Fortuna liga

Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

Slavii čeká v boji o titul papírově nejtěžší zápas jara. Zápas druhého s prvním týmem tabulky se odehraje v neděli od 17:00 a sledovat jej můžete na O2 Sport.

Pojďme si na začátek tohoto preview shrnout to nejpodstatnější. Slavia vede ligovou tabulku o šest bodů před druhou Plzní a propastných 16 bodů před třetím Jabloncem. To znamená jediné, o titul teď bojuje Slavia už pouze s Plzní, nikdo další ji nejspíš už nemůže ohrozit. Tyto okolnosti demonstrují důležitost nedělního zápasu Slavie v Plzni, jehož výsledek napoví o mnohém. Pokud si sešívaní z Plzně odvezou tři body, udělají obří krok k titulu. Výhra znamená rozšíření náskoku na devět bodů a k tomu lepší vzájemné zápasy. Plzeň by tak ve zbývajících devíti kolech základní části a pěti kolech nadstavby musela uhrát buď o deset bodů víc než Slavia nebo těch deset bodů uhrát už v základní části a pak by si mohla dovolit rovnost bodů po nadstavbě.

Zde se hodí vsunout kritéria která rozhodnou o celkovém pořadí po nadstavbě, protože jde o novinku, kterou ještě fanoušci nemají zažitou. Tato kritéria jsou tedy následující. Při rovnosti bodů po nadstavbě o celkovém ligovém pořadí rozhoduje
1. Vyšší počet bodů po základní části
2. Vyšší počet bodů ve vzájemných zápasech v základní části
3. Brankový rozdíl ze vzájemných zápasů v základní části
Tato kritéria nám pro tuto chvíli stačí, hlouběji bychom se museli podívat jen v případě, že by Slavia prohrála v Plzni v neděli o čtyři branky. Jinými slovy a jednodušeji, při rovnosti bodů po nadstavbě v zásadě rozhoduje pořadí v tabulce po základní části.

Řekli jsme si, že výhra v Plzni Slavii titul hodně přiblíží, sešívaní budou však také v hodně dobré situaci, pokud si z Plzně odvezou bod za remízu. V takovém případě rozdíl mezi oběma kluby zůstane šestibodový a Slavia pořád bude mít výhodu lepšího vzájemného zápasu, půjde tak o rozdíl, který Plzeň nebude moci smazat během dvou ligových kol. Pouze porážka v tomto zápase by Slavii cestu za titulem zkomplikovala.

A v jakém rozpoložení oba kluby k zápasu nastoupí? Jak všichni dobře víme, Slavia vyhrála svůj první jarní ligový zápas nad Teplicemi 2:0 brankami v poslední desetiminutovce, zatímco Plzeň remizovala v Mladé Boleslavi 1:1, čímž se bodový rozdíl mezi oběma kluby dostal na současných šest bodů. V Evropské lize pak Slavia remizovala s Genkem 0:0 a Plzeň otočila zápas proti Dinamu Záhřeb z poločasových 0:1 na konečných 2:1.

Sešívaní nemají žádné zdravotní trable, všichni hráči základní sestavy jsou zdraví a na startu jara točí trenér jen 14 hráčů, bylo by překvapením, kdyby tentokrát do základní sestavy postavil někoho, kdo v dosavadních dvou zápasech neodehrál ani minutu. Největším otazníkem tak je, zda se do základní sestavy tentokrát podívá Peter Olayinka nebo Mick van Buren, nejspíš na úkor na jaře zatím nepříliš přesvědčivého Jaromíra Zmrhala. Osobně bych si ale dovolil odhadnout, že Zmrhal v sestavě zůstane. Pro další zápasy je důležitý také fakt, že Ngadeu s Bořilem mají na kontě sedm žlutých karet a Souček, Olayinka a Kúdela tři karty. Další žlutá karta pro tyto hráče bude znamenat, že v zápase proti Slovácku budou chybět.

To Pavel Vrba jako trenér domácího týmu má práci se základní sestavou trošku těžší. Hned v prvních minutách zápasu v Mladé Boleslavi se zranil stoper Lukáš Hejda a po otřesu mozku ještě dva týdny nebude hrát. Jeho náhradou je Luděk Pernica, který dvěma brankami rozhodl zápas proti Dinamu Záhřeb. Předpokládaná sestava našeho soupeře tak je Hruška - Havel, Hubník, Pernica, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel.

Nedávná historie vzájemných zápasů nabízí velmi zajímavá utkání. V sezóně 2015/16 hrála Slavia v Plzni hned první ligové kolo, tedy v době, kdy vstup nových majitelů do klubu byl ještě hudbou budoucnosti. Nový trenér Dušan Uhrin postavil do základní sestavy mimo jiné mladíka Tomáše Součka k jeho ligové premiéře, ze současného kádru si zápas zahráli ještě Deli, Zmrhal a Škoda. Sešívaní prohrávali 2:0, v 90. minutě snížil na konečných 2:1 Milan Škoda, sudí Franěk, který zápas bude řídit i tentokrát, nastavil jednu minutu a poté zápas ukončil. V dresu Plzně nastoupili ze současného kádru Kozáčik, Hubník, Limberský, Hořava, Hrošovský, Kopic, Kovařík, Kolář a střídal Petržela.

Když hráli soupeři spolu v prvním kole, další zápas logicky přišel až v kole posledním. O titulu Plzně bylo rozhodnuto, přesto ale výsledek 5:0 další oslavy poněkud zkazil. Za Slavii se trefili Mihalík, Barák, Mešanovič, Hušbauer a Mijlan Vukadinovič, slávisté skončili v lize pátí a následné finále domácího poháru je posunulo do pohárové Evropy.

Právě pohárová Evropa částečně ovlivnila další zápas, v pátém kole sezóny 16/17 jela Slavia do Plzně pouhé tři dny po zápase na hřišti Anderlechtu a přes poločasové vedení 1:0, které zařídil Bílek, nakonec prohrála 3:1. Branky soupeře vstřelili Petržela, Hejda a Krmenčík, k té první hodně pomohl nepovedený výběh brankáře Slavie Berkovce. Brzy nato skončil ve Slavii trenér Uhrin, který byl nahrazen Šilhavým. Do tohoto zápasu zasáhlo v dresu Slavie jen pět hráčů, kteří v současném kádru nejsou, a to Berkovec, Bílek, Švento, van Kessel a Mihalík.

