Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 9. kolo

Slávisté s přehledem porazili Slovácko a v Edenu drží stoprocentní bilanci.

Na sobotním výkonu sešívaných těžko hledat větší chyby. Slavia předvedla sebevědomý výkon, kdy od začátku do konce měla utkání pevně v rukou a nakonec i spolehlivě zvítězila tříbrankovým rozdílem. Pokud by každé utkání s papírově slabším týmem vypadalo takhle, tak by nebyl důvod nebýt maximálně spokojený.

V úvodu zápasu hosté ještě kousali, když se snažili vysoko napadat naši rozehrávku, což vedlo k naší kombinaci jen na obranné polovině a následným až příliš častým nákopům. Když už ale debutant Porcal s velkou porcí štěstí neinkasoval ze standardních situací, tak skóroval ze hry zatím náš nejlepší střelec Hušbauer. Slavia pak měla velmi dobrou pasáž, kdy hrála kombinačně a Slovácku přeci jen postupně docházely síly, takže nedokázalo navázat na úvodní presink. Druhá branka v síti hostů byla logickým vyústěním dění na hřišti. Poločasový výsledek mohl být i vyšší ve prospěch Slavie, ale Slovácko mělo při bránění standardek více štěstí než rozumu.

Ve druhé půli už Slavia nebyla tak dominantní jako v první, ale to je třeba přičíst i tomu, že Moravané, nemaje co ztratit, hráli více odvážně. Každopádně měli naši hráči utkání pevně v rukou a nakonec i přidali třetí branku, když se premiérově v nejkrásnějším dresu trefil Provod. Uzavřel tím velmi povedený sobotní večer, kterým se snad Slavia dobře naladila na nadcházející těžké zápasy na San Siru a na Letné.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Slovácko naši jedničku prověřilo minimálně. V první půli vyrazil nepříjemnou střelu z hranice vápna, která ale mířila přeci jen do středu branku. Rozehrávku zvládl spolehlivě.

Vladimír Coufal - 8 - Od Vládi to byl asi nejlepší zápas v probíhající sezoně.  Od začátku se mu dařilo a pořádně větral Šimka náběhy za obranu. Výborný výkon pak náš pravý bek korunoval i vstřelenou brankou.

Ondřej Kúdela - 7 - Spolehlivý výkon bez výhrad. Navrch podpořený i výbornou rozehrávkou.

David Hovorka - 7 - Platí to samé co pro Ondru Kúdelu. Stopeři jsou v dosavadním průběhu sezony výborní, tak to snad potvrdí i v tomto těžkém týdnu.

Jaroslav Zelený - 7 - Jarda odehrál povedený zápas. Dobře přenášel hru, snažil se o průniky a výrazně se zapojoval do útočení. Dostal se do dvou téměř gólových pozic, vždy ale vynikl Porcal. Při prvním zákroku naštěstí dorazil míč do sítě Coufal. Jedinou výtku mám k Zeleného laciné ztrátě krátce po brance na 2:0, kdy mohl dostat zbytečně Slovácko zpět do hry.

Jakub Hora - 6 - Prožil dobrou obnovenou premiéru v sešívaném. Zapojoval se do hry, snažil se být aktivní a nakonec i nahrál na branku Provodovi, byť šlo o lehkou přihrávku. V zápase ale ukázal i svou slabinu, když měl možnost jít do brejku, ale Šimkovi ve sprinterském souboji vůbec nestačil.

Ibrahim Traoré - 7 - Když přicházel, tak jsem ho bral jako možnou alternativu, pokud bychom chtěli pošetřit Součka. Paradoxně si to Ibra vyzkoušel až nyní, protože dosud hrál o pozici až dvě výš. A podle mě se ukázalo, že mu pozice defenzivního záložníka svědčí nejvíc. Našeho obvykléh tahouna totiž zastoupil naprosto plnohodnotně. Traoré byl s míčem velice jistý a výrazně a bez chyb se zapojoval do naší rozehrávky.

Josef Hušbauer - 8 - Pepa má na začátku sezony výbornou střeleckou formu, když je naším nejlepším střelcem. Potvrdil to i úvodní brankou proti Slovácku, kdy si v zakončení poradil skvěle. I ve zbytku zápasu hrál výrazně nadprůměrně. Jen v závěru měl nechat přímák z ideální vzdálenosti Stanciovi, který se na podobné zakončení, kdy musí míč rychle klesat, hodí více. Pepa je spíše na dalekonosnější střely, viz zápas s Bohemkou.

