navíc jsem měl pocit, že způsob hry Liberce nás trochu na tu Kodaň připravil.
    Jinak rozhodčí včera velice kvalitní (v tom se to taky s Libercem podobalo), kromě tedy té údajné ruky Traorého, kdy se koukal někam úplně jinam, jak už tu někdo poznamenal.
    Z výsledku včerejšího utkání mám obrovskou radost, soupeř je velice kvalitní a od takových se běžně body domů nevozí. Před zápasem bych byl rád za bod, radost se tak násobí třemi :)
    V 50. sekundě, kdy útočník Kodaně dostal žlutou kartu, jsem si z humoru pohrával s myšlenkou, že jejich trenér viděl naše dva zápasy s Libercem a Baníkem a po svých svěřencích pak žádal, aby červenou kartu dostali, co nejdřív, a pak, že už to nějak dohrají.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    vlk30 (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 13:57 |  
    7 4

    Ngadeu jasná 10,jinak souhlas,na lehké nedoceňování Ngadea už jsem si zde zvykl,občas me přitom něco napadá,ale nebudu kalit vodu jak se říká v jedné české komedii :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Gillan     před 26 dny 26.10.2018 15:17 |  
      1 12

      První půlhodinu byli s Bořilem na ručník, pak se stali klíčovými hráči Slavie.To, jak Bořil vygumoval jejich hvězdu Skova bylo excelentní a MNN byl jak neprostupná hráz.jen ta jeho rozehrávka je pořád velmi slabá a některé zákroky jsou na hranici karet.Jak žlutých, tak červených.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        sks9     před 25 dny 27.10.2018 05:32 |  
        5 3

        Debile.

  13. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Michal86     před 26 dny 26.10.2018 14:13 |  
    6 0

    Michael v sestavě kola EL!!!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      bramburek (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 15:40 |  
      10 0

      Na to že tu EL hraje snad 48 mančaftů (tudíž 96 stoperů z hodně dobrých evropských mužstev), je to naprosto skvostná vizitka... a jsem rád, že jsme si toho skvělého výkonu nevšimli jen my...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 15:49 |  
        10 0

        Díky za MNN pane Uhrine:-)

  14. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    buri     před 26 dny 26.10.2018 14:38 |  
    7 1

    Ngadeu v idealní sestavě kola EL... Já mu dal 10...

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      bongor     před 26 dny 26.10.2018 15:53 |  
      4 2

      Já taky,to byla desítka jak vyšitá!

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        chrobak     před 26 dny 26.10.2018 16:47 |  
        2 0

        Desítka je rezervovaná na hattrick na Realu :-) Pak by nebylo co dát

  15. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    belmis (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 15:25 |  
    12 1

    S hodnocením tentokrát souhlasím beze zbytku.
    Líbí se mi, jakým směrem se posouvá naše hra. Pěkně krůček po krůčku. Pamatujete, jak se tu na Trpišovského na začátku nadávalo za příšernou defenzivu a byly tu požadavky na návrat Šilhavého, "který aspoň tu defenzivu uměl"? Já na Trpišovského nenadával, ale ta defenziva zpočátku dobrá opravdu nebyla. Hráči se filozofii Trpišovského museli za pochodu učit. A včera, i když to třeba pro mě pohledný fotbal nebyl, v defenzivě byl velmi dobrý (i když ne bezchybný).
    A kdyby mi někdo po příchodu Kúdely řekl, že nepustí Deliho na hřiště, asi bych ho poslal na vyšetření :-)

  16. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    o-cab     před 26 dny 26.10.2018 15:47 |  
    11 1

    znamky dejme tomu ale nad psanym slovem obcas zustava rozum stat

    Kolar - dokola se tu omila jak nas nepodrzi, vcera dost mozna zachranil 3 body pro me naprosto sokujicim ale spravnym rozhodnutim v zaveru vybehnout pres cely vapno a ty uvazujes nad 6?