Odveta se hrála na jaře a asi není potřeba příliš připomínat výhru 1:0, kterou zařídila hlavička Frydrycha v 89. minutě. Slavia se tak dostala o bod před Plzeň a nakonec také slavila na konci sezóny titul.

V minulé sezóně hrála Slavia v Plzni opět na podzim a opět v době, kdy situace v týmu nebyla příliš příznivá. Zatímco Plzeň všech 12 zápasů před tímto duelem vyhrála, Slavia ztratila 11 bodů a sen o titulu byl prakticky v prachu. Tím spíš, když dlouho vyrovnaný zápas rozhodl v 79. minutě střelou zpoza vápna Kolář a Plzeň vyhrála 1:0.

V jarním zápase pak Slavii šlo o to, aby Plzeň neslavila jistotu titulu právě v Edenu. To se povedlo, už pod trenérem Trpišovským předvedla Slavia skvělý výkon, soupeře přehrála a zaslouženě vyhrála 2:0 vlastní brankou Řezníka a proměněným brejkem Tecla.

Poslední vzájemný zápas se hrál na podzim 2018 tentokrát v Edenu a výhru 4:0 si pamatujeme všichni včetně branek Součka, Stocha z penalty, Zmrhala a na závěr znovu Součka.

Z uvedeného výčtu je vidět, že Slavia poslední sezóny jezdila do Plzně vždy v ne úplně nejlepším rozpoložení a odvážela si odtamtud porážky. Tentokrát je situace jiná, Slavia jede na západ Čech jako lídr tabulky se zdravým kádrem předvádějícím výborný fotbal. Uvidíme tak, jak se to promítne do výsledku.

Tip na sestavu: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Ševčík, Stoch - Škoda

Kursy Tipsport: 2.92 - 3.22 - 2.57

Komentáře (141)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Euforak (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 16:53 |  
    8 3

    Zmrhal a Škoda budou sedět, na plac Peter a Mick

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      houston (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 17:49 |  
      2 2

      Já bych to tak řešil hned po půli, pokud by to bylo jako obvykle.

  2. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 16:54 |  
    14 4

    Možná bych dal místo Kúdely Deliho, aby se trošku rozehrál, když v Genku skoro určitě nastoupí, ale jinak asi celkem očekávaná sestava. Jestli Škoďák konečně protrhne střeleckou smůlu, náskok na čele ještě zvětšíme a když ne, aspoň ho udržíme.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      mig52     před 5 lety 16.02.2019 19:02 |  
      4 5

      Wulfi, myšlenka správná, ale myslím, že to JiT neudělá z obavy, aby se případně Deli nezranil na Genk.

  3. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Kaston     před 5 lety 16.02.2019 17:03 |  
    27 0

    Kdo by chtěl, tak O2tv má nyní akci zdarma do konce února, stačí vyplnit mail a telefonní číslo a můžete využívat do konce února O2 tv - takže jak Fortuna Ligu, tak třeba i LM.
    https://www.o2.cz/osobni/lfa-voucher/

  4. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Ravik     před 5 lety 16.02.2019 18:06 |  
    9 0

    Jak se vám líbí Zmrhal zprava? Mně tam přijde skoro až poloviční. Záměru rozumím, hodit si to na střed a jít na střelu. Ale jeho síla mi spíše přijde v tahu do křídla, agresivně do vápna a prudká nahrávka či střela zleva. V kombinaci na levé straně Stoch, který to raději hraje přes střed, se mi zdá, že nám trochu chybí ostrá křídla. Pravda asi více prostoru pro beky.

    Jsem zvědavý jestli se někdy dočkáme Masopust a Zmrhal na svých stranách a Stoch podhrot.

  5. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    valkys     před 5 lety 16.02.2019 18:26 |  
    19 3

    Půjdu proti proudu a posadil bych spíše Ševčíka než Zmrhala nebo Škodu. Při srovnání současné hry s tou z konce podzimu mi totiž přijde, že nejsme tolik nebezpeční a víc se mi líbí hra s gólovou desítkou. Navíc Škoďák se Zmrhym většinou podávají nejlepší výkony v nejdůležitějších zápasech. Micka bych nechal na lavičce, protože jako střídající hráč dokáže nejvíc oživit naší hru.

    Sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Kůdela, Bořil - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Stoch, Olayinka - Škoda.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      La Tortuga     před 5 lety 16.02.2019 18:58 |  
      1 4

      Presne tak, ubyli nam hraci, kteri umi dat gol. Zarazenim Sevcika, Skody, presunem Zmrhala jsme snizili sve strelecke schopnosti.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      mig52     před 5 lety 16.02.2019 19:08 |  
      8 12

      Valkysi, jdeš málo proti proudu! :-) Já bych tam dal místo Hušbyho Krále !!! Bude to jízda, o správnosti tohoto kroku jsem nezvratně přesvědčen. A teď uvidíš, co se zde strhne:-). Jo, a místo Jaromíra Ševčíka s tím, že by šel na střed a Miňo na kraj, i když Stošák by se mi na podhrotu líbil. No a velký rébus Milan - MvB. Asi bych začal s Milanem, herně byl s Genkem dobrý a Micka jako žolíka.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        JS (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 19:56 |  
        0 7

        Já Tě s Alexem podpořím.. :) a za sebe bych rád viděl Sýkoru, pokud třeba budeme šetřit Stocha.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          mig52     před 5 lety 16.02.2019 20:26 |  
          3 2

          Za podporu dík :-). Ale s tím Honzou ti to asi nevyjde, prý je lehce zraněný nebo byl a to ho JiT nedá.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Papol     před 5 lety 16.02.2019 21:21 |  
        1 2