Nicolae Stanciu - 7 - V úvodní pasáži se spíše jen díval, jak ho přelétávají míče, ale postupem času se i se zlepšenou rozehrávkou Slavie dostal do hry a když byl u míče, tak situace řešil v podstatě vždy dobře až výborně. Jeho přihrávka šajtlí do strany jsou pak vyloženě skvělé.

Peter Olayinka - 6 - V několika momentech opět vypadal splašně až nefotbalově. Ale měl i několik podařených průniků, když žádný míč nepovažoval za ztracený a vybojoval tím dobrou standardku a gólovou šanci, ve které se ale ukopl.

Milan Škoda - 6 - Na hřišti byl cítit a hrál dobře. Při dvou zakončeních po standardkách mu chybělo štěstí ke vstřelené brance. Při tom třetím, kdy hlavičkoval sám téměř na malém vápně, měl ale jednoznačně skórovat. Bohužel trefil jen tyč.

Lukáš Provod - 7 - Pěkná premiérová trefa hned po devíti minutách na hřišti. Kdybych se probral z estivace, tak jsem přesvědčen, že gól dal Jarda Zmrhal. Byla to totiž rána levačkou, jako když kopne kůň. Tedy taková, kterou vynikal právě náš odchovanec. A Lukáš udělal dobrý první krok k tomu, aby na něj navázal.

Stanislav Tecl a Mick van Buren nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

9. kolo - Sobota 14. 09. 2019 19:00

Fortuna liga, 2019/2020
3 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

19. Josef Hušbauer
30. Vladimír Coufal
78. Lukáš Provod

1.FC Slovácko
1.FC Slovácko

Komentáře (68)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Pepino44     před měsícem 16.09.2019 08:58 |  
    5 4

    Tak s hodnocením celkem souhlasím, jenom mi je líto Ondry Koláře, který při takovýchto zápasech, kdy nemůže plně prokázat své kvality, podle hodnocení vychází jako průměrný brankář, ale i já jej bohužel hodnotím většinou 5-6, protože za takovým mužstvem toho nemusí moc ukazovat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Ondráš     před měsícem 16.09.2019 11:32 |  
      3 4

      Počitám, že Kolář bude moci své kvality dostatečně prokázat už zítra:) Tam asi uvidíme, jestli tzv. "chytne něco navíc".

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Mimoň     před měsícem 16.09.2019 11:37 |  
        5 2

        Důvěru si letos zaslouží. V této sezóně je nám velkou oporou

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Ondráš     před měsícem 16.09.2019 11:38 |  
          4 3

          Jednoznačně.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        nobiczek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 14:11 |  
        1 0

        Předpokládám, že o to Pepinovi nešlo. Je to trochu zkreslující pro statistiky, průměrné hodnocení po sezoně a tak. Hypoteticky se klidně se může stát, že budeme v lize dominovat, všichni hráči v poli budou sbírat sedmičky, osmičky i vyšší známky, a chudák Ondra skončí ligu jako náš nejhůře hodnocený hráč s průměrem 6.1, protože na něj prostě obrana nic nepustí.. Tohle by se dalo nějak upravit, třeba jiným výběrem kritérií hodnocení nebo například tím, že by výchozí známkou pro brankáře nebyla obecná průměrná známka (5), ale průměrná známka týmu, od které by se hodnocení odrazilo a pak sledovalo jednotlivé momenty. Ale ani to není úplně dobrý systém.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          SirCohen     před měsícem 16.09.2019 14:23 |  
          1 0

          Ale klidně to může být z průměrné 5: nedostal gól +1, měl dobré výkopy +1, zakládal rychlé útočné akce +1, chytil ono mýtické "něco navíc" +1(+2). Ono by to šlo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Dr. Fe1     před měsícem 16.09.2019 16:20 |  
      1 7

      Hodnotit brankáře v zápase, kde nemá moc práce, je hodně těžké, skoro až nemožné. Těžko říct, zda mu dát průměr a nebo naopak známku blízkou absolutoriu.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Petr74 (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 09:22 |  
    5 2

    S hodnocením souhlasím.
    Jenom jsem si musel vyggoglit tu "estivaci" :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Alanor (admin)     před měsícem 16.09.2019 09:41 |  
      6 0

