Hráči Slavie

Josef Hušbauer odchází do Drážďan

Byl první velkou posilou Slavie po příchodu čínských majitelů klubu. Teď po čtyřech letech odchází Josef Hušbauer na hostování s opcí do druholigového německého klubu Dynamo Drážďany jako dvojnásobný mistr a dvojnásobný vítěz domácího poháru.

Začátek roku 2016 byl pro Slavii hodně hektický. Těsně odvrácená insolvence a příchod nových majitelů vzbudily mezi příznivci velká očekávání. Slavii se navíc podzim docela povedl, přezimovala pátá a mezi fanoušky se brzy šířila zpráva, že noví majitelé uvolní až sto milionů korun na posily! A nebyly to lecjaké posily, přišel Jiří Pavlenka, Antonín Barák, Jan Bořil, Muris Mešanovič, nicméně zdaleka největší kontroverzi vzbudil příchod ve Spartě nechtěného Josefa Hušbauera, který měl za sebou skvělou sezónu 13/14, ale také neúspěch při angažmá v italském Cagliari.

Přímé přestupy mezi Spartou a Slavií jsou z dobrého důvodu naprosto výjimkou a Hušbauer to u fanoušků neměl zrovna jednoduché. Postupem času však byl víc a víc tolerován a nakonec většinou slávistů naopak hlasitě podporován. Za celé čtyři roky ve Slavii nepřišel o klíčovou roli v ligových zápasech, byť v evropských pohárech pod Jindřichem Trpišovským většinou dostávali přednost běhavější hráči.

V rozehrané sezóně 15/16 nakonec Slavia skončila pátá, ale pohárové finále, ve kterém v lize čtvrtá Mladá Boleslav porazila v lize sedmý Jablonec poslalo Slavii po dlouhých letech znovu do Evropy. Tam Slavia přešla přes Levadii Tallinn a Rio Ave až do čtvrtého předkola, tam ji ovšem zastavil Anderlecht. V portugalské Riu Ave to byl přitom právě Hušbauer, který vstřelil klíčový a postupový gól na hřišti soupeře. V sezóně 2016/17 Slavia navíc nečekaně získala mistrovský titul a Hušbauer byl s bilancí 3+10 v 29 zápasech jedním z nejdůležitějších hráčů.

V další sezóně Slavia neuspěla v kvalifikaci o Ligu mistrů, když po postupu přes BATE vypadla s APOELem, ve skupině Evropské ligy pak Hušbauer dvěma brankami zařídil výhru na hřišti Maccabi Tel Aviv, Slavia však skončila třetí po dobře známém výbuchu v posledním zápase základní skupiny doma s Astanou. V lize se Slavii také nevedlo, Hušbauer sice vstřelil například branku Spartě v Edenu a nakonec skončil sezónu s bilancí 3+7, bylo z toho ale jen druhé místo v lize a zisk domácího poháru. To už se v zimě stal trenérem místo odvolaného Jaroslava Šilhavého Jindřich Trpišovský.

V sezóně 18/19 Slavia sice opět neuspěla v boji o Ligu mistrů po vypadnutí s Dynamem Kyjev (Hušbauer alespoň proměnil penaltu v poslední minutě domácího zápasu, který skončil 1:1), v lize i v Evropské lize se pak ale rozjela ke skvělým výkonům. Hušbauer Slavii táhl především v lize, v 33 zápasech si připsal bilanci 9+11, na začátku sezóny vstřelil několik nádherných branek, Karviná nebo Opava by mohly vyprávět. Slavia sezónu zakončila historickým doublem a účastí ve čtvrtfinále Evropské ligy.

Na podzim 2019 pak Hušbauer pěti brankami přispěl k tomu, že Slavia po 20 kolech vede ligu o 16 bodů s bilancí 17-3-0. Josef Hušbauer si také zahrál v pěti ze šesti utkání Ligy mistrů, do dvou nastoupil v základní sestavě. Lze tedy bez sebemenších pochyb říci, že ze Slavie odchází jako důležitý hráč, který napomohl k historickým úspěchům. V létě bude jasné, jestli je jeho odchod definitivní a nebo jej ještě uvidíme hrát fotbal v sešívaném dresu. Dynamo Drážďany jej získalo na půlroční hostování s opcí a Slavia tak nemá budoucí osud Josefa Hušbauera ve svých rukou.

Komentáře (121)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    SirCohen     před 4 lety 14.01.2020 10:42 |  
    3 1

    Snad to Pepovi v Drážďanech vyjde!

  2. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Jarda66     před 4 lety 14.01.2020 10:59 |  
    2 2

    Přeju Pepovi hodně štěstí a ať mu to tam střílí.

    Ale z jednoho úhlu pohledu ten přestup prostě nechápu. Měl velkou šanci se dostat na Euro, pravděpodobně by v týmu nechyběl. Ale z druhý Německý ligy to bude hodně těžký.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      rak (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 11:27 |  
      2 0

      Prostředí i liga jsou velmi kvalitní, takže repre je možná, ale myslím, že by stejně byl na hraně. Zatím se mně nikdy v repre moc nelíbil. Jinak mu přeji, ať se mu daří, vybral si podle mně výborně.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        Altona     před 4 lety 14.01.2020 13:42 |  
        0 0

        Problém je, že Dynamo se docela už koupe...Čert ví, co tam dělají blbě.

  3. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    pehacko     před 4 lety 14.01.2020 11:07 |  
    10 0

    tak at ti to tam hezky chodi pepiku a po prazdninach se na tebe zpet v edenu tesim. pepa vybral moc dobre, protoze drazdany jsou v dochazkove vzdalenosti od prahy!

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Taky     před 4 lety 14.01.2020 13:28 |  
      1 0

      To jsou paradoxy ! K nám Pepik přeběhnul a od nás odchází, přitom bych si tipnul, že je teď o fousy rychlejší, než byl u zoufalců...

  4. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    KurdtK     před 4 lety 14.01.2020 11:21 |  
    2 4

    Pokud je pravda, že se v případě udržení Drážďan v 2. Bundeslize změní Pepovo hostování automaticky v přestup, tak úplně nevím, jestli mu to mám přát, řadši bych ho viděl na podzim zase ve Slavii.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      rak (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 11:24 |  
      1 0

      Já to takto úlně nechápu. Podle mně se to automaticky změní v opci, což tedy může znamenat přestup, pokud budou Drážďany chtít. Pokud sestoupí, tak ani opce nebude. Možná to chápu tedy špatně.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        Radek097 (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 11:39 |  
        1 1

        Pokud se Dráždany zachrání, tak tam přestoupí.

