Fortuna liga

Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

Minulý týden červenobílí vyprášili kožich ostravskému Baníku a tím uzavřeli první polovinu základní části. Ovšem ligová kola se točit nepřestávají a ihned o dalším víkendu se rozjíždí odvety. Do Edenu tak zavítá tým FK Teplice.

Jedná se o oblíbeného slávistického soupeře, to si nebudeme zastírat. Tepličtí v duelu se Slavií brali tři body naposledy v srpnu 2014, kdy doma zvítězili 2:1. Od té doby se třikrát hrálo 2:2, ovšem od září 2016 SKS nezná jiný výsledek, než vítězství.

Nejinak tomu bylo i ve druhém „podzimním“ kole. Slovo podzimní patří opravdu do uvozovek, neb se hrálo uprostřed léta: 21. července.  Připomeňme si, že vysoké vítězství „odšpuntoval“ parádní ranou Jaromír Zmrhal, pro něhož to byla poslední trefa před přestupem do Brescie. I pro druhého střelce tohoto duelu šlo o poslední ligovou trefu v červenobílém dresu, doufejme že tedy zatím, protože Micku van Burenovi tímto úspěšným obloučkem totálně zvlhl střelecký prach a od té doby se prosadil pouze v MOL cupu proti Vyšehradu. To další střelci tohoto duelu za Slavii střílejí na podzim pravidelněji, i když tedy u Nica Stancia bychom si dokázali představit také větší střeleckou porci. Zároveň se sluší říci, že Teplický Vondrášek, který tehdy snižoval na 1:3, byl prvním, kdo v této sezóně dostal míč do naší sítě a na dlouhou dobu posledním, kdo dokázal v ligové soutěži překonat Ondřeje Koláře.

Varováním nám může být, že tým ze Stínadel je pro Slavii podstatně lehčím soupeřem na svém domácím hřišti, než tomu bývá v Edenu. Zatímco venku Slavia vyhrává lehce a minimálně o tři góly, domácí výsledky bývají vykoupeny těžkým dobýváním soupeřovy branky. V titulové sezóně 2016/17 nasměrovala Slavii ke třem bodům vlastní branka Vaněčka v 87.minutě, o pár měsíců později v prvním kole nové sezóny sestava složená z náhradníků zvítězila díky nesprávně nařízené penaltě, kterou na začátku utkání proměnil Altintop. Loňské totáln! jaro začalo dlouho marným dobýváním, které ukončila penalta za Jeřábkovo stažení Škody a následný dloubáček z kopačky tehdy premiérového penaltového exekutora Tomáše Součka. Až sólo Micka van Burena dodalo výsledku trochu přesvědčivější podobu.

FK Teplice nezažívají letos kdovíjakou sezónu. Po její polovině jsou až na jedenáctém místě, což by po základní části znamenalo boje ve skupině o záchranu. Hlavním problémem žlutomodrých je střílení branek. V patnácti zápasech se trefili třináctkrát, ovšem pouze jednou vstřelili dvě branky – při domácím vítězství nad Mladou Boleslaví 2:0. Není se co divit, že jeden gól na zápas většinou stačí spíše na remízu 1:1, než na hubené vítězství. Plodné období zažívali severočeši od začátku září do půlky října, kdy čtyři remízy doprovodili dvěma výhrami 1:0, ovšem od té doby, co v domácím zápase se Spartou dokázali v poslední minutě vyrovnat na konečných 1:1, začali Tepličtí branky v hojné míře i inkasovat. Po prohře v Jablonci 1:4 přišla domácí ztráta 1:3 s nováčkem z Českých Budějovic. Jediným opravdu nebezpečným střelcem ze Stínadel je letošní navrátilec Jakub Mareš, který se trefil šestkrát. Jeho jmenovec a odchovanec Slavie Petr skóroval dvakrát. Hrdina zápasu se Spartou, světoběžník Jakub Řezníček, má na svém kontě pouze tento jeden zářez a navíc bude stát za čtyři žluté karty, takže se dá se očekávat, že hlavním problémem pro domácí bude opět zkušený gólman Tomáš Grigar.

Slávisté mají za sebou úspěšnou misi do Barcelony, odkud si přivezli jeden bod a spoustu sympatií celého fotbalového světa. Jako poděkování by si hráči určitě zasloužili plný Eden! Co se sestavy týče, uvidíme, v jakém stavu je po úterní bitvě na Camp Nou Lukáš Masopust, o němž nedávno trenér prozradil, že po takových zápasech hůře vyhání z těla únavu. Dalším hráčem, který by mohl dostat volno, je Michal Frydrych, který po zranění Davida Hovorky ze hřiště víceméně neslezl. Ovšem vzhledem k tomu, že před námi je reprezentační pauza, není koho šetřit, takže očekáváme nejsilnější možnou sestavu a pokud možno jednodušší vítězství. 

Tip na sestavu: Kolář – Coufal, Kúdela, Takács, Bořil – Souček, Hušbauer – Ševčík, Stanciu, Olayinka - Tecl

Komentáře (85)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    pinochet     před 4 lety 09.11.2019 20:19 |  
    8 0

    Zítra by to mělo být jasné vítězství. Za teplice pro 4 žluté nemůže nastoupit Řezníček a další hráči, je-li to pravda, mají zdravotní problémy. Je třeba jim vrátit potupných 0:7 z roku 2013.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      JS (přítel SN)     před 4 lety 09.11.2019 20:44 |  
      2 4

      Tipuju 3, 4:0.. podle toho, jak nám půjde trefovat branku.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      buran     před 4 lety 09.11.2019 20:56 |  
      4 0

      Pořád si říkám, že jim to tam musíme jednou nasypat a vrátit těch 0:7 a taky to mám od včerejška v tipovačce! Nejsilnější možná sestava a žádné slitování!

  2. Re: jazyk

    tobro     před 4 lety 09.11.2019 22:04 |  
    2 2

    "Minulý týden červenobílí vyprášili kožich ostravskému Baníku...", prosím, děkuji.. ;-)

    • Re: jazyk

      kjandourek (admin)     před 4 lety 09.11.2019 22:30 |  
      2 0

      Velký a malý písmena mi nikdy nešly...
      Fakt malý? Já to tak měl, ale přišlo mi to divný... :-)

      • Re: jazyk

        tobro     před 4 lety 09.11.2019 22:51 |  
        6 4

        Opakovaně děláš ještě jednu chybu, nesprávné skloňuješ osobní zájmeno "ona" - ji/jí, etc. Zaměňuješ genitiv a akuzativ (tzv. předmětník) a naopak. Například: "Viděl jsem ji, tu Slavii" http://e-skola.sweb.cz/zajmena_sklonovani_osobnich_zajmen.html Pravidelně píšeš "jí"! .. Jak na to? Tady je pomůcka. Než "to napíšeš", v duchu si místo zájmene osobního na jeho místo dosaď zájmeno ukazovací (tzv. pronomen) http://zajmena.wz.cz/ukazovaci.html , ano, zastupuje jméno; v našem případě SKS. Pak už nikdy chybu neuděláš :-)
        P.S.
        Ještě k tomu Baníku. Adjektivum "ostravský" zde není součástí názvu klubu, proto píšeme malé písmeno...

        • Re: jazyk

          kjandourek (admin)     před 4 lety 09.11.2019 22:58 |  
          1 0

          No já ti věřím, protože jak říkám - velká a malá to je u mě průser... bohužel ani word to neopraví... Nedávno jsem si dělal nějaký test na Seznamu... a měl jsem dobře čtyři odpovědi z deseti...

          • Re: jazyk

            tobro     před 4 lety 09.11.2019 23:28 |  
            6 2

            To je v poho, občas mám pokušení, přepsat na SN půlku příspěvků, ale pak si řeknu, nech je, jsou to "slávisti".. Ne každý to má totiž rád, tedy většina, ehm... ;-))

            • Re: jazyk

              pehacko     před 4 lety 10.11.2019 06:08 |  
              4 1

              takze i wulf tu jede v multinickach?

            • Re: jazyk

              Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 11:30 |  
              0 0

              Zase se to nesmí přehánět. Mě jenom drásá to "by jsi, by jste, kdyby jsme..." a "50-ti, 5-átý, 100%-centně". Na ostatní kašlu. Jo a pak ještě doktorovo "mě/mně".

        • Re: jazyk

          Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 11:27 |  
          1 0

          Správně. Podobně jako třeba "česká Slavia" je malý č, ale pozor, Česká republika je Č velký.

        • Re: jazyk

          mazafakr     před 4 lety 10.11.2019 12:03 |  
          1 3

          tvoje starosti bych mel mit tvle, hledat gramaticky chyby ve clanku o fotbale

      • Re: jazyk

        p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 10:22 |  
        0 2

        nevím, co si opravoval, ale píše se: Červenobílí, Sešívaní, Slávisté, Slavia Praha. Vše vždy s velkým.

        • Re: jazyk

          kjandourek (admin)     před 4 lety 10.11.2019 10:29 |  
          1 0

          ostravský Baník jsem měl s velkým O

          • Re: jazyk

            p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 10:34 |  
            0 0

            Velká chyba! Jinak já taky píšu špatně, a vše, co je spojeno s Slavií píšu velkým, bez debat.

  3. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    rak (přítel SN)     před 4 lety 09.11.2019 22:30 |  
    3 16

    Vítězství je povinností. Očekávám tady spíše nesouhlas, ale vzhledem k důležitému zápasu repre proti Kosovu bych dle možností nějak trochu pošetřil naše stěžejní reprezentanty, kteří asi nastoupí proti Kosovu (Souček, Masopust, Bořil, možná Coufal), komunikace trenérů jistě probíhá. Opravdu bych rád viděl repre na ME, i kluci by si to zasloužili. Já nevím, ale tolik slávistů tam nebylo snad více než 50 let. Pokud se zvládne čtvrteční zápas, mohl by naopak Jarda Šilhavý nechat doma skoro všechny naše hráče a netahat je do Bulharska. Čeká nás potom opět náročný program. Myslím, že bychom Teplice měli dát např. i v sestavě: Kolář - Zelený, Frydrych, Takács, Holeš - Traore, Hušbauer, Stanciu, Ševčík, Provod - Škoda (Tecl, van Buren či Jusuf).

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Ondráš     před 4 lety 09.11.2019 23:02 |  
      21 5

      Jebat repre a zítra nejsilnější možná sestava, samo se to neudělá! Tady už se koukám zase rozdává od 4 gólů výš, to to zas bude vypadat:D

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        Betynka58     před 4 lety 10.11.2019 00:00 |  
        1 8

        Tak já bych určitě nějaké změny, v souvislostí s Kosovem, určitě udělal, ale ne všechny. Souček musí hrát, pro slávistický způsob hry je pořád prakticky nenahraditelný. Ale nechal bych odpočinout Masopusta a minimálně jednoho z krajních obránců.

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          tobro     před 4 lety 10.11.2019 00:10 |  
          3 2

          Souček pochopitelně celej.zápas a kraje.vobrany do stavu "vo.tři", jasný!??

          • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

            wimpy     před 4 lety 10.11.2019 00:17 |  
            9 1

            To si snad děláte prdel s tím šetřením hráčů na kosovo, ne?

            • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

              tobro     před 4 lety 10.11.2019 00:40 |  
              0 2

              Konvičko, klid, říkám, střídat až za jasného, ergo rozhodnutého stavu... :-)

              • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

                wimpy     před 4 lety 10.11.2019 11:17 |  
                2 0

                Já jsem to sice hodil pod tebe, jakože na konec větve, ale patřilo to spíš těm dvěma nahoře. :-)

            • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

              pehacko     před 4 lety 10.11.2019 06:06 |  
              3 1

              zase je to takovej hustej absolutni humor. jebat berbrovu repre!

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      postovni (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 00:33 |  
      18 5

      Trenéra Slavie, kterej by projebal ligovej zápas kvůli šetření hráčů na repre, bych jako majitel vyhodil. V případě JiT bych se v zájmu vyššího principu spokojil s udělením podmínky s výstrahou. Kdyby mi fotbalovej pánbůh dal na výběr dvě možnosti - Slávie vyhraje ligu o bod + repre postoupí na ME nebo Slávie vyhraje ligu o 30 bodů + repre nepostoupí, beru bez váhání druhou možnost.

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        Karel13     před 4 lety 10.11.2019 08:47 |  
        2 4

        Jen tak mimochodem : jaký je v konečném důsledku rozdíl mezi vítězstvím v lize o 1 bod a o 30 bodů ...

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          Pepino44     před 4 lety 10.11.2019 09:34 |  
          3 1

          V podstatě samozřejmě žádný, jenom se náskokem 30 bodů nad druhým zvýrazní postavení našeho mužstva s tím, že si snad každý uvědomí kam patří, a že ani Berbr není všemocný.

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          Boo_SKS     před 4 lety 10.11.2019 10:32 |  
          1 1

          Sportovní výsledek samozřejmě bude stejný, ale v tom psychologickém by byl rozdíl obrovský. Vyhrát nad někým rozdílem třídy dodá vítězi ohromné sebevědomí (a sami letos vidíme, co dělá zdravé sebevědomí), zatímco poraženého dostane dolů. Krásný příklad vidíme na současné Spartě, která proti nám poslední roky pravidelně nastupuje předem poražená, protože ví, že je kvalitativně o třídu až dvě horší

          Nezanedbatelný efekt by to taky mělo pro svět fanoušků. Dominantní výhra by stoprocentně umlčela i ty největší ubožáky z opačných táborů.

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 10:30 |  
        2 0

        a jak bys rozsek: Slavia vyhraje ligu o bod a repre složená z poloviny ze Slávistů získá medaili?

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        rak (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:36 |  
        4 2

        Negativní reakce jsem čekal, přesto si za tím stojím. Ten negativismus vůči reprezentaci je podle mně zcela chorobný. Je to až paranoidní. Naštěstí hráči takový nemají. Berbra považuji za největší zlo našeho fotbalu, ale to mám přestat fandit repre? Je snad jeho? Nikoho v zahraničí žádný Berbr nezajímá, vidí jen národní tým a teď navíc plný slávistů. Berbr se má řešit, když jsou volby a vytvářet tlak na ty, kteří ho volí, odzdola. Kdy má širší kádr hráčů hrát, když ne doma proti Teplicím, poté třeba Karviné a Budějicím? Nemůžou pořád sedět na lavičce. Raději teď než potom v Olomouci. Musejí to zvládnout taky. Ohledně reprezentantů, jak to bude, si naštěstí vyřeší Trpišák sám resp. se Šilhavým. Napsal jsem jen svůj názor a také to, že mně obzvláště teď, kdy tam máme takové zastoupení, repre zajímá velmi. Zápas s Anglií u nás jsem si užil.

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          Boo_SKS     před 4 lety 10.11.2019 10:48 |  
          6 1

          Nikdo nepise, ze by kdokoliv mel prestat fandit repre. Pouze nechceme, aby Slavia delala jakekoliv zmeny v sestave (a tim se de facto zamerne oslabovala a snizovala sve sance na uspech v danem zapase) kvuli pristimu zapasu narodaku. Jasne, mame siroky kadr a klidne at se to trosku prorotuje, ale at ty zmeny jsou zduvodnene napr. unavou po Barcelone, nikoliv setrenim pro reprezentaci! Verim, ze Trpisovi jde v prve rade o uspechy Slavie a nebude nic podrizovat zajmu reprezentace.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Martin 58     před 4 lety 10.11.2019 09:01 |  
      9 2

      Takže jako vyjít vstříc Berbrovu FAČRu, který nám zařadil pohárový zápas v Ostravě do mlýnice 4 zápasů, včetně tohoto, do 10-ti dnů, a nejspíš tím i zapřičinil naše vyřazení. Navždy a nikdy nevycházet tomuto uskupení vstříc, přinejmenším do doby, kdy to povede tohle uskupení !!!!

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        rak (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:40 |  
        4 3

        Mít negativní vztah k repre kvůli Berbrovi a FAČRu je naprosto idiotské. Národní tým reprezentuje ČR a ne tyto lidi. Já jsem také nepřestal fandit Slávii, když nás měl zločinec Sisák a další. Nakonec i kriminálnící Řebíčkovi, i když nám svým způsobem i pomohli. Ale klidně bych je s Berbrem a spol srovnal.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Jachym     před 4 lety 10.11.2019 10:05 |  
      6 4

      No, je pravdou, že tady si člověk připadá jako naprostý mimoň (zdravím kolegu stejného jména na sever od Prahy:-), když si jako Čech a vlastenec (ostatně takoví stáli při založení Slavie) dovolí také fandit národního týmu. A to nejen ve zlatých, respektive stříbrných (Euro 96) nebo bronzových (Euro 04) dobách, ale i v době, kdy se nedaří, nebo, nedej bože, když tam není jediný slávista a místo něj tam jsou (byli), pán bůh s námi a zlé pryč, nějací skřetí Frýdkové. No a až se zase začne dařit, tak přestanou ty řeči o jebání repre a celý národ bude zase hopsat...:-) Přátelé, repre pro mě není estébák Berbr, ale vždy bude Česká republika, její vlajka, hymna a její čest.