      S tím jsem počítal. To byl takový biologický vtip. :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Jachym     před měsícem 16.09.2019 10:03 |  
        1 2

        I mě jsi obohatil o nový termín:-) Jinak i mě Provod velmi připomněl mého oblíbence Jardu Zmrhala, tou pumelicí levačkou, ale i postavou a pohybem. Mimochodem, Zmrhal teď odehrál za Bresciu cca půlhodinu, jeho krajan Matějů hrál celý zápas. Bohužel Brescia doma ztratila dvougólové vedení a prohrála s Boloňou.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Jachym     před měsícem 16.09.2019 10:07 |  
          1 3

          Kdyby tu byl Wulf, tak podruhé mělo být mně :-D

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        hiker42     před měsícem 16.09.2019 17:28 |  
        1 0

        To se povedlo ;) diky Tobe a wiki muzu detem vysvetlit, "proc jsou ty tarbici tak liny" :)) s hodnocenim souhlas, ikdyz jsme jim nedali sedmicku, ve kterou jsem veril (a dat jsme ji mohli), tak krasny dominantni vykon. Stredova trojka Ibra, Pepa a Nico super, k nim David uprostred obrany..vsichni 8, to prolinani rad a vymeny hracu jsou skvely. Poprve jsem nemel strach, jaka bude Slavia po Sukovi. Moc jsem si to uzil.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Qope     před měsícem 16.09.2019 09:47 |  
    3 2

    Kdo tam chyboval, když by sám mohl postupovat Petržela na bránu? Tam to byl velký kiks a divím se, že se to nezmiňuje. Můj tip je Zelený, asi byl moc vysoko a Slovácko rychle přeneslo hru. Ještě že to špatně zpracoval. Jinak s hodnocením souhlasím.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      bramburek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 10:04 |  
      2 3

      Prostor to byl Hovorky, kterej tam v tu dobu vůbec nebyl, a byla to dálnice jak kráva... a hráče pozdě navázal Jarda Zelený, kterej by ho stíhal tak tak, kdyby si ten jeliman Petržela nezapomněl míč za sebou, jinak by šel sám na kasu...

      Pak se nechal ještě lehce obejít Kúdela, před tou jedinou střelou soupeře na bránu... to byly asi jediný výraznější chyby, jinak obrana fungovala jako tradičně spolehlivě...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Qope     před měsícem 16.09.2019 10:12 |  
        2 2

        ok dik ... jinak cela obrana hraje zatím moc dobře, at se tam točí kdokoliv. Když si vzpomenu na ty prognózy, když nám odešli ty opory ....

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          bramburek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 11:18 |  
          2 6

          Zatím nad očekávání, a to je dobře... i za cenu toho, že Tomáš Souček hraje o něco níž, aby jim vypomáhal zejména u nakopávaných míčích, a nedostane se jako v minulý sezoně tolik do ofenzivy a k těm jeho zakončení ve vápně... ale funguje to, což je hlavní... teď ho výborně zastoupil Ibrahim...

          Ale pravej křest přijde až teď v LM, a v lize se spartou a Plzní... musíme si přát, aby kluci obstáli... týmovým výkonem, pomáhat jeden druhýmu, a všichni doslova žrát trávník... pak by to mohlo vyjít...

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            wimpy     před měsícem 16.09.2019 11:53 |  
            7 2

            Přesně jsem si říkal, že co MNN a Deli řešili spolehlivě někde ve vápně, tak Hovorka s kůdelou řešej tak, aby k těm situacím vůbec nedošlo. NaA obranu se kouká fakt výborně, ale jak píše výš Ondráš, ty pravé zkoušky teprve přijdou.

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              bramburek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 13:19 |  
              1 0

              V tomto hrajeme pořád stejně... vzpomeň si třeba na cca posledních 10 zápasů v minulý sezoně, pořád stejnej Trpišovskýho systém, kdy i Deli s MNN extrémně zkracovali hřiště a zachytávali útočný akce soupeře už v zárodku... vždyť kolikrát se soupeři dostali do nějaký šance ve vápně, v lize prakticky vůbec, a když už jsme dostali jednou za x zápasů gól, tak to bylo životní trefou ze 30 metrů do šibenice...

