O Slavii

Slavia odletěla do Portugalska

V pondělí dopoledne odletěl A-tým na herní soustředění do Portugalska. V Portugalsku jsou v plánu čtyři přípravná utkání včetně generálky s Rosenborgem Trondheim.

V nominaci oproti kondičnímu soustředění chybí pouze gólman Markovič, navíc s týmem letí Stanislav Tecl, který bude rehabilitovat v Portugalsku. V Praze tak zůstal jen Jakub Hromada, který je po operaci. Třetí gólman Martin Vantruba, jehož hostování v Podbrezové by mělo začít až po pohárovém dvojzápase s Genkem, se už připravuje se slovenským týmem.

Slavia v Portugalsku stráví 12 dnů, návrat do Prahy je v sobotu 2. února. Během pobytu jsou v plánu čtyři přípravná utkání, dvě z nich v rámci Atlantic cupu.

22. 1. 14:00 Slavia - Beijing Sinobo Guan přímý přenos na ČT Sport

27. 1. 17:00 Slavia - RB Salzburg

28. 1. Slavia - Brentford U23

1. 2. 21:00 Slavia - Rosenborg

Kádr pro herní soustředění:

Brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Martin Kuciak

Obránci: Jan Bořil, Vladimír Coufal, Simon Deli,  Michal Frydrych, Jakub Jugas, Alex Král, Ondřej Kúdela, Michael Ngadeu, Tomáš Vlček, Jaroslav Zelený

Záložníci: Alexandru Baluta, Josef Hušbauer, Lukáš Masopust, Peter Olayinka, Tomáš Souček, Miroslav Stoch, Jan Sýkora, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Jaromír Zmrhal

Útočníci: Jan Matoušek, Muris Mešanovič, Milan Škoda, Stanislav Tecl, Mick van Buren

Komentáře (80)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 12:52 |  
    10 0

    Za Brentford U23 hrají dva kluci z České republiky, jeden je bývalým hráčem Slavie, 17letý Jan Žambůrek a druhým je o rok starší Matěj Majka, který je odchovancem sparty.

  2. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Mikey     před 5 lety 21.01.2019 13:17 |  
    0 0

    Nedal by sem někdo článek o Slavii z dnešního sportu? Je to o soupisce na EL.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      JSat (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 13:42 |  
      14 1

      Slavia řeší rébus: šest adeptů, tři místa. Jak sestaví soupisku pro EL?
      Autor: Jan Podroužek

      Masopust bojoval s únavou. Trpišovský po výhře chválil přínos posil VŠECHNA VIDEA ZDE
      Slavia si v přípravě zastřílela, Ústí nad Labem dala osm branekLukáš Masopust si odbyl premiéru ve slávistickém dresuJedna z nových posil Slavie, Petr ŠevčíkJedna z nových posil Slavie, Petr ŠevčíkIbrahim Traoré a Peter Olayinka slaví jednu z branek do sítě ÚstíGólová radost Milana Škody a Ibrahima Traorého11zobrazit galerii
      Je jich šest, ale volná jsou jen tři místa. Vedle přípravy na jarní část české ligy řeší Slavia i to, jak seštelovat svůj kádr pro Evropskou ligu. Ze sexteta Kuciak, Jugas, Ševčík, Van Buren, Masopust a Mešanovič může být na „list A“ podle pravidel dopsána jen polovina z nich. Ta druhá si v prvním kole proti Genku určitě nezahraje. Jak změny na soupisce fungují a kdo má největší šance?

      Dali pěkné góly Ústí nad Labem, pomohli k jeho rozprášení v přípravě 8:0, ale to je opravdu jen začátek všeho. Mick van Buren, autor čtvrtého gólu, a Petr Ševčík, střelec posledního osmého, bojují o místo v kádru, i o vlastní „slot“, jak se tomu říká, na soupisce Evropské ligy. A s nimi ještě další čtyři slávisté. Brankář Martin Kuciak, posila z Jablonce Lukáš Masopust, Jakub Jugas a Muris Mešanovič.

