Soutěž

Info o 16.kole tipovací soutěže

Slavia opět nedokázala vyhrát a jelikož většina lidí samozřejmě věřila v naše vítězství, tak jen pět lidí si připíše body!

Přestože jen malinká část získá body, přesně 10 % z tipujících v tomto kole, tak houska díky přesnému tipu 0:0 si připsal 9 bodů a posunul se na první místo! Byl to pro něho rozhodně velký posun vpřed. Další zajímavý poskok zaznamenal slavistajiri, který díky dvou bodům poskočil na desáté ceněné místo.

Tohoto kola se zúčastnilo jen 50 lidí, počet se tedy zmenšuje. Ale jak Slavia dokazuje, když se hraje venku, tak ani netipování nemá strašné následky, jelikož většina lidí vždy věří ve vítězství a sami víme, jak to na jaře venku vypadá. Do konce zbývají tři zápasy a z toho dva venku, takže rozhodující pro úspěch v získání bodů bude správné tipování venkovních zápasů! Ale tipnout si něco jiného než výhru venku není lehké, všichni si stále říkáme, že ta špatná bilance už přeci musí skončit. No uvidíme.

Nejtipovanějším výsledkem bylo naše vítězství 2:1, pro které bylo 32 % tipujících. Druhý nejpočetnější tip byla naše výhra 2:0, pro který bylo 22 %. Jen o dvě procenta méně, tedy 20 %, dostal výsledek 3:1. Ani jeden nepřinesl kýžené body. Další tipy: 3:0 (8 %), 1:1 a 1:0 (6 %), 0:0, 2:2 a 4:1 (všichni 2 %).

Střelci podruhé za sebou venku zklamali, ale nejvíce se věřilo trojici T.Došek, Skácel, Vachoušek. Tito hráči si připsali největší počet tipů, ostatní měli jen drobek. Úplně nejvíce se věřilo Tomáši Doškovi, který dostal 35 tipů. O něco méně, přesněji 27, dostal druhý útočník Štěpán Vachoušek. A třetí z trojici Rudolf Skácel měl 25 tipů. Ostatní tipy: Karel Piták (5), Pavel Kuka a Adam Petrouš (oba 4), Richard Dostálek, Patrik Gedeon a Tomáš Hrdlička (všichni 2), Radek Bejbl a Lukáš Došek (oba 1).

Aktuální pořadí tipovaných střelců:
1. Tomáš Došek – 384
2. Štěpán Vachoušek – 364
3. Rudolf Skácel – 305
4. Evandro Adauto – 229
5. Richard Dostálek – 204
6. Pavel Kuka – 142
7. Karel Piták – 106
8. Patrik Gedeon – 66
9. Adam Petrouš – 41
10. Tomáš Hrdlička – 17
11. Jakub Hottek – 7
12. Tomáš Kučera – 6
13. Martin Müller – 5
14. Lukáš Došek a Radek Bejbl – 3
16. Radek Sláma - 2
17. Václav Kotrba, Filip Stibůrek a Jan Suchopárek – 1

Jelikož se blíží konec sezony, tak již teď přemýšlím o příští sezoně a tipovačce, která opět poběží. Chtěl bych, aby tato soutěž bylo pro všechny co nejpohodlnější a podle vašich představ. Proto bych chtěl poprosit, zda byste mohli zasílat tipy na vylepšení, jak tipovačku obohatit či jak ji zmodernizovat. Prostě zasílejte jakékoliv nápady a návrhy. Můžete tak učinit buď zde v komentáři nebo mi to pošlete na email subrt@slavistickenoviny.cz. Jen doplním, že od příště zavedu i tipování poločasů, o tom bylo však již zmíněno.

Aktuální pořadí naleznete jako vždy zde.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)