Ženský fotbal

Trenérem žen Michal Kolomazník

Včera byl oficiálně představen nový trenér žen, kterým se stal Michal Kolomazník, bývalý ligový hráč a poslední rok působil u žen Dukly.

Michal je bývalý hráč Dukly, Teplic, Brna, reprezentace a také druhé německé Bundesligy. Trenérsky se začal rozvíjet u Dukly, začal od přípravek až po juniorku, poslední rok působil u žen Dukly. Nyní má před sebou novou trenérskou výzvu.

První rozhovor si můžete přečíst na oficiálním webu - zde.

V týmu budou také probíhat změny. Smlouvy mimo jiné prodloužily Lukášová, Bartovičová, Szewieczková nebo zimní posila Franny Černá. Naopak v týmu už nebude působit Rojas.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Trenérem žen Michal Kolomazník

    Mike     před 5 lety 28.06.2019 13:03 |  
    3 0

    Když slyším jméno Michal Kolomazník, tak si ho vybavím jako střelce vítězného gólu Uherského Hradiště proti Olomouci v sezoně 1995/1996 v relaci S mikrofonem za fotbalem, po němž jsem získali titul po 49 letech. Pamatujete se ještě někdo ?

    • Re: Trenérem žen Michal Kolomazník

      Edenjejenjeden     před 5 lety 28.06.2019 13:30 |  
      5 0

      Tak to si fakt nevybavuju,ale vím,že to kolo hrála Slavia v Drnovicích,bylo to v televizi,prohrála tuším 3:0,byli jsme na chatě s tátou a dědou,a až po zápase Slavie hrála Olomouc, tak jsme si pustili radio,ten pořad se snad jmenoval s Mikrofonem za fotbalem(kdo pamatuje) a nikdy nezapomenu na to dojetí u dědy,když slyšel že Olomouc prohrála.Pro generaci těchto lidí,kteří ještě jako děti pamatovali Bicana atd,a pak tu dobu "temna" trvající skoro 50 let,to musel být silný zážitek,a hlavně obrovské zadostiučení...

    • Re: Trenérem žen Michal Kolomazník

      el_moscardon     před 5 lety 28.06.2019 14:12 |  
      0 0

      Já si pamatuje výsledek 2-1 pro UH, ale střelce gólu si nevybavuju. Dobrá paměť!

    • Re: Trenérem žen Michal Kolomazník

      Dobi     před 5 lety 01.07.2019 10:08 |  
      1 0

      Tak já jsem tehdy, 1.máje 1996, v Drnovivích na zápase byl. Mimo jiné při zápase předvolebně žvanil Klaus, ale náš výkon byl tristní. Naštvaní jsme nasedali do busu, pár "autistů" zamířilo do UH, kde se hrálo později, povzbudit naši slováckou sestru, Slováckou Slavii UH (než z ní a ze Synotu Valentové udělali 1.FC Slovácko...) a sledovali jsme reportáž na tranzistoráčku. No, a pak to přišlo, zastávky na motorestech, oslavy, příjezd do Edenu a čekání na hráče. Dodnes si pamatuji "taneček" Šmejkala a Suchopárka na střeše traktoru, který stál před dřevěnkou...

    • Re: Trenérem žen Michal Kolomazník

      Taky     před 5 lety 28.06.2019 21:20 |  
      0 0

      No jo no, zadarmo mi ty trefy jdou, ale trefit Šťastných deset, nebo Sportku, to ne... :-)