      Do půlnoci 1. února nejpozději musí mít UEFA v poště soupisky všech 32 účastníků prvního vyřazovacího kola Evropské ligy. Takže času je ještě dost, řeklo by se. „Nicméně řešíme to, potřebujeme tam dostat některé hráče,“ ví kouč Jindřich Trpišovský. Jedno je už teď jisté – všichni se mu tam nevejdou.

      Dva případy už slávisté mají nicméně hotové. Zapsán určitě nebude 36letý host z Podbrezové Martin Kuciak, a to kvůli tomu, aby si klub nevystřílel jednu změnu z celkových tří možných. Každý klub totiž může během zimního přestupního období udělat v kádru tři změny v té soupisce, kterou posílal na UEFA ke 3. září předešlého roku. Na seznamu určitě nebude figurovat stoper Lukáš Pokorný, jenž odešel na hostování do Bohemians. Mimo je i zraněný záložník Jakub Hromada, nejdříve v závěru sezony se možná vrátí útočník Stanislav Tecl.

      Sešívaní se pro začátek rozhodli pro jedno netradiční řešení.

      Podbrezová, kam odešel hostovat slávistický brankář Martin Vantruba, a odkud přišla jeho náhrada Kuciak, dle dohody s červenobílými zapíše Vantrubu na soupisku pro slovenskou ligu až po slávistickém dvojzápase s Genkem. Takže mladý Slovák ještě vyrazí s červenobílými do Belgie sednout si na tribunu jako trojka, a v Podbrezové začne chytat až pak, což vychází na druhé jarní kolo.

      Protože Slavia nebude dělat změnu „Kuciak za Vantrubu“, zbývají jí ještě všechny tři možnosti. Přičemž na „list A“ nemusí být zapsána posila z Teplic Alex Král. Ten totiž splňuje obě nutné podmínky. Je hráčem mladším 21 let. A zároveň strávil ve Slavii mezi svými patnáctými až jednadvacátými narozeninami alespoň tři roky. Schová se tak na „list B“, a Pražanům opět neubude místo pro další změny.

      Zbývá tedy pětice Jakub Jugas, Lukáš Masopust, Petr Ševčík, Mick van Buren a Muris Mešanovič, z nichž dva se jistě nevejdou.

      Je pravděpodobné, že klub zapíše obě zimní posily, tedy Masopusta a Ševčíka, a rozhodne se tedy mezi Jugasem, o němž se mluví v souvislosti s hostováním ve Zlíně, Mešanovičem, který má podle informací Sportu namířeno do Mladé Boleslavi na budoucí přestup, a Van Burenem.

      „Naše ideální představa je jít do jarní části sezony s jednadvaceti hráči a třemi brankáři, ale uvidíme podle formy hráčů, taky jich máme dost pod žlutými kartami. Možná po generálce s Rosenborgem uděláme takovou širší nominaci, uvidíme,“ přemítá Trpišovský, že fotbalistů si v kádru pro ligu, Evropskou ligu a domácí pohár ponechá víc.

      14. a 21. února, proti Genku, ale bude mít tak jako tak omezenější možnosti.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        p!erreCORE     před 5 lety 21.01.2019 14:38 |  
        1 1

        díky za článek, já si sport nekupuji a jsem rád, že předplatitelé jsou ochotní se podělit!! díky!

        Ze sexteta Kuciak, Jugas, Ševčík, Van Buren, Masopust a Mešanovič může být na „list A“ podle pravidel dopsána jen polovina z nich.

        takže Ševčík, Buren...a?

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          kjandourek (admin)     před 5 lety 21.01.2019 15:12 |  
          22 1

          Ševčík Masopust a van Buren... proti Jugasovi hovoří to, že jeho konkurent Alex Král může naskočit do EL z listu B, pro van Burena na úkor Mešanoviče zase to, že může hrát na více postech...

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            Akuls     před 5 lety 21.01.2019 16:25 |  
            14 1

            JiT se na oficiálkách vyjádřil, že by kádr rád doplnil o MvB a Mešanoviče. U Masopusta konstatoval, že si ještě bude muset, na rozdíl od Ševčíka, zvykat na herní styl Slavie, takže bych si tipnul, že černý Petr pro E.L. zůstane Masopustovi a Jugasovi a na soupisku budou doplněni Ševčík, Mešavič a MvB.

