Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

Taktický a bojovný zápas Slavie s Kodaní skončil bezbrankovou remízou, leč mnoho potěchy pro oko diváka nenabídl. Vzhledem k situaci v tabulce lze bod brát jako cenný. Sešívaní se sice v případě výhry mohli vydatně přiblížit k postupu, i takto ale mají před posledními dvěma zápasy výhodnou pozici.

Včerejší utkání nabídlo silový a bojovný fotbal. Fajnšmekři (z Fanklubu defenzivního fotbalu?) si jistě užili i propracované taktické šachy a výborné přesuny a uzavírání nebezpečných prostorů hřiště. Zkrátka soupeři si zadarmo nedarovali ani metr prostoru. V neposlední řadě zápas hráči odpracovali a hodně toho naběhali. I tak si neodpustím možná až lehce rouhačsky krititický tón. Rouhačský v tom smyslu, že jsem si vědom výborného výchozího postavení v tabulce Evropské ligy. Postup je nejen ve hře, ba naopak je velmi reálný. A vzhledem k tomu, že máme těžší skupinu než loni, kdy nám postup o vlásek (respektive o trestuhodně nezvládnutý poslední domácí zápas s Astanou) unikl, se dá říci, že saháme po velmi hezkém úspěchu na poli evropské kopané. Jsem si taktéž vědom síly Kodaně i toho že jsme ji do ničeho nepustili. Také vím, že díky včerejší remíze máme s Kodaní lepší vzájemný zápas a že se trenér Trpišovský musel vypořádat s několika absencemi.

I tak mi to ale nedá a musím si postesknout nad minimální pohledností včerejšího zápasu. Nejprve vezměme v rychlosti Kodaň - ta totiž kromě jedné nenápadné střely vedle neměla vůbec nic. Takže pochvala pro naši obrannou činnost! Co ale ofenzivní snaha? Pravda, měli jsme (respektive Stoch měl) několik střeleckých pokusů. Ty ale byly vždy zpoza vápna a jejich šance na úspěch byla spíše nízká. Samotnou střeleckou snahu ale chválím. Nicméně by to měl být jen doplněk a ne takřka jediná devíza naší útočné hry. Těžko člověka na tribuně může navzdory výborné atmosféře vyloženě potěšit zápas bez jediné skutečně gólové šance. Chápu, že výborně bránící soupeř (který ale dopředu jen nakopával) nám toho až tolik nedovolil, ale zároveň vidím i dost nedostatků na straně Slavie.

Předně naše mužstvo zrovna nehýří kreativitou. A když chybí Hušbauer (ač sám má v jiných činnostech samozřejmě také své slabé stránky), tak je v naší hře zajímavých nápadů asi jako šafránu na českých řepkových (zdravíme naši oblíbenou rostlinu na cestě do vězení!) polích. Nepochopte mě špatně, já jsem velkým příznivcem našeho sportovního vedení a jím preferované hry. Lepší duo než Nezmar - Trpišovský v českých luzích a hájích těžko hledat (a ani cizina nemusí být výhrou, že pane Stramaccioni). Ale přijde mi, že fotbal leckdy hrneme až moc na sílu, pochopitelně pak na úkor technické kvality. A když hrajeme s hráči, kteří jsou sice dobře natrénovaní a perfektně plní taktické pokyny, ale zase postrádají technickou kvalitu (z evropského pohledu jsou v ní sotva průměrní), a střetneme se s výborně bránícím mužstvem typu Kodaně, tak je logickým vyústěním dění na hřišti nudná bezbranková okopávaná. Ostatně samo za sebe mluví, že nejkreativnějším a nejtechničtějším hráčem (s výjimkou Stocha, který ale zase někdy postrádá tah na branku) je defenzivní záložník Souček. Tomu odpovídá i nelichotivé statistika v počtu vstřelených branek. Dva zásahy za čtyři utkání je zoufale málo. Jistě, je to druhá strana mince - tedy že Slavia má spolu s Chelsea nejlepší obranu v Evropské lize. Ale to si užijí právě ti fajnšmekři z FDF, za sebe (a pravděpodobně i za valnou většinu fanoušků) bych do budoucna prosil více fotbalovosti a více branek.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Jak jsem psal v úvodu, Kodaň měla jen jedinou střelu vedle. To ale neznamená, že by byl Kolář úplně bez práce. Vypíchl bych jedno skvělé vyběhnutí v první půli. Tam to bylo hodně natěsno, ale Ondra to vyhodnotil naprosto přesně a obraně v tu chvíli dost pomohl. A ještě jedna vypíchnutá věc - Ondra jednou vykopl rovnou do autu. Proč něco tak nepodstatného zmiňuji? Protože je to u něj věc takřka nevídaná a nohama pracuje skvěle. Stejně tak tomu bylo včera.

Michal Frydrych - 4 - Vzhledem k charakteru utkání, který byl očekávaný, byla volba Frydrycha asi logická. Oproti Zelenému je silnější v osobních soubojích, na druhou stranu ale postrádá fotbalovost. To se projevilo i včera, kdy to od Michala bylo směrem dopředu až tristní. V podstatě jen nakopával dopředu, centr snad nedal pořádně ani jeden. A minimálně ve druhé půli jednou mohl centrovat z dobré pozice. Technické nedostatky pak prokázal i při práci s míčem, když mu minimálně dvakrát nesmyslně utekl míč do zámezí. Ale nechci Frýďu více hanit, dozadu si svoje odmakal (ač to také ideální výkon nebyl - k tomu by to chtělo více vyhraných hlav a méně faulů) a podzim tráví z většiny na lavičce, takže je samozřejmě těžké naskočit do takto náročného zápasu a hned podat nějaký velký výkon. Oproti Coufalovi byl ale ten rozdíl dost výrazný.

Michael Ngadeu Ngadjui - 6 - Stopeři pokryli dvojici vysokých a rvavých útočníků Kodaně výborně. Je ale pravda, že hosté jen nakopávali, což je přeci jen pro obránce vždy jednodušší než pro útočníky. I tak ale velmi dobrý obranný výkon od Ngadeua. V rozehrávce to ale bylo slabší.

Simon Deli - 6 - Podobně jako Ngadeu, tak i Deli si poradil s dlouhými nákopy na vysoké útočníky s přehledem a s minimálními problémy. Přidat by naši stopeři ale měli v rozehrávce. Deli jednou v první půli naznačil možnosti, když velmi hezkou průnikovou přihrávku vytvořil náznak šance. Jinak ale souhlasím s naším trenérem, že Kúdelova vynikající rozehrávka nám chyběla.

Jan Bořil - 6 - Hrál na Skova, který patří k nejlepším hráčům soupeře, a v podstatě mu nedal čuchnout. Dozadu tedy výborný výkon, ke kterému nemám výhrady. Dopředu byl Bořil lepší než Frydrych na druhé straně. Výrazně lépe kombinoval, podobně jako jeho kolega ale nebyl schopen lépe nacentrovat. To bohužel opravdu dobře umí z našich krajních beků jen Coufal (u Zeleného ještě uvidíme).