    Stoch - to vysunuti samozrejme spatne ale genialni pas za obranu nedal jenom jeden, na mici krome vysunuti pokazde precizni a nebezpecny, rozdaval to hezky, podrzel, znamka 5 je nizka

    Traore - vsichni s kym jsem o vcerejsim zapase mluvil se se mnou shodli ze Traore podal nejhorsi vykon ve Slavii, od 30. minuty slapal vodu, vypoustel souboje pred vlastnim vapnem a obecne byl krome dvou situaci vepredu spatny. davat mu tedy nejlepsi znamku ze zalohy je divny

    Tecl - byl ten hrac jinde nez v ofsajdu? dal nejakou prihravku jinam nez souperi kdyz uz dostal balon? davat mu stejnou znamku jako Stochovi je opet dost zvlastni

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      quelhar (admin)     před 26 dny 26.10.2018 15:54 |  
      1 4

      Kolar - ano. Za cely zapas to byla s trochou nadsazky jedina akce, pri ktere si sahl na balon.
      Stoch - nesouhlasim
      Traore - taky nesouhlasim, predevsim s tim, ze slapal vodu. Co potom delal Husbauer?
      Tecl - souhlasim, ale beru v potaz, ze hral 20 minut

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        o-cab     před 26 dny 26.10.2018 16:07 |  
        3 0

        ad Kolar - to bych rekl ze je uplne jedno, zachranil nam body a naprosto podrzel tym v moment, kdy se to pocitalo

        ad Traore - Husbauer nehral dobre, ale ja nevtrdim opak, daval jsem jak jemu tak Traoremu 5:)

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          donford     před 26 dny 26.10.2018 16:31 |  
          9 0

          Pánové, uvažovat takto kriticky nad Hušbauerem a Traorém mi přijde trochu dětinské. Zejména po vyhraném zápase. Nevíme, kdo jaké měl úkoly, nevíme, jak dobře či špatně na ně kdosi hrál, jak se museli přizpůsobit, jak kdo měl za koho zaskakovat. Víme ale, že oba dřeli, že se vydali ze všeho. Proto bych si nedovolil jejich výkony hodnotit pětkou, tedy jako průměrné. V takovém zápase. To není naše liga! To je Evropská liga! Co, když vrcholně splnili to, co bylo od nich požadováno? Jinak jsem si všiml, že celý zápas byl soubojem taktik. Byly to takové fotbalové šachy s velkou dřinou. A my jsme je vyhráli!

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 16:46 |  
            7 1

            Hlavně Hušbauer hrál včera trochu defenzivněji než jindy,a velmi poctivě dozadu.Proto možná nebyl tolik vidět v ofenzívě...

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            o-cab     před 26 dny 26.10.2018 18:32 |  
            0 2

            no ma prumerna znamka pro Traoreho byla dana prave tim, ze z meho pohledu moc nedrel:) vybavuji si zive nekolik zcela vypustenych situaci a jedna dozadu uz nekdy ve 20.-30. minute mohla skoncit golem.

            a co se vyhry tyce tak samozrejme, jsem nejstastnejsi, ale nemuzu si zaroven nevsimat, ze napriklad nas prechod do otevrene obrany byl vcera zcela tristni. byt tam nejaci dravci co si umi prihrat (viz Dynamo ci Zenit) tak to jednim golem urcite neskoncilo. nechci jakkoli snizovat ten uspech ale vyhrali jsme vicemene jenom proto, ze jejich levy stoper udelal zakovskou chybu, to je taky dobre si uvedomit a pracovat na tom, abychom se mohli spolehat vic na sebe:) doma musime jak Kodan tak Zenit rozprasit

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      rak (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 17:05 |  
      2 1

      Se Stochem souhlasím. Ne všechno se mu povedlo, ale třeba ty balóny na Zmrhala a poté Traoreho byly naprosto luxusní. I jinak je to pro nás teď docela těžko nahraditelný hráč, jako třeba i Souček, Ngadeu. U těch se bojím, že už je možná přes zimu neudržíme.