              V tomto je Jindrův systém s hodně vysunutou obranou a krátkým hřištěm pořád stejnej... když na to máš hráče, tak je to velice účinný, ale zároveň samozřejmě riskantní, kdy pak máš větší riziko že může dojít k situaci, jako teď v sobotu, kdy šel Petržela sám na bránu...
              Teď přijdou mače, kdy budeme hrát proti hráčům, který jsou kvalitativně na jiným levelu... tam si určitě zahrajou víc i ve vápně než v naší lize ;-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Ondráš     před měsícem 16.09.2019 11:30 |  
          1 8

          Jako jo, ale podívej se na ty soupeře, co jsme zatím potkali.

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            Qope     před měsícem 16.09.2019 11:32 |  
            4 2

            Tak co třeba taková Kluž? :-) to bylo to, kde jsem si rikal, že se bude kamat chleba, kde poznáme, jak moc jsme v obraně oslabili. A obstáli jsme ...

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              Ondráš     před měsícem 16.09.2019 11:36 |  
              5 9

              Tak zrovna Kluž v Rumunsku zazdila 3 čisté tutovky, které vyplynuly z chyb naší obrany. To jen, když už jsme u toho nalévání čistého vína:) Ale já jinak na naši obranu taky nedám dopustit, ale opravdový křest teprve přijde a ne každej útočník s tím bude nakládat, jak plejeři z Kluže.

              • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

                Qope     před měsícem 16.09.2019 11:50 |  
                1 1

                jako jasny, ted co prijde, to bude asi jiná káva ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      obiwan     před měsícem 16.09.2019 12:01 |  
      2 0

      Nevím, jestli si to správně pamatuju, ale Zelený dával kriznej pás, míč získal soupeř a šel rychle nahoru...připadalo mi, že se Zelí domníval,ze budeme pokračovat v útoku a vracel se pozdě...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Rooney     před měsícem 16.09.2019 20:46 |  
        0 0

        Pokud si to dobre pamatuju ja, tak to bylo po ztrate Traoreho uprostred hriste. Ale mozna jeste tomu predchazel krizny pas Zeleneho, to si uz jisty nejsem.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 23:08 |  
      2 3

      (cca 63:10) Rozehrávka Koláře nakrátko přes Kúdelu k Coufalovi.
      http://prntscr.com/p6ysi0 (63:15) Coufal vrací balón dozadu.
      http://prntscr.com/p6yszm (63:27) Po kombinaci se míč dostává k Zelenému,
      http://prntscr.com/p6ytgf (63:29) který posílá křížný balón na Coufala.
      http://prntscr.com/p6yucv (63:35) Coufal nepřesně přihrává míč Horovi, míče se zmocnil Kalabiška.
      http://prntscr.com/p6yuz3 (63:38) Špatný odkop Kalabišky, míč skončil u Traorého.
      http://prntscr.com/p6yw0d (63:40) Traoré přihrává Stanciuovi,
      http://prntscr.com/p6ywm6 (63:42) který z první přihrává Horovi. I tentokrát na míč Hora nedosáhl a zmocnil se míče soupeř.
      http://prntscr.com/p6yx6a (63:44) U míče je Zajíc po přihrávce od jednoho z hráčů Slovácka.
      http://prntscr.com/p6z3x8 (63:45) Traoré podstupuje zákrok se Zajícem. (v odkaze lze vidět návrat Zeleného)
      http://prntscr.com/p6yyh4 (63:50) Přihrávka na Petrželu.
      http://prntscr.com/p6z65z (63:51) Špatné převzetí míče od Petržely.
      Dle mého to není vina Zeleného, ten jako krajní obránce má hrát vysoko. Po celou dobu se Petržela nacházel v prostorech, kde byl Hušbauer (žluté kopačky). I přesto, že měl Hušbauer lepší pozici, tak na náběh Petržely nijak nezareagoval. Nechal tak na Hovorku dva hráče soupeře.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Alfabet     před měsícem 16.09.2019 09:52 |  
    2 11

    V porovnání Hora - Olayinka - Škoda mi přišel Milan o stupeň horší.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      sTizz (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 11:18 |  
      0 1

      Inter je o 2 stupne horsi ;)

  5. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    pinochet     před měsícem 16.09.2019 11:39 |  
    2 5

    Dle mého byl naším nejlepším hráčem Kúdela. Oproti Zelenému či Hovorkovi neudělal v obraně nejmenší chybičku. Právě on má největší podíl na tom, že Slovácko si v útoku ani neškrtlo.