Miroslav Stoch - 6 - Patřil k našim nejviditelnějším hráčům, směrem dopředu pak byl určitě tím nejvýraznějším. Dobře se pokoušel o střelbu, navíc i trefoval branku. I jinak byl aktivní a chtěl hrát, několikrát ale míč předržel. Třeba ve druhé půli, kdy si při rychlém protiútoku Olayinka svým náběhem vyloženě říkal o míč za obranu. Stoch ale nenahrál a nebylo z toho vůbec nic. Vytkl bych mu i rohové kopy, které tentokrát kopal mizerně. Ale celkově slušný výkon.

Tomáš Souček - 7 - Nejlepší hráč zápasu. Souček se tradičně pohyboval ve správném prostoru, hodně toho naběhal a dobře odebíral míče. Při absenci Hušbauera se i více zapojil do rozehrávky. Navíc v první půli předvedl jednu z minima krásných individuálních akcí v zápase. Pracovitý, běhavý hráč, který výborně čte prostor, čistě odebírá míče a navíc umí sám s balónem pracovat a zapojovat se do kombinace. Souček má potenciál pro velký fotbal.

Ibrahim Traoré - 5 - Podal výrazně lepší výkon než v neděli v derby, kdy vyhořel. Tentokrát se od začátku dostal do zápasu a odvedl svůj standard. Slušně bránil a dobře kombinoval. Na druhou stranu mu ale výrazně chybí kreativita. Traoré sice hru nezpomaluje jako svého času Rotaň, zároveň ale ani nedá jedinou překvapivou přihrávku, kterou by mužstvo získalo větší výhodu. Stejně tak neumí zakončovat. Z mého pohledu je to hráč, co si sice své odvede, ale minimálně z hlediska Evropy má jasné limity. Dokáže získávat míče a pomoci k větší kontrole hry, víc ale nepřidá a útočná čísla nebude mít asi nikdy.

Jan Sýkora - 5 - Poprvé po zranění odehrál větší porci minut a i když to nebylo úplně ono, tak se ani nedá říci, že by zklamal. V podstatě ukázal svou klasiku - snažil se hrát, ale často byl nepřesný nebo míč tahal do úplně nesmyslných pozic. Když je ve formě, tak je ještě více aktivní a více se cpe do vápna, problém s vyhodnocováním šancí a kvalitou provedení v předfinální a finální fázi má ale dlouhodobý. Baluta je v tomto směru lepší, na druhou stranu ale často bývá neviditelný. Sýkora si vždy odvede alespoň standard. Tak jako včera. Za mě lehce slabší pětka.

Jaromír Zmrhal - 5 - Zápas s kapitánskou páskou na ruce neodehrál špatně a z mého pohledu patřil mezi lepší hráče směrem dopředu. Několikrát se dobře uvolnil a dostal se ze strany do vápna. Pak ale měla přijít lepší přihrávka. Celkově ale těch dobrých momentů nebylo až tolik, aby to stačilo na nadprůměrné hodnocení. Takže za mě jen lepší pětka.

Peter Olayinka - 5 - Vstup do zápasu mu vyšel a hned se mu povedly dvě akce. To ale bylo bohužel na dlouhou dobu vše. Nebyla to ale ani tak vina Olayinky, který se neustále nabízel, spíš byl problém obecně v naší slabé hře dopředu. Takže zápas odehrál s minimální podporou a bylo to pro něj těžké. Střídal pak lepší momenty s horšími. Ocenit bych ale chtěl jeho práci pro tým. Strašně moc toho oběhal, navíc často ve sprintu. A vůbec se neštítil ani pomoci směrem dozadu, když to bylo třeba. Snad mu příště pomohou spoluhráči víc, aby Peter mohl ukázat i své útočné umění. Lepší podporu zálohy (které se směrem dopředu příliš nedařilo na Spartě ani s Kodaní) by si za dva odmakané zápasy určitě zasloužil.

Milan Škoda a Alexandru Baluta nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

4. - Čtvrtek 08. 11. 2018 21:00

Evropská liga, 2018/2019
0 - 0
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

FC Kodaň
FC Kodaň

Komentáře (91)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    mis3     před měsícem 09.11.2018 11:10 |  
    2 0

    Hodnocení je jasný, obrana super, směr do útoku nic moc...

  2. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    bububu (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 11:27 |  
    14 2

    Mám zcela totožné hodnocení s dvojí výjimkou:

    1) Frydrych - 3: dozadu si sice své asi odvedl, ale směrem dopředu jedna velká nula. Nebo spíš naopak záporný přínos, jelikož byl Frydrych v jakékoliv akci dopředu koncový hráč - každá akce u něj kvůli nekvalitě končila. Rozdíl oproti Coufalovi propastný (Fačín by nesouhlasil).

    2) Souček - 8: Suk včera předvedl absolutně dominantní výkon, kdy neprohrál snad jediný souboj a neztratil jediný balon. Přesně takovou hru si představuji od moderního defenzivně laděného středového záložníka. Bohužel kolegové ze zálohy Sukovi včera moc nepomohli, ale v současné době na něm stojí hra naší zálohy.

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Edenjejenjeden     před měsícem 09.11.2018 11:37 |  
    30 0

    Já bych teda Olayinkovi dal o stupen vyšší známku,jako jeden z mála se v ofenzívě pokoušel přejít jeden na jednoho,a jen jsem zíral,jak se poctivě vracel.Hodně jsem na něj zvědav,až absolvuje celou zimní přípravu.....

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Jachym     před měsícem 09.11.2018 11:58 |  
      2 1

      Já jsem taky zvědav, zda se na jaře po té zátěži nezraní. Raději bych, aby se v tomto bodě "neadaptoval":-)

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Jakubisko     před měsícem 09.11.2018 11:38 |  
    2 6

    Moc nechapu jak muze mit Kolar stejnou znamku za vcerejsek, kde byl v podstate bez prace (nerikam ze hral spatne) a v derby, kde chytil dve velke sance.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Edenjejenjeden     před měsícem 09.11.2018 11:49 |  
      3 0

      Ono je to těžký hodnotit brankáře,když na něj nic nejde,tradičně,zase nic nechytil navíc:-).Ale centry chytal spolehlivě,dobře vykrýval prostor před svou brankou,kde nejen včera,působí spíš jako futsalový brankář,a několikrát zachránil rezolutním odkopem,když MNN a Deli to občas přeháněli s bohorovností,s jakou si přihrávali před naším vápnem(to jsem rostl)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        golgoloth     před měsícem 09.11.2018 12:13 |  
        9 0

        A je nutné vyzdvihnout, že díky jeho permanentnímu zapojení lze eliminovat hrozící tlak. Naši obránci i v krajní nouzi, při intenzivním napadání soupeřem, opakovanou rozehrávkou přes Koláře kombinují až do bodu, kdy někdo míč bezpečně a konstruktivně vyveze. S Kodaní bylo vidět, že jeho poziční pohyb a předvídání situací je nejlepší jaké jsme kdy u brankáře měli,

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Virgil1956     před měsícem 09.11.2018 12:40 |  
      4 0

      Má šestku, to je na třetího stopera tak akorát :) Možná tedy měl dostat vyšší známku v derby, tady je to OK.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        Jakubisko     před měsícem 09.11.2018 12:54 |  
        3 0

        Presne tak jsem to myslel, mel dostat vice v derby :)

  5. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Travinho     před měsícem 09.11.2018 11:47 |  
    10 6

    Zmrhal mi přišel určitě minimálně o bod lepší Sýkory...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      mig52     před měsícem 09.11.2018 12:16 |  
      11 3

      Tak s "Olinkem" je to tentokrát úlet v porovnání s ostatními "pětkaři. Vybojoval pár ztracených míčů díky své rychlosti, že to pak jiní zadrbali, to je už jiná věc. Tým jsme dostali na jakousi úroveň a souhlasím s tím, že kreativita je zatím slabá. V mezinárodních zápasech to nezlomí ani Hušby, viz jeho výkony v repre. sehnat ho středu pole 2 kreativce s rychlostními předpoklady je nutností nezbytnou, byť asi těžkou. A bombera k tomu. Hrajeme 3 soutěže a zdravotně se sypeme už x let.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        kjandourek (admin)     před měsícem 09.11.2018 12:57 |  
        8 6

        Hušby a jeho výkony v repre... mě to přijde jako taková stále se opakující věta, s níž si už nikdo nedá práci, aby si jí ověřil....

        Od přestupu k nám odehrál 9 zápasů v repre... celkem 602 minut - tj minutáž na necelých 7 utkání....

        V roce 2017 odehrál 45 minut proti Litvě (výhra 3:0), 45 minut na Islandu (výhra 2:1), 61 minut proti Kataru (1:0)... v kvalifikaci na MS odehrál 90 minut v Ázerbajdžánu (2:1) a 36 minut v Severním Irsku (0:2), ovšem tam přišel na hřiště už za stavu 0:2.... To zase není tak špatná bilance... 4 výhry, jedna prohra...

        Ano, letos se svezl se špatným výkonem celého mužstva v zápasech s Austrálií (0:4), Ruskem (1:5) a Ukrajinou (1:2)... ještě odehrál 60 minut proti Nigérii (1:0)...

        Ale opravdu se na základě všech těchto zápasů dá striktně říci, že na Evropu nemá? Není to spíše o tom, že nemá na to, aby něco změnil sám? Když bude mizerně hrát celé mužstvo, když trenér špatně určí taktiku, tak to neotočí, s tím se dá souhlasit.... Ale držet se toho, že na Evropu nemá?

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          japoko     před měsícem 09.11.2018 13:29 |  
          3 13

          Nema.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          mig52     před měsícem 09.11.2018 16:22 |  
          1 4

          Ano, Karle, já měl na mysli ty letošní. Rčení "svezl se s celým mužstvem beru opravdu jen částečně, on měl být jeho tahounem, alespoň s tím KJNCD počítal.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      donford     před měsícem 09.11.2018 12:18 |  
      6 1

      Naše obrana s výjimkou záskoku Frýdi za Coufala byla vynikající a žádná přímá rána na Koláře!!, to mluví za vše. Opravdu si myslím, že tak vynikající středovou obrannou dvojici jsme dlouhé roky neměli, vzdor třeba vynikajícímu Suchopárkovi.Včera se mi líbil v poli hodně Traoré, ale rána na branku se od něj čekat nesmí. Slušný Zmrhal, Olayinka a velmi leč naprázdno střelecky důrazný Stoch, ale jako jediný, a to je hodně málo. Nade všemi v poli pak kraloval Suk. Ten kluk roste zřetelně do evropského formátu. Vlstně v něm již je. Úžasná předvídavost, úžasný rozhled, skvělé přihrávky. V EL nejsou Dánové žádní nazdárkové, takže 4 body s nimi mají svou hodnotu. Jen mi pořád vpředu chybí výrazná útočící osobnost, tvrdý rychlík střílející a strefující se :-) z každé pozice. Jak se ale říká - kde vzít a nekrást?

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        vršek     před měsícem 09.11.2018 17:11 |  
        0 3

        Jusuf ! K Vámi vyjmenovaných vlastnostech bych přidal - hráč se skvělými kombinačními schopnostmi.

  6. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    pehacko     před měsícem 09.11.2018 12:07 |  
    7 2

    jarda zmrhal a traore taky za 6 a soucek 8

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Plos     před měsícem 09.11.2018 12:18 |  
      5 9

      Za co Zmrhal 6? Za to ze nedokazal ani jednou v nadejne pozici odcentrovat do vapna?

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        pehacko     před měsícem 09.11.2018 12:23 |  
        9 2

        nekolikrat hezky prosel po lajne, coz treba stoch nedokazal ani jednou.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          bramburek (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 14:02 |  
          2 0

          Stoch je jinej typ hráče, ten nikdy nebude brousit lajnu nahoru dolu... ten právě potřebuje na lajnu nějakou motorovou myš jako je Coufal, a sám se mohl víc stahovat do středu do kombinace a na ty jeho střely, a tím odkrývat i prostor na lajně pro toho krajního beka... fungovalo to bezvadně, teď ten Coufi opravdu hodně chyběl...

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Snivec     před měsícem 09.11.2018 12:41 |  
    11 0

    Vzhledem k tomu, ze Kolar byl jeden z mala hracu, ktery byl schopen dat prihravku na vetsi vzdalenost, tak rozhodne min za 7 :)

  8. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    první rytíř     před měsícem 09.11.2018 12:43 |  
    1 10

    Jednotlivce hodnotit nechci, on totiž i ten všemi vyzvedávaný Souček udělal v rozehrávce pár nepochopitelných kiksů. Obětavý výkon týmu možná, ale žádná nástavba. Viděl jsem to už při rozcvičce, vlažný přístup, střelba na náhradního gólmana přežalostná. To signalizovalo, že o podívanou nepůjde. A nešlo. Šeď. Vím, zranění a tak dál. Je ale zjevné, že jak v derby, tak včera v Edenu bylo vidět, že nám dochází "šťáva". Věřím, že JT s tím něco udělá. Doufám. Hodnocení včerejšího vystoupení týmu průměrná 5.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      donford     před měsícem 09.11.2018 13:03 |  
      10 1

      Já jsem v zápase zase takovou šeď neviděl. Myslím, že Kodaň je lepší mužstvo než třeba Plzeň, či RB. A pokud jsme jim nedovolili za 180 minut ani jednou trefit naší bránu, to jistě o něčem svědčí. Tedy o perfektní hře naší obrany, přičemž jsme nehráli jen "zanďoura", ale také jsme vytrvale (leč bez výsledného efektu) útočili. Moc nám chybí v současné době efektivní koncový hráč. Bijec, rváč, střelec. Také si myslím, samozřejmě jen intuitivně, že pod Olayinkou by měl hrát Matoušek. Sýkora je moc dobrý do brejků, je to takový komár, ale k vytrvalému dobývání pevnosti moc není.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        první rytíř     před měsícem 09.11.2018 14:21 |  
        5 2

        Nechybí nám jen ten bijec. Zdaleka. Chybí nám kombinace, kvalitní zpracování míče, nápad něco vymyslet, u většiny umět jeden na jednoho. Souhlasím, že defenzivu máme na evropské úrovni, ale v té Evropě jsme dali jen dva, jediné dva góly, copak to nikdo nevidí a když vidí, zná příčiny a umí je odstranit?

  9. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    o-cab     před měsícem 09.11.2018 12:47 |  
    14 0

    souhlas ale:

    Suk 8. co víc by měl dělat, o kolik víc musí vyčnívat, aby dostal vyšší známku? nechápu, proč šetříš.

    Olayinka klidně i 7. sám říkáš, že co mohl ovlivnit, to ovlivnil skvěle. on nemůže za to, že ho tým zazdí.

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 13:00 |  
    11 1

    Dobré odpoledne přeji Vám všem.
    Opět děkuji Alanorovi za hodnocení.
    Po včerejším zápase jsem si v noci pustil zápas z televizní obrazovky.
    Potvrdil mi, že bych určitě Peterovi Olayinkovi dal za 6.
    Určitě bych Tomáši Součkovi dal za 8.
    Asi bych poslal střídání dřív.
    Asi tam měl jít i Matoušek (myslím si, že by měl dostat proti Zlínu příležitost).
    Zkusil bych asi Bořila namísto Coufala a Zeleného (ale nevím, zda je na soupisce pro EL, bylo mi řečeno, že není).
    Byl jsem rád, že se Traoré nesesypal a hrál daleko zodpovědněji.
    Celý mančaft makal naplno a odjezdili to. Kodaň je velmi těžký soupeř a jsem rád i za ten bod. On se bude na konci kvalifikace ze skupiny určitě taky počítat.
    Jdeme do dalšího zápasu v neděli ze Zlínem a čeká nás další nepříjemný soupeř. Přesto věřím trenérovi i všem klukům v mančaftu, že se tentokrát "kousnou" a ten Zlín dají.
    Vzhledem k tomu, že po zápase to každý vidí nějak, nechci být "chytrákem po boji".
    Jsem rád, že se kluci za červenobílé barvy poprali a neztratili jsme šanci postoupit ze skupiny.
    Na jaře jsem při zápase se Zlínem odcházel hodně smutný a i nasr....ý.
    Tak našim klukům budu držet palce jako vždy a věřit.
    S úctou k Vám
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      kjandourek (admin)     před měsícem 09.11.2018 13:08 |  
      9 1

      několik poznámek:

      Zelený na soupisce je - nedostal se tam Jugas, protože jeho zranění bylo vážnější, než se zpočátku zdálo a Mešanovič, protože u něj se předpokládalo, že se přes Škodu Tecla Matouška a Olayinku do sestavy nedostane a chystalo se pro něj hostování - nějak se nepočítalo, že by v jednu chvíli mohli být na marodce současně tři forwardi...

      Taky bych zkusil Zeleného doleva a Bořila doprava, ale zase rozumím tomu, že se nehraje na úspěch v jednom zápase, ale na postup ze skupiny.... příliš ofenzivní sestava nemusí vždy vést k vysokému vítězství, občas se může stát, že soupeř z brejků nezajištěnou obranu zaskočí .... v dlouhodobé soutěži to tolik nevadí, zápasů je dost, ale tady se hraje na šest zápasů, každé zaváhání je znát... Považuji za důležitější mít až do konce skupiny reálnou naději na postup, nemusíme mít jistotu po čtyřech kolech...

      mě v sestavě více chyběl Baluta, asi bych ho upřednostnil před Sýkorou...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 13:27 |  
        1 0

        Díky za poznámky:-)
        Důležité je, aby se nám povedlo sešikovat naší útočnou vozbu jak takovou. Jsme tam dost bezzubí a zbrklí.
        Jenomže kde Ti naši kluci se mohou sehrát, než v těchto zápasech. Když vidím ty naše zraněné a kolik nás čeká ještě zápasů, tak to aby trenér vytahoval hráče jako "z klobouku".
        Ale hráče máme, potřebují se otrkat a Zlín bude ten zápas na to jako "dělanej".
        Olayinka, Mešanovič, Škoda, Matoušek - to přeci zase není tak málo... co.
        Jinak Ti přeji pěkný den a Vám všem taky.
        S úctou
        Sokrates55

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    nobiczek (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 13:12 |  
    6 6

    Já bych osobně ještě snížil známku pro Stocha. Mám ho rád, je to sympaťák, hezky se na jeho hru kouká, ale ta efektivita není tak dobrá. Příklad - Stoch měl za zápas 7 střel, dle mě 2 dobré (přímák + střela prvním poločase), to z mého pohledu znamená 5 akcí už v blízkosti vápna, které se daly vyřešit lépe, obzvlášť v prvním poločase, kdy jednou střílel ve chvíli, kdy bylo (pro tento zápas celkem výjimečně) v náběhu asi 5 spoluhráčů.. Prostě mi přijde, že Miňo hraje poslední dobou méně pro tým a více na sebe.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    golgoloth     před měsícem 09.11.2018 13:21 |  
    9 0

    Mě nepřijde, že by bylo nutné včerejší zápas posuzovat špatně. Přijel k nám velmi dobrý tým, který i na evropském poli nehraje špatně. K jeho hernímu projevu jsme ho v zásadě donutili (přetlačili), takže jen bránil. Bylo by hezké vyhrát, na druhou stranu za této konstelace, zaváhat a prohrát náhodným gólem by byla katastrofa.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      rak (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 13:48 |  
      3 0

      Myslím si totéž. Teď je ta situace solidní. V určité konstelaci se nám může podařit postoupit i bez dalšího bodu. To ale není příliš pravděpodobné. Chtělo by to aspoň bod z Francie (tam podpora fanoušků bude zatraceně chybět) a k tomu výhru Zenitu nad Kodaní. V každém případě bude se Zenitem o co hrát. Buď o náš postup nebo o první místo ve skupině.
      Včerejší prohra by nám to velmi zkomplikovala. A v té situaci bylo lepší hrát na jistotu (a defenzíva byla perfektní, nesouhlasím s tím, že by Kodaň nechtěla, naopak výhru velmi potřebovala) na úkor hry dopředu.
      Po včerejšku (a uplynulých ligových zápasech) na uefa.com se Ngadeu posunul ještě trochu víc, tedy na 32. místo ze všech hráčů EL a Souček na 75, Bořil 125.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Alanor (admin)     před měsícem 09.11.2018 13:52 |  
      2 0

      Máš samozřejmě pravdu a i to v článku zmiňuju, že logiku to dává. Spíš to beru ze širšího kontextu - 2 góly za 4 zápasy je bída.

      A hlavně směrem do budoucna. Abychom trochu víc koukali i po té kreativitě. Nemám nic proti současnému stylu. Naopak jsem rád, že máme tvrdý a odolný tým. Když jde do tuhého (o titul), tak se hračičkům spíš rozklepou nohy, zatímco když to máš postavené na síle, tak to nezapomeneš. Ostatně tou silou a nezdolnou vůli jsme do značné míry získali poslední titul. Ale říkám, včera té kreativity bylo na hřišti opravdu hodně málo a to není úplně cesta, jak uspět v Evropě.