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          KurdtK     před 4 lety 14.01.2020 11:50 |  
          4 1

          To si právě nejsem jist, jestli lze vůbec opci takto postavit, podle mě s ní musí souhlasit i hráč.

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            necich     před 4 lety 14.01.2020 12:14 |  
            2 2

            Ono spíše jde o to, že ten pojem "opce" není správně používán. Význam slova opce je : právo koupit,prodloužit apod. nikoliv povinnost. Pokud je uveden pojem automatická opce, tak já to prostě chápu, že v případě záchrany bude podepsána s Hušbym smlouva na přestup. O tom je pravděpodobně uzavřená smlouva všech zúčastněných stran.

            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

              kjandourek (admin)     před 4 lety 14.01.2020 12:23 |  
              1 4

              Kde čtete o automatické opci? Hostování s opcí je o tom, že bývalý i nový klub jsou dohodnuti na částce, za kterou po uplynutí hostování hráč bude uvolněn.... Ale nový klub se musí dohodnout i s hráčem... Pokud klub i hráč souhlasí s přestupem, nemůže bývalý klub nic namítat.... Ale vůbec to není nic automatického.... Nový klub se může pokusit o vyjednání nižší částky, nebo naopak hráč nemusí chtít přestoupit

              Plzeň takhle měla opci na Pilaře, ale ten po velmi povedené sezóně 2011/12 a EURu, na kterém zazářil, poslal Plzeň i s opcí do háje a podepsal přestup z Hradce do Wolfsburgu.... Plzni tenkrát nezůstalo v ruce vůbec nic...

              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                Dr. Fe1     před 4 lety 14.01.2020 12:30 |  
                1 7

                Píše se to na oficiálkách, cituji:

                "Josef Hušbauera čeká půlroční hostování v druholigovém německém týmu SG Dynamo Drážďany s automatickou opcí na přestup v případě záchrany ve druhé Bundeslize."

                Taky by mě zajímalo co to znamená "automatická opce", tedy co tím chtěl básník říci

                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 14.01.2020 12:33 |  
                  2 0

                  Já tam viděl jenom tohle: Německý klub má rovněž opci na trvalý přestup.

                  Ale každopádně si myslím, že to je pořád to samé - klub má opci se Slavií.... ale pokud Pepa nebude chtít, tak je jim opce k ničemu...

                  • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                    necich     před 4 lety 14.01.2020 12:41 |  
                    1 1

                    OK, takže pokud bude Hušby souhlasit, majíi Drážďany povinnost Hušbyho od Slavie za stanovenou částku koupit...

                    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                      Dr. Fe1     před 4 lety 14.01.2020 12:42 |  
                      0 8

                      Nemají povinnost ale právo jej koupit. Zásadní rozdíl.

                    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                      necich     před 4 lety 14.01.2020 12:45 |  
                      1 1

                      nějak se mi to odeslalo, ... dále jsem chtěl napsat, že to je zajisté hloupost, takže slovo automaticky tam nemuselo a nemělo vůbec být. Stačilo napsat, že v případě záchrany mají Drážďany opci na přestup... (pokud bude Hušby souhlasit) :)

              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                necich     před 4 lety 14.01.2020 12:31 |  
                2 1

                Na oficiálkách je toto v článku použito. V případě záchrany mají Drážďany automatickou opci na přestup. Opce je sama o sobě právo...

                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 14.01.2020 12:37 |  
                  0 2

                  Už to vidím, já původně četl tu větu nad tím: Německý klub má rovněž opci na trvalý přestup. ...

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        necich     před 4 lety 14.01.2020 12:18 |  
        1 1

        Ovšem pokud se dohodnou mohou ho tzv. podepsat i v případě sestupu.

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          Dr. Fe1     před 4 lety 14.01.2020 12:22 |  
          2 10

          Irelevantní poznámka. Toho už se opce nebude týkat, to bude nové jedná ní se Slávií, takže stejně tak ho může podepsat třeba FC Barcelona. Ale to už bude jiná kapitola.

  5. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    A.Lima     před 4 lety 14.01.2020 11:25 |  
    3 1

    Pepo, přeji ti , aby ti to v Drážďanech kopalo co nejlépe, ukaž jim co umíš a kdo ví, třeba v létě dorazíš zpět a budeš jedním z tahounů o LM :)

    Přeji ti to. A. Lima

  6. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    EdCable     před 4 lety 14.01.2020 11:40 |  
    4 0

    Docela jsem koukal, že ho Drážďany představují jako defenzivního záložníka. Tak snad ho budou umět využít

  7. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 11:40 |  
    11 0

    Myslím že pro Pepu to zase není takový úlet, nevím tedy kolik tam bude mít dukátů, ale domů to má 150 km a atmosféra je tam pověstná. Hlavně mu popřát ať je tam spokojený a podává dobré výkony.

  8. Pepo, díky!

    Corfe     před 4 lety 14.01.2020 11:50 |  
    23 1

    Respektuju rozhodnutí trenérského štábu sázet na Pepově pozici na mladší, perspektivnější a dynamičtější hráče. I to, že výše Pepovy smlouvy už asi neodpovídá jeho do budoucna pravděpodobně nižšímu hernímu vytížení. Ale zároveň mi bude chybět a za jeho podzimní návrat bych se vůbec nezlobil! Nikdy nebyl a nebude sprinter ani vytrvalec. První půlrok po přestupu jsem ho neměl rád. Ale časem si mě získal technikou, přehledem, herní vyzrálostí, standardkami, asistencemi a nádhernými góly. Třeba loňský volej proti Opavě, letošní přímák proti Bohemce nebo góly v Tel Avivu, to byly lahůdky. I řada Pepových skluzů, kdy vybojoval balon a založil (proti)útok jako třeba na jaře 2017 před prvním gólem na Slovácku. Pepo, díky za všechno, co jsi pro Slavii udělal a doufám, že te čeká ještě dlouhá a úspěšná kariéra!