  17. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    pehacko     před 26 dny 26.10.2018 15:52 |  
    16 1

    u hodnoceni jeste schazi znamka 10 pro jindru trpisovskeho za dokonalou sestavu a taktiku!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      chrobak     před 26 dny 26.10.2018 16:44 |  
      3 3

      Desítka je vyhrazena jen pro nadpozemský výkon, který se tady logicky nemohl odehrát. A mohl také tam dát Balutu.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        BANKROT     před 26 dny 26.10.2018 20:05 |  
        6 2

        Já teda dal desítku všem. I když nejvíc se mi líbil Zmrhal, Ngadeu a Bořil. Každopádně tohle nebyla výhra, kterou by zařídily individuální výkony, ale jeden jediný týmový výkon, který hodnotím desítkou. Těžko bych dával třeba Zmrhalovi 8 a někomu jinému třeba 6. Prostě všichni 10. MISTŘI!!! :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          pehacko     před 26 dny 26.10.2018 21:05 |  
          2 1

          tenhle nazor neni bankrot, davam palec nahoru!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 16:44 |  
      4 0

      To se tu ale mnohým antiTrpišovcům líbit nebude:-).Já souhlasím,ono moc výher ve venkovních zápasech v evropských pohárech nemáme,ta včerejší byla tuším druhá za posledních 24 zápasů

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Jakubisko     před 26 dny 26.10.2018 16:59 |  
        0 0

        Schvalne jsem si to v hlave probehl a asi mas pravdu, az z toho mrazi...vyhrali jsme na Maccabi a predtim...? Na Ajaxu???

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Edenjejenjeden     před 26 dny 26.10.2018 17:14 |  
          0 0

          Já to taky nevěděl,ale včera jsem to někde zaslechl(v televizi?),takže asi jo...

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Radek097 (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 16:57 |  
      2 5

      S tím se nedá bohužel souhlasit, díky včerejšku si Tecl obnovil zranění a míří na operaci.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        rak (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 17:08 |  
        2 0

        Tak už nějakou dobu trénoval naplno, proč ho nepostavit. Ta operace je fakt?

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        pehacko     před 26 dny 26.10.2018 17:15 |  
        2 0

        pak je naopak dobre, ze se to resi co nejdrive. kdyz mas to koleno jednou nacate, tak pomuze jen kudla a nejake cekani a doufani, ze se to zahoji samo je jen ztrata casu...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        fredydj (přítel SN)     před 26 dny 26.10.2018 17:21 |  
        0 1

        V jednom zaberu bylo vidět ze neni ok, dost na tu nohu pajdal :(

  18. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    donford     před 26 dny 26.10.2018 16:22 |  
    11 1

    Na Isportu je fotka od Tvrdíka Kolářovy nohy, potom jak v posledních minutách zápasu skočil pod nohy Dánovi. Netvrdím, že mu to Dán udělal záměrně, to ne, ale kdyby Kolář nevyběhl, a neudržel pak míč oběma rukama, tak to možná byla desítka a remiza. Kolářovi pak šili holeň. Vím, že v Liberci tvrdili, že Kolář střet a úder od Mikuly trochu nafilmoval. Mohli by to ještě tvrdit teď? Vím, že úder od Dána také byl, ale to šití mě vůbec nenapadlo. V televizi vypadají střety ještě rozumně, ale skutečnost je pak jiná, nečekaná a víc drastická.

  19. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Glazy     před 26 dny 26.10.2018 17:49 |  
    4 0

    Citlivé hodnocení, jen bych snad zvedl známku Stochovi, zdálo se mi že se výborně vracel i za obránce, např. ve druhé půli jednou zastavil ve skluzu nebezpečnou průnikovku apod. Zhoršení v útočné fázi bylo asi dáno i pohybem a postavením ostatních apod.

