Fortuna liga

Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

Možná jsme už ani nedoufali, leč zvolejme třikrát sláva, dočkali jsme. Slavii po více než dva a půl měsících čeká další ligové střetnutí, když zajíždí na stadion předního týmu ligy z Mladé Boleslavi. Zápas se ze známých důvodů odehraje bohužel samozřejmě bez diváků.

Slavia do restartu ligy vstupuje s osmibodovým náskokem na druhou Viktorii Plzeň, přičemž asi všichni cítíme, že vlastně nevíme, co od nadcházejících klání čekat. Jak se projeví na týmech "anglický" týden, kdo bude v jaké formě, jak moc do hry vstoupí faktor zápasů bez diváků... Otázek je hodně, odpovědí se nám bude dostávat až postupně. V neprospěch sešívaných může hrát plánované zúžení kádru, původně logický krok, jenž v sobě ale skýtá nyní obavu, aby více hráčů nenásledovalo případ Petera Olayinky a Slavia nemusela nahuštěný a dramatický program hrát s mladými, neprověřenými hráči.

Příliš široký kádr však, minimálně pro nadcházející vzájemný zápas, nebude mít ani soupeř červenobílých. Bolce totiž bude z různých důvodů chybět hned sedm hráčů, mezi nimi i opory jako Pudil, Tataev či Matějovský nebo též Zelený, který hostuje právě ze Slavie.

Větší problém pro Bolku představuje ale zimní odchod útočného dua Komličenko, Mešanovič. Je nasnadě, že právě oni dva (dohromady 18 branek) zapříčinili, že modrobílí patřili po podzimu na první příčku, pokud jde o celkový počet branek, ať již vstřelených, tak inkasovaných. I defenzivní parťáci si museli být vědomi kvalit těchto dvou spoluhráčů a Bolka mohla chodit do zápasů s tím, že prostě druhý tým přestřílí. Přišlo ale jaro a s tím i nucená změna. Prostor v útoku začali dostávat střídavě Klíma s Wágnerem, ale ti ne a ne se prosadit. Výsledek? Na první vstřelený gól si Bolka musela počkat až do čtvrtého (a prozatím též posledního zápasu), předtím třikrát za nula. Je pravdou, že na Baníku si již boleslavští trochu zlepšili chuť (ač útok se opět neprosadil), když rozvlnili síť hned třikrát, týmu ale hodně pomohl zejména dobrý a poměrně šťastný nástup, když hned ze začátku vstřelil dva slepené góly, přičemž Baník to svému soupeři hodně usnadnil.

Celkově dokázala Boleslav Baník porazit v poměru 3:2, čímž se opět vytáhla směrem k boji o třetí místo tabulky, které se po předcházejících dvou bezbrankových remízách a debaklu 0:3 v Budějovicích již povážlivě vzdalovalo. Šlo o teprve druhou venkovní výhru v sezóně, z čehož vyplývá, že...

Většinu bodů musela Bolka získat doma, což by pro Slavii mělo být varující. Přeci jen, pokud si nalejeme čistého vína, jestli někoho zápasy bez diváků zas tak negativně neovlivní, je to právě Mladá Boleslav.  V zápasech jako proti Slavii to pro ně navíc může být naopak výhoda, při vzpomínce na početnou červenobílou enklávu, která si to do automobilového města vždy namířila k podpoře klubu svého sešívaného srdce. Celková domácí bilance Boleslavi zní devět výher při jedné remíze (se Slováckem) a dvou porážkách (Jablonec, Liberec). Zuby si vylámala na tomto skromném stadionku jak Plzeň, tak i Sparta (ok, u ní to asi není až tak překvapivé, že?).

Slavii to naopak venku na jaře vůbec nejde. Je smutné otevírat staré rány, ale bohužel, zde nic jiného nezbývá. Možná jste na to již úspěšně zapomněli (pak blahopřeji a zároveň se omlouvám), ale slávisté odehráli v roce 2020 dva soutěžní venkovní zápasy a jeden byl horší než druhý... Nic jiného než dvě porážky, nejprve v Ďolíčku a následně na Slovácku tak zákonnitě následovat nemohlo.

Lehkým povzbuzením by mohlo být vědomí, že poslední tři zápasy Slavie v Boleslavi skončily naopak s plným bodovým ziskem pro sešívané. Avšak jiné kádry, jiné sezóny, fanoušci na tribunách...

Slavia však i tak kráči do zápasu jako jasný favorit, od kterého se čeká vítězství. Vzhledem k postavení v tabulce a problémům Boleslavi se skládáním sestavy tomu nemůže být ani jinak. Můžeme se však vrátit na začátek, jen těžko lze odhadovat, jak bude zápas probíhat. Co vy čekáte po tak dlouhé pauze, kdy většinu času hráči museli jen sami běhat v lese? A jak moc velkým handicapem podle vás bude, že Slavia kvůli nařízení hygienické stanice nemohla odehrát plánovaný přípravný zápas a musela v minulém týdnu vynechat i pár tréninků? Podělte se v diskuzi.

Kurzy Fortuna: 5.90 - 4.25 - 1.60

 

Komentáře (93)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    lemonade     před 4 lety 25.05.2020 16:29 |  
    2 0

    A známe výsledek dnešních testů?

    Forza SKS!

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      fps     před 4 lety 26.05.2020 10:32 |  
      1 2

      to by mě taky zajímalo?

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 14:43 |  
        0 6

        Ano, všechno negativní (nejen Slávie)

  2. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    martyni (přítel SN)     před 4 lety 25.05.2020 17:13 |  
    0 0

    Ahoj pratele, tak jak se tesite? A jak tipujete sestavu? :) Popravde jsem ted vubec nesledoval info o nasi priprave, pokud tedy vubec nejake bylo, takze si vubec netroufam odhadovat, kdo nastoupi a co se vlastne zitra na hristi bude dit.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 25.05.2020 17:21 |  
      0 1

      Sestavu si vůbec netroufám tipovat. Třeba nastoupí Hovorka. A Trpišák v "Před zápasem" říkal, že příští týden začne běhat i Olin. Tomu ta kost nějak rychle srostla, ne? A vyhrajeme, ovšem po ne moc dobrým výkonu.

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        kostelnivlajka     před 4 lety 25.05.2020 18:24 |  
        2 3

        S tím tanečníkem to je nějaký divný.

  3. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    buran     před 4 lety 25.05.2020 18:16 |  
    0 0

    Doufám ve vítězství 1:2,nic jiného nám nezbývá jestli chceme titul!! SKS Forever!!

  4. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Mikey     před 4 lety 25.05.2020 18:29 |  
    0 3

    Nezdálo se Vám to taky, že Trpišovský má docela strach (nehráli žádný přípravný zápas atd.) a neví, co může od týmu očekávat. Ale je možný, že tomu přidal, aby měl tým klid a zmátl bohemku.
    Jinak čekám sestavu: Kolář-Coufal, kúdela, Tijani, Bořil-Takacs, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Musa, poločas 1:1, na konci zápasu 1:3 (3:1 pro Slavii)

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      Ondráš     před 4 lety 25.05.2020 18:34 |  
      13 1

      Bohemku dokonale zmátl už v prvním jarním kole. Doufám, že v tomhle trendu nebudem pokračovat.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      kostelnivlajka     před 4 lety 25.05.2020 19:42 |  
      0 1

      Co čekat, možná ví leda nějakej věštec...

  5. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Ondráš     před 4 lety 25.05.2020 18:32 |  
    8 0

    Jako vůbec nevím, co od toho čekat..tady je takových neznámých veličin, že mě asi nemůže překvapit žádnej výsledek:) Jediná jistota je, že bychom neměli dostat flastr za neukázněné diváky.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      donford     před 4 lety 25.05.2020 18:46 |  
      23 0

      Slavia mívá v posledních letech v lize tradičně slabší duben. Tentokrát jsme ho přežili docela dobře, žádný bod jsme neztratili, tak snad to bude pokračovat dobře i teď na konci května. :-)

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      rak (přítel SN)     před 4 lety 25.05.2020 20:06 |  
      1 0

      To je zajímavý postřeh, na který zatím nikdo nepoukázal. Vyhneme se všem trestům za neukázněné diváky!!! Pokud tam tedy nebudou dělat bordel VIP, kteří tam nejspíše budou vpuštěni primárně.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      arestei     před 4 lety 26.05.2020 10:49 |  
      4 1

      Nebál bych se, že by si DK nenašla nějaký důvod, jak za fanoušky pokutu udělit. Něco jako - nebyli tam, ale kdyby byli, bylo by to aspoň za 50k! A navíc se poprali ve dvou hospodách, tak to bude celkem za 100k :-)

  6. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    mudrc     před 4 lety 25.05.2020 19:35 |  
    1 4

    Obvykle jsem presvedcen o pohodove vyhre nasich hracu, zel tentokrat to tak silne neni. Obavam se brutalni bramboracky, kdy muze hrat velkou roli nerozehranost a tim se muze snizit vyhoda nasi jinak samozrejme vetsi hracske kvality.

  7. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    kostelnivlajka     před 4 lety 25.05.2020 19:40 |  
    1 2

    Kam přestoupil Mešanovič? dík

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      Me2d     před 4 lety 25.05.2020 20:07 |  
      4 1

      Kayserispor

  8. 3/4 obrany Boleslavi nehraje

    Mike     před 4 lety 25.05.2020 20:22 |  
    4 0

    Nevim, co bychom vice chteli, ale ze stabilni obrany Boleslavi vypadli 3 hraci. Takze klidne treba nase vyhra 4-3.

  9. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Petr9608     před 4 lety 25.05.2020 21:27 |  
    3 0

    Mít slovo ve fotbale, tak co nejvíc iniciuju, aby hygiena/zdrávko zhodnotilo epidemiologické riziko na každém stadionu, pokud na něj pustím tolik a tolik lidí. Věřím, že stadiony na 10% kapacity by byly zcela bezpečný. Je to samozřejmě nic moc, ale lepší než drátem do oka.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 00:30 |  
      3 7

      Souhlas. Akorát, že v Boleslavi se to těm 10 procentům bude blížit už teď :-)

      Když se může v hospodách vyznačit, kam si sedat, kam ne, dalo by se něco podobného udělat i na stadionech. Třeba vždycky jednu řadu vyřadit úplně a v další řadě, jedno sedadlo obsazené, dvě volné, jedno obsazené, dvě volné atd. Škoda, že alespoň po takovém řešení někdo nejde.


      Komentář byl uživatelem upraven (26.05.2020 00:31) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Pepino44     před 4 lety 26.05.2020 09:47 |  
        0 0

        Tak já bych neviděl tak velký problém při zápase, nějaké rozestupy by se asi daly udělat. Horší by to asi bylo po skončení zápasu a odchodu domů. Tam by se ty vzdálenost(2m) od sebe asi zachovávaly těžko.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 10:48 |  
          2 5

          to je pravda, ale v mhd je to to samé. takže si myslím že by mohlo být asap uvolněno 15% kapacit a holt bychom losovali (myslím permicáře)

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 15:00 |  
            0 6

            To samé mě taky napadlo. K utkání by se přihlásili permanentkáři, kteří by měli zájem přijít, a z nich by počítač vylosoval účastníky. Škoda , že alespoň tohle nikdo neprosadil.

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              Petr9608     před 4 lety 27.05.2020 18:09 |  
              0 0

              Tak kdyby se vědělo o 5 zápasech a permicářů by mohlo být puštěno vždy jen 20%, tak by každý permicář měl mít garanci jednoho zápasu. Bohužel ne dle vlastního výběru.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 14:57 |  
          0 6

          To je pravda, ale taky by se to dalo něják řešit. Třeba tím, že se bude odcházet postupně, což by měli diváci "předepsáno" hlášením pořadatele, který by třeba mohl říkat které řady odchází a které mají chvíli počkat.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          Petr9608     před 4 lety 27.05.2020 18:07 |  
          0 1

          Proč, proboha? Prostě by tam byla sekuriťák a lidi by začali odcházet až na jeho pokyn. Jako si vemte ty málo exponovaný zápasy, kdy byl otevřenej celej stadion (resp. vyjma jihu). Když přišlo do Edenu třeba necelých 4 000, tak prostě těch lidí v koridorech je obecně málo.

  10. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Sedrousek     před 4 lety 25.05.2020 23:47 |  
    2 1

    0:3 (0:1) Masopust, Stanciu, Tecl

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 10:47 |  
      1 6

      já tipuji 0:2 - tecl a stanciu

  11. Je třeba zapnout naplno, na nic nečekat

    Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 00:26 |  
    3 6

    Jak říká Trpišovský, je to opravdu otázka jak to bude vypadat - jakoby začala nová soutěž o které toho víme strašně málo. Nikdo neví kdo má formu, kdo ne, jak se mu bude dařit nebo ne a to jak u soupeře, tak i u vlastních hráčů. Takováhle neznámá tady ještě nikdy snad nebyla. Bez přípravy, bez znalosti formy ...

    Tak ať to celé zvládneme, zůstaneme v tabulce tam kde jsme a začneme výhrou v Boleslavi ! Je mi jedno jakým způsobem, třeba ať to tam dotlačíme silou, ale ať vyhrajeme ! Hoši bojovat !

    • Re: Je třeba zapnout naplno, na nic nečekat

      rak (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 08:48 |  
      2 0

      Je tam ještě jeden zajímavý aspekt, který pár lidí zmínilo. Existují hráči, kteří jsou lepší na tréninku než před diváky. I když tady je může stejně svazovat vědomí, že je vidí spousta lidí v TV.

      • Re: Je třeba zapnout naplno, na nic nečekat

        Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 14:46 |  
        0 6

        Zajímavý postřeh. kamery by snad takového člověka znervozňovat neměly, je to přeci jenom něco jinýho než živý divák co reaguje z tribuny


        Komentář byl uživatelem upraven (26.05.2020 14:46) . Zobrazit původní komentář

  12. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Ragnarok     před 4 lety 26.05.2020 07:38 |  
    0 5

    Zápas bude sledovat doslova celý svět, přenos jde do 203 zemí včetně Východního Timoru a Pitcairských ostrovů, kde k tomu budou jíst i pít Bounty.

  13. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    smichov_2     před 4 lety 26.05.2020 10:31 |  
    0 0

    Už se ví kdo má COVID?

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 10:46 |  
      2 2

      ofiko se to neví, ale když si vezmeš soupisku a postupně si vyškrtáš hráče, kteří se objeví ve videu "před zápasem".... tak se dá dobrat k tomu, který hráč tam není....

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 10:50 |  
        0 6

        je to oli. takže jsme v cajku

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 11:00 |  
          2 0

          To je blbost... :-)

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Mikey     před 4 lety 26.05.2020 11:48 |  
        0 0

        Ja si bohužel nepamatuji tváře našich mladých (Červ, Kosek, Křišťan), ale tak teď mi došlo, že jsem vůbec neviděl Joaa, ale jestli neodjel na nějaký čas domů, aby byl s rodinou.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 11:54 |  
          0 0

          Koska jsem tam viděl (má číslo 32, je na něj dlouhý záběr).... ostatní ne, takže soudím že to bude jeden z těch tří... ostatně Podroužek psal, že to je některý z mladíků...

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            Obr     před 4 lety 26.05.2020 11:58 |  
            3 0

            Červ

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 12:02 |  
              0 0

              Vychází to tak - Křišťan byl vidět na fotkách béčka, když dělali rozhovor s Bílkem (což nemusí nic znamenat, fotky mohly být staršího data)... takže on, nebo Joao

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              Mejla29     před 4 lety 26.05.2020 16:06 |  
              0 1

              Červ to není, je to jiný mladý hráč a není Čech

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            martyni (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 12:09 |  
            0 0

            To je teda detektivka..ale jestli se tam v case 2:25 mihne Zima, tak postradam minimalne 2 zalozniky.. + Ibra tam neni moc videt, ale mozna v dalce pri bagu.


            Komentář byl uživatelem upraven (26.05.2020 12:10) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        smichov_2     před 4 lety 26.05.2020 11:51 |  
        0 0

        Kúdela? Ten na videu s Tpišem záhadně chyběl.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          Edenjejenjeden     před 4 lety 26.05.2020 11:56 |  
          1 0

          Byl tam.....

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 12:01 |  
          2 0

          Ten tam taky byl vidět :-)

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      Kábě     před 4 lety 26.05.2020 12:21 |  
      6 0

      Je to Lukáš Červ. Vzhledem k tomu, že to už předtím propálil isport(za chvíli to ale smazali), tak to asi nemá cenu tajit...

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 12:56 |  
        0 0

        Mám stejné info...

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 13:00 |  
        1 2

        Já tu držím dekórum, jako že můžeme maximálně naznačovat .... a to ještě jenom hódně opatrně... ;-)

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Mejla29     před 4 lety 26.05.2020 16:08 |  
        0 0

        Já mám jiné info, ale je to asi jedno, důležité je, že nebyly žádné příznaky a vše je již v pořádku a může se trénovat a hrát

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      quelhar (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:13 |  
      4 0

      V zásadě to propálil i Karel Häring ve fotbal fokus podcastu, který řekl, že mezi případem v Boleslavi a případem ve Slavii je rodinná souvislost. No a Červ je bratrancem boleslavského Douděry.

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 14:47 |  
        0 6

        Zajímavé. Takže je to rodinná záležitost.

  14. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Fačín     před 4 lety 26.05.2020 10:32 |  
    3 5

    Jsem zvědavej, kde a jak to uvidím, dvě hospody, kam jsem pravidelně chodil na fotbal, neplatili O2 a zatím ho ani neplánují obnovovat. Takže mi zbývá třetí, kde je věčně narváno a výčepák zneuznanej sparťan, to zas bude veselo...

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      japhy     před 4 lety 26.05.2020 11:15 |  
      4 0

      Tak si zaplať O2 ty.

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Fačín     před 4 lety 26.05.2020 13:49 |  
        3 4

        Dobrá rada nad zlato! Jako proč bych měl těm zlodějům a podvodníkům dávat svoje peníze, když mi to ani nejsou schopný připojit? Tuhle debatu jsme tu už vedli, nechci se opakovat.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 14:50 |  
          4 7

          O2 se dá sledovat kdekoliv na internetu. Na to nepotřebuješ nějáký speciální připojení.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 15:16 |  
          3 0

          Já jsem těm kokotum nikdy nic nedal naštěstí mám pár lidí kteří mě poskytnou údaje, stejně jsem se díval jen na záznamy a na pár utkání venku kam nejezdím. No teď jsem jim poslal asi tři kila na tři měsíce když jako divák nemohu, navíc do bolky to mám 12 km. To je zase poslední dukát na dlouho co Kellner dostal.

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            Fačín     před 4 lety 26.05.2020 15:37 |  
            2 4

            Mě by možná ani tak nevadily ty peníze (i když mi to přijde přestřelený) jako to, že mi pořád nikdo nedokázal vysvětlit, jak to mám udělat. Kde seženu a jakej potřebuju speciál set top box, co přesně musím odpojit, jak k tomu zařídit internet a podobně. To mi vadí víc, že to nikdo neví, jak to mám udělat - a já už vůbec ne.

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              japhy     před 4 lety 26.05.2020 16:06 |  
              5 0

              Aha, tak tos byl asi ty, komu jsme to tu kdysi vysvětlovali. To je ale pak těžký, když to chápat nechceš.
              V podstatě by ti měl stačit stejnej stroj, ze kterýho sem píšeš.

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              Boss82     před 4 lety 26.05.2020 18:08 |  
              3 2

              Před několika měsíci jsem ti to tu vysvětloval zcela detailně a polopaticky. Navíc existuje taková vymoženost jako Google, kde to lze zjistit během pár minut. Tak buď jsi úplně blbej nebo už fakt nevím...

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              Dr. Fe1     před 4 lety 26.05.2020 18:11 |  
              3 6

              Odněkud sem na diskuzi musíš psát. Takže na tom samém přístroji si najdeš stránky O2, tam si zřídíš přístup (zaregistruješ se), klikneš na balíček Sport. zaplatíš jim 199 kč kartou a můžeš se dívat. Celá procedura netrvá déle než 5 minut.

              • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                Fačín     před 4 lety 27.05.2020 07:51 |  
                0 3

                A jak to zaplatím když kartu nevedu? A jak to dostanu do televize?

                • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                  Boss82     před 4 lety 27.05.2020 09:10 |  
                  2 1

                  Tak už jen to, že v dnešní době nemáš platební kartu, je důkaz, že jsi poněkud zaostalý. Nicméně i tak existuje řešení - lze to určitě hradit i standardním bankovním převodem. A první platba půjde možná i hotově, pokud si to neobjednáš přes internet, ale přímo na prodejně.

                  A jak to dostaneš do televize? Pokud máš notebook, stačí ti HDMI kabel, kterým ten notebook připojíš k televizi a je to. Pokud notebook nemáš, tak to lze k televizi připojit i z mobilu nebo z desktopového PC. Už je to ale trochu složitější, takže ti to vysvětlovat nebudu, protože u tebe není šance, že bys to pochopil. V takovém případě se musíš smířit se sledováním fotbalu na monitoru svého desktopového PC nebo na displeji mobilního telefonu.

                  Pokud nejsi schopen notebook, PC nebo mobil připojit k TV, ale přesto trváš na sledování fotbalu v televizi, potřebuješ set-top box od O2. Na prodejně ti rádi poradí, jak se to spojuje. Nicméně byť je to primitivní, bude to nejspíš nad tvé síly. Budeš se tedy muset smířit se sledováním fotbalu na monitoru svého počítače.

                  • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                    Fačín     před 4 lety 27.05.2020 10:18 |  
                    0 3

                    Díky za snahu. Máš pravdu, že nevím, jestli to i tak zvládnu.

                    To, že nemám platební kartu, není důkaz mé zaostalosti, ale nedůvěry v bankovní systém. A to z vlastní špatné zkušenosti. Bohužel.

                    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                      Boss82     před 4 lety 29.05.2020 09:49 |  
                      2 1

                      Pokud jde o tu platební kartu - když vidím, jak jsi v mnoha věcech zoufale neschopný, tak bych se vsadil, že problém nebude v bankovním systému, ale v tobě. Já používám různé platební karty cca 20 let a nikdy jsem nenarazil na žádný problém.

                      To, že nejsi schopen ani tak primitivního úkonu, jako zprovoznit si doma O2 TV (která teď stojí mimochodem pár šupů), o tobě vypovídá mnohé.

  15. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    zeleznik2     před 4 lety 26.05.2020 11:58 |  
    0 0

    Prakticky bez diváků, ikdyž je nyní povoleno až 300 osob, kdopak asi krom sponzorů a pořadatelů budou těmi šťastnými? máme v nohách jeden tréninkový zápas narozdíl od všech ostatních týmů. Nic moc bilanci roku 2020 1-1-2. Zraněného Olayinku. Takže upřímně nečekám zázraky. Bolka je vcelku příjemný soupeř, ale to jsem si o Bohemce říkal taky. 0:1(Musa) a díky Bohu za ty dary.

  16. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Gino     před 4 lety 26.05.2020 12:38 |  
    0 0

    "aby více hráčů nenásledovalo případ Petera Olayinky"

    Co je přesně s Olim?

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      wimpy     před 4 lety 26.05.2020 12:44 |  
      2 0

      Říkali zlomená lýtková kost, pokud si pamatuji.

  17. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    Ferguss     před 4 lety 26.05.2020 13:16 |  
    5 0

    Já doufám, že budeme využívat možnosti střídat 5 hráčů. V tomhle bychom měli mít výhodu oproti týmům s ne tak dobrou lavičkou. Konkrétně teda Bolka je vybraná slušně.

    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

      kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:09 |  
      3 0

      Podle mě tohle bude trochu problém, protože na lavičku smíš i nadále posadit pouze šest hráčů do pole....

      pro nás by byla výhoda, kdybychom mohli na lavičku posadit deset hráčů a podle vývoje okysličit hru buď směrem dopředu, nebo naopak směrem k defenzivě...

      Takhle tam stejně budeme muset mít pro případ zranění minimálně dva defenzivněji založené hráče (třeba Frydrycha, který by zvládl stopera, nebo krajního beka + někoho na DZ)... a jenom čtyři ofenzivní...

      Tohle podle mého názoru není úplně domyšlené...

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Ferguss     před 4 lety 26.05.2020 14:19 |  
        0 0

        Vidíš, to mi nedošlo.

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:35 |  
          2 0

          Já spíše doufám, že výhodu širokého kádru uplatníme díky anglickým týdnům .... naši soupeři - zvláště ve skupině o titul - by už mohli sotva plést nohama. Jablonec ani Baník nemají tak široké kádry...

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            Gino     před 4 lety 26.05.2020 14:37 |  
            0 0

            To se podle mě tak rychle neprojeví, aby nám to mohlo nějak pomoci.

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:48 |  
              1 0

              Podle mého názoru tak po dvou týdnech už toho budou mít některý kluby plný brejle.... Příbram Opava, Zlín a tak... a po třech týdnech a šesti kolech začíná nadstavba...

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            Fačín     před 4 lety 26.05.2020 14:44 |  
            9 2

            S tou šířkou kádru bych byl opatrný. Odešli Škoda, Hušbauer, Souček, Van Buren, Král, Deli, Ngadeu. Olayinka a Hovorka zranění, na hostovačce Baluta, Matoušek, Sýkora, Zelený a další. Minimálně od podzimu odešlo půlka základní sestavy a od loňskýho jara už je to skoro novej kádr.. Z béčka a dorostu k áčku dostávají hráči čuchnout jen výjimečně, ofiko mistrovský zápasy za áčko nemá skoro nikdo.. A jako náhrady přišli sice talentovaný kluci, ale taky mají odkopáno minimum - Zima, Hellebrand, Tijani, Musa...

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:52 |  
              2 1

              S tím trochu nesouhlasím: na podzim jsme hráli LM... a anglické týdny zvládali.... a z tohoto kádru odešli Škoda, Hušbauer, Souček, van Buren a Zelený.... zraněni jsou Hovork a Olayinka, ale všichni ostatní tebou jmenovaní už se podzimu nezúčastnili... a místo nich přišli Hellebrand, Zima, Musa a Tijany...

              Já sice chápu, že tam není ta kvalita kus za kus, ale pořád je to o tom, že můžeš do základní sestavy jednoho, nebo dva z nich dát a nebude to tak poznat, jako kdyby tam Příbram šoupla dva dorostence....

              • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 15:10 |  
                3 2

                Dle mého je kádr jasně oslabení o zkušené plejery, kteří to v lize uměli vzít na sebe což nám jaro jasně ukázalo hlavně v zápasech venku.

                • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                  kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 15:21 |  
                  2 1

                  Já neříkám, že je to kvalitativně stejné.... jenom upozorňuji na to, že není úplně přesné tvrdit, jak od doby, kdy jsme zvládali hrát stylem středa - neděle - středa, odešli Král, Deli, Ngadeu, Stoch, Sýkora, Matoušek a Baluta... tak to prostě není.. těhle sedm hráčů už tu v říjnu a listopadu nebylo....

                  • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                    Fačín     před 4 lety 26.05.2020 15:41 |  
                    4 2

                    Tak já vím, že někteří odešli už před drahnou dobou, bohužel, úplně zacelit se ty díry zatím nepodařilo. A čekat válec jako vloni na podzim nebo na jaře bude asi neadekvátní, stejně tak jako letošní podzim, to jsme přišly minimálně o Součka, Škodu a Hušbauera (což byly tři zkušený pilíře), k tomu Zelený a Van Buren (kvalitní záskok) a Olayinka s Hovorkou zranění (taky základní sestava), takže prostě úplně "širokej" mi ten kádr momentálně nepřijde. A že je to kvalitativně horší si myslím taky..

                    • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                      kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 15:56 |  
                      2 0

                      Ale pořád jsme na tom lépe než kluby, které na tuhle sezónu od léta skládaly kádr s tím, že budou hrát jenom jednu soutěž a do ní maximálně sem tam ve středu spadne MOL cup..... S tím, že by mohlo dojít k pravidelnému rytmu středa-neděle v létě počítala maximálně Plzeň a rudoši... a i ti na konci letního přestupového období museli nějak řešit nevytíženost kádru....

                      My jsme tedy v zimě řešili to samé a skládali do jara kádr s představou, že nás čeká jedenáct zápasů a s jednou výjimkou mezi každým vždycky týdenní pauza, ale přeci jenom alespoň na podzim jsme tuhle porci měli....

                      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                        vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 17:02 |  
                        1 1

                        Tak lépe na tom jsme, ale bavíme se zdá je kádr oslabení a to bezesporu Je.Hlavně směrem ke zkušenosti a nebojím se říct i ke kvalitě, dost se bojím že to ty hráči v době kdy bude lámat chleba nedají, ale na druhou stranu v derby se to zvládlo bohužel jen za bod.

                        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

                          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 18:43 |  
                          0 0

                          No moment... na začátku vlákna byla úvaha, že nám bude vyhovovat pět střídání.... a já oponoval, že nám spíše bude vyhovovat styl středa-neděla.... o oslabení nějak úplně v úvodu nebyla řeč

      • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

        Fačín     před 4 lety 26.05.2020 14:36 |  
        0 1

        No a jak je to v těch nižších soutěžích, tam mají rozšířenou lavičku? Jako bylo by to logický, viděl bych to aspoň na 8 míst..

        • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

          kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 14:39 |  
          2 0

          Nemají.... ale pokud soudím podle toho našeho ansámblu, tak nás se málokdy sleze pět na střídání...

          • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

            kalex     před 4 lety 26.05.2020 20:16 |  
            0 0

            Tak nikdo nečekal patálie ze startu jara a stopku. Vem si ale, že za řekou mají ty problémy daleko větší.

            • Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

              kjandourek (admin)     před 4 lety 26.05.2020 22:12 |  
              1 0

              Moment, já mluvil o tom svém týmu.... ve třetí třídě :-)

  18. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 15:33 |  
    4 0

    Nejdříve dovolte abych po delší době pozdravil zdejší fórum. Dnes jsem bohužel hodně nasrán neb k branám stadionu to mám asi dvanáct kilometrů a vždy tam potkám spoustu známých slávistů z okolí které normálně nevídam no samozřejmě i těch které vídám v Edenu. Přijdu také o obligátní frontu na pivo s neschopným personálem. Teď něco k utkání, povinnost nám velí vyhrát za každou cenu a pod hráči by měla hořet tráva pokud tedy chtějí získat titul. Výkonnost a forma hráčů v ostrém utkání to je španělská vesnice možná i pro samotného trpiše. Tak a teď už nezbývá než doufat že pánbů dá :-)

    • Re: tipovačka

      Wulfstan (přítel SN)     před 4 lety 26.05.2020 17:34 |  
      1 2

      Úplně jsem zapomněl na tipovačku, tak díky za připomenutí. 0:3, Kúdela, Stanciu, Musa.

  19. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 20:23 |  
    0 3

    nico prostě to je top s těma příhrama.

  20. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 21:37 |  
    0 4

    ať už toho tecla JiT dá pryč

  21. Re: Po dlouhé vynucené pauze pokračuje liga zápasem v Mladé Boleslavi

    ColinSKS     před 4 lety 26.05.2020 21:58 |  
    0 5

    ondra, nico, holeš kudy za 10, bořa za 7, zima za 7, laco za 9, couf za 6, ševa 7, tecl za 3,