      A jinak si myslím, že se při skládání dnešní sestavy nebude muset Trpiš kvůli nároďáku nijak uskromňovat. Klíčové hráče by kvůli náročnému programu a širokému kádru na ligu nadprůměrných hráčů jistě pošetřil. A to, že ligoví trenéři komunikují s koučem nároďáku ohledně nasazování, je nanejvýš přirozené. To znamená, že Jarda Šilhavý v případě vítězství nad Kosovem jistě pošetří naše borce v Bulharsku. Suma sumárum, mezi Slavií a repre panuje v současné době ohledně nasazování hráčů SKS víceméně synergie. Už se těším do odpoledního Edenu na jakoukoli naši sestavu, jsem teď oblečený ve sportovním, nasadím ještě slávistickou funkční čepici a jdu se ven proběhnout, aby i čas lépe utíkal:-)

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        Boo_SKS     před 4 lety 10.11.2019 10:24 |  
        9 1

        Vedení, trenéry, hráče i nás fanoušky by měla v první řadě zajímat Slavia a její úspěch. Klub musí mít vždy prioritu. Zejména, pokud se nám generalita českého fotbalu dlouhodobě akorát směje a hází nám klacky pod nohy. Spartě nebo Plzni by samozřejmě "v zájmu českého fotbalu" odložili pohár, zatímco nám s radostí přiloží pod kotel a my bychom měli na úkor šance na udržení náskoku šetřit důležité hráče jen proto, aby byli ready na repre? Jo, být za ty hodné blbečky, to by nám šlo. A Berbr by se nám opět akorát vysmál. Kdo platí hráče? Klub. Tak ať se až do repre pauzy koncentrují pouze na něj.

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          necich     před 4 lety 10.11.2019 12:13 |  
          1 0

          Vnímám to stejně, i když co tam je Šilhavý a táhnou to naši kluci tak hledím na repre smířlivěji.

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          Jachym     před 4 lety 10.11.2019 13:21 |  
          1 0

          Jenže tento pohled je jednostranně založen na tom, že ve vztahu klub (který hráče vlastní a platí) versus národní tým je pouze klub tím, kdo dává a nároďák tím, kdo bere. Ve skutečnosti se však kvalitní výkony reprezentace promítnou do zvýšené ceny hráčů a tím tedy v konečném důsledku zhodnocují majetek klubu, nehledě na jeho prestiž. A třeba vítězství našeho nároďáku nad Anglií mělo velký ohlas. Navíc i národní tým vyplácí hráčům prémie, což už je hmatatelnější důkaz, že i dává.

  4. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    tobro     před 4 lety 10.11.2019 00:08 |  
    5 0

    Můj oblíbený přispěvatel po zápasech rumunů.z.letné (pochopitelně fanoušek ACS): "Po několika měsících u Sparty není schopnej tým připravit fyzicky. Nemá tam co dělat. V Evropě by se ztrapnil akorát... Nechápu na co se čeká. Asi až se dostaví hotel a celá ta klauniáda se prodá..." - Vždycky mne potěší i pobaví.. ;-)))

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Sedrousek     před 4 lety 10.11.2019 07:56 |  
      4 0

      Pro nas je nejlepsi, ze ti odnaproti maji na fotbal trosku jinej pohled, jakym se chteji prezentovat.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 09:25 |  
      0 4

      rubin je věčný šťoural

  5. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 09:04 |  
    2 0

    Nevím možná nebude hrát některý z beků oba jedou na repre pokud se nepletu, jen ať se třeba Holeš zaučuje. Jinak si myslím že to zase bude o hlavách a motivaci teplakům to moc nejde nemají co ztratit, tak si naši plejeři nesmí myslet že se ten fotbal udělá sám. Doufám že Trpiš jim to politicky vysvětlí :-)

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      PetCC     před 4 lety 10.11.2019 11:01 |  
      3 0

      Jelikož polovinu videa k zápasu na SlaviaTV mluvil Holeš, tak bych se divil, kdyby nehrál. A taky tam byl Provod.
      Já bych třeba dal na stopera Takácse a do útoku Škodu.

  6. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    Juventus turin     před 4 lety 10.11.2019 09:16 |  
    2 0

    Očekávám jasné vítězství. 3-5:0.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 11:22 |  
      1 2

      35:0? To by šlo. Kolik je vlastně rekord ligy?

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        o5aradecek     před 4 lety 10.11.2019 11:52 |  
        1 0

        Rekordní výhru doma drží v samostatné lize Slavia, 9-1 proti Uh. Hradišti v mistrovské sezoně 1995/96. Nejvyšší venkovní výhru má také na svědomí Slavia, 1-8 v Příbrami, taktéž v mistrovské sezoně 2016/17. :-)

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          Jachym     před 4 lety 10.11.2019 13:25 |  
          3 0

          A v historii ligových soutěží u nás drží rekord také Slavia. V červnu 1948 porazila České Budějovice 15:1, na čemž se podílel samotný Bican sedmi góly.

  7. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 09:24 |  
    0 5

    hlavně to dneska nepodcenit. osobně spoléhám na to, že tepláková kabina bude chtít hejkala odstřelit potom, co vynakládal do medií. chce to 2 goly do půlky a pak jen hepening před 18 tisíci.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Karel13     před 4 lety 10.11.2019 13:08 |  
      0 0

      Jako včera Sparta ? ...

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 13:21 |  
        0 2

        nestraš

  8. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    Fačín     před 4 lety 10.11.2019 09:49 |  
    0 11

    Zase Tecl? Proč ne Škoda? Má snad zlámané nohy?

    Každopádně náskok máme sice velký, ale jaksi nevidím důvod, proč si ho dobrovolně snižovat, takže doufám, že k tomu přistoupíme zodpovědně a hráči co nastoupí, budou hrát naplno, ne jak v poháru v Ostravě, kde to byla bída.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Fačín     před 4 lety 10.11.2019 09:54 |  
      3 3

      Jo a v sestavě osobně očekávám Holeše a Provoda, z jednoduchého důvodu, v preview před zápasem byli tito hráči na zápas dotazováni. To bývá znamení, že nastoupí. Znamenalo by to pošetření Olayinky s Coufalem (čemuž rozumím).

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 10:46 |  
        1 0

        hele tohle je zajímavá myšlenka..ale mně už to nejméně jednou taky zmátlo.. ty předzápasovky.. jinak za Holeše bych byl rád. Od začátku ho mám rád, věřím mu a jsem překvapen, že hraje zbytečně málo, resp. nehraje v zápasech (jako je např. dnes), kdy by se vyloženě nabízelo, aby si Coufal odpočinul..

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Boo_SKS     před 4 lety 10.11.2019 10:11 |  
      9 1

      Proc Tecl? Protoze to konecne vypada, ze se dostava do formy a vzhledem k tomu, ze na Barce nehral od zacatku a ani ho neceka repre, tak neni duvod ho setrit, ale naopak vyuzit toho, ze dal minule gol a zkusit ho jeste vice nastartovat. Se Standou se dlouhodobe pocita jako s utocnikem c. 1, takze pokud jiny utocnik nema aktualne lepsi formu, tak musi hrat, hrat a hrat.

      A proc ne Skoda? Protoze, narozdil od vyse zmineneho Tecla, ktery je na hristi dost platny, i kdyz nedava goly, zkratka X zapasech po sobe ukazal, ze minimalne tedka to na zaklad opravdu neni. Doufam ale, ze pokud bychom zase na poslednich 20 minut chteli poslat na plac siloveho utocnika, tak misto Yusufa dostane sanci on. Ale od zacatku fakt ne.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Navyseals     před 4 lety 10.11.2019 10:14 |  
      9 4

      Protože má nulovou perspektivu. Týmu ve hře skoro nepomáhá a góly taky už nedává. Je skoro jistý, že v létě končí. Já netvrdím, že máme na tomhle postu konkurenci jako prase, ale měli by dostávat přednost kluci, co jsou mladší. Tecl se v posledních zápasech zvedá, Jusuf se nezlepší tak, že bude sedět na úkor veterána. Tihle dva by měli být priorita a podle rozhovorů to vidí i trenér. Milan by měl fungovat už jen jako záloha a hlas v kabině. Chápu, že schytám asi hodně mínusů od lidí, co Milana fanaticky podporují, ať dělá cokoli. Když hrál proti Příbrami, tak zazdil dvě šance, neudržel míče a pressing od něj taky nevidíš. Píšu to opakovaně.

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        JS (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:48 |  
        2 6

        Přesně tak.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 10:33 |  
      4 6

      koukám že máš spoustu fanoušků jako já. ALE - škodovka je už za zenitem, to vidí každý. když jsem to před sezonou psal, dostával jsem pravidelně naloženo, že hejtuju legendu. Dneska se ti samí vyjadřují opačně. ale tak to je, názory se v čase vyvíjí, což je normální, pokud existuje dostatek vstupů na to, názor změnit. v případě legendy se tak stalo. předpokládám, že si odehraje 2 sezony někde v týmu prostředku tabulky a pak se vrátí na místo vedoucího mužstva.

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        necich     před 4 lety 10.11.2019 11:56 |  
        5 0

        Jenže tys něco podobného psal už v době, kdy nám vystřílel titul, stal se spolukanonýrem ligy, kdy byl vyhlášen nejlepším útočníkem a hráčem ligy. Náramně sis v tomto notoval s ozzym a byl pro vás nejlepší útočník Mick, který nedostával z nepochopitelných důvodů tolik příležitostí...:)

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 13:19 |  
          0 3

          ano to je pravda. už tehdy jsem viděl, že škodovka je na pokraji svých možností, což se projevilo. Mick se zranil, tedy nemohl nám pomoci a bohužel v čase s zpět do formy nedostal. to se stává jak u hráčů, tak v názorech na ně. vyvíji se.

          • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

            wimpy     před 4 lety 10.11.2019 13:24 |  
            0 0

            Tak proč tu možnost vývoje názoru popíráš?

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      kostelnivlajka     před 4 lety 10.11.2019 10:37 |  
      3 1

      dyk je to jedno goaly dá stejně bořil a frýda

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      kondorr     před 4 lety 10.11.2019 11:31 |  
      0 1

      Protože Tecl potřebuje hrát a dostat se do toho. Škoda udělal pro tým hodně , ale jednou to prostě skončit musí už prostě nemá na to aby byl utočník č.1

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      kjandourek (admin)     před 4 lety 10.11.2019 14:13 |  
      4 0

      Klid... je to jenom můj tip na sestavu... bez znalosti toho, jak jsou na tom jednotliví hráči po Barceloně a bez znalostí taktických záměrů trenérského štábu....

      Je klidně možné, že to dneska Trpiš postaví úplně jinak

  9. tipovačka

    p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 10:19 |  
    0 0

    3:1 (2:0) Takács, Stanciu, Tecl

    • Re: tipovačka

      ColinSKS     před 4 lety 10.11.2019 10:34 |  
      0 5

      3:1? jako že dostaneme gol? leda kdyby chytal Kovář

  10. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    kostelnivlajka     před 4 lety 10.11.2019 10:36 |  
    0 1

    a nemáme tak v dorostu nějaký útočníky? nebo ve starších žácích??

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      JS (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:52 |  
      4 4

      Já bych jednou v sestavě rád viděl Nabiyeva a Rondiče...

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:58 |  
      0 0

      Hele měl mohl by jsi zaskočit :-)

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        kostelnivlajka     před 4 lety 10.11.2019 11:30 |  
        1 1

        moc se na to necítím, možná 2-3 minuty?.:-)

        • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

          vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 12:00 |  
          0 0

          Když dáš hattrick tak proč ne :-)

          • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

            kostelnivlajka     před 4 lety 10.11.2019 15:02 |  
            1 1

            tři piva ještě vypiju, to jo

  11. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    JS (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 10:51 |  
    5 9

    Trochu bych to protočil. Určitě by bylo fajn pošetřit beky, tím myslím jmenovitě Holeše za Coufala, protože Cuf má za sebou pernou sezonu a Holeše potřebujeme rozehrát, aby nebyl tak strašidelný, jako s Baníkem v poháru. Naopak Zeleného už bych do hry (minimálně na tom postu) radši vůbec nepouštěl a v zimě sehnal jinou náhradu za Béřu. Radši bych viděl na křídle vpravo Masopusta, než Ševčíka, kterýho to táhne moc doprostřed. A střed zálohy ideálně Souček – Traoré, Ševčík.

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Ragnarok     před 4 lety 10.11.2019 11:19 |  
      0 0

      Kosek by si zasloužil, aby se s nim počítalo. Mimořádně talentovaný hráč. Potřebuje nabrat svaly a přidat trošku tvrdosti.

  12. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    tomas1947     před 4 lety 10.11.2019 14:01 |  
    5 0

    K Jáchymovu příspěvku o nejvyšší ligové výhře 15:1 proti Budějovicím. V té době jsem ještě nebyl na světě, ale osobně jsem zažil vítězství Sparty proti Děčínu 15:1 (ne v lize, ale v poháru). Bylo to v létě 1965, pár dní před prvním derby se Spartou po našem dvouletém pobytu ve druhé lize. Musím se přiznat, že když na konci celý stadion (až na mne) začal skandovat: „Tohle čeká Slavii“, bylo mi trochu ouzko. Ale o to sladší to bylo o pár dní později na Strahově (návštěva byla 50 000 lidí, dodnes rekord) koukat na Sparťany, jak se až do konce klepou, aby uhráli aspoň remízu. Vyrovnali až 8 minut před koncem.

  13. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    Takamunga     před 4 lety 10.11.2019 14:07 |  
    4 0

    Ahoj, daruji 2 lístky do sektoru 203 / řada 3 / sedadlo 15, 16. Dnes bohužel nemohu.

    Lístky pošlu na e-mail (pdf)...první bere :)

  14. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    p!erreCORE     před 4 lety 10.11.2019 14:21 |  
    0 0

    začíná se to ukazovat, odkopávat, vylejzat.. ve studiu O2tv k zápasu kokoti:liberec 10 min mluví o Slavii a 5 min o Musovi :) tak je to správně!

  15. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    wotlemburg     před 4 lety 10.11.2019 15:20 |  
    7 0

    Pánové Proske v Plzni exceluje, to se musí vidět.

  16. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    Kontrapunkt     před 4 lety 10.11.2019 15:27 |  
    4 0

    28
    Teď měl jít Hubník ven... Sám si zavařil a musel sáhnout k faulu, sudí Proske mu však druhou žlutou kartu nedává.
    29
    Žlutou kartu dostal Alexandru Baluta (Liberec)
    Za protesty.
    30
    Červenou kartu dostal Alexandru Baluta (Liberec)
    Rozhodčí Proske na druhé straně vzápětí dává druhou žlutou Balutovi, což znamená vyloučení! No... V Plzni se dějí věci.



    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      JS (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 15:52 |  
      5 3

      Za chvíli přijde Boss82 a začne tvrdit, jak je liga čistá a že ostatní viděj bludy.

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        pehacko     před 4 lety 10.11.2019 15:56 |  
        2 0

        tak proske boss prijde prudit az po tehle sarade, ted piska

      • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

        Boss82     před 4 lety 10.11.2019 17:03 |  
        0 2

        Já nejsem slepej, Kubíku. Zápas v Plzni jsem zatím neviděl, pustil jsem si jen inkriminovaný moment. Baluta šel ve správně. Ale že nešel předtím ven Hubník je naprosto nepochopitelné. Ostatně, že je Berbr největší zlo našeho fotbalu tu tvrdím už několik let. V době Listkiewicze neměl ale na sudí vliv a pískalo se férově. Bohužel to vypadá, že situace se opět mění k horšímu...

  17. Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

    pehacko     před 4 lety 10.11.2019 15:48 |  
    8 0

    ta oslava tretiho golu plzne... ty voe tomuhle prece nemuze nikdo dobrovolne fandit? to nepochopis co je to za bezcharakterni zmrdy

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      Leky16     před 4 lety 10.11.2019 16:09 |  
      5 0

      Na to není slov... Demence hadr

    • Re: Liga ani po patnáctém kole nezastavuje, do Edenu přijedou Teplice.

      JS (přítel SN)     před 4 lety 10.11.2019 16:51 |  
      3 1

      Slavili foukáním do píšťalky? :D