  20. Hodnocení slávistů Kodaň - Slavia 0:1

    Juventus turin     před 26 dny 26.10.2018 18:04 |  
    0 0

    Super Slavia. Konečně využila šanci. Dnes jich zaplať pánbůh nepotřebovali 10, ale rozhodla jedna. Trefil jsem i střelce.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      DKNL     před 25 dny 27.10.2018 01:18 |  
      15 1

      Nebyl jsem v Kodani, teď jsem to viděl, sedím u PC a stydím se. Co jen to je za dementy? Vždycky jsem se ptal na totéž, ale to bylo v rumunských případech a teď je to i u nás. Co si asi museli myslet naši kluci na hřišti? Zjistit a nepouštět na stadion.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        TONYSN     před 25 dny 27.10.2018 01:51 |  
        10 1

        Ahoj plně s Tebou souhlasím a jsem z toho strašně smutný,místo radosti je ostuda jak prase
        protože se pár rádoby fandů ožere a potom neví co se s nimi děje a to hajlování to bych potrestal až
        by se z toho vzpamatovávali alespoň 5 let co by nesměli do Edenu...tito fandové nechodějí fandit ale
        chodí škodit Slávii ...to je jenom můj názor......Tony

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        sicilianbrno     před 25 dny 27.10.2018 07:53 |  
        7 0

        Pokud to legislativa umoznuje, tak alespon u tech 7 zadrzenych ( i kdyz by si to zaslouzilo vic fnousku) zařidit v den zapasu slavie at venku nebo doma hlašeni na policejni stanici..po porušeni přisnejši trest...nerad bych aby zustalo jen u řeči...to same zavezt i při domacich utkani, pokud mame dobrej kamerovej system...

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          vlk30 (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 09:53 |  
          0 0

          Podle mě to nepůjde, dokud to nedostanou to soudně

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Merlinus (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 09:30 |  
          4 0

          Tak s timhle komentarem nelze tak uplne souhlasit. V Kodani bylo cca 1500 fanousku a troufnu si tvrdit, ze min. 1450 fanousku o dekovacku melo enormni zajem...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Eskaes     před 25 dny 27.10.2018 20:10 |  
        1 0

        neonazi tvrdé jádro aneb hoši v černém.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      rak (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 08:52 |  
      8 0

      Není to asi vždycky jednoduché zvládnout agresivní skupinu. Bylo by dobré věnovat část příštího podcastu tomu, co se tam dělo a pozvat někoho, kdo byl blízko dění. Když se ožere nějaký teenager tak, že neví, co dělá tak se to možná ještě dá pochopit (to neznamená úplně tolerovat). Pokud to je někdo trochu starší, tak musí být připraven zcela nést následky svých činů. Jsem pro přísné tresty a stopky, ale vždy je to třeba posuzovat individuálně, tedy jestli jde o úlet a nebo opakované chování.
      Za nejhorší považuji to, pokud by se tam někteří systematicky snažili propagovat nějaké ideologie. Tím myslím zejména nácky (a takové informace se objevují). Pak bez milosti doživotní zákaz. To je třeba v zárodku zničit.
      Teď velká škoda té ostudy. Doufám, že nám to Dánové nevrátí. Také jsou známy jejich nájezdy do Prahy za levným alkoholem. Hlavně musíme zvládnout zápas a lehké to určitě nebude.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        DKNL     před 25 dny 27.10.2018 13:50 |  
        1 1

        Ano, na příští podcast pozvat zástupce vedení klubu a nebojím se to říct, přímo vyžadovat radikální řešení těchto rádoby fanoušků - ty zadržené v Kodani - a pak další, kteří to zkusí v Edenu. Jak říkáš, na co máme kamerový systém?
        Tohle se musí řešit ihned a tvrdě.Zákaz Edenu. Jinak nám to přeroste přes hlavu a budou maléry i v Evropě.Takže žádná prohlášení, ale činy!!!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      smely (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 09:18 |  
      10 0

      TS nic řešit nebude, už to říkali mnohokrát, že nebudou kádrovat...tady musí, bohužel zasáhnout klub...