        JJ, ale co tam dát od začátku Micka, utahá obranu, třeba dá i gol a pak na plac Milana, který z toho bude těžit a třeba taky dá gol. To by byl parádní scénář a vyhra 2:0.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Cross     před 5 lety 16.02.2019 21:24 |  
      3 7

      Na plac rozhodně Deli. Což tady všichni zapomněli co dokáže? Musí hrát. Ukàzat odolnost. A zvlášť venku je dobrý. Spekulace se zraněním jsou nemístné. Za druhé, v Plzni i v Genku budeme pod tlakem, takže na place musí být Hušby i Ševčík, kteří dokážou dát dlouhý balón a na křídla Matoušek i Zmrhal. Oba jsou rychlejší, nez plzenští zadáci. Doprostřed Śkoda. Druhý poločas podle vývoje hry.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      buran     před 5 lety 16.02.2019 22:11 |  
      5 1

      Souhlas ,ale ten pán co v SKS už pár měsíců válí se jmenuje Kúdela:-(

  6. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Ondráš     před 5 lety 16.02.2019 20:13 |  
    11 0

    Beru jakoukoliv neprohru SKS.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      mig52     před 5 lety 16.02.2019 20:29 |  
      9 1

      Já mám nejraději cestu za vítězstvím, ale tentokrát bych asi bod bral, 6 bodový polštář je lákavý. Samozřejmě, hrát na bod by byla sebevražda, nutno jít za vítězstvím a nějaký bod to dá.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Papol     před 5 lety 16.02.2019 21:17 |  
        8 1

        Podpořil jsem Tě, ale myslím, že nyní už Slávka na bod nehraje, jedině snad v závěru zápasu, ale jinak se ženou za vítězstvím !!!

  7. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    urs (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 21:16 |  
    5 3

    V Plzni vyhrajeme a v Belgii postoupíme přes gólovou plichtu. Jsem o tom přesvědčen, zdálo se mi o tom!
    Góly MTB, Ola a legenda.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      biggris (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:04 |  
      11 1

      Co je mtb? Proc porad pouzivate zkratky (obecne, nejen ty), kdyz je neumite? Kokikrat tu uz byl mng a podobny paskvily?

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Eluin (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:12 |  
        0 0

        Tak třeba si to někdo poplete s kolovou a vsítí gól na novém kole...

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        knl66 (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:39 |  
        4 0

        budu jen hádat: Mick tank Buren? :)
        ale jinak máš recht!

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          biggris (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:42 |  
          5 2

          No jo tank, mozna ta zkratka byla prece jen zamer :-D ale vazne, v posledni dobe se to tu dovedlo do takovyho extremu, ze Husbauer nebo Boril nejsou JH resp. JB, ale PH a HB, jakoze Pepa a Honza... Takovejm sifram pak uz muze porozumet jen autor :-D

          • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

            knl66 (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:46 |  
            8 2

            Souhlas, souhlas, souhlas!!! A ještě nesnáším kydy a cancy typu: "na šestce nastoupí...; jako devítka by měl působit...; desítku by mohl hrát..." Tohle číslování zavedl Stramaccioni a spousta lidí se toho chytla.

            • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

              biggris (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:56 |  
              3 7

              Ne, tohle cislovani nezaved Stramacioni, jen nam sem konecne prival terminologii, jak se bezne o pozicich hovori ve svete :-D

              • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                knl66 (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 23:10 |  
                4 3

                Dobře, fajn, možná se tahle terminologie používala všude ve světě, kromě Česka.
                Takže se od teď budeme bavit místo o levém bekovi nebo pravém záložníkovi o různých číslech? Hm, tak to můžeme klidně přejít k mvb, PH, HB... Že tomu málokdo bude rozumět, je přece jedno.

                • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                  biggris (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 00:32 |  
                  1 1

                  Ale kdyz se rekne sestka, desitka nebo devitka, tak se vseobecne vi, ci se ma na mysli. Tyhle tri se pouzivaj nejvic, je to zazity. Ostatni pozice, pokud je mi znamo, se uz takhle ciselne neoznacujou. Nebo rozhodne to neni tak obvykly. Davam vinu slovutnym televiznim expertum, kteri, nas laiky, svymy moudry nedostatecne vzdelavaji a tak komplexni hru, jakou fotbal bezesporu je, nam nedostatecne priblizuji v cele jeji siri :-) mozna je to tim, ze narozdil od fotbalove vyspelych zemi, zadne moudre experty/popularizatory nemame :-D

                  • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                    knl66 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 00:43 |  
                    4 1

                    Tahle čísla, která jsi použil a převzal ode mne - šestka, devítka, desítka - jsem použil víceméně náhodně, jak mi přišla na mysl... Btw, každé číslo má opravdu svůj prostor, takže se graficky můžeš dozvědět, že tenhle prostor měla na starosti osmička, jiný prostor měla dávat trojka atd. atd....
                    Nesouhlasím s Tebou, ale s touhle debatou o nějakých číslech/postech už končím. Příště se chci bavit o stoperovi, bekovi, záložníkovi, křídle... Ty si klidně příště povídej o sedmičce, pětce, čtyřce.

                    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                      biggris (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 00:47 |  
                      1 1

                      Ja ty cisla nenapsal proto, ze jsi je zminil ty, ale protoze tyhle jsou fakt nejpouzivanejsi. A sam na sobe vidis, ze je nekde v podvedomi mas, protoze trefit 3 z 11 neni nahoda :-)
                      Ja samozrejme nerikam, ze bysme odted meli automaticky pouzivat misto pozic cisla, jen ze by nas to proste nemelo prekvapit, kdyz se to nekde objevi a nema cenu se nad certit, protoze se to proste ve fotbalovym prostredi pouziva dlouho a hojne. Tot vse

                      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                        knl66 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 01:41 |  
                        1 1

                        ok, přece jen - přes původní předsevzetí - zareaguji: trefit 3 z jedenácti je v mém případě fakt náhoda. Měl bych sázet sportku :)
                        Nemám je někde v podvědomí, protože tyhle pasáže jsem v článcích a rozhovorech prostě přeskakoval. Já si fakt pamatuji jen knížku Ivo Viktora "Můj dres číslo jedna". Ale jinak fakt nevím, co mají jednotlivá čísla za úkoly a za prostory... :(
                        Ale jak už jsem psal, klidně používej čísla, kterým někteří z nás nebudou rozumět, ale pak se nemůžeš divit, že jiní budou používat zkratky, kterým nebudeš rozumět Ty. A jsme zpátky na začátku... Hm, to jsme to dopracovali. :-D

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        urs (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 14:21 |  
        0 0

        mountainbike?? :)

  8. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    sksjardab     před 5 lety 16.02.2019 21:49 |  
    0 0

    Má někdo foto autobusu s novým polepem?