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Boo_SKS     před 4 lety 14.01.2020 12:42 |  
      5 1

      Automatická opce je institut, který je závazně spjat s určitou podmínkou, jako je např. odehrání X zápasů, kvalifikace do LM, záchrana v lize apod. A když se daná podmínka splní, tak se opce automaticky aktivuje.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        Dr. Fe1     před 4 lety 14.01.2020 12:44 |  
        1 8

        Ok. Takže ta automatičnost se vztahuje k tomu udržení v lize, pokud to dobře chápu.

  9. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 12:31 |  
    11 2

    Tak Pepku, ať se daří a děkujeme za vše! Jo a nezapomeň, že jsi slávista!

  10. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    pf     před 4 lety 14.01.2020 12:55 |  
    14 1

    V patetických komentářích se moc nevyžívám, nicméně v Pepově případě udělám výjimku. Moc si vážím toho, co v našem dresu předváděl a v lize bez diskuzí patřil k našim nejdůležitějším hráčům. Ať se mu v Německu daří, za jeho působení ve Slavii mu patří velký dík.

  11. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    mpik     před 4 lety 14.01.2020 13:06 |  
    12 5

    Už když přicházel, věděl jsem, že k nám jde mimořádný hráč. Mnoho fanoušků tehdy remcalo, že jde ze Sparty, ale já byl jeho příchodem potěšen. Každý má právo dostat šanci "stát se Slávistou" a jsem přesvědčen, že tady se to podařilo. Díky Pepovi a jeho vůdcovské roli dosáhla Slavia v posledních letech velkých úspěchů a dnes odchází z klubu jako velký hráč, na kterého budeme dlouho vzpomínat! Mnoho štěstí na další štaci a pokud už v klasické kariéře sešívaný dres neobleče, tak na Silvestra doufám ANO !

  12. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Sokrates55 (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 13:25 |  
    12 2

    Dobrý den přeji Vám všem.
    Další náš mušketýr, který mi bude chybět. Držím palce a ať se Ti daří.
    To, jaký jsi měl vztah ke Slavii, bylo v Tvém rozlučkovém příspěvku velmi hezky popsáno, a tak Tě jako slávistu beru a uznávám.
    S úctou
    Sokrates55

  13. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Fačín     před 4 lety 14.01.2020 14:21 |  
    2 25

    Pepíku, je mi líto, jak s tebou zametli, ale dopadl jsi ještě dobře. Drážďany jsou krásné město, nedaleko od domova, celkem civilizovaná země, klub na úrovni a hlavně fantastičtí fanoušci! Od těch se má Tribuna Sever ještě co učit. Navíc můj druhý nejoblíbenější klub.:) Tak jim pomoz se zachránit a třeba ještě líp, vytáhni je do horní poloviny tabulky. Navíc je to "jen" hostování, tak se třeba ještě vrátíš, i když se Trpišovskému nehodíš do "systému". Každopádně rozlučka na instagramu byla dojemná, řekls to moc hezky.

  14. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Leksel     před 4 lety 14.01.2020 14:49 |  
    4 1

    Někdo by mohl třeba říct, že je to krok zpět, ovšem 2. liga v Německu je o dost jinde než u nás, takže ta volba je ze všech možných asi nejlepší. Velkou výhodou je i to, že je to "za humny", takže je tady cobydup, což je dobré i z rodinnýho hlediska. Pepovi tak přeju, ať se mu na německý misi líbí a daří a budu se těšit na jeho návrat domů do Edenu.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      buran     před 4 lety 14.01.2020 17:40 |  
      2 0

      Máš pravdu špatný dres:-D:-D:-D

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      sasky     před 4 lety 17.01.2020 09:14 |  
      0 0

      Náhodou. Foto 2 je super. Quasimodo Vácha... Předpodělanej už před vstupem na hřiště.

  15. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Dobi     před 4 lety 14.01.2020 15:49 |  
    5 2

    No, tak pro mě osobně to je zvláštní. Já mám jednak v Sasku pár kořínků a hodně přátel. Už v mých 15 letech (v roce 1963... mě vzali na zápas Oberligy Dynama s Rostockem a od té doby je jedním z mých sledovaných a oblíbených klubů. Takže Pepovi, stejně jako téměř 25 tisíc pravidelných fanoušků a mnoha dalších po celém Sasku (RB Leizig je zcela umělý klub, tam byli vždy rozděleni fandové Na Lok a Chemii, lépe si stojí i Aue, městečko na úpatí Krušných hor, kde Slavia hrála Interpohár v roce 1985 a jely tam dva autobusy slávistů, ale to asi drží maximum), budu fandit, takže u mě převažuje přání, aby se Dynamo udrželo v II.BL a snad, až to povedou šikovnější lidé, se vrátilo do BL, kde zpočátku po sjednocení působilo. Takže Pepovi fandím vlastně dvojnásob!!!

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Altona     před 4 lety 15.01.2020 12:39 |  
      0 1

      A v čem je teda v Dynamu problém? Třeba právě oproti Aue? Peníze? Byl jsem se v Aue podívat na jeden fotbal. Teda spíš na novej stadion. Fakt městečko, navíc zjevně nijak bohatý, proti Drážďanům díra. No a držej se dokonce na dostřel od postupových míst. Jeden by řek, že to bude přesně naopak.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        wimpy     před 4 lety 15.01.2020 12:50 |  
        2 0

        Ono když se podíváš na tabulku druhé bundesligy zjistíš, že osmdesát procent těch mančaftů znáš jako relativně úspěšné bundesligové týmy. Ta konkurence je tam zjevně úplně jinde.

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          Altona     před 4 lety 15.01.2020 13:28 |  
          1 0

          To je pravda. Já se na to jedu čas od času kouknout když je to někde v příhraničí. Za relativně málo peněz slušná muzika. No ale stejně, že se až takhle plácá to Dynamo. Stadion nádhera, lidi choděj... A oni jsou na sestup a baníci z Aue hrajou o postup. Loni z východu dokonce i postoupil Union Berlín a tak má Berlín derby po snad třiceti letech.. Mimochodem, na tom prvním teď bylo takový pyro, že by se tu každej osypal.

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            Dobi     před 4 lety 16.01.2020 12:37 |  
            1 1

            No, to Aue je malý zázrak, oni se za NDR jmenovali Wismut a byli někdy pradávno i mistrem z NDR. Wismut reprezentoval ješzě Karl-Marx-Stadet, nyní opět Chemnitz (Saská Kamenice)... Tam bývávalo hornictví pradávno... V lize NDR bývali fanoušci Unionu Bln postrachem, nevím, jak je to teď. A Rudá bída Lipsko je umělý klub, tam se fandilo Chemii a Lok...