  6. včera super a úterý si užiju

    Mimoň     před měsícem 16.09.2019 12:31 |  
    6 1

    výkon uplně v pohodě i co se týče druhé půle. Však si pamatujeme, jak to vypadalo touto dobou na podzim 14/15 od 12.9 2014 do 21.1 2015 jsme vyhráli jen 1(JEDEN!) zápas a to nad Příbramí doma 1.11. 2014 výsledkem 3-2...a to jsme měli Škoďáka tehdy v životní formě. Neskutečná pohádka oproti tomu, co jsme museli zkousnout ještě před 4 lety. Teď se soupeři Edenu zase bojí a konečně je náš stadion tak nějak kompletní-bude se na něm hrát domácí tým LM. Bylo to smutné pozorovat tenkrát Plzeň jak remizovala v Edenu s ac milan a my hráli o záchranu, v podstatě potupa. O to víc si dnešek užívám!

  7. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    ColinSKS     před měsícem 16.09.2019 13:41 |  
    3 7

    výkon byl skvělý

  8. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    amon     před měsícem 16.09.2019 13:44 |  
    6 5

    Mně se to líbilo a přiznám se, že po té Opavě jsem z toho měl trochu strach. Byl to dominantní výkon, ani nevím, jestli Slovácko mělo nějakou šanci. Snad jen jak Petržala zakopnul o ten míč.. Jinak jsem se opět ujistil, že jediný útočník, kterého máme je Milan. Jakýkoliv jeho kontakt s míčem ve vápně je šance/golovka. Jusuf směrem dozadu dobrý, ale dopředu je naprosto něškodný, zrovna tak jako MvB prostě není hroťák. Šestka pro Milana mi přijde přísná. Ted má trochu smůly, ale ono to tam začne padat a nikoho jinýho na hrot zatím nevidím. Jsem nadšený z Provoda, ten by mohl být víc než adekvátní náhrada za prince.Všichni adorují Zelenýho, ale já hlavně viděl zbytečné a laciné ztráty a být to kvalitnější soupeř, kdo ví jak by to dopadlo. Co je pozitivum, že je na něm vidět, že jeho potenciál je úplně někde jinde a může jít ještě hodně nahoru. Kdo se mi moc líbí a není tolik vidět je Ondřej Kúdela- to je prostě jistota. Hovorka, co včera nedal, to se nevidí a ty jeho saně v 1. půli, tam mohl být rád jen za žlutou (být to derby, už jsme v 10). Vyzdvihnul bych ještě Hušbyho, doufám, že už pomalu přestanou ty kecy, jak už na Evropu nemá atd. Ten jeho první gol rozhodně nebyla 100% šance a on si s tím poradil naprosto bravurně. Myslím ,že krom něj a Stancia by to nikdo jiný neproměnil. Pepek je efektivní, rozdává krásný balony a je na něj se radost dívat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      ColinSKS     před měsícem 16.09.2019 13:46 |  
      2 11

      osobně bych dal všem 9.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      amon     před měsícem 16.09.2019 14:02 |  
      3 0

      ještě musím zmínit stancia- ten jeho přímák z úhlu a ty nahrávky šajtlí= moc krásně se na to kouká!

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Slávy syn     před měsícem 16.09.2019 14:16 |  
        6 0

        Ten přímák byl nadligový. Když prásknul do břevna, měl jsem pocit, že se mi odrazil od srdce. Tohle by si měl fotbalový pánbůh nějak líp vyhodnotit a příště to tam docvrnknout.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          amon     před měsícem 16.09.2019 14:25 |  
          3 1

          tak, tak, něco podobnýho jsem u nás snad ještě neviděl. Škoda, chyběl tak cenťák. Chudáci brankáři, když se k balonu postaví Hušby a Stanciu :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Ondráš     před měsícem 16.09.2019 14:03 |  
      1 3

      Já z toho měl strach hlavně po té repre pauze, to je vždycky hrůza. Takže 3 body paráda.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Jachym     před měsícem 16.09.2019 14:17 |  
        3 2

        Hele, nechci moc rýpat, ale nemáš tyto varovné scénáře před každým zápasem, bez ohledu na soupeře a bez ohledu na repre pauzu? :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Ondráš     před měsícem 16.09.2019 15:39 |  
          4 0