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        sksjardab     před 5 lety 16.02.2019 22:11 |  
        0 0

        Díky

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Lunaris     před 5 lety 17.02.2019 02:20 |  
        2 0

        Radku, pokud jsi to ty, co tam spekuluješ ohledně hvězd za tituly. Za úřadujícího mistra žádná hvězda není, to jen pitomové z Plzně netušili, která bije, tudíž si tam před pár lety cpali hvězdy. Slavia má hvězdu za 10 titulů. V jiných zemích se počet titulů na hvězdu může lišit, třeba Němci a Turci mají, myslím, pět titulů.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          Radek097 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 08:53 |  
          0 0

          Nešlo mi o počet hvězd, ale o barvu.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          SKEP     před 5 lety 17.02.2019 11:02 |  
          0 0

          Pouze pro doplnění: Konkrétně v bundeslize je jedna hvězda za 3 tituly, dvě hvězdy za 5 titulů, tři hvězdy za 10 titulů a čtyři hvězdy za 20 tiulů (na něž dosáhl pouze Bayern Mnichov). Nicméně netuším, zda komise historiků FAČR stanovila přesná pravidla pro udělování "hvězdiček" v nejvyšší domácí soutěži.

  9. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Harvey     před 5 lety 16.02.2019 21:50 |  
    7 1

    Plzeň jsou saláti!

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      knl66 (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:17 |  
      6 0

      Dáme jim čtyřku a půjdou domů s brekem!
      A Paclík nám pak vyhlásí válku!

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        knl66 (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:19 |  
        2 0

        A zbytek diváků, kteří vydrží do konce, bude skandovat "Dejte jim búra, dejte jim búra!!!"
        Jelikož to budou samí naši, Plzeňáci to pár minut po přestávce začnou balit a tribuny silně prořídnou.

  10. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Gino     před 5 lety 16.02.2019 21:53 |  
    4 0

    Olayinka bude hrat. Je rychlejsi nez plisnaci.

  11. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    asanin     před 5 lety 16.02.2019 22:08 |  
    15 0

    Nechci působit neskormně, ale nemají Krmenčíka, Kopice, Hejdu, Řezníka (pokud bude tak bez přípravy)... Tak kdy jindy tam uhrát dobrý výsledek? Hlavně se nepustit do nějaké agresivní bramboračky plné faulů... Držet míč a zajištěná obrana...

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 07:39 |  
      5 10

      trocha pokory. pokud jsi nespal a sledoval kayambu s boglem, tak nemužes myslet vážně, že jsou nějaký slabí. Zagreb nejsou žádný nazdárci a i bez tebou jmenovaných pradádelníků je porazili. vrat se trochu na zem.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 08:14 |  
        6 4

        A kde říká, že jsou slabí? Říká, že jsou oslabení a to je nevyvratitelná pravda.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          martas2019     před 5 lety 17.02.2019 08:21 |  
          2 8

          nejsou, to je jen jeho a tvoje chimerická představa

          • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

            Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 08:28 |  
            1 3

            Aha, zase jen blábolíš, Lukatome...

            • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

              Arya     před 5 lety 17.02.2019 09:00 |  
              4 0

              No, já bych je taky moc nepodceňovala :/
              Navíc někteří tady hlásili jak přejedem Teplice a pak z toho bylo trápení...

              • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 09:15 |  
                1 3

                Ale vždyť je nikdo nepodceňuje. Aspoň já teda určitě ne. Ale chybí jim Krmenčík, Kopic a možná i další, takže jsou prostě oslabení.
                Nám bude v Genku chybět Ngadeu, takže budeme taky oslabení, ale slabí doufám ne. ;-)

  12. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Eluin (přítel SN)     před 5 lety 16.02.2019 22:11 |  
    4 0

    Při vší skromnosti sobě vlastní soudím, že Plzeň smeteme. Bohužel utkání neuvidím (respektive až ráno následujícího dne ze záznamu na o2), ale o to bude lepší ranní vstávání a příchod do práce (jinou variantu si nepřipouštím :)).

  13. Plzeňácí

    Petr9608     před 5 lety 16.02.2019 23:01 |  
    1 9

    Vy víte, že to nedáte - pošetřete sebe na Záhřeb a nás na Genk.

    Ostatně - Škodovka šlape, ta vám klidně může vyhrát ELH. To my jsme s hokejem v prdeli.

    • Re: Plzeňácí

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 07:58 |  
      2 10

      5 x jsem to přečetl a konečně jsem to pochopil :)

  14. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Snivec     před 5 lety 17.02.2019 00:48 |  
    10 0

    stejne to je luxus, resime, zda nastoupi ten nebo ten, zda uspejeme na jare v evropskych poharech a pokud nahodou prohrajeme v lize, povedeme pouze o tri body, to je luxus ;)

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 07:35 |  
      2 10

      luxus je že i kdyby to nevyšlo tak nebudeme moc nasraný :) a jen poradíme neymarovi, koho koupit aby to příště bylo ještě lepší. tohle je stav, kterého jsem se chtěl dožít a ono se to splnilo. je to fakt z pohledu fanouškovského luxus

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Rhu-rhu     před 5 lety 17.02.2019 10:11 |  
        2 0

        neymarovi :D

  15. Plzeň - Slavia

    Grobar     před 5 lety 17.02.2019 05:51 |  
    3 0

    Dva dny na regeneraci je málo, máme lepší lavičku než Plzeň a to bude doufám rozhodující faktor. Tento zápas je příležitostí pro Olayinku i Burena v základní sestavě. Uvidíme jak to Trpiš poskládá, každopádně máme lepší alternativy než Plzeň.

