Hráči Slavie

Na brzkou shledanou, kapitáne!

Podobnou jistotou, jako že každé ráno vyjde slunce, byl pro fanoušky červenobílých barev fakt, že kapitánem a lídrem týmu je Milan Škoda. Tato jistota s lednem 2020 padá. Útočník, který se během marketingové akce „Spolu jsme Superslavia“ proměnil v kapitána Ameriku a jehož portrét zdobí stěnu stadionu vedle těch největší slávistů všech dob, půl roku před koncem smlouvy vyráží na první zahraniční angažmá. Nějakou chvíli se zdálo, že zakotví v tureckém celku Gençlerbirliği SK, ale nakonec je novým působištěm bývalého kapitána červenobílých tým s názvem Çaykur Rizespor.

Pojďme si nyní zmapovat roky, které Milan Škoda strávil ve Slavii Praha.

Jaro 2012

Psal se leden 2012 a na sportovních stránkách novin se objevila krátká zpráva: „Fotbalová Slavia posiluje útok. Z Bohemians přišel Milan Škoda, jenž byl volným hráčem. Smlouvu podepsal od léta, na jaře bude v týmu hostovat.“ Nikdo v té chvíli netušil, že se právě zrodila legenda.

Tato sezóna nepatřila k těm, na které budou slávisté vzpomínat v dobrém. V trenérském křesle seděl kovaný sparťan František Straka, což červenobílá veřejnost nikdy nedokázala akceptovat a vytrvale proti tomuto muži protestovala.

18. 2. 2012, v zápase Příbram - Slavia, které se hrálo v rámci 18. kola, vyběhl Milan Škoda poprvé červenobílém dresu k ligovému klání. Jenom tak pro představu, parťáka v útoku mu dělal Jiří Böhm, v záloze hráli Václav Prošek a Martin Hurka, v brance debutoval Martin Berkovec. Zápas skončil 0:0, což byl častý výsledek v této sezóně. Trenér Straka nevydržel protesty fanoušků dlouho a už ve dvacátém kole v Jablonci vedl Slavii mládežnický trenér a kovaný slávista Martin Poustka.

Důležitý mezník přišel ve 28. kole. 3. 5. 2012 Slavia rozstřílela Hradec Králové 5:0 a Milan Škoda vstřelil své první ligové góly v barvách Slavie. V šestnácté minutě rozehrál balón doprava na kolegu z útoku Zbyňka Pospěcha, naběhl si na jeho centr a otevřel skóre. V poslední minutě první půle krásně přehodil vybíhajícího gólmana Hradce, čímž zvyšoval už na 3:0. Obě branky padly symbolicky směrem k Tribuně Sever. Pamětníci si vzpomenou, že právě v tomto zápase vstřelil svůj první gól v červenobílých barvách i David Hubáček, který krátce po přestávce bezpečně proměnil pokutový kop. Slavia byla tímto vítězstvím zachráněna a sezónu skončila na 12. místě.

Ligová bilance Milana Škody v dresu Slavie v sezóně: 9 zápasů/2 góly

Sezóna 2012/13

Do nové sezóny vykročila Slavia s novým trenérem. Mužstva se ujal Petr Rada a od začátku na Milana sázel. Ten tak odehrál patnáct zápasů v základní sestavě a vynechal až poslední podzimní kolo kvůli čtyřem žlutým kartám. Tři vstřelené branky optikou dneška nevypadají nikterak oslnivě, tým byl po podzimu jedenáctý. Na jaře Milan ze základní sestavy vypadl, přednost dostával nově přišedší Martin Fenin. Slavia se stále držela ve středu tabulky a po prohře v Příbrami v pětadvacátém kole došla vedení trpělivost. Tým převzal Michal Petrouš a Slavia pod jeho vedením vyhrála čtyři zápasy v řadě. Zvláště vítězství v Plzni bylo sladké. Pro Milana Škodu to byl jediný jarní zářez, ale zároveň šlo o jednu z jeho nejpovedenějších branek v sešívaném dresu – v tomto zápase tedy v jeho venkovní, černé verzi. I díky tomuto závěru Slavia poskočila na konečné sedmé místo a nic nenasvědčovalo tomu, že se blíží sezóna hrůzy

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 28 zápasů/4 góly

Sezóna 2013/14

Dobrý závěr sezóny minulé vyústil v setrvání Michala Petrouše na postu hlavního trenéra a to se neukázalo jako dobrá volba. Celek, v němž Milan naskakoval na hrotu, se trápil. V pátém kole vybouchla bomba v podobě domácí porážky 0:7 s Teplicemi. Další domácí debakl s Mladou Boleslaví už trenér neustál a do Edenu přišel Miroslav Koubek. Ten záhy udělal zásadní změnu: Po domácí prohře v derby k dalšímu zápasu do Plzně přijel Milan v pozici středního obránce. Remíza 1:1 byla pro červenobílé příjemnou vzpruhou. Když nově sestavená obrana udržela nulu v domácím zápase s Bohemians (1:0), bylo o nové roli Milana Škody rozhodnuto. Slavia nakonec přezimovala jedenáctá, ale klidný spánek to nebyl. Ve vyrovnaném konci tabulky měla pouze bodový náskok na další čtyři celky a dvoubodový na posledního. Jaro začalo výpraskem v Olomouci a záhy místo trenéra Koubka zaujal Alex Pastoor. Milan i nadále zůstával na stoperu, ale porážky narůstaly a tým byl zachráněn až v hodině dvanácté. Stačilo získat o jediný bod méně a další historie SKS i Milana Škody by se psala druholigovým písmem

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 26 zápasů/0 gólů

Sezóna 2014/15

Po záchraně last minute vedení zvolilo do nové sezóny heslo „Vzhůru Slavie“ a nástup trenéra Miroslava Beránka opravdu zapůsobil jako živá voda. Škoda se vrátil do útoku, dostal nového kolegu v podobě Bekima Balaje a od prvních zápasů začal naplňovat to, kvůli čemu do Slavie přišel. Po šesti kolech měl na kontě šest nastřílených gólů, netrefil se pouze ve vítězném domácím utkání s Plzní a Slavia se v té době dokonce na chvíli ocitla v čele soutěže. Po přestálých útrapách to byl pro fanoušky hotový balzám. Potom se červenobílá mašina zadrhla a i Milanovi zvlhl střelecký prach, ale devět podzimních branek bylo velkým příslibem pro znovuzrozeného střelce. Když hned v jarní premiéře přišel hattrick, začalo se vážně mluvit o tom, že by do Edenu po dlouhých letech mohla zavítat koruna pro krále střelců. K tomu nakonec nedošlo, alespoň k dělenému prvnímu místu scházela jediná trefa. Slavia po dobrém začátku nakonec skončila opět ve druhé polovině tabulky, ale našla střelce. Když už se bavíme o gólech ve střelecky nejúspěšnější sezóně našeho kanonýra, nelze nezmínit jarní derby na Letné. Ve čtvrté minutě Milan vyškolil oba stopery, a nasadil jesle bezmocnému gólmanovi. Radost slávistům kalila konečná prohra 1:2, ale tento gól si mnozí připomínají ještě dnes jako mistrovský kousek.

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 28 zápasů/19 gólů

Sezóna 2015/16

Před začátkem další sezóny k týmu přišel renomovaný trenér Dušan Uhrin mladší, ovšem se Slavií to vůbec nevypadalo dobře. Na klub se valila exekuce, hrozilo odebrání licence i zánik celého klubu. Milan Škoda coby nejlepší hráč týmu už obrazně seděl v letadle do nového působiště, aby suma za jeho přestup poplatila ty nejurgentnější dluhy, když se stal malý zázrak. Český podnikatel Jiří Šimáně přivedl do Edenu čínské investory v čele s Jaroslavem Tvrdíkem, rukou společnou vytáhli Milana zpět do kabiny a všichni fanoušci se „začali divit“. Klub ještě bez masivního posílení prošel podzimem na slušném pátém místě a Milan Škoda začal psát svou reprezentační kapitolu.

3. 9. 2015 v plzeňské Doosan Aréně naskočil do druhé půle důležitého zápasu kvalifikace mistrovství Evropy. Soupeř z Kazachstánu dlouho hájil jednobrankové vedení, ovšem v poslední čtvrthodině přišel obrat. Slávistický hlavičkář v 74. minutě vyrovnal a o dvanáct minut později celé utkání rozhodl! Uprostřed října v Amsterdamu potom přímo na hřišti mohl slavit postup na EURO 2016.

Jarní část sezóny Milanovi ani celé Slavii úplně nevyšla. Tým posílený o šest hráčů měl za úkol dosáhnout na pohárové příčky, ale i vinou dobrých výsledků nejbližších soupeřů nakonec pouze uhájil páté místo a do předkol Evropské ligy jej postrčil až výsledek pohárového finále.

Tím ovšem sezóna nekončila. Milan Škoda byl nominován na mistrovství Evropy. Ve druhém zápase národního týmu proti Chorvatsku za stavu 0:2 jej trenér Vrba poslal do hry a Milanovi stačilo devět minut na to, aby se navždy zapsal do střeleckých kronik velkých turnajů. V posledních sekundách Tomáš Necid z penalty vyrovnal a Milan se tak velkou měrou podílel na (pohříchu) jediném bodu, který náš reprezentační tým na turnaji získal.

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 25 zápasů/14 gólů

Sezóna 2016/17

V sezóně 2016/17 titul obhajovala Viktoria Plzeň, na paty jí měla tradičně šlapat Sparta, mocně posílená Slavia byla opatrně tipována jako možný černý kůň. Tým se ze začátku sezóny soustředil hlavně na první zápasy v evropských pohárech po dlouhých letech, postoupil přes dvě překola Evropské ligy, v tom třetím mu nemilosrdné zrcadlo výkonnosti nastavil Anderlecht. Milan Škoda jednou brankou pomohl vyřadit Levandii Tallinn, krásný gól vstřelený nůžkami v domácím zápase zápase s Rio Ave mu rozhodčí pro předchozí – a řekněme si, že hodně sporný – kontakt s obráncem neuznal.

V lize se po pěti kolech Slavia krčila na devátém místě s tím, že měla k dobru odložený zápas prvního kola v Brně. Ambicióznímu vedení došla trpělivost a místo trenéra Uhrina zaujal Jaroslav Šilhavý. A najednou bylo vše jinak, rozjela se Slavia, rozjel se i Milan, kterému šla náramně k duhu spolupráce s hbitým Mešanovičem. Osm výher a jedna remíza katapultovaly Slavii na druhé místo o jediný bod za vedoucí Plzeň, která ovšem měla k dispozici odložené utkání na Bohemians.

Na jaře se rozjely úžasné dostihy, které měly pro sešívané ten nejsladší konec. Milan Škoda převzal po Jiřím Bílkovi kapitánskou pásku a po posledním zápase, zvedl nad hlavu pohár pro vítěze ligy. Jako přídavek získal dělenou korunu pro krále střelců a na slavnostním galavečeru byl vyhlášen nejlepším hráčem celé soutěže. 

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 29 zápasů/15 gólů

Sezóna 2017/18

Start do potitulové sezóny Slavii úplně nevyšel. Milan Škoda dvěma góly pomohl vyřadit ve třetím předkole Ligy mistrů Bate Borisov, ale sen o startu v základní skupině nejprestižnější soutěže starého kontinentu odválo prvních deset minut na hřišti APOELu Nikósie.

Tým posílený o zvučná jména s pestrou minulostí, ale za zenitem výkonnosti, měl vůbec problém se zápasy na venkovních hřištích. Sice neprohrával, takže překonal rekordní šňůru neporazitelnosti, která trvala déle než rok, ale první výhru mimo Eden vydoloval až v desátém kole v Karviné. Stoprocentní Plzeň během podzimu unikla na propastných čtrnáct bodů.

Náplastí nebylo ani účinkování v Evropské lize, kde Milan pouze čtyřikrát střídal. Přednost v základní sestavě dostával Tomáš Necid. Slavia skončila ve skupině na třetím místě, což znamenalo konec. Nejenom pro Slavii, ale i pro trenéra.

Do žhavého křesla během zimní přestávky nový sportovní ředitel – Jan Nezmar – posadil Jindřicha Trpišovského. Slavia pilovala nový herní styl a začátek jara byl ve znamení dětských nemocí. Tým však i přes nepřesvědčivé výkony dokázal zápasy vyhrávat a jaro spolehlivě dokončil na druhém místě. Milan Škoda začal jarní část v základní sestavě. Stal se prvním (ne)střelcem, jehož branku rozhodčí odvolal na základě zhlédnutí videozáznamu: zásah do sítě Bohemians ve druhém jarním kole znegoval těsný ofsajd spoluhráče Součka, který při střele bránil v zákroku gólmanovi. Vrcholná chvíle Milana Škody nastala v nastavení divokého derby na Letné, které o půli opanovali domácí poměrem 3:0. Slávisté ve druhém poločase snížili na 2:3 a v poslední minutě rozhodčí opět na doporučení videa nařídil penaltu. Slávistický kapitán těžkou chvíli zvládl a vyrovnal na 3:3. Ještě teď je ve slávistickém muzeu sníh, který zasypal nešťastného gólmana soupeře po té, co se tvrdá střela odrazila od břevna do branky.

V závěru jara pozice kapitána slábla, v posledních kolech dostával stále více příležitostí Tecl, kterého Milan střídal na závěrečné minuty. Bylo tak tomu i ve finále českého poháru, kde Slavia udolala Jablonec 3:1 a Milan tak mohl po roce opět zvednout nad hlavu trofej, tentokráte tedy tu druhou nejcennější.

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 27 zápasů/11 gólů

Sezóna 2018/19

Totáln! Sezóna je ještě v živé paměti. V lize, která poprvé v historii končila nadstavbou, Slavia na podzim zářila. Pouze třikrát si neodnesla ze zápasu tři body. Dvě prohry a jedna remíza byly skvělým vysvědčením, zvláště proto, že podzim poprvé čítal dvacet ligových kol. Zklamání přineslo třetí předkolo Ligy mistrů, kde Slavia nestačila na Dynamo Kyjev a přesunula se do základní skupiny Evropské ligy.

Milan Škoda se od začátku soutěže střídal na hrotu se Standou Teclem. Rozhodl zápasy s Karvinou a v Boleslavi, ovšem v domácím utkání s Jabloncem  neproměnil pokutový kop a i proto Slavia doma padla 0:2. Naplánovaný průběh sezóny skončil v relativně bezvýznamném přátelském utkání v Nitře, kterým se během reprezentační přestávky na začátku září otevíral místní stadion. Milan nevydržel na hřišti ani půl hodiny a zranění se ukázalo jako vážnější. Škoda tak poprvé Slavii na delší čas scházel. Do zápasů naskočil až koncem podzimu a v základní sestavě přispěl nejenom k vítězství na hřišti Jablonce, což byla věc, na kterou sešívaní čekali dlouhé roky, ale i k výhře nad Zenitem Petrohrad, jež definitivně posunula Slavii do jarních bojů v EL.

Jaro přineslo skvělou jízdu Evropskou ligou. Milan přispěl k vyřazení RSC Genk skvělým výkonem a dvěma góly na hřišti soupeře, v dvojutkání se Sevillou zase asistencí na první gól domácí odvety. Ve slavném čtvrtfinále Chelsea už taktické plány trenérského štábu s Milanem nepočítaly a ten tak atmosféru ochutnal jenom na posledních šest minut londýnské odvety.

Jarní ligová část přinesla lítý boj s Plzní, která se vytrvale držela v závěsu. Šestibodový podzimní náskok se v jednu chvíli rozrostl na příjemných devět bodů, ovšem před vzájemným soubojem ve druhém kole nadstavby se ztenčil na pouhé dva. Milan byl pravidelným článkem základní sestavy, neboť jeho největší konkurent si již na podzim přetrhl přední zkřížený vaz, ale nedařilo se mu dle představ. Zodpovědnost za penaltové exekuce převzal na svá bedra Tomáš Souček, který v Milanově nepřítomnosti nasazoval i kapitánskou pásku a gólový příspěvek kapitána se v této části zúžil na dva zásahy do sítí Bohemians a Ostravy. V závěru ligové soutěže začal dostávat na hrotu příležitost holandský internacionál Mick van Buren, Milan se posunul do role střídajícího hráče. Start v základní sestavě na něj čekal až ve finále českého poháru, ovšem střelecky toto utkání rozhodli jiní. Obhajoba druhé nejcennější trofeje znamenala, že Slavia po dlouhých letech získala tolik ceněný double.

Ligová bilance Milana Škody v sezóně: 28 zápasů/7 gólů

Podzim 2019

Pokud si někdo myslel, že předchozí podzim nemůže Slavia překonat, mýlil se. Červenobílí proletěli podzimní ligou se ztrátou pouhých šesti bodů za tři remízy a pouze se čtyřmi inkasovanými brankami. Nádavkem se konečně podařilo proniknout do základní skupiny Ligy mistrů.

Pro Milana měl tento podzim poněkud hořký nádech. V lize mu základní sestava mu dlouho zůstávala zapovězena, gólově se prosadil coby střídající hráč v Českých Budějovicích a potom zazářil v českém poháru, když během první půle smetl druholigový Vyšehrad čtyřmi brankami.

V posledním předkole Ligy mistrů, ke kterému směřovala veškerá letní příprava, Milan odehrál oba zápasy. Na hřišti soupeře coby střídající, doma tým vedl s kapitánskou páskou. V samotné Lize mistrů dlouho dostávali přednost jiní. Poslední zápasy podzimu ovšem Milana zastihly ve výborné formě. Svůj střelecký koncert odstartoval nenápadně: penaltu do sítě Karviné proměnil hned dvakrát, když tu první sudí neuznal kvůli předčasnému vběhnutí spoluhráče do pokutového území, co na tom, že si gólman na oba pokusy sáhl. V Liberci už kapitán zazářil, když první gól dal ukázkovou hlavičkou a druhý připravil pro kolegu Traorého. Následovalo poslední kolo základní skupiny Ligy mistrů v Dortmundu a tam Milan Škoda vedl tým s kapitánskou páskou. Předvedl výborný výkon a při prohře 1:2 si připsal asistenci.

15. 12. 2019 se do kronik zapsal zápas, kdy Milan Škoda oblékl sešívaný dres naposledy. Ve 13. minutě krásnou hlavičkou směrem na Tribunu Sever zápas otevřel a po soupeřově snížení na 1:3 jej v 58. minutě zase uzavřel, opět hlavou po parádním centru Traorého.

V té chvíli ještě fanoušci doufali, že svého kapitána nevidí v akci naposledy. Na začátku přípravného období však bylo jasné, že jedna velká kapitola červenobílé historie se uzavřela.

Dle vyjádření čelných představitelů klubu by se Milan Škoda po uzavření hráčské kariéry mohl do Edenu vrátit v jiné roli. Fanoušci se tedy mohou těšit. Na překlenovací dobu jim bude muset stačit velký portrét, který stále zůstává na fasádě stadionu.

Komentáře (162)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    hiker42     před 4 lety 11.01.2020 10:02 |  
    16 0

    Milan Škoda gól, Milan Škoda gól, Milan Škoda to je šampión.

    Ať se mu u Turka daří, rodině líbí, brzo oslaví 100, podívá se na Euro a v červenci 2021 se hlásí doma. Legendo díky.

  2. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Martin Platil     před 4 lety 11.01.2020 10:02 |  
    2 17

    Já jenom nechápu, proč přestupuje do týmu, o kterém drtivá většina fanoušků slyšela až dnes.....

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      boss009     před 4 lety 11.01.2020 10:24 |  
      15 1

      To je ale jejich problém, ne Škody.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Markus     před 4 lety 11.01.2020 10:33 |  
      6 0

      Třeba to přesně takhle Škoďák chce. Daleko od domova, ale v místě, kde se bude jemu i rodině líbit, vydělat ještě nějaké prachy na fotbalový důchod, zkusit si ještě jednou vybudovat pozici v týmu, kde nikoho pořádně nezná ... a oni jeho. Nemuset řešit blbé dotazy novinářů a spekulace, když by hrál za jiný klub v ČR.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Dobi     před 4 lety 11.01.2020 22:57 |  
        2 0

        Souhlas! Do Turecka neodcházím já, Dobi, se svými názory a pohledy, co je "Turek vod vokurek" nebo podobně smýšlející jiný slávista, ať se jmenuje Pepa, Franta, Milan či Honza... Na sklonku (bohužel, čas nezastavíš..) kariéry Milan jde "do cííziny, hledat štěstííí jinýýýý" - to je snad od V+W). Přejme mu to, já aspoň ano, i když vnitřně pláču. Ale i fotbalista žije jen jednou a Škoďák je natolik inteligentní, aby zvážil PRO i PROTI. a patřím k těm, kteří si přejí, aby to PRO zvítězilo... Aby se tam všichni měli dobře, i rodinka si to užila a všichni se těšili po splnění mise domů, na dobré lidi, NA VEPŘOVÝ ŘÍZEČEK... a třeba i navzájem na nás, věrné slávisty!!!

  3. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Srdcar114     před 4 lety 11.01.2020 10:05 |  
    4 5

    Milane,díky za vše,budeš mi chybět.Nejsem z toho odchodu nadšený.Když už k tomu došlo,musíme nutně získat hrotového útočníka,Nejlépe hned,aby se na jaře sehrál s týmem a na podzim válel v důležitých zápasech.Současná trojice van Buren,Tecl,Jusuf mě zatím nepřesvědčila.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      ŽerykRWS     před 4 lety 11.01.2020 10:20 |  
      3 0

      Třeba se rozehrají do velké formy MVB, Tecl, Musa i Matoušek a my si nebudeme moci vybrat.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        SKSKali     před 4 lety 11.01.2020 10:38 |  
        7 5

        Ačkoliv je MVB mým oblívencem, už nějakou dobu dle na současnou Slavii nemá, navíc je absolutně negolólový. Ten ikdyby šel sám na prázdnou bránu, tak se snad vykličkuje mimo ní. U Standy mám obavu, že se do bývalé formy už pořádně nedostane a Jusuf je spíš jen bahrajmská reklama.
        Ačkoliv už to taky nebylo od Milana pokaždé úplně ono, odešel nám nejklasičtější útočník s čuchem na góly a výběr místa.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      boss009     před 4 lety 11.01.2020 10:33 |  
      4 16

      V lize běhá střelec jako víno, ale protože byl před 5 lety flákač, tak ho nikdo nechce. To mě třeba u Tripiše mrzí, zrovna on by přece měl vědět, že člověk se může změnit a na Komlim je jasně ta změna vidět, ale raději budeme pořád kecat ty samé blbosti. Stejně mě jednou dostal ten rudý debil Luhový, když se ho ptali co říká na 40 branek ve dvou jeho sezonách. No odpověděl, že na tom vůbec nezáleží a že je to fuk. Aha takže nová doba, útočník vlastně branky dávat nemá a fotbal je nepotřebuje, nebo jak si mám ten jeho kec vyložit. Prostě protože to je cizák tak je to jedno. Dám ruku do ohně, kdyby to byl Čech tak se z něho všichni poserou i ten Lihový blb. Měli by jsme ho koupit i proto ať všem ukážeme, že myslíme jinak než ti blbci kterýma je prolezlí český fotbal, ale bohužel asi nemyslíme.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Alcapone     před 4 lety 11.01.2020 12:14 |  
        4 3

        Tak Milan Luhový je duklák a slovák, takže pokud by byl Komličenko čech tak se z něj nepo..re.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Joe-L     před 4 lety 11.01.2020 22:28 |  
        2 2

        Luhový určitě není rudý a ani si nemyslím, že by byl blb. Naopak. Třeba v Dohránu plus se pěkně navážel do Sparty a Rosickýho, jak to dělaj blbě a naopak chválil Slavii. Mně teda přijde, že je nestrannej a klidně popíše realitu tak jak je bez servítek. Včetně toho, že Vrbu nazval pasáčkem, kterýmu utekly kozy. :-D

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          boss009     před 4 lety 12.01.2020 17:44 |  
          1 0

          Může bejt. Ale na mě působí neskutečně arogantně a že teď kope do trapáku od vedle to se spíš dělá zajímavým. Některý jeho kecy jsou prostě hovadiny a na té či oné klubové příslušnosti nezáleží. Na nás nemůže, protože jsme úplně jinde než zbytek soutěže, ale kdyby to tak nebylo tak se do nás klidně naveze o tom jsem přesvědčenej. Proto se také u nás takovým lidem říká "experti". Po skončení hráčské kariéry jsou to už jen kecalové.

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Joe-L     před 4 lety 12.01.2020 19:40 |  
            1 1

            Já na něj mám jinej názor, než ty. Prostě řekne kde je co blbě. Možná občas něco řekne divně, blbě, nesrozumitelně, ale to ještě neznamená, že by se do někoho chtěl schválně navážet. Podle mě kritika českého fotbalu je od takových lidí potřeba! Potřebovali bychom, aby se zvedla kvalita celé ligy, což by mělo přínos i pro nás. Proč teda takovejhle člověk nemůže říct, co si myslí, že je špatně? Ať se zvýší tlak na fotbalové kluby, ale i na vedení - ať konečně začnou dělat něco pro rozvoj fotbalu a tím i pro fotbalové fanoušky.

  4. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Silgar (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 10:35 |  
    10 0

    Díky za vše kapitáne a ať se ti daří a drží zdraví.

  5. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Ados     před 4 lety 11.01.2020 10:35 |  
    2 0

    Drobná korektura: trenér Koubek se jmenuje Miroslav.

    Jinak krásné shrnutí naší novodobé legendy. Nikdy by mě nenapadlo, že za nás nastřílí tolik gólů. Milan bude chybět, i když to poslední dobou nebylo ono, tak prostě spojení Škoda a Slavia k sobě patří. Díky za vše kapitáne!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      kjandourek (admin)     před 4 lety 11.01.2020 10:41 |  
      0 0

      Díky, opraveno :-)

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Alcapone     před 4 lety 11.01.2020 12:48 |  
        2 0

        Možná se pletu, myslím si že podmínka byla aby Šimáně koupil Slavii byla ta, že Řebíček vytáhne Milana z letadla, když letěl podepsat do Turecka smlouvu. Pak vše poplatil a během chvilky domluvil s JT spolumajitele z CEFC. Ovšem věta: Ještě teď je ve slávistickém muzeu sníh, který zasypal nešťastného gólmana soupeře po té, co se tvrdá střela odrazila od břevna do branky. Je na pokraji geniality! ;-)

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Eluin (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 13:37 |  
          1 0

          Ano, tak to prý nějak bylo (s tím Škodou).
          Na sníh se musím jít někdy podívat :).

  6. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 10:41 |  
    3 0

    I když jsme jeho odchod všichni čekali ,tak stejně je to takovej divnej pocit ,prostě Škoda a Slavia ,to patří k sobě. Ale čas nejde zastavit ,a jednou to přijít muselo . Tak at se daří a Díky Kapitáne....

  7. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Tadeáš_Janků     před 4 lety 11.01.2020 10:45 |  
    0 0

    Jen taková drobnost, Škoda poprvé neproměnil penaltu už proti Zlínu na jaře 2018 (prohra 1:2).

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      kjandourek (admin)     před 4 lety 11.01.2020 11:10 |  
      0 0

      Pravda, tohle se dohledávalo blbě.... :-)

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Tadeáš_Janků     před 4 lety 11.01.2020 20:32 |  
        0 0

        Tak já si tohle prostě pamatuju už od toho zápasu.

  8. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    carevitchando     před 4 lety 11.01.2020 10:55 |  
    7 0

    Milane, díky za věrnost v dobách nedobrých a ať tě tato štace baví! Věřím, že se do Slavie vrátíš v jiné roli.

  9. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Sokrates55 (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 11:13 |  
    15 0

    Dobré dopoledne přeji Vám všem.
    Připojuji se k těm, kteří vyjádřili dík a úctu našemu kapitánovi.
    Jeho charakter a věrnost Slávii se potvrdila několikrát a to hlavně v době, kdy na to byla Slavia hodně špatně.
    Byl to právě náš kapitán, kdo šel příkladem a díky jemu se Slavia pozvedla a je dnes tam, kde si jí určitě přál mít i náš kapitán.
    Nikdy se od Slavie neodvrátil a neskutečně pomohl. Měl jsem možnost ho potkat na besedě a jeho vystoupení bylo opravdu hodné srdcaře slávisty.
    Přeji mu ještě mnoho sportovních úspěchů v jeho dalším klubu, rodinnou pohodu a hlavně zdraví. Také si myslím, že pro legendu bude u nás ve Slávii vždy patřičné místo:-)).
    Ať se Ti daří KAPITÁNE!!!!!
    s úctou
    Sokrates55

  10. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Lunaris     před 4 lety 11.01.2020 11:15 |  
    4 0

    Díky za skvělou rekapitulaci Milanova působení ve Slavii.

  11. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Harvey     před 4 lety 11.01.2020 11:35 |  
    5 0

    Legenda, bez nadsázky.
    Jdu si koupit klobouk, abych ho mohl smeknout.

  12. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    rx7     před 4 lety 11.01.2020 11:54 |  
    2 0

    Díky za vše Milane. Ať se ti v zelenomodrém daří stejně jak v bíločerveném a tu stovku dorazíš už letos.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      donford     před 4 lety 11.01.2020 12:22 |  
      6 0

      Tak už Škoďákovu lehce klátivou chůzi na hřišti Slavie neuvidíme. Každá pohádka má svůj konec, ale ta o Milanovi má konec krásný, pozitivní. I když bude na tisíc km vzdálený, bude dál na nás koukat z plachty na vnější straně stadionu. Měli jsme i v době vzniku České republiky řadu vynikajících hráčů. Ale jen jeden si zasloužil přízvisko Legenda. Prožil se Slavií za těch pár let neskutečně mnoho zlého a později naopak velmi dobrého. Držel útok, držel jeden čas obranu, prostě držel celou Slavii. A nikdy neuhnul. Rozloučil se stylově. Dvěma brankami do sítě Budějek, skvělému brankáři Drobnému. A jak jinak než hlavou. Mnoho štěstí na další štaci a hlavně brzký návrat. Slavia čeká a my spolu s ní.

  13. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    judu81     před 4 lety 11.01.2020 12:19 |  
    2 0

    Keď nevyšlo to Genclerbirligi, začal som dúfať, že ostane. Škoda. Tak snáď aspoň Klub kanonierov si tom Rize vystrieľa. Veľa šťastia v Super Lig KAPITÁN! S výhľadom na leto by bodol zdravý útočník čo vie dať gól. Asi sci-fi...

  14. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Alcapone     před 4 lety 11.01.2020 12:24 |  
    2 0

    Milane díky za vše, nějak si nedovedu Slavii bez tebe představit. Ale zase ze stadionu to mít cca 150 m k moři to ti závidím. :-)

  15. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Fačín     před 4 lety 11.01.2020 12:30 |  
    3 39

    Takovou legendu takhle vyhodit a vyštípat. To vám pane Trpišovský nikdy nezapomenu! Taková neúcta. Kdybysme aspoň měli náhradu, mladšího, stejně kvalitního útočníka, tak by se to ještě dalo pochopit. Ale jestli hodláte sázet na Tecla, tak je to špatná karta a brzo se vám vymstí!

    Milane, kapitáne, díky za vše. Ať ti to střílí i v tom Turecku, aby sis zasloužil Euro, to bych ti moc přál.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 12:37 |  
      16 3

      Nikdo nikoho nevyštípal, a jestli zrovna ty někomu něco zapomeneš je úplně jedno ...

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Fačín     před 4 lety 11.01.2020 12:50 |  
        3 25

        Jestli si celý ten příběh ještě stále nepochopil, jak to celý bylo, tak je to smutný. Teď už je přece nad slunce jasný, jak to bylo. Celou dobu jsem měl pravdu.

        A s Hušbauerem to bude nejspíš ještě smutnější příběh, tak je aspoň jedno pozitivum, že střed hřiště máme obsazený solidně a Hušby přeci jen není taková "legenda" jako Milan.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 12:52 |  
          10 3

          Ne neměl ,ale je to stejně úplně jedno ,ty evidentně nechápeš víc věcí

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Harvey     před 4 lety 11.01.2020 13:31 |  
          9 0

          Prosím vysvětli nám jednodušším, co jsme ten příběh nepochopili, jak to vlastně celé s Milanem bylo?

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Eluin (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 13:39 |  
            8 0

            Ano, to bych také rád slyšel (četl). Prosím...

            • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

              JS (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 13:43 |  
              10 0

              Já bych taky chtěl slyšet příběh, jak trenér Trpišovský vyštípal z kádru hráče, kterému za půl roku končila smlouva.

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Pepino44     před 4 lety 11.01.2020 14:19 |  
            6 1

            No tak, on to nepochopil ani on, ale v každém případě měl pravdu a ještě se budeme divit.

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Fačín     před 4 lety 14.01.2020 13:15 |  
            2 1

            Celý podzim prakticky nehrál, až na konci, když bylo jasné, že ani jeden z trenérových oblíbenců (Tecl např.) góly prostě dávat nebude. Tak dostal pár zápasů na rozlučku. Že Milana Trpišovský považoval za podřadného hráče, sám potvrdil, když po jeho galapředstavení s Budějovicemi prohlásil, "že hrát takhle už dřív, tak...". Žádnou novou smlouvu Milanovi Slavia nenabídla, což on sám potvrdil v rozhovoru, kde řekl - "no jsem tu jediný, komu ještě nenabídli smlouvu". Že tu někdo v diskusi vypustil fámu, že mu byla nabídnuta smlouva, ale na menší peníze, byla jen kouřová clona, aby to fanoušci trochu líp skousli. Evidentně to zafungovalo, lidi tady tu lež přijali.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Arya     před 4 lety 11.01.2020 13:51 |  
          11 0

          :D
          No jasně. Milan Škoda ani Josef Hušbauer už pro Slavii nejsou perspektivní. A rozhodně si nemyslím, že by je někdo "vyštípal". Už to tu někdo psal, že Škodovi smlouva nabídnuta byla, ale on se rozhodl odejít. To je rozhodnutí, na které má právo.
          A někoho prostě prodat musíme, hráčů máme až moc. Takže logicky volba padne na ty, kteří už nejsou perspektivní do budoucna.
          Spíš jim přejme pevnou pozici v novém týmu, než bezdůvodně urážet trenéra, který již prokázal, že fotbalu rozumí.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      coogee     před 4 lety 11.01.2020 12:40 |  
      14 1

      A ty prášky, bereš?

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 12:43 |  
        12 0

        Evidentně ne ,ale obávám se ,že tady by nepomohlo ,ani kdyby vykradl lékárnu

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Fačín     před 4 lety 11.01.2020 12:45 |  
        0 17

        Něco k tématu bys tam neměl? Opakovaný vtip přestává být vtipem. Ne že by to někdy vtipný bylo.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 12:42 |  
      18 1

      A taková neúcta k našemu úspěšnému trenérovi ,ale nejen trenérovi ,kterou tady dlouhodobě předvádíš ty ,se taky jen tak nevidí...

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Fačín     před 4 lety 11.01.2020 12:58 |  
        0 28

        Za to si může sám, svým arogantním chováním.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Edenjejenjeden     před 4 lety 11.01.2020 13:01 |  
          19 0

          Tak myslet si můžeš o Trpišovským leccos ,ale že je arogantní ? Ty ses definitivně zbláznil Fačíne ....

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Fačín     před 4 lety 14.01.2020 13:08 |  
            0 1

            Jde o ukázkový případ arogance moci. Já jsem tu šéf, já si to udělám podle svého, nekoukám nalevo napravo. Jenže to je velký omyl, on není šéf, je jen trenér, zaměstnanec klubu a měl by dělat všechno pro blaho klubu, ne svoje.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Pepino44     před 4 lety 11.01.2020 14:16 |  
      10 2

      Jsi tak hloupej, nebo to tak hraješ aby jsi byl zajímavý. V obou případech je to hloupé a nevím zda tě politovat.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      looko     před 4 lety 11.01.2020 17:11 |  
      9 0

      Pane Trpišovský, případně kdokoliv z vedení. Pokud se Vám podařilo "vyštípat ze Slavie Milana Škodu" nemohli by jste prosím vyštípat ze Slavistických stránek toho VOLA Fačína ? Moc děkuji

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Fačín     před 4 lety 14.01.2020 13:07 |  
        0 1

        No, chtěl jsem si od místního nenávistnýho prostředí dát trochu pauzu, ale tvůj příspěvek mě přesvědčil, že to nemám dělat.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      kjandourek (admin)     před 4 lety 12.01.2020 15:39 |  
      0 0

      Děkujeme za velice náročný paměťový závazek a přejeme hodně sil v jeho naplnění....

      Já třeba nejlepšímu poválečnému trenérovi, co Slavia měla, nezapomenu loňské double... a taky to, že jsme se Slavií mohl vycestovat do Londýna a do Dortmundu... vím, že bych tam mohl jet, i kdyby tam SKS, nehrála, ale to prostě není ono.... A abych nezapomněl: Nebudu tvrdit, že mu to nezapomenu NIKDY... protože by mi do toho pan Alzheimer mohl hodit pěkné vidle :-)

  16. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    coogee     před 4 lety 11.01.2020 12:39 |  
    6 0

    Díky Legendě Milanu Škodovi za vše, co pro Slavii udělal, hodně gólů a žádná zranění v novém působišti!
    A samozřejmě taky kjandourkovi za skvělý a přehledný článek!

  17. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Leksel     před 4 lety 11.01.2020 12:41 |  
    12 0

    Osobnost, legenda a ikona, ale hlavně sympatickej a skromnej člověk, kterej zůstal Slavii věrný i ve zlých časech a pomohl jí se dostat až na vrchol. Milane, děkujeme za vše a ať se Tobě a Tvým nejbližším splní v novém působišti všechna přání a sny!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      TSeguinTS     před 4 lety 12.01.2020 11:18 |  
      0 0

      Zlý Časy, podprahová reklama č. 1

  18. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    travel (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 12:50 |  
    9 0

    Velice mě mrzí odchod kapitána a novodobé legendy Milana Škody. Takže za vše co jsi ve Slavii dokázal a především v časech zlých pro Slavii udělal, Ti moc děkuji.Přeji Ti ať se Ti v novém působišti daří a co nejdříve dosáhneš na 100 gólů.
    Věřím,že v roce 2021 se vrátíš do Slavie i když už v jiné roli.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      TSeguinTS     před 4 lety 12.01.2020 11:19 |  
      0 0

      Zlý Časy, podprahová reklama č. 2

  19. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Eluin (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 13:28 |  
    0 0

    Když Milan Škoda do klubu přicházel, tak jsem zrovna nejásal, přišel mi trochu nemotorný a první zápasy mi to asi jen potvrzovaly. Podle mě mu hodně pomohla narůstající zápasová praxe, změna tréninku (někde jsem četl, že prý byl po tréninkové stránce trochu zanedbaný) a přesun na stopera (v té době asi náš nejlepší obránce).

  20. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    postovni (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 13:29 |  
    3 2

    Strako táhni na spartu!
    Kanonýr! Kanonýr! Hubáček je kanonýr!
    Milane, ať se ti v tý turecký díře daří a líbí. Tenhle přestup nechápu ani z jedný strany. Odchází náš nejlepší útočník (ne podle zásluh,ale podle aktuální formy).

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Markus     před 4 lety 11.01.2020 14:50 |  
        2 0

        Ten hrál před 2 roky proti nám a musím uznat moc pěkně. To jméno si pamatuju dobře.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 15:44 |  
          2 0

          Tak je to ukrajinský reprezentant, ale zajímavé je, že v Rizesporu podepsal jen do konce sezony, tady zatím na půl roku.

  21. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Arya     před 4 lety 11.01.2020 13:53 |  
    4 0

    Kapitáne, hodně štěstí! A díky za všechno!

  22. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    pehacko     před 4 lety 11.01.2020 14:07 |  
    6 0

    milane at se ti dari a budu se tesit na tve goly v turecke lize a at tu stovku co nejrychleji zmaknes... to ze se k nam vratis at uz do jakekoliv role je jasne! diky LEGENDO za vse!

  23. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Nosorozec     před 4 lety 11.01.2020 14:14 |  
    4 11

    Milane, díky za všechno! Pro mě jsi lepší útočník než Mick, Tecl a šest Jusufů dohromady.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 11.01.2020 15:36 |  
      11 12

      K vyjádření respektu k jednomu hráči Slávie není potřeba shazovat jiné hráče Slávie. Naopak, je to to nejhorší co lze vymyslet. Zkus to jinak a lépe.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Nosorozec     před 4 lety 11.01.2020 15:55 |  
        4 7

        Nezkusim. Nepíšu to proto, že bych chtěl nekteré naše hráče shazovat, ale proto, že jsem o této věci přesvědčený a statistiky a výkony za poslední půlrok mi v tom dávají za pravdu.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Dr. Fe1     před 4 lety 11.01.2020 16:18 |  
          6 8

          To je váš boj. Já jen říkám svůj názor, že není dobrý nápad k vyzdvižení jednoho slávisty ponižovat jiného slávistu.
          Nepolemizuji tedy se statistikami a o tom kdo je lepší a kdo je horší, ale principiálně mi to přijde špatně.
          Na to abyste vyzdvihnul Milana není třeba jmenovat ostatní jak jsou podle vás špatní.

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Eluin (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 21:25 |  
            4 3

            Já nevím, zda se to dá vyloženě označit za ponižování, jednoduše Milan Š. byl jedinečný a pro náš tým dal mnohem více gólů než všichni více jmenovaní dohromady. Já to chápu (se vší úctou k Júsufovi a MvB).

            • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

              Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 00:34 |  
              0 8

              Mě to jako zbytečné ponižování připadá, v tom se tedy neshodneme. Prostě ocenit hráče se dá jinak a lépe, než porovnáváním s jinými hráči Slávie.

              Kromě toho s Milanovou produktivitou to až na ten závěrečný finiš moc slavné nebylo - to bylo zcela srovnatelné s našimi ostatními útočníky.

              • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

                Nosorozec     před 4 lety 12.01.2020 11:28 |  
                3 0

                Doktore, teď ti řeknu ještě jednu věc. Náš tým je lepší než Příbram, Karviná a Opava dohromady. Hrůza hrůzoucí jak jsem teď ponížil ty tři týmy ze spodku tabulky, co :D

                • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

                  Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 19:16 |  
                  0 4

                  Teď ovšem nestřílíš do vlastních řad, pokud tedy nejsi z některého ze zmíněných měst. A o tom to je.

            • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

              Nosorozec     před 4 lety 12.01.2020 11:36 |  
              1 0

              Je to tak, Eluine. Milan Škoda u nás zažil ještě období pod Strakou, kdy se víc nadávalo než fandilo. Průměr pod Radou, pak nejhorší sezónu, kdy se málem sestoupilo a následující období vzestupu a cestu na úplný vrchol. Tím se stal legendou Slavie, která tu byla v dobách zlých i dobrých. Jeho odchod ze Slavie bych přirovnal k tomu, když se odloupne logo z kapoty Jaguaru. Pořád to zůstane krásným autem, které perfektně jezdí, ale něco tomu trochu chybí. A Škoďák bude většině z nás chybět, protože jsme si na něj zvykli a ať už měl zrovna lepší nebo horší formu, tak jsme si ho vážili. Za to všechno co pro Slavii udělal si to zahraniční angažmá zaslouží a hlavně mu držím palce, aby dosáhl té stovky ligových gólů.

  24. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Dr. Fe1     před 4 lety 11.01.2020 15:38 |  
    2 8

    Taky přeji hodně štěstí, děkuji za pomoc hlavně v dobách zlých, kdy to u nás na Milanovi hodně stálo a ať se podaří ta stovka a to pokud možno hned na jaře. Budu teď fandit Rizesporu, tedy spíš Milanovi, aby dal ty góly.

  25. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    wymaz     před 4 lety 11.01.2020 15:52 |  
    5 0

    Milan Škoda-legenda!

  26. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 16:28 |  
    5 13

    Nebudu řešit kam škodovka šel. No chci se zeptat zda máte ten neodvratný pocit, že odešel aniž by se mu dvakrát ze Slavie chtělo a že byl vlastně tak trochu odejit i když to je zaobaleno do Trpišových slov že to je pro něho výhodné a že si to zaslouží.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Boo_SKS     před 4 lety 11.01.2020 17:08 |  
      9 2

      Urcite ho nikdo nevyhanel. Ba naopak. Jsem presvedceny, ze treneri s nim pocitali a vedeni by mu prodlouzilo smlouvu o dalsi rok. ale na rovinu mu sdelili (a to de facto potvrdil uzivatel Nayseals v sekci Prestupy a spekulace), za jakych podminek by to bylo (pozice v tymu i vyse a delka smlouvy), takze si zkratka vyhodnotil, ze radeji vyuzije jednu z poslednich sanci a vyzkousi si angazma v cizine. A tak dostal na rok a pul daleko lepsi smlouvu, nez by dostal v lete u nas, rodina se nauci cizi jazyk a budou zit u more. Skoncil snad spatne?

      A je neco spatneho na pristupu Slavie? Jasne, nekomu muze vadit, ze se nerozloucil s pompou na hristi, ale Navyseals jasne dodal, ze ta nabidka prisla neplanovane tesne pred zacatkem soustredeni, takze s tim jsme tezko mohli neco delat. A naopak jsme mu vysli vstric tim, ze jsme ho pul roku pred koncem smlouvy pustili zadarmo, aby mel lepsi pozici pro vyjednavani.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 18:11 |  
        2 0

        Jo v pohodě i když ta nabídka nakonec nebyla tak vynikající když ji nepodepsal, ale to je fuk. Prostě Slavia mu dala nabídku která se dala odmítnout abych to teda upřesnil. Neříkám že skončil špatně i když to se teprve ukáže. Nakolik se mu chtělo opravdu k turkovi ví jen on sám. Samozřejmě ať se mu tam daří.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Fačín     před 4 lety 14.01.2020 13:21 |  
        1 2

        Opět rozšiřování lží.

        Vtipná je věta o naučení řeči. Jestli myslíš, že se rodinka za rok naučí turecky, tak osobně tomu opravdu nevěřím.

  27. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    A.Lima     před 4 lety 11.01.2020 16:39 |  
    7 0

    Milane,

    Děkuji za všechno co jsi vykonal pro milovanou Slavii a co po skončení své aktivní kariéry ještě vykonáš, jsem zvědav jaké to bude pozici. Jsem rád, že jsem tě mohl několikrát naživo vidět. Prožívat radost, z každého vstřeleného gólu. Jsi nedílnou součástí novodobé historie Slavie. Přeji ti v Turecku hodně sportovních úspěchů.

    K úctě k tobě A.Lima

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      p!erreCORE     před 4 lety 11.01.2020 17:04 |  
      1 0

      Nemyslím to vůbec zle, to dávám na úvod! Chápu všechny, kteří zde napsali hezký příspěvek o Milanovi, popřáli mu v jeho další kariéře, poplakali nad odchodem a podobně.. jen mně (a nejen teď) zaujalo, jak jsou ty příspěvky cílené přímo na Milana, jako by to on zde snad četl (já tedy doufám, že to zde čte celej klub, ale rozum radí tomu nevěřit :) Je to taková hezká zeď nářků a přání, opravdu. Projevit úctu naší Legendě je vhodné vždy a všude.. ale prostě, ta adresnost mně vždycky pobaví :)

      Milane, v mém srdci budeš vždy Legendou! Držím ti palce v Turecku a těším se na tvůj návrat do Slavie na pozici "vápno-hlavička" kouče nebo jakoukoli jinou, tobě důstojnou a pro tebe vhodnou! (bez ironie)

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        A.Lima     před 4 lety 11.01.2020 17:11 |  
        2 0

        Tak pokud je to na mě :) tak já vždy píšu konkrétně, aby se hráčům dařilo a nebo na uvítanou. A to adresně :) přeci nebudu přát někomu cizímu :)

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          p!erreCORE     před 4 lety 11.01.2020 17:20 |  
          1 0

          Tak ano, reagoval jsem na tebe, protože to byl poslední podobný příspěvek, kterého jsem si všimnul. Ono je to hezké, napsat "díky, Milane!", ale mně prostě přijde jakoby racionelnější napsat "díky Milanovi!" .. jak říkám, rozumím tomu a chápu to, také jsem Patrikovi H. přál v článku, ať se mu daří.. ale prostě je to úsměvný :) ale to je jen na odlehčení diskuze..

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            A.Lima     před 4 lety 11.01.2020 18:42 |  
            1 0

            Jasné, však já to špatně neberu, ale beru v potaz to, že jsme přeci Červenobílá rodina :) a jako Rodina mě přijde vřelejší to,že budu chválit způsobem díky, Milane, než Díky Milanovi. :)

            Každopádně já jsem PH nepřál tímto bych chtěl i s delší časovou prodlevou napsat, ať se ti u nás líbí a ať ti to pořádně kope chlape :) Moc práce a času málo :)

            • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

              Leksel     před 4 lety 11.01.2020 19:13 |  
              4 0

              Prostě tady je to oslovení ve 2. osobě přirozenější a více osobní, tedy přátelský a koneckonců se ty vzkazy můžou dostat k jejich adresátovi i přes nějakého jejich známého, kterýmu to může říct třeba kolega v práci, kterej sleduje SN. Těch kanálů může bejt celá řada. :-)

  28. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Taky     před 4 lety 11.01.2020 16:51 |  
    0 0

    Škoda !

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 11.01.2020 16:57 |  
      0 8

      A taky je to ...

      ... škoda

  29. Rize

    Dr. Fe1     před 4 lety 11.01.2020 17:24 |  
    7 10

    Ad město Rize - překvapilo mě, jak hodně je to na východě, už je to kousek k arménské národní hoře Ararat, která paradoxně leží v Turecku. Obyvatel asi 80 tisíc, u moře, celkem asi pohoda. Stadion pro 15 tisíc lidí, tribuny anglického stylu , bez mezery, dráhy atd. V okolí se pěstuje čaj a čajový lístek má tým i ve znaku. Hlavním sponzorem je místní obchodník s čajem.

    Ve středu 15.1 hrají pohár proti Galatasaray a 20.1 ligu proti Gencerbirligi (obojí doma). Tak jsem zvědav, zda Milana už zkusí a nebo se bude čekat, až se rozkouká a začlení do týmu.

    • Re: Rize

      wimpy     před 4 lety 11.01.2020 20:09 |  
      3 0

      Rize je legendární čaj. Ale v čajovně ho nevedu.

      • Re: Rize

        Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 04:57 |  
        1 4

        Vy máte čajovnu ? Kde ?

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      p!erreCORE     před 4 lety 11.01.2020 17:54 |  
      3 0

      mam nejdřív brečet nebo se na to podívat?

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Qope     před 4 lety 11.01.2020 17:55 |  
        1 0

        zaleží na tobe :-)

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          p!erreCORE     před 4 lety 11.01.2020 18:04 |  
          0 0

          ;.(

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Leksel     před 4 lety 11.01.2020 18:25 |  
      10 0

      V tom závěru už natahoval, já tyhle rozlučkový a děkovný prohlášení nemám rád, ptz v tom jsou silný emoce a to mě vždycky rozhodí. Ale samozřejmě to uznávám, je to nutnost se se všemi slušně a přátelsky rozloučit a poděkovat. A Milan se toho zhostil na výbornou, takže zatlačuju slzu a už se těším na jeho góly.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      necich     před 4 lety 11.01.2020 18:20 |  
      8 1

      K tomu nemá smysl říci byť jediné slovo. Stačí si to poslechnout a zavzpomínat na dobu, kdy do Slavie přišel. Snad jen často si připomínat jeho slova: "važte si toho kde se Slavia nachází", on má právo to říci, neb je asi jediný kdo si pamatuje co zamená hrát bez výplaty. Hodně štěstí Legendo.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 18:52 |  
        1 0

        Milan je formát a za pár let se vrátí.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          necich     před 4 lety 11.01.2020 19:01 |  
          4 2

          V to doufám, tací lidé jsou pro Slavii potřební...

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      pehacko     před 4 lety 11.01.2020 20:14 |  
      7 1

      tak legenda je prvni, kdo me v tomhle roce rozplakal... a to jsem videl tehotensky test sve zeny a dokonce i vyplatni pasku!

  30. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Fido22     před 4 lety 11.01.2020 18:02 |  
    9 3

    Drahý Milane,
    jsi hrdina a tahoun Slavie, hecíř do kabiny a srdcař, kterého fanoušci milovali a evidentně milují dál.
    Je mi trochu smutno, ale chápu Tvé rozhodnutí! Přijeď se do Edenu pořádně rozloučit s fanoušky.
    Ať se Ti daří na zahraniční štaci a to nejen fotbalově! To moře si s manželkou a dětmi užijete jistě náramně.
    Věřím, že se do Slavie jednou vrátíš a budeš mlaďochy tahat za uši a taky doufám, že jsi Jusúfovi vysvětlil, jak to má ve vápně hrát a jak hlavou udeřit do balónu ve stylu kladiva a rozvlnit síť. Protože on to v sobě má.
    Slavia olééé a Milan škoda - góóóĺ - Milan Škoda - to je šampión!
    Díky, Klára Fido22

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 05:06 |  
      3 4

      V prvním slově vašeho příspěvku je možná ukryt jeden z důvodů proč odchází. Nemyslím to ale zle, je to jen vtip s reálným základem.

  31. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    buran     před 4 lety 11.01.2020 18:46 |  
    12 0

    https://youtu.be/-oXuYkIdh24 . Až asi na dva šmudly všechno PARÁDNÍ góly, tohle mě fakt bude chybět!!!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      pehacko     před 4 lety 11.01.2020 19:58 |  
      3 0

      proste LEGENDA... tolik radosti nam vsem (az na magora ozzyho) nam dal, ze se tesim, az se nam od toho more v turecku vrati!!! tu stovku tam zmakne hrave, nemam strach!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Tadeáš_Janků     před 4 lety 11.01.2020 20:55 |  
      1 0

      Teď přemýšlím, jestli si to mám pustit na datech nebo počkat do zítra na Wi-Fi a riskovat, že to smažou za „porušení autorských práv“.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 12.01.2020 10:44 |  
      3 0

      Bomba. Kdo tohle vsechno sehnal a zpracoval = klobouk dolu.

  32. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Donald     před 4 lety 11.01.2020 20:03 |  
    10 23

    Mám ho rád a dlouho držel Slavii. Titul v roce 2017 by jsme bez něj neudělali. Ale poslední 2 roky mě neskutečně sral, spalovač šancí a když přišel na hřiště jako střídající hráč, moc nepřesvědčil. Spíš dostal žlutou a měl celou dobu otravenej ksicht. Takže dobře pro všechny, že už tady není. Slavia se musí dívat do budoucnosti, ne žít z minulosti.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      iwanowicz     před 4 lety 11.01.2020 20:12 |  
      16 5

      Trochu respektu pri louceni s kapitanem by neuskodilo clovece..

  33. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    urs (přítel SN)     před 4 lety 11.01.2020 20:22 |  
    4 2

    Milane já vím, že se jako legenda necítíš, ale my slávisti tě tak už drahnou dobu vnímáme. Holt to budeš muset skousnout. No a až tam v tom Rize nasypeš těch pár kousků čaje a bude ta líbivá stovka, tak si přiznej, že se tou legendou už doopravdy staneš. Tak za rok a půl ahoj!

  34. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Jaromir82     před 4 lety 11.01.2020 20:50 |  
    7 0

    Tak jsem to prelouskal a pripomnel si nektere neradostne situace pred lety. Ty jo, ten milanuv pribeh tady u nas ve slavii je jako ucebnice zivota. Jednou jsi dole, pak jeste niz, ale vse se muze zlomit a pretavit v radost a uspech. To je neco! Inspirace a motivace! Budes nam chybet. Moc dekujeme za vsechno!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      vršek     před 4 lety 12.01.2020 10:15 |  
      1 8

      Napsal jste to krátce a srozumitelněji než já tady dokola opakuji.
      Právě pro tuhle školu života by bylo nádherné končit jako přímý účastník oslav 20 titulu a zakončit kariéru s
      potvrzením toho, že ten život někdy přináší naprosto nečekané a neuvěřitelné chvíle radosti a úspěchu. Že některé z nich mohou být tou největší motivací a inspirací, a že nemusí vždy vítězit jen ten pragmatismus.

  35. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Ragnarok     před 4 lety 11.01.2020 21:53 |  
    6 1

    Rize je super místo se skvělou historií a uníkátní přírodou i krajinou v okolí. Pro Milana super zkušenost.

  36. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Matysek     před 4 lety 11.01.2020 22:00 |  
    0 0

    Budou se Milanovi goly v Turecku počítat do té stovky, nebo si to musí ještě po návratu z Turecka dostřílet v Příbramě?

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      necich     před 4 lety 11.01.2020 22:02 |  
      6 1

      Buď v klidu, budou se mu počítat, proto mu bylo umožněno tam jít. Vstřelí je tam ryhleji než u nás.. :)

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Kenny     před 4 lety 12.01.2020 20:19 |  
        3 0

        No, ještě to tady od vrška všichni schytáme......

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          necich     před 4 lety 12.01.2020 20:28 |  
          0 2

          Tak proti jinejm je vršek pohodář a prima chlap. : ) Buď v klidu..

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Kenny     před 4 lety 13.01.2020 11:22 |  
            0 0

            To nevyvracim. Jen zlehcuji tu jeho posedlost Škodou. Ale na druhou stranu je to hezky, jak se rve za nazor.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 04:58 |  
      5 5

      Ano, budou se počítat.

  37. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    vršek     před 4 lety 12.01.2020 00:15 |  
    10 20

    Je hezké, že všichni přejeme Milanu Škodovi štěstí, další góly a všichni uznáváme, že odchází slávistická legenda....
    Já však nadále tvrdím, že takový konec kapitána, hráče a člověka, který zůstal věrný Slavii v časech zlých, i v případě možnosti odejít za nesrovnatelných podmínek, půl roku před koncem jistě lukrativní smlouvy, která mu měla právě finanční stránku odchodu kompenzovat, 6 gólů před "100", a zřejmě před ziskem jubilejního 20 titulu je pro mně velkým zklamáním! Je s podivem jak tady stejně jako naše vedení upřednostňujete pragmatické řešení vůči takovému hráči a v této chvíli, kdy mohla ona legendární kariéra Milana Škody vyvrcholit něčím naprosto neopakovatelným pro Milana a myslím pro nás všechny i Slavii. To je to, co mně osobně vadí nejvíc. Jistě jsem jen fanoušek a snílek, ale takový konec, a právě teď, považuji za zcela nevkusný, nehodný Škody ani Slavie.
    Navíc během posledních 4 zápasů prokázal skvělou formu a produktivitu. Výborným výkonem v Dortmundu a asistencí dokázal, že opravdu ještě není "na odpis". Připomenu dva výroky trenéra Trpišovského z prosince - "Milan musí sám cítit, zda je pro tým přínosem"....a po těch 4 zápasech - "Milan podal výborné, naprosto fotbalově komplexní výkony"...
    no, nechápu, zřejmě oba i naše vedení pochopili, že týmu už nemá co nabídnout.
    Vím, že jsem v tomto názoru víceméně osamocen a jedním z argumentů, které dle většiny z Vás jsou relevantní pro odchod je Škodův věk. Tak tedy 33let a 16.1.to bude 34 let. Podle mnohých už v současném fotbale = jen dohrávání před fotbalovým důchodem.
    Tak tedy pár příkladů z naší ligy: Horváth 39 let- 2014, Baroš 36 (38) let 2017 (2019), Bakoš 35 let - 2018, Matějovský - 35 (38) - 2016 (2019), Zavadil 41 let - 2019. A naši: Kuka 37 let - 2005, Vlček 36let - 2012, Štajner 37 let - 2013, Hubáček
    36 (+Zlín) - 2013. No, i náš SŘ Nezmar končil v Liberci ve věku 35 let - 2012. Navíc, příští rok bude Kúdelovi také oněch Kristových 33.... to bude další fotbalový "dědek" za zenitem...
    Aby to nebyly jen příklady z naší ligy, tak pár příkladů ze zahraničí a Evropských soutěží : Giggs 41 let - 2014, Scholes 39 let - 2013, Terry 37 let - 2017, Lampard 36 let - 2014, Shearer 36 let - 2014, Gerard 35 let - 2015, Klose 38 let - 2016.
    Na závěr si nemohu odpustit včerejší branku v sérii A a střelce Ibrahimoviče ve věku 38 let. Bylo mnoho dalších hráčů, kteří končili, a to i ve svých vrcholných klubech ve věku 34 let je jich nepočítaně.
    Ten článek se mi hodně líbí a většinu si již nepamatuji, ani bych nebyl schopen něco takového dát dohromady. Jsem rád, že Kjandourek už na závěr označil výkon Milana Škody v Dortmundu za výborný a s gólovou asistencí, a ne jak v naší předchozí komunikaci jako výkon dobrý. A jistěže Raúl skončil v Reálu také ve 33, avšak přestoupil do Schalke, kde působil ještě další dva roky a hned po příchodu k týmu vstřelil v lize 2 branky Bayernu Mnichov...
    Jsem opravdu zvědavý, který výborný útočník Milana Škodu během přípravy nahradí, a určitě k tomu dojde, ale jsem nadále přesvědčen o tom, že naše vedení s ním mělo najít společnou řeč jak v otázkách smlouvy, tak o jeho herním vytížení během jara. Škoda!

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      wimpy     před 4 lety 12.01.2020 00:41 |  
      11 4

      Počkej, a co je na tom konci tak hrozného? Milan nikdy nekopal v zahraničí, v každém případě to pro něj bude životní zkušenost, kterou prostě asi chtěl zažít.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        vršek     před 4 lety 12.01.2020 09:50 |  
        7 13

        Dobře, tak ještě jednou, snad po desáté....
        Chybí mu 6 gólů do Klubu kanonýrů - jsem přesvědčen, že ony góly mohl vstřelit v dresu Slavie a myslím, že i jako útočník číslo 2 - a prosím nepište, že nikdo nemá hrát za zásluhy či kvůli nějakým osobním "metám" a také je vstřelit nemusel - to vím i já. A opravdu Vám nikomu nevadí, že jste u jeho případného stého gólu nebyli - no, jistě, mohl ho vstřelit i na hřišti soupeře, či ho ani dát na jaře nemusel...
        Slavia by měla na jaře získat 20 titul. Na našem dresu budou od příštího roku nad naší slávistickou hvězdou dvě zlaté hvězdičky. V současném týmu není nikdo kdo se zasloužil o "snad" tři tituly jako Milan Škoda. On měl být ten, který jako první a kapitán týmu pohár za mistra ligy zvedne nad hlavu, v našem dresu a možná v posledním zápase své skvělé slávistické kariéry. I já vím, že i on zřejmě bude u oslav, no....ale už ne jako přímý člen kádru a kapitán. A prosím nepište, že je to jedno, protože pro nás tím kapitánem už navždy zůstane...
        Jistě jsou fotbalové vize, trenérské a sportovní záměry a časy se mění. Ale jsou také osobnosti, které by měly být přece jen posuzovány jinak něž ostatní. Také pro své morální kvality a oddanost věci. Tato oddanost je v dnešní pragmatické době naprosto unikátní a mohla vyvrcholit jistě zde vysmívaným "happy endem". Mě mrzí, že jsem mohl být "u toho" a jsem zvědavý kdo další, a kdy, bude další takovou osobností a bude končit kariéru ve výše popsané chvíli? No, Tomáš Souček se tedy "drží", všechna čest. Ale u jubilejního titulu to asi bude zřejmě jen velká náhoda...však, to nikdo neví. A prosím neargumentujte financemi...
        Poslední dva roky byly pro Milana Škodu jakýmsi "očistcem" - po zranění to opravdu nebyl ten hráč co před ním. Nebyl svou typologií hráčem, kterého by si trenér, ve vztahu ke své herní strategii, preferoval a tak dostávali šance - a jistě srovnatelné jiní hráči. Avšak i přes jejich nedobré výkony Škoda čekal na to, aby přesvědčil o své kvalitě a přínosu. A on ji jednoznačně potvrdil. Je naprosto nepodstatné jestli až v posledních zápasech.

        A s tím přestupem do zahraničí - Vy všichni zde neustále mluvíte o tom, že chtěl odejít, získat zahraniční životní zkušenost...sakra jak to víte aže právě teď? Jediné, co jsme slyšeli bylo, že Slavia je pro něj prioritou. Vše ostatní jsou jen dohady proč a jak.
        Pokud o to tolik stál, mohl myslím již loni najít podobný tým, kam odchází nyní. To, že přestup nebyl dojednaný a již déle připravovaný dokládá jeho průběh. A že by Škoda chtěl tu zahraniční zkušenost získat v průměrném tureckém klubu a zrovna v Rize? Nevěřím, Ankaru bych ještě chápal, ale to ví zase jen Milan Škoda a jeho manažer.
        Někdo zde také argumentoval tím, že mu to do života přinese vylepšení jazykových znalostí... Chápal bych Německo, Rakousko, Švýcarsko - ale Turecko - no, pravda je, že angličtinu budou muset používat denně... a argument, že k moři to bude mít z Rize hodinu a půl... docela by mně zajímalo jak vrcholový fotbalista v průběhu sezóny vyráží s rodinou
        na "koupačku"... no, snad v rámci regenerace...

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          wimpy     před 4 lety 12.01.2020 11:30 |  
          11 2

          To je postavené na automatickém předpokladu, že přesně to Milan chtěl a z týmu byl vedením v podstatě vystrnaděn pro nepotřebnost. Ale co když víc, než stý gól v dresu Slavie a oslavy dalšího titulu prostě chtěl zkusit zahraniční angažmá? Já pořád nerozumím tomu, kde bereš ten názor, že se k němu klub zachoval neuctivě, podle mého mu naopak vyšel maximálně vstříc.

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 12.01.2020 15:37 |  
            2 0

            Tak je jasné že nějaká dohoda proběhla a nebyla ve zlém na to zase je Jarda celkem zdatný a dokáže se s hráčem dohodnout kor když jde o takového plejera. Nicméně si myslím že kdyby nabídka byla velkorysejší tak by Milan radši zůstal. Samozřejmě věk nezastaviš a vize Trpiše je celkem jasná a vidíme kam směřuje. Jestli se vše bude dařit a nestane se nějaký zásadní průser s financemi atd. tak se máme na co těšit to zase jako jo.

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          Kenny     před 4 lety 12.01.2020 14:00 |  
          8 3

          Vršku, že ty máš doma album Škodovejch fotek s podpisem a potřebuješ ho za dobrou cenu prodat? Jinak už si tu tvoji posedlost a přehlížení relevantních argumentů nedokážu vysvětlit...

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            Kenny     před 4 lety 12.01.2020 14:01 |  
            4 0

            A prosím, už neodpovídej....

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          kjandourek (admin)     před 4 lety 13.01.2020 12:36 |  
          5 0

          To je právě to.... po desáté.... opakuješ stále to samé ... máš dojem, že máš pořád co říci?
          Už Tvé názory známe a vidíme, že nemá moc smyslu Ti je vymlouvat....

          Nechceš to celé sepsat a poslat nám to jako čtenářský článek? Uveřejníme ho a u ostatních článků bude prostor na normální diskuzi....

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 12.01.2020 05:02 |  
      6 7

      Řekl bych, že to vidíte až moc černě a každopádně s tím už nic neuděláme. Také mohl Milan odejít za mnohem horších okolností - kdyby mu po minulé sezoně nebyla prodloužena smlouva, tak by se nikdo nemohl divit, protože zejména její závěr mu opravdu moc nevyšel.
      Takže od Slávie bylo dost velké gesto už to letní prodloužení. A ta jeho smlouva přitom byla velice lukrativní, alespoň o tom hovoří různé zdroje.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      TSeguinTS     před 4 lety 12.01.2020 11:19 |  
      1 3

      Zlý Časy, podprahová reklama č. 3

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      iwanowicz     před 4 lety 12.01.2020 11:23 |  
      9 2

      Nevim jestli jsi to zaznamenal, ale ja jsem cetl (minimalne v rozhovoru s trenerem), ze zalezi jen na Skodovi, jestli chce prestoupit nebo ne. Takze je to jeho rozhodnuti. Navic, jestli ma potom pusobit ve Slavii v jine funkci, tak podle me je dobre, ze se podiva, jak to funguje jinde v zahranici a nabere novy zkusenosti.

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        vršek     před 4 lety 13.01.2020 00:11 |  
        0 5

        "Nabídku smlouvy jsem ještě jako poslední z týmu nedostal, ale prioritou je zůstat ve Slavii"!
        "Záleží jak Milan vyhodnotí svůj přínos týmu".
        No, v provincionálním tureckém Rizesporu a v boji o záchranu se toho dozví určitě hodně, ale zkušenost to bude určitě.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      kjandourek (admin)     před 4 lety 12.01.2020 17:05 |  
      10 3

      Opět si nezdravě pohráváte s realitou... respektive tedy špatně vyhodnocujete snadno dostupné informace...

      John Terry ve své poslední sezóně v Chelsea odehrál 5 zápasů v základu... pak ještě odešel do horšího klubu... Paul Scholes měl v poslední sezóně za ManU 10 zápasů v základu, Ryan Giggs šest... Nastupovali proti týmům jako Everton, Wigan, Swansea, Cardif, Norwich, QPR, nebo Sunderland...

      Platí pro ně to samé, co zaznělo o MIlanovi: znali svou roli v týmu... věděli, že nebudou hrát zápasy velké pětky.. A byli s tou rolí srozuměni...

      A nikdo netvrdil, že by jim snad měl Fergusson dát více najevo, že si přeje, aby pokračovali...

      Měli výhodu v tom, že ManU se v jejich éře dostávali daleko ve všech soutěžích, včetně LM, takže ten tým odehrál během sezóny třeba šedesát zápasů.... V tu chvíli bylo jasné, že tam tu svou roli mohou mít... že budou okamžiky, kdy si bude potřebovat základní sestava odpočinout a oni si najdou ten svůj prostor... To Slavia v této sezóně nemá - čeká nás patnáct zápasů, před každým bude minimálně týden na trénink, odpočinek a doléčéní šrámů....

      A pořád platí - i za této konstalace mohl MIlan zůstat... mohl naskočit do pár zápasů a hlavně do toho posledního, aby mohl převzít pohár ..... a potom absolvovat letní přípravu s tím, že na podzim zase budeme hrát na třech frontách a on by v lize dostal více prostoru...

      Mohl, ale nemusel.. rozhodnutí bylo na něm... v Turecku bude mít plné vytížení, v boji o záchranu na něj Rizaspor může spoléhat... a hlavně on moc dobře ví, že Slavia pošlape i bez něj...

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        vršek     před 4 lety 13.01.2020 00:04 |  
        0 7

        Já mluvím o tom, že se zde argumentuje věkem - věkem 33 let - jako věkem, kdy začínají být hráči za zenitem a je jasné, že jejich výkonnost "upadá"a je nutné je nahradit mladšími hráči s perspektivou.

        Pokud si někdo pohrává s realitou jste to Vy a Vaše demagogická argumentace tomu opět odpovídá.

        Vy píšete o posledních sezónách hráčů a nasazení do základu - další příležitost ke hře už asi ve svém věku nedostali - naprosto vypovídající je jen základní sestava. Ale kolik let jim v té poslední sezóně bylo:
        Terry - 37 let - a tedy + 4! Scholes - 39 let - a tedy + 6! a Giggs - 41 let - a tedy + 8! - nějakým podivným způsobem Vám uniklo, že podstatou není jak a kolik toho odehráli v POSLEDNÍ sezóně, ale kolik let jim v té sezóně bylo, a že nadále byli členy kádru, a to kádrů naprosto špičkových týmů.
        A předchozí roky po té 33 se v týmu udrželi jak a proč? No, zřejmě kvůli té porci 60 zápasů za sezónu ...
        Nebylo by logické a hlavně spravedlivé argumentovat tím, jaká byla pozice těchto hráčů v týmu ve věku cca 35 let. Není snad dokladem "velikosti" hráčů a uznáním jejich výkonosti to, že i v takovém věku mohli nadále hrát za týmy vrcholné světové úrovně. Takových hráčů nejsou stovky a snad ani desítky, ale jsou, a vždy to byli tahouni týmů!

        A pokud argumentujete počtem zápasů a rolí v týmu, pak je s podivem kolik herního prostoru a důvěry bylo na podzim při té ohromné "porci" zápasů dáno Škodovi ve srovnání s ostatními útočníky a při jejich výkonech. Se svou pozicí v týmu byl Škoda "srozuměn" myslím velmi dobře! Je však tady jeden "drobný" detail. Nebavíme se o hráči ve věku 37, 39 a 41 let.

        Když pominu to, co je podstatou mé nevole ke konci Škodovi hráčské kariéry v TÉTO chvíli, a čemu většina z Vás nerozumí nebo Vám přijde jako běžný konec "jednoho" hráče, je pro mně záhadou. Nechápu, že ani poslední 4 zápasy a Škodova skvělá produktivita a ony 4 "komplexní fotbalové výkony" pro Vás nejsou dokladem toho, že čas pro jeho konec ve Slavii ještě nenastal! Za jaké jiné konstelace by měl a mohl více prokázat svůj přínos týmu, než ve chvíli, kdy je mu oznámeno, že si může hledat jiné angažmá, a pokud chce zůstat, že jeho další smlouva bude přece jen jiná než ta stávající. Jistě, ani já nevím, že to tak skutečně bylo a jaké byly nabízené podmínky, ale ty informace o "nepotřebnosti" Hušbauera a Škody se v průběhu prosince a přelomu roku jednoznačně potvrdily...
        Avšak většina z Vás ví, a argumentuje tím, že Milan Škoda se sám rozhodl ze Slavie odejít, vylepšit si na závěr kariéry příjem a když ne v Ankaře, tak tedy v Rize. Rozhodl se odejít a má jistotu, že bude v týmu Rizesporu plně vytížen - to je přece jasné a dané, boj o záchranu v Turecku bude jen taková fotbalová selanka a všichni budou Milana podporovat a jistě jej jako cizince podrží, pokud by se mu ne zcela dařilo...(i prezident Erdogan, jak bylo kdesi zmíněno)
        Slavia přece měla snahu jej v týmu udržet.... Vždyť přece to, že si může hledat nové angažmá neznamená to, že už o něj nestojíme a rozhodnutí bylo jen na něm...

        To, že Slavia "pošlape" velmi dobře i bez něj by měl být další argument proč právě teď Škoda ve Slavii skončí?
        Čeká nás přece poklidné jaro s "titulem" na konci a s možností dát šanci všem a naše reprezentanty nechat odpočinout před mistrovstvím Evropy. Patrně si stejné uvědomil i Hušbauer.... Je štěstí, že si to neuvědomil třeba Souček, a snad si to "neuvědomí" ještě někteří další hráči jako Bořil, Coufal, Ševčík, Kúdela... či Frydrych a Holeš...



        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          kjandourek (admin)     před 4 lety 13.01.2020 12:24 |  
          3 0

          Vždyť se podívej na hráče, o kterých jsi psal, jaké měli kariéry a jak vypadaly.... ta kariéra je až na vzácné výjimky jako parabola.... vždycky měli nějaký začátek, nějaký vrchol a posléze nějaký ústup o schůdek níže....

          Pavel Kuka: vrchol v Německu, titul s Kaserslauternem, posléze odchod do horších klubů a ve 33 letech návrat tam, kde začínal...

          Milan Baroš: vrcholem byl titul krále střelců na EURU 2004 a liga mistrů s Liverpoolem... ve 32 letech návrat do české ligy na půl roku, posléze ještě na rok v Antalyasporu

          I ten Marek Bakoš v 31 letech dospěl k tomu, že Plzni už nemá co dát a odešel na dvě sezóny do Liberce

          Pavel Horváth je určitá výjimka... i když tedy: Sporting, Galatasaray,... Teplice... Kóbé... ve 31 letech návrat domů do Sparty a ve 33 letech jako nepotřebný odložen do Plzně - tam je ta výjimka, že v těhle letech se ještě zvedl...

          Marek Matějovský - vrchol dejme tomu ve Spartě, pokud si odmyslíme Reading... a ve 35 návrat do mateřské MB....


          Milan měl vrchol kariéry ve Slavii.... To je přeci jenom níže, než visí bundesligový titul Pavla Kuky, nebo Liga Mistrl Milana Baroše.... teď přichází ten přirozený krok o schůdek níže....

          Argumentuješ tu třemi posledními zápasy..... a co ten zbytek? Milan neměl dobrý rok 2019, to jsi snad zaznamenal, ne? Kolik opravdu dobrých zápasů odehrál od Genku k Liberci? Na jaře dal gól Ostravě, skvělý byl proti Slovácku (jeden gól mu sebrali, ale já bych ho počítal, dvakrát měl druhou asistenci), přihrál na Ngadeův gól Seville... a dejme tomu na Dukle - dvě asistence.... NA podzim? Vyšlo mu střídání v Budějkách, kde se dá říci, že dal dav regulérní góly... ale jinak? Když nastoupil v základu byl neviditelný... proti Příbrami zahodil dvě tutovky a skóre jsme otočili po jeho odchodu, Proti Bolce nic...

          Argumentuješ třemi povedenými zápasy na konci a nevidíš nepovedený rok....

          Nevidím jediný důvod, proč by měli odcházet hráči základní sestavy (Souček, Coufal, Ševčík, Kúdela), nebo hráči, kteří jsou s pozicí náhradníků spokojeni...

          A teď ten základ, ve kterém snad už vědomě lžeš: Hušbauer stejně jako Milan nebyli vyřazeni z kádru a nebylo jim oznámeno, že si mají hledat nové angažmá... jejich manažeři přišli s tím, že na ně mají nabídky a vedení jim dalo zelenou k jednání.... to je celé..... Ano, kdyby pro nás byli v téhle chvíli nepostradatelní, tak by jim bylo rovnou řečeno: "Nikam!" a bylo by vymalováno.... ovšem oni už nepostradatelní nejsou... Což ovšem neznamená, že by jim bylo řečeno, že si mají něco za každou cenu najít... To je od Tebe nepokrytá lež...

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            cunak     před 4 lety 13.01.2020 14:03 |  
            2 5

            Nezlob se, ale ten vývoj opravdu nevypadá na to, že manažeři přišli s tím, že mají výhodnou nabídku. Jednomu nabídka nevyšla, tak hledal jinou nabídku ve stejné lize. Druhému také nabídka nevyšla, tak hledal nabídku na Balkáně a teď ji hledá v druhé lize...

            • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

              kjandourek (admin)     před 4 lety 13.01.2020 14:17 |  
              2 0

              No tak vývoj nabídek u Škody popsal jeho manažer v článku, který je premium a někdo to sem překopíroval....

              Milanův manažer měl nabídku od od nějakého Tureckého manažera.... s tím šli za vedením SKS a dostali tedy zelenou k jednání....
              když přijeli do Turecka, tak mu ten Turecký manažer říkal, že má jednu ještě lepší, ale Milanův manažer řekl, že budou ctít původní dohody.... pak přišel ředitel toho Ge...něco a začal, že se situace změnila, že nabízí kratší smlouvu než na rok a půl... a pak se turecky pohádali s tím Tureckým manažerem... potom mIlanův manažer tomu tureckýmu řekl, že tedy by ho zajímala ta druhá nabídka... a že když tam nebude do deseti, tak se vrací do Prahy... no a ta už klapla....

              Čenž jednoho klubu za druhý už prostě byla akce toho Turka...

              • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

                cunak     před 4 lety 13.01.2020 14:45 |  
                2 4

                Jo, u Milana bych to ještě pochopil. I když tedy ta varianta, že chtěl prostě ven a pryč od našeho trenéra za každou cenu mi přijde také pravděpodobná. Ale u Pepy to jeho kočování po Balkáně a po Německu těžko vysvětlit nějakou náhlou vynikající nabídkou. Bohužel mi ta varianta, že byli nechtění a chtěli za (skoro) každou cenu pryč přijde pravděpodobnější.

                • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 13.01.2020 15:02 |  
                  5 2

                  Znali svou roli.... na podzim viděli, že v pohárech už tolik používaní nebudou... a že během jara budeme ladit mužstvo na poháry.... Klidně mohli zůstat, během jara by tolik nehráli na v létě se zase budeme vracet k tomu, že budeme na podzim hrát tři soutěže a ten kádr bude muset být větší....

                  Trpišovský to říkal celkem jasně: na jaro musíme kádr zúžit... a během léta zase musí nabobtnat na tři soutěže, budeme rádi, když naši hráči budou na hostování a v létě se zase vrátí... to se netýká jenom těch dvou... podle mého názoru se po herním soustředění bude kádr ještě zužovat: hostovat půjde i Zelený, nebo Holeš, třeba oba... uvidíme, jestli si necháme Oscara, Hellebrand by musel všechny posadit na zadek, aby zůstal a nešel pro jaro zpátky na Slovácko, Sýkora taky nejspíš půjde ven, nebo do Jablonce.... prostě na jaro si necháváme jenom hráče s perspektivou podzimní ligy mistrů...

                  Milan i Pepa mohli zůstat, ale pokud si sami vyhodnotili, že role náhradníka a mentora mladším už nevyhovuje, tak chtěli pryč.... ale pořád to není o tom, že by jim někdo řekl: "Vypadněte..." I oni sami podle mého názoru vidí, že Slavia se posunula výš, než jsou jejich limity...

              • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

                vršek     před 4 lety 13.01.2020 15:21 |  
                0 6

                Mohl byste nám při svých jednoznačných závěrech a znalostech prozradit kdy a jaké byly ony skvělé turecké nabídky....O tom průběhu s tureckým manažerem jsme si jistě přečetli všichni....opět použijete jen to co se Vám hodí, ale o to co tvrdíte a hlavně průběh oněch jednání Škody se Slavii neznáme nikdo...

          • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

            vršek     před 4 lety 14.01.2020 02:23 |  
            2 3

            Jsem jedním z mála, který zde nepoužívá tykání. Vím, že na internetových diskusích je to běžné. Jsem asi "stará škola" a tykání používám v rodině a mezi lidmi, kteří jsou mými známými či kamarády, případně spolupracovníky, s těmito lidmi si týkám, protože k nim mám vztah a nebo si jich vážím.
            Vás neznám! Opravdu o to nestojím, jistě jako Vy v mém případě. A vážit si Vás po naší cca týdenní diskusi o konci Milana Škody ve Slavii, s Vaším využíváním jen těch argumentů, které mají "posvětit Vaši pravdu" ani nemohu.
            Nikdy jsem tady nelhal. Své názory jsem se snažil během doby, kdy tyto stránky navštěvuji, doložit argumenty a myslím, že jsem některé i dostatečně korigoval či se za ně několikrát omlouval.
            Informace o tom, že agentům Škody a Hušbauera bylo sděleno, že mohou oběma hledat jiná angažmá jsem se dozvěděl od lidí, kteří určité kontakty v zákulisí Slavie mají a jejichž informace se několikrát potvrdily.
            Že taková schůzka mezi vedením Slavie a manažery proběhla jsem slyšel už na začátku prosince. Ano, "jedna paní povídala"... , ale když oba hráči neodcestovali s týmem na soustředění a rozpoutala se "anabáze" s jejich přestupy, uvedl jsem na těchto stránkách to, co jsem slyšel dříve. Nikde netvrdím a nemohu s jistotou vědět, že tomu tak skutečně bylo, avšak průběh vyjednávání s několika "skvělými adresami" i jejich výsledek dle mého vypovídá o tom, že se tyto přestupy nepřipravovaly delší dobu a nesvědčí ani o tom, že by oba hráči a jejich agenti předpokládali, že v týmu po podzimu skončí a proto jim vyhledali nová a lukrativní angažmá.
            Ti agenti měli pro oba hráče nabídky, které se "opravdu neodmítají".... No, průběh obou přestupů prokázal, že je "jednoznačné", že oni postavili vedení Slavie před hotovou věc, a že vedení nezbylo nic jiného než "sklopit uši" a "zamávat".... Já tomu nevěřím. Nevěřím, že to mohlo být tak jednoduché. Že takoví hráči mohou být tak snadno uvolněni a to i z kádru, kterým Slavia disponuje, a který bude jak doufám v nejbližších dnech ještě doplněn i při stále avizované nutnosti kádr zúžit.
            Mně by však zajímalo, kde Vy berete onu naprostou jistotu, že to bylo přesně tak, jak popisujete v posledním odstavci.

            Musím reagoval na Vaše opět "řádně vyselektované" příklady konce hráčských kariér. Nejde o srovnávání soutěží či jen extrémních příkladů. V diskusi šlo o to, zda prohlásit hráče ve věku 33 resp 34 let za hráče za zenitem odpovídá realitě. Ty mé příklady jste opět "upravil a zamlžil" tak, aby se Vám hodily. Přidal jste "parabolu" a pro jistotu ji opatřil "vzácnými výjimkami". Jaksi jste pozapomněl, že fotbalová kariéra je často ovlivněna zraněními, nemocemi, kratšími či delšími výpadky formy, v neposlední řadě i trenéry a jistě i financemi. Přesto to neznamená, že už se jedná o ústup ze slávy. Proč jste se u Giggse, Scholese, Terryho zaměřil jen na jejich poslední sezónu a zápasy v základu? Tak popište jejich výkony a postavení v týmu ve věku 34 - 35 let. Kam se Vám vytratili Klose, Ibrahimovič, Shearer, Lampard, Gerard či naši Vlček a Hubáček? A Zavadil - Vaší logikou je tento hráč od návratu z Ruska už "jen na ústupu" a kolik let už jen "ustupuje"? Toho Horvátha jste také pěkně "zaobalil". Nebylo vrcholem jeho kariéry právě učinkování v Plzni po jeho odchodu ze Sparty? A ve věku 33-cca 38 let? Tam bylo těch Vašich "parabol" několik! Bakoš byl dva roky v Liberci, ale i on se ještě do Plzně vrátil a pár gólů jako střídající hráč vstřelil a končil v 35 letech. A pokud oproti mému výčtu opět jaksi opomenete Lafatu a jeho 37 let....je to "opomenutí" hodné mistra manipulalce.
            Vůči těm 35 jste tady , tedy nyní o rok mladšího Škodu, označovali za hráče za zenitem. Na podzim nedostával dostatek příležitostí. Nehodil se do koncepce. Přesto 5 gólů a 3 nahrávky v lize - ve 14 zápasech, jednu v LM a 4 góly v poháru. A ten nepovedený rok 2018/19 se zraněním - 7 gólů a 2 asistence v lize ve 28 zápasech. Ta parabola se poněkud ještě "nekroutí" zpátky jak by měla...No, jistě vždyť Milan Škoda se může kdykoliv do Slavie vrátit a ještě těsně před důchodem za Slavii nějaké góly nastřílet...v rámci té parabol.

            Vy jste demagogický manipulátor, který ve svém "svatém" boji za neomylnost vedení Slavie zaútočíte svou demagogií proti každému, kdo si dovolí mít odlišný názor než trenér, sportovní ředitel či pan Tvrdík. To, že jste demagog, dokládá i Vaše poslední věta - já jsem nikdy nenapsal, že by vedení Slavie mělo nutit Škodu a Hušbauera k tomu, že si mají najít nové angažmá za KAŽDOU CENU! Toto evidentně není moje lež ale vědomá lež Vaše!!!

            PS - jistě máte všichni právo na svůj názor a jistě všichni fandíte Slavii dle svého přesvědčení, naturelu a možností. Určitě jí přejete jen další takové úspěchy, výsledky, hru a hráče jako v posledních cca dvou letech. Ale já znovu tvrdím, že dvě nejúspěšnější sezóny Slavie v novodobé historii měly být zakončeny s Milanem Škodou na hřišti, v mistrovském zápase, v dresu Slavie a s kapitánskou páskou, s 20. pohárem pro mistra a snad i s oslavou jeho vstupu do Klubu ligových kanonýrů. A to navzdory "fotbalovému pragmatismu".


  38. Na brzkou shledanou, kapitáne!

    tomblesk     před 4 lety 12.01.2020 00:49 |  
    10 2

    Skvělé shrnutí … A už vůbec nejde o to, zda je legenda ve Slavii 4. nebo 5. nebo 21. , co "trápí" nějaké dementy inteligenty z médií! O to nejde. Nechal ve Slavii několik roků života a svůj charakter nemusí nikomu prokazovat.
    Za mně: nejen skvělý fotbalista, ale hlavně skvělý člověk!!! Milane, pevné zdraví, trochu štěstíčka a o ostatní nemám obavy. Nic mi nemůže vyvrátit přesvědčení, že jsem zažil během života "zrod legendy" na vlastní oči. Slavia je věčná a Milan Škoda s ní. Jdu zamáčknout slzičku a zamávat "šátečkem" na šťastnou cestu. Milane díky! A těžko se hledají slova, co dodat …. není třeba, v srdci je zapsáno vše!!

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Joe-L     před 4 lety 13.01.2020 07:11 |  
        1 0

        Díky, mrknu tam. :-)

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      cunak     před 4 lety 13.01.2020 11:33 |  
      0 2

      Erdogan pochází z Rize a několikrát se vyjádřil, že klubu Rizespor v turecké lize fandí. A prsty má dlouhé.

  39. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Boss82     před 4 lety 12.01.2020 23:05 |  
    5 4

    Ach jo, tohle opravdu bolí:-(... Milan Škoda nás táhl v dobách temna, táhl nás v době vzestupu a táhl nás, i když jsme se dostali na vrchol. I v letošní sezóně ukazoval, že když měl formu, byl stále útočníkem číslo 1. Vím, že do Trpišovského stylu nebyl typologicky úplně optimálním hráčem, ale jeho zabijácké schopnosti ve vápně nám budou chybět. Měl jsem ho kluka rád, doufal jsem, že to dokope u nás, i kdyby už nepatřil do základu. Na druhou stranu chápu, že si chce ještě v poslední fázi kariéry vyzkoušet zahraničí a vydělat pěkný peníz.

    Milane, ať Ti drží zdraví, ať se Ti v Turecku líbí, a o tom, že tu stovku dáš, vůbec nepochybuji!

    PS: Moc hezký článek, Karle.

  40. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    gazza     před 4 lety 13.01.2020 00:13 |  
    1 1

    Tak at se dari Milane .Slavista telem i dusi .V dobach zlych i dobrych.Jinak tu stovku dotahni co nejdrive. Budes chybet ,ale ty se stejne jeste vratis ,protoze poradna rozlucka pred plnym Edenem musi byt.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      gazza     před 4 lety 13.01.2020 21:21 |  
      0 1

      super sestrih a krasne goly .Je to proste legenda a kanonyr.

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Dr. Fe1     před 4 lety 14.01.2020 00:38 |  
      1 5

      Díky za odkaz. A díky tomu kdo to vytvořil (nevím jestli vy, či někdo jiný). Muselo to dát spoustu práce.

      Když člověk vidí ty spoluhráčez dob minulých, na které jsem už v některých případech zapomněl, že ve Slávii kdy hráli, tak si teprve uvědomí jak strašně dlouho Milan ve Slávii byl. Takže díky Milane !

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        cunak     před 4 lety 14.01.2020 09:02 |  
        0 3

        Jak se v souboji s Milanem (ještě Bohemákem) zranil Cicman :).

  41. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    SirCohen     před 4 lety 13.01.2020 12:50 |  
    3 3

    A první zápas jeho nového týmu bude proti Gençlerbirliği, kde ho nechtěli, tak snad jim to osolí:)

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 13.01.2020 17:01 |  
      1 0

      Rizespor ještě před tím hraje ve středu turecký pohár proti Galatasaray (hraje se na dva zápasy).

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        SirCohen     před 4 lety 13.01.2020 21:23 |  
        0 3

        Je to možné, já koukal na jejich stránky a měli tam odpočet do dalšího zápasu proti těm druhým zájemcům.

  42. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Bejbl     před 4 lety 20.01.2020 19:37 |  
    1 0

    Tak Škoďák dal právě první gól v turecké lize!
    Jen tak dál!

  43. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    Bejbl     před 4 lety 20.01.2020 19:44 |  
    1 0

    A Milan Škoda podruhé!

  44. Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

    gazza     před 4 lety 20.01.2020 22:01 |  
    3 1

    Super Milan, hned na uvod dva goly!! A proti klubu, kde jsi mel prestoupit a potom te nechteli . Ta stovka se blizi ! Jen tak dal kapitane .

    • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

      gazza     před 4 lety 20.01.2020 22:10 |  
      0 1

      to video bohuzel neni kvalitni

      • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

        Sherudan     před 4 lety 20.01.2020 22:20 |  
        6 0

        Ale Škoďák ano :-)

        • Re: Na brzkou shledanou, kapitáne!

          gazza     před 4 lety 20.01.2020 23:14 |  
          0 1

          Jo to je