          Já jsem klidnej, až když máme titul v kapse a můžu chodit na stadion v klidu:)

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            kjandourek (admin)     před měsícem 16.09.2019 15:46 |  
            1 1

            Takovejch zápasů jsem moc nezažil - ve šestadevadesátým s Hradcem a Brnem... v roce 2009 s Libercem.... no a loni, jenomže to zase bylo Derby, tam je člověk nervní vždycky.... :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              Ondráš     před měsícem 16.09.2019 15:51 |  
              3 1

              No právě, pak si má člověk ten fotbal užívat!

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              Edenjejenjeden     před měsícem 16.09.2019 15:54 |  
              1 0

              Tak před derby jsou nervy vždycky,ale já letos prožíval doslova muka ,před dvojzápasem s Kluží.Vůbec nechápu,jak jsem to mohl přežít :-/,a že se se mnou žena nerozvedla :-)))

              • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

                kjandourek (admin)     před měsícem 16.09.2019 15:56 |  
                0 0

                Já jsem jim letos tak nějak stopro věřil .... o to víc jsme si tu euforii užil ... :-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

                bongor     před měsícem 16.09.2019 20:12 |  
                0 1

                No to je fakt,že ta Bohemka nehraje špatně.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Harvey     před měsícem 16.09.2019 14:08 |  
      9 6

      Útočník číslo 1 je pro mě jednoznačně Tecl, pokud bude mít přijatelnou formu. Škoda, Buren i Yusúf jsou hodně specifičtí útočníci vhodním proti konkrétním typů soupeřů, Tecl je komplexní.
      Hovorkovi saně byly naprosto v pořádku. Petrželu srovnal, že se z toho do konce zápasu nevzpamatoval. Zároveň se nejednalo o Costovský zákrok (žádný vzdušný do soupeře, noha u země jak to jen jde, nešel po stojné noze). Červenou by dal jen úplně nepříčetný člověk.
      Kúdela je spolehlivý a inteligentní flegmatik. Navíc podle rozhovoru skvělý kluk. Ale Hovorka kromě výborných individuálních výkonů (dynamika, čtení hry, tvrdost, odhodlání, pracovitost, odvaha, rozehrávka) zlepšuje svojí přítomností celý tým. Trpišovský o něm říká, že je stejný jako Coufal, hrál by i se zlomenou nohou, ale navíc ještě lídr.
      Jediné ligové zápasy v Opavě a Karviné, které jsme nedokázali urvat do vítězství měli společné právě absenci Hovorky. Někoho kdo by to hnal dopředu už od zadní obranné řady. Keanovský typ.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        amon     před měsícem 16.09.2019 14:30 |  
        6 1

        tak já bych s tím Standou byl opatrný. Rok nehrál a ten gol, co jsme dostali v Opavě jde za velký části za nim (ten míč co pustil by zpracoval snad i štětina). Standa vloni než se zranil, tak měl fazonu, ale ted teda nevím. Když je na hřišti Milan, je vidět, že máme útočníka (včera chybělo fakt jen maličko a všechno řešil dobře). Jusuf je útočník, jehože nevětší devizou je, že sklepává balony a vypomůže v obraně. MvB mám rád, ale z něj tak nikdy hroták nebude. Útok je naše největší slabina a máme štěstí, že nás zatím drží pepek + sváteční střelci jako Cuf. Věřím že i Nico to tam začne sázet a i ten Provod vypadá skvěle

  9. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Thane (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 14:52 |  
    11 0

    Ja jsem zapas videl az nekdy po tricate minute protoze jsem cekal pres hodinu a pul na permici na LM (nestezuju si moje chyba mel jsem prijit driv) ale trochu jsem zmenil nazor na ty povinny ucasti pro permanentkare. Cca pul hodiny po zacatku zapasu totiz min 10 lidi (ale rekl bych ze spis 20 vcetne nejakych cizincu) zjistili ze se na zapas nedostanou protoze je vyprodano. A pak prijde 15? tisic lidi..to je hrozna skoda.
    Zaroven si myslim ze by si klub mel zamest i pred vlastnim prahem protoze kdyz se clovek podival na klubova sedadla (sediva) tak tam nebyl prakticky nikdo a urcite by se naka podobna omezeni (povinnosti) mela tykat i partneru klubu aby zbytecne nedrzeli stovky listku (protoze neverim ze cca 3000 byli permanentkari)

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      bramburek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 15:27 |  
      17 0

      Tohleto už chtělo vážně pořešit, a je super že to uvolňování permic vedení od příštího zápasu zavede... protože není možný aby zahlásili "vyprodáno", a pak tam 3 a půl tisíce sedaček na Bohemku, a dokonce 5 tisíc teď v sobotu zely prázdnotou, a přitom venku další lidi, který si chtěli na zápas koupit lístky a už měli smolíka protože "vyprodáno"...