    • Re: Plzeň - Slavia

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 07:42 |  
      1 9

      máme. a já doufán v trio Alex, MvB a Olayinka v základu

      • Re: Plzeň - Slavia

        dubas     před 5 lety 17.02.2019 09:28 |  
        3 0

        Nevěřím, že by Trpiš nějak výrazně točil sestavu.

        • Re: Plzeň - Slavia

          martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:32 |  
          0 9

          ja v to věřím že 3 změny udělá. povíme si po zápase, kolem 10pm, až se vrátíme

    • Re: Plzeň - Slavia

      necich     před 5 lety 17.02.2019 07:58 |  
      4 0

      Lepší alternativa než Berbr není..

  16. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 08:11 |  
    4 0

    Zdravím Vás,

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 08:20 |  
      6 9

      také zdravím

  17. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 08:11 |  
    3 0

    Zdravím Vás,

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 08:19 |  
      5 9

      zdravím Vás také

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        bramburek (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 08:58 |  
        7 2

        Slavo, Lukatome, kolik si tady ještě zařídíš účtů? Ze začátku seš zkoušel přetvařovat, ale poslední 3-4 dny už seš jasnej jak facka... ten "styl" je nezaměnitelnej... bude zas polovina všech příspěvků v každý diskuzi tvoje? :(

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:22 |  
          1 11

          65 milionu. to by tak odpovidalo memu majetku

          • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

            Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 09:24 |  
            8 2

            Takže nejspíš žebrák nejen duševní, že?

            • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

              martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:27 |  
              1 10

              jasně, žebrák, chudáku zavistivý :-D :-D

            • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

              martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:28 |  
              2 9

              pojd pokecat dneska v kotli nebo v Genku. pokud budes souhlasit, do SZ ti dam info o tom, jak mne poznaš :)

            • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

              Kmotr (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 09:30 |  
              10 1

              Panove prosim nereagujte na kazdy prispevek jen proto, ze si doma nemate s kym pokecat. Nedavno se tu resilo, jak SN vratit do normalnich koleji, zkuste si to precist a drzet se toho.. opet se clovek tesi, ze pribyli nejake prispevky k fotbalu a misto toho tady najde dve stekajici zensky..

              • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

                martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:38 |  
                2 10

                naprosty souhlas. ja dávám čistě komentáře k tématu, ale jsou tací, kteří mají potřebu se nějak vymezit vůči mě. a pak, když navrhnu poklábosit osobně - dneska v plzni nebo ve čtvtek v Genku, tak jen trapně mlčí. to je xmíchu vévodo :-D

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          necich     před 5 lety 17.02.2019 12:36 |  
          2 0

          Za polovinu buď rád....

  18. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 08:15 |  
    5 0

    Zdravím Vás,

    Po delší době o5 zde :) Dneska se těším na zápas jako malej, doufám,že je přejedeme a odstřihneme Plíseň na 9 bodů. Osobně si myslím,že Vrba moc sestavou točit nebude, my doufám, využijeme kvalitní lavičku, aby kluci ukázali, že mají i na základ :)

    Každopádně jak je to krásný rozdíl řešit kdo nastoupí z lavičky teď než před vstupem Činských majitelů :) Tohle jsou hezké starosti :)

    Forza Slavia !

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 08:17 |  
      8 1

      Až jsi se z toho těšení zakoktal... :-D Taky se těším a doufám, že po zápase nebudu rozladěn.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 12:00 |  
        0 0

        Koukám,že se sem zkopírovalo vícekrát zdravím Vás :) tímto se omlouvám za spam :)

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 12:02 |  
        3 0

        Neboj cítím ve svých kostech, že dneska to bude výhra :) doufám 2-0 z našeho pohledu a zavěsí Alex Král a Peter :)

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 12:45 |  
        1 2

        Dávám si facku za to "jsi se", správně je samozřejmě "až ses..." Sám hyperkorektnost kritizuju a teď to sám napíšu.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          A.Lima     před 5 lety 17.02.2019 12:55 |  
          2 1

          V pořádku :) beru to jako předzápasovou nervozitu Wulffi :) :D

          • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

            Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 13:04 |  
            1 2

            Nervozita nenervozita, tohle je neomluvitelné! :-)

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 08:19 |  
      0 11

      pradelna právě proti zagrebu fabulovala se sestavou. takže si myslím, že změny právě budou. konečně, pradelník jasně řekl, že titul je prio před EL. takže se budou snažit něco vymyslet, ale tomu se upřímně budu smát, pokud to tak bude, protože je to čitelné jak já nevím ani co :)

  19. Taktika

    Taky     před 5 lety 17.02.2019 08:23 |  
    8 3

    Všichni se těšíme, jak Plíseň přejedeme, ale to jsme se před derby těšili taky a pak nám ta hra u Rudejch nějak nešla.
    Dneska to bude chtít zachovat chladnou hlavu. Nejdůležitější je neprohrát o čtyři a více gólů a nevykoledovat si zbytečně karty.
    Měli bychom to hrát jako v EL, vzadu na nulu. Takže pokud jsou všichni zdraví, tak bych zachoval základní sestavu proti Genku.

    • Re: Taktika

      Arya     před 5 lety 17.02.2019 09:07 |  
      5 0

      Ale zas derby je výjimečnej zápas a bídáci v něm jsou vždycky schopný zahrát na 200% a pak takovej výkon už nejsou schopný zopakovat proti slabším týmům, takže jim je to vlastně k ničemu (:
      Plzeň bude nebezpečná, očividně goly dokážou dát i bez Krmelce... bylo by fajn, kdyby jsme první gol dali my :)
      Remíza by asi nebyla špatná, ale kdo by s tím byl spokojen, že :P

      • Re: Taktika

        martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:30 |  
        0 9

        sorry za minus, souhlasim, ale ta těchnika ....

