Aktuality z médií

Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Krále do Spartaku smysl

Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Krále do Spartaku smysl?

Komentáře (10)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Alex Král

    Rozumbrada     před 5 lety 30.08.2019 19:59 |  
    4 3


    Odchod Krále tam řeší od 18. minuty; v jádru se shodují, že (údajná) suma za Krále je královská, ale též mají pochyby, že Rusko to je pro něj to nejlepší, zejména když Spartak zrovna vypadl z evropských pohárů. S tím souhlasím, mimo prachů tam pro Krále není nic příliš lákavého -- ale pokud chce jít, tak ať jde.

  2. Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

    DKNL     před 5 lety 30.08.2019 20:43 |  
    6 8

    Krále nechápu. Peníze snad nějaké ve Slavii dostává,samozřejmě v Rusku to je asi o něčem jiný, ale na to má čas. Fakt jsem si myslel, že mu jde taky o sportovní stránku. Je bez pohárů, tady by si zahrál s fotbalovými obry. Kurva, vždyť je mu 21, tak kam spěchá. Pro nás to je dle mého velké oslabení. Co ale dělat, chce tam, nechápu. Jo, a když tu píšu, tak to napíšu sem i když to sem nepatří. Podíval jsem se podruhý na středeční mač a fakt, rozhodčí ani jedna chyba!!!

    • Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

      bongor     před 5 lety 30.08.2019 21:07 |  
      2 10

      Mám v rodině vnuka,je mu 24 let a když ho porovnám s Alexem,tak Lexa je vlastně ještě dítě.Do toho vyčůranej agent/Kisel/,co potřebuje prachy a neštěstí je hotovo.

      • Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

        bongor     před 5 lety 31.08.2019 08:19 |  
        2 6

        Naprosto neodsuzuju Krále,ale odsuzuju ty,co využili jeho nezralosti a dostali ho,kam potřebovali.

    • Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

      Maryman     před 5 lety 30.08.2019 22:35 |  
      14 3

      Hrubým odhadem tady má 0,5 milionů za měsíc, tam nabízí 7-8 milionů. Jako upřímně, vy by jste to fakt nevzal? S vědomím, že kariéra a vydělávání vám končí v 35 letech strop. Zase je třeba přemýšlet, než někoho odsoudím.

  3. Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

    voiceman (přítel SN)     před 5 lety 30.08.2019 21:02 |  
    8 1

    Klub, který by odmítnul takovouhle nabídku za defenzivního hráče, by byl za blázna. Mrzí mě to jako každej, koho mám rád a odchází, ale nelze nic namítat. A jak to má Alex? Éto jeho děélo! Každopadně mu přeju vše nej! Odchovanec, kterej se fakt vyplatil. Hodně štěstí Alexi!!! Ukaž těm sovětům, že jseš hvězda:-)

  4. Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

    wymaz     před 5 lety 30.08.2019 21:52 |  
    8 2

    Alexovi je 21, pokud podepíše na 4 klidně i 5 let,, bude na konci smlouvy v nejlepším fotbalovém věku a dokonce života zabezpečený. A má možnost jít hrát třeba do Anglie, s tím, že po tomto angažmá určitě nebude mít adaptační problémy :-). Pokud na sobě bude pracovat, může se i nadále rozvíjet a svůj fotbalový sen uskutečnit později, pokud dopadne jako Kalouda, bude alespoň zabezpečený finančně. Marek Suchý také Rusko přežil, stejně jako Tomáš Necid. A stejně jako oni i Alex našemu klubu víc než vrátí, co do něj klub vložil.

    • Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

      sTizz (přítel SN)     před 5 lety 30.08.2019 23:50 |  
      4 0

      Mozna to po nepostupu do EL jeste prehodnotej..

  5. Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

    necich     před 5 lety 31.08.2019 08:26 |  
    12 4

    Názor na prodej a odchod Alexe jsem psal již v jiné diskusi. Respektuji jiné názory, nicméně mne docela baví takové ty komentáře typu: vždyť je mu 21 let tak kam pospíchá, má času dost apod. Myslím, že každý známe řadu případů, kdy kariera mladého nadějného hráče skončila díky zranění. Pokud by se jednalo o nabídku za 100 mega pro klub a mírné navýšení platu pro hráče tak prosím... Ale toto je opravdu výjimečná situace. Navíc druhá věc co mne baví je ten despekt z ruské ligy a to, že Spartak nebude hrát poháry. Ruská liga je kvaltiní, to se nedá okecat, koeficient mluví za vše. Spartak je velkoklub, který poháry hrát bude. My přeci taky poháry nehráli, Sparta je také momentálně nehraje. Vždyť koupili hráče z Alkmaaru tuším za 20 mio euro, mají perspektivní tým... Nezávidím mu to cestování, ale Moskva je západ...pokud máš peníze tak život skvělý. Navíc si myslím, že právě v jeho věku ještě bez rodiny mu i případné problémy ani vadit nebudou.

  6. Re: Fotbal fokus podcast: Může se prát Slavia v LM s obry o postup a dává odchod Král

    Ninettt143     před 5 lety 12.09.2019 16:17 |  
    0 1

    Hej! Na co čekáš? Tisíce holek teď hledají partnera na sex. http://www.sxxxboom.com jen Tento měsíc dávají zdarma VIP na příští rok! Rychle! Tohle je skvělá Seznamka! ;) Náš klub už dávno přešel na známku 10 miliónů lidí! Or rate our new and successful project for Bisexual people! Many free partners who are looking for their soul mate;) http://www.ooopsman.com