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        vlk30 (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 10:03 |  
        2 0

        S tím souhlasím,protože se povětšinou mezi sebou znají a víceméně spolu kamarádi.Ani nevím co stalo s tím co hodil dres zpátky na ty Bohemce a pak podelal tu dekovacku se Stochem.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Kmotr (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 14:16 |  
          1 0

          Vedl s megafonem hooligans dekovacku v Kodani..

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        puchy     před 23 dny 29.10.2018 10:05 |  
        3 1

        Sundejte už ty růžové brýle,na TS chodí 40-50 nácků-žádných pár jedinců...Další desítky jsou s nimi jedna ruka v čele s Krasoněm a jeho pohunkama.Ty se opravdu kádrovat nebudou!!!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      iwanowicz     před 25 dny 27.10.2018 13:54 |  
      9 0

      Uprime doufam, ze pan Tvrdik dodrzi slovo a padnou tresty vstupu na stadiony, ktere odrati dalsi "borce" od hajlovani, napadani vlastnich fanousku a poradatelu. Je to ostuda, tyhle pripady se mnozi, kdyz tu obcas ctu, ze na TS vyrazi banda zakomplexovanych hrdinu zmlatit vlastniho fanouska, vazne nechapu..

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Pepino44     před 25 dny 27.10.2018 14:31 |  
        1 0

        Ono je to tak zvláštní, pan Tvrdík, potažmo Slávia může zakázat někomu vstup na stadion (ač ani o tom nejsem zcela přesvědčen), ale jak to chtějí kontrolovat? Aby se hlásil na policii může nařídit jenom soud, jinak to pro policii není povinnost. Jediná možnost asi je, zablokovat permici, ale i to lze obejít (zakoupením lístku, cizí permice). Bude to asi velmi těžké.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          iwanowicz     před 25 dny 27.10.2018 15:49 |  
          2 0

          Tezko rict, ale kdyz si vezmes, kolik stoji v EL pokuty, tak investovat tyhle penize do nejakych opatreni, fungovat to bude. Pocitam, ze proste prijde omezeni "svobody" a vstup bude na obcanku, scany obliceju, nebo neco podobneho, kazdopadne se takova opatreni dotknou vsech, bohuzel.

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            Merlinus (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 17:48 |  
            2 6

            Tohle je nesmysl. Nebudeš skenovat tisíce lidí kvůli dvaceti dementům. To by "normální" fanoušci Tvrdíka vykostili. Stačí těm co dělají bordel komplikovat život a myslím, že po pár exemplárních případech si sakra dají pozor.

            • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

              DKNL     před 25 dny 27.10.2018 19:04 |  
              5 4

              klidně ať mě naskenujou.

            • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

              knl66 (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 19:29 |  
              2 0

              Vždyť to máš na letištích, na mnoha veřejných místech (nedělej si iluze, že ne), je to i na Letné. Kamery 4K máme v Edenu už teď. Je to blbé, pitomé a nepříjemné, ale software na rozpoznávání obličejů bude za pár měsíců potřeba i v Edenu.

            • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

              iwanowicz     před 25 dny 27.10.2018 20:19 |  
              4 3

              Me by zajimalo, jak si jako predstavujes to vykosteni managementu od "normalnich" fanousku. Spis si naopak myslim, ze normalni fanousek po techto stale casteji opakujicich se pripadech, ktere poskozuji klub s tim nebude mit problem.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Merlinus (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 17:45 |  
          7 0

          Asi takhle. V první řadě jde o princip - ukázat, že takové lidi na Slavii nechceme. Že nebude vše beztrestné procházet jako dosud. Současně se zákazem vstupou vymáhat i pokuty, které by dotyčný způsobil (ať už rvačkami, házením předmětů, apod.). Pak bude muset každý vědět, že když něco udělá, že to zase neprojde, ale že bude platit jak mourovatý a bude mít zákaz na stadion. Když ho bude obcházet, tak za prvé už je to komplikace a za druhé o to víc si dá pozor něco na stadionu znova provést. Jde o tu prevenci, že prostě ať udělá cokoliv, tak mu to beztrestně neprojde jako doteď.

          • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

            knl66 (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 21:48 |  
            3 1

            Říkáš to hezky, ale podívej se, jak to (ne)funguje v praxi. A je úplně jedno, zda vezmeš toaLetnou, Ďolíček nebo Eden. Skoro každý zápas něco hoří, něco bouchá, na hřiště létají dýmovnice i kelímky. To samé na každém stadionu ze sektoru hostí.
            A teď se koukni, kdo dělá pořadatele: čtvrtina z nich jsou bezdomovci, čtvrtina jsou študáci, čtvrtina ženské, čtvrtina senioři, jen zanedbatelné procento je "normálních". Viděl jsi snad někdy v Edenu, že by z kteréhokoliv sektoru vytáhli diváka, který zcela zjevně zapálil dýmovnici nebo hodil dělbuch? Pod TS jen stojí a koukají, jak lidé hází kelímky s pivem (nezálohované), respektive jiné předměty a je jim to šumák. Ze celou dobu to odskákal jen ten pablb, co kromě Hejdy polil i sám sebe. https://tv.isport.blesk.cz/video/3287670/slavia-plzen-hejda-dostal-pivni-sprchu-fanousek-polil-i-sebe.html
            A teď si představ, jak by to vypadalo v praxi, kdyby náhodou ti sekuriťáci pod TS projevili nějakou snahu někoho vytáhnout a zjistit jeho totožnost... Pořád se opakovalo, jak máme skvělé fanoušky, až si někteří začali připadat nedotknutelní.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      sTizz (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 16:50 |  
      2 1

      Jeste se muze stat,ze to bude opet resit UEFA a po nedavnych udalostech to odskaceme vsichni..

  21. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    sicilianbrno     před 25 dny 27.10.2018 07:31 |  
    0 3

    Ngadeu souhlas, ke znamce 10 mu chybelo zavahani v prvni puli kdy neodhadl vysku letu a jen diky Bořilovi se ten černouškej utočnik nedostal do zakončeni, ale jinak suvereni vykon.
    U Stocha bych dal 6, quelhar zapomel zminit jeste jeho skvelou prihravku za obranu na Traoreho, ktery to zakoncil simulaci.
    Traore za 5, nedařilo se me tentokrat drzet moc balon a zakladat utok, ale to se nedařilo cele zaloze...
    Jinak souhlad

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      donford     před 25 dny 27.10.2018 11:16 |  
      7 6

      Jsem moc rád, že Ngadeu udělal alespoň jednu chybičku za celých 95 minut. Ukázal, že není jen fotbalový robot, že je také člověk. Myslíte, že Ronaldo či Messi aspoň jednou za zápas špatně nepřihrají, že se jim nepovede alespoň jedna rána na branku, že aspoň jednou za zápas neztratí míč? Přesto je jejich hráčská úroveň na takové výši, že nejednou dostanou pomyslnou desítku. Proto vzdor té jedné chybě, na kterou je zde od někoho až horlivě poukazováno a ze které nakonec naštěstí žádné neštěstí pro nás nevzešlo, jsme s velkou radostí za sebe dal Míšovi za zápas v Kodani desítku. Tu jednu chybičku by neudělal jen fotbalový pán Bůh. A tím Míša není.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        sicilianbrno     před 25 dny 27.10.2018 20:13 |  
        1 0

        V pořadku, kazdej mame jinej nazor, od toho je diskuze

  22. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    spravnej_jezedak     před 25 dny 27.10.2018 09:19 |  
    4 0

    Michael Ngadeu v sestave kola Evropske ligy!! Zaslouzene.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      honza304     před 25 dny 27.10.2018 11:04 |  
      5 2

      Ani Messi nehraje bez chyb, ani Ronaldo, ani Modric. Za mne - Ngadeu 10!