        • Re: Taktika

          Arya     před 5 lety 17.02.2019 14:24 |  
          2 1

          V pohodě, já mínusy neřeším (:

  20. tipovačka

    p!erreCORE     před 5 lety 17.02.2019 08:37 |  
    4 2

    1:2 (0:1) Škoda, Král

    • Re: tipovačka

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:35 |  
      1 7

      0:0

  21. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Hlavis     před 5 lety 17.02.2019 08:47 |  
    10 6

    Taky máte víc respektu k rivalovi z Letné, než k Plzeňské žumpě? Ja nevím proč, ale u mě je to tak...

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Snivec     před 5 lety 17.02.2019 08:58 |  
      6 2

      a neni to tim, ze zapas s plzni je jeden z triceti zapasu ligy a derby je derby?

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Arya     před 5 lety 17.02.2019 09:09 |  
        4 2

        Ono je to i tím, že o bídě se dá říct, že je to klub s určitou tradicí (i když i tak je krajně nesympatický)
        Křetínskýho je mi vlastně líto, protože očividně v některých ohledech je strašně blbej...

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:35 |  
          3 9

          líto? jako majitel peněz zodpovídám za právě ty své peníze. pokud je spláchnu do záchodu, tak můžu nadávat sám sobě. ale nečekal bych litování z okolí.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        kondorr     před 5 lety 17.02.2019 10:24 |  
        4 1

        Jeden z třiceti zápasů to už dávno ne i když derby je prostě derby.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        mudrc     před 5 lety 17.02.2019 15:40 |  
        0 2

        Je to jeden ze triceti zapasu... Tak urcite :-) a proto je tady hodinu a pul pred zapasem 130 komentaru. Derby je samozrejme vyjimecne, ale zas nelzeme sami sobe.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:25 |  
      1 13

      respekt? my jsme Salvia. slovo respekt ve fannoskovskem podani neexistuje. mozna ve sportoní oblasti, ale tam jsou erbecka v řiti

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        martas2019     před 5 lety 17.02.2019 09:26 |  
        2 9

        ten mobil..... hrůza sorry

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Hajsi     před 5 lety 17.02.2019 09:34 |  
      8 5

      Rozhodně, člověk do určité míry pochopí, proč někteří lidé fandí Spartě, tu tradici tady Sparta má, historii taky. Rivalita mezi Spartou a Slavií tu byla vždy. Pořád je to bída, které se nedá přát nic hezkého. Teď je tu ovšem ta žumpa z Plzně, prohnilý vesnický klub od vedení, přes hráče, až po fanoušky, bez historie, prostě fuj. Musíme je dnes roznést.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        kondorr     před 5 lety 17.02.2019 10:20 |  
        8 2

        Ted spoustu fans otočilo před pár lety se fandilo Plzni proti spartě a ted je to vesnickej klub bez historie.Podle mě historii maji dost velkou a když hrajou se spartou tak přeju spíš Plzni.

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          necich     před 5 lety 17.02.2019 12:29 |  
          3 1

          Tak vesnickej klub bez zvláštní historie to je stále (bez urážky). Je fakt, že se jim proti Spartě fandilo. I já jim tu první sezonu přál. Když se ovšem ukázalo následně co to je za špíny (Berbr, Damková, Pelta, chování jejich fanoušků v Edenu apod.) tak je mám níže než svoloč z Letný (Wimpy už tam nebydlí tak se mu omlouvat nemusím).

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        SKEP     před 5 lety 17.02.2019 12:13 |  
        5 0

        Pochopitelně máte naprostou pravdu, zejména co se nicotné historie týče. Nicméně si dovolím připomenout zcela bezvýznamný start Plzně v Poháru vítězů pohárů, neboli PVP, ze sezony 1971/72. Tehdy ještě TJ Škoda Plzeň v 1. kole této evropské soutěže narazila na Bayern Mnichov. Bavorsko v dvouzápase představilo všechny své hvězdy, v čele s Kaiserem Franzem, ryšavým Seppem či později trestně stíhaným uličníkem Ulim. Úvodní zápas sledovalo ve Štruncových sadech 28.000 diváků a z výhry 1:0 se radovali hosté. Odvetě s nádechem formality na Grunwalder strasse přihlíželo pouze 6.000 "skalních" a po závěrečném hvizdu soudce Mihase i výhru 6:1 slavících fanoušků. Není bez zajímavosti, že skore otevřel již během první minuty snajpr Gerd Muller, na což bleskově po čtyřech minutách reagoval Ivan Bican a vyrovnáním na 1:1 vrátil západočechům naději na zázrak. Ten se však (ještě) nekonal. Pouze doplním, že plzeňským střelcem není Pepiho syn či jiný příbuzný, jedná se pouze o shodu jmen. Do obou utkání za "Škodovku" nastoupili i dva bývalí slávisté Kamír a Ziegler. Tolik pro doplnění.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Lord_Edmund     před 5 lety 17.02.2019 10:22 |  
      5 0

      Zajímavá otázka na kterou nemám jednoznečnou odpověď. Když člověl prochází diskuzní fóra, tak to buranství a hulvátství z Plzeňských fanoušků jen stříká. na druhou stranu mi dělalo dobře, když měl bolševik v době naší "dovolené" aspoň někoho, kdo jim ten fotbal otrávil a připravoval je o tituly. Takže já vlastně nevím. Fandím Slavii a když bude hrát bolševik s Plísní, tak budu přát aby výsledek byl pozitivní pro nás a vše ostatní bude nepodstatné.
      Jinak s pohledu dlouhodobé tradice je Plíseň nezajímavá a sparta hlavní rival.Ale zase sportovně je tŘeba uznat, že v Plísni to dělají době a na spartĚ špatně.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 10:30 |  
      12 3

      Respekt k rivalovi z Letné mám v tom, že je to tradiční, slavný a úspěšný klub, kterému fandí cca 1/2 fotbalového národa, ovšem vždy budu proti nim fandit jejich soupeři - ať je to Plzeň, Subotica nebo třeba Dynamo Ulánbátar.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        martas2019     před 5 lety 17.02.2019 10:53 |  
        2 8

        ruda bído

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Yh     před 5 lety 17.02.2019 15:39 |  
      0 1

      Ani náhodou, naopak mám respekt k Plzni, že to za pár let dotáhla tak daleko. Když hraje sparta proti komukoli, vždycky fandím soupeři, klidně i Plzni. Ale každej to má jinak, no.