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              kjandourek (admin)     před 5 lety 21.01.2019 16:34 |  
              1 0

              I tohle je hodně pravděpodobná varianta :-)

              • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                Edenjejenjeden     před 5 lety 21.01.2019 16:41 |  
                5 0

                Byly doby,kdy jsme stěží dali dohromady konkurenceschopnou jedenáctku,dnes bychom s přehledem postavili dvě velmi silné sestavy

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              Edenjejenjeden     před 5 lety 21.01.2019 16:39 |  
              3 0

              U toho Mešanoviče by to bylo hodně překvapivé,vypadalo,že po podzimu odejde,i on sám se snad někde v podobném duchu vyjádřil,ale zřejmě na sobě zamakal,a trenéry přesvědčil.A líbí se mi,že s mužstvem odlétá i zraněný Standa Tecl,myslím,že pro hráče je podobný přístup klubu nesmírně důležitý..

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              Tochal (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 17:51 |  
              0 1

              Prosím tě, kde to na oficiálkách vidíš? Já teda žádné podobné vyjádření nezaregistroval – jen to, že Maso si bude muset zvykat, víc nic. Imho se zapíše Ševčík, Masopust a jeden z dvojice Mešanovič/van Buren dle aktuální formy.

              • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                chrobak     před 5 lety 21.01.2019 18:28 |  
                3 0

                Někde to určitě proběhlo, taky jsem to zaznamenal. Ten rozhovor má víc verzi v různých mediích a někdy se liší video a ten přepis. Ale stopro to říkal.

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              Rooney     před 5 lety 21.01.2019 19:33 |  
              1 1

              Ja tohle vyjadreni nepochytil, ale prijde mi zbytecne dopsat van Burena i Mesanovice... Buren sice muze hrat i kridlo nebo podhrot, ale tam zase mame lepsi hrace. Ikdyz pokud se pocita s tim, ze Matousek pujde hostovat a Olayinka bude stalice na kridle, tak by na hrot zbyl jen Skoda, takze pak by dopsani techto 2 smysl melo. Ja bych to ale asi risknul jen s dvojci Skoda + MvB s tim, ze v pripade zraneni tam muze hrat bud Olayinka ci Baluta. Preci jen tech ofenzivnich zalozniku mame hodne, takze tam je z ceho brat...

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            Kenny     před 5 lety 21.01.2019 16:30 |  
            3 3

            Já tipuji Jugas, Ševčík, Mešanovič. Jugas je úplně jinej typ hráče než Alex. Ševčíka tipuju proto, že je středovej a na strany máme dost variant. A u Mešanoviče mám tušení, že se v průběhu přípravy rozstřílí.

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              kjandourek (admin)     před 5 lety 21.01.2019 16:33 |  
              9 1

              Podle mého názoru je zbytečné mít k dispozici pět stoperů, takže i když je Kuba jiný typ než Alex, tak se na soupisku nedostane, protože tam takový typ důrazného stopera se skvělou hlavou už máme v osobě Ngadeua...

              Mešanovič může s tím pořadím hodně zamíchat :-)

              • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                Kenny     před 5 lety 21.01.2019 18:59 |  
                1 0

                Neříkám, že tvoje tipy nemají logiku. A navíc podotýkám, že Fortunu pouze sponzoruji, takže máš velikou šanci......

              • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                Ladislav (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 19:04 |  
                0 0

                S Frýďou už Trpiš počítá jen na pravého beka, toho nemůžeš počítat mezi stopery, Pokorný odešel, tzn., že momentálně máme na soupisce jen 3 stopery (Míša, Simon, Kudy), takže Jugy by měl být jasný a další věc, kterou říkal trenér, že Vantruba ještě zůstane na Genk a až pak odejde hostovat na Slovensko, tzn., že Kuciak je na Genk pasé.
                https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2019/clubs/club=52498/index.html

                • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                  Rooney     před 5 lety 21.01.2019 19:21 |  
                  1 2

                  Plus prisel Kral, takze jsou ty stoperi 4. S Frydou sice JiT pocita primarne na beka, ale stopera zahrat umi, tak proc si zbytecne placat misto na soupisce EL patym stoperem? Takze Jugas jisty je, ale tim, ze na nej misto nezbyde. Druhym, kdo dostane cerneho petra, bude dle meho Mesanovic, ale tam se to asi rozhodne opravdu az na soustredeni.