            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

              Altona     před 4 lety 16.01.2020 15:23 |  
              0 0

              Haha, nejen tam. Oni sem od Unionu kdysi přijeli houfně fandit Herthě Berlín když tu hrála UEFA pohár s Duklou. A zdařile, žoldáci z toho byli celí nesví a Dukla prohrála a postup (v Berlíně 1:1) byl v trapu. Jinak nevim jak to mají na jiných zápasech ale to derby teď vypadalo docela divoký. Pyro na obou stranách, světlice na hřišti, Union golman vyháněl vlastní chaoty ze hřiště... Oni už s Herthou zjevně nekamarádí.

  16. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    zeleznik2     před 4 lety 14.01.2020 16:16 |  
    4 1

    Po Milanovi odchází další opora. Pepi přeji ti hodně štěstí!!

  17. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Martin Platil     před 4 lety 14.01.2020 16:26 |  
    5 27

    Chápu, že Slavia omlazuje kádr, nicméně si myslím, že v něm zůstali horší hráči než je Hušby. A navíc, oceňovaný styl Slavie v LM odměnil jednoho hráče přestupem do týmu z konce tabulky a druhého do poslednímu týmu ve druhé lize. No nevím.....

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Arya     před 4 lety 14.01.2020 16:31 |  
      14 2

      Nesouhlasím s tím, že např. Ševčík nebo Stanciu jsou horší hráči.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 15.01.2020 11:40 |  
      4 2

      Tak snad s tim prestupem musel souhladit i hrac. Nevolnictvi uz bylo zruseno...

  18. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    malan (přítel SN)     před 4 lety 14.01.2020 16:52 |  
    1 29

    ....|..-|...|-...|.-|..-|.|.-.||-.-|.-.|.-|-..|.||-.-|---|-.|.|.-.-.-|

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      donford     před 4 lety 14.01.2020 20:53 |  
      11 0

      Tak jsi hodný, že to dáváš přes morse, aby to tak nekřičelo, ale Hušby fakt koně nekrade. On se spíš jedním z našich koňů /favoritů/ stal. A také v mnoha závodech /fot. zápasech/ vyhrál. :-) Ale i tak je fajn, že jsi se už umírnil.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      kjandourek (admin)     před 4 lety 15.01.2020 14:00 |  
      7 2

      Jenom bych upozornil, že člověk, který by zpaměti neznal Morseovu abecedu, by se nikdy nemohl stát adminem tohoto serveru.... takže zakrývat jakýkoliv text tímto způsobem nemá smysl.. .:-)

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        malan (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 11:46 |  
        0 11

        --|---|.-.|...|.|---|...-|-.-|---|..-||.--.|.-.|---|-|..||-.-.|.|-.|--..|..-|.-.|.|--...-|

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            malan (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 16:06 |  
            0 9

            -.|.|...-|-.--|-|.-|....|..-|.---||.--.|.-.|.-|...-|..|-..|.-..|.-|--..--||-.-|-..|-.--|--..||...|.||-|..||-|---||....|---|-..|..|--..--||...|.-|...|-.-|..-|.-.-.-|

            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

              kjandourek (admin)     před 4 lety 16.01.2020 16:15 |  
              6 2

              Pravidla jsou tu pořád, že je nerespektuješ je Tvůj boj.... a za urážky je žlutá karta...

              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                Qope     před 4 lety 16.01.2020 16:22 |  
                3 1

                Už aby začla liga :-D co bude příště? Svahilština? :-D některým uživatelům už je prostě přestávka dlouhá, jak tak pozoruji :-D

              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                malan (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 16:43 |  
                2 9

                Od kdy je kaspar nadavka, kaspare? :)
                Btw. to bys musel davat karty i za tohle “Až na magora malana to zase taková hrůza nebyla..”, kaspare ;)

                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 16.01.2020 16:53 |  
                  5 2

                  Řekni to svému nadřízeném do očí.... a uvidíš, jak dlouho ještě budeš zaměstnaný ;-)

                  • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                    malan (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 23:56 |  
                    2 10

                    Muj nadrizeny nema potrebu cenzurovat nazory ostatnich, koste.

                    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                      kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 00:10 |  
                      5 2

                      Tak se budeš muset smířit s tím, ze tady tu potrebu máme....

                      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                        malan (přítel SN)     před 4 lety 17.01.2020 00:20 |  
                        1 11

                        Me jste volny kajo ;)

                        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                          kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 00:29 |  
                          5 4

                          To je vzájemné.... tedy s tím rozdílem, že já mohu dát červenou kartu... o kterou si tu nekdo hlasitě říká...

                          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                            malan (přítel SN)     před 4 lety 17.01.2020 00:38 |  
                            5 9

                            Wow, mas neuveritelne pravomoce. Citis se mocne?

                            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                              kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 10:45 |  
                              4 2

                              Ne, cítím se zodpovědně za to, že když sem někdo přijde, tak se tu něco nového a zajímavého dozví a to i z diskuzí... za to, že se náhodný návštěvník nebude muset prodírat vlákny plnými vzájemných urážek a invektiv.... Na to máte Twitter....

                              Prostě jsou tu pravidla a ta se nějak dodržují, komu se to nelíbí, může jít kamkoliv jinam - diskuzních fór je...

                              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                                malan (přítel SN)     před 4 lety 17.01.2020 21:12 |  
                                3 7

                                Vsichni vime jak “lpis” na pravidlech, tak tu nedelej komedii. Az tu budes registrovany stejne dlouho jako ja, pak me muzes vykazovat na jine diskuze, do te doby soupej nohama kajo.

                                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                                  kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 21:27 |  
                                  5 1

                                  To je Tvůj boj.... dodržuj pravidla a nebudeš mít problém.... provokuj a budeš mit potíže bez ohledu na to, jak dlouho tu přispíváš... mě je to buřt...

                                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                                  Boss82     před 4 lety 18.01.2020 00:51 |  
                                  4 5

                                  Tvá zvláštní potřeba chovat se vždy a za všech okolností jako úplný vylízanec je poněkud únavná. Ale jestli si na tom zakládáš, tak proti gustu...

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Dobi     před 4 lety 16.01.2020 12:51 |  
      5 8

      Super! Nechci sem motat politiku, ale z Hamburku pochází nepřítelkyně zdravé Evropy Makrela, přestěhovali se kvůli náboženství (východ je protestantský...) a pak jí nevadilo nosit MODRÝ (to bylo v NDR) pionýrský šátek. Takže když jí nadávají do Dederonek, tak to tak úplně pravda není....

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        Dobi     před 4 lety 17.01.2020 09:17 |  
        5 8

        No, upřímně nechápu ty mínusy... Ty jsou asi od Vítačů nebo příznivců zrzavého nácka, Herrmanna, "Holobrádka" a jim podobných? Zkuste si přečíst (kdo to zvládnete) diskusi pod příspěvkem Dr.Fe1 z celého Německa. Jen slova uznání! Nikoho neurážejí. Bylo tam 8 tisíc Fans ze Saska na výjezdu v Hamburku. Mohl bych uvést další příklady ze svých bohatých zážitků, ale proč nahrávat na smeč některým nechápavým "mínusákům"...

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          Dr. Fe1     před 4 lety 18.01.2020 00:43 |  
          1 5

          Ad minusy - Minusy jsou specifikum téhle diskuze, Na jiných diuskuzích jsou podepsané - tedy vidíte kdo je dal. Takže lidi se stydí minusovat něco co je v pořádku, jen aby se někomu třeba mstili. Pak každý vidí, co jsou zač.

          Tady zdejší adminové trvají a tom, že chtějí minusy nepodepsané, tedy anonymní a výsledkem je, že tady jede minusovací trolling ve velkém. Já mám minusů tisíce, ba desetitisíce, u každého příspěvku tak 5-10 minusů i když napíšu "Ať žije Slavia ! ".

          Nějácí lidé si tady prostřednictvím minusů léčí mindráky a rozeštvávají nám slávistické fórum ..... dost možná to klikají i roboti tedy automatické prográmky, protože minusy naskakují i třeba ve 4 ráno .... Když jsem na to upozorňoval adminy a pokoušel se to změnit, tak jsem za to naopak ještě dostával žluté a červené karty ....

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            Dobi     před 4 lety 22.01.2020 01:08 |  
            0 0

            ¨Mluví mi z duše... Já se snažím nikoho neurážet, spíše konstatovat... Ale, cituji: Má to ten pámbu po světě všelikou čeládku....

    • Re: SGD

      Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 15.01.2020 00:00 |  
      8 0

      Drážďany jsou na kempu ve španělském Mijasu, to je u Fuengiroly, takže nejsou daleko od našich kluků v Marbelle a zajímavé je, že ve čtvrtek přijede Filip Trojan (za Dynamo hrál 4 roky), aby Hušbymu pomohl překládat podrobnosti od trenéra a pak i německým žurnalistům.

      • Re: SGD

        Dobi     před 4 lety 16.01.2020 12:46 |  
        1 2

        Gut, super!

  19. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Dobi     před 4 lety 14.01.2020 23:55 |  
    5 1

    Tak jsem kouknul na tabulku II.BL a situace DD není vůbec růžová. Je poslední (18.) s 13 body, na další sestupové místo má ztrátu 5 bodů. 16. celek pak hraje baráž neboli Relegation ještě o bod větší. Souěž pokračuje jarními koly uprostřed posledního týdne v lednu, Dynamo hraje s klubem s pro nás trochu komickou zkratkou - KSC (Karlsruher SC) doma ve středu 29.1. KSC je právě na tom barážovém místě. Snad tedy Pepa pomůže...

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      ColinSKS     před 4 lety 15.01.2020 09:08 |  
      1 3

      pepa to zvedne, jsem si skoro jist, že DD se zachrání, jinak si nedovedu představit, co by se dělo v zápase M1860-DD v příští sezoně. stadion je pro 15 000 a je stále vyprodán. jen z DD by chtělo přijet 10 000 lidí. to by byla demolice

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        kjandourek (admin)     před 4 lety 15.01.2020 10:04 |  
        1 1

        Tak na Kaiserslautern ve třetí lize přijde přes čtyřicet tisíc diváků :-)

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          Dobi     před 4 lety 16.01.2020 12:45 |  
          4 2

          To je pravda, poslední 3 zápasy 7 bodů, z toho 2x venku. Doma 18 tis. diváků. Ale raději mi je nepřipomínej! Kolik je to už let, kdy nás 1.FCK vyřadil z UEFy, rozhodující gól na 1:0 dal tehdy ex-sparťan Lokvenc a přišel se našemu kotli vysmívat! Ale to není vše. CK Canaria mě tehdy požádala, abych jazykově pomohl novinářům, takže jsem měl přístup do presscentra. A pár domácích lidí odpornost sama, náckové jak vyšití... Nechci rozvádět, ale raději jsem se krčil, aby si nevšimli, že tam je eine böhmische Sau... Vím, co říkám... Teď postoupili na 7.místo, jsou 3 nebo 4 body za baráží. No, snad jim to NEvyjde... Omlouvám se, ale zážitky člověk nevymaže....

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            Sokrates55 (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 12:56 |  
            5 1

            Dobrý den přeji příteli Dobi :-)).
            Na ten zápas si pamatuji, protože jsme to mohli tenkrát i uhrát na postup. Bohužel, Lokvenc se tehdy trefil a bylo to v pytli.
            To co tam pak dělal za gesta na náš kotel, to se taky nezapomíná a z paměti nikdy nevymaže.
            Vám asi nemusím připomínat, v jakém že to klubu vznikla první stranická buňka a kdo byl její předseda (Lokvenc to ale nebyl)?
            S úctou k Vám pane Dobiáši
            Sokrates55

            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

              warhammer (přítel SN)     před 4 lety 17.01.2020 00:29 |  
              5 0

              Na tom zápase jsem taky byl.
              V řadě přede mnou seděl tehdy Ota Černý z ČT. Nevím, jestli je slávista, ale každopádně po celou dobu utkání tím svým hlučným a žoviálním tónem docela vtipně urážel a zesměšňoval Lokvence. To byla alespoň malá satisfakce za to Lokvencovo debilní chování.
              Tehdy mi byl Černý asi poprvé (a naposledy) sympatický.

              • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                Dobi     před 4 lety 17.01.2020 09:05 |  
                2 1

                No, ale za tohle si zaslouží palec nahoru. Tuším, že řada sparťanů třeba nemá ráda Pavla Řeháka za jeho některé výroky, ale třeba při diskusi na "Hovinkách" či jak se ten web jmenuje, vyniká pár sparťanů nechutnými řečmi - nejhorší je asi jakýsi Trexler, dále si pak pamatuji Kocourka z Mariánské,nnnnemohu teď přijít na jméno několika Pražákům a dalším. V práci jsem chodil na oběd s jedním sparťanem, klobouk dolů před ním. Podobně jako v počátcích OP jsem zažil z opačného tábora Václava Vosku nebo Martina Friče a právem byli oblíbeni i u slávistů. Ale zdá se mi, že ten klub přitahuje i různé týpky, narcise, neobjektivní hlupáky...

                • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 09:36 |  
                  5 1

                  Ono to má svou logiku... Ať se nám to líbí nebo ne, rudoši tady vyhrávali ligu od roku 1984 do roku 2007 víceméně pravidelně... v tomto období se jim nestalo, že by nezískali titul dva roky po sobě... Byli sebevědomí a úspěšní.... a jako takoví holt přitahovali nejenom normální fanoušky se střízlivým pohledem na věc, ale i lidi slabé, hloupé a neúspěšné...

                  Takový člověk nepůjde fandit někomu, kdo hraje o střed tabulky... ani nepůjde fandit tomu, kdo pravidelně končí druhý... potřebuje své životní neúspěchy a omyly kompenzovat sounáležitostí s tím nejúspěšnějším... a potom se všude hlasitě chlubí: "My jsme nejlepší"...

                  No a samozřejmě potom těžce nese, když se karta obrátí... dvacet let byl zvyklý, že každou sezónu dokáže jeho klub ještě obrátit... co na tom, že za pomoci rozhodčích a svazu.... prostě on je zvyklý, že jeho tým je úspěšný a najednou mu tu hračku berou..... O to více potom kolem sebe kope a chová se ještě hloupěji...

                  Teď jenom bacha na to, aby se podobní týpci nezačali lepit na nás :-)

                  • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                    cunak     před 4 lety 17.01.2020 10:09 |  
                    3 3

                    Oni už se lepí. A ne málo :(.

                  • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                    Ondráš     před 4 lety 17.01.2020 10:10 |  
                    3 0

                    Tzv. fanoušci úspěchu je naprosto přirozená věc. Tak jako se v devadesátkách hojně nabalili na Rumuny, tak se později objevili v Plzni a teď jich je hromada i u nás. Je to běžný úkaz i v cizině. Někdo má ten klub v srdci odjakživa a někdo se potřebuje připojit k silnějšímu.

                    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                      kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 10:21 |  
                      3 1

                      No jasně, ale frajerům, co se přilepili na Plzeň v roce 2011 bude teď okolo dvaceti, maximálně do třiceti.... těm našim patnáct, šestnáct.... zatímco těm rudošskejm je v rozmezí pětadvacet až padesát....

                      Když si tedy odmyslíme převlékače kabátů... protože ti se teď nevztekají kvůli Spartě, ale už jásají v červenobílých barvách..... a hluboko do skříně zasouvají červenomodrou šálu...

                      Prostě mluvím o těch, co se mezi desátým a dvacátým rokem rozhodovali komu fandit a dali jenom na to, aby objekt jejich zájmu byl úspěšný....

                      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                        Ondráš     před 4 lety 17.01.2020 10:35 |  
                        1 0

                        No když se k někomu nabalíš v devadesátkách, tak teď už seš starej fotr. Já ani neřeším převlékače kabátů-to si ani neumím představit, že existuje. Ale klasický teens, kteří se hledaj a přisajou se aktuálně k úspěšnému a pak buď vydržej i v dobách zlých, nebo se stáhnou.

                        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                          kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 10:38 |  
                          1 0

                          No a těch je právě ve Spartě nejvíce - napříč věkovými kategoriemi, protože tu vládla relativně dlouho... Tudíž tam v této chvíli musí být i nejvíce blbců... nota bene takových, kteří nejvíc koušou, protože jim vzali tu berličku, na kterou byli léta zvyklí.... :-)

                          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                            Ondráš     před 4 lety 17.01.2020 10:42 |  
                            4 0

                            Tak tam bylo vždycky nejvíc lopat, který teď nechápou, co se to kolem děje a proč svět není jako "dřív"..v tom nejsme ve sporu:)

                          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                            Edenjejenjeden     před 4 lety 17.01.2020 10:51 |  
                            2 1

                            Tam nejsou rozumní chlapci. Vždyt je to tam jeden vedle druhého ,samý debil a blbeček :-)

                            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

                              kjandourek (admin)     před 4 lety 17.01.2020 11:00 |  
                              1 0

                              A tak zase by se našly :-)

  20. Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

    Ragnarok     před 4 lety 15.01.2020 06:00 |  
    5 16

    Přestup mi dává perfektní smysl. Drážďany se pokusí o zázrak- zachránit druhou bundesligu, kde jsou nepochopitelně beznadějně poslední. Když se to povede, Pepa tam zůstane a příští rok bude hrát o postup. Velkou výhodou v pro Pepu je, že již nemusí za kvalitními potravinami vyrážet, ale může si je nakoupit přímo před domem. Nepodceňoval bych ani oblíbený cíl Čechů, Primark, kde mu z přeprodeje produktů tohoto řetězce s kvalitní slow fashion na facebooku může přinést nemalé inkrementální zisky.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      SirCohen     před 4 lety 15.01.2020 08:44 |  
      0 8

      A co teprv kosmetika a drogerie, paní Hušbauerová bude nadšená.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      ColinSKS     před 4 lety 15.01.2020 09:05 |  
      12 3

      tohle není ani vtipný, i když to asi měl být první plán.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        urs (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 07:21 |  
        1 7

        Mě to přijde teda megalegrační, holt jsme každý z jiného těsta a to je, myslím, dobře. Díky za ranní srandu, začátek dne je vždy důležitý! :)

  21. Josef Hušbauer

    Boss82     před 4 lety 16.01.2020 00:37 |  
    22 18

    J. Hušbauer přicházel do Slavie jako nechtěný sparťan, o jehož formě a výkonnosti panovaly oprávněné pochybnosti, protože se předtím neprosadil v Itálii a následně nepatřil do základní sestavy ani ve Spartě. Jen málo slávistů věřilo tomu, že by zde mohl zanechat výraznější stopu.

    Asi nemusím připomínat, že já patřil k té naprosté menšině, která Hušbymu věřila. Věřil jsem mu natolik, že jsem byl ochoten jít proti proudu a v případě nutnosti se s kýmkoliv pohádat do krve, pokud jsem měl dojem, že je kritizován neoprávněně. Proč jsem zrovna za tohoto hráče a sparťanského odchovance tak bojoval?

    a) Jednak mi už dříve učarovaly jeho výkony v dresu letenského rivala a Spartě jsem takového hráče velmi záviděl.

    b) Bylo mi sympatické, že měl "koule" do takového přestupu jít - odchovanec Sparty a její klíčová osobnost z její poslední mistrovské sezóny má pomáhat Slavii v boji o návrat na výsluní? Nesmírně těžká úloha pro jakéhokoliv hráče.

    c) Mám pro podobné typy hráčů slabost. Ve druhé polovině 90. let zanechal ve Slavii výraznou stopu P. Horváth, který byl jedním z mých nejoblíbenějších hráčů, které jsem kdy ve slávistickém dresu mohl na vlastní oči vidět (to jsem ještě netušil, že v budoucnu se objeví ve Spartě a následně nastartuje novou éru Viktorie Plzeň) a J. Hušbauer mi ho svým herním stylem velmi připomínal.

    d) V prvním půlroce Hušbauerova působení ve Slavii mne vytáčela neoprávněná kritika a hejt, které tady a na stadionu schytával, ať zahrál sebelíp.

    Navzdory veškerému hejtu jsem věděl, že Hušbauer má na to, aby Slavii pozvedl, a že kolem takového špílmachra by mohl vyrůst mistrovský tým. Měl jsem od něj tedy velká očekávání a mohu říci, že Hušby je nejen naplnil, ale dokonce výrazně překonal. Dva tituly, dvě vítězství v domácím pohárů, skvělá jízda Evropskou ligou a více než důstojné partie se světovými giganty v Lize mistrů. U toho všeho Hušby byl - v lize jako naprosto klíčový hráč, okolo kterého se vše točilo, v Evropě pak jako důležitá součást v mnoha zápasech se soupeři zvučných jmen. Slušný počin za pouhé 4 roky, a to od hráče, kterého zde v zimě 2016 90 % slávistického národa nechtělo.

    Nebudu zastírat, že jsem smutný, protože v posledních dvou přestupních období Slavii opustili moji 3 nejoblíbenější hráči za MNOHO let zpátky - S. Deli, M. Škoda a J. Hušbauer. Ale takový už je fotbal. Věřím našemu trenérskému štábu v čele s fantastickým trenérem J. Trpišovským, věřím, že v N. Stanciuovi, P. Ševčíkovi nebo P. Hellebrandovi budeme mít za Hušbyho více než adekvátní náhrady.

    Hušbymu přeji, ať se mu v zahraničí daří a ať mu to kope ještě spoustu let! Napsal zde totiž neobyčejný příběh - přicházel sem jako téměř všemi nechtěný sparťan, ale odchází jako KRÁL!

    • Re: Josef Hušbauer

      Sokrates55 (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 08:44 |  
      14 1

      Dobré ráno přeji.
      Myslím, že jste to napsal i za mně příteli Bossi82.
      Takhle nějak to vidím také a navíc bych vyzdvihl ještě to, že Pepa Hušbauer byl u velmi důležitých gólů. Ano, také měl své mouchy a nedal pár penalt, ale nikdy zápas neodflákl a prohrávat nechtěl nikdy. Navíc to od "rudébídy" schytal za ten přestup neskutečně drsně a i proto ve svém rozloučení zdůraznil, že má Slavii opravdu v srdci. Nemám důvod, abych mu to za ty krásné 4 roky u nás nevěřil.
      S úctou
      Sokrates55

      • Re: Josef Hušbauer

        Dobi     před 4 lety 16.01.2020 12:23 |  
        4 1

        Se všemi pozitivy naprosto souhlasím! A Sokrates? Jako vždy - trefně, výstižně, lidsky.
        Já jsem měl jiné zdroje, a to od přátel z někdejší odbočky OP Hradištko u Štěchovic.. Hned po přestupu mi jeden kamerád volal, že Hušby odtamtud pochází, stejně jako kdysi Volešák, který také prošel "druhým břehem"... A že je to prima kluk, abych to šířil, kde se jen dá.... A vida, ani to moc nebylo potřeba! Tak se ještě opakuji: Huschby, alles Gute, viel Glück bei Dynamo!!!

      • Re: Josef Hušbauer

        Boss82     před 4 lety 17.01.2020 12:30 |  
        6 4

        Díky, Sokrate, ano, Hušby byl u mnoha důležitých gólů a samozřejmě měl také své mouchy. Ale dosáhl tady neskutečných úspěchů, které možná doceníme až časem. A přesně jak píšete - schytával hejt nejen od slávistů, ale samozřejmě také od sparťanů. Nesmírně těžká situace, a proto klobouk dolů, jak se s ní popasoval.

        • Re: Josef Hušbauer

          Edenjejenjeden     před 4 lety 17.01.2020 13:06 |  
          6 3

          A ještě bych Bossi dodal,že měl naprosto zásadní podíl na našem prvním titulu (za trenéra Šilhavého). Slavia tehdy ještě neměla zkušenosti s bojem o titul ,pro spoustu hráčů to byla najednou zcela nová situace ,na takový tlak nebyli zvyklí ,a byl to tehdy právě Hušby (jako jeden z mála už podobnou situaci zažil) ,kdo často šel na hřišti příkladem a měl samozřejmě i pozitivní vliv v kabině.Tehdejší trenér Šilhavý to potom opakovaně v rozhovorech zminoval....

          • Re: Josef Hušbauer

            Boss82     před 4 lety 18.01.2020 01:04 |  
            5 3

            Jojo, přesně tak. Když jsem hned na začátku Hušbyho angažmá u nás prohlásil, že se okolo něj bude vše točit a vybudujeme kolem něj mistrovský kádr, tak právě první mistrovská sezóna pod Šilhavým byla přesně ta, kde se mé proroctví naplnilo do puntíku. Při loňském titulu už jsme měli mnohem silnější kádr a více osobností, které tým táhly, a byť byl Hušby pořád klíčovým hráčem, tak už to nestálo zdaleka jenom na něm. Ale titul pod Šilhavým (a ta fantastická série neporazitelnosti) by bez Hušbyho nebyl, o tom jsem přesvědčen.

      • Re: Josef Hušbauer

        Boss82     před 4 lety 17.01.2020 12:34 |  
        9 5

        Přesně jak píšeš - mluvím o delším období, minimálně první půlrok to tu měl HODNĚ těžké. Nemocný jedinec Malan byl samozřejmě extrém, ale hetrů měl Hušby spousty i mezi normálními fanoušky. A hlavně byl hodně dlouho málokdo schopen jeho výkony docenit.

        K těm nickům - hlavně Barra tu hrozně chybí, strašně mne mrzí, že se tohoto fantastického období Slavie nedožil:-(...

        • Re: Josef Hušbauer

          malan (přítel SN)     před 4 lety 17.01.2020 21:05 |  
          9 14

          Ja nemuzu za to, ze si budes muset vytapetovat pokojicek nejakym jinym rudochem :/

          • Re: Josef Hušbauer

            Boss82     před 4 lety 18.01.2020 00:55 |  
            8 11

            Běž s těmahle debilitama do hajzlu.

        • Re: Josef Hušbauer

          goop     před 4 lety 21.01.2020 10:28 |  
          2 2

          Mě tedy nakonec nejvíc chybí Jiří1. Exotů je tu dost, ale jeho kvalit zatim nikdo nedosáhl.

          • Re: Josef Hušbauer

            Boss82     před 4 lety 27.01.2020 10:31 |  
            0 1

            Tak Jiří1 byl regulérní blázen, takový mi tu nechybí, úplně stání ti exoti, které tu máme teď, byť jeho "kvalit" nedosahují.

    • Re: Josef Hušbauer

      martyni (přítel SN)     před 4 lety 16.01.2020 12:06 |  
      8 5

      Hezky napsano.. ani nevim, jestli jsem mu při prichodu veril nebo ne, ale stal se mym oblibenym hracem vcelku rychle. Presvedcil me nejen svými goly a asistencemi, ale taky nasazenim a ochotou zapnout dozadu, když je třeba. Jasne ze bezecky to není uplne top hrac a to bylo jeho nevýhodou v poharech, kde jsme se bez 100% bezeckeho vykonu všech hracu neobesli. Nicmene za ty 4 roku u nas toho dokazal moc a velkou merou se zaslouzil o 2 tituly, za coz ma muj dik a obdiv. Jeho role v tymu se samozrejme zkomplikovala tim, ze je na jare méně zapasu a ze hraci na jeho postech, mají krom kreativních schopnosti i lepsi bezecky kvality. Nico nebo Sevcik urcite maj velkej potencial, ale ze budou dostatečnou náhradou za Pepu, to budou muset ještě dokázat!

      • Re: Josef Hušbauer

        Boss82     před 4 lety 17.01.2020 12:42 |  
        7 7

        Díky, Martyni, vidíme to podobně. Běžecky Hušby top samozřejmě nebyl, kdyby byl, tak by kopal dávno někde ve špičkovém klubu z Bundesligy nebo Španělska. Nicméně letos v LM ukázal, že i se světovou špičkou se dokáže i přes některé své limity popasovat. O tom, že v lize byl naším naprosto stěžejním hráčem, není vůbec pochyb. Stanciu a Ševčík mají určitě potenciál Hušbyho nahradit. Pravda je, že laťka nastavená Hušbym leží hodně vysoko, takže před sebou mají velkou výzvu a sám jsem zvědav, jak se s tím popasují.

        • Re: Josef Hušbauer

          Dobi     před 4 lety 17.01.2020 19:44 |  
          1 1

          Nezbývá, než jim přát vzestup a potvrzení Tvých slov a přání!

          • Re: Josef Hušbauer

            Boss82     před 4 lety 18.01.2020 00:53 |  
            1 0

            Věřím jim. Už na podzim byli oba skvělý a na jaře půjdou určitě ještě nahoru.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Dobi     před 4 lety 16.01.2020 22:21 |  
      1 0

      Hušby hrál v první půli; jediný gól padl ve 23.minutě...

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        Leksel     před 4 lety 16.01.2020 22:32 |  
        2 1

        Jsem si jistej, že má na tom lví podíl a šel vítězství naproti.

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          tobro     před 4 lety 16.01.2020 22:34 |  
          0 0

          Navázal..

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            Leksel     před 4 lety 16.01.2020 22:41 |  
            0 0

            Pepa zůstal konzistentní a svůj.

            • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

              tobro     před 4 lety 16.01.2020 22:48 |  
              0 2

              Taky si to myslím.

    • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

      Lunaris     před 4 lety 18.01.2020 00:21 |  
      0 0

      Na tomhle videu je nejroztomilejší to, jak se obrátil poměr sil. Němčour, co pokládá otázky, jmenuje předchozí Pepovi kluby - Šparta a Slavia.

      • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

        deny91     před 4 lety 18.01.2020 13:39 |  
        4 0

        Teď jsem moc nepochopil, v čem jsi tam našel tu změnu poměru sil...

        • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

          Lunaris     před 4 lety 18.01.2020 19:56 |  
          1 0

          Dal jsem reakci na jiný příspěvek, sorry. Někdo tu postoval video na youtube, kde se Němci ptali Pepy na jeho bývalé kluby a zatímco Slavii vyslovili správně, tak o výslovnosti klubu z Letné neměli tucha a vyslovili to klasicky německy, tedy s eš na začátku a vznikla Šparta. Komolí se zpravidla jména těch méně známých, tak mě to zaujalo.

          • Re: Josef Hušbauer odchází do Drážďan

            Dobi     před 4 lety 22.01.2020 00:57 |  
            4 1

            Jak jste kdo třeba vyslovoval jméno hráče, který se rumunsky psal Baluta s "ocáskem" u t, což se čte Baluca...A v němčině se st a sp čte se š... Říká se špét (spät, Štutgart (Stuttgart apod.)... Tyhle starosti bych chtěl mít!