  22. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    karlos6     před 5 lety 17.02.2019 10:01 |  
    5 3

    Dnes 0 - 3. Góly..... Stoch, Škoda, Olayinka….. SKS

  23. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    ervin     před 5 lety 17.02.2019 10:02 |  
    6 1

    Nikoho nepodceňuji ale vyhrajeme 2:0 Škoda,Stoch a já jdu péct řízky. Tečka

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 10:19 |  
      4 3

      Koukám, že hodně lidí (včetně mě) věří Škoďákovi, že se konečně trefí. Chtělo by to, on hraje výborně, ale jestli nebude dávat góly, půjde jeho sebevědomí dolů. A samozřejmě bude i oprávněně kritizován. Tak snad dnes.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        coogee     před 5 lety 17.02.2019 12:08 |  
        2 1

        I já si, Wulfe, myslím, že ho dnes dá! A Souček taky.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      donford     před 5 lety 17.02.2019 11:56 |  
      3 1

      Samozřejmě, že fandím našemu vítězství. Ale i za remizu poděkuji. Pořád si myslím, že by něco měl provést dík své rychlosti také Olayinka. A spoléhám za Stochovy dělovky a "rohlíky" a do šibenice. :-) Jo, je 12 poledne, tak jdu jíst ty upečené řízky. :-) Taky tečka. :-) (Že by byly od Ervina? Asi ne. :-))

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      knl66 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 12:38 |  
      4 1

      Péct?!?
      Řízky se snad vždycky jen smažily, ne???
      Ať už na pánvi na kamnech nebo na pekáči v troubě, ale dycynky se řízky jen smažily... :)

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        Arya     před 5 lety 17.02.2019 14:28 |  
        0 0

        Na internetu jsou recepty i na pečené řízky. Ale nebudeme tu z diskuze dělat chráněnku (:

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      spravnej_jezedak     před 5 lety 17.02.2019 12:39 |  
      0 0

      Tak k nim nezapomen "vycuknout" aspon jednu Plzen:-)

  24. Sestava

    Hlavis     před 5 lety 17.02.2019 10:14 |  
    0 5

    Kolář- Coufal, Kudela(Král), Ngadeu,Bořil- Husbauer,Souček - Olayinka,Stoch,Zmrhal-Škoda
    V průběhu na unavenou Plzeň Ševčík místo Husbauera a Mick za Jardu.
    0:1 Hušbauer

  25. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Rhu-rhu     před 5 lety 17.02.2019 10:16 |  
    5 3

    0:3 (0:1) Stoch, Zmrhal, Král

  26. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Pepino44     před 5 lety 17.02.2019 10:20 |  
    14 3

    Tak opět je tady spousta příspěvků bez skromnosti a pokory, je tady hodně tipů na 0:2, 0:3 a podobně. Já bych si takové výsledky také přál, ale tak rozhodně si to nedovolím napsat. Podobné tipy se objevovaly v minulých zápasech, kdy to bylo mnohým naprosto jasné ale o slušný výsledek jsme museli mnohdy moc bojovat a mnohdy se to ani nepodařilo. Tak prosím, trochu skromnosti, já bych byl rád za výsledek třeba 1:2, nebo nějakou remizu, i když bych si takový jasný výsledek přál. Mnohým se to zdá jasné, na hřišti to bude asi horší. Klukům však věřím.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      martas2019     před 5 lety 17.02.2019 10:52 |  
      0 7

      100% souhlas

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      obiwan     před 5 lety 17.02.2019 11:09 |  
      4 0

      Ano, já se pod to podepisuju, úplně nesnáším ty kydy na netu či v TV, že Slavia je favoritem a jak hrajeme skvělý fotbal, před derby to samé, ještě navíc Luhový a nakonec jsme byli rádi za bod:-( Doufám, že tomu nepodlehne ani realizační tým, ani hráči. Já bych z remízy zklamaný nebyl. Musíme k tomu přistupovat s pokorou a pochopitelně i odvahou...

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Lunaris     před 5 lety 17.02.2019 12:49 |  
      0 2

      Plichta bude zlatá.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      bongor     před 5 lety 17.02.2019 13:02 |  
      3 0

      Myslím,že mnozí tipují naši jasnou výhru,protože my slávisti jsme od přírody optimisti a hned tak se něčeho nelekneme.Já tipuju remízu,ale stejně jako optimisti věřím v naše vítězství.SKS nade vše!

  27. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    martas2019     před 5 lety 17.02.2019 11:10 |  
    6 9

    právě vyrážíme na bahnhof, dáme pár piv a pak v 5pm ukážeme, kdo je doma kdekoli. SKS ! forza Slavia

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      bongor     před 5 lety 17.02.2019 13:11 |  
      3 0

      Dík kluci a zafanděte i za nás co sedíme za pecí !

  28. Věřím

    Max1     před 5 lety 17.02.2019 11:10 |  
    4 0

    Jako věčný optimista, kteří věří vždy a za každou cenu ve výhru věřím i dnes, ale nemyslím si, že to bude nějaká velká převaha s prstem v nose. Plíseň půjde do plnejch je to totiž zápas o “6 bodů”. Buď stáhne na 3 a nebo my utečeme na 9. Osobně to vidím na 1:0 nebo 2:1 pro nás.

    • Re: Věřím

      Markus     před 5 lety 17.02.2019 11:25 |  
      3 0

      Očekávám podobný zápas, jako když jsme hráli před půl rokem na Dynamu Kyjev. Plzeň to bude usilovně bořit a kouskovat hru. Občas zkusí nějaký ten brejk a budou nám zkoušet padat ve vápně. Bude to klasická psychologická bitva. Ale těším se na to, jsou to zápasy jaké potřebujeme hrát a naučit se držet v nich iniciativu. Zní to alibisticky, ale dnes si budu vážit více našeho přístupu k utkání než výsledku.

      • Re: Věřím

        necich     před 5 lety 17.02.2019 11:54 |  
        3 2

        Tak pro mne pravý opak. Dnes výsledek nade vše. Pokud prohrajeme dostaneme je opět na koně. Pokud je udržíme alespoň na 6 bodech tak je to určitě psychicky nahlodá. V žádném případě určitě netrvdím hrát na plichtu. Ale nepouštěl bych se do nějakého hurá fotbalu.

        • Re: Věřím

          bongor     před 5 lety 17.02.2019 13:14 |  
          2 1

          Jestli se dostanou neci na koně,tak z něho co nejdřív zase zahučej.Lepší než Slavie stejně nebudou,i kdyby se stavěli na hlavu.

      • Re: Věřím

        Markus     před 5 lety 17.02.2019 19:02 |  
        1 1

        Výsledek jak tehdy v Kyjevě, ale Plzeň si to vítězství plně zasloužila. Hráli dnes o mnoho lépe než my.

  29. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    coogee     před 5 lety 17.02.2019 12:02 |  
    2 0

    Zdravím, věřím, že vyhrajeme, řekl bych, Plzeň v poháru opět se štěstím a s góly, které oni umějí nějak dát, když potřebují. Chorvati po vedení hráli laxně a to se jim může nevyplatit!
    Zeptám se ještě: Myslíte si, že ještě někdy bude znovu otevřeno fórum na webu? Už na tom "makají" skoro 3/4 roku...

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      bongor     před 5 lety 17.02.2019 13:17 |  
      1 0

      V Záhřebu stopro prohrajou.Jugoši jsou takové povahy,že z frajeřiny dokáží prohrát i vyhranou věc.Ale když se naštvou,tak je lepší jim jít z cesty.Trochu je za ty dva roky znám.

  30. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Radovan62 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 12:07 |  
    10 1

    Nedávejme si malé cíle,ale já budu spokojenej s bodem!

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Taky     před 5 lety 17.02.2019 12:44 |  
      3 2

      Hlavním cílem je letos titul a ten se nám hodně přiblíží, když dneska neprohrajeme. Krásnej fotbal jde dneska stranou.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Pakoll     před 5 lety 17.02.2019 13:15 |  
      4 0

      Přesně napsáno důležitý je neprohrát.

  31. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Novi.sks     před 5 lety 17.02.2019 12:48 |  
    6 0

    Tentokrát se to otočilo, poslední roky jsme jezdili do Plzně ve špatném rozpoložení, nebo po náročném programu a nebo vlastně obojí...

    Dnes mi to přijde jiné. Program jsme měli stejný, rozpoložení v lize hraje pro nás a hlavně kvalita širšího kádru je na naší straně. To úplně nebývalo.
    Pokud se zápas nerozhodne do 60-70. minuty, tak věřím, že Plzni začnou docházet síly a v závěru převážíme zápas na svou stranu.

    Takže buď je rozmetáme 4:1, nebo to bude o gól pro nás :)

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      honza304     před 5 lety 18.02.2019 11:12 |  
      1 1

      Přesně takhle si to představovalo mnoho z nás, pak se ukázala krutá realita. Takže zase zpátky, trochu pokory a makat.

  32. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 12:53 |  
    8 1

    Nebuďme skromní a uchlácholení šestibodovým odstupem. Já si přeji, abychom na ně vlítli a šli jednoznačně za vítězstvím a nespekulovali, že nám stačí remíza. Proč? Máme dobrý tým a máme na to je porazit, tak proč se spokojovat jen s bodem. Samozřejmě pokud bude vývoj zápasu jiný, tak budu brát i bod, ale do zápasu bychom měli jít s tím, že je jdeme porazit. Prostě nažhavení na ně vlítnout a trhat a trhat. :-)

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 12:56 |  
      6 1

      To se mi líbí. Na opatrnost bude čas v Genku, teď je čas na trhání! :-)

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        sTizz (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 13:42 |  
        4 0

        V Genku bude cas na utoceni:) Stuj co stuj tam musime strilet goly!

        • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

          Wulfstan (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 13:48 |  
          2 1

          No to jo, to je jasný, přesto bych k tomu zápasu přistoupil poněkud opatrněji, než k tomu dnešnímu. :-)

          • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

            coogee     před 5 lety 17.02.2019 14:18 |  
            1 0

            Genk tady toho moc neukázal, i když my taky ne. Nicméně si myslím, že vzhledem k chorvatské nátuře a štěstěně, donekonečna si sedající na Plzeň, máme menší šance na postup. Ale to neznamená, že to nemůže být naopak, že?!

  33. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Ferguss     před 5 lety 17.02.2019 12:59 |  
    9 1

    Já bych byl strašně rád, kdyby se odehrálo bez kontroverzí a ideálně bez penalt, ať už odpískaných nebo neodpískaných. Aby se pak místo výkonu zase týden neřešilo koho a jestli rozhodčí poškodil nebo nepoškodil.

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      SirCohen     před 5 lety 17.02.2019 14:02 |  
      19 0

      Pokud bude správně odpískaná penalta v náš prospěch a my gólem z ní vyhrajeme, budu mít stejnou radost, jako bychom vyhráli jakýmkoli jiným gólem. Ať si pak p. Mádl a další pindají co chtějí.

      • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

        vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 17.02.2019 15:11 |  
        3 5

        Vůbec nejlepší by bylo vyhrát z penalty nesprávně nařízené proti estebakum,já bych se smíchy potrhal,jen těch puklych novinářských srdcí by mě bylo přece jenom líto :-))))

  34. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    Lord_Edmund     před 5 lety 17.02.2019 16:00 |  
    2 1

    Olayina místo Škody, to by mohlo na pomalého Hubňu platit,

    • Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

      Edenjejenjeden     před 5 lety 17.02.2019 16:05 |  
      0 1

      Tak to se ti splnilo:-),na hrotu Olayinka místo Skody...

  35. Re: Před odvetou s Genkem důležitý zápas v Plzni

    iwanowicz     před 5 lety 17.02.2019 16:06 |  
    1 1

    Tak Sevcik zase na podhrotu..