      I pro ty hráče je lepší, když je úplně natřískáno... to se pak hraje nejlíp...

      Jinak ještě něco ke Stanciuovi - krom nespornýho fotbalovýho umu, kdy opravdu hraje zápas od zápasu líp a líp, a v sobotu to byl moc pěknej výkon... skvostnej přímáček, Teclíkovi do gólový šance, rozdával tam balony, ty šajtličky,makal celej zápas, nádhera...
      Ale jestli jste si všimli, jak mu Pepa v druhý půli vzal ten přímák, a přestřelil, tak jakej je Nico týmovej hráč... hned Pepkovi zatleskal, povzbudil, takový to "nevadí, pojď, jedeme dál"... žádná namyšlená primadona ve stylu "von mi to ten čorák vzal, a ještě to kopne jak jelito na tribunu"... ne nic takovýho, naopak... fakt je to bourák a velkej sympaťák... i jak říkal Köstl v tom rozhovoru, jak se Nico chová super na trenincích i v šatně, vůbec žádný hvězdný manýry apod... stává se z něho můj velkej oblíbenec, jak fotbalově tak i chováním a vystupováním...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        kjandourek (admin)     před měsícem 16.09.2019 15:36 |  
        6 1

        Ono je to vidět i na tom osmým dílu Totáln! sezóny :-)

        Bude to znít blbě, ale jak se chystal na ten přímák z úhlu, tak povídám klukovi: "hele jak mu to tam Nico zakroutí rovnou do branky!"... a pak jsem tedy z našeho místa vůbec nepochopil, že ten míč šel do břevna - vypadalo to, jako když to přetáhl za zadní tyč.... na stránkách jsem pak doma koukal, o jakém břevnu to kdo píše... a pochopil až druhý den,kdy byl na isport k dispozici záznam :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          nobiczek (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 16:02 |  
          0 0

          Přesně - koukali jsme na to z 206 a říkali si, že to byl moc pěknej centr na zadní tyč. Až když jsem dorazil domů a pustil si záznam, zjistil jsem, že to bylo luxusní břevínko.

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            Dr. Fe1     před měsícem 16.09.2019 16:27 |  
            3 8

            Zajímavé. Z východu bylo břevno vidět úplně jasně.

            Co by mě zajímalo jsou ty přetažené rohy na nikoho ? ! Tedy do míst kde nikdo není. V tomto zápase se to stalo dvakrát (jednou Niko, jednou Hušby), s doma Kluží také nekolikrát. To je nějáká chyba komunikace, kterou by měli kluci vychytat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Dr. Fe1     před měsícem 16.09.2019 16:29 |  
      1 9

      Hlásili dokonce jenom asi 13,5 tisíce, takže chybělo 6 tisíc lidí !!! To mi tedy přijde neuvěřitelné, že bylo vyprodáno. Nejvyšší čas s tím něco dělat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        kjandourek (admin)     před měsícem 16.09.2019 16:53 |  
        3 0

        Syrovátka potom na Twitteru opravil počet na 14.700, či tak nějak...s dodatkem, že to na věci moc nemění....

  10. Mol cup

    Mike     před měsícem 16.09.2019 15:36 |  
    1 0

    Trochu mimo téma. Už se ví, kde se bude hrát Mol cup s Vyšehradem ? Nějak jsem to nedohledal. Děkuji.

