B-Tým

B tým: Štěchovice - Slavia 1:3

Slávisté i v deseti zvládli venkovní utkání a zvítězili 3:1. Za domácí nastoupili i exslávisté Batka, Košata a Volešák.

Hned v úvodu utkání se dostal k zakončení Rondić, leč minul. Na druhé straně nedokázali slávisté ubránit rohový kop a Štěpán Kučera tak poslal domácí do brzkého vedení. Slávisté se pokusili odpovědět o pět minut později. Vaňkova střela ze střední vzdálenosti ale Kohoutka nerozhodila. Zanedlouho to byli opět hosté, kteří si připsali brankovou příležitost a tentokráte nebyli daleko od srovnání skóre. Na dobrý Douděrův centr nabíhal na zadní tyči Nabiyev. Jeho hlavička ale skončila pouze na břevně. V 19. minutě zahrozili domácí. Centr z levé strany našel ve vápně úplně volného Batku. Forvard Štěchovic ale trestuhodně minul. Tento odchovanec Slavie dělal obraně červenobílých problémy. Ve 25. minutě se opět vyšvihl na centr a Radotić měl plné ruce práce s tím, aby balon vyrazil pouze na roh. O chvíli později se snažili slávisté srovnat. Pěkná kombinace Rondiće a Nabiyeva skončila až ve vápně domácích, kde na poslední chvíli výborně zasáhl Busta. Ve 36. minutě přišel závar před brankou sešívaných, který musela obrana řešit rázným odkopem. Slávisté se často pokoušeli o zakončení a hrát aktivně. Paradoxně ale jediná větší příležitost přišla až ve 45. minutě. Rondić se ve vápně dostal ke střele, odražený míč nicméně skončil pouze u Janouška, který Kohoutka propálil a srovnal účet – 1:1! Těsně před hvizdem sudího Hájka ještě zahrávali domácí rohový kop. Na ten nejlépe vyskočil Busta, ale brankář Radotić skvěle zasáhl.

V úvodu druhého dějství zahrozili jako první slávisté. Zeronik předvedl ukázkový slalom mezi trojicí bránících hráčů. Se zakončením si ale Kohoutek poradil. Zničehonic šly málem v 57. minutě Štěchovice do vedení. Nenápadný centr z pravé strany skončil ale pouze na břevně. V 66. minutě zastavil Podrazký u lajny pronikajícího Pavlíka. Zkušený univerzál sešívaných viděl za tento zákrok žlutou kartu a jelikož se jednalo už o jeho dnešní druhý žlutý zákrok, následovala i karta červená. Oslabení, zdálo se, slávisty semklo a hráči začali hrát ještě aktivněji. O chvíli později se řítil do šance Nabiyev. Hezky se zbavil bránícího hráče a vyslal nebezpečný projektil na vzdálenější tyč. Kohoutek byl ale opět připraven a následoval tak pouze rohový kop. Zanedlouho unikal po lajně aktivní Zeronik. Zakončení přeletělo brankáře domácích, ale těsně minulo i jeho branku. V 78. minutě předvedli slávisté ve vápně soupeře solidní kombinaci. Na jejím konci stál Červ, jenž byl seslán na zem za cenu faulu. K penaltě se postavil Rondić a vyslal slávisty do vedení. V 89. minutě ještě sešívaní zachytili nepřesnou rozehrávku domácích. Na konci akce stál opět Rondić, který si se zakončením v klidu poradil.

Slávisté tak navázali na dobré výkony z poslední doby a porazili domácí 3:1. V tabulce ČFL skupiny A se tedy, alespoň dočasně, posouvají již na třetí příčku. Další utkání je na programu domácí derby se Spartou. Dle předpokladů by se mělo hrát příští neděli od 10:15.

11. - Sobota 19. 10. 2019 11:00

Fortuna ČFL A, 2019/2020
1 - 3
1 - 1
FK TJ Štěchovice
FK TJ Štěchovice

4. Kučera

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

45. Jiří Janoušek
80. Imad Rondić (pen)
89. Imad Rondić

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: B tým: Štěchovice - Slavia 1:3

    PetCC     před 4 lety 19.10.2019 14:30 |  
    5 0

    Tak v desíti dát 2 góly a vyhrát, to je pěkný.

    • Re: B tým: Štěchovice - Slavia 1:3

      Harvey     před 4 lety 19.10.2019 16:16 |  
      3 0

      Navíc s Radotićem v bráně! Vždycky když ho vidím trnu. Má 197 cm a všechny vysoké balóny nepřesvědčivě boxuje nebo spíše bych to nazval odplácává, že balon sotva doletí pryč z malého vápna

      • Re: B tým: Štěchovice - Slavia 1:3

        Ragnarok     před 4 lety 19.10.2019 17:16 |  
        0 0

        Mně přišel snad ještě vyšší. Fakt má 197? Asi kontrast s jinými hráči. Je to symbol jistoty.