Fortuna liga

Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

Po další reprezentanční přestávce se základní část Fortuna ligy přesouvá do své druhé poloviny, což znamená, že na Slavii čekají odvety proti soupeřům, se kterými se již letos utkala. Tou první bude zápas proti Karviné, kterou na začátku sezóny v poklidu vyprovodila 4:0. Poslední tým tabulky však vyměnil v pauze trenéra a jistě nedá svou kůži lacino. Zápas nabízí O2 TV Sport.

Slavia stále vede tabulku, po zaváhání Plzně navíc opět s dvoubodovým náskokem. V tomto kontextu by se chtělo říci, že ji zítra čeká v zásadě jednoduchý zápas - čeká ji naopak tým z úplného chvostu, který nasbíral o 26 bodů méně. Karvinou ale do zápasu povede nový trenér, Norbert Hrnčár, který vystřídal dosavadního lodivoda Romana Nádvorníka a jistě znáte to pořekadlo o tom novém koštěti...

Karviná však možná nemusí spoléhat jen na to. Pravda, bodů má málo, doma navíc dostala nejvíc gólů ze všech týmů ligy, ale v posledním zápase proti Spartě ukázala svůj potenciál. A kdo ví, kdyby nebylo zkratu Budinského v podobě zbytečného faulu za červenou kartu (ano, to znamená, že bude zítra našemu soupeři chybět), možná by k výměně trenéra ani nedošlo. Každopádně byť šlo o nadějný výkon, výsledek je opět za nula bodů, což bohužel pro karvinské příznivce ladí k ostatním posledním výsledkům týmu z východu republiky. Posledních 5 ligových zápasů se neslo v zisku pouhého jediného bodu, trochu překvapivě získaného na půdě Baníku. Jinak zde máme porážku se Zlínem, Sigmou či dokonce doma s Duklou.

O to překvapivěji se poté jeví postup do čtvrtfinále v domácím poháru přes Jablonec. Na druhou stranu při pohledu na statistiky je znát, že při Karviné stáli všichni svatí. Jablonec si připsal 4x více střel, dokonce 6x více poté při posuzování střel na bránu. Leč Karviná z té jediné střely mezi tři tyče vytěžila vítěznou branku, což jí nakonec k postupu stačilo.

Výhra 1:0 doma v poháru je mimochodem taktéž poslední úspěch Karviné nad Slavií. Jde však o rok 2009, navíc Slavii se podařilo následně dvojutkání v odvetě doma v Edenu otočit. Od návratu Karviné do ligy se poté odehrálo 5 ligových střetnutí a všechny opanovala Slavia. jak již bylo zmíněno výše a jak si asi i mnozí pamatujete, tak to poslední, na podzim, poté ve velkém stylu. Na Městském stadiónu v Karviné to však takový lesk a lad ani v jednom případě nemělo. Karviná jednoduše dlouhodobě nedává doma favoritům kůži lacino, viz také vzpomínka výše na zápas se Spartou či stačí připomenout i nějaké výlety Plzně.

Slavia, které se takřka uzdravila marodka, tak jistě zítra velkým favoritem je. I s ohledem na změnu trenéra a, jak připomněl trenér Trpišovský, již horší terén ji však nemusí čekat nic jednoduchého. Ale když se to vezme kolem a kolem, který zápas venku je v naší lize jednoduchým? A Slavia má z venkovních střetnutí prozatím pěknou bilanci 5-1-1. Zítra je tak na co navazovat.

Tip na sestavu: Kolář - Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil - Stoch, Hušbauer, Souček, Sýkora, Zmrhal - Škoda

Komentáře (79)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    fleder     před 5 lety 23.11.2018 19:55 |  
    8 0

    Důležité je, že Plzeň "pouze" remizovala a to je ještě pro ní jak výhra, hrála v deseti v Liberci. Zítra věřím , že vyhrajeme a odskočíme v čele tabulky!