                  • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                    Ladislav (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 19:30 |  
                    2 0

                    Zní to logicky, ale je to zatím jen teorie, naprosto klíčové bude, jaká stoperská dvojice vykrystalizuje po přípravě a může se stát cokoli: před rokem to byli Jugas a Deli, teď zase Ngadeu a Kúdela. Uvidíme.

                    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                      Rooney     před 5 lety 21.01.2019 19:46 |  
                      3 7

                      Priprava do toho samozrejme promluvit muze, ale ac mam Kubu rad za jeho bojovnost, tak je potreba rict, ze do soucasne Slavie se nehodi. On je urcite kvalitni stoper, ale v dynamice a rozehravce ma sve limity, ktere na soucasnou hru Slavie nestaci. Ja vidim podobne i Ngadea (ackoliv je tu spousta lidi proti tomuto nazoru), ale ten je na tom preci jen o neco lip a hlavne je v tech defenzivnich cinostech natolik silny, ze ty nedostatky prebije. Ale uvidime, sam jsem zvedav, jak to nakonec poskladaji.

                      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                        Ladislav (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 20:00 |  
                        1 0

                        Ngadeu i Jugas jsou pro naši silovou ligu naprosto nepostradatelní, ale pokud po přípravě nebude Jugy v základu, tak asi dopsán nebude. Z útočníků tam máme trio (Škoda, Matoušek, Olayinka), takže nejspíš bude dopsán jen jeden z dvojice Mešanovič a van Buren.

                        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                          Rooney     před 5 lety 22.01.2019 09:54 |  
                          0 0

                          Nepostradatelni? To bych nerekl... Ngadeu ano, ale u nej je to tim, ze je o parnik nejlepsi stoper v lize. Pro nasi hru potrebujeme pohyblive stopery s kvalitni rozehravkou. Diky tomu totiz muzou nasi beci hrat vysoko a vzadu pak zustavaji jen stoperi, kterym vypomuze DZ. Kdyz spolu nastoupili Kudela s Delim, tak mne tam treba ten silovy stoper nechybel. Ano, mozna bez nej dostaneme v lize o par golu vic, ale pravdepodobne jich take vic dame.

                          Za me pro Kubu po prichodu Krale v tymu misto neni, ale respektuju, jestli to vidis jinak. I pro nej by odchod byl lepsi, protoze na ligu je to jinak rozhodne nadprumerny stoper.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        TSeguinTS     před 5 lety 21.01.2019 15:16 |  
        15 1

        Toto je ten jejich Premium obsah jo? :-D Klauni.

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Jachym     před 5 lety 21.01.2019 15:20 |  
          12 2

          Zadarmo drazí...:-)

  3. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Obr     před 5 lety 21.01.2019 13:33 |  
    3 8

    Kdyz tak koukam na ten utok, jeden bombardak by se hodil

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Borgetti     před 5 lety 21.01.2019 14:25 |  
      9 0

      Copak nevěříš Mickovi? Milan taky dá ještě pár gólu a Standa hrál do zranění dobře, ale stejně nějak vidím na hrotu Olayinku a ten bude hodně dobrej.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Obr     před 5 lety 21.01.2019 17:28 |  
        2 4

        Vim, ze Mick je kvalitni. To same Skodak. Ale Mick je po dlouhym zraneni, Skodak uz ma svuj vek. Tim nechci tvrdit, ze na to nema, nebo ze je starej. Mesanovi pro me neni opora. Teclik mimo a Matousek je nadeji do budoucna. Proste mi tak nejak v tom utoku nekdo chybi.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Borgetti     před 5 lety 21.01.2019 14:27 |  
      0 0

      A nezapomínal bych na Jusufa.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Obr     před 5 lety 21.01.2019 17:29 |  
        1 3

        Jusuf je velkej prislib, ale az od leta. Proste mi tam chybi nejakej kanón.

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Borgetti     před 5 lety 21.01.2019 18:27 |  
          2 0

          Já ti rozumím, někoho jako má Boleslav s velkou úspěšností zakončování a častokrát se dostávající do zakončení, ale tak našim se celkem daří dávat branky i tak a v ten kanón nějak vidím Olayinku, má našlápnuto dobře.

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            Obr     před 5 lety 21.01.2019 18:41 |  
            2 0

            Jo, presne jak rikas. Mame produktivni zalozniky, takze nam goly utocniku ted nechybi. Nastesti. Olayinka je spis hrac zleva. Trpis to, myslim, i o nem rikal.

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              Borgetti     před 5 lety 21.01.2019 18:44 |  
              0 0

              Tak je pravda, že na křídle spíš využije svou rychlost a tuplem vytrvalost, kterou má skvělou.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      James     před 5 lety 21.01.2019 21:21 |  
      1 3

      Hrajeme na jednoho útočníka. Máme Škoďáka, Tecla,Mešanoviče, Matouška a Micka a může tam v pohodě zahrát i Olayinka a Baluta. Takže by si chtěl kupovat 8. hráče na tento post?

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        malan (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 02:02 |  
        1 1

        Mozna proto, ze by chtel takovyho co dava goly. Ale jen odhaduji..

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Obr     před 5 lety 22.01.2019 12:30 |  
          1 0

          Supr postreh!

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Obr     před 5 lety 22.01.2019 12:29 |  
        0 0

        Je to tak. Chtel bych kupovat utocnika. Olainka a Balita jsou do utoku spis reseni z nouze. Mesanovicovi neverim, protoze byl dlouho zranenej a je splasenej. Nikdy se mi nelibil. Tecl zranenej. Mick po zraneni. Matousek prislib do budoucna. Tot muj nazor

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Obr     před 5 lety 22.01.2019 12:29 |  
          0 0

          Omluva za preklepy. Pisu z mobilu a mam zmrzly ruce

  4. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Taky     před 5 lety 21.01.2019 15:26 |  
    2 0

    V kádru pro herní soustředění je i Vlček, v sobotu jsem ho poprvé viděl naživo a líbil se mi. Kam ho vyslat pro jaro na zkušenou ? Druhá liga, aby měl šanci častoi hrát, nebo už má na první ?

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      PetCC     před 5 lety 21.01.2019 17:17 |  
      3 0

      V poháru si zahrál taky jen asi 10 minut a rozhodně to odehrál slušně.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Kmotr (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 18:58 |  
        0 0

        Ale tam hral myslim praveho beka ne?

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Borgetti     před 5 lety 21.01.2019 18:29 |  
      3 0

      Těžko říct, ale taková Příbram by mu tuším sedla. Tam dávaji šanci mladým dost.

  5. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Edenjejenjeden     před 5 lety 21.01.2019 16:26 |  
    16 0

    Zítra náš zápas vysílá CTSport od 14h,jak jsem uvedl v OT,tak aby to nezapadlo...

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 16:49 |  
      2 2

      O ČT Sport se píše i v tomto článku od jane.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Edenjejenjeden     před 5 lety 21.01.2019 17:15 |  
        2 0

        Máš pravdu Radku,nevšiml jsem si,pardon...

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          PetCC     před 5 lety 21.01.2019 17:18 |  
          3 0

          Není zač se omluvat, lepší tuhle informaci zopakovat, než kdyby zapadla.

  6. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    James     před 5 lety 21.01.2019 21:19 |  
    4 5

    Hrajeme na jednoho útočníka. Máme Škoďáka, Tecla,Mešanoviče, Matouška a Micka a může tam v pohodě zahrát i Olayinka a Baluta. Takže by si chtěl kupovat 8. hráče na tento post?

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Akuls     před 5 lety 21.01.2019 23:37 |  
      4 5

      Opravdu? Škoda - měl vždy co se rychlosti, obratnosti a techniky týká, své limity, navíc věk nezastavíš, proto i vypadl z reprezentace a začíná být i trochu skleněnka, Tecl - mimo hru na celé jaro a navíc typický bíjec na hrot útoku to není, Mešanovič - je po opakovaném těžkém zranění a dlouhodobém herním výpadku. Na hrotu sám hrát nemohl ani před zraněním, snad bude alespoň zase použitelný jako střelecky disponovaný žolík a Matoušek, MvB, Olayinka a Baluta nejsou žádní hroťáci, i když zvlášť Olayinka by si na tomto postu určitě své odehrál. Nicméně jeden kvalitní hrotový útočník by se určitě hodil. Nechci zde vzbuzovat nějaké velké naděje, ale jeden legendární bývalý hráč Slavie má informaci, že ještě jedna, prý opravdu velká posila do útoku má v brzké době ještě přijít. Protože JT na tiskovce informoval, že hráčský kádr pro jaro je uzavřen a žádný přestup do Slavie se již nechystá, tak mi z toho vychází, že by se mohlo jednat jedině o hostování. Že by nám bratrský Guan Peking půjčil na jarní sezónu svého nejproduktivnějšího hráće a bývalou hvězdu Villarrealu Bakambu? Asi ale slyším jen trávu růst, jako kdysi Péťa Pithart.

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Snivec     před 5 lety 22.01.2019 00:17 |  
        4 1

        Hrotak by se hodil, ale nejaka hostovani na pul sezony? Nekoho, kdo neabsolvoval pripravu, nestravil herni system a vubec nemusi zapadnout do tymu? To bych dal radsi sanci triu Skoda, Mesanovic a MvB, pripadne Olayinka. Nevim, proc se porad tvrdi, ze MvB neni hrotak. A pokud se hraci nechytnou v zakladu, tak je nema cenu drzet pro lavicku. Ten prichod by byl trochu i proti tomu, co rikal JiT a proti soucasne filozofii tvorby tymu.

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Stoormzender     před 5 lety 22.01.2019 07:42 |  
          4 0

          Já to s tím Mickem taky nechápu, když hrál na křídle, spousta lidí psalo, že to není křídlo a teď to zase není hroťák. Podle mě je sice schopnej zahrát obojí, ale stejně spíš taková záloha, ani na jeden post prostě není první volbou.

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            padre     před 5 lety 22.01.2019 09:08 |  
            0 0

            Kridlo je pro nej druhy post. Je to klasicky forward a tam bude nejplatnejsi. Jen v konkurenci vzdy doplacel na nepromenovani sanci.

            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

              Pepino44     před 5 lety 22.01.2019 10:08 |  
              0 0

              Tak na Strahově hrál pravé křidélko a s Coufalem jim to tam nádherně slušelo. Opravdu si dovedli vyhovět.

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            bongor     před 5 lety 22.01.2019 11:06 |  
            0 0

            To bude tím,že tomu moc nerozumíme.Asi bude lepší,nechat to na Trpišovi.

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Akuls     před 5 lety 22.01.2019 10:01 |  
          0 1

          Je to jen takové hypotetické uvažování, resp. jak se říká sen šíleného cukráře, nicméně nedávná hvězda La Ligy, která měla jednu dobu v jen lehce nadprůměrném Villarrealu lepší statistiky než Messi, by měla být o několik tříd výše než všichni naši útočníci dohromady a měla by pomoci mužstvu ihned. Je to kvalitní, zkušený hráć a tak je pravděpodobné, že by se spoluhráči našel rychle společnou řeč, stal by se rozdílovým hráčem, který rozhoduje zápasy s těžkými soupeři a třeba by to bylo i hostování s obcí.
          Jsem příznivec MvB, bránil jsem ho proti nařčení, že je málo produktivní, protože zahajuje přibližně stejně šancí jako jeho konkurenti ve Slavii, ale už před zraněním někde prohlásil, že se nyní už lépe cítí na křídle než na svém původním postu na hrotu. Má tam větší prostor uplatnit své přednosti než na hrotu, kde by hrál částo zády k bráně a dýchali mu na záda dva stopéři soupeře. Škoda, že mu Kovář zlomil nohu, s podporou Coufala šla jeho forma hodně nahoru, snad se do toho zase brzy dostane. V každém případě pro Masopusta bude MvB velkým konkurentem.