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        honza304     před 25 dny 27.10.2018 11:05 |  
        0 0

        pardon patřilo to k sicilianobrno

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Pakoll     před 25 dny 27.10.2018 12:58 |  
        3 0

        Přesně 10 je od toho aby se taky někdy dala a ne jenom říkalo, kdy by se dát měla. Tento výkon MNN si 10 pro mně zasloužil a ja ho tak v hodnoceni ocenil.A jestě bych se chtěl zmínit o druhém gólů Zenitu byl hodně podobný gólu, který jsme dostali my a tady brankar taky zmenšoval střelecký prostor a stejně to utocnik Zenitu vyřešil výborně v tomto máme proste ještě rezervu ,myslím v tom, ze Máme 1 ,2 šance za zápas a ty vyřesime gólem.

  23. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    honza304     před 25 dny 27.10.2018 11:03 |  
    9 1

    Kdy jiíndy dát Ngadeovi 10, když ne teď. Vymazal celý slavný a opěvovaný útok. Radost se na hru zadní řady dívat. Samozřejmě na to nebyl sám, ale za mne 10!

  24. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    vršek     před 25 dny 27.10.2018 11:34 |  
    9 1

    Je pravdou, že naše obranná řada předvedla v Kodani skvělý výkon a udělené známky jsou naprosto zasloužené. Já bych však vyššími známkami ocenil i hru Hušbauera, Stocha i Zmrhala. Obranná fáze týmu opravdu nestojí jen na obranné čtveřici. Za výbornou obrannou fázi v Kodani stojí i výborná, plně zodpovědná a soustředěná hra všech hráčů "dozadu" (nebetyčný rozdíl oproti zápasu v Liberci). Navíc jsem přesvědčen o tom, že i kombinačně naše hra byla na vyšší úrovni než hra Kodaně (chyběla jen lepší závěrečná fáze). Průměrné hodnocení 5 neodpovídá předvedenému výkonu s evropsky ostříleným a velmi kvalitním soupeřem.

  25. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    edenian     před 25 dny 27.10.2018 15:53 |  
    13 1

    Kdyz jsem kouknul na to video tech kluku, co si radi bouchnou, tak musim "ocenit", ze vydrzeli az do konce zapasu. V Liberci se rezali davno pred uvodnim hvizdem. A zajimava je ta strategie jak zachazet s identitou. To si tak stojis s kamosema a s holkou normalka v rade, pak si vsimnes, ze nahore v rohu se to mele a hned tam mazes, aby sis taky uzil. Bezis nahoru a nandas kuklu kdyz jsi zady ke kameram. Pak si bouchnes, zarves, mozna nejakej orgasmus u toho, nevim, pak se vracis zpatky, vlezes do rady, predklonis se takze nejsi videt v kamerach, pritom si sundas kuklu a kdyz malem po ctyrech dolezes na svy misto tak se tam vyloupnes s usmevem, kamosi te zase radi vidi, holka taky a ty muzes zase hrat toho veselyho kotelnika, ktere proste prijel podporit svoji milovanou Slavii.
    Ale jinak to tentokrat / v Liberci / byla v kotli docela zabava. A kluk s megafony/ kteryho neznam / a ktery oba chciply :-) je mi docela sympatickej.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      carevitchando     před 25 dny 27.10.2018 17:54 |  
      15 1

      Já slyšel, že kotelníci v Liberci ohrožovali nějakou rodinku už někde ve městě jen proto, že neměli tu správnou šálu. A k tomu extempore v Kodani, vedení, realizační tým a hráči se snaží ze Slavie udělat respektovanou značku v Evropě a zatím se to velmi daří, jenže co je to platné, když se místo výsledku v dánských novinách řeší řádění zvěře v kleci...Čekám nějakou výmluvu typu ochranka si začala.

  26. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    Eskaes     před 25 dny 27.10.2018 20:13 |  
    0 3

    Tak jestli si Míši předtím nikdo z větších klubů v Evropě nevšiml (ha ha), tak teď už bohužel...

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Faris (přítel SN)     před 25 dny 27.10.2018 20:51 |  
      11 0

      Vyhrál africký pohár, dostal se do nejlepší jedenáctky mistrovství. A neodešel. Top kluby ho už nekoupi, je starší (v listopadu 28). A do nějakých Trabzonsporů podle mne nemusí chodit, plat mu dáme stejný. Takže bych byl klidný.

  27. Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

    gazza     před 25 dny 27.10.2018 22:08 |  
    16 1

    dufam ze Tvrdik dodrzi svych slov a padnou tvrde tresty pro tu sebranku, co nici jmeno Slavie!!

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Wulfstan (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 08:29 |  
      1 1

      Copak Tvrdík někdy nedodržel slovo? :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Radek097 (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 15:30 |  
      12 1

      Není to tak dávno, co se všichni pozastavovali nad tím jak sparťané tleskají, když jejich kotel řve ''Jude Slavie''. Teď jsme si ty role prohodili.
      TS už několik let není to, co bývala, je to smutné, ale nikdo nemá zájem o změnu. Doufám, že nezůstane jen u slov Tvrdíka, ale konečně se problémoví fanoušci začnou řešit. Docela dlouho se tolerovali a přehlíželi.
      Radši vstup na stadión na občanky než aby reprezentovali červenobílé barvy na tribunách taková hovada.

      • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

        Kmotr (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 16:34 |  
        1 1

        Nebyl jsem tam,takze tezko soudit. Kazdopadne z toho, co o tom vim,bych to vubec nesrovnaval. Hraci nemuzou vedet,proc je security v sektoru (se zkusenostmi z cech si muzou spis myslet,ze nepravem) a spravne sli situaci uklidnit a evidentne rikaji sekuritce at ustoupi a nechaji je fanousky uklidnit. Tak je to spravne. Pochybuji,ze by nekdo behem te chvile skandoval neco nepripustneho. Takze tady to za me tedy neni uplne stejne. 95% fanousku bylo uplne v pohode a fandili fantasticky a potlesk si zaslouzili. U spartanu je to presne naopak. Jinak jsem taky pro, aby nezustalo u slov, a ty co si to zaslouzi potrestaji. Obcanka by pro mne byla neprijemna ale pokud by se tim oddelili smejdi o fanousku,tak bych to asi zkousl.

        • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

          Radek097 (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 17:06 |  
          2 1

          Myslím tuto pasáž po ''hooligans děkovačce'' https://youtu.be/iYbqBvCmJMQ?t=291 . Kdy po děkovačce hráči zatleskali.
          I samotní fanoušci se ozvali pískotem, že se jim to nelíbí.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Wulfstan (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 16:05 |  
      3 1

      Řezat, řezat, řezat.

    • Re: Hodnocení slávistů - Kodaň - Slavia 0:1

      Faris (přítel SN)     před 24 dny 28.10.2018 17:34 |  
      7 0

      Já tam byl a ten konec byl fakt otřesný. Bylo tam strašně moc ozralych lidí, někteří jen leželi na sedačkách. Ono asi dlouhá cesta busem do Kodaně byla alkoholově náročná. Jeden cca 60-ti lety pan řekl jednomu takovému, že je idiot, takhle se zřídit a dostal férovou pecku do držky. Ráno na hotelu jsem si pustil dánskou tv, a dávali tam reportáž z toho řádění a cítil jsem hořkost.
      Co se týče trestů a řešení, jednal bych s chladnou hlavou. Na TS je spousta lidí s respektem, kteří by do toho mohli mluvit, naše sekuritka tam byla u toho taky, tak bych to nechal na nich. Tvrdě, ale ne exemplárně, a rozumem. Nenechat to ale rozrůst tak, jak se to stalo na Letné. Teď jsme dominantní my a to bohužel přitahuje i různé skupinky, které kazí jméno Slavii.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen