Fortuna liga

Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

Slavii čeká soutěžní derniéra roku 2018. Představi se na půdě Jablonce, tedy jednoho z pouhých tří týmů, který se může honosit skutečností, že Slavii letos na podzim v lize uzmul nějaké body. Jestli se mu to podaří i v pondělí můžete sledovat i na O2 TV Sport.

Slavii dozajista nečeká vůbec nic jednoduchého. Jablonec se i přes skutečnost, že musel tříštit síly vzhledem k historické účasti v Evropské lize, představil na podzim ve většině zápasů v opravdu dobrém světle a zaslouženě bude zítra sahat o přezimování na třetí příčce. Za všechno stačí jmenovat skóre - 38:16 - jež je jen o něco málo horší než to slávistické (46:16). V lize potom jablonečtí na domácí Střelnici prohráli naposledy v půce září, od té doby následovaly prakticky jen samé výhry (s výjimkou bezbrankového derby s Libercem).

O síle Jablonce jsme se přesvědčili i sami v Edenu. Zatímco totiž ztráty na Baníku nebo na Spartě lze myslím do značné míry vyčíst i nevýraznému výkonu sešívaných, v tomto zápase jsem jako v jediném v tomto ligovém ročníku měl pocit, že proti Slavii stojí takřka rovnocenný soupeř. Pravda, který se spíše brání, ale brání se velice dobře. A zle zatápí z brejků. Až nakonec zatopil hned 2x, což stačilo na výhru (spolu s famózním výkonem gólmana Hrubého).

Jablonec v týdnu možná trochu překvapivě vyhrál v Kyjevě, čímž odčinil předchozí porážku v Karviné (se kterou mimochodem vypadl i v poháru). Co mu naopak nepomůže je skutečnost, že na rozdíl od Slavie hrál venku, navíc jestli má Jablonec nějakou nevýhodu oproti sešívaným, je to přeci jen užší kádr, který je navíc na zítra ještě o trošku zúžený. Absence v podobě Acosty, Masopusta, Kubisty a zejména Doležala dělají na tváři trenéra Rady jistě nejednu vrásku.

Co naopak přináší vrásky (nejenom) mně, je vzpomínka na to, kdy naposledy Slavia dokázala v Jablonci zvítězit. Respektive tedy spíše fakt, jak moc historická ona vzpomínka je. Světe div se, ale musíme zabrouzdat až do roku 2009 a vzpomenout si na parádní Pekhartovo sólo takřka přes celé hřiště v samotném konci zápasu, který nakonec skončil 2:1 pro červenobílé barvy. Následuje dlouhá, opravdu dlouhá série nezdarů a nezábavných zápasů. Pamatujete například na loňský zápas? Nevýrazný výkon celého týmu, snad krom Dannyho a Stocha, po jejichž vystřídání se celá hra rozpadla a Slavia mohla být ráda nakonec za výsledek 1:1...

Píše se druhá půlka prosince, oblasti České republiky začíná zkrášlovat sněhová pokrývka, včetně jabloneckého stadionu, a proto není divu, že nutným tématem ke zmínění je i kvalita terénu. Chtělo by se s lehkou dávkou cynismu dodat, že vzhledem k tomu, jak nekvalitní je nyní trávník v Edenu, se budou zítra slávisté cítit jako ryby ve vodě. No, úrovni fotbalu to ale asi moc nepřidá. A jelikož se utkají dva týmy s nejatraktivnějším potenciálem ligy, je to trochu škoda.

Vést o jeden, nebo čtyři body, je rozdíl, co si budeme povídat. Pravda, mnohem větší když zbývá jen kolo do konce, ale bylo by zajisté příjemnější přezimovat s nějakým tím komfortnějším polštářem. Chce se mi říci, že tým letos na podzim ukazoval (většinou) takovou kvalitu a sílu, že by se snad ani nehodilo, aby jej neukončil vítěznou tečkou. A (takřka) 10 let je již dlouhá doba i na mě... Tak snad.

Tip na sestavu: Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Zmrhal, Hušbauer, Souček, Stoch, Olayinka - Škoda

Komentáře (67)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    donford     před 5 lety 16.12.2018 19:47 |  
    7 0

    Zatím se to tu moc nefrekventuje, ale poslední zápas tohoto roku bude venku i jeden z nejtěžších. Jablonec se dobře nažhavil vítězstvím v Kyjevě. pro nás to bude dle mého těžší zápas než vyhecovaný na Spartě a těžší než doma s Plzní. Protože dnes Plzeň i po nedobrém výkonu v 2. půli vyhrála nad Karvinou 2:1, tak se přiblížila na jeden jediný bod. Ať se to třeba někomu nelíbí, my, Plzeň a Jabka představujeme špičku naší ligy a ostatní jsou většinou jen do počtu. Je možné, že Jabka v pauze oslabí, (mluví se o Trávníkovi, Holešovi, Hanouskovi, Lischkovi) ale teď jsou v plné síle až na vykartovaného Doležala a nás venku čeká moc obtížný zápas. Pak venku pořádně až na jaře v Plzni, ale to je zatím jiná kapitola. Takže bohužel zítra po Zenitu další zápas pravdy.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      ehad     před 5 lety 16.12.2018 19:57 |  
      1 8

      Je to tak, navic se hraje v Jablonci a posledni zapas v prosinci .... to vymyslel debil, ne ? Proc jsme prvni zapas 18.8. hrali doma a na konci prosince v Jablonci ... :-/ Ale i tak verim, ze tam neco uhrajeme ... tentokrat by mi stacil i bod (ale na remizu hrat neumime) ....

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      hajnej     před 5 lety 16.12.2018 20:18 |  
      4 0

      Ono to v Plzni nebude až tak na "jaře", ale v půlce února. Takže tyhle dva nejbližší venkovní ligové zápasy zvládnout by bylo super! Věřím že to zítra vyjde, ale kdyby náhodou ne, smutnit nebudu, stejně to je parádní podzim!!! SKS!

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        donford     před 5 lety 16.12.2018 21:12 |  
        0 1

        Samozřejmě to jaro jsem myslel v kontextu až po zimní sezoně. V únoru na tom budeme s rozehráním s Plzní dost podobně a taky bude dost záležet, jak se nám (tedy i Plzni) podaří začlenit (inkorporovat) do mužstva posily. U nás by bylo potřeba kromě Ševčíka a Masopusta ještě razantního ranaře do útoku.

        • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

          PetCC     před 5 lety 16.12.2018 22:15 |  
          1 2

          Další podstatná věc je to, že s Plzní budeme hrát mezi zápasy EL.

          • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

            slaviator     před 5 lety 17.12.2018 09:24 |  
            2 0

            Plzeň, je to divně ale je to tak, taky bude hrát mezi zápasy EL...

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      zeleznik2     před 5 lety 17.12.2018 08:41 |  
      0 1

      I já mám velké obavy, tohle je snad pro nás, nejtěžší možný soupeř v lize..

  2. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    asanin     před 5 lety 16.12.2018 20:10 |  
    7 0

    Jak už jsem jednou psal, píská to Berka... Ten nás tuhle sezonu pískal dvakrát a hádejte kdy - doma s Jabloncem a v Ostravě :-)))

  3. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    mudrc     před 5 lety 16.12.2018 20:50 |  
    1 2

    Nečeká nás nic jednoduchého!

  4. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 16.12.2018 20:53 |  
    5 3

    V podstatě vše nahrává remíze,oba týmy jsou po pohárovém úspěšném utkání,oběma by bod zas až tolik nevadil.Nicméně hrát na remízu asi nemá cenu,uvidíme jak budou či nebudou pořešený sudí.Samo zájem na naší prohře je velký.Navíc nám to na ty jabka moc nejde,tak že bych se s křížem spokojil v nejhorším případě,prohra by opravdu pokazila,velmi slušný podzim v našem podání.Proto tam zavítám osobně,čím nás tam bude víc tím líp.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 16.12.2018 21:46 |  
      8 1

      Mně by tedy jen bod vadil. Jasně lepší, než žádný, ale máme na to vyhrát. Když budeme makat na 100% a prodáme co umíme, tak můžeme klidně vyhrát. Je to poslední zápas podzimu, tak prostě makat na doraz.

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        Ondráš     před 5 lety 16.12.2018 23:11 |  
        2 1

        Já bych byl z nezískání 3 bodů pro SKS taky zklamanej, ale bude to doposud jednoznačně nejtěžší mač v lize, takže logicky by se ztrátě nikdo nemohl divit. No ale Šádkovo hošánci vyhráli, takže to budem muset nějak ukoulet. Jako vyhrát snad po 10 letech v Jabkách by byl sen a celej podzim doslova pohádkovej.

  5. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Hanzwalter     před 5 lety 16.12.2018 21:01 |  
    3 0

    3 body budou uspech.... Podle me to bude spis boj nez fotbal;-(

  6. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 16.12.2018 21:49 |  
    14 0

    Jasně Jablonec je těžký soupeř, ale to byl Zenit taky. Nesmíme spelukovat nad remízou, ale vlítnout na ně a makat na vítězství. Po tom cestování z Kyjeva můžou být unavenější, navíc s námi budou chtít hrát fotbal a to je lepší, než dobývat 11 bránících hráčů. Je to poslední zápas podzimu, není na co se šetřit, takže makat na doraz a máme na to je porazit.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Ondráš     před 5 lety 16.12.2018 23:08 |  
      1 4

      Tak on přeci jen přístup Zenitu byl jinej, než bude u Jablonce - ten do toho půjde na krev. Stejně tak Jablonec porazil Kyjev a docela je u nich doma drtil, což se nám v dvojzápase nepovedlo. Ale případ Kyjevu bude asi dost podobnej případu Zenitu (oboum o nic nešlo). Takže byl v tomhle případě sílu Zenitu ani Jablek nesrovnával.

  7. Nejen Jablonec, ale i los EL

    houston (přítel SN)     před 5 lety 16.12.2018 23:20 |  
    9 0

    Tak po zítřku budeme nejenom vědět, o kolik bodů bohatší než konkurence přečkáme zimu, ale i s kým se i v této zimě popasujeme v EL. A protože věřím, víra má mi říká, že zítra opět povedeme o čtyři bodíky, a že náš soupeř v EL bude z těch tzv. hratelných, aby náš koeficient ještě nebyl konečný. A tedy, Slavie, do toho !

    • Re: Nejen Jablonec, ale i los EL

      Ondráš     před 5 lety 16.12.2018 23:22 |  
      1 4

      Tak snad nebudou chlapci myšlenkama někde v Londýně, nebo Miláně a budou se naplno věnovat Jabloneckým galacticos.

      • Re: Nejen Jablonec, ale i los EL

        Hlavis     před 5 lety 17.12.2018 06:52 |  
        3 0

        Ja spis doufám ze budou Travnici Hanousvi Lischkove uz hlavou někde v Fulhamu Sparte a podobne a nebudou klást odpor.

  8. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Mates204     před 5 lety 16.12.2018 23:32 |  
    8 1

    Vždyť tam vyhráli i zoufalci z druhýho břehu. Zas to nepřehánějte s tím respektem. Nic než výhra!

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Ondráš     před 5 lety 16.12.2018 23:34 |  
      6 6

      O nic než výhru se v Jablonci snažíme 9 let. Rumunský klauni vyhráli i v Ostravě..

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        Mates204     před 5 lety 16.12.2018 23:38 |  
        9 4

        Právě proto prohra tam byla ostuda, která se nesmí opakovat. Statistika, která zahrnuje léta, kdy se na beku proháněl Dostál, není vypovídající. Loni bysme tam v pohodě vyhráli, kdyby Laštůvka nebyl díra.

  9. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    edenian     před 5 lety 16.12.2018 23:51 |  
    0 0

    Sakra nemuzu jet, jsem otravenej.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      biggris (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 06:44 |  
      13 0

      Ta otrava, to je pricina nebo dusledek?

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        edenian     před 5 lety 17.12.2018 19:56 |  
        0 0

        Prezil jsem :-)

        Joke Of This Year !!

  10. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        před 5 lety 17.12.2018 07:07 |  
    1 3

    kdy vymýšlí takovéto datumy? v pondělí jsem u soustruhu a jsem taky otrávenej. jabla pripravi slusny oraniste ze nepujde prihrat a z toho plyne plichta

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      DF007     před 5 lety 17.12.2018 07:47 |  
      0 0

      Toho trávníku (hřiště) bych se nebál. V Jablonci mají jedno z nejlepších. Více bych se bál Trávníka (hráče).

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        sicilianbrno     před 5 lety 17.12.2018 08:01 |  
        2 0

        Přesně, ten travnik budou mit možna lepši než naše při zapase se Zenitem...

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Ondráš     před 5 lety 17.12.2018 08:29 |  
      4 0

      Oraniště mají touto dobou v Liberci, ne v Jablonci. Tam vždycky býval na české poměry top trávník. Každopádně bude pažit určitě lepší, než je teď v Edenu.

  11. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    zeleznik2     před 5 lety 17.12.2018 08:50 |  
    0 0

    Datum našeho poslední vítězství v Jablonci 15/03/2009!!!! 1:2 Lafata - Fořt, Pekhart
    Snad nejtěžší možný soupeř, namrzlý terén, možná i sníh, soupeř v laufu po výhře v Kyjevě a tým nad kterým jsme už 11 zápasů v řadě nedokázali vyhrát! pasivní skóre 6:10 a bilance 0-7-4.
    je na čase tu sérii zlomit...
    vidím to spíše na remízu, ale doufám, že kluci dnes zvítězí!!!!


    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 10:08 |  
      2 0

      Bude to tezky zapas a silny souper, ale my jsme taky v laufu, tak proc se bat. Vlitnout na ne hned ze zacatku na 100% a nenechat je vydechnout do konce.

  12. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    slaviator     před 5 lety 17.12.2018 09:20 |  
    2 0

    Když už tam do ty klendry dneska zase jedu tak doufám, že vyhrajeme. Nevíte někdo jak to vypadá dnes v Jablonci s počasím? Minule v Praze 8 nad nulou a v Jablonci sníh...

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      pethead (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 09:30 |  
      0 0

      Mělo by být cca -2 °C, bez srážek. Ale znáš to... pravděpodobnost správnosti předpovědi se pohybuje někde kolem 50 %. ;)

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        patras     před 5 lety 17.12.2018 09:36 |  
        0 0

        ... jak to vypusti Honsova tak je vzdy pravej opak.
        Tezky spil nas dnes ceka! Co myslite, nastoupi Masopust? Zitra by ho mela v Edenu cekat autogramiada.

        • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

          pethead (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 09:44 |  
          1 0

          Masopust je zraněný, ne? Myslím, že i to byl jeden z důvodů, proč jsme ho potvrdili před koncem "podzimu"...

          • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

            patras     před 5 lety 17.12.2018 09:52 |  
            0 0

            Co jsem sledoval laviciku nahradniku v Kyjeve ,tak na ni byl. A v nejakym rozhovoru pred tim zapasem Rada tvrdil, ze ho klidne postavi kdyz si to situace bude zadat. Urcite uz je dobrej.

            • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

              mig52     před 5 lety 17.12.2018 10:27 |  
              1 2

              Masopust nenastoupí, jedině na poslední 2 minuty. Stejný důvod jako Betanquel, či jak se píše.

              • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

                p!erreCORE     před 5 lety 17.12.2018 12:21 |  
                3 0

                Bittengel

                • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

                  p!erreCORE     před 5 lety 17.12.2018 12:25 |  
                  2 0

                  nebo mozna bígl

                  • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

                    Hlavis     před 5 lety 17.12.2018 12:43 |  
                    0 0

                    :D :D :D

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      carevitchando     před 5 lety 17.12.2018 15:46 |  
      1 0

      Sníh je i u nás v Lípě, takže v JBC tutově bude taky, teplota -2, nic novýho nepadá :-)

  13. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    pethead (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 09:26 |  
    8 0

    Klíd, kamarádi! Při veškerém respektu k soupeři i k nelichotivým statistikám věřím, že si jedeme pro výhru, a to minimálně o dva (slovy 2) góly! :) Zlomíme nepřízeň osudu, přerušíme obě série (dlouholeté ligové (ne)porážky Jablek a letošní prohry pod dohledem Berky) a uděláme jeden z nejdůležitějších kroků vedoucích k titulu.

    Hlavně si věřit, makat od začátku do konce a nenechat se strhnout pověstnou elektrizující atmosférou vyprodané Střelnice... ;)

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      zeleznik2     před 5 lety 17.12.2018 09:38 |  
      1 0

      Kéž by si měl pravdu..................................................

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Pepino44     před 5 lety 17.12.2018 11:41 |  
      1 0

      Tak já bych se spokojil i s výhrou o 1 gol (slovy jeden gol).

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        pethead (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:00 |  
        3 0

        No hlavní je, že se shodneme, že to bude za tři (slovy 3) body. :))

        • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

          jufoun (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:30 |  
          1 0

          Jsem rád, že náskok v tabulce bude opět o čtyři (slovy 4) body :)

          • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

            pethead (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:35 |  
            1 0

            No a na rumuna dokonce sedmnáct (to slovy ani neumim napsat)... :))

            • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

              urs (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:56 |  
              0 0

              Safra..., asi jsem neměl aktualizovanou stránku, tak jsem ti to potvrdil a napsal :D

          • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

            urs (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:54 |  
            1 0

            A náskok na rivala z Letné sedmnáct (slovy 17) bodů! :D

  14. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    mig52     před 5 lety 17.12.2018 10:25 |  
    3 1

    Já dnes cítím výhru. Každá série jednou skončí, druhak Jablonci chybí Doležal, v posledních zápasech jejich klíčový hráč. Padající kuželka ho nenahradí a nadělá si do trenek hned, jak se na něj Míša škaredě podívá. ( Nastoupí-li Deli, totéž). Zápas bude utkáním pravdy i mezi Součkem a Trávníkem. Věřím, že to Suk zvládne , vymazal lepší fotbalisty. Pak bude nutno pohlídat Holeše a Jovoviče. Věřím, že to JZ8 s Bořilem zmáknou, jen mám obavu, aby se Bóřa nenechal strhnout a nerozehrál karetní "mariáš", prostě zmáknout to v defenzivě s grácií Coufala. Výhra by byla krásnou tečkou za vydařeným podzimem, který potěšil a přinesl tolik radosti.

  15. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    JS (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 11:24 |  
    1 1

    Dneska 1:3. Jovović – Olayinka, Souček, Stoch... :)) Jednou to tam prubnout musíme. Snad ty „neslýchané podmínky“ za přestup Masopusta znamenaly tři body pro Jablonec.

  16. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Gibi     před 5 lety 17.12.2018 11:47 |  
    5 2

    Trochu odbočím mimo článek. Ale prý nám Muris Mešanovič odmítl prodloužit smlouvu. Dost mě tím zklamal. I když neznáme podmínky nové smlouvy, tak v době jeho zranění ho klub určitě podržel. Fanoušci ho mají rádi a určitě by šanci dostal. Šlo určitě od nás odejít důstojněji.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Ondráš     před 5 lety 17.12.2018 11:51 |  
      4 0

      Meši je palič, ale chce hrát..takže ideální řešení pro nás i pro něj.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      smely (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:03 |  
      11 0

      netusim, co je na tom odchodu nedustojnyho, proste chce hrat a u nas by nehral...pokud nepujde do pradelny nebo na toaletnou preju mu vsechno nejlepsi....

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        fredydj (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:26 |  
        0 0

        prý snad Teplice....

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      mig52     před 5 lety 17.12.2018 12:03 |  
      7 2

      Gibi, já myslím, že se spojí příjemné s užitečným. Jistě, klub se postaral a mezi fotbalisty tím potvrdil dobré jméno. Jenže my při posilování opravdu nemůžeme udržet takový počet hráčů a chtě nechtě, Muris je hráč, který patří do skupiny těch, kteří se nedají dále držet. Vím, že mnozí mohou mít jiný názor, ale já to vidím takto.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      VanDel     před 5 lety 17.12.2018 12:27 |  
      9 1

      Muris u nás odvedl kus dobré práce, ale při vší úctě k němu, v budoucí Slávii už by moc místa neměl.

  17. tipovačka

    p!erreCORE     před 5 lety 17.12.2018 11:58 |  
    0 0

    1:2 (1:1) Hušbauer, Olayinka

    • Re: tipovačka

      urs (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 12:33 |  
      1 0

      Dal jsem to stejně, jen bez obdržené branky. Nikdy jsem nebyl realista. :))

      • Re: tipovačka

        p!erreCORE     před 5 lety 17.12.2018 13:04 |  
        1 0

        ja,i kdyz hraju hlavne tim srdickem,jsem realista vzdy.muj majstrštyk sparta : Slavia 3:3.

        • Re: tipovačka

          urs (přítel SN)     před 5 lety 17.12.2018 13:32 |  
          0 0

          Tak to se klaním, to bych nedal snad ani v jiném vesmíru!! :D

    • Re: tipovačka

      buran     před 5 lety 17.12.2018 16:50 |  
      0 0

      Taky Milan, Miňo

  18. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Mimoň     před 5 lety 17.12.2018 12:33 |  
    6 0

    Dnes budu rád za jakoukoli výhru! Třeba 1:0. Třebas po penaltě, nebo náhoďakem...ale hlavně prosím vyhrát. Jít do jara se 4 bodovým náskokem by byla pecka!

  19. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

    Pakoll     před 5 lety 17.12.2018 14:15 |  
    0 0

    Máme jim co vracet budou lehce oslabení takže 3:2 pro nás.

    • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

      Pakoll     před 5 lety 17.12.2018 16:05 |  
      3 0

      Voní nám masopust my jim banány a fíky.

      • Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        bongor     před 5 lety 17.12.2018 16:40 |  
        0 0

        Docela mě mrzí ten Trávník,ten máme mizernej,takže by určitě byl posilou.Co se Mešiho týče,nemyslím si,že by pro Slavii ještě nemohl být nadále vhodný.Měl chudák smůlu se zraněním ale předtím to byl pro soupeře nepříjemnej
        útočník a kromě toho se z něho stal velkej srdcař.Přeju mu úspěch.

  20. Re: Poslední podzimní zápas se odehraje v Jablonci

        před 5 lety 17.12.2018 18:13 |  
    0 1

    baluta ani na lavici??