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            Jachym     před 5 lety 22.01.2019 10:18 |  
            2 1

            Danny byl také kvalitní a zkušený hráč a byly zde také předpoklady, že pomůže jako rozdílový hráč hned, že pomůže dotlačit klub do Ligy mistrů. Nakonec to angažmá moc nevyšlo. Bakambu sice ještě není na rozdíl od něj za zenitem, jak tady s oblibou říkáme, ale i on by potřeboval nějaký čas na zažití našeho stylu a aklimatizaci. Já bych ale každopádně dal v první řadě šanci našim útočníkům, kteří se až na Tecla konečně uzdravili. Ano, nikdo z našich útočníků netrhal na podzim střelecké rekordy, ale to bylo hlavně z důvodu bezprecedentní marodky v jejich řadách a tedy následné ztráty herní praxe.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Steve2924 (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 08:37 |  
      0 2

      Máme na hrot Škodu, Tecla, Mešanoviče
      Tecl - zranění, možná pomůže v nadstavbě ale s otazníkem a kdo ví jakou bude mít hned po návratu formu.
      Škoda - ok, vynechám výkonnost ať tu zase neni zbytečný flame. Ale je potřeba myslet i na to, že 100% zápasů nedá (liga + evr poháry + domácí pohár).
      Mešanovič - teprve uvidíme jak je na tom po dlouhé přestávce.

      Mick se cití lépe než na křídle, čistý hrot mu nějak moc neseděl. Alespoň mě osobně to tak přijde. Ale zahrát tam zvládne

      Olayinka mě taky na hrotu zrovna nepřesvědčil a na křídle je rozhodně platnější.

      Matušek a Baluta tam hráli spíš z nouze a podle toho to i vypadalo.

      Takže reálně máme 1 hroťáka zdravého 1 zraněného a dejme tomu 2 po zranění (MvB a Meši).
      Zbytek jsou hráči na jiné posty, to už můžeš napsat, že tam můžeme postavit Deliho...

      Tedy ano, otázka útočníka minimálně na pozici č2 je rozhodně k řešení. Na zázrak, že se Muris, Mick nebo Tecl zázračně rozehrajou během léta respektive letní přípravy u Standy, a budou zářit v evrpoských pohárech bych opravdu nespoléhal.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      sksjardab     před 5 lety 21.01.2019 22:04 |  
      0 0

      No toto.... Ví nikdo podrobnosti?

        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

          Ladislav (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 22:22 |  
          0 0

          Možná zlomený nos, to bude dobrý.

          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

            pethead (přítel SN)     před 5 lety 21.01.2019 22:40 |  
            0 0

            Jede na operaci, takže asi nic úplně banálního... :(

              • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                sTizz (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 02:55 |  
                4 1

                Myslim,ze bude diky tomu dlouho tercem vtipku od hracu:)

                • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                  Maty22     před 5 lety 22.01.2019 06:12 |  
                  5 2

                  Zlomený nos, takže pravděpodobně loket při bagu. Vylučovací metodou bych škrtnul Sykyho, Mira a Baluta. Ty by tak vysoko nedosáhli.

                  • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                    ve_em     před 5 lety 22.01.2019 08:47 |  
                    6 1

                    jestli on to nebyl Slava - sem nemuze, tak nam chce dokazat, ze tomu fakt rozumi. prvni prekazku uz odstranil a ted ptevezme A muzstvo..

                    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                      smely (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 08:59 |  
                      6 2

                      Slava už je na RB fóru a maže jim med kolem huby , že sou lepší páč odtud byl nedemokraticky vyhozen...nekecám...nick Pražák, ukazoval mi to v práci kolega rumun...:-)

                      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                        kjandourek (admin)     před 5 lety 22.01.2019 09:55 |  
                        3 0

                        Zase bych to nedramatizoval - má tam dva příspěvky a nikdo se s ním nebaví... mě pobavilo to, že při tom pláči píše, že "na Sn se dávají bany za nic" (respektive za názor, že Škoda na to nemá - on opravdu nepochopil, že ban nedostal za rozdílný názor, ale za spamování diskuze nesmysly)... přitom mám dojem, že chlapci z druhé strany si pod zkratkou Sn sotva představí slávistické noviny :-)

                        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                          bongor     před 5 lety 22.01.2019 11:12 |  
                          0 0

                          Představujou si pod tím Stanislava Neumanna.nebo SK Neumanna.