  2. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    Dobi     před 5 lety 23.11.2018 20:00 |  
    7 0

    Tak plíseň v Reichenbergu nakonec vyrovnala, ač se stal zázrak a hráč reprezentanta města, kde se přestalo vařit dobré pivo, tak i po remíze zůstává za námi. Takže kluci mají motivaci zvýšit náskok! Dejte do toho vše, snad se ve Slezsku budou radovat hráči v nejkrásnějších dresech na světě (i při úctě k Vojvodině Novi Sad, která v roce 1914 v úctě převzala naše dresy a jen hvězdu nahradili srbskou a slovanskou modrou...

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Dobi     před 5 lety 23.11.2018 20:02 |  
      0 0

      Vypadlo mi slůvko "vyloučen"...

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Ondráš     před 5 lety 23.11.2018 20:03 |  
      12 0

      Ševčík opět skvělej.

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        carevitchando     před 5 lety 23.11.2018 20:05 |  
        5 0

        Vynikající!

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        sksjardab     před 5 lety 23.11.2018 20:07 |  
        16 0

        Když vidím Chorýho tak se mi chce zvracet

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Ondráš     před 5 lety 23.11.2018 20:36 |  
          2 1

          Tak s míčem není úplně kamarád, tak to dohání "bojovností".

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      mudrc     před 5 lety 23.11.2018 22:03 |  
      3 8

      Dobi, kdyby Plzeň vyhrála, myslíš, že by naše koně měli motivaci jinou, než v současné situace remízy? My chcz vyhrát vždy, nehledě na navýšení náskoku na čele, nebo dohánění soupeře, to si pamatuj! A jenom pro úplnost, když chceš říkat Reichenbeg, proč ne Pilsen?

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        eye     před 5 lety 23.11.2018 22:40 |  
        5 2

        Reichenberg býval takové centrum německé menšiny. Plzeň ne. Tudíž používat žertovné německé označení se mi zdá v tomto případě na místě.

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          mudrc     před 5 lety 24.11.2018 00:35 |  
          2 1

          Omlouvám se, pořád mi nedochází, kde je ukrytý vtip?

          • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

            Dobi     před 5 lety 24.11.2018 11:15 |  
            0 0

            Tak: V obou případech jsem použil přezdívky, které vznikly jak vznikly. Kdysi jsem rakouským turistům při cestách na sever vysvětloval: Jablonec a Liberec zní podobně. Ale Jablonec má ryze český kořen názvu - jablko (má jabloň i v erbu). A Liberec ten německý. Z Reichenbergu pak vznikla česká varianta Rychberek a z ní pak Liberec...
            Dřív byla němčina hlavním nečeským jazykem, dnes všude pronikla angličtina, i tam, kde nejsou kořeny... Třeba Ústí nad Labem... Poněmčený tvar zní Aussig an der Elbe a Češi používali přezdívku Ausik... Ale asi i to dnes mizí...
            No, a z Plzně udělali Plíseň fanoušci - co je jiného tento berbrklub? Když ani to pivo už není ono. Samozřejmě je Pilsen poněmčená Plzeň, ono slabikotvorné "l" je jednou z výsad češtiny. Třeba i Maďaři používají pro to pivo "Pilseni sőr". (tedy plzňské pivo..)...

            • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

              mudrc     před 5 lety 24.11.2018 11:44 |  
              1 1

              Děkuji. Názvy jsem neřešil, zarazilo mě spíš to, že u jednoho města volíš německý výraz a u druhého ryze hanlivý. Ale ještě jednou díky a teď tedy drei Punkte aus Karwin!

              • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

                Dobi     před 5 lety 24.11.2018 13:41 |  
                1 0

                Díky za rozumný přístup... On ten Reichenberg je vlastně v našem prostředí taky přezdívka, jako výše uváděný Ausik, říkává se Prágl a hlavně Kujebina (Vysoké Mýto, nevím proč.... Už jsem taky zaslechl -jedu do Tausu... Domažlice a Taus mají naprosto rozdílný původ názvu. Podobně jako Jindřichův Hradec po pánech z Hradce, ale latinsky je to Nova Domus, německy Neuhaus. Přitom Domažlice, JH i ta Plzeň jsou téměř ryze česká města. Podobně Cheb, česky pojmenovaný po někdejším slovanském kmeni Ch(e)banů, německy Eger po řeci Ohři (tyky Eger)... To ale má taky latinský původ! Jablonec má taky 2 přezdívky - německou i u nás Gablonz a nově Peltonec. Hradec Králové je Mechov, Pardubice Polokoňov, zažil jsem i Perníkvároš....
                Mě historie měst i jejich názvů baví a trochu se tím zabývám... Třeba Břeclav se řekne německy Lundenburg.
                A zajímavá je historie názvu Bratislavy. Ve starověku to byl Preslavaspurch, z nějž vznikl Preßburg a následně Prešpurk, slovensky Prešporok. Město bylo určitý řas i hlavním městem Uher, když tam řádil Turek a ríkají mu Pozsony ("požoň")... No, a název Bratislava vznikl až v roce 1919!!! Navazuje na ten Preslavaspurch...

                    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

                      Dobi     před 5 lety 24.11.2018 16:30 |  
                      0 0

                      No, pokud jse o mě, mám moc rád chodské písničky a pokud možno i v chodkém dialektu-žádnyj neví nebo, depa nebo ta dívče, bul tam pivůvar apod. Párkrát jsem byl i na Chodských slavnostech a liboval si to! A po 3:1 ve Slezsku si teď můžeme zapět třeba "My jsme chasnícííí!"

  3. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    gazza     před 5 lety 23.11.2018 20:20 |  
    10 1

    Sevcik opet vyborny .Brat ho vsema deseti.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      DKNL     před 5 lety 23.11.2018 20:22 |  
      7 0

      Ta přihrávka na gol byla luxusní.

  4. vyloučení

    DKNL     před 5 lety 23.11.2018 20:21 |  
    14 0

    Jen nechápu to video, měl jít do sprch hned bez videa.Ten zákrok byl jasnej, balon faulujícího vůbec nezajímal.

    • Re: vyloučení

      Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 23.11.2018 21:03 |  
      9 0

      Souhlas. Škoda, že to Liberec nedotáhl do vítězného konce. Dost mě ale pobavil on-line na www.sport.cz k té červené kartě: "64. min. Červená karta. Máme tu historický moment! Plzeň dostává po zásahu videa červenou kartu! Vidí jí hříšník Lukáš Hejda." :-)

      • Re: vyloučení

        Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 23.11.2018 21:26 |  
        0 0

        Jinak ale ten zákrok byla děsivá kosa...

        • Re: vyloučení

          bongor     před 5 lety 24.11.2018 07:12 |  
          1 1

          Pravá rudá škola.Když neumím kopat do míče,kopu do protihráčů.

      • Re: vyloučení

        Gillan     před 5 lety 24.11.2018 10:06 |  
        3 2

        Což je nesmysl, protože oni dostali červenou i v zápase s námi.Takže na tom nic historického nevidím.Spíš to vypadá, že rozhodčí už mají Berbra a Plzně plné zuby a už jim zdaleka nejdou tak na ruku, jako v minulosti.

        • Re: vyloučení

          Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:16 |  
          1 0

          Historický moment byl myšlen ten, že poprvé, díky VAR, byla hráči udělena červená karta.

          • Re: vyloučení

            Orwell_1892 (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:52 |  
            1 0

            Jestli myslíš co se Plzně týče, tak možná. Jinak v lize už po zásahu VAR padlo červených karet více (např. i Baroš proti nám).

            • Re: vyloučení

              Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:56 |  
              1 0

              Aha, to mi na stadiónu ani nedošlo. Máš pravdu.

        • Re: vyloučení

          mudrc     před 5 lety 24.11.2018 11:18 |  
          0 1

          To si troufáš tvrdit zrovna o Orlovi, který v Karviné vymyslel jednu penaltu pro Plzeň (17min. Janečka - Řezník) a naopak nepiskal faul hostů ve vápně. (23min.Hubník podrazil Lingra.)

          • Re: vyloučení

            Gillan     před 5 lety 24.11.2018 12:10 |  
            0 2

            Promiň,ale včera to zapískal v pohodě a zápas Plzně v Karviné jsem neviděl, takže nemohu sloužit.

            • Re: vyloučení

              mudrc     před 5 lety 24.11.2018 13:25 |  
              0 1

              Přečti si komuniké FAČR z pátého kola.

  5. tipovacka

    p!erreCORE     před 5 lety 23.11.2018 20:23 |  
    5 0

    1:4 (1:2) Olayinka, Matoušek, Škoda, Bořil

  6. hra proti deseti

    DKNL     před 5 lety 23.11.2018 21:22 |  
    4 1

    I když dostal Liberec v přesilovce gol, tak nějak bych si představoval naši hru proti deseti. To se mi v podání Liberce líbilo.Pěkně Plzeń rozebírali, což u nás jsem v přesilovce neviděl, spíš bezradnost.

    • Re: hra proti deseti

      Ondráš     před 5 lety 23.11.2018 21:35 |  
      5 6

      Tak to já mám teda radši naši uhaluzenou výhru proti oslabenému Liberci, než velice krásnou plichtu po báječném výkonu v "přesilovce".

      • Re: hra proti deseti

        donford     před 5 lety 23.11.2018 21:40 |  
        2 1

        To máš Ondráši pravdu, ale proti Ostravě bez Baroše, to jsme prostě totálně nezvládli.

        • Re: hra proti deseti

          Ondráš     před 5 lety 23.11.2018 21:43 |  
          3 2

          To je jedinej zápas, kde mě výsledek sere..ostatní zatím gut. Beru i tu prohru s Jabkama, kde jsme tahali za kratší konec. Potěšilo mě, že to úplně stejně hodnotil i Trpiš:)

          • Re: hra proti deseti

            donford     před 5 lety 24.11.2018 11:39 |  
            0 0

            V tom jsme Ondráši na jedné lajně. Na Jabka jsme tenkrát neměli, nebylo před nimi nějaké vyšťavení v EL?, ale ta Ostrava, to bylo opravdu velké zklamání. Je to už za námi, hlavně ať se kluci dnes v Karviné definitivně odtrhnou.

      • Re: hra proti deseti

        buran     před 5 lety 23.11.2018 21:40 |  
        0 3

        Ondráš podotýká a má pravdu!!

      • Re: hra proti deseti

        DKNL     před 5 lety 23.11.2018 22:04 |  
        3 0

        Ondráši, nepochopil jsi mě a dál k tomuto nebudu pokračovat.

    • Re: hra proti deseti

      dupy77     před 5 lety 24.11.2018 11:07 |  
      1 0

      Souhlasím s tebou taky jsem si to říkal jak tu přesilovku Liberec hraje pěkně škoda té branky. Plzen naprosto zoufalá hezky se na to koukalo.

  7. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    buran     před 5 lety 23.11.2018 21:31 |  
    1 1

    Malá oprava ,tabulku vedem s bodovým náskokem.Jinak zítra 0:4 ,bez nějakého stresu, Karviná fakt není soupeř který by nás potrápil . Nový trenér je tam chvilku , budou v tom mít asi pěknej chaos.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Ondráš     před 5 lety 23.11.2018 21:34 |  
      0 4

      Tvl to bude průser zítra:D Není těch 0:4 ještě moc lichotivých z pohledu Karviné?

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Gillan     před 5 lety 24.11.2018 10:08 |  
      2 3

      Doufám, že hráči budou mít k zápasu jiný přístup, než fans a vůbec nic nepodcení.Tyhle zápasy s outsidery bývají někdy velice ošidné.

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        buran     před 5 lety 24.11.2018 11:53 |  
        1 0

        No to s tebou lehce nesouhlasím, protože v této sezoně ,pokud mi paměť slouží s týmy zespodu tabulky to byly celkem jednoznačné zápasy.


        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Gillan     před 5 lety 24.11.2018 12:09 |  
          0 3

          ¨To právě kvůli tomu, že to kluci ani na vteřinu nepodcenili.Stačí si vzpomenout na minulou sezonu...

  8. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    Marthy98     před 5 lety 23.11.2018 23:13 |  
    1 0

    Nevíte někdo, co je s Hromadou? Původně to nemělo být vážné, pak se uvádělo do konce podzimu a teď do konce sezóny...

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      celtix     před 5 lety 23.11.2018 23:50 |  
      3 0

      Ono to mělo být do konce podzimu, jenže si to zranění obnovil a musel na opraci.

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        malan (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 00:52 |  
        10 0

        Vecny marod. Predpokladam, ze je to jeho posledni sezona v SKS.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      mig52     před 5 lety 24.11.2018 11:33 |  
      0 1

      A když , příteli, A Limo, zde dáš adresu, na které bych mohl zápas sledovat, když nemám O2, tak tě budu obrazně na rukou nosit. (Popřípadě někoho jiného). Předem velký dík!

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        A.Lima     před 5 lety 24.11.2018 11:51 |  
        0 0

        Kamaráde, bohužel :( já pojedu přes O2 :( ale zkus sportlemon.com

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Ravik     před 5 lety 24.11.2018 13:15 |  
          1 0

          Proč si nekoupíte O2? Klidně se mohou domluvit 4 lidi a dostanou jeden set top box a 3 smart zařízení. Pak to vyjde asi na 80 Kč měsíčně. Moc nechápu, že fanoušci fotbalu si to O2 prostě nezaplatí...

          • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

            A.Lima     před 5 lety 24.11.2018 15:46 |  
            0 0

            ale nemusíš reagovat na mě :) Však píšu, že jedu přes O2 :)

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:55 |  
        2 0

        Neboj, migu, něco najdem. :-)

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          mig52     před 5 lety 24.11.2018 12:39 |  
          0 1

          Jj., jinak bych se musel "přepálit" tej vizovickej, abych se probudil až po zápase, protože sledovat živou reportáž je o mne o život:-).

  9. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    JS (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:21 |  
    3 4

    3 body jsou povinností a to může být trochu zrádné. Chtělo by to něco udělat s naší koncovou a trochu se „rozstřílet“, už jenom proto, že nás pak čeká rozhodující zápas v EL a naše bilance vstřelených gólů v Evropě je tristní.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:42 |  
      1 1

      Přitom jsme nejgólovějším týmem ligy, po 15 kolech máme 2,47 vstřelených gólů na zápas. :-)

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 11:48 |  
        0 1

        O to prvenství se dělíme s Chelsea.

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          JS (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 12:28 |  
          0 1

          Defenziva je skvělá, o tom žádná. Ale co se týče produktivity – máme letos v Evropě bilanci 3:4 zatím ze 6 zápasů. Loni pod Šilhavým 8:9 z 10 zápasů to také nebyla žádná sláva, ale pořád to vycházelo na zápas „gólověji“, což mě trochu překvapuje, protože naopak v lize jsme měli po půlce ligy pod Šilhavým 27:7, nyní máme 37:11.

          • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

            kjandourek (admin)     před 5 lety 24.11.2018 12:52 |  
            1 0

            Nabídnu nějaké to vysvětlení:

            1. Jarda hodně rotoval sestavou, takže nebyla taková sehranost, proto jsme dostávali více gólů..
            2. sázel na vysoké hráče, proto jsme dávali góly ze standardek: Borisov penalta doma, venku roh (a i ta penalta byla po rohu), Astana venku trestný kop, Villareal první gól venku po rohu, i když tedy po opakovaném centru... Ze hry jsme dali gól pouze tel Avivu a pak tu parádní akci na jeden dotek ve Španělsku.

  10. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    Snivec     před 5 lety 24.11.2018 12:02 |  
    0 0

    Coufal je uz zdravy, tak snad bude hrat a do utoku nejaky rychliky, Olayinka nebo Matousek, Matousek klidne na podhrot

  11. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    urs (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 12:04 |  
    0 1

    Tak kolik to bude dneska, nějaký poctivý tipy?? :)

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      kondorr     před 5 lety 24.11.2018 12:12 |  
      1 0

      0:2

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Citymat     před 5 lety 24.11.2018 12:13 |  
      1 0

      0:4

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Kábě     před 5 lety 24.11.2018 12:29 |  
      2 0

      Vzhledem k tomu, že máme průměr co bod, to gól, tak to vidím na 0:3.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Gillan     před 5 lety 24.11.2018 12:40 |  
      1 7

      Tak jestli na hrotu nastoupí skutečně Škoda, jak je uvedeno v pravděpodobné sestavě, tak si netroufám tipovat ani výsledek, ani jak bude vypadat náš přechod do útoku,ale začnu mít velké obavy.Doufám, že se autor hodně mýlí.

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 12:48 |  
      1 2

      0:3, dva góly Škoďák, jeden Sýkora.

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        Gillan     před 5 lety 24.11.2018 13:09 |  
        0 7

        Ne, on dá hattrick, takový krásný, jaký dal naposledy v roce 20014.nesmíš troškařit.On je "legenda":)))

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Boss82     před 5 lety 24.11.2018 13:17 |  
          8 1

          Ten tvůj jakýsi osobní problém s M. Škodou, který nás X let táhnul, je už poněkud únavný.

          • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

            Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 25.11.2018 17:01 |  
            0 3

            Jeho výkonnostní křivka klesá dolů, několik sezón. Ano, X let nás táhl, za to je mu potřeba poděkovat, ale už je potřeba se oprostit od minulosti a hledět do budoucnosti. Škoda bude mít za pár týdnů 33 let a já doufám, že nebudeme mít v týmu hráče jen za zásluhy, pak se nikdy nikam neposuneme.

            • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

              Boss82     před 5 lety 25.11.2018 20:02 |  
              2 1

              Jeho výkonnostní křivka dosud nikam neklesala. Klesla až letos, protože se na dlouho zranil. Nevidím důvod, proč by se do toho nemohl znovu dostat, když mu bude držet zdraví.

              Připomínky k jeho věku jsou celkem úsměvné, když se podívám na hráče jako jsou Ronaldo (33), Ibrahimovič (37) a spoustu dalších skvělých plejerů po třicítce.

  12. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    Dennis     před 5 lety 24.11.2018 13:01 |  
    2 0

    Baluta není ani na lavičce? Ngadeu jenom na lavičce, asi aby si odpočinul? Coufal ještě není fit, bude lepší pošetřit ho do Bordeaux. Se Škodou na hrotu si nejsem jistý, raději bych někoho běhavého, bojím se nakopávaných míčů...

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Kábě     před 5 lety 24.11.2018 13:05 |  
      4 0

      Zase se ale dá očekávat, že budeme dobývat obranu Karviné a na to je Škoďák ideální.

      • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

        Gillan     před 5 lety 24.11.2018 13:09 |  
        1 10

        Ten je ideální na přestup zpátky do Bohemky.Nastoupil v poslední době asi třikrát na posledních 15 minut a jakmile vlezl na hřiště, fotbal hrál jen soupeř.Škoda je přesně to, co vůbec nepotřebujeme.Chudák Matoušek, měl raději zůstat v Příbrami, tam by byl hvězda, tady si už sotva kopne.

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Arya     před 5 lety 24.11.2018 13:14 |  
          6 0

          Milan je dobrý hlavičkář, nemůžeme se přeci pořád spoléhat jen na Součka (:

          • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

            Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 13:20 |  
            3 0

            Nejen hlavičkář. Milan umí všechno. Snad už je po tom zranění zpátky ve formě. :-)

        • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

          Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 24.11.2018 13:29 |  
          2 0

          Opravdu bys postavil raději Matouška než Škodu?

  13. Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

    carevitchando     před 5 lety 24.11.2018 13:26 |  
    1 0

    Klobása se chystá, pivo vychlazený, hurá na fotbal. Očekávám ne zrovna moc líbivý fotbal, ale za 3 body to urveme. Podle mě jsou ta tři nadcházející venkovní utkání klíčová a nebál bych se to pojmenovat "Týdnem pravdy".

    • Re: Liga pokračuje pro sešívané v Karviné

      Jachym     před 5 lety 24.11.2018 13:37 |  
      2 0

      Ať je iluze dokonalá, nalej si to pivo do nějakého ze slávistických kelímků jako v Edenu...:-) Já si teď pouštím hymnu SKS a za chvíli začnu dělat Strašáka a syn zbytek stadionu při představování hráčů...:-)