Aktuality z médií

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

    Slavistat     před 4 lety 03.01.2020 23:30 |  
    1 0

    Díky za info o mladých hráčích z vlastního sledování.

  2. Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

    Navyseals     před 4 lety 04.01.2020 09:50 |  
    5 0

    Docela hezky zhodnocený, ale pár věcí bych dodal. Letos na podzim jsem na dorostu nebyl tolikrát, ale zápasy béčka mám nakoukaný skoro všechny, mimo pár venkovních. Doplnil bych údaje k Felipemu. V článku je napsáno, že mu nevoní tvrdý souboje a má tendenci pády přihrávat. Tady tedy nesouhlasím. Souboje se snaží ustávat, míč umí podržet a pokrýt si ho velmi dobře. V článku se píše, že první liga je tvrdší než třetí, což je tedy podle mě nesmysl. Některý zákroky na naše technický hráče byly během podzimu na kriminál. Nesouhlasím ani s hodnocením Zeronika, který se mi teda skoro nikdy vůbec nelíbil, několikrát byl střídán už v první půli nebo těsně po začátku druhé. Často akce zadrbe a bránění moc nedá, mnohem méně než Douděra a dokonce méně než Felipe. Jinak souhlasím s hodnocením Rondiče a Nabiyeva, ale je třeba dodat, že oni jsou jiný nátury a je potřeba s nimi pracovat hlavně po psychický stránce. Oni sice na rozdíl od většiny našich kluků nejsou takový dříči, ale ve vápně si vědí hodně rady, individuálně jsou skvělí. Oba jsou mládežnický reprezentanti svých zemí a prodat je bez zpětný obce by mohla být chyba.

    • Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

      devroo     před 4 lety 04.01.2020 12:57 |  
      0 0

      Zeronik je podle mě výbornej, myslim že nám ještě ukáže. Jen musi přidat v mezihře a dozadu.....

    • Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

      Travinho     před 4 lety 06.01.2020 15:25 |  
      0 0

      - Felipe, podržet míč umí, to souhlasím, ale kolikrát odpadl v úplně nepochopitelném souboji. Skoro pokaždé se navíc nechá ošetřovat. Pak vždy vběhne na plac jako laňka. Ale Brazilci takoví jsou.
      - Na kriminál si pamatuju dva zákroky, jeden doma proti Příbrami, druhý teď nevím kde. Jinak pár ostřejších ještě bylo. Třetí liga je podle mě zákeřnější, ale fyzicky silnější hráči přeci jen hrají v první lize. Zvlášť momentálně, kdy ČFL hrají 4 béčka, plus několik pražských týmů, které to taky nehrají tolik od podlahy.
      - U Zeronika je pravda, že zase tolik nebrání, ale mně se jinak líbí. U Felipeho si nemyslím, že by se nevracel, ale spíš jde o to, že je schopen dělat na vlastním vápně kličku a o míč přijít. Musí se naučit rozlišit, kde to je ještě únosné riziko a někdy už ne.
      - Mládežničtí reprezentanti svých zemí jsou skoro všichni hráči juniorky (Rondič už dva roky v repre není), tohle bych úplně nepřeceňoval. Stejně tak individuální dovednost Nabyjeva, který mi však přijde velmi nadstandartní v koncovce. Rondič mi přijde typologicky přesně ten hráč, který se pro náš styl hry úplně nehodí, ale třeba se prosadí jinde. Nicméně opce při přestupu by se hodila, něco v sobě oba mají. Ale myslím si, že tak na 95 procent to na naše áčko nikdy nebude.

  3. Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

    PetCC     před 4 lety 04.01.2020 19:14 |  
    1 0

    Tak tenhle přehled velmi oceňuju, dík za něj.

  4. Re: Travinhovo vysvědčení - pohled na mládež

    Taky     před 4 lety 06.01.2020 16:55 |  
    0 0

    Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?
    Né, dělám si prdel, je to super, díky za tu práci a vlastní názor.
    Zaujal mě i ten rozbor Stanciua.