    • Re: Mol cup

      mis3     před měsícem 16.09.2019 16:32 |  
      1 0

      Ona je ve stejném termínu i holčičí LM.... taky jsem zvědav

  11. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    asanin     před měsícem 16.09.2019 16:13 |  
    4 0

    Já musím vyzdvihnout hlavně dvě věci... 1) Hušbyho zakončení u prvního gólu... To jak to krásně dloubnul přes brankáře je projev fotbalové geniality a přesně takové chvilky ve mě vyvolávájí ten nejhezčí fotbalový orgasmus, prostě geniální zakončení - nádhera... 2) Nádherná diagonální křížná přihrávka Stancia na cca 40 metrů na Coufiho před druhou brankou... To nemělo chybu - radost pohledět... Celkový výkon týmu výborný... Kdyby byl poločas 6:0, nikdo by se nemohl divit. Bylo neskutečné, co jsme hlavně po standartkách neproměnili...

  12. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Dr. Fe1     před měsícem 16.09.2019 16:24 |  
    4 12

    Hovorkovi bych dal možná i o stupeň vyšší. Dobře se cpal i do zakončení, Hušbymu tuším dokonce přihrával na gól a měl tam i některé těžší zákroky , které zhasily nebezpečné akce soupeře. Jinak se vším souhlas.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    iwanowicz     před měsícem 16.09.2019 16:53 |  
    7 1

    Zapas byl vyborne zvladnutej, skvely je, ze letos slapou i hraci z lavicky, hlavne jsem rad za Zeleneho, ze se konecne chytil a Boril si muze nekdy odpocinout. Mimochodem, nase dvojice krajnich obrancu Coufal-Holes. Boril -Zeleny, to je na ligu neskutecna kvalita, zaloha je taky neskutecne naslapana, jeste by chtelo, aby se golove chytili utocnici a nebudeme k zastaveni.. :)

  14. Zeleny

    o-cab     před měsícem 16.09.2019 18:54 |  
    3 4

    chci rict, ze minulou sezonu jsem vicemene zlomil hul nad Zelenym, u ktereho jsem po rade zapasu usoudil, ze jakkoli sympaticky tak na to nema psychicky - jsem moc rad, ze me tuto sezonu, ve ktere je vzdy jednim z nejlepsich na hristi, vyvadi z omylu

    • Re: Zeleny

      sicilianbrno     před měsícem 16.09.2019 19:08 |  
      1 1

      Třeba potom co ukázali v blesku tu jeho šumku, tak si pořídil novej bourák a stouplo mu zdravé sebevědomí :-)

  15. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    houston (přítel SN)     před měsícem 16.09.2019 20:44 |  
    5 1

    Kolář i celá obrana bezchybní vzadu a silní v ofenzivě. Hušbauer aktivní a při gólu výborný výběr místa, ale ty jeho přetažený rohy... A čekal jsem, kdo kopne ten trestňák ve druhý půli a bylo mi líto, že to nezbylo na Stancia. Už jsem ho tam viděl... Jeho břevno v první půli nebylo z mojeho místa vidět, ale po návratu domů v TV pěkný kop. Přihrávky má přesný a maj oči. Hora se snažil, ale ta jeho „rychlost“ ho limituje. Škoda bojoval, jemu bych nic nevyčítal. Tecl taky dobrý a v. Buren je takový buldok, kterýmu to občas vyjde, někdy ne. Jinak to bylo vítězství s přehledem a v klídku. Pěkný.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    TSeguinTS     před měsícem 17.09.2019 07:59 |  
    4 0

    Po dlouhé době se to tu dá číst. Příspěvky mají úroveň, rozebírají pouze fotbal a neobsahují žádné osobní útoky či urážky. Jen tak dál!

  17. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Lunaris     před měsícem 17.09.2019 13:02 |  
    4 1

    Proč jsme v průběhu sezóny zatím dostali jen dva góly? Jasně, je v tom i trochu štěstí, přežili jsme dvě pentle, ale fundament je v rychlejší práci s míčem od obou stoperů. Deli a Ngadeu byli skvělí, ale takhle rychlou rozehrávku, jako momentálně předvádí Kudela a speciálně Hovorka, neměli a též měli větší výkyvy v přesnosti, kdy kolikrát namazali soupeři. Kolář to zezadu skvěle doplňuje, zatím nepředvedl tolik nepovedených odkopů jako v minulé sezóně, a míče se umí rychle zbavit. Oproti minulé sezóně jsme se zlepšili ve schopnosti vykombinovat se z presinku soupeře a nedáváme tak soupeři šanci po ztrátě okamžitě kontrovat. Loni jsme takhle několik laciných gólů dostali, letos zatím ne.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen