Aktuality z médií

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Polemika se šéfredaktorem deníku Sport

    Rozumbrada     před 4 lety 06.04.2020 19:58 |  
    4 3


    Tak UEFA dnes varovala, že bez dohrání mohou ligy přijít o evropské poháry. Jak chápu šéfa LFA Svobodu, tak pokud nebude možné stihnout dohrávku i s nadstavbou, tak bude lepší nehrát příští rok poháry než-li přijít o nadstavbu.

    Mám pocit, že Svoboda očekává, že rudí vyhrají domácí pohár, liga se zruší, a pouze rudí se tak dostanou do Evropy.

  2. Re: Polemika se šéfredaktorem deníku Sport

    Cross     před 4 lety 06.04.2020 20:54 |  
    10 0

    Jak uz jsem zmínil, Svobodu nepřeceňovat. Je to mentální dub. Prûměrný manažer, špatný řečník. K fotbalu se dostal náhodou. Řediteloval výrobci prezervativů Primeros, Hrádek nas Nidou, a kdyz to koupil J/T, tak posléze prodal do Německa. No a Svoboda Křetínskému zbyl, a tak se ocitl ve fotbalu a ve Spartě. Výsledky známe. Že je teď šéfem asociace, je aktuální problém českého fotbalu. Ňouma, a celkem snaživý Sparťan, který se přimotal do velkého světa. A neví si se sebou rady. Je třeba ho vrátit na Letnou. Jejich kůň, jejich dub, jejich problém, jejich ostuda.

  3. Re: Polemika se šéfredaktorem deníku Sport

    witty13     před 4 lety 06.04.2020 22:54 |  
    11 0

    Ohledne te regulernosti mi to nedalo, tak jsem si prosel sportovni rad i herni model F:L. Vypliva mi z toho jasna informace, ze pokud se liga nedohraje do 30.6., je to mimo presne dana pravidla pred zacatkem a je to pravne napadnutelne (dle retoriky pana Svobody).

    Dalsi dulezita informace je ze dle SŘ se vitezem stava muzstvo ktere ziskalo nejvice bodu, o poctu zapasu a formatu se v tomto oddeleni SR vubec nezmiňuje, to si ridi LFA.

    Takze je to tak, ze pro uplnou regulernost je potreba odehrat vse do 30.6. Pokud to nepujde, ma liga tri moznosti, ktere vsechny vyzaduji upravu pravidel na vice mene te same urovni - tedy uprave herniho radu F:L (stanovuje LFA). Prvni a paradoxne nejvice problematicka moznost je hrat po 30.6., protoze to je potreba upravit jak herni rad LFA (musi se shodnout LFA), tak Sportovni rad FACR - a tady kdyz si FACR postavi hlavu (coz se samozrejme nestane) je LFA bezmocna.

    Druha moznost je upravit herni rad LFA, a zmenit format souteze nebo upravit pocet zapasu a dohrat co se da (napriklad zakladni cast, nebo dohrat odlozene utkani) do 30.6. a pak vyhlasit viteze.

    Treti moznost, pokud nebude prostor vubec na nic, je ukoncit soutez tak jak je a vyhlasit viteze, sportovni rad FACR to dovoluje (vitez je ten s nejvice body).

    A jako posledni tresnicka na dortu, ale tady priznavam ze si nejsem jisty, jestli do toho nezasahuje nejaka dalsi pravomoc odvolaci komise, je ridic organ souteze, tedy LFA, povinnen zajistit odehrani odlozeneho utkani do 17 dnu... coz uz je ted v primem rozporu.

    Posledni moznost je samozrejme anulace, ale to doufam snad nikdo neschvali.


    Komentář byl uživatelem upraven (06.04.2020 22:59) . Zobrazit původní komentář