                          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                            Jachym     před 5 lety 22.01.2019 11:15 |  
                            0 0

                            Ti chytřejší si to možná spojí s jedním chemickým prvkem...

                            • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                              kjandourek (admin)     před 5 lety 22.01.2019 11:45 |  
                              0 0

                              Sakra... křemík je Si, zinek Zn.... Cín! Ufff....

                        • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                          sTizz (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 13:05 |  
                          2 0

                          Obecne tam spousta lidi prohlasuje,ze nemame zadne forum,hlavne,ze oni maji na oficialkach diskusi.. :) Ono je to vlastne lepsi,nez kdyby sem lezli nejaci rudi exoti..

                          • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                            kjandourek (admin)     před 5 lety 22.01.2019 13:09 |  
                            1 0

                            Nám stačí naši exoti :-)

                  • Re: Slavia odletěla do Portugalska

                    Ladislav (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 12:25 |  
                    0 0

                    Na těch starších videích je vidět, že při bagu chodil Trpiš i do skluzů a totálně naplno, takže klidně se to mohlo stát i tak nebo ho někdo trefil hlavou, těch možností je víc, to se ve fotbale občas stává, je to prostě kontaktní sport.

  7. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    Ernie     před 5 lety 22.01.2019 10:26 |  
    5 0

    Už se na to posilování všichni vykašlete, máme silnej tým jako hrom, v útoku různý varianty, Škoďák minimálně půl roku vydrží a od léta tu máme místo něj Jusufa, máme rozdílný útočníky, kteří jsou použitelní do různých stylů hry, tak to trenérovi vyhovuje. Zálohu máme o parník nejlepší v lize, o obraně nemluvě.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      bongor     před 5 lety 22.01.2019 11:15 |  
      3 2

      Zálohu nejlepší?A co rudá mašina,sám NeŠčasný říkal,že jsou nejlepší a to ještě budou posilovat!

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        kalex     před 5 lety 22.01.2019 13:03 |  
        1 0

        Dokud tam to ubrečeného trotl budou mít, tak nemám strach. Oni jsou, oni jsou...

      • Re: Slavia odletěla do Portugalska

        Ernie     před 5 lety 22.01.2019 13:30 |  
        1 0

        Srandu si dělat můžeme, ale možná jsem to s tím parníkem přehnal, Sparta nám v tomhle směru šlape na paty. Ale mít Hušbauera a jako jeho záskok Ševčíka, nebo Stocha a jako jeho záskok Balutu, to je neskutečný.

  8. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    pethead (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 10:54 |  
    2 0

    Z Twitteru:

    Trenér Trpišovský má za sebou úspěšnou operaci zlomeného nosu. Nyní čeká na propuštění z nemocnice a odpoledne by chtěl navštívit naše utkání s Beijingem Sinobo Guoan.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Jachym     před 5 lety 22.01.2019 10:58 |  
      2 0

      Já jsem plánoval si dát dneska na obědě pořádně do nosu, ale dám si tedy pozor, abych nedopadl jako Trpiš…:-)

  9. Re: Slavia odletěla do Portugalska

    martyni (přítel SN)     před 5 lety 22.01.2019 11:31 |  
    2 1

    S tim utocnikem. Tipnul bych si, ze se tam vystrida Skodak s Peterem a ze daji na jare dost golu. Kdyz bude Skodak v utoku, Peter na kridle. Neco malo mozna odehraje Mick a bude to dobry. Matousek ma tezkou pozici a jeste se zranil, asi je bliz pribrami, ale to neni pro nej zadna tragedie, bude dobrej. Murisovi osobne moc neverim, jednak je po zraneni a jednak se mi jeho hra nikdy moc nezamlouvala, ale uvidime.

    • Re: Slavia odletěla do Portugalska

      Ernie     před 5 lety 22.01.2019 13:32 |  
      0 0

      A já bych se vůbec nedivil, kdyby nějaký překvapení přišlo. Třeba to, že se Škoda před ligou lehce zraní, proti Teplicím nastoupí Mešanovič, dá dva goly a nějakou dobu v základu vydrží.