      Ostatně původně nové sportovní vedení nechtělo ani Stocha. Zcela chápu, že měl tehdy dost velké mezery a jeho projev se mi taky nelíbil. Ale když si ho Trpiš vypiplal, tak má výjimečného hráče. Zkrátka technického fotbalistu do značné míry naučíš taktiku a práci, ale pracanta už kopat (z evropského hlediska, jinak nemáme žádné nekopy) nenaučíš.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        rak (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 15:07 |  
        2 0

        Myslím, že většina z nás by asi uvítala větší kreativitu, fotbalovost. Kvůli tomu se také na fotbal chodí. Nemyslím si, že nám to úplně chybí. V takovýchto náročných soubojových zápasech na to ale asi ještě nemáme, abychom soupeře takto přehráli, a je to jen u špičkových mužstev. I když, i Liverpool byl teď v Bělehradě dost bezradný, co dostal dva góly. Mně se líbí některé naše excelentní pasy do křídelních prostor, vcelku často přesné. Tento týden jsem se díval chvíli na hvězdného Neymara, jak mu tam nabíhali do úplně volných křídelních prostor hráči a on jim to nedal a nedal. Pořád hrál na sebe. Mě by přiváděl k šílenství.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          o-cab     před měsícem 09.11.2018 17:03 |  
          4 0

          ty krizny pasy do kridel byly vcera luxusni a nase prenaseni hry takto vubec je skvele. bohuzel vcera tomu chybela nasledna primocarost ci prekvapive reseni do sance

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    bramburek (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 13:21 |  
    19 3

    Tentokrát naprostej souhlas Alanore, jak s článkem, tak i se slovním hodnocením, tak i se známkama… krom dvou věcí

    1) "Baluta bývá často neviditelný" - to si teda rozhodně nemyslím, prakticky vždy, když dostane příležitost, tak je to jeden z nejaktivnějších hráčů, neschovává se, chce pořád balon, snaží se hrát, a co do techniky, práce s míčem, a kreativity, je to jeden z našich nejlepších hráčů

    2) Olayinka - určitě si za včerejší výkon zaslouží minimálně o bod víc... tam jedině trpěl malou podporou zálohy a krajních beků

    jinak super sepsaný...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      belmis (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 19:09 |  
      2 2

      +1

  14. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    urs (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 14:01 |  
    0 0

    Ahoj, jsem dalek hodnotit každého borce zvlášť, tak jak to v tomto vláknu obyčejem. Důvodem je fakt, že se na fotbal dívám vždy širší optikou a individuální výkony mi jsou trochu cizí, byť si výrazných hráčů také samosebou všímám. Já se vždy ale ptám, má ten který - dle mnohých nadstandardní hráč - vliv na naši hru, nebo tomu tak není? Nejen včera, ale i v jiných zápasech mi nejvíce vadí určitá neochota či neschopnost uvolňovat se a využívat svým pohybem celou šíři hřiště. Občas to tam je, ale zřejmě i díky fyzickému fondu to nelze praktikovat po většinu hry, škoda.. To mě trochu zaráží a včera to v zápase bylo také vidět. Hráči byli najednou bez pohybu a moc u sebe, to se potom nedivme, že je z toho bramboračka. Já vždy trnu, když balon hráči tlačí tou nejnepravděpodobnější cestou dopředu a to jsou to profíci. Hroznej pohled, taky pohled.
    :)

  15. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    dauby     před měsícem 09.11.2018 14:49 |  
    11 2

    Za mě: Olayinka, Zmrhal podhodnoceni, naopak Frydrych si 4 určitě nezaslouží, maximálně za 3. Včera jsem ho dost sledoval. Je nejistý, dopředu nevymyslí vůbec nic a většinou jen alibisticky nahraje dozadu na stopery. Žádné centry, žádné přihrávky, akorát hází dobře auty. Kombinace s ním není možná ani náhodou. Největší slabina včerejší sestavy, na současnou Slavii bohužel Frydrych nemá.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      mirecek1111     před měsícem 09.11.2018 15:22 |  
      3 2

      Mu hlavně nesedí, že dlouhou nehraje a pak tam najedou skočí. Už v MB to bylo hodně špatné. Když hrával dříve pravidelněji, tak to od něj bývalo lepší.

      Ale zklamání je i Zelený, od hráče za tolik peněz jsem čekal víc. Zatím si ho pamatuju je proto, že se pořád směje a když má balón na pravé noze a může střílet na branku, tak by se snad raději nechal zkopat do koulí, než aby vystřelil :D Já si nepamatuju hráče, který by si na svou slabší nohu tak moc nevěřil. Zatím toho moc neodehrál ale snad v každém zápase co se objeví na hřišti se přimotá to situace, že má bálon na pravé noze ve výborné pozici a ne a ne a prostě nevystřelí :) Snad se na jaře trošku rozehraje.

  16. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Juventus turin     před měsícem 09.11.2018 14:57 |  
    0 0

    Celkem očekávaný průběh zápasu i výsledku.

  17. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    carevitchando     před měsícem 09.11.2018 15:28 |  
    3 2

    Já bych šel o stupeň dolů u Zmrhala a naopak u Bořila o známku výš, ale jinak souhlas. Po včerejšku je jasné, že nám nemusí stačit k postupu ani výhra v Bordeaux, pokud Kodaň vyhraje v Rusku a doma s Bordeaux, bude mít 11 bodů a my bychom ještě nesměli prohrát se Zenitem...To by bylo neskutečné, kdybychom nasbírali 10 bodů a nepostoupili, ale věřím, že to dopadne.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 17:41 |  
      3 0

      Kodaň v Rusku nevyhraje, to si Zenit nemůže dovolit. Vždyť by pak nemusel postoupit on.

  18. Psssst

    Petr9608     před měsícem 09.11.2018 15:54 |  
    1 2

    Slyšíte? Někdo nám tu v koutě tiše pláč!

    Á, to je český koeficient

    https://www.eurofotbal.cz/clanky/ceskemu-fotbalu-hrozi-ze-za-dva-roky-prijde-o-jedno-misto-v-lm-415045/

    je to fakt špatný. Zvýrazní se tím i slabina nového ligového systému (byť se tedy přiznám, že jsem s tím ani nepočítal, že by to mohlo až takto zajít). Ale je to celkem paradox, že se tak stane v čase, kdy tu už máme třetí sezonu tři silné mančafty.

    • Re: Psssst

      mis3     před měsícem 09.11.2018 16:11 |  
      9 1

      ten třetí je jako Jablonec?

  19. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    zeleznik2     před měsícem 09.11.2018 17:07 |  
    3 1

    Podobné hodnocení jsem očekával, defenzíva převážila nad ofenzívou. Naše černé stoperské duo naprosto bravurně vládlo, škoda že Michaelovi podobným způsobem nevyšlo derby. Bořil snad bude i nadále pokračovat v podobných výkonech, naopak Michalovi to nejde, ikdyž nádherně vystřelil a v defenzívě si svoje uhrál, potřebujeme především jeho přínos směrem dopředu..Zmrhal no o něco lepší výkon než v posledních zápasech, ale umí zahrát o 1000% lépe..Suk opět výborný a zbytek dobrý.

  20. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    vršek     před měsícem 09.11.2018 17:33 |  
    2 1

    Včerejší zápas jistě neoplýval fotbalovou krásou. Ale byl to zápas evropské ligy proti skutečně silnému, evropsky zkušenému soupeři, který jistě nepřijel jen pro bod, avšak v druhé půli již bylo jednoznačně patrné jak se soustředil hlavně na to nedostat gól, který by možná celou skupinu rozhodl - v podstatě od začátku druhé půle začala Kodaň natahovat čas jak se dalo. I to svědčí o tom jaký výkon naši hráči podali byť nebyl nijak ofenzivně výborný. Myslím si, že i při hodnocení jednotlivců je třeba zohlednit skutečnou kvalitu soupeře i úroveň evropského fotbalu, která je oproti naší lize nesrovnatelná.
    Jistě, skutečnou gólovou příležitost jsme si nevytvořili včera ani v derby, ale myslím si, že v současné chvíli je v tomto ohledu největším problémem absence útočníka v naší sestavě.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      Edenjejenjeden     před měsícem 09.11.2018 17:52 |  
      7 0

      Samozřejmě,útočníků není nikdy dost,ale mě třeba včera (a nejen včera), chyběl někdo,kdo dá přesnou finální přihrávku.My máme v zápase spoustu možností,jak jít do rozhozené obrany,prokombinujeme se středem,nebo třeba dáme přesný pas do strany,ale když máme dát tu poslední přihrávku,nebo centr do šance,tak poslední dobou tyhle nadějné pozice často zadrbeme....

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        vršek     před měsícem 09.11.2018 18:06 |  
        3 1

        Je to tak, ale ono vše souvisí se vším - on ten fotbal opravdu není tak jednoduchá hra jak někteří a i to "fotbaloví experti" tvrdí. Už jen typologie a způsob hry jednotlivých útočníků je rozdílná a s tím i zažitá spolupráce se spoluhráči, natož pokud nastupujeme s hráči, kteří nemají jednoznačné "útočnické" návyky neboť nejsou "čistokrevnými" útočníky a jsou i proto pro své spoluhráče v rozhodujících chvílích "jaksi nečitelní". Navíc v současné chvíli jsou jak Matoušek tak Olayinka nováčky v týmu a tím je spolupráce opět významně ovlivněna.

  21. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    prorok (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 18:10 |  
    9 5

    Alanore, Vaše hodnocení přesně odpovídá zapasu. Snad bych dodal, že se nás derby se Spartou těžce poškodilo, jak řekl dopredu Rosický-znicili nám 3 nejlepší hráče, bez kterých včera nebyla reálná ofenzíva. Ať žije Slávie!

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      bramburek (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 18:18 |  
      12 5

      Jak si každej, včetně novinářů, i nás, říkal, co to znamená, že nám chce ten malej hubeňour Rosický ublížit... tak teď už to víme, tři zraněný hráči... do tý doby jsem ho ze sralťanů jakžtakž bral... ale ne, je to stejnej primitivní pitomec, jako každej tam... to je prostě diagnóza, tam nemůže bejt nikdo normální...

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        donford     před měsícem 09.11.2018 18:33 |  
        6 2

        Věřím, že tu ubožáckou štvavost na jaře dle božích mlýnů Rosickému připomeneme. Fotbalově to u nich nejde, tak se aspoň snaží ublížit. 3 hráče v jednom zápase, a hned na několik zápasů, to není zrovna málo. Také jsem si myslel, že máme kádr až moc široký, ale Trpiš byl a je velmi prozíravý. A důležité je, že to finančně uneseme. I za tu včerejší plichtu pár milionků přibude.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        iwanowicz     před měsícem 09.11.2018 19:03 |  
        14 6

        To jako si opravdu nekdo mysli, ze to Rosicky myslel tak, ze nam zrani hrace??

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          Jakubisko     před měsícem 09.11.2018 19:16 |  
          10 11

          Děkuju, konečně někdo s mozkem. Rosický žil X let v Londýně a tohle je evidentní anglismus "to hurt someone", což v doslovném překladu znamená někomu ublížit, ale ve sportovní terminologii to prostě znamená "ukázat jim, naložit jim, dát jim co proto". Novináři jeho výrok vytrhli z kontextu a myslím že všem myslícím jedincům bylo jasné, že nám opravdu nechtěl zranit hráče. Bohužel se tady většina lidí po tom výroku vrhla jak slepice po flusu. Myslím že máme na víc, přátelé. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            carevitchando     před měsícem 09.11.2018 19:30 |  
            5 12

            Přesně tak, vytrhávání z kontextu je takovej náš českej národní sport, taky jsem přesvědčenej, že nemyslel zranit nám hráče. Na to byl moc dlouho venku a moc často zraněnej.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              belmis (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 19:40 |  
              7 6

              Určitě to tak nemyslel. Také nevím, proč se někdo čílí při pokřiku "Smrt spartě!" To si snad někdo myslí, že TS si přeje smrt sparťanů? :-)

              • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                rak (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 21:40 |  
                4 2

                To si snad tedy nemyslí nikdo. Ale co je "smrt"? Něco krajního. Ještě tak v derby. Něco jako "zničit Spartu" je na místě. Prostě je v tom zápase totálně pokořit. Ale řve se to často i při úplně jiných zápasech. Co si tedy pod tím představit jiného než smrt klubu jako takového? Mně to dlouhodobě připadá stupidní. V těch jiných zápasech mě navíc vůbec nezajímá Sparta, ale momentální zápas, náš výkon a výsledek.

                • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                  belmis (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 21:48 |  
                  1 0

                  To měla být nadsázka, raku, v kontextu s ublížením (smrtí) od Rosického (TS).

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            rak (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 21:44 |  
            4 0

            Jestli opravdu řekl "ublížit do médií", tak je to od něj přinejmenším pitomost. To za tu dobu zapomněl česky?
            Ale povedlo se jim to.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            donford     před měsícem 09.11.2018 23:20 |  
            19 0

            Když Rosický přestoupil ze Sparty do Borusie Dortmund, byl to fyzicky taková drobná chudinka. Němci mu začali přezdívat das Schnitzel - řízek v tom smyslu, že je hubený, aby víc jedl, zesílil. Rosického tenkrát tato přezdívka urazila a žádal, aby na něj němečtí fotbaloví příznivci takto nevolali. I stalo se. Bylo mu Němci vyhověno. No a mně zase drobet vadí, nikoliv uráží, když tento člověk nabádá dokonce své nedávné spoluhráče, aby Slavii ublížili. Ovšem nepředpokládám, že by to snad vadilo jemu. :-) Natolik jsme oba Češi, nikoliv ukáznění a svědomití Němci. Jinde a od jiných než od Sparťanů bych to přijal sportovně, ale nikoliv zde. Říká se, že ryba smrdí od hlavy a vzpomeňte si na nedávnou zradu našeho Tvrdíka, když mu Křetínský slíbil podporu a vzápětí se spojil s Berbrem. A tak se to přenáší níž. Rosický nabádá k ublížení, což se vyplnilo, Ščasný zase mele o tom, kam se hrabeme na Spartu - to jsou ti praví fotbaloví kingové, Frýdek po zápase zase tvrdí, že vlastně nezvítězili jen omylem či nedopatřením, Ardeleanu za fauly vyřazující hráče nedá ani žlutou, a celý sparťanský národ řve jak šílený Jude Slavia, byť pravověrný Izraelita je jen v jejich mančaftu. A tak bych Rosického neschovával za nevyslovený anglismus. Vždyť to řekl jasně a hezky česky. :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              pehacko     před měsícem 10.11.2018 06:43 |  
              9 1

              moc hezky sepsano, palec nahoru! cela toaletna je banda zakernych podrazackych smejdu! a ta simulantska sklenenka, at se tesi na silvestra, az si to s nim vyresi pavel rehak!!!

              • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                Edenjejenjeden     před měsícem 10.11.2018 07:42 |  
                9 0

                Vidim to úplně stejně,a nechápu,jak se ho tady někdo může ještě zastávat.Máme po derby tři zraněné klíčové hráče.....

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 10.11.2018 09:09 |  
              7 1

              Je to slaboch a zákeřnej hajzlíček a omlouvat ho tím, že za pár let v cizině přestal rozumět češtině je směšné. To dokázal snad jen Ivan Lendl, ovšem ten moc česky neuměl nikdy. A nazývat ho Rosou? To se tu taky můžeme dočkat Lafyho nebo Šuryho. Brrrr, sparťani snad maj svoje df.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          mudrc     před měsícem 09.11.2018 19:40 |  
          3 22

          Ano, obzvláště tady jsou někteří přesvědčeni o tom, že nám Rosa vážně přeje zraněné hráče. Protože dle nich co sparťan, to prvok. Mezi nejzdatnější zabedněnce zde patří právě přítel "donfi" a přítel "bongi".

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            belmis (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 19:45 |  
            4 4

            Zvláštní spojení Mezi nejzdatnější ZABEDNĚNCE zde patří právě PŘÍTEL "donfi" a PŘÍTEL "bongi"...palec dolů

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            Edenjejenjeden     před měsícem 09.11.2018 20:00 |  
            13 0

            Já se k těm co si myslí,že většina spartanů jsou "prvoci",hrdě hlásím taky.A s tou přezdívkou "Rosa",nespletl sis forum?

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              mudrc     před měsícem 09.11.2018 20:03 |  
              4 12

              Nespletl. Uznávám mimořádné kvality a kariéru toho hráče. Přece ho nemusím nenávidět jenom proto, že hrál u konkurence, nebo ano?

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            bongor     před měsícem 09.11.2018 20:35 |  
            12 6

            Ještě nám soudruhu mudrci popovídej o dalších skvělých borcích bídy,ať se taky poučíme od nezabedněnýho,ale zato úplně blbýho jejich obdivovatele.

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              mudrc     před měsícem 09.11.2018 20:37 |  
              6 15

              Soudruhu? Chovej se slušně, hulváte!

              • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                bongor     před měsícem 10.11.2018 11:39 |  
                7 9

                Táhni tam,kam patříš debile!

                • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                  iwanowicz     před 30 dny 10.11.2018 12:28 |  
                  6 3

                  Tak presne takhle se urazi spartani na svych diskuzich. To je vazne parada, ze to mame uz i tady..

                • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                  mudrc     před 30 dny 10.11.2018 12:50 |  
                  4 8

                  Tvoje chování se neslučuje s pravidly zdejšího fóra. Nastuduj si je.
                  Soudruhem nazývej svého otce.

                • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                  knl66 (přítel SN)     před 29 dny 11.11.2018 02:29 |  
                  0 1

                  Opravdu tady musíš urážet některé své oponenty? To je už poněkolikáté, co tady lidi posíláš do prdele nebo je tituluješ jako debily, soudruhy a podobně, a to jen proto, že napsali něco kladného na adresu Sparty... Svoje antisparťanství tady dáváš okatě na odiv, budiž, tvoje věc, ale vůči ostatním by ses fakt mohl chovat slušně. (Slovy klasika se občas zamysli než něco napíšeš: "Nenech prchlivost cloumat svým majestátem.")

                  • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

                    Wulfstan (přítel SN)     před 29 dny 11.11.2018 10:52 |  
                    1 0

                    Částečně máš jistě pravdu, kolego, ale je velký rozdíl mezi debilem a zabedněncem? Skoro bych povedal, že první začal urážet mudrc. (A psát tu něco kladného na adresu sparty je opravdu, ale opravdu divné)

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

              Edenjejenjeden     před měsícem 10.11.2018 08:54 |  
              5 1

              A samozřejmě doufám,že dnes Karviná Sraltě pořádně ublíží!!!

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            donford     před měsícem 09.11.2018 21:22 |  
            14 2

            Jako ty jsi mudrc a jistě jsi na tento nick patřičně domýšlivý či pyšný, tak já jsem zase pyšný, že jsi mi, třeba jen v intencích týkajících se Sparty, zařadil mezi zabedněnce. Jestliže Sparťan a zdůrazňuji Sparťan, řekne, že doufá, že nám jejich hráči ublíží a my to skutečně odneseme třemi hráči neschopnými další hry, pak v tom vskutku vidím pouze zlý úmysl. Třeba od Bohemáka, Liberečáka, Tepličáka bych to bral, jako otrávit nám hru, dát nám nějaký gól, taktikou naši hru úspěšně rozcupovat a eliminovat, znechutit, tedy spíše jako hyperbolu (nadsázku), ale od Sparťana to beru jako výzvu k ničemnostem, podrazům a ano, k fyzickému ublížení. Což se i stalo. A vynuceně pozměněná sestava na Kodaň měla i své důsledky. Jen prosím, nebuď naivní jako lyska (neb jsi přece mudrc) a nevěř Sparťanovi ani slovo, ani když leze do rakve. Ani mi neomráčí obhajující tvrzení, že v angličtině to má jiný význam. Tady jsme v Čechách a kupodivu mluvíme a rozumíme česky.
            Už Římané říkali v jedné historické zkazce - Hic Rhodos, hic salta!, když se kdosi z nich chlubil, že kdesi na Rhodosu skočil předlouhý skok do dálky. Tak mu stroze odpověděli - tady je Rhodos, tady skoč! To jen, aby se někdo neodvolával na jakási tvrzení v angličtině. Ale na druhou stranu jsi mi mudrci velmi pobavil. Bude se mi dobře usínat.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

            Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 09.11.2018 23:06 |  
            4 2

            Tak ty jsi teda mudrc, chlape! No jo, já ve skutečnosti taky nejsem biskup z Worcesteru a křesťanský Svatý. :-))

  22. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Ragnarok     před měsícem 09.11.2018 19:27 |  
    1 4

    Ad zmiňovaný koeficient: V podstatě by se naší lize vyplatilo letos ještě nahrát co nejvíc a skonči s miniaturní ztrátou na 16. místě. Příští rok totiž odečítáme hodně málo bodů a pokud by se zadařilo třem klubům projít předkola, byly by to bodové žně. Letošní rok jsme byli na nejhorší pozici: v podstatě tři týmy do pohárů přímo, do toho jeden tým neuhrál v podstatě nic se zoufalým soupeřem. Pro naši ligu je reálné mít těch 5.5 bodu pravidelně, což dlouhodobě na přímou LM nestačí.
    Pro nás jako slávisty je daleko důležitější, aby měla Slavia takový koeficient, který nám zaručí nasazení v každém předkole. Ještě se musíme letos nasbírat co nejvíc bodíků a sbírat je až do pokročilých stádií EL. Na uhrání je koeficientu jsou 2-3 roky v EL ideální.

  23. Stoch/Sýkora

    pinochet     před měsícem 09.11.2018 20:03 |  
    6 12

    Stoch dle mého nebyl lepší Sýkory, ony blbě kopané standardní situace jdou v prvé řadě za ním. Sýkora kopal jednu a dobře jako téměř vždy. Moc nechápu, proč Trpišovský prostě nenařídí, že standardky zprava levačkou bude kopat prostě Sýkora nebo Zmrhal. Stoch se na veškeré kopy sice „cítí", ale přijde mi, že on se cítí na všechno. Hodnocení není samozřejmě jenom o zahrávání standardek, ale i herně/kombinačně/bojovností mi Sýkora přišel spíše lepší než Stoch se Zmrhalem než naopak, jak vychází z hodnocení.

    • Re: Stoch/Sýkora

      Crispo     před 30 dny 10.11.2018 13:04 |  
      1 1

      Problém u Sýkory je ten, že nedá překvapivou přihrávku, nevstřelí a nevytvoří šanci. Jak píše autor článku, jsou to jeho dlouhodobé nedostatky, kdežto Stoch poslední dva zápasy nedal gól a v tom s Kodaní prakticky nepřenášel hru, což ho jindy zdobí, jinak ale neztrácel míče a do poslední chvíle byl nejviditelnějším. Sýkora byl kousíček pod svým maximem, Stoch byl na svém průměru...

  24. Zlin

    Mike     před měsícem 10.11.2018 08:25 |  
    4 0

    Tak pratele, Kodan za nami, a ja uz se pomalu pripravuji zitra na Zlin. Podle me nas ceka nejtezsi popoharove utkani, i kdyz nam na tato utkani neuveritelne pral los /doma Bohemka, Pribram, Dukla,Zlin, venku Opava- sice po Bordeaux, ale Opava hraje v tydnu Pohar se Spartou, takze ma jako my soutezni zapas a to velmi prestizni a venku Jablonec, ale ten samozrejme hraje jako my Evropskou ligu/. Sestava se asi moc menit oproti Kodani nebude, maximalne bych videl 2-3 mista- Zeleny, pokud bude fit, Baluta a mozna utocnik,s tim, ze Peter by sel na kraj. Zlin ma neprijemne mužstvo vysokych silovych hracu, hrajici atleticky fotbal, Beauguel ma motivaci jako budouci plzensky hrac navic, tak snad to zmakneme. Cekam podobny boj jako s Kodani, s tim rozdilem, ze oni budou dopredu nebezpečnější, nez Kodan. Plzen ma na probrani z kolotoce od Realu toho nejsnadnejsiho soupere, tak snad nam bodove neodskoci.

    • Re: Zlin

      carevitchando     před 30 dny 10.11.2018 12:05 |  
      3 0

      Taky se těším. Já vidím nebezpečí hlavně v těch zápasech venku, hlavně ten týden, kdy jedeme do Karviné a Opavy a mezitím Bordeaux...Samé cestování, žádný trénink. A k tomu Jablonec venku v půlce prosince, to může být holomajzna jak víno.

  25. Výhra

    Crispo     před 30 dny 10.11.2018 13:24 |  
    8 1

    Mám naprosto stejné pocity jako Alanor. Připomnělo mi to zápas s Astanou. Dopředu impotence a naivita, dozadu jistota.
    -Frýďa hrál dopředu hrůzostrašně (viz. nesmyslná patička v posledním útoku)
    -Olayinka (za mě největší dříč zápasu) odříznutý a míče jaké dostával by zpracoval možná kdyby třikrát týdně provozoval kung-fu
    -Pozdní střídání - minimálně Baluta měl jít do hry dříve
    +Zmrhal se neschovával a hrál dle mého mírný nadprůměr v součtu jeho výkonů v EL
    +Vynikající Souček
    +Dvě skály na stoperu

  26. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    vlk30 (přítel SN)     před 30 dny 10.11.2018 16:26 |  
    1 0

    Stoperum samo o bod víc za nulu vzadu.Dopředu jsme teda jaloví.Hlavně ted porazit ševce.

  27. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

    Akuls     před 30 dny 10.11.2018 18:09 |  
    3 5

    Jen se remízovalo 0:0, tak je hodnocení tradičně jen o málo vyšší než při prohře. Nepřipadá mi ale logické, proč i u obránců a Součka!? O fámózní rozehrávce Kúděly se sice zmínil i JiT, no nevím ale zvlášť Deli, ale i MNN nejsou v této činnosti o nic horší. Ono ale není jednoduché při statické hře našich záložníků, těsné obraně soupeře a hře na jediného útočníka stojícího navíc zády k bráně, se s touto rolí úspěšně vypořádat a neuchylovat se alibisticky raději k více méně osvobozujícím nákupům. Často to tak praktikuje z pozice pravého beka dokonce i jeden z našich nejkreativnějších, nejtechničtějších a nejlépe hodnocených hráčů Josef Hušbauer. Naši Afrićané toto riziko na sebe berou a o konstruktivní rozehravku se za všech okolností pokoušejí. Kúdela, jako třeba do svého zranění v derby, balón raději takticky přenechá spoluhráči ve stopérské dvojici nebo Součkovi, který si často chodí pro balóny až mezi stopéry. Tím pádem nemá tolik nepřesných rozehrávek, ale ne proto, že by měl přihrávku z pole tak skvělou jako třeba Ronald Koeman v blahé paměti. Kdyby Deli neměl zdravotní problémy, tak se Kúdela, přes své nesporné kvality, těžko na hřiště dostával, proto doufám, že Deli v základu zůstane i po jeho uzdravení.
    Souhlasím, že na Frydrychovi byla znát nerozehranost a z obránců byl nejhorší, nicméně v referátu chybí zmínka o naší vlastně nejnebezpečnější střele, jejímž autorem byl právě Frydrych a ačkoliv střílel levačkou, tak měl gólman Kodaně velké štěsti, že po teči balón jen olízl pravou tyč branky u železniční trati a skončil v zámezí.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

      p!erreCORE     před 30 dny 10.11.2018 20:55 |  
      5 4

      jak moc mam misu nn rad, v rozehravce je opravdu slabsi a nepresny..

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

        Akuls     před 30 dny 10.11.2018 21:54 |  
        2 2

        No i JiT se nedávno vyjádřil, že neví, kde se tento názor na MNN vzal a hlavně proč ho stále někdo opakuje. Kdyby tomu tak bylo, tak by se MNN asi těžko dostal do nejlepší jedenáctky Mistrovství Afriky 2017 a nebyl by dokonce už i kapitánem národního týmu Kamerunu, kterému nově šéfují skvělí Holanďané Seedorf s Kluivertem, a to mají jak známo v týmech vyspělé fotbalové Evropy k dispozici možná tři jedenáctky hráčů z Kamerunu.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - FC Kodaň 0:0

          p!erreCORE     před 30 dny 10.11.2018 22:10 |  
          3 4

          muj nazor na jeho prihravky se vzal tu se vzal pri sledovani zapasu Slavie. rozdil mezi nim a Delim nebo Kúdelou je markantni..ale jak rikam,mam ho rad a lepsiho stopera najit